انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 49 از 58:  « پیشین  1  ...  48  49  50  ...  57  58  پسین »

مطالب پزشکی (آرشیو شماره 1)


زن

 
كاهش وزن 3 برابر سريع‌تر از افزايش وزن است

بنا بر اظهارات يك متخصص تغذيه، روند اضافه شدن وزن به علت مقاومت ذاتي اندام‌ها به ورود و جايگزين شدن چربي بسيار كندتر از كم شدن وزن است.

دكتر جعفر بهزاد، متخصص و محقق علوم تغذيه، در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا واحد علوم پزشكي ايران،‌ گفت: برخلاف نظر عموم كه گمان مي‌كنند افراد چاق به راحتي و به سرعت، ‌با مصرف هر نوع ماده غذايي، دچار اضافه وزن مي‌شوند، در علم تغذيه ثابت شده است تا زماني كه ذخيره سلول‌ها 2 برابر نشود، هيچ نوع توليد چربي صورت نمي‌گيرد.

وي با اشاره به اين كه براي چاق شدن الزاما بايد بيش از نياز بدن غذا خورد، اظهار كرد:‌ مويد اين امر افراد لاغري هستند كه شديدا تمايل به اضافه كردن وزن دارند، اما از آنجا كه بدن آنها هرگز بيشتر از نياز خود، ماده غذايي دريافت نكرده است، سلول‌ها به سختي وارد روند تبديل قند به چربي و در واقع ذخيره كردن چربي مي‌شوند.

اين متخصص تغذيه تصريح كرد: بر طبق نمودارهاي استاندارد، ميزان ايده‌آل اضافه و كم كردن وزن در ماه، به ترتيب 1 و 3 كليوگرم است كه البته اين ميزان براساس وضعيت و شكل بدن خود متفاوت است.

لازم به ذكر است چاق شدن ناشي از اختلالات هورموني از فرمول ياد شده تبعيت نمي‌كند و نوعي بيماري محسوب مي‌شود.
     
  
زن

 
آسم چيست؟

آسم يك بيماري ريوي مزمن و التهابي است كه مهمترين ويژگي آن مشكلات تنفسي پي درپي است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افراد مبتلا به اين بيماري از حملات يا دوره‌هاي شديدي به هنگام وارد شدن هوا به داخل ريه ‌ها و دشواري در تنفس رنج مي‌برند.

اين حملات زماني بروز مي‌كنند كه مجاري هوايي در ريه‌ها در اثر عوامل خاص محيط زيستي دچار بيش‌فعالي شده و سپس ملتهب و مسدود مي‌شوند. اين حمله‌ها شبيه به كشيدن نفس عميق در هواي به شدت سرد زمستان است.

در اين حالت نفس كشيدن سخت‌تر شده و باعث بروز آسيب‌ديدگي مي‌شود و ممكن است در نهايت به سرفه كردن بيانجامد.

به اين ترتيب با نفس كشيدن صداي خس خس يا سوت از ريه‌ها شنيده مي‌شود.


- عوامل مولد بيماري آسم چيست؟

عوامل مولد بيماري آسم تحريك كننده‌هاي موجود در محيط زيست هستند كه مي‌توانند علائم و حملات بيماري را تشديد كنند.

عوامل و موجبات بسياري وجود دارند كه مي‌توانند علائم بيماري را تشديد كنند و معمولا از فردي به فرد ديگر متفاوت هستند. از اين رو شما مي‌توانيد با شناسايي و جلوگيري از تماس با اين عوامل تحريك كننده از بروز علائم شديد و آزار دهنده بيماري پيشگيري كنيد.

در واقع شناسايي و جلوگيري از تماس با آنها بايد به عنوان بخشي از فعاليت‌هاي لازم براي كنترل موفقيت‌آميز بيماري در نظر گرفته شود. البته لازم به ذكر است كه از بين بردن عوامل محرك بيماري به طور كامل امكانپذير نيست، اما با اين حال اگر به اين بيماري مبتلا هستيد بايد تا حد امكان اين عوامل را در منزل و محيط كار بكاهيد. اين امر به شما كمك مي‌كند كه با حداقل علائم بيماري و حملات آن مواجه باشيد.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه مهمترين عوامل محرك بروز حمله‌هاي آسم شامل كشيدن سيگار، ذرات گرد و غبار، نگهداري از حيوانات خانگي، وجود سوسك‌ حمام در محيط زندگي، وجود كپك و قارچ در فضاهاي بسته، دود، ادكلن‌ها و خوشبو كننده‌هاي قوي و اسپري‌هاي قوي، گرده‌ها و قارچهاي موجود در فضاهاي باز، فعاليت، سرماخوردگي و عفونت‌ها، هوا و برخي عوامل ديگر هستند.


- علائم بيماري آسم كدامند؟

وقتي بيماري شما تحت كنترل نيست چه اتفاقي براي شما مي‌افتد؟ آيا به هنگام نفس كشيدن صداي سوت از ريه‌هايتان مي‌شنويد؟ آيا در اطراف سينه خود احساس گرفتگي شديد مي كنيد؟ اكثر بيماران مبتلا به آسم يك يا چند نمونه از اين علائم را با خود دارند؟

1. خس خس سينه: اين صدايي است كه اغلب اين بيماران به هنگام نفس كشيدن مخصوصا به هنگام بازدم آن را مي شنوند.

2. سرفه كردن: سرفه‌هاي شديد كه ممكن است تا مدت‌هاي طولاني ادامه داشته باشند و اغلب يا در شب بروز مي‌كنند و يا در شب تشديد مي‌شوند.

3. گرفتگي سينه: در اين حالت بيمار احساس مي‌كند كه طنابي به دور سينه‌اش بسته شده و دچار تنگي نفس مي‌شود. درست مثل اينكه بيمار از داخل ني ناچار به نفس كشيدن است و يا حتي شديدتر و مثل اينكه هرگز نمي‌تواند نفس خود را بيرون بدهد.

اين علائم ممكن است زماني بروز كنند كه شما برنامه درماني خود را مطابق با دستورات و توصيه‌هاي پزشك متخصص به دقت دنبال نكنيد و يا زماني كه به عوامل محرك بيماريتان تماس داشته باشيد.

در اينجا دو حالت اصلي كه در اعماق مجاري هوايي در ريه‌هاي بيمار در صورت بروز علائم بيماري و نيز حملات آن رخ مي دهد مطرح شده است؛

گرفتگي: ماهيچه‌هاي اطراف مجاري هوايي در ريه‌ها در اين حالت به يكديگر فشار مي‌آورند يا منقبض مي‌شوند. اين گرفتگي " انقباض برونشيتي" ناميده مي‌شود و مي‌تواند اعمال دم و بازدم را براي بيمار دشوار كند.

التهاب: در صورت ابتلا به اين بيماري مجاري تنفسي در ريه‌ها متورم شده و تحريك پذير مي‌شوند و در صورت بروز حمله‌ها اين مشكلات تشديد مي‌شود.

به اين ترتيب با متورم شدن مجاري تنفسي بيمار هواي تازه كمتري را مي‌تواند وارد ريه‌هاي خود كند.

در نتيجه مهمترين مطلب براي بيمار مبتلا به آسم اين است كه اين بيماري مي‌تواند در حالتي خاموش و موذيانه همواره همراه بيمار باشد. مجاري تنفسي بيمار ممكن است چه با وجود علائم و چه بدون آنها در شرايط آرام هم گرفته و هم ملتهب باشند.

به همين دليل درمان آسم به طور روزانه حتي در مواقعي كه حال بيمار خوب است ضرورت دارد چراكه بر اساس شواهد پزشكي رو به افزايش اگر بيماري بدون درمان رها شود مي‌تواند منجر به آسيب عملكرد ريه‌ها در دراز مدت شود.


- راه درمان آسم چيست؟

بهترين راه جلوگيري از بروز حملات خودداري از تماس با مواد و عوامل تحريك كننده است. همچنين داروهاي خاصي نيز براي كاهش حالت انقباض و التهاب مجاري تنفسي وجود دارد كه پزشك متخصص آنها را براي بيمار تجويز مي‌كند.
     
  
زن

 
بيماران دچار سكته قلبي چاي بنوشند

نوشيدن چاي سياه باعث كاهش مرگ و مير پس از سكته قلبي مي‌شود.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، مطالعاتي كه توسط انستيتو ملي هلند انجام شد نشان مي‌دهد كساني كه روزانه سه فنجان چاي مي‌نوشند ريسك حملات قلبي را تا 50 درصد كاهش مي‌دهد.

همچنين بر مبناي اين پژوهش مشخص شد، افرادي كه به اندازه كافي چاي مصرف مي‌كنند، احتمال مرگشان پس از سكته قلبي 35 درصد كمتر از كساني است كه اصلا چاي نمي‌نوشند.

تحقيقات قبلي محققان نشان داده بود كه چاي در درمان و پيشگيري از بسياري بيماري‌ها مفيد است به شرط اين كه در زمان و اندازه مناسبي مصرف شود.


======================================

ژن مؤثر در ايجاد سرطان در زنان باعث اختلالات هورموني مي‌شود

نوعي ژن موثر در ايجاد سرطان سينه مي‌تواند اختلالاتي در دو هورمون جنسي زنانه ايجاد كند.

به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران، پايگاه اينترنتي دانشگاه جورج تاون اعلام كرد: محققان اين دانشگاه معتقدند جهش در ژن BRCE1 موجب مي‌شود زنان در معرض سرطان‌هايي قرار بگيرند كه رشد آنها وابسته به هورمون است.

از جمله اين سرطان‌ها مي‌توان به سرطان سينه، آندومتر و سرطان گردن رحم اشاره كرد.

اين ژن در كنترل فعاليت هورمون پروژسترون نيز نقش موثري دارد.

پيش‌تر نقش اين ژن در كنترل استفاده از استروژن در سلول‌هاي سينه و ديگر سلول‌هاي نشان داده شده بود.
     
  
زن

 
دانشجوي ايراني موفق به شناسايي و ثبت ژن موثر در شناسايي گونه‌اي آميب بيماري‌زا شد

يك دانشجوي پژوهشگر ايراني براي اولين بار موفق به شناسايي ژن كدكننده فاز گرمايي حاد از خانواده 70 كيلو دالتون (HSP70) در آميب «ديسپار» و ثبت آن در بانك ژن جهاني شد.

امير بايرامي كوزه كنان، دانشجوي دكتري انگل شناسي پزشكي دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با خبرنگار «پايان نامه» خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: آنتاموبا هيستوليتيكا عامل بيماري آميبياز، دومين عامل مرگ و مير ناشي از تك ياخته هاي انگلي پس از مالاريا مي باشد.

وي افزود: در سطح جهان ساليانه حدود 480 ميليون نفر به اين تك ياخته انگلي مبتلا مي‌شوند كه بين 50 تا 110 هزار مورد مرگ و مير را به همراه دارد.

اين دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي تهران ادامه داد: از آنجا كه مطالعات اخير نشان داده است، آنچه كه قبل از اين آنتاموبا هيستوليتيكا تعريف مي شد شامل دو گونه آنتاموبا هيستوليتيكا (بيماري زا) و آنتاموبا ديسپار(غير بيماري زا) بوده كه از نظر مورفولوژيكي كاملاً شبيه هم مي باشند. براي افتراق اين دو گونه آميب از روش‌هاي پيشرفته نظير PCR و بررسي الگوي ايزوي آنزيمي استفاده مي شود.

وي در ادامه افزود: با توجه به اينكه ژن كد كننده پروتئين فاز گرمايي حاد از خانواده 70 كيلو دالتون (HSP70) 70 Kda Heat Shock Protein در آميب ديسپار بر خلاف آنتموبا هيستوليتيكا شناسايي نشده بود، در تحقيقات اين رساله با راهنمايي دكتر رضائيان و دكتر رضايي، به منظور بررسي بيشتر آنتاموبا ديسپار و نيز صحه گذاري بر تفاوت اين دو گونه آميب از يكديگر به شناسايي ژن كد كننده HSP70 در آنتاموبا ديسپار و مقايسه توالي اسيدهاي نوكلئيك و پروتئين حاصل از ترجمه آن با گونه هيستوليتيكا اقدام شد.

بايرامي كوزه‌كنان در گفت‌و‌گو با ايسنا تصريح كرد: بررسي توالي اين قطعات ژنتيكي و آناليزهاي مربوط به آنها نشانگر تفاوت اين دو گونه آميب از يكديگر در ژن HSP70 مي باشد.

گفتني است، ژن شناسايي شده و پروتئين مربوط به آن تحت شماره AY763790 در NCBI قابل دسترسي است.

همچنين نتايج اين پايان نامه به صورت مقاله در آخرين شماره مجله انگليسي زبان Iranian Journal of Public Health به چاپ رسيده است.
     
  
زن

 
تفاوت درمان سرطان ريه در زنان ومردان

ایران-درمان سرطان ريه در زنان در مقايسه با مردان با موفقيت كمترى همراه است . بررسيها نشان مى دهد با وجود گسترش بيشتر سرطان ريه در زنان اين بيمارى در آنها كمتر مورد توجه قرار مى گيرد و به همين علت درمان اين بيمارى در زنان در مقايسه با مردان با موفقيت كمترى همراه است. به گفته محققان جست وجو و شناسايى سرطان ريه در زنان بايد به اندازه مردان جدى گرفته شود .

===========================

زنان در مقايسه با مردان طول عمر بيشترى دارند

ایران-پايگاه العرب آنلاين: محققان انگليسى نخستين بار دريافتند زنان در شرايط و فرصتهاى مساوى ،در مقايسه با مردان طول عمر بيشترى دارند. آنان علت افزايش مدت زندگى خانمها را مربوط به بالا بودن مراقبت در زمان باردارى و زايمان مى دانند.
نخستين بار عمر مردان در هلند در سال ۱۸۶۰ و در ايتاليا سال ۱۸۸۹ بر عمر زنان پيشى گرفت و ميانگين عمر زنان در سوئد از سال ۱۵۷۱ و دانمارك سال ۱۸۳۵ و انگليس سال ۱۸۴۱ از عمر مردان زيادتر شده است .
     
  
زن

 
آيا پروبيوتيك ها به سلامتي كمك مي كنند؟

ایران-پاسخ: كلمه پروبيوتيك به مكمل هاي غذايي يا غذاهايي اشاره دارد كه حاوي باكتري هاي مفيد يا سودمند هستند كه به طور معمول در بدن شما يافت مي شوند. اين ميكروب ها ممكن است به هضم غذا يا محافظت از بدن در برابر باكتري هاي مضر كمك برسانند. در حال حاضر علاقه زيادي در ميان دانشمندان براي بررسي پروبيوتيك ها وجود دارد. پژوهشگران به دنبال پاسخ دادن به اين سؤال هستند كه آيا پروبيوتيك هايي كه به صورت غذا يا مكمل غذايي مصرف مي شوند مي توانند به ارسال يا پيشگيري بيماري هايي مانند عفونت هاي قارچي دستگاه تناسلي زنان يا اسهال ناشي از مصرف برخي از داروهاي آنتي بيوتيك كمك كنند يا نه. علاوه بر اين، پژوهش هاي اخير از كاربردهاي بالقوه جديد براي پروبيوتيك ها حكايت دارد. در تحقيقي كه اخيراً در سوئد انجام شد، گروهي از كارمندان كه پروبيوتيك مصرف كرده بودند نسبت به ساير كارمندان، ساعات كمتري غيبت از كار داشتند. پژوهش هاي ديگر نشان داده كه پروبيوتيك ها در رفع علائم سندروم روده تحريك پذير سودمندند.
باكتري هاي ديگري كه به عنوان پروبيوتيك تحت بررسي هستند عبارتند از:
*انتروكوك
*لاكتوباسيلوس سيوونيلوس
*ساكاروميسس بولاردي
*بيفيدو باكتريوم
علي ملائكه
     
  
زن

 
لوبيايي كه گاز توليد نمي كند

بي بي سي- دانشمندان به روشي دست يافته اند كه لوبياهايي توليد كنند كه در عين مغذي بودن؛ ديگر نفاخ نيستند.
لوبيا يك منبع ارزان و مهم غذايي است، اما بسياري از افراد به خاطر نفاخ بودن و توليد گاز ناشي از نان به خوردن آن علاقه نشان نمي دهند. اخيراً دانشمندان ونزوئلايي توانسته اند با تخميركردن لوبيا به وسيله انواعي از باكتري ها، ميزان مواد توليد كننده گاز را در لوبيا بكاهند و ارزش غذايي آن را تقويت كنند.
توليد گاز، ناشي از اثر باكتري هايي كه در روده بزرگ زندگي مي كنند روي بخش هاي غيرقابل هضم غذا مثل فيبرهاي محلول است.
پژوهشگران دانشگاه سيمون بوليوار در كاراكاس پايتخت ونزوئلا متوجه شده اند كه با تشديد كردن فرآيند طبيعي تخمير از طريق اضافه كردن نوع خاصي از باكتري با نام لاكتوباسيلوس كازئي مي توان ميزان مواد غير قابل هضم و توليد كننده گاز مثل فيبرهاي محلول- را در لوبيا كاهش و برعكس ميزان فيبرهاي غيرمحلول را كه داراي اثرات مفيدي بر روده هستند را افزايش داد و به اين ترتيب نگراني اجتماعي افراد از مصرف لوبيا را از بين برد.

===========================

كاهش نمك غذا

بي بي سي- پژوهشگران مي گويند اگر مقدار نمكي كه همراه با غذا مصرف مي شود از روزي 12 گرم به 3 گرم كاهش داده شود، تعداد مرگ ومير سالانه در اثر سكته مغزي و ناراحتي هاي قلبي در بريتانيا تا 52 هزار نفر كمتر خواهد شد.
براساس گزارش اين محققان در نشريه هايپرتنشن (Hypertension)، يا فشارخون، در حالي كه حدود 80درصد نمك مصرفي مردم در روز همراه با غذاهاي كنسرو شده مصرف مي شود، نقش صنايع غذايي در اين رابطه تعيين كننده است.براي كاهش نمك مصرفي بخش عمده اي از جمعيت بريتانيا فقط لازم است صنايع غذايي به محصولات خود نمك كمتري اضافه كنند.
اين پژوهشگران، از دانشكده پزشكي بيمارستان سن جرج در لندن، گفتند حتي كاهش ناچيز در ميزان نمك، مثلاً 10درصد يا يك گرم در روز مي تواند سالانه از سكته مغزي و حمله قلبي شش هزار نفر جلوگيري كند.مصرف بيش از حد نمك مي تواند منجر به بالا رفتن فشار خون شود كه خود يكي از عوامل بروز سكته مغزي و عارضه هاي قلبي است.
به تخمين محققان اگر بزرگسالان مصرف روزانه نمك خود را به شش گرم كاهش دهند يعني ميزاني كه دولت توصيه مي كند- هر ساله 35 هزار نفر كمتر خواهند مرد.
     
  
زن

 
آيا تا به حال به خواص كلم پى برده ايد؟

ایران-كلم يك نوع سبزى است كه اغلب در آشپزى مورد استفاده قرار مى گيرد و به دليل خواص پزشكى و دارويى اش داراى موادشيميايى است كه مانع از بروز سرطان مى شود. تاريخچه مصرف آن به يونان باستان باز مى گردد، مردم آن زمان براى درمان زخمها يا عفونتهاى چشم از آب كلم استفاده مى كردند. مراقب باشيد كلم قرمز راهرگز خام مصرف نكنيد و چنانچه به بيمارى گواتر مبتلا هستيد يا داروهاى ضدافسردگى استفاده مى كنيد از خوردن كلم اجتناب كنيد.
كلم قرمز پخته نيز مى تواند يبوست و التهاب روده ايجاد كند.
مزاياى كلم:
۱) كلم يك سبزى ضدالتهاب است.
۲ ) كلم داراى اسيدلاكتيك است كه نقش ضدعفونى كننده را براى روده ايفا مى كند.
۳) كلم مى تواند سردرد را كاهش دهد.
۴) يكى ديگر از خواص كلم خاصيت ضدسرطانى آن است. كلم قادر است برخى شرايط پوستى را نيز درمان كند.
۵) نوشيدنى آب كلم، بخصوص آب ساقه و ريشه آن براى درمان زخمها و زخم معده بسيار مفيد است.
موارد استفاده آن:
۱) چنانچه از ورم معده رنج مى بريد، آب كلم تازه بنوشيد.
۲) براى درمان سردرد، آسم، برونشيت و ديگر مشكلات گوارشى روزانه ۲۵ تا ۳۰ ميلى ليتر آب كلم بنوشيد.
۳) آب كلم سفيد باعث بهبودى سريعتر زخمهاى داخل دهان مى شود.
مراقب باشيد ونكات زير را رعايت كند:
۱) هرگز گل كلم خرد شده را از مغازه خريدارى نكنيد حتى اگر كاملاً در كاغذ يا پلاستيك پيچيده شده باشد، زيرا برگهاى آن به محض جدا شدن، ويتامينC خود را از دست خواهند داد.
۲) كلم را تنها زمان قبل از مصرف بشوييد.
۳)كلم هايى را كه ۳ تا۴ برگ بيرونى بيشترى ندارند، خريدارى كنيد.

اندازه گيرى پروتئين خون و پيش بينى ابتلا به عفونت

اندازه گيرى ميزان التهاب خون كه با پروتئين انفعالى C (CRP) مرتبط است، به پزشكان كمك مى كند تا احتمال ابتلا به عفونت را در بيماران پيش بينى كنند.
پزشكان بيمارستان «سانفرانسيسكو» با بررسى ميزان CRP در بيماران بسترى به بخشICU«آى سى يو» بيمارستان متوجه شدند كه چنانچه ميزان CRP از ۴‎/۱ ميلى گرم در ليتر بيشتر باشد، احتمال ابتلا به عفونت در آنها وجود دارد. در ۸۸ درصد بيماران اين بخش كه ميزان CRP از ۴‎/۱ ميلى گرم در ليتر بيشتر بود، وجود عفونت قطعى شد. بنابراين امروزه پزشكان با اندازه گيرى CRP و مشاهده آن خيلى سريع براى درمان و پيشگيرى اقدام مى كنند و با تجويز آنتى بيوتيكهاى مخصوص سعى مى كنند از بروز عفونت جلوگيرى يا آن را سريعاً درمان كنند.
     
  
زن

 
اجراي برنامه ملي پيشگيري از آسم در كشور

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از اجراي برنامه ملي نوپاي پيشگيري از آسم در كشور خبر داد و گفت: نظارت وزارت بهداشت بر غذاهاي آماده و كنسروي به عنوان عامل محرك در بروز آلرژي جهت درج محتويات آن جدي‌تر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر كامران باقري لنكراني امروز در همايش آسم و آلرژي از بيماريابي فعال آسم در كشور خبر داد و اظهار كرد: در گذشته تشخيص غلط آسم به درمان ناقص آن منجر مي‌شد، لذا آموزش و تشخيص درست آسم جزو برنامه‌هاي آموزشي وزارت بهداشت در شبكه گسترده بهداشت - درمان است.

وي افزود: در بيماريابي فعال آسم در مراحل ابتدايي تشخيص و كنترل مي‌شد كه در كاهش مرگ و مير و سالهاي از دست رفته زندگي سالم مؤثرست.

دكتر لنكراني ادامه داد: هرچند آسم جزو بيماريهاي چندان شايع محسوب نمي‌شود اما به لحاظ اثرگذاري بر روي كيفيت زندگي جزو 10 بيماري مهم است و بيماري آسم بر روي كيفيت زندگي و سالهاي از دست رفته زندگي سالم را چون بيماريهاي ديابت، سيروز كبدي اثر مي‌گذارد.

وي آسم را بيماري مزمن خواند و ادامه داد: شناسايي اوليه بيماري آسم و پيشگيري از وقوع حملات آن بسيار حائز اهميت است.

دكتر لنكراني در ادامه توضيح داد: در بحران زمستان سال گذشته 40 درصد از موارد بستري در بيمارستانهاي سطح تهران به علت حملات آسم و قلب و عروق بود.

وي با اشاره به 2 اثر حاد و مزمن آلودگي هوا بر آموزش خانواده‌ها و مبتلايان به آسم تاكيد كرد و افزود: نحوه استفاده درست از اسپري و مراقبت مناسب بايد آموزش داده شود.

وزير بهداشت با بيان اين كه 60 درصد كشورها داروهاي مورد نياز آسم را ندارند در ادامه از انجمن‌هاي علمي خواست تا نسبت به انتخاب دارو آگاهانه‌تر عمل كنند و تحت تاثير تبليغات ناشي از بازاريابي قرار نگيرند.

وي با بيان اين كه در نسخ برخي از پزشكان شواهد علمي كافي براي مصرف وجود ندارد بر ضرورت علمي بودن نسخ تاكيد كرد و افزود: مصرف برخي داروها بدون استناد به شواهد علمي بار زيادي را بر كشور تحميل مي‌كند؛ اين در حاليست كه هنوز در مورد برخي داروهاي موجود مبتني بر شواهد علمي با سازمانهاي بيمه گر به تفاهم نرسيده‌ايم.

دكترلنكراني با اشاره به شيوع بالاي آسم افزود: آسم در نقاط حاشيه‌نشيني و كارگري و افراد با درآمد اقتصادي پايين از شيوع بالاتري برخوردارست لذا اصلاح وضع دروني منازل، خانه‌سازي و ايجاد مسكن مناسب در شيوع آسم مؤثرست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران،‌ وزير بهداشت با بيان اين كه برخي مطالعات ملي در خصوص شيوع آسم از متولوژي استانداردي برخوردار نيست، ادامه داد: ايران با شيوع 10 درصدي آسم به لحاظ درجه فراواني اين بيماري جزو كشورهايي در سطح ميانه است اما در عين حال آسم شايعترين بيماري مزمن كودكان در كشور محسوب مي‌شود كه اين برنامه‌ريزي دقيق و مهمتري را مي‌طلبد.

وي با اشاره به وجود 300 ميليون بيمار مبتلا به آسم در دنيا گفت: نتايج مطالعات نشان داده است كه هرچه سبك و عادات زندگي به سمت زندگي شهرنشيني نزديك مي‌شود شيوع آسم افزايش مي‌يابد.

دكتر لنكراني گفت: هرچند عامل ارث و ژنتيك در بروز آسم مؤثرست ولي براي بروز عوامل محيطي هم نياز است به نحوي كه مطالعات نشان داده است آلرژنهاي خوراكي و استنشاقي نظير دود سيگار نه تنها پس از تولد و دوران كودكي حتي قبل از تولد در بروز آسم مؤثرند.

به گفته وزير بهداشت عمده‌ترين كار در پيشگيري از بروز آسم جلوگيري از تماس با آلرژن‌ها است كه مهمترين آنها مواد غذايي و روآوري به سبك زندگي غربي است در اين راستا وزارت بهداشت مي‌كوشد تا محتويات غذاهاي آماده، كنسروي و فراوري شده بر روي بسته بندي درج شود.
     
  
زن

 
استفاده از پله بجاي آسانسور براي صرفه‌جويي در انرژي و مبارزه با چاقي در ژاپن

تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي

هم زمان با تلاش وزارت بهداشت ژاپن براي صرفه جويي در مصرف انرژي و كاهش خطر بروز چاقي و مشكلات مرتبط با سلامتي در بين كارمندان خود از كاركنان اين وزارت خانه خواسته است بجاي آسانسور از پله استفاده كنند.

به گزارش پايگاه اينترنتي آسوشيتدپرس، روزنامه "آساهي" در
شماره امروز يكشنبه خود نوشت: از روز دوشنبه كاركنان و مراجعان اين ساختمان ‪ ۲۶‬طبقه در مركز شهر توكيو، با يادداشتي در محل انتظار براي سوار شدن به آسانسور روبرو مي‌شوند كه بر روي آن نوشته است "لطفا از پلكان استفاده كنيد".

يكي از مقامات ارشد وزارت بهداشت ژاپن پس از شكايات كاركنان اين وزارت خانه مبني براينكه براي سوار شدن به آسانسور بايد مدت زيادي منتظر بمانند، اين پيشنهاد را ارايه داد.

وزارت بهداشت ژاپن براي مقابله با فرايند گرم شدن كره زمين، استفاده از شش آسانسور از ‪ ۱۸‬آسانسور اين وزارت‌خانه را در طول روز به تعليق درآورده است كه اين امر شكايت كاركنان اين وزارت خانه به دنبال داشت.

برخي از كاركنان شكايت داشتند كه به دليل كاهش تعداد آسانسورها ، دير به جلسات مي‌رسند.

اين شكايت‌ها در عوض به يك اقدام غيرمعمول منجر شد: درخواست براي استفاده از پلكان به جاي انتظار كشيدن براي سوار شدن به آسانسور.

وزارت بهداشت ژاپن ‪ ۲۲‬طبقه پايين يك ساختمان ‪ ۲۶‬طبقه را اشغال كرده است و دفاتر وزارت محيط زيست اين كشور و سالن غذاخوري در چهار طبقه بالاي اين ساختمان قرار دارند.
     
  
صفحه  صفحه 49 از 58:  « پیشین  1  ...  48  49  50  ...  57  58  پسین » 
علم و دانش

مطالب پزشکی (آرشیو شماره 1)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA