انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 1 از 2:  1  2  پسین »

زادگاه و خواستگاه اصلی دموکراسی (حقوق بشر) ؟؟


مرد

 
زادگاه و خواستگاه اصلی دموکراسی (حقوق بشر) ؟؟


دوستان عزیز میتونن بیان تو این تاپیک و برای ما باذکر دلیل توضیح بدن که زادگاه اصلی حقوق بشر یا به قول غربی ها دموکراسی کجاست و این تفکر از کجا سرچشمه میگیره.
من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن رسیدن حق کسانیست که هرگز نمیدوند و دویدن سهم کسانیست که هرگز نمیرسند
     
  ویرایش شده توسط: M_A_N_I   
مرد

 
به نظر خودم زادگاه اصلی حقوق بشر یا دموکراسی کشور ایرانه چون اگه کمی مطالعه تاریخی داشته باشیم متوجه خواهیم شد که برای اولین بار این تفکر از سرزمین ایران (پارس) و توسط کوروش بزرگ هخامنشی سرچشمه گرفت و در واقع دموکراسی واقعی متعلق به ایرانیان است که بعد ها پس از حمله وحشیانه اعراب به ایران و اتفاقاتی که در بعد از آن افتاد و در جریان هستید به سمت دیگری منحرف شد و این فرصتی شد برای کشورهای فرصت طلب و سودجوی غربی که حقوق بشر را به نام خودشون سند بزنن و به جایگاهی تکیه بزنن که در واقع از آن ما ایرانیان است، ولی باز با این حال هرگز نتونستن دموکراسی که کوروش بزرگ در دنیا ایجاد و پایه ریزی کرد را ایجاد کنند.
به امید روزی که باز بتونیم به جایگاه اصلیمون در جهان برگردیم، جایگاهی که حق ماست و توسط یه سری کشور زورگو و حقه باز اشغال شده.
من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن رسیدن حق کسانیست که هرگز نمیدوند و دویدن سهم کسانیست که هرگز نمیرسند
     
  
مرد

 
دموکراسی یا حقوق بشر که مبتکرش ایرانی ها (کوروش کبیر) بوده همینطور که از ایران به جهان رفت یه روزی به ایران برمیگرده و تا ابد در اون میمونه و ایران به اقتدار و جهانداری دوران کوروش کبیر برمیگرده، حالا شاید اون روز امروز یا این روزها نباشه ولی در آینده حتماً خواهد شد به قولی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن رسیدن حق کسانیست که هرگز نمیدوند و دویدن سهم کسانیست که هرگز نمیرسند
     
  
مرد

 
زادگاه اولیه دموکراسی
شواهد تاریخی نشان دهنده اینست که خاستگاه نخستین اشکال اداره دموکراتیک جامعه ،حتی قبل از یونان باستان در عصر کلایستنس و یا پریکلس، خود را در تمام جوامعاولیه ظاهر ساخته است. تاسیتوس، سناتور و تاریخ نگاررومی درنیمه دوم قرن اول و اوایل قرن دوم میلادی، درمورد شیوه اداره فبایل آلمان چنین می نویسد:
“در امور کوچک و کم اهمیت، رؤسای قبیله طرف مشورت بودند. لیکن در مورد مسائل مهم، تمامیجامعه باید مورد مشورت قرار می گرفت. در مواردی، که تصمیم گیری مردم لازم بود، رؤسای قبیلهباید موضوع را بطرز جامعی مطرح ومورد بحث قرار میدادند. بجز موارد اضطراری، شورای قبیله در روزهای مشخصی تشکیل می گردید، که معمولا در هنگام بروز هلال ماه و یا در زمان بدر کامل بود که از نظر مردم قبیله، مناسب ترین زمان برای طرح اینگونه مسائل بشمار می رفت. برخلاف ماها که مبنای محاسبه خود را روز ها قرار داده ایم، آنها امورعادی و قرار های قانونی خود را بر اساس شب ها تنظیم می کردند. ..اگر اکثریت مردم قبیله ضروری تشخیص میدادند، آنها مسلحانه در اجلاس شورا حضور می یافتند.روحانیون، اعلام سکوت می کردند و حفظ نظم جلسه بر عهده آنان بود. آنگاه پادشاه یا رئیس قبیله ویا هر کس دیگری که بدلیل سن، تبار، معروفیت نظامی و یا توانائی سخنوری، رشته کلام را بدست می گرفت، و باز باید گفت که توانائی آنان از ترغیب و تشویق برای یک تصمیم گیری ناشی میگردید و نه فرمان و دستور دادن. اگر پیشنهاد آنان، برای شرکت کنندگان در شورا فانع کننده نبود، آنها با همهمه ای گنگ آنرا رد می کردند و اگر مورد پذیرش قرار میگرفت، نیزه های خودرا به علامت تایید بهم می کوبیدند“.
تاسیتوس، بعداز توضیح نحوه ادارهشورای مردم قبیله، درمورد انتخاب پادشاه و فرماندهان نظامی، چنین ادامه می دهد:
” در مورد انتخاب پادشاه، تبار او مورد توجه قرار میگرفت و در انتخاب فرماندهان نظامی، ارزش و شایستگی آنان در مدّ نظر بود. پادشاه آنان نه قدرت مطلقی داشت و نه اختیاراتی نامحدود. فرماندهاننظامی نیز نه بدلیل اقتدار، بلکهبخاطر سرمشق و برجسته بودنشانانتخاب میشدند“.
تحقیقات لوئیس مورگان، انسان شناس آمریکائی در باره اشکال اولیه دموکراسی در جوامع ابتدائی، روشنی بیشتری بر منشاء دموکراسی می اندازد:
” دموکراسی در بین طایفه متولد شد و خودر ا در شکل حفظ حق طوایف در انتخاب سران و رؤسای خود ظاهر ساخت. برای جلوگیری از سوء استفاده ازقدرت، ابزاری برایکنترل آن تعبیه گردید. باز مانده افراد طوایف، کنترل بر نحوه انتخاب را در اختیار داشتند“.
دراین تصویر مورگان از شیوه دموکراتیک اداره جوامع اولیه، بروشنی می توان جنین دموکراسی و جدا نبودن آن از اشکال اولیه حق مردم بر کنترل سرنوشت خودرا ملاحظه کرد. زیرا نه دموکراسی درتاریخ بشر بصورت ناگهانی بوجود آمده است ونه حق تعیین سرنوشت. زیرا هردو ایده جنین های تکوینی خود را داشته اند، همزاد انسان در تاریخ بوده و بشر سعیکرده است دردوره های بعدی، سنت های دموکراتیک فراموش خودرا دوباره کشف کرده و ابعاد نوینی برآنها دهد.
زندگیبه من آموخت هر چیز قیمتی دارد...پنیر مجانی فقط در تله ی موش یافت می شود
     
  
مرد

 
اولین پایه انمتخابات ازاد در فرانسه رقم خورد پس از انقلاب و مرگ لویی ۱۴ و کاملترین دموکراسی که برمبنای ازادیخواهان امریکا ص.رت گرفت در امریکا بود
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"

Signature
     
  
مرد

 
ایران؛مدرکشم منشور کورش کبیر
     
  
مرد

 
روم باستان

و شکل بسیار جالب و بی بدیل و کامل اونو در زمان موروش و وصیت و منشور اون میبینیم

اما صد افسوس از امروز ما که حسرت ۲۵۰۰ سال پیش را بخوریم
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"

Signature
     
  
مرد

 
زادگاه اصليش ٢٥٠٠ سال پيش بود
زمانى ك تو ايران عزيز واقعا دموكراسى بود
كجايى كوروش كبير

روزگار غریبی ست نازنین ...
     
  
مرد

 
متاسفانه یکی از عادتهای بد ما اینه که هر چیز خوبیرو میخوایم یه جوری به خودمون ربط بدبم.ما هیچ وقت دموکراسی رو به طور جدی تجربه نکردیم برا همین وضعمون اینه.برا همین هیچ کس جنبه انتقاد نداره.سر کوچکترین مسئله به هم حمله میکنیم چون دموکراسی نمیدونیم چیه؟بلد نیستیم به نظر هم دیگه احترام بذاریم.دموکراسی اولین بار در یونان باستان و شهر آتن وجود داشت.بعد از اون روم هم تا قبل سزار به صورت نسبتا دموکراتیک اداره میشد.متاسفانه ایران به جز سالهای ۱۳۲۰ تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دیگر هیچ وقت دموکراسی رو تجربه نکرده.۲۵۰۰ سال دیکتاتوری شاهان و ۳۴ سال دیکتاتوری اسلامی.
     
  ویرایش شده توسط: julien   
مرد

 
julien: متاسفانه ایران به جز سالهای ۱۳۲۰ تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دیگر هیچ وقت دموکراسی رو تجربه نکرده


رای ۱۱۱ کشور در سازمان ملل به توقف اعدام

در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در روز پنج شنبه تعداد بی سابقه ای از اعضاء به توقف مجازات اعدام رای دادند.

۱۱۱ کشور به توقف مجازات اعدام رای مثبت، ۴۱ کشور رای منفی و ۳۴ کشور رای ممتنع دادند.

آمریکا، چین، ژاپن، هند، ایران، کره شمالی و عربستان سعودی
از جمله کشورهایی بودند که رای منفی دادند.

به گفته دیپلمات ها، اگرچه اجرای قطعنامه هایی مجمع عمومی الزامی نیست، اما تصویب این قطعنامه ها از نظر تاثیر بر افکار عمومی جهان بسیارمهم است.
     
  
صفحه  صفحه 1 از 2:  1  2  پسین » 
گفتگوی آزاد

زادگاه و خواستگاه اصلی دموکراسی (حقوق بشر) ؟؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA