انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 3 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین »

Do You Know | آیا میدانید که؟؟؟


زن

 
جانوری که راز گیاه شدن را می داند

شايد ضرب المثل «تو همان چيزي هستي كه مي خوري» به گوشتان خورده باشد. معني اين مثل اين است كه نوع غذايي كه هر فرد مي خورد بر سلامتيش اثر مي گذارد و منظورش اين نيست كه هرچه بخوري همان مي شوي! به عنوان مثال اگر گياه بخوري،‌ گياه مي شوي. البته يك نوع حلزون دريايي اين قاعده را به هم زده است.

اين جانور دريايي كه اليزيا چلورتيكا elysia chlorotica نام دارد و شبیه برگ است، با مكيدن لبه هاي جلبك ها تغذيه مي كند. جلبك مثل بقيه گياهان غذايش را با كمك گرفتن از نور خورشيد تأمين مي كند.

سيدني كي پيرس زيست شناس و استاد دانشگاه فلوريداي جنوبي مشاهده اين حلزون دريايي جلبك خوار را گزارش داده است.

پيرس مي گويد كه اين حلزون دريايي درست مثل گياهان ابزار تبديل نور خورشيد به غذا را در اختيار دارد. حلزون هاي دريايي فقط خود جلبك را نمي دزدند. بلكه آنها درواقع دستور ساخت كلروفيل را هم از آن مي دزدند. به عبارت ديگر آنها شروع مي كنند تا مثل غذايشان رفتار كنند.

اين نقطه پيوند يك گياه و يك جانور است. درواقع گياهان در داخل سلول هايشان ساختارهاي ريزي به نام كلروپلاست دارند. كلروپلاست ها، دي اكسيد كربن و آب را با استفاده از نور خورشيد و يك ماده شيميايي به نام كلروفيل به قند تبديل مي كنند. فرايندي كه طي آن كلروپلاست ها با استفاده از كلروفيل قند مي سازند فتوسنتز ناميده مي شود.

جلبكي كه به وسيله حلزون دريايي خورده مي شود هم مثل گياهان از فرايند فتوسنتز استفاده مي كند تا غذا بسازد. پس از آن كه حلزون دريايي كشف شده به وسيله پيرس جلبك را مي خورد،‌ كلروپلاست هاي آن را جدا مي كند و به جاي هضم و دفع كلروپلاست ها، آنها را در داخل سلول هايش جذب مي كند. وقتي حلزون، كلروپلاست را در داخل سلول هايش داشته باشد، مي تواند از فرايند فتوسنتز استفاده كند تا غذا بسازد. پيش از اين كه اين حلزون ها كلروپلاست ها را جذب سلول هايشان كنند تا بتوانند غذا بسازند، ممكن است تا مدت ها و چه بسا حتي حدود يك سال بي غذا بمانند. تفاوت آنها با جانوران ديگر مثل مرجان ها اين است كه مرجان ها سلول هاي حاوي كلروپلاست را در بدنشان ذخيره دارند و با استفاده از آن مقداري از غذايشان را مي سازند.

اينجا يك مشكل ديگر وجود دارد و آن اين است كه بالأخره كلروپلاست ها در طول فتوسنتزها كلروفيل ها را تمام مي كنند و به ذخيره تازه اي نياز دارند. اين ذخيره كلروفيل از كجا تأمين مي شود؟ يك ايده اين است كه موقعي كه جانوران كلروپلاست ها را جذب مي كنند، همراه آنها ذخيره مادام العمر كلروفيل را هم جذب مي كنند. اما اين در مورد حلزون دريايي صادق نيست. پيرس و همكارانش فهميده اند كه برخلاف جانوران ديگر، حلزون هاي دريايي خودشان مي توانند كلروفيل بسازند كه معنيش اين است كه آنها چيزي بيش از تنها كلروفيل را از جلبك دزديده اند.

درواقع داخل بدن تقريباً همه سلول هاي زنده ژن وجود دارد. ژن حكم دستورالعملي را دارد كه براساس آن موجود زنده مي تواند هرچه را كه به آن نياز دارد بسازد. يك گياه هم ژن هايي دارد كه به عنوان مثال حاوي راهنماهايي براي ساختن كلروفيل هستند. حلزون دريايي اي كه پيرس كشف كرده هم وقتي كلروفيل مورد نيازش تمام مي شود، مثل گياهان كلروفيل مي سازد.

بنابراين حلزون هاي دريايي تنها كلروپلاست هاي جلبك ها را نمي بلعند. بلكه راهنماهاي ژني آنها را هم مي پذيرند. به بيان ديگر حلزون هاي دريايي هماني مي شوند كه مي خورند.
     
  
زن

 
در فرهنگ ایران و بسیاری از ملل دیگر نیز یکشنبه روز خورشید محسوب می شود.چرا که در شنبه خداوند هنوز آفرینش آغاز نکرده و زمان چیرگی ظلمت بود و یکشنبه یعنی روز دوم خلقت نور پدید آمد

آیا میدانستيد که ایرانیان اولین بار نمایش های همگانی (تئاتر) را اجرا نموده اند و همانها گریم و ساخت نقاب را در ۱۵ هزار سال پیش پایه گذارده اند؟

آيا ميدانستيد که لاک پشت در بين جانوران جهان، طولاني ترين عمر را دارد و ممکن است تا۱۵۰سال عمر کند؟

آيا ميدانستيد که پروانه هرکول استرالياي که فاصله دو نوک بالهاي آن در حالت گسترده سي و پنج سانتي متراست، بزرگترين پروانه جهان است؟

آيا ميدانستيد كه اندونزي چهارمين کشور پر جمعيت دنيا بعد از چين و هند و آمريکا مي باشد؟

آيا ميدانستيد که شاهنامه فردوسی ۷۵۰۰۰ بیت دارد؟

آيا ميدانستيد که در نقوش دیوار نگارهای همدان متعلق به دوازده هزار سال پیش صلیب شکسته نازیها دیده می شود؟

آيا ميدانستيد که نظریه دهکده کوچک جهانی مک لوهان توسط ارد بزرگ رد شده است؟

آيا ميدانستيد که زیباترین مجسمه تاریخ ایران مجسمه برنزی نادر شاه افشار است؟
     
  
زن

 
آيا ميدانستيد که شاهنامه فردوسی ۷۵۰۰۰ بیت دارد؟

آيا ميدانستيد که در نقوش دیوار نگارهای همدان متعلق به دوازده هزار سال پیش صلیب شکسته نازیها دیده می شود؟

آيا ميدانستيد که نظریه دهکده کوچک جهانی مک لوهان توسط ارد بزرگ رد شده است؟

آيا ميدانستيد که زیباترین مجسمه تاریخ ایران مجسمه برنزی نادر شاه افشار است؟
     
  
زن

 
آیا میدانستید ویروس ها و باکتری ها چگونه از قاره ای به قاره ای دیگر می روند؟

مهم نیست در کجای زمین زندگی می کنیم. هر جا که باشیم ویروس ها بدون توقف از آسمان در حال باریدن اند. جو زمین در نقل و انتقال ویروس ها در سراسر سیاره بسیار خوب عمل می کند. صدها میلیون ویروس به وسیله باد به سوی آسمان هل داده می شوند و هزاران کیلومتر را می پیمایند تا این که بر روی کسی یا چیزی فرود بیایند.

هر روز بیش از 800 میلیون ویروس در هر متر مربع از لایه مرزی سیاره (جو) قرار می گیرند. ویروس ها می توانند در یک قاره وارد جو شوند و در قاره ای دیگر فرود بیایند.

میلیاردها ویروس و باکتری ای که به بالا صعود می کنند اغلب به دلیل وقایع آب و هوایی مانند باران و یا حتی ابرهای گرد و غبار به زمین برمی گردند.

ویروس ها و باکتری ها اغلب در تروپوسفر حمل می شوند، که زیر استراتوسفر است. استراتوسفر جایی است که جت های تجاری جابجا می شوند. این لایه بالاتر از ابرها است.

بدیهی است که همه ویروس های شناور در بالای سر ما و آنها که در نهایت اطراف ما فرود می آیند بد نیستند. اکثر قریب به اتفاق آنها نمی توانند به سلول های انسانی حمله کنند. بیشتر ویروس ها می آیند و می روند بدون این که ما متوجه آنها شویم.

در مورد باکتری ها هم باید گفت که بدن ما خانه انواع باکتری هایی است که به هیچ وجه آسیبی به ما نمی رسانند. دانشمندان تخمین می زنند که در بدن انسان به طور متوسط ​​100 تریلیون سلول باکتری وجود دارد که ما بدون بسیاری از آنها نمی توانیم زندگی کنیم.
     
  
زن

 
7 واقعیت خواندنی درباره ویروس ها
ویروس یک ذره مسری است که هم ویژگی های حیاتی و هم غیر حیاتی را به نمایش می گذارد. ویروس ها از نظر ساختار و عملکرد با گیاهان، جانوران و باکتری ها متفاوت اند. آنها سلول نیستند و به خودی خود تکثیر نمی شوند. ویروس ها برای تولید انرژی، تولید مثل و بقا به یک میزبان وابسته اند. اگرچه به طور معمول قطر ویروس ها تنها 400-20 نانومتر است، اما علت بسیاری از بیماری های انسان از جمله آنفلوانزا، آبله مرغان، و سرماخوردگی هستند.

در این جا به 7 واقعیت جالب درباره ویروس ها اشاره می کنیم:



1-برخی از ویروس ها عامل سرطان اند.

انواع خاصی از سرطان ها به ویروس ها مرتبط اند. سرطان لنفی (لنفوم بورکیت)، سرطان گردن رحم، سرطان کبد، لوسمی سلول تی و سارکوم کاپوزی (نوعی سرطان پوستی) نمونه هایی از سرطان هایی هستند که با انواع مختلف عفونت های ویروسی مرتبط دانسته می شوند. البته بیشتر عفونت های ویروسی، سرطان ایجاد نمی کنند.



2-برخی از ویروس ها بدون پوشش اند.

تمام ویروس ها یک پوشش پروتئینی یا کپسید (capsid) دارند، اما برخی از ویروس ها، مانند ویروس آنفلوانزا، دارای یک غشای اضافی به نام غلاف نیز هستند. ویروس های بدون این غشای اضافی، ویروس های برهنه نامیده می شوند. بود یا نبود غلاف عامل تعیین کننده و مهمی در چگونگی تعامل یک ویروس با غشای میزبان است که پس از بلوغ به بدن میزبان وارد و یا از آن خارج شود.

ویروس های غلاف دار می توانند با ادغام با غشای میزبان وارد میزبان شوند تا مواد ژنتیکی اشان را به درون سیتوپلاسم میزبان آزاد کنند، در حالی که ویروس های برهنه باید از طریق درون رانی یا اندوسیتوز (endocytosis) وارد سلول میزبان شوند. (اندوسیتوز شکلی از نقل و انتقال فعال است که در آن یک سلول مولکول هایی مانند پروتئین را طی فرایندی و با صرف انرژی به داخل سلولی منتقل می کند.) ویروس های غلاف دار با جوانه زدن و یا برونرانی توسط میزبان خارج می شوند، اما ویروس های برهنه برای فرار باید سلول میزبان را به زور باز کنند.



3-دو نوع از ویروس ها وجود دارد: ویروس های DNA و RNA.

ویروس ها می توانند حاوی DNA تک رشته ای یا دو رشته ای باشند و برخی حتی حاوی RNA تک رشته ای یا دو رشته ای هستند. علاوه بر این، برخی از ویروس ها اطلاعات ژنتیکی خود را به صورت رشته راست سازمان داده اند، در حالی که بقیه، مولکول های دایره ای شکل دارند. نوع ماده ژنتیکی موجود در یک ویروس نه تنها مشخص می کند که کدام انواع سلول ها میزبان مناسبی برایش هستند بلکه مشخص می کند که چگونه ویروس تکثیر می شود.



4-یک ویروس می تواند در یک میزبان برای سال ها خفته باقی بماند.

ویروس ها چرخه زندگی چند مرحله ای دارند. ویروس ها ابتدا از طریق پروتئین های خاصی بر روی سطح سلول به میزبان متصل می شوند. این پروتئین ها به طور کلی گیرنده هایی هستند که بسته به نوع ویروسی که سلول را هدف قرار می دهد متفاوت اند. هنگامی که ویروس ها متصل شدند، توسط اندوسیتوز و یا ادغام وارد سلول می شوند. ویروس ها از سازوکارهای میزبان برای تکثیر DNA یا RNA و همچنین پروتئین های ضروری استفاده می کنند. پس از این که ویروس های جدید بالغ می شوند، میزبان تحلیل می رود و اجازه می دهد ویروس های جدید چرخه را تکرار کنند.

فاز اضافی قبل از تکثیر، به عنوان فاز لیزوژنیک یا فاز خفته شناخته می شود و تنها در تعداد منتخبی از ویروس ها رخ می دهد. در طول این مرحله، ویروس می تواند برای مدت زمان طولانی در داخل میزبان بدون ایجاد هیچ گونه تغییرات ظاهری در سلول میزبان باقی بماند. هنگامی که این ویروس ها فعال می شوند، می توانند بلافاصله وارد فاز لایتیک شوند که در آن می تواند تکثیر، بلوغ و انتشار رخ دهد. به عنوان مثال، HIV می تواند به مدت 10 سال خفته باقی بماند.
     
  
زن

 
5-ویروس ها، سلول های گیاهی، جانوری و باکتریایی را آلوده می کنند.

ویروس ها می توانند سلول های باکتریایی و یوکاریوتی را آلوده کنند. شناخته شده ترین ویروس های یوکاریوتی ویروس های حیوانات هستند، اما ویروس ها می توانند گیاهان را هم آلوده کنند. ویروس های گیاهی معمولاً برای نفوذ به دیواره سلول گیاهی نیاز به کمک حشرات یا باکتری ها دارند. هنگامی که ویروس گیاه را آلوده می کند، می تواند باعث چند بیماری شود که به طور معمول گیاه را نمی کشد اما باعث تغییر در رشد و نمو گیاه می شود.

ویروسی که باکتری ها را آلوده می کند به نام باکتریوفاژ یا فاژ شناخته می شود. باکتریوفاژها همان چرخه زندگی را دنبال می کنند که ویروس های یوکاریوتی دنبال می کنند و می توانند باعث بروز بیماری در باکتری ها شوند و همچنین آنها را از طریق تحلیل بردن نابود کنند. در واقع، این ویروس ها به طوری به شکل مؤثر تکثیر می شوند که کل توده باکتریایی را می توانند به سرعت نابود کنند. باکتریوفاژها در تشخیص و درمان عفونت های ناشی از باکتری ها مانند اشریشیا کُلی و سالمونلا مورد استفاده قرار گرفته اند.



6-برخی از ویروس ها از پروتئین های انسانی استفاده می کنند تا سلول ها را آلوده کنند.

اچ آی وی و ابولا نمونه هایی از ویروس هایی هستند که از پروتئین های انسانی استفاده می کنند تا سلول ها را آلوده کنند. کپسید ویروسی هم حاوی پروتئین های ویروسی و هم پروتئین های غشای سلولی سلول های انسانی است. پروتئین های انسان به پنهان کردن این ویروس از سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.



7-رتروویروس ها در شبیه سازی و ژن درمانی استفاده می شوند.

یک رتروویروس نوعی ویروس است که حاوی RNA است و ژنومش را با استفاده از یک آنزیم که به عنوان ترانس کریپتاز معکوس شناخته می شود تکثیر می کند. این آنزیم RNA ویروسی را به DNA تبدیل می کند که می تواند با DNA میزبان یکپارچه شود. سپس میزبان از آنزیم های خودش استفاده می کند تا DNA ویروسی را به RNA ویروسی مورد استفاده برای تکثیر ویروس ترجمه کند. رتروویروس ها توانایی های منحصر به فردی برای وارد کردن ژن ها به کروموزوم های انسان دارند. این ویروس های خاص به عنوان ابزار مهمی در کشفیات علمی استفاده می شوند. دانشمندان از رتروویروس ها در تکنیک های بسیاری از جمله شبیه سازی، تعیین توالی و برخی از روش ژن درمانی الگوبرداری کرده اند.
     
  
زن

 
آيا ميدانستيد تک یاخته ها چه موجوداتی هستند؟

تک یاخته ها موجوداتی تک سلولی، یوکاریوت (موجودات زنده جهان به دو دسته یوکاریوت و پروکاریوت تقسیم می شوند که پروکاریوت ها شامل باکتری ها و سیانوباکتری ها هستند و پروکاریوت ها سایر موجودات زنده هستند. سلول های پروکاریوت کوچکند و ساختاری ساده دارند) و معمولاً میکروسکوپی هستند. این موجودات به وفور در آب های شیرین، خاک و نیز در داخل بدن موجودات زنده دیگر زندگی می کنند.

هر سلول، واحد کامل و خودگردانی است که قادر است کلیه اعمال حیاتی لازم برای بقای سلول را انجام دهد. اغلب تک یاخته ها زندگی ای آزاد دارند و برخی نیز به صورت انگل در بدن موجودات دیگر به سر می برند.

======================

ﮐﺒـﺪ ﺗﻨﮫـﺎ ﻋﻀـﻮ داﺧﻠـﯽ ﺑـﺪن اﺳـﺖ ﮐـﻪ اﮔـﺮ ﺑـﺎ ﻋﻤـﻞ ﺟﺮاﺣـﯽ ﻗﺴـﻤﺘﯽ از آن ﺑﺮداﺷﺘﻪ ﺷﻮد دوﺑﺎره رﺷﺪ ﻣﯽﮐﻨﺪ؟

- ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی که ﺧﻮرﺷﯿﺪ در یک ثانیه تولید میکند ﺑﺮای تولید ﺑـﺮق ﻣـﻮرد ﻧﯿـﺎز ﺗﻤﺎم ﮐﺸﻮرھﺎی ﺟﮫﺎن به ﻣﺪت یک ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺳﺎل کافی اﺳﺖ؟

- در شیلی منطقه ای ﺻﺤﺮاﯾﯽ وﺟﻮد دارد ﮐـﻪ ھـﺰاران ﺳـﺎل اﺳـﺖ در آن ﺑـﺎران نباریده است؟

- ھﺮ 50 ثانیه یکنفر در دﻧﯿﺎ به ﺑﯿﻤﺎری اﯾﺪز مبتلا ﻣﯽﺷﻮد؟

- وزن اﺳﮑﻠﺖ اﻧﺴﺎن بالغ بر ﺳﯿﺰده تا ﭘﺎﻧﺰده ﮐﯿﻠﻮﮔﺮم اﺳﺖ؟
     
  
زن

 
آیا میدانید ...؟
تعداد کشورهای جهان چقدر است ؟

این سؤال برای عده زیادی پیش آمده که بالأخره "چه تعداد کشور در جهان وجود دارد؟" وقتی این پرسش مطرح می شود پاسخ های متعددی برای آن داده می شود. دلیلش هم این است که هر کشوری براساس منافعش می گوید که تعداد کشورها چند تا است. به عنوان مثال وزارت خارجه آمریکا به این پرسش پاسخ 195 کشور را می دهد. به عبارتی پاسخ این پرسش بستگی به این دارد که از چه کسی آن را بپرسید.

در حالی که منابع مختلف پاسخ های مختلفی به این پرسش می دهند شاید بهترین پاسخ در نهایت 196 کشور باشد.



تعداد اعضای سازمان ملل متحد

193 کشور عضو سازمان ملل متحد هستند. همین تعداد هم اغلب به عنوان شمار کشورهای جهان در نظر گرفته می شوند.اگر چه رقم 193 تقریباً تمام کشورهای جهان را در بر می گیرد، اما کشورهای مستقلی مانند شهر واتیکان و نیز کوزوو که مستقل هستند ولی عضو سازمان ملل متحد نیستند را از نظر دور می دارد.

از نظر برخی تایوان نیز ویژگی های یک کشور مستقل را دارد امابه دلایل سیاسی در تلاش برای شناخته شدن به عنوان یک کشور مستقل از سوی جامعه بین المللی شکست خورده. این عده عقیده دارند باید تایوان را به عنوان کشوری مستقل در نظر گرفت. به گفته آنها تایوان تا سال 1971 عضو سازمان ملل متحد (و حتی شورای امنیت) بوده، تا این که سرزمین اصلی چین، جایگزین تایوان در این سازمان شد.

بنابراین 193 کشور بیانگر شمار کشورهای جهان نیست. در حالی که بسیاری از کشورها در سراسر جهان تایوان را به عنوان یک کشور به رسمیت شناخته اند اما چین می گوید تایوان استانی در چین است. تایوان هم همچنان هم به فشارهایش ادامه می دهد تا به طور کامل از سوی کشورهای دیگر به رسمیت شناخته شود.

ده ها سرزمین و مستعمره هم وجود دارند که گاهی اوقات به اشتباه " کشور" نامیده می شوند، اما درنهایت کشور به حساب نمی آیند چراکه به وسیله کشورهای دیگر اداره می شوند. مکان هایی که معمولاً به اشتباه به عنوان کشور قلمداد می شوند عبارتند از پورتوریکو، برمودا، گرینلند، فلسطین، صحرای غربی و حتی اعضای کشورهای مشترک المنافع (مانند ایرلند شمالی، اسکاتلند، ولز و انگلستان).

این کشورها به طور کامل مستقل کشور، دولت یا دولت- ملت نیستند.

بنابراین ...

احتمالاً 196 کشور در حال حاضر بهترین پاسخ برای این سؤال است که چند کشور در جهان وجود دارد.
     
  
زن

 
انگل ها چگونه موجوداتی هستند؟

به موجود زنده ای که برای به دست آوردن غذا یا مسکن، برای مدتی یا در تمام طول عمر از موجود دیگری استفاده می کند و به آن وابسته است انگل می گوییم. انگل ها طیف وسیعی از موجودات را شامل می شوند. از کرم هایی به طول ده متر تا "پریون ها" که از پروتئین تشکیل شده اند. میزبان انگل می تواند انسان، گیاه یا حیوان باشد. میزبان انگل گاهی اختصاصی است و گاهی ممکن است انگل چند میزبان داشته باشد. به عنوان مثال کرم کدو که در اصطلاح "تنیا" نامیده می شود، مشترک بین انسان و گاو است و می تواند در بدن هریک زندگی کند. به همین دلیل است که بعضی از بیماری ها بین انسان و حیوان مشترک است. مثل هاری، سیاه زخم و ... . به بیماری های مشترک بین انسان و حیوان زونوسیس Zoonosis می گوییم.

≡ تقسیم بندی انگل ها

انگل ها به شکل سنتی به سه گروه تقسیم می شوند:

1) تک یاخته ها (پروتوزوآها)

2) کرم ها

3) بندپایان مثل ساس، کنه، کک که معمولاً در سطح بدن زندگی می کنند.

از نظر تاریخی بعد از دوره رنسانس، اول گروه کرم ها (شاید به خاطر این که بزرگترند) و در آخر گروه تک یاخته ها شناسایی شدند.

تمام بافت های بدن می توانند به عفونت های انگلی مبتلا شوند مثل پوست، روده و تیم عروقی و ... .

انگل ها سعی در کشتن میزبان خود ندارند. بلکه تلاش می کنند زندگی کنند و DNA خودشان را برای نسل های بعد به جا بگذارند.

≡ مفاهیم زندگی انگلی

1) ارتباطی است بین دو موجود از گونه های مختلف.

2) غالباً به موجود کوچک تر انگل می گویند.

3) دلیل ورود انگل ها به بدن، به دست آوردن غذا و مسکن است.

4) انگل ها در میزبان، نسل های بعدی خود را تولید می کنند.

5) می توانند از بدن میزبان خارج شوند.

6) خاصیت تکثیر آنها از میزبان بیشتر است.

7) ارتباط انگلی یک ارتباط پویا و دینامیک است. یعنی تمام مدت با میزبان در حال ارتباط و تبادل است.

8) میزان صدمه به میزبان به عواملی چون سن میزبان، تعدا انگل ها، قدرت ایمنی میزبان (که تغذیه روی این مورد مؤثر است) بستگی دارد.
     
  
زن

 
ھﺮ ﻋﻨﮑﺒﻮت ﺗﺎر وﯾﮋه ﺧﻮد را دارد و ھﯿﭻ ﮔﺎه ﺗﺎرھﺎی آﻧﮫﺎ به ھﻢ شبیه ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ؟

- اﮔﺮ در یک ﺳﺎل ھﯿﭻ یک از ﻧﺴﻠﮫﺎی یک جفت مگس ﻧـﺮ و ﻣـﺎده از ﺑﯿـﻦ ﻧﺮوﻧـﺪ، حجم ﻣﮕﺴﮫﺎی متولد ﺷﺪه با حجم ﮐﺮه زﻣﯿﻦ ﺑﺮاﺑﺮ ﻣﯽﺷﻮد؟

- رودی در ﮐﺎﻣﺒﻮج شش ﻣﺎه ﺳﺎل از ﺷﻤﺎل به ﺟﻨﻮب و شش ﻣﺎه دﯾﮕـﺮ ﺳـﺎل از ﺟﻨﻮب به شمال ﺟﺮﯾﺎن دارد؟


- شبکه چشم 135 ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺳﻠﻮل اﺣﺴﺎس دارد که ﻣﺴﻮوﻟﯿﺖ گرفتن ﺗﺼـﺎوﯾﺮ و تشخیص رﻧﮕﮫﺎ را بر ﻋﮫﺪه دارد؟

- ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﭘﻨﺠﺎه ھﺰار کیلومتر رﺷﺘﻪ عصبی دارد؟
     
  
صفحه  صفحه 3 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین » 
علم و دانش

Do You Know | آیا میدانید که؟؟؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA