| انجمن ها  | نظرسنجی ها |  پاسخ | جستجو | موقعیت | قوانین | آخرین ارسالها | 
علم و دانش انجمن لوتی / علم و دانش /

جدیدترین اختراعات

صفحه  صفحه 12 از 12:  « قبلی  1  2  3  ...  10  11  12  
#111 | Posted: 9 Jan 2012 10:48
باتريهايي كه از هوا براي توليد انرژي استفاده مي‌كنند

از ديگر پيش‌بيني‌هاي اين شرکت ماشين‌آلات بين‌المللي کسب و کار، ارتقاي ترانزيستورها و فناوري باتري بوده كه دستگاه‌ها را تا 10 برابر بيشتر روشن نگه داشته و يا حتي در دستگاه‌هاي كوچك ديگر نيازي به وجود باتري نخواهد بود.

دانشمندان به جاي باتري‌هاي سنگين ليتيوم يوني امروزي در حال كار بر روي باتري‌هايي هستند كه مانند انسان از هوا براي واكنش با فلز پر انرژي استفاده كرده و يك مهاركننده كليدي را در باتريهايي با طول عمر بيشتر از بين خواهد برد. در صورت موفقيت،‌ نتيجه يك باتري سبك، پرقدرت و قابل شارژ مجدد خواهد بود كه قادر به انرژي بخشيدن به هر چيز از خودرهاي برقي گرفته تا دستگاه‌هاي مصرفي است.

همچنين آي‌بي‌ام تصميم دارد در صورت امكان، باتري را از ميان برداشته و ميزان انرژي هر ترانزيستور را تا كمتر از 0.5 ولت كاهش دهد. در اين صورت دستگاه‌هايي مانند تلفن همراه و كتابهاي الكترونيكي نيازي به باتري نخواهند داشت.

(W)

...! (برداشت آزاد)
     
#112 | Posted: 9 Jan 2012 10:48
دستيابي به مجموعه عظيم اطلاعات با شكل‌گيري گروه جديد شهروندان دانشمند

در پنج سال آينده، حسگرهاي موجود در گوشي، خودرو، كيف پول و حتي نوشته‌هاي درون سايت توئيتر به جمع‌آوري اطلاعاتي پرداخته كه به دانشمندان يك تصوير كلي و فوري از محيط فرد ارائه خواهد داد. مي‌توان از اين داده‌ها براي مبارزه با گرم شدن جهان، نجات گونه‌هاي در معرض خطر و رديابي گياهان يا حيواناتي كه اكوسيستم اطراف جهان را به خطر مي‌اندازند، استفاده كرد.

در پنج سال آينده، طبق پيش‌بيني سالانه «پنج در پنج»، يك گروه جديد از شهروندان دانشمند ايجاد خواهد شد كه با استفاده از حسگرهايي كه اكنون موجوديت دارند، به ايجاد مجموعه‌هاي عظيم اطلاعاتي براي تحقيقات خواهند پرداخت.

آي‌بي‌ام اخيرا به ثبت شيوه‌اي پرداخته كه يك سيستم را قادر به انجام تجزيه و تحليل دقيق پس از واقعه از رويدادهاي لرزه‌اي مانند زمين‌لرزه كرده و همچنين هشدارهاي اوليه را براي رويدادهايي مانند سونامي كه ممكن است در پي زلزله رخ دهند، ارائه مي‌دهد. از ديگر قابليت‌هاي اين اختراع، توانايي اندازه‌گيري سريع و تحليل منطقه خسارت‌ديده از يك زلزله براي كمك به اولويت‌بندي واکنش‌هاي اضطراري مورد نياز پس از بلاياي طبيعي است.

(W)

...! (برداشت آزاد)
     
#113 | Posted: 9 Jan 2012 10:49
حمل‌ونقل شخصي و پاياني بر گزارشات ترافيكي سنتي

در سالهاي آينده، فناوري‌هاي تحليل پيشرفته به افراد در يافتن مسيرهاي كم ترافيك و سريع براي دستيابي به مقصد خود از طريق توصيه‌هاي شخصي كمك خواهند كرد.

سيستم‌هاي ترافيک قابل تطبيق به طور مستقيم به يادگيري الگوها و رفتار مسافر براي ارائه ايمني مسافرتي و اطلاعات مسير پوياتر نسبت به مسافران امروزي خواهند پرداخت.

دانشمندان آي‌بي‌ا‌م در حال ساخت الگوهاي جديد براي پيش‌بيني نتايج تغيير مسيرهاي حمل‌ونقل براي ارائه اطلاعاتي هستند كه گزارشات ترافيكي سنتي را پشت سر خواهد گذاشت. محققان با استفاده از مدلهاي رياضياتي جديد و فناوريهاي تحليل پيش‌بيني‌كننده به تحليل و تركيب چندين سناريوي محتمل مؤثر بر انتخاب مسير مناسب از جمله عواملي مانند حوادث ترافيكي، محل جاي‌گيري فرد، ساخت‌وسازهاي كنوني در حال برنامه‌ريزي جاده‌اي، روزهاي شلوغ هفته، ساعت كاري، رويدادهاي محلي و آب‌وهوا خواهند پرداخت.

(W)

...! (برداشت آزاد)
     
#114 | Posted: 9 Jan 2012 10:49
تامين انرژي شهري با استفاده از رايانه‌ها

نوآوري‌هاي انجام شده در رايانه‌ها و مراكز داده، منجر به ايجاد فناوري‌هايي شده كه از گرما و انرژي اضافي اين دستگاه‌ها براي گرمايش ساختمانها در زمستان و تامين انرژي تهويه مطبوع در تابستان استفاده مي‌كنند. فناوري‌هاي جديد اين شركت مانند سيستمهاي آب‌سرد‌كن روي تراشه مي‌توانند به بازيافت انرژي حرارتي پردازشگرهاي رايانه‌اي براي ارائه آب داغ در ساختمانها بپردازند.

يك پروژه آزمايشي در سوئيس، با استفاده از سيستم رايانه در كنار اين فناوري قرار است تا 30 تن از انتشارات دي‌اكسيد كربن در سال بكاهد.

يك شبكه مويرگ‌هاي ميکروسيالي در كاهش گرما با سطح هر تراشه در خوشه رايانه متصل بوده كه آب را تا حدود ميكرونها فلز نيمه‌رسانا پمپاژ مي‌كند. با اين ميزان نزديكي جريان آب به هر تراشه، مي‌توان گرما را بطور كارآمدتري حذف كرده و همچنين آب داغ در اختيار داشت.

(W)

...! (برداشت آزاد)
     
#115 | Posted: 11 Jan 2012 14:04
کفش اسکیتی موتور دار



برای کسانی که در امید و آرزوی تولید ماشین های پرنده و جت پک هستند، این محصول جدید که در CES امسال معرفی شده می تواند یک گام بزرگ به سمت جابجایی و قابلیت انتقال شخصی باشد: اسکیت های موتور داری که به شما اجازه می دهند با سرعت ۱۶ کیلومتر در ساعت به گشت و گذار بپردازید.

SpnKiX تولید Action Inc. هر کفشی ورزشی معمولی را تبدیل به یک اسکیت راحت می کند‫.‬ این اسکیت موتوردار که با باتری کار می کند، مستقیما به زیر کفش شما بسته شده و با یک ریموت که در دست تان قرار دارد، کنترل می شود‫.‬ این دستگاه کنترل از راه دور امکان ارسال فرمان به هر دو کفش به صورت همزمان و یا تنها به یک کفش را دارد‫.‬ از این ریموت همچنین برای کنترل سرعت اسکیت هم استفاده می شود‫.‬

این اسکیت جذاب همراه با یک جفت چرخ تمرینی ارائه می شود تا مبتدیان در شروع کار زمین نخورند. برای استفاده از SpnKiX باید حداکثر ۸۰ کیلوگرم وزن داشته باشید. این گجت برای افراد بالای ۱۶ سال طراحی شده است. هرچند که احتمالا به زودی این اسکیت به ابزاری همه گیر برای رفت و آمدهای کوتاه مدت شهری بدل شود، اما ایراد اصلی آن عمر کم باتری های لیتیومی آن است که تنها ۳ تا ۵ کیلومتر شما را همراهی خواهند کرد و شارژ کامل دوباره آنها ۳ ساعت طول می کشد.

این کفش ها قرار است از ماه مارس برای فروش با قیمت ۶۴۹ دلار به بازار عرضه شوند. اما از هم اکنون می توانید با قیمت ۳۷۵ دلار یک جفت از آنها را پیش خرید کرده و منتظر دریافت آن بمانید.


برایم مهم نیست که در چه دنیایی زندگی کنم
مهم این است که در دنیای مردانه من زن باشم
     
صفحه  صفحه 12 از 12:  « قبلی  1  2  3  ...  10  11  12 
علم و دانش انجمن لوتی / علم و دانش / جدیدترین اختراعات بالا
جواب شما روی این آیکون کلیک کنید تا به پستی که نقل قول کردید برگردید
رنگ ها  Bold Style  Italic Style  Highlight  Center  List    YouTube URL  Image Link  URL Link     :up2: :laugh: :tease: :-( :up: :handshake: :winking: :flowers: بقیه شکلک ها ... 
  

 ?
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.



 
News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Contact us

Copyright © Looti.net 2009-2012.