انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 27 از 29:  « پیشین  1  ...  26  27  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان

image share

یشینه تاریخی سرایان
آنچه از بررسی های باستان شناسی منطقه بدست آمده حاکی از آن است که سابقه تاریخی سرایان به دوران قبل از اسلام بازمیگردد . سد تاریخی زواز یادگارهای باقی مانده از این دوران است.در دوره اسلامی این منطقه بخشی از ایالت قهستان بوده که در همان نخستین سالهای حمله اعراب به تصرف سپاه اسلام در آمده است . در منابع جغرافیایی قرون اولیه اسلامی اسمی از سرایان به میان نیامده است اما بررسی های باستان شناسی منطقه وجود تپه های مربوط به دوره سلجوقی را در این شهرستان تایید میکند و با عنایت به بالا گرفتن نهضت اسماعیلیان در این دوره و در اختیار گرفتن قلعه های قهستان و از جمله قلعه قلاع سرایان می توان گفت که این منطقه در دوره سلجوقی یعنی قرون پنجم و ششم هجری از رونق و آبادانی برخورداربوده است خصوصاً اینکه تپه های مربوط به دوره سلجوقی شهرستان سرایان تا این تاریخ در محدوده استان خراسان جنوبی شاخص و منحصر بفرد میباشد.


رشد وتوسعه مجددسرایان
با وجود تخریبهای مکرر و زلزله خیزی منطقه و عوامل مختلف و با وجود قدمت منطقه مع الوصف بدلیل و ضرورت ارتباطی منطقه شهرستان سرایان به روایتی قبل از قرن هشتم(دوره تیموریان) قصبه کوچکی بوده در شمال منطقه در دامنه کوه و چون قدمت بنای آب انبار پائین شهرستان سرایان طبق حروف ابجد به قرن هشتم میرسد . شهرستان سرایان دراواسط دوره صفویه از رونق زیادی برخوردارمی گردد به طوری که در قسمتی از شهر مجموعه­ای از کاروانسراها، آب انبارها و حمام و بازاری مربوط به این دوره مشاهده می­شود. در قسمت وسط شهروجود آب انبارهای دوره تیموری نمادی از قدمت شهر به حساب می­آید . قسمت اعظم شهر از جنوب تا شرق مربوط به دوره صفویه است که نشان می­دهد در این دوره شهر از رونق فراوانی برخوردار بوده است. همچنین در جنوب شهر آثار دوره سلجوقیان و قاجاریه نیز مشاهده می­گردد.


توسعه تاریخی شهر
هسته اولیه شهر سرایان در بخش جنوبی آن به دوره تیموری و ماقبل آن باز می­گردد. این عامل خود نشاندهنده تاریخ نسبتاً قوی این شهر و سابقه سکونت در این منطقه است. گسترش شهر در دشت و به صورت گسترش فیزیکی افقی صورت گرفته و از دوره صفویه تا قاجاریه این شهر از لحاظ توسعه تقریباً سه برابر شده و پس از آن در دوره پهلوی گسترش چندانی نداشته است. پس از انقلاب اسلامی ایران، هجوم افراد به شهرها و افزایش طبیعی جمعیت در داخل شهر باعث گسترش بیش تر این شهر شده است. انطباق نقشه سیر توسعه کالبدی در طول تاریخ با قدمت ابنیه و کیفیت آن خود مبین این امر است که گرایش عمومی به تصرف اراضی جدید در مقابل درجاسازی و نوسازی بافت­ها بیشتر بوده است.در نقشه ضمیمه گسترش شهر در طی دوره های مختلف آورده شده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان

اطلاعات جغرافیایی شهر سرایان
سرایان شهری است واقع در کویر لوت و کویر مرکزی که مرکز شهرستان می باشد و در حدود طول شرقی 58 درجه و 30 ثانیه و 33 درجه و 52 دقیقه عرض شمالی واقع است.
شهر سرایان در شمال غربی خراسان جنوبی قرار دارد و ازشمال و شمال غربی به شهرستان فردوس و بخش کاخک شهرستان گناباد(خراسان رضوی) و از غرب به بخش دیهوک طبس و ازشرق و جنوب شرقی به بخش خضری و سده ازشهرستان قاین و از جنوب و جنوب غربی به بخش خوسف شهرستان بیرجند متصل است و در کل همجوار با دو استان خراسان رضوی و یزد است.
وسعت کل شهرستان 7762 کیلومتر مربع و ارتفاع آن از سطح دریا در دشت 1430 و در مناطق کوهپایه ای تقریبا 2500 متر می باشد بخش سرایان شامل سه دهستان آیسک ، سه قلعه و مصعبی می باشد که فاصله شهرتا مرکز دهستان آیسک 14 کیلومتر ، تا مرکز دهستان سه قلعه 27 کیلومتر و تا مرکز دهستان مصعبی 30 کیلومتر می باشد و فاصله سرایان تا مرکز شهرستان فردوس 35 کیلومتر می باشد


وجه تسمیه شهرستان سرایان
«در گویش این منطقه سرا به معنی منزل و خانه است چون شهرستان سرایان در قدیم بر اثر جمعیت زیاد و پراکندگی که داشته به محله های مختلف تقسیم شده که هر محله ای تحت عنوان نامی با فرهنگ و آداب و رســوم و شغل مناسب مــردم هــمان محله بوده است بدین جهت مجــموع این محله های مختلف را سرایان می نامند. این محله ها عبارتند از :
محله دروازه مــویی، محله زرداری، محله غــیر شمار، محله دروازه بسطاق، محله تیـــنی و محله قبرستان بچه ها.
شهرستان سرایان به روایتی قبل از قرن هشتم (دوره تیموریان) قصبه کوچکی بوده در شمال منطقه در دامنه کوه و در نزدیکی قنات امروزی شهر که «سرآب» نامیده می شود و چون قدمت بنای آب انبار پایین شهرستان سرایان طبق حروف ابجد به قرن هشتم رسیده بنای کنونی قبل از قرن هشتم هجری بوده است.
در سفر نامه میرزا خانلرخان و تاریخ خاطرات عبدالرحمن افغان می نویسند: «شهرستان سرایان شهری بوده با جمعیتی بالای سی هزار نفر که دارای چند کارگاه تفنگ سازی و چندین بازار تجاری بوده و ساعت سازی در آن رواج فراوان داشته است. بطوریکه عبدالرحمن افغان یکی از شاهزادگان افغان زمان ناصرالدین شاه می نویسد: وارد شهر سرایان شدم و در آنجا عمارات عظیم مشاهده نمودم و ناصر خسرو نیز در سفرنامه خود قسمت شرق شهرستان فردوس را مکانی آباد و دارای قنوات و اشجار بیان می کند.»
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان

محلات قدیمی سرایان

با توجه به اهمیتی که سرایان در گذشته از لحاظ وسعت و جمعیت داشته است به 6 محله تقسیم می­گردید.

1- محله غیر شاری : محله­ای است که افراد مهاجر که آن­ها را کولی می­نامیدند کارهای ظریف دستی چوبی می­ساختند این محله در جنوب سرایان بوده است.

2- محله دروازه مویی : این محله محله­ای فقیرنشین بوده در غرب شهر که فاضلاب­های شهری از این مکان می­گذشته است.

3- محله دروازه بسطاق : محله­ای در شرق شهر که اکثر مهاجر نشین و شغل آن­ها دامداری بوده است.

4- محله زرداری : در قسمت جنوب شرقی شهر قرار دارد که اکثراً کشاورز بودند ولی به دلایل بیماری از این محله مهاجرت کردند و به نقاط دیگر رفتند.

5- محله تنبی : تنبی از شخصیت­های بزرگ بوده که در آبادانی شهر گام­های زیادی برداشته است از جمله در مرمت کاروانسراها ساختن حوض انبارها و لایروبی قنوات نقش داشته است.

ساکنین این محله اکثراً خرده مالک بوده و از نقاط دیگر مرفه­تر بودند.

6- محله قبرستان : در شمال شرقی شهر قرار دارد و خالی از سکنه بوده ولی افرادی که سر پناهی نداشتند به صورت موقت در آن جا زندگی می­کردند این محله از بین رفته و اثری از آن دیده نمی­شود.

اشاره ای به چشم اندازهای فرهنگی ـ مذهبی و یادمانهای تاریخی شهرستان سرایان
شهرستان سرایان یکی از مناطق قدیمی و کهن با سابقه چند صد ساله و بنام در خراسان بشمار می رود. آثار باستانی فراوانی در منطقه موجود است که گواه این مطلب است. مجموع آثار و ابنیه تاریخی و قدیمی بر جای مانده بالغ بر پنجاه مورد در کل منطقه می رسد. علاوه بر این آثار شهرت زیاد شهرستان سرایان در صنایع خصوصا صنایع ظریف تفنگ سازی و ساعت سازی و قالیچه بافی در گذشته زبانزد عام و خاص می باشد. از مهمترین آثار تاریخی سرایان می توان به آثار و بناهای زیر اشاره کرد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان

سرايان به روايتي قبل از قرن هشتم(دوره تيموريان) قصبه كوچكي بوده در شمال منطقه امروزي در دامنه كوه و نزديكي قنات امروزي شهر كه به نام سرآب ناميده مي‌شود و چون بناي آب‌انبار پائين شهر سرايان طبق حروف ابجد به قرن هشتم رسيده، بناي شهر كنوني قبل از قرن هشتم هجري بوده است. در شهرهاي آيسك و سه‌قلعه و روستاهاي تابعه نيز آثار باستاني بجا مانده همين حدود تاريخي را روايت مي‌نمايد.

سرايان بنا به قول قدما و تاريخ‌نويسان، شهري بوده با جمعيت بالاي 30 هزار نفر كه داراي چند كارگاه تفنگ‌سازي و چندين بازار بوده كه مردم در آنجا به ساختن صنايع دستي مشغول بوده‌اند. عبدالرحمن افغان يكي از شاهزادگان افغانستان كه معاصر دوران ناصرالدين شاه قاجار بوده، در كتاب تاريخ خاطرات خود اين مطلب را ذكر كرده كه « وارد شهر سرايان شدم و در آنجا عمارات عظيم مشاهده كردم و نيز ميرزا خانلرخان اعتصام الملك نائب اول وزارت امور خارجه در سفرنامه خود نقل مي‌كند كه «روز يكشنبه ششم شوال صبح در آيسك سوار شديم، دو فرسخ آمديم تا به سرايان رسيديم. در سرايان در منزل ميرزا طاهر پسر ميرزا عبدالحسين كلانتر تون منزل كرديم. سرايان حصاري بزرگ دارد. معلوم است در قديم شهري بوده، بناها و عمارات عالي داشته است و دروازه‌هاي بزرگ خوب داشته، حالا همه خراب است. از سال گراني خيلي خراب شده است، حالا چهارصد تومان ماليات دارد. بيشتر حاصلش ابريشم است، سابقاً بيست خروار ابريشم داشته و امسال يك خروار عمل آمد، ثلث آب ملكش مال عماد‌الملك است و باقي مال رعيت.


در شهرستان سرايان آثار و ابنيه تاريخي زيادي وجود دارد كه نشان از قدمت و سابقه اين ديار از كشورمان است. مقبره تورانشاه، مسجد جامع، آب‌انبارهاي متعدد، كاروانسرا، قلعه قلاع، سد زو و ... از جمله اين آثار هستند

(برخي از آثار و ابنيه تاريخي شهرستان سرايان

رديف

نام اثر

محل اثر

قدمت

1

مقبره تورانشاه

شهر سرايان

تيموري

2

مسجد جامع سرايان

شهر سرايان

صفوي

3

كاروانسراي سرايان

شهر سرايان

صفوي

4

آب انبار و مسجد آهنگران

شهر سرايان

صفوي

5

قلعه قلاع

16 كيلومتري شمال شرق سرايان

قرن 7 و 8 هـ ق

6

سد زو

روستاي چرمه

ساساني

7

آسياب كربلايي حسن

روستاي چرمه

قاجاريه

8

آب انبار كمال

شهر آيسك

صفوي

9

تپه حصار

3 كيلومتري جنوب آيسك

---

10

آب انبار محمدباقر

شهر آيسك

صفوي

11

امامزاده سلطان كريمشاه

روستاي كريمو

اسلامي

12

امامزاده سلطان مصيب

روستاي مصعبي

قاجاريه

13

برجهاي حصار

شهر سه‌قلعه

قاجاريه

14

خانه‌هاي حسام‌الديوان و عباس رمضاني

شهر سه‌قلعه

قاجاريه

15

مسجد جامع سه‌قلعه

شهر سه‌قلعه

صفوي

16

محوطه باستاني قلعه كهنه

روستاي بسطاق

قرن 7 هـ تا صفوي

17

حمام كهنه بسطاق

روستاي بسطاق

قاجاريه

18

محوطه باستاني دوست‌آباد

روستاي دوست‌آباد

قرن 8 هـ ق

19

امامزاده ابوالقاسم

روستاي قاسم‌آباد

اسلامي

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان


free pic
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان
تصاویر اولین جشنواره پنبه _شهرستان سرایان

اولین جشنواره پنبه در شهرستان سرایان در آبانماه سال جاری به همت مدیریت جهاد کشاورزی و دانشکده کشاورزی شهرستان برگزار شد. این جشنواره جهت شناساندن هر چه بیشتر این محصول منطقه به دیگر نقاط و همچنین ارتقاء سطح علمی و عملی کشاورزان منطقه برگزار شد .

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان
مسجد جامع

imgurl
مسجد جامع سرايان بر اساس پژوهش هاي انجام شده مربوط به دوره صفويه مي باشد كه داراي يك ايوان به ارتفاع 13 متر و دو شبستان در مجاورت ايوان است . حياط مسجد توسط جداره اي با طاق نماهاي با عمق كم محصور شده كه اين جداره را مربوط به دوره قاجاريه مي دانند . محراب زيباي مسجد بوسيله گچبري با سوره فاتحه تزئين شده همچنين داخل محراب در قسمت طاق آن بوسيله مقرنس تزئين شده است . در بالاي محراب و در سقف ايوان مقرنس هاي بسيار زيبايي به چشم مي خورد كه چهره ايوان را به گونه اي دلپذير و زيبا نموده است.در نماي بيروني ايوان تزئينات آجري خفته راسته مشاهده مي شود همچنين در شبستان غربي بنا تزئينات رسمي بندي زيبايي درگوشه هاي آن وجود دارد.


image upload no compression
مسجد جامع سرايان با شماره 7834 در تاريخ 10/3/83 در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده و در سال 85 از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي مرمت شده است
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان
کاروانسرای سرایان

screen capture windows 7
شاید امروزه تصور اینکه برای رفتن مسیری که امروز ماچند ساعته می رویم چند روز در راه باشی سخت باشد ولی بود و اینها مسیر هایی است که طی کرده ایم تا به امروز رسیده ایم . برای طی این مسیر ها بارانداز هایی وجود داشته است تا کاروان نفسی تازه کند و بار و بنه ای تجدید نماید . یکی از این بارانداز ها و استراحتگاه ها کار وانسرای سرایان است . در این کاروانسرا اگر خوب گوش فرا داری صدای زنگ شتران را می توان شنید . صدای زنگ هایی که خود بسیاری در همین حجره های اطراف در سرایان ساخته شده اند .در 27 حجره که دورادور کاروانسرا قرار دارد می توان صدای چونه زدن ها و بحث های تجاری تجار را شنید . در این کاروانسرا نیز همچون بسیاری از کاروانسرا ها محلی اصطبل برای شتر ها وجود داشته است . محلی که امروزه موزه شده است.

این بنا در داخل شهر سرایان و در محدوده بافت تاریخی شهر واقع شده که به همراه چند بنای دیگر از جمله آب انبار ، مسجد ، حمام و بازار مجموعه ای شهری را تشکیل می داده اند . ورودی بنا در ضلع جنوب آن واقع شده و مصالح بکار رفته در ساخت این بنا شامل آجر و سنگ سردری است رفیع با طاق جناغی و تزئینات در زیر طاق . پس از ورودی فضایی شبیه هشتی قرار دارد که در مقابل بطور مستقیم به صحن بنا و در دو طرف به اطاقهای فرعی منتهی می شود . صحن بنا که در مرکز آن واقع شده در اطراف خود دارای حجره های متعددی برای سکونت و استراحت کاروانیان است . در مقابل ایوان ضلع ورودی یعنی در ضلع شمال صحن ، ایوان دیگری وجود دارد با طاق جناقی و تزئینات کاربندی زیر سقف ایوان ، در گوشه صحن در هر چهار طرف راهروهایی تعبیه شده که به قسمتهای مختلفی که در پشت ایوان یا حجره ها واقع شده اند ، راه دارند .



image
این فضاها بیشتر شامل انبار و فضاهای خدمات است و در گوشه شمال غربی راهرویی وجود دارد که به اصطبل بنا منتهی می شود . قسمت مرکز صحن نسبت به سطح جلو حجره ها و ایوانها گودتر است که این به دلیل سهولت در بارگیری یا پایین گذاشتن بار اسبها و شترها است . مصالح استفاده شده در ساخت بنا بیشتر آجر است . ((منبع ایران صدا((
این کاروانسرا به رباط شاه عباسی معروف است و به دوره صفوی تعلق دارد
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان
قلعه قلاع

images
این اثر تاریخی در فاصله حدوده5/4 کیلومتری شهر سرایان و5/1 کیلومتری شمال شرق مزرعه ی همبو قرار دارد این بنا برافراز کوهی مخروطی شکل ومشرف به شهر سرایان واقع شده است. قلعه داری بخش های گوناگونی از جمله بارو برج ها وفضای داخلی است نقشه وطراحی معماری قلعه با تبعیت از وضعیت طبیعی محل قرار گیری آن اجرا شده است به گونه ای که با توجه به وضعیت طبیعی درنقاطی از بارو از استحکامات دفاعی بیشتری استفاده شده ودر بعضی نقاط به دلیل صعب العبور بودن نیاز کمتری به استحکامات بوده است


windows screenshot
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 27 از 29:  « پیشین  1  ...  26  27  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA