انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 6 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

ترور شخصیت های سیاسی دنیا


زن

andishmand
 
ترور اولاف پالمه نخست وزیر پیشین سوئد



اولاف پالمه اولاف پالمه " Olof Palme" رهبر حزب سوسيال دموكرات و نخست وزير پيشين سوئد ساعت ۲۳ و ۲۰ دقيقه روز ۲۸ فوريه سال ۱۹۸۶ زماني كه به همراه همسر خود و بدون هر گونه محافظ از سينمايي در مركز استكهلم خارج مي‌شد، مورد اصابت گلوله فرد يا افراد ناشناسي قرار گرفت و در سن ۵۹ سالگي به قتل رسيد.
بسياري از سوئدي‌ها همچنان پس از گذشت ۲۶ سال معتقدند كه پالمه توسط خارجي‌ها و با انگيزه‌اي غيرسوئدي به قتل رسيده است. يكي از نظرسنجي‌ها در اين مورد نشان مي‌دهد كه حدود ۸۶ درصد از مردم اين كشور ضمن آن كه معتقدند نخست وزير پيشين كشورشان به دلايل بين المللي به قتل رسيده، فكر مي‌كنند كه عوامل اين جنايت هرگز به دام نخواهند افتاد؛ بر اساس شواهد به نظر مي‌رسد نيروهاي پ.پ.ك متعلق به كردهاي جدايي طلب تركيه و همچنين رژيم آپارتايد آفريقاي جنوبي در ترور وي نقش داشته‌اند.
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور پیم فورتاین سیاستمدار و جامعه شناس هلندی



پیم فورتاین سیاست‌مدار و جامعه شناس هلندی بود که در سال ۲۰۰۲ ترور شد؛ وی در همان سال حزب خود را پایه گذاری کرده بود و خود را آماده انتخابات پارلمانی می‌کرد.
وی سیاستمداری تندرو بود که مخالف افزایش مهاجرت به هلند و حضور پررنگ تر مسلمانان در آن کشور بود.
وي طرفدار جامعه همجنس‌گراها و مخالف تندروي مسلمانان در هلند بوده است. فروتاين خود همجنس‌گرا بوده و حتي بر خلاف قوانين هلند با يك جوان۱۶ ساله ارتباط داشته است.
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
ترور یکی از کثیف ترین کارهاست

وقتی زبون گنگ و استدلال غایب میشه ترور صورت میگیره غمناک ترین ترور برای من در دوره معاصر ترور بی نظیر بوتو بود

خیلی خیلی غمناک بود با اینکه علقه ای بین ما نبود اما او مظهر ازادی بیان بود
     
  
مرد

 
سلام
یکی از بهترین تایپیک های سیاسی رو این تایپیک می دونم منتهی در بحث ترور شهید رجایی و باهنر به نظرم لازمه که به نقش مسعود کشمیری هم اشاره کرد.مطلقا نقش جاسازی بمب در زیر میز توسط کشمیری ، بیانیه سازمان مجاهدین خلق و نامه مسعود کشمیری بعد از خروج از کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.شخصی که تا همین یک ماه پیش بنا به گفته سازمان اطلاعات سپاه در آلمان رویت شده.
     
  
مرد

 
سرلشکر صیاد شیرازی

سرلشکر صیاد شیرازی در سال ۱۳۲۳ در شهرستان درگز در استان خراسان دیده به جهان گشود.
او پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و دبیرستان وارد دانشکده افسری و در سال ۱۳۴۶ موفق به اخذ دانشنامه لیسانس از آن دانشکده شد.






وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به‌مدت چندسال در بخش‌های مختلف ارتش به ویژه در غرب کشور مشغول بود و در سازماندهی و فعالیت نیروهای انقلابی در ارتش تلاشی گسترده داشت.

ایشان پس از پیام رهبر انقلاب ایران مبنی بر شناسایی نیروهای مخلص ارتش ، شناخته شد و به خاطر توان بالای سازماندهی‏اش مورد توجه رهبر انقلاب ایران و یاران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

وی پس از طی دوره تخصصی توپخانه در آمریکا با درجه ستوان‏یکم و سمت استادی، در مرکز آموزش توپخانه اصفهان به تدریس پرداخت و در همان شرایط به‌عنوان عنصری حزب‏اللهی در جهت ‏سازماندهی نظامیان انقلابی فعالیت خود را آغاز کرد.

تلاش‌های وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساماندهی ارتش و ساختار نیروهای مسلح متجلّی شد.

از مهم‌ترین اقدامات او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، می‌توان به تهیه طرح‌های عملیاتی که منجر به شکستن حصر شهرهای سنندج و پادگان‌های مریوان، بانه و سقز شد، اشاره کرد.

شهر سنندج با تشکیل ستاد عملیات مشترک ارتش و سپاه پاسداران توانست پس از 21 روز مقاومت و دفاع از سوی مدافعان خویش، کاملاً از تصرف و تسلط نیروهای مهاجم خارج شود. پس از تحقق و اجرای موفق این طرح‌ها، صیادشیرازی، با 2 درجه ارتقاء، با درجه سرهنگ تمامی به فرماندهی عملیات غرب کشور منصوب شد.


او در مهر ماه سال ۱۳۶۰ به پیشنهاد رئیس شورای‌عالی دفاع از سوی رهبر انقلاب ایران به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منصوب شد. در این منصب فرماندهی نیروهای ارتش در عملیات‏های پیروزمند ثامن‌الائمه، طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس را بر عهده داشت.

وی در ۲۳ تیرماه ۱۳۶۵ طی حکمی از سوی رهبر انقلاب ایران به عضویت‏ شورای‌عالی دفاع منصوب شد.

به‌دنبال مسئولیت خطیر صیاد شیرازی در شورای‌عالی دفاع، با درخواست رئیس شورای‌عالی دفاع و موافقت رهبر انقلاب ایران در مردادماه سال ۱۳۶۵ مسئولیت فرماندهی نیروی زمینی ارتش به شخص دیگری واگذار شد.


علی صیادشیرازی روز شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۳۷۸ در حوالی خانه‌اش مورد سوء قصد عوامل تروریست قرار گرفت و کشته شد.

ساعت ۶ و ۴۵ دقیقه صبح این روز که تیمسار صیادشیرازی با اتومبیل خود به قصد عزیمت به محل کارش از خانه خارج شده بود، مورد هجوم مرد ناشناسی قرار گرفت و به شدت مجروح شد.

اهالی محل که از این حادثه مطلع شده بودند بلافاصله او را به بیمارستان فرهنگ انتقال دادند که متأسفانه بر اثر شدت جراحات وارده، تلاش پزشکان برای نجات وی بی‌نتیجه بود و او در بیمارستان فوت شد.

به گفته شاهدان مرد تروریست با پوشش لباس رفتگر در حوالی خانه شهید به کمین نشسته بود و تیمسار را هنگام خروج از خانه به رگبار بست.

در این حال سپهبد صیاد که سوار بر خودرو تویوتای سفید رنگ خود بود مورد اصابت ۳ گلوله تروریست واقع شد. در پی این حادثه یک سخنگوی گروه مجاهدین خلق در تماس با خبرگزاری فرانسه در نیکوزیا مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفت.

ترور صیاد شیرازی در کارنامه تروریستی این گروهک از جهات بسیاری قابل تعمق نشان می‌دهد. ادله ای که برای این ترور ارائه می‌کنند حاکی است که برای این عمل صرف‌نظر از دلایلی که سازمان به آن اتکا می‌کند باید به‌دنبال دلایل و انگیزه های پنهان دیگری گشت.

دلایل گروه مجاهدین خلق برای ترور سپهبد صیاد شیرازی در اطلاعیه‌های نظامی‌خود حول سه محور جمع‌بندی شده است؛ نقش صیاد شیرازی در دفاع از تمامیت ارضی ایران در جنگ با عراق، نقش وی در مهار و کنترل غائله کردستان در بدو انقلاب سال ۵۷ و نقش وی در خنثی کردن عملیات موسوم به فروغ جاویدان که مجاهدین با پشتوانه ارتش عراق خاک ایران را مورد تعرض نظامی‌قرار دادند.
     
  
مرد

 
البته من امثال سپهبد صیاد شیرازی رو شهید در راه وطن می دونم حالا می خواد شهادتش تو هر دوره زمانی که بوده باشه.
کلمات شهید ، امام ، امام خمینی ، منافقین و ... از متن بالا حذف شده تا برداشت آزاد باشه
     
  
مرد

 
به بهانه پانزدهمین سالروز ترور احمد شاه مسعود

چه‌گوارای شرقی اما شیفته صلح و حافظ

او جنگجویی ملی و صلح دوست و عاشق فرهنگ ایران بود و شگفتا با این همه ادعای فرهنگی نام خیابان و مکان فرهنگی مطرحی در ایران به نام او نیست...‌





عصر ایران؛ مهرداد خدیر- امروز – 18 شهریور- پانزدهمین سالروز ترور «احمد شاه مسعود» فرمانده شجاع افغان است که به «شیر دره پنج شیر» شهرت داشت و عاشق و شیفته زبان و ادبیات فارسی بود.

ترور فرمانده شاه مسعود تنها دو روز قبل از واقعه 11 سپتامبر 2001 شایعات بسیاری را دامن زد زیرا پس از آن آمریکا به افغانستان حمله کرد و طالبان را از قدرت کنار زد و حامد کرزی به ریاست جمهوری رسید در حالی که اگر مسعود ترور نشده بود خود او بیشترین بخت را داشت یا می توانست تاثیر بگذارد.

احمد شاه مسعود تنها یک فرمانده و چریک نبود و توانایی های سیاسی خود را نیز در مذاکرات صلح تاجیکستان به اثبات رسانده بود.

هر چند او به «چه گوارا»ی انقلاب کوبا تشبیه می شود اما « چه» در قالب سیاسی دوام نیاورد و پس از پیروزی فیدل کاسترو و یک چند همکاری سیاسی ترجیح داد در سرزمینی دیگر کار چریکی و نظامی را ادامه دهد و سرانجام در بیرون کوبا جان باخت.

احمد شاه مسعود اما برای «صلح» می جنگید و جنگ را نمی ستود. او اهل مذاکره و گفت و گو هم بود. کما این که پس از سه سال نبرد با روس ها در سال 1361 و در پی شکست کامل 6 تهاجم گسترده ارتش اتحاد شوروی با دو سال آتش بس موافقت کرد.

پس از آن و تا سال 1367 هیچ یک از 8 حمله روس ها به نتیجه نرسید و «پنج شیر» به مثابه دژی تسخیر ناپذیر باقی ماند.

احمد شاه مسعود محبوب ترین چهره افغان نزد ایرانیانی است که به «ایران بزرگ فرهنگی» باور دارند و معتقدند مرزهای سیاسی و جغرافیایی نباید بین رابطه فرهنگی ما با افغانستان و تاجیکستان فاصله اندازد و شاه مسعود هم با همین نگاه برای برقراری صلح در تاجیکستان می کوشید.

او متولد 11 سنبله (شهریور) 1332 خورشیدی (دوم سپتامبر 1953) در روستای جنگلک استان پنج شیر بود و پدرش سرهنگ دوست محمد خان.  

شمار چریک های تابع احمد شاه مسعود در ابتدا و در سال 1980 از هزار نیرو فراتر نمی رفت اما در 1984 به  5 هزار نیرو رسید   و در 1989 از 13 هزار جنگ جو فراتر رفت.

با این همه نام احمد شاه مسعود و احترام او نزد ایرانیان به خاطر علایق مشترک فرهنگی است تا جایی که می گفت «من برای زبان و ادبیات پارسی می جنگم».

یک جنگجوی ملی و صلح دوست و عاشق ایران و فرهنگ ایران بود و شگفتا که با این همه ادعای فرهنگی در ایران نام خیابان و مکان فرهنگی به نام او نیست یا اگر باشد چندان که تکرار شود و در رده اول مطرح باشد، نیست.

محبوبیت احمد شاه مسعود در افغانستان  به حدی بود و هست که  طالبان مسوولیت ترور او را که در قالب عملیات انتحاری در پوشش دو خبرنگار صورت پذیرفت بر عهده نگرفت. 

شاه مسعود وقت خود را با شعر و خصوصا حافظ می گذراند و سال ها جنگ و پیکار ذره ای از لطافت روح او نکاست و همواره خشونت  را نفی می کرد. ویژگی دیگر او این بود که هر چند با نیروهای شوروی می جنگید اما به غرب نگروید و حتی  استقلال خود را از ایران و افعانستان  که به مجاهدین افغان کمک می کردند حفظ  می کرد. 

درباره قتل این فرمانده که به «آمر صاحب» هم شهرت داشت چندان که باید و شاید در رسانه های ایران گفته و نوشته نمی شود و تنها گروه های فرهنگی به او می پردازند و خوش بختانه از یاد او فرو نکاسته اند.

18 شهریور یا 18 سنبله در افغانستان به عنوان «روز شهید» نام گذاری شده و در افغانستان تعطیل رسمی است. لویی جرگه افغانستان نیز به او لقب « قهرمان ملی» داده است.

یاد فرمانده صاحب آمر احمد شاه مسعود را در سالروز قتل ناجوانمردانه او گرامی می داریم و به احترام مردی که می جنگید اما دوستدار صلح بود و تفنگ در دست داشت اما خشونت را تقدیس نمی کرد می ایستیم..
_____________________
هیچ وقت یادم نمیره بابام همیشه دنبال می کرد اخبار افغانستان رو و هر وقت تو تلویزیون می دیدمش لذت می بردم از ابهت و آرامشی که همیشه همراه خودش داشت.
     
  ویرایش شده توسط: salam_446   
مرد

 
منهم احمدشاه مسعود را خیلی دوست داشتم
"آمر صاحب" و "شیر دره پنجشیر" .............خدایش رحمت کند
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
ﺳﻌﯿﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﮐﺎﺷﺎﻧﯽ ‏( ﺩﺭ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﻣﺴﺘﻌﺎﺭ ﺳﻌﯿﺪ ﻣﻈﻔﺮﯼ ‏ ‏) ﺍﺯ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﺳﺎﺑﻖ ﻭ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺍﺳﺖ . ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺣﺰﺏ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻭ ﺍﺯ ﭼﻬﺮﻩﻫﺎﯼ ﻣﻄﺮﺡ ﺟﻨﺒﺶ ﺩﻭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩ ﻭ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺑﻪ ﺗﺌﻮﺭﯾﺴﯿﻦ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﺻﻼﺣﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۳۷۸ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﻌﯿﺪ ﻋﺴﮕﺮ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺗﺮﻭﺭ ﺷﺪ . ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﺭ ﺟﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﺭ ﺑﺮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺁﻥ ﭘﺲ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﭼﺮﺧﺪﺍﺭ ﻣﯽﮔﺬﺭﺍﻧﺪ ﻭ ﺩﭼﺎﺭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﺷﺪﯾﺪ ﮔﻔﺘﺎﺭﯼ ﺷﺪﻩﺍﺳﺖ . ﻋﺎﻣﻞ ﺗﺮﻭﺭ ﮐﻪ ۱۹ ﺳﺎﻝ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﻪ ۱۵ ﺳﺎﻝ ﺣﺒﺲ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺷﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﻭﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺳﺎﺑﻘﻪٔ ﮐﯿﻔﺮﯼ ﻫﻢ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻧﺸﺪ ﮐﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻭﮐﯿﻞ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺷﺖ ... ﺟﺎﻟﺒﺘﺮ ﻫﻢ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ . ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪٔ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ، ﺍﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ۸ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ ۱۳۶۰ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺀﻗﺼﺪ ﻣﺠﺎﻫﺪﯾﻦ ﺧﻠﻖ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ.

و اما سعید عسگر

ﺳﻌﯿﺪ ﻋﺴﮕﺮ ﮐﺴﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﻌﯿﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ، ﻋﻀﻮ ﺳﺎﺑﻖ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۳۷۸ ﺑﺎ ﺍﺳﻠﺤﻪ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻑ ﻭ ﺍﺯ ﻧﺎﺣﯿﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺮﻭﺭ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻪ ۱۵ ﺳﺎﻝ ﺣﺒﺲ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺷﺪ، ﺍﻣﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ۱ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺤﮑﻮﻣﯿﺘﺶ، ﺍﺯ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ . ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺗﺮﻭﺭ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ، ﺩﺭ ﺳﺎﻝﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺴﮕﺮ ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﮐﯿﻔﺮﯼ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻧﺸﺪ ﻭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﻭﯼ ﺩﺭ ۲۵ ﻣﺮﺩﺍﺩ ۱۳۸۳ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﮔﺮﻭﻫﯽ ۲۵۰ ﻧﻔﺮﻩ ﺍﺯﻟﺒﺎﺱﺷﺨﺼﯽﻫﺎ ﺩﺭ ﺣﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺑﮕﺎﻩ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﺋﯽ ﻭ ﺿﺮﺏ ﻭ ﺷﺘﻢ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﻭ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﺤﺎﮐﻤﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺳﻌﯿﺪ ﻋﺴﮕﺮ ﻓﺎﻗﺪ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﯿﻔﺮﯼ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ؛ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﺮ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻭﮐﯿﻞ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﺰﺑﻮﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺖ . ‏ﻭﯼ ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺭﺋﯿﺲ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﯾﺜﺎﺭﮔﺮﺍﻥ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﺴﯿﺞ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ.

همدستان سعید عسگر

ﻭﯼ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺪ ﻣﺤﺴﻦ ﻣﺠﯿﺪﯼ (سید مرتضی)ﻫﻢﺩﺳﺖ ﺍﻭ ﮐﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺭﺍ ﻣﯽﺭﺍﻧﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ۲۲ ﺍﺳﻔﻨﺪ ۱۳۷۸ ﺩﺭ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﮑﺎﻥ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺷﻬﺮ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺀﻗﺼﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ . ﮔﻠﻮﻟﻪٔ ﺷﻠﯿﮏ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪٔ ﺳﻌﯿﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﺍﺻﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻭﺍﺭﺩ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺷﺪ . ﺍﻭ ﺑﻪ ﻃﺮﺯ ﻣﻌﺠﺰﻩﺁﺳﺎﯾﯽ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎﻧﺪ، ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﻭﯼ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺭﻧﺞ ﻣﯽﺑﺮﺩ . ﺳﻌﯿﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﺮﻭﺭ، ﺿﺎﺭﺏ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺨﺸﯿﺪ .
ﺳﻌﯿﺪ ﻋﺴﮕﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺮﻭﺭ ﺑﯿﺴﺖ ﺳﺎﻝ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯼﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺷﯿﻤﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺟﻨﻮﺏ ﺑﻮﺩ .
ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭ ﻭ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﭘﯿﻤﺎﻧﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ‏( ﺩﺭ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﺴﯿﺞ ‏) ﻭﯼ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮ ﻭ ﺑﻪ ۱۵ ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺷﺪ، ‏ﺍﻣﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ .
‏ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻭﯼ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﺴﺘﻘﻼً ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺳﯿﮑﻠﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻮﺩﻩﺍﺳﺖ .
ﺳﯿﺪ ﻣﺤﺴﻦ ‏( ﻣﺮﺗﻀﯽ ‏) ﻣﺠﯿﺪﯼ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺗﺮﻭﺭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﺳﻦ ﻭ ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ ﺩﯾﭙﻠﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺩﺭﺟﻪﺩﺍﺭ ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﻮﺩﻩﺍﺳﺖ . ﺩﺭ ﺁﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ، ﻭﯼ ﺻﺎﺣﺐ ﯾﮏ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﯾﺪﮐﯽ ﻭ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺳﯿﮑﻠﺖﻫﺎﯼ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﺑﻮﺩﻩﺍﺳﺖ . ﻭﯼ ﺑﻪ ۱۰ ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺷﺪ .
ﺳﻌﯿﺪ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﺳﺎﻝﻫﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻋﻠﯽ ﯾﻮﻧﺴﯽ ، ﻭﺯﯾﺮ ﻭﻗﺖ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ، ﺑﻪ ﻭﯼ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﯽ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻋﺪﻩﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﻭﺭ ﺣﺠﺎﺭﯾﺎﻥ ﻭ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﻧﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻭﺯﺍﺭﺕﺧﺎﻧﻪ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
     
  
مرد

 
ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ‏( ۴ ﺗﯿﺮ ۱۲۹۳ ﺷﻬﺮﮐﺮﺩ - ۱۵ ﻣﺮﺩﺍﺩ ۱۳۷۰ ﭘﺎﺭﯾﺲ ‏) ﺳﯿﺎﺳﺖﻣﺪﺍﺭ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ، ﺩﺑﯿﺮﮐﻞ ﺳﺎﺑﻖ ﺣﺰﺏ ﺍﯾﺮﺍﻥ ، ‏ﻋﻀﻮ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺷﺪﻩ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﻠﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ، ‏ﺑﻨﯿﺎﻥﮔﺬﺍﺭ ﻧﻬﻀﺖ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻠﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ‏( ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۱۳۵۹ ‏) ﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻧﺨﺴﺖﻭﺯﯾﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﻘﻼﺏ ۱۳۵۷ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ . ‏ ﺩﺭ ۱۵ ﺩﯼ ۱۳۵۷ ﺑﺎ
ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﺷﺎﻩ ﭘﻬﻠﻮﯼ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻧﺨﺴﺖﻭﺯﯾﺮﯼ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺭﺳﯿﺪ .
‏ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﻧﺨﺴﺖﻭﺯﯾﺮﯼ، ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﻠﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﻋﺪﻡ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺍﻧﻀﺒﺎﻁ ﺳﺎﺯﻣﺎﻧﯽ، ﺯﯾﺮ ﭘﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻣﺼﻮﺑﺎﺕ ﻗﺒﻠﯽ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﺮﮐﺰﯼ ‏( ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﻏﯿﺮﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺳﻠﻄﻨﺖ ﭘﻬﻠﻮﯼ ‏) ‏ﻭ ﻋﺪﻡ ﮐﺴﺐ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﯾﺎﺳﺖ ﺩﻭﻟﺖ، ‏ﺑﻪ ﺭﺍﯼ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺭﺍﯼ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﻗﺎﻃﻊ ﺍﻋﻀﺎ، ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﺍﺯ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﻠﯽ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺷﺪ . ‏ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻧﺤﻮﻩٔ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺷﺎﻩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻮﺩﺗﺎﯼ ۲۸ ﻣﺮﺩﺍﺩ ﺑﻮﺩ . ‏ ﺍﻭ ﻫﻢﭼﻨﯿﻦ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﯾﺮﯼ، ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻤﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩ . ‏ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺎ ﻭﺭﻭﺩ ﺭﻭﺡﺍﻟﻠﻪ ﺧﻤﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﭼﻨﺪﯼ ﺑﻌﺪ ﺍﻋﻼﻡ ﺑﯽﻃﺮﻓﯽ ﺍﺭﺗﺶ، ﺩﻭﻟﺘﺶ ﺩﺭ ۲۲ ﺑﻬﻤﻦ ۱۳۵۷ ﺳﻘﻮﻁ ﮐﺮﺩ .
ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﺍﺯ ﺁﻏﺎﺯ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺧﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻧﺨﺴﺖﻭﺯﯾﺮﯾﺶ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﻣﺤﻤﺪ ﻣﺼﺪﻕ ﺭﺍ ﺭﻫﺒﺮ ﺧﻮﺩ ﻣﯽﺩﺍﻧﺴﺖ ﻭ ﺑﻪ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﻣﯽﮐﺮﺩ . ‏ ﻭﯼ ﻫﻢﭼﻨﯿﻦ ﺍﺯ ﻣﻨﺘﻘﺪﯾﻦ ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎﺷﺎﻩ ﭘﻬﻠﻮﯼ ﺑﻮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﻘﻮﻁ ﻣﺤﻤﺪ ﻣﺼﺪﻕ، ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﻬﺪﯼ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻥ ﻭ ﺳﯿﺪ ﺭﺿﺎ ﺯﻧﺠﺎﻧﯽ ، ﻧﻬﻀﺖ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻠﯽ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺩﺍﺩ . ‏ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩ .
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ، ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ۶ ﻣﺎﻩ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺗﯿﺮ ۱۳۵۸ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺭﻓﺖ . ﺍﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﻬﻀﺖ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻠﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ‏( ﮐﻪ ﻧﺎﻣﺶ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻧﻬﻀﺖ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻮﺩﺗﺎﯼ ۲۸ ﻣﺮﺩﺍﺩ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺍﺷﺖ ‏) ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻋﻠﯿﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ . ‏ﺩﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺒﺎﺭﺯﺍﺗﺶ ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ، ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﻮﺀﻗﺼﺪ ﻧﺎﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺟﺎﻧﺶ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ۱۳۵۹ ﺭﻗﻢ ﺧﻮﺭﺩ . ﺑﺮﻧﺎﻣﻪٔ ﺗﺮﻭﺭ ﺍﻭ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﺑﻪ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺍﻧﯿﺲ ﻧﻘﺎﺵ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ . ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺗﺮﻭﺭ ۱۱ ﺳﺎﻝ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ، ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﻦ ۷۷ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﯾﺲ ﺷﺪ . ‏ﻃﺒﻖ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﺍﻧﯿﺲ ﻧﻘﺎﺵ، ﻫﺮ ﺩﻭ ﺳﻮﺀﻗﺼﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖﻫﺎﯾﯽ ﺣﺮﻓﻪﺍﯼ ﻃﺮﺡﺭﯾﺰﯼ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ . ‏ﻣﺪﺗﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺗﺮﻭﺭ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻋﺒﺪﺍﻟﺮﺣﻤﻦ ﺑﺮﻭﻣﻨﺪ ﻧﯿﺰ ﺗﺮﻭﺭ ﺷﺪﻩ.



ﻋﺎﻣﻼﻥ ﻭ ﻃﺮﺡ ﺗﺮﻭﺭ ﺩﻛﺘﺮ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ


ﺁﺧﺮین ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﺦ ۱۵ ﻣﺮﺩﺍﺩ ۱۳۷۰ﺑﺮﺍﺑﺮ ۶ ﺍﻭﺕ ۱۹۹۱، ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﻭ ﻣﻨﺸﻲ ﻭﻱ ﺳﺮﻭﺵ ﻛﺘﻴﺒﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺴﻜﻮﻧﻲ ﺍﺵ ﺩﺭ ﺣﻮﻣﻪ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﻣﻲﺭﺳﺎﻧﻨﺪ . ﺍﻣﻴﺮ ﺷﺎﻫﻲ ﻣﺪﻋﻲ ﺍﺳﺖ ﻗﺘﻞ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺳﻪﻧﻔﺮﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﻦ ﻭﻗﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﻣﺒﺎﺩﺭﺕ ﻭﺭﺯﻳﺪﻧﺪ . ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ۱۳ ﻣﺤﺎﻓﻆ ﻣﺴﻠﺢ، ﻗﺎﺗﻞ ﻫﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻴﭻ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﻭﻱ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﺘﻮﺍﺭﻱ ﺷﺪﻧﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻗﺎﺗﻞﻫﺎ ﺩﺭ ﺳﻮﺋﻴﺲ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮ ﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪ .
ﻋﻠﻲ ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺭﺍﺩ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﻣﺤﺎﻛﻤﻪﺍﺵ ﺩﺭ ۱۹۹۴ﺩﺭ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺍﻋﺘﺮﺍﻓﺎﺗﺶ ﺑﻴﺎﻥ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﻭﻱ ﻭ ﻫﻤﻜﺎﺭﺍﻧﺶ ﺭﺍ ﻣﺎﻣﻮﺭ ﻗﺘﻞ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ
ﺷﺸﻢ ﺍﻭﺕ ۱۹۹۱ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﻳﺮ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﻠﻄﻨﺘﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﺳﻜﻮﻧﺘﺶ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﻛﺸﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﺟﺴﺪ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﻛﻪ ﻗﺘﻞ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﻛﺸﻒ ﺟﺴﺪ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ . " ﺳﺮﻭﺵ ﻛﺘﻴﺒﻪ " ﻣﻨﺸﻲ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻛﺸﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ . ﻗﺘﻞ، ﺑﺎ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﭼﺎﻗﻮ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﻴﻮﻩ ﻛﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻳﺎﺩ ﻓﺮﻳﺪﻭﻥ ﻓﺮﺥ ﺯﺍﺩ ﻭ ﺩﺍﺭﻳﻮﺵ ﻓﺮﻭﻫﺮ ﺭﺍ ﻛﺸﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﻨﺪ . ﻃﺒﻖ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﭘﻠﻴﺲ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﺧﺎﻧﻪ، ﻗﺒﻼ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﻛﺎﺭﺕ ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ‏( ﻣﺠﻌﻮﻝ ‏) ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﺑﻌﺪﺍ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﻣﺘﻬﻢ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻛﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﻋﻠﻲ ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺭﺍﺩ " ﺩﺭ ﺳﻮﻳﺲ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮ ﻭ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﻣﺤﺎﻛﻤﻪ ﻭ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﺷﺪ . ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻼﻗﺎﺗﻲ ﺑﺎ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﺍﺷﺖ ﻛﻪ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻋﻀﻮﻱ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻮﺩ .
ﻓﺮﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻓﺮﻳﺪﻭﻥ ﺑﻮﻳﺮﺍﺣﻤﺪﻱ ﻧﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ ﻛﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺟﻴﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﺩﻭ ﻣﺮﺩ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻬﺎﻱ ﻋﻠﻲ ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺭﺍﺩ ﻭ ﻣﺤﻤﺪ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ ﺑﺒﺮﺩ . ﻋﺪﻩ ﺍﻱ ﻣﺪﻋﻲ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﻭﻗﺖ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﺡ ﻗﺘﻞ ﺑﻲ ﺍﻃﻼﻉ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻫﻨﺪﻱ ﻛﻪ ﺧﻮﻳﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺧﻤﻴﻨﻲ ﻭ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﻩ ﺳﺎﺑﻖ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻥ ﺩﻭﻟﺘﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﺑﻮﺩ . ﺍﻭ ﺑﻪ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﻦ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺧﺬ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻭﺭﻭﺩﻱ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﺤﺖ ﭘﻮﺷﺶ ﺗﻜﻨﻴﺴﻴﻦ ﺑﺮﻕ، ﻳﺎﺭﻱ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﻧﺎﻡ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻫﻨﺪﻱ ﭘﻴﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺍﺭﺗﺸﺒﺪ ﺍﻭﻳﺴﻲ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ، ﺩﻭ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﻳﺲ، ﻣﻄﺮﺡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ . ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻣﻜﺎﻟﻤﺎﺕ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﻋﻠﻲ ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺭﺍﺩ ﻭ ﻣﺤﻤﺪ ﺁﺯﺍﺩﻱ، ﺑﺎ ﻳﻚ ﺗﺮﻙ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﺗﺒﺎﺭ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﺍﺩﻳﺒﺴﻮﻱ " ﻣﻲﺭﺳﺪ ﻛﻪ ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺗﻬﺎﻱ ﺗﺮﻛﻴﻪﺍﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺟﻌﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﻗﺒﻞ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺑﺨﺘﻴﺎﺭ، ﺩﻭ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﺩﺭ ﺗﻮﻃﺌﻪ ﺍﺯ ﺁﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻥ " ﺍﺩﻳﺒﺴﻮﻱ " ﺗﻠﻔﻨﻬﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻛﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻠﻔﻨﻬﺎﻱ ﻣﺬﻛﻮﺭ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ، ﺗﻮﺳﻂ ﭘﻠﻴﺲ ﻣﺨﻔﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻭ ﺗﻴﻢ ﺣﻤﺎﻳﺘﻲ ﺗﺮﻭﺭﻳﺴﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﮊﻧﻮ، ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ . ﻣﺘﻬﻢ ﺩﻳﮕﺮ، ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺟﻬﺎﻧﺒﺎﻧﻲ، ﺁﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﺍﺟﺎﺭﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻗﺎﺗﻼﻥ، ﺑﻮﻳﺮﺍﺣﻤﺪﻱ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺟﻨﺎﻳﺖ ﺩﺭ ﺁﻥ ﭘﻨﺎﻩ ﺟﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ . ﻭﻱ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﺑﺎ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﻣﻨﻴﺖ ﺍﻳﺮﺍﻥ ‏( ﻭﺍﻭﺍﻙ ‏) ﺭﺍ ﺗﺼﺪﻳﻖ ﻛﺮﺩ . ﭘﻠﻴﺲ ﺩﺭ ﺁﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻥ ﻭﻱ ﺭﻣﺰ ﻭ ﻗﻠﻢ ﻣﺨﺼﻮﺻﻲ ﺑﺎ ﺟﻮﻫﺮ ﻧﺎﻣﺮﺋﻲ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩ . ﺍﻭ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻠﻪ ﺗﻴﻤﻮﺭﻱ، ﺭﺋﻴﺲ ﺍﻣﻨﻴﺘﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﻳﺮ ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺩﮔﺎﻩ ﺍﻭﺭﻟﻲ ﭘﺎﺭﻳﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺎﻓﻮﻕ ﺧﻮﺩ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﺮﺩ . ﺯﻳﻦﺍﻟﻌﺎﺑﺪﻳﻦ ﺳﺮﺣﺪﻱ ﻓﺮﺩ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺩﺭ ﺳﻮﻳﺲ ﻫﺘﻞ ﺭﺯﺭﻭ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻓﺮﺍﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺴﻬﻴﻞ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﺳﺮﺣﺪﻱ ﺭﻭﺯ ۲۲ ﻣﺮﺩﺍﺩ ۱۳۷۰ ﻭﺍﺭﺩ ﺳﻮﻳﺲ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺑﺎﻳﮕﺎﻥ ﺩﺭ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺑﺮﻥ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﺷﻮﺩ . ﺷﻴﺦ ﻋﻄﺎﺭ ﻓﺮﺩ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭ ﻓﻨﻲ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩﺍﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ . ﺍﻳﻦ ﻭﺯﺍﺭﺗﺨﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺑﺎ " ﺳﺮﻭﻳﺲ ﻫﺎﻱ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻲ " ﺷﻬﺮﺕ ﺩﺍﺭﺩ . ﻳﻜﻲ ﺩﻳﮕﺮ ﻏﻼﻣﺤﺴﻴﻦ ﺷﻮﺭﻳﺪﻩ ﺷﻴﺮﺍﺯﻱ ﻧﮋﺍﺩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺤﺎﻓﻞ ﺗﺠﺎﺭﻱ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
ﺍﻭ ﺍﺯ ﻳﻚ ﺷﺮﻛﺖ ﺳﻮﻳﺴﻲ ﺑﻨﺎﻡ " ﻛﻮﻣﺎﺗﺮﺍ " ﺗﻘﺎﺿﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﺯ " ﺩﻭﺳﺘﻲ " ﺍﺯ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻭﺭﺩ . ﺍﻳﻦ " ﺩﻭﺳﺖ " ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻣﺤﻤﺪ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺳﻮﻳﺲ ﺭﺍ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﻓﺮﺩ ﺩﻳﮕﺮ، ﻧﺎﺻﺮ ﻗﺎﺳﻤﻲ ﻧﮋﺍﺩ، ﻣﻘﺎﻡ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻲ ﺩﺭ ﮊﻧﻮ، ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺗﺮﻭﺭﻳﺴﺘﻬﺎ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪ . ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﻋﻠﻲ ﻭﻛﻴﻠﻲ ﺭﺍﺩ ﺭﺍ ﻣﺠﺮﻡ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺒﺲ ﺍﺑﺪ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﻛﺮﺩ . ﭼﻨﺪﻱ ﭘﻴﺶ ﺍﻭ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻒ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻴﮕﻴﺰﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻴﺸﻮﺩ . ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻫﻨﺪﻱ، ﺧﻮﻳﺸﺎﻭﻧﺪ ﺧﻤﻴﻨﻲ ﻭ ﻛﺎﺭﻣﻨﺪ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻥ ﺩﻭﻟﺘﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﻫﻤﺪﺳﺘﻲ ﺩﺭ ﺗﻮﻃﺌﻪ ﺗﺮﻭﺭﻳﺴﺘﻲ ﺑﻪ ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﺷﺪ .
ﻏﻼﻣﺤﺴﻴﻦ ﺷﻮﺭﻳﺪﻩ ﺷﻴﺮﺍﺯﻱ ﻧﮋﺍﺩ ﻭ ﺣﺴﻴﻦ ﺷﻴﺦ ﻋﻄﺎﺭ، ﻣﺸﺎﻭﺭ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﻧﺎﺻﺮ ﻗﺎﺳﻤﻲ ﻧﮋﺍﺩ، ﻓﺮﻳﺪﻭﻥ ﺑﻮﻳﺮﺍﺣﻤﺪﻱ ﻭ ﻣﺤﻤﺪ ﺁﺯﺍﺩﻱ، ﺍﻓﺴﺮ ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ، ﻫﻤﮕﻲ ﻏﻴﺎﺑﺎً ﻣﺤﺎﻛﻤﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﮔﻨﺎﻫﻜﺎﺭ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻧﺪ ﻭ ﺭﻭﺯ ۲۶ ﺧﺮﺩﺍﺩ ۱۳۷۴ ﺑﻪ ﺣﺒﺲ ﺍﺑﺪ ﻣﺤﻜﻮﻡ ﮔﺮﺩﻳﺪﻧﺪ.
     
  
صفحه  صفحه 6 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
سیاست

ترور شخصیت های سیاسی دنیا

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA