انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 26 از 27:  « پیشین  1  ...  24  25  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران


زن

andishmand
 
در پانزدهمین روز از اعتصاب غذای نرگس محمدی، فعال حقوق بشر، کاربران اینترنتی در داخل و خارج از ایران با ارسال ده‌ها هزار توییت، خواستار آزادی و رسیدگی به خواسته‌های او شدند.





این «توفان توییتری» پس از سه ساعت به یکی از ۱۰ ترند‌ جهانی در توییتر تبدیل شد.

نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی در ایران، ۱۵ روز است که به دلیل محرومیت از حق تماس با فرزندان خود، اعتصاب غذا کرده است.

توفان توییتری به مجموعه توییت‌هایی گفته می‌شود که با یک پیام خاص توسط هزاران کاربر در یک بازه زمانی مشخص ارسال می‌شود. برای ترند شدن یک هشتگ، باید در مدت زمانی کوتاهی ده‌ها هزار توییت منتشر شود.

توییتر در ایران فیلتر است، با این همه کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گزارش داد که بیش از ۵۹ درصد توییت‌ها توسط کاربران داخل کشور نوشته شده است.

ترانه علیدوستی، بازیگر سینما، نیز در حمایت از آزادی خانم محمدی توییت کرده است.

تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی نیز نامه مشترک انجمن‌های قلم دانمارک و سوئد به همسرش را منتشر کرده که در آن با محکوم کردن زندانی بودن خانم محمدی سلول انفرادی و عدم اجازه تماس تلفنی با فرزندانش، از اعتصاب غذای او ابراز نگرانی کرده‌اند.

این دو انجمن به خانم محمدی وعده داده‌اند که «در آگاه ساختن جهانیان از ظلم و ستمی که بر شما و دیگر همرزمان در بندتان روا می‌رود» کوتاهی نمی‌کنند.



منبع خبر رادیو فردا
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  

 
ای بابا حقوق بشر چیه بابا
     
  
زن

andishmand
 
ahora98: ای بابا حقوق بشر چیه بابا
همون چیزیه که در ایران و سراسر جهان نقض میشه و فقط اسمی ازش مونده ، یعنی کوچکترین حق بشر برای زندگی
که همه جوره نادیده گرفته شده
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

 
خیلی خوشحالم

تقی رحمانی٬ همسر نرگس محمدی٬ فعال حقوق بشر، از پایان اعتصاب غذای او به دنبال گفت‌وگوی تلفنی با فرزندانش خبر داد. خانم محمدی نزدیک به ۲۰ روز در اعتصاب غذا بود.

آقای رحمانی روز شنبه، ۲۶ تیرماه، این خبر را بر روی صفحه شخصی خود در فیس‌بوک منتشر کرد.

وی ساعت دو بعدازظهر به وقت تهران نوشت که «الان نرگس دارد با بچه‌ها حرف می‌زند. با این وصف اعتصاب غذا پایان یافته است».


منبع خبر : رادیو فردا

با آرزوی آزادی خانم نرگس محمدی و همه زندانیان سیاسی
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

andishmand
 
دل‌نوشته نرگس محمدی در پی پایان اعتصاب غذا و ایجاد تماس تلفنی با فرزندانش




خبرگزاری هرانا ـ نرگس محمدی در پی پایان اعتصاب غذایش و ایجاد تماس تلفنی با فرزندان خردسالش، با نگارش دل‌نوشته‌ای نکته‌هایی را در این خصوص بیان کرد.



به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کانون مدافعان حقوق بشر، متن دل‌نوشته نرگس محمدی، نائب رییس این کانون به شرح زیر است:

به یاد استادِ اخلاق و معرفت، هدی صابر، که در اعتصاب غذا جان به جان آفرین تسلیم کرد و فریاد اعتراض ملت شد؛

به یاد مادرانی که در سلول‌های انفرادی به یاد فرزندان‌شان حلقه‌یِ ذکر به قلاب دوست انداخته‌اند؛

به یاد مادرانی که در بند و زندان، در حسرت به سر بردن شبی بر بالین فرزندان‌شان، شب‌ها تا سحر دست به گریبان اندوه زده‌اند؛

به یاد مادرانی که در سوگ فرزندان‌شان که سودای عدالت و آزادی داشتند، بر سر عهد و پیمان آنان ایستاده‌اند؛

و به یاد همه زنان و مادرانِ آرمان‌خواه در سراسر جهان؛

و من، زن و مادری از خیل این زنان و مادران که اکنون پژواک همان فریاد و آواز دیرین و جاویدم.

٢۶ تیرماه سال ٩۴، کیانا جان و علی جانم از ایران رفتند و درست روز ٢۶ تیرماه ٩۵ و در حالی که از ٧ تیرماه در اعتراض به محروم بودن از شنیدن صدای فرزندانم اعتصاب غذا کرده بودم، موفق به تماس تلفنی با فرزندانم شدم. طبق نامه دادیار محترم مقرر گردیده هفته‌ای یک نوبت و فقط با فرزندان خردسالم تماس تلفنی داشته باشم. ابتدا دستور کتبی داده شده بود که هر ١۵ روز یک‌بار و تحت شرایط امنیتی در بند امنیتی ٢٠٩ انجام شود که پس از اعتراض‌هایم، به محل دفتر حفاظت و حراست زندان اوین تغییر یافت.

می‌دانم طی این مدت موجب نگرانی بسیاری شده‌ام و پیام‌های دلگرم‌کننده و پُرمهر و زیبایی از دوستان، هم‌وطنان و هم‌بندی‌ها و همکاران عزیزم در خارج و داخل کشور داشته‌ام و همبستگی‌ها و حمایت‌هایی از سوی نهادهای حقوق‌بشر اعلام شده ‌است. خود را لایق و شایسته چنین محبت‌هایی نمی‌دانم و از صمیم‌قلب و با تمام وجودم از تک‌تک عزیزانی که با نوشته‌ها و اظهارنظرها و پیگیری‌های‌شان موجب شنیده شدن صدای اعتراض من شده‌اند، سپاس‌گزارم و در مقابل انسان‌دوستی‌شان سر تعظیم فرود می‌آورم. یقین توجه و الطاف عزیزان دین و مسئولیت بزرگی بر گردن من حقیر گذاشته ‌است.

بزرگوارانی چون برادران سنی و کوردم که خود در معرض تهدید، خطر و نگرانی بوده و برای نجات جان خود نیاز به توجه و پی‌گیری دارند و از داخل زندان پیام ارسال داشته‌اند که موجب سرور و شرمساری بنده است. اما یقین دارم همان‌طور که کوردستان پاره‌تن ماست و به هم‌وطنان عزیز سنی و کورد عشق می‌ورزیم، آن‌ها نیز با هم‌وطنان خود اینگونه‌اند، که بوسه بر دست تک‌تک‌شان می‌زنم.

طی این مدت، اعتراض‌های اینجانب نسبت به ستم‌ها و تحدیدهایی بوده‌است که به انحاء مختلف نسبت به زندانیان سیاسی-عقیدتی روا داشته می‌شود. این محدودیت‌ها و فشارهای طاقت‌فرسا از زمان بازداشت افراد به عنوان متهم، و نگهداری آن‌ها در سلول‌های انفرادی که مصداق بارز شکنجه روحی و روانی است -و طبق رأی وحدت رویه دیوان، غیرقانونی و غیرشرعی است- برگزاری دادگاه‌های نمایشی، صدور احکام سنگین تا شرایط نگهداری زندانیان در بندهای سیاسی را دربر می‌گیرد و متهم و زندانی را از شرایط زیست انسانی محروم می‌کند.

در این میان، سخت‌گیری‌های مضاعفی نسبت به زندانیان زنِ سیاسی-عقیدتی در سراسر کشور به چشم می‌خورد. بند زنان سیاسی اوین از داشتن تلفن در بند محروم است و این در حالی است که از ٢٧ زن زندانی، ١٧ نفر مادر هستند که ۴ نفر آن‌ها کودک خردسال دارند و ٢ نفر از مادران هم‌زمان با همسران‌شان در زندان به‌سر می‌برند و کودکان خردسال‌شان بدون سرپرست مانده‌اند و تاکنون از امکان مرخصی هم محروم بوده ‌اند.

باری اعتصاب غذای اینجانب در اعتراض به رفتارهای ظالمانه‌ای بوده که حقوق انسانی زندانی را نادیده گرفته‌ و ظلمی مضاعف را به زنان و مادران تحمیل نموده ‌است. بنابراین، اعلام می‌دارم علی‌رغم پایان دادن به اعتصاب غذایم و سر تسلیم فرود آوردن در مقابل درخواست‌های عزیزان و بزرگوارانم، تا زمان رسیدن به حقوق انسانی زندانیان سیاسی-عقیدتی-قومیتی-جنسیتی از هر اقدامی برای اعتراض بهره خواهم جست و از انسان‌های آزادی‌خواه و عدالت‌جو و صلح‌طلب استمداد خواهم طلبید.

مسئولان نظام جمهوری‌اسلامی ایران نیز نیک می‌دانند که تحقق حقوق‌بشر اکنون در کشور سرافراز ایران در قامت یک مطالبه جدی و قاعده زیستِ انسانی جلوه‌گر شده و حقوق‌بشر برای ما یک عنصر منتزع و مجرد نمی‌باشد، بلکه با سایر آرمان‌های ملت ایران معنا یافته و درهم تنیده ‌است و در صورت نقض یا بی‌توجهی به آن با نارضایتی‌های مردمی مواجه خواهد شد که شکاف بین ملت و حکومت را تعمیق بخشیده و گسترده خواهد کرد.

نرگس محمدی



منبع خبر هرانا
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
احضار و بازجویی» شماری از معترضان به اعدام ۲۰ زندانی در ایران



وب‌سایت «کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران» ۲۴ مرداد، خبر داد که شماری از معترضان به اعدام‌های اخیر ۲۰ زندانی در ایران، از جمله حسن امینی و هاشم حسین پناهی از سوی اداره اطلاعات سنندج احضار و بازجویی شده‌اند. آقای امینی حاکم شرع مردمی سنندج و آقای حسین پناهی، از مدرسان علوم دینی و مسئولان دفتر حسن امینی‌ست.






به گفته این وب سایت، حسن امینی روزهای شنبه و یک شنبه، ۱۶ و ۱۷ مرداد، به اداره اطلاعات سنندج احضار و بازجویی شده‌است.

او به وب‌سایت کمپین بین‌المللی حقوق بشر گفت که دراین روزها از ساعت ۹ صبح تا ۷ شب بازجویی شده است.

به گفته آقای امینی، مقام‌های اداره اطلاعات سنندج دراین بازجویی‌ها، بیانیه او در اعتراض به اعدام زندانیان را «تشویش اذهان» عمومی خوانده و گفته‌اند که برای او «پرونده تشکیل» داده و آن را به دادگاه خواهند فرستاد.

آقای امینی همچنین گفت که مقام‌های اداره اطلاعات از بیانیه او درباره اعدام زندانیان و ملاقات او با خانواده اعدام‌شدگان «خیلی عصبانی» بودند و از او خواسته‌اند که «تعهد» بدهد، دیگر چنینی اقداماتی انجام نمی‌دهد؛ اما او «تعهد» نداده است.

مقام‌های قوه قضائیه ایران در ۱۲ مرداد ماه از اعدام ۲۰ نفر از کسانی که گفته می‌شود عضو گروه «توحید و جهاد» بودند، خبر دادند. دادستانی کل ایران، اعدام‌شدگان را به انجام «اقدامات تروریستی» در سه استان کشور متهم کرده‌است.

این اعدام‌ها با اعتراض‌های بین‌المللی و نیز اعتراض‌هایی داخل ایران روبه‌رو شده‌است. کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای این اقدام را یک «بی‌عدالتی بزرگ» خوانده است. مقام‌های ایرانی به این واکنش‌ها اعتراض کرده و تاکید کرده‌اند این ۲۰ نفر، به دلیل «اقدامات تروریستی» از جمله «ترور روحانیون اهل سنت» اعدام شده‌اند. مقام‌های ایرانی در عین حال «شکنجه‌شدن» این افراد را نیز رد کرده‌اند.

در ایران مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، از جمله چهره‌های شناخته‌شده‌ای بود که چندی پس از تائید خبر این اعدام‌ها، با اشاره به شرایط «حساس» منطقه، این اقدام را «به‌دور از دوراندیشی و سعه‌صدر» توصیف کرد.

عمده اعدام‌شدگان کُرد و سنی‌مذهب بودند.

برخی از معترضان به اعدام‌ها می‌گویند آن‌ها از حقوق اولیه برای دفاع از خود و نیز دسترسی به دادگاهی عادلانه برخوردار نبودند.

از جمله حسن امینی که در بیانیه ای اعلام کرده بود «ابتدایی‌ترین حقوق دینی و قانونی» از جمله حق داشتن وکیل و دادن فرصت دفاع، از این زندانیان «سلب» شده بود.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر می‌گوید حسن امینی «تنها کسی نیست» که به دلیل اعتراض به اعدام‌های دسته‌جمعی اخیر «احضار و تحت بازجویی قرار گرفته» است. به گفته این کمپین، هاشم حسین پناهی، نیز روز ۱۸ مرداد ماه در اداره اطلاعات سنندج بازجویی شده‌است.



منبع خبر رادیو فردا
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
نگرانی جدی ۸۵ عضو سازمان ملل از نقض شدید حقوق بشر در ایران




کمیته حقوق بشر مجمع عمومی ملل متحد روز ۲۵ آبان ماه، با ۸۵ رای موافق، قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که در آن نسبت به نقض شدید حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی جدی می‌شود.

در این قطعنامه از حکومت ایران خواسته می‌شود که به روند تحدید آزادی بیان و اندیشه و اعتقادات مذهبی، بازداشت‌های گسترده خودسرانه و ربودن مخالفان متهم پایان دهد. ایران اما متن قطعنامه ارائه‌شده را رد کرده و می‌گوید حامیان آن خود «ناقض حقوق بشر هستند».

نماینده کانادا، ارائه‌کننده پیش‌نویس این قطعنامه، از وضعیت حقوق بشر در ایران و نیز فقدان تلاش‌ها در واکنش به انتقاداتی که تا کنون مطرح شده، ابراز ناامیدی کرده است. کانادا می‌گوید این قطعنامه، نه با اهداف سیاسی، که برای کمک به بهره‌مند شدن ایرانیان از حقوق خود، ارائه شده‌است.

بریتانیا، از جمله حامیان این قطعنامه، در عین حال از افزایش اعدام‌ها در ایران، نقض حقوق زنان و ضعف حکومت قانون «شدیدا ابراز نگرانی کرد». نماینده ایالات متحده نیز نگرانی خود را در مورد وضعیت و حقوق اقلیت‌ها و نیز افراد زیر سن قانونی ابراز کرده‌است.

ایران به دلیل شمار بالای اعدام‌ها، و به‌طور مشخص اعدام افرادی که زیر سن قانون مرتکب جرم شده‌اند، با انتقادهای گسترده‌ای روبه‌رو است. این انتقادها البته به تازگی در گفتمان مقام‌های دولتی و قضایی ایران نیز بازتاب پیدا کرده‌است که از کارآمد نبودن شمار بالای اعدام‌ها، به‌ویژه در مورد متهمان عرضه مواد مخدر سخن گفته‌اند. بنا بر گزارش‌ها، عمده احکام اعدام در ایران، در رابطه با جرایم مواد مخدر صادر می‌شود.

از دیگر کشورهایی که به قطعنامه ایران رای مثبت داد، عربستات سعودی بود. عبدالله معلمی، نماینده این کشور در سازمان ملل، گفته بر خلاف سنت همیشگی که از رای دادن به این قطعنامه خودداری می‌کند، این بار «به خاطر مردم ایران» به آن رای مثبت می‌دهد.

ایران از سوی دیگر می‌گوید کشورش از مذاکرات در مورد این موضوع کنار گذاشته شده و در پیش‌نویس ارائه‌شده نیز «صداقتی وجود ندارد». هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل در عین حال می‌گوید عادلانه نیست که هدف چنین قطعنامه یک‌طرفه‌ای قرار گیرد و حامیان این قطعنامه خود از ناقضان حقوق بشر هستند. به گفته نمایندگی ایران، ارائه این قطعنامه، با اهداف و نیت‌های سیاسی صورت گرفته‌است. از کشورهای دیگری که در حمایت از ایران، سخنان مشابهی را مطرح کرده یا به قطعنامه رای منفی دادند، کره شمالی، سوریه، کوبا یا پاکستان بودند.

در مجموع ۸۵ عضو کمیته به این قطعنامه رای موافق دادند، ۳۵ عضو با آن مخالفت کرده و ۶۳ عضو دیگر، از رای دادن خودداری کردند.

این نخستین بار نیست که دولت و سازوکار حکومتی و قضایی ایران، متهم به نقض حقوق بشر می‌شود.

حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، در زمان کارزار انتخاباتی‌اش وعده‌هایی در زمینه بهبود حقوق بشر در ایران داده بود. ایران مذاکراتی اولیه را نیز با نهادهایی مانند اتحادیه اروپا انجام داده‌است. علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، به تازگی گفته برخی انتقادهای اروپایی‌ها در مورد نقض حقوق بشر در ایران وارد است.

از سوی دیگر اما شمار اعدام‌ها در ایران، کشوری که از این منظر پس از چین در جایگاه دوم جهان قرار دارد، همچنان بالا است. وضعیت آزادی اطلاع‌رسانی، شمار زندانیان عقیدتی و سیاسی، ادامه حصر معترضان به انتخابات ۸۸، بازداشت و تهدید روزنامه‌نگاران یا سرکوب باورمندان مختلف، نیز هر ساله با انتقادهای سازمان‌های فرادولتی روبه‌رو است. در عین حال روحانیون نزدیک به ساختار مرکزی حکومت ایران نیز، مخالفت شدید خود را با مسائلی مانند بازگشایی دفتر اتحادیه اروپا در ایران ابراز کرده‌اند؛ موضوعی که خود به گفته نایب رئیس مجلس ایران، ناشی از مسائل حقوق بشری‌ست.


منبع خبر رادیو فردا
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
کانون مدافعان حقوق بشر برکناری صادق لاریجانی را خواستار شد



کانون مدافعان حقوق بشر ایران خواستار برکناری رئیس قوه قضائیه ایران به دلیل «مسئولیت مستقیم در همه بی‌عدالتی‌ها، فسادها و ناامنی‌ها در دستگاه قضایی و جامعه» شد و از نمایندگان مجلس نیز خواست تا خواستار «پیگرد قضایی» صادق لاریجانی شوند.




این سازمان که رئیس آن شیرین عبادی، برنده ایرانی جایزه صلح نوبل است، روز چهارشنبه، ۱۵ دی‌ماه، در اطلاعیه‌ای همچنین از مردم از جمله فعالان حقوق بشر و مدنی خواست تا با گفتن «نه به رئیس قوه قضاییه»، با خواسته برکناری صادق لاریجانی از ریاست این قوه هم‌صدا شوند.

بر اساس این اطلاعیه، قوه قضائیه که به گفته محمود هاشمی شاهرودی، رئیس پیشین این قوه، به صورت «ویرانه» تحویل او شده بود، امروز «نه‌ تنها آباد نشده، بلکه جولانگاه افرادی شده است که به نام دین یا به بهانه امنیت، عدالت را زیر پا له و حق و انصاف را چون دستمالی به ریا، چاپلوسی، قتل، پرونده‎سازی و دروغ آلوده‌ کرده‌اند».

کانون مدافعان حقوق بشر تاکید کرد که «نتیجه چنین روندی، عوض شدن جای مجرم و آزاده است».


این اطلاعیه با اشاره به صدور حکم‌های زندان طولانی برای فعالان مدنی، دگراندیشان، وکلا و متفکران منتقد اعلام می‌کند که «جانیان و ستم‌پیشگان، اختلاس‌گران و قاتلان سریالی در امنیت و در پناه این سیستم قضایی فاسد به مال‌اندوزی و عیش دنیوی مشغول هستند».

در روزهای گذشته موضوعاتی چون اعتصاب غذای زندانیان سیاسی بار دیگر بر بار انتقادها به عملکرد قوه قضائیه افزوده است.

بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی و نهادهای حقوق بشری بارها تاکید کرده اند که در مورد زندانیان و به خصوص زندانیان سیاسی حتی قوانین جمهوری اسلامی نیز رعایت نمی شود و آنان از دادرسی عادلانه محروم هستند.

پیش از این همچنین برخی از زندانیان سیاسی و نهادهای حقوق بشری حکم های صادر شده در دادگاه انقلاب علیه فعالان سیاسی و مدنی را «ناعادلانه» و «غیرقانونی» خوانده و تاکید کرده اند که این احکام با «فشار» نهادهای امنیتی به قضات صادر شده است.

در همین حال کانون مدافعان حقوق بشر در بیانیه خود با اشاره به اعتصاب غذای علی شریعتی تاکید کرد که «اسیدپاشان در حاشیه امنی که دستگاه قضا برای آنان به ‌وجود آورده است به خور و خواب مشغول» و معترضان به پدیده اسیدپاشی همچون علی شریعتی زندانی هستند.

این کانون در بیانیه خود این پرسش را مطرح کرد که « آیا در تاریخ کشور ایران، هرگز نهاد قضایی مثل امروز چنین زبون و بی‌مایه، بازیچه نیروهای امنیتی- وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران- بوده است؟»

کانون مدافعان حقوق بشر رئیس قوه قضاییه ایران را «مسئول مستقیم همه این بی‌عدالتی‌ها، فسادها و ناامنی‌ها در دستگاه قضایی و جامعه» و برکناری او را ضروری دانسته است.

این کانون با اشاره به اصل ۷۶ قانون اساسی و حق مجلس برای تحقیق و تفحص در «تمام امور کشور» خواستار آن شده که نمایندگان مجلس «به مسئولیت نظارتی خود بر این دستگاه همت گمارند و با وجود این همه سند و شاهد زنده، خواستار پیگرد قضایی رئیس قوه قضائیه شوند».

اطلاعیه کانون مدافعان حقوق بشر در حالی منتشر شده که در روزهای گذشته نیز درگیری دولت و قوه قضائیه ایران شدت گرفته و مقامات این دو قوه تلویحا یا مستقیما اتهام‌های فساد مالی را درباره یکدیگر مطرح کرده اند.

کانون مدافعان حقوق بشر در پایان اطلاعیه خود تاکید می‌کند که هرچند رئیس قوه قضائیه توسط رهبر جمهوری اسلامی تعیین می شود اما این نهاد حق خود می داند که «گام به گام هر چند کوچک، در راه مطالبات عدالت‌جویانه» پیش رود تا «شاید بتوان از این طریق گامی به‌ سوی پاسخگو کردن قوه قضاییه برداشت».

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز ۲۳ مرداد ۹۳، صادق آملی لاریجانی را برای یک دوره پنج ساله دیگر به ریاست قوه قضائیه ایران منصوب کرد.

جز اعتراض فعالان سیاسی و نهادهای حقوق حقوق بشری، برخی از چهره های اصولگرا از جمله علی اکبر ناطق نوری و احمد توکلی نیز به عملکرد قوهقضائیه در برخورد با فسادهای اقتصادی انتقاد کرده اند.

در سال‌های گذشته همچنین اتهام‌هایی درباره فساد اقتصادی فاضل لاریجانی مطرح شده و رئیس قوه قضائیه ادعاها درباره حمایت از برادرش را تکذیب کرده است.



منبع خبر رادیو فردا
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
مرد

 
گفتم با اخم اومدم انجمن دلیلش این بود

چی بگم آخه؟!

گاهی بغض، گاهی خشم، گاهی دل سردی، گاهی عطشِ......

نوشتن بی مقدمه ی قبلی و فی البداهه یا فی البدیهه

دستانی که کمی لرزش دارند و گلویی که بغض دارد

و دلی که به ذره ای نجوا در ته چاه شوق دارد

فریاد و ضجه ی من اینجا شاید به گوش خیلی ها نجوای ته چاهی نباشد

ولی خواستم ضجه ای بزنم از درون، که اشکی بشود ساکت، و دلالت کند از بغضی نشکسته، که امیدی ندارد برای شکستن. در کدام آغوش بشکند؟! به امید کدام نوازش بشکند؟!

خریداری ندارد!!!

بگذریم همین قدر کافی است از دل گفتن

....................

الان خبر بدم یا سوال کنم؟

بپرسم دفعه ی بعدی که زنگ زدیم آتش نشانی بپریم وسط کارشون بگیم آقا خطر داره نرو تو؟

حالا طبق معمول پیش رفتین و این دفه صداش درومد

چه وضعه آواربرداریه؟!!!!!!!!

شنیدم ستونای گگگگگگگگگگگگگگگنده داشته سسسسسسسسسسسسسنگین بوده

100 تن اینا

اوووووووفففففففففففففف

سوووووووووت

دیگه بلند کردن اینا از توان اسب بخار گذشته باید از ماشینهای دارای الاغ بخار استفاده کرد

منم یه چند تا الاغ دارم تو داهاتمون ، ینی سراغ دارم ، بیارم کمک؟؟

فقط یه مشکلی هست شنیدم اونجا دود هست کار رو سخت کرده

الاغای من هم با دود مشکل دارن چشمشون میسوزه اهل عینک هم نیستن البته گاهی عینک آفتابی میزنن می گن چیه آهو ندید!؟ اینطوری

ولی خوب عینک ایمنی که چشمشون نسوزه رو نمیزنن میگن کلاسمون میاد پایین حالا یبار مارو آوردی تهران

اهل ماسک هم نیستن که تنفسشون اذیت نشه

ولی با این حال من باهاشون صحبت می کنم میگم این دفه رو کمک کنن اون بیچاره ها اون زیر کباب نشن

راستی یه سوال داشتم

این آسمون خراش با اون عظمتش فرو ریخته!!!! یا حضرت فیل!! چقدر بود؟ 12 طبقه؟؟!!!!!!!!!! اوووفففففف با اون آهن های سسسسسسسسسسسسسسنگیییننننننشششش 100 تن ایناااااااا ، مذاب هم ازش میجوشه راستی اینو یادمون نره که داغه دس بزنی اوف میشه

این طوری شد

اگر یه وقت زلزله بیاد این برجهای فسقل مسقلی که جریمه دادن ساختن یه ذره 20-30 طبقه داره با آهن سبک هم ساخته شده اصلا خطر انفجار و آتش سوزی هم نداره خراب بشه قرار چی بشه؟

البته میدونم همش دو سه تا ساختمون فسقلی داریم تهران اونا هم ضده ضده زلزله هستن ینی خیلی ضده زلزله هستن
خدا کند مهربانی رسمی شود که از قلبهای پاک میجوشد نه آنکه فریب و دروغی باشد که بر زبانها جاری می شود
------------------
Signature
     
  
مرد

 



اعتصاب غذا به بیمارستان رسید؛ اعتصاب غذای یک خوزستانی در بیمارستان امام خمینی تهران در اعتراض به طولانی شدن زمان عمل و در سفر بودن پزشک معالج

حقوق بشر ایرانی اسلامی!
     
  
صفحه  صفحه 26 از 27:  « پیشین  1  ...  24  25  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA