انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 3 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  27  28  29  30  پسین »

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


مرد

 
‎دانلود کتاب فوق العاده گناوه شهر عشاق‎
ایرانگردی،شهر شناسی - بندر گناوه
نویسنده: مهرداد
حجم کتاب: 147 KB
این کتاب به بندر گناوه ، شهر جنابه (genawa) ، موقعیت گناوه کنونی به گناوه قدیم و جاذبه های گردشگری آن اشاره دارد.

Free download
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎سیراف‎

سیراف گرم و شرجی‌زده است و رخوت بر تمام شهر سایه انداخته‌است، ولی با همۀ اینها زندگی در شهر جریان دارد و مردم با لباس‌های خیس عرق‌کرده از کنارم می‌گذرند.
شنیده بودم که سیراف شهری است بندری و گرم و خشک. با این همه گرما در ذهنم نوشته‌ای از اصطخری از جغرافی‌دانان و نقشه‌کشان برجستهٔ ایرانی در سدهٔ چهارم هجری قمری را مرور می‌کنم که در کتابش نوشته بود: "سیراف از کلیه نقاط دیگر ایالات گرم‌تر می‌باشد. آب خوب و میوۀ عالی از کوه جم که در مجاورت شهر واقع شده‌است، می‌آورند." و به یادنوشته‌ای از "ابن حوقل"، جغرافی‌دانقرن چهارم هجری قمری، می‌افتم:"در سیراف باغبانی و زراعت معمول نیست و آب را از مسافتی بعید به شهر می‌آورند. در حومۀ شهر درخت یافت نمی‌شود و اهالی به تجارت و سوداگری اشتغال دارند."
سیراف در کناره خلیج فارس و در کنار بندرطاهری است و نزدیک‌ترین شهر به آن عسلویه است. این بندر باستانی در دوران ساسانی بنیاد گذاشته شده و تا دورۀ آل ‌بویه بیش از چهار قرن بزرگ‌ترین بندر سواحل شمالی خلیج فارس بوده‌است.
سیرافی که الآن در آن قدم می‌زدم، با آن سیراف روزگاران دور تفاوت بسیاری دارد. از سیراف گذشته افراد بسیاری نوشته‌اند که نشان‌دهندۀ اهمیت اين بندر در آن زمان بوده‌است. افرادی چون مسعودی، ابن بلخی، حمدالله مستوفی، دیوید وایت‌هاوس، رومن گیرشمن، احمد اقتداری و غيره همه بر این عقیده بوده‌اند که این شهر یکی از آبادترین و پررونق‌ترین شهرهای دورۀ اسلامی بوده‌است. به طوری که مقدسی در کتاب خود می‌نویسد:"سیراف از حیث تجاری با بصره رقابت می‌نماید و خانه‌های آن پاکیزه و عالی است. ولى به سال ۳۶۶ يا ۳۶۷ به سبب زلزلۀ سختی که در آن حادث شده، خرابی عمده به شهر وارد آمده‌است."
مردم شهر همه بر این باورند که نیمی از شهر بر اثر زلزله به زیر دریا رفته‌است. در زمان‌های جزر که دریا به پایین‌ترین حد خود می‌رسد، بقایایی از سیراف باستانی نمایان می‌شود و گاهی هم تکه‌هايی از کوزه و سفال با تور ماهیگرانی که در ساحل نشسته‌اند، از قعر دريا بيرون می‌آيد.
مردم سیراف پس از زلزله به مرور آنجا را تخلیه می‌کنند و شهر رو به ویرانی می‌نهد و دیگر تا به امروز سیراف آبادانی گذشته خود را باز نيافته‌است. کوچه‌های خاکی و ناموزون شهر هیچ شباهتی به توصیف اصطخری از سیراف ندارد. او نوشته بود: "خانه‌های آن از چوب سخت و محکم زنگباری ساخته شده‌است و دارای چند طبقه است و دارای ابنیۀ زیبا و جمعیت زیاد می‌باشد. ساکنین آنجا به خانه‌های ظریف و فرش خوب علاقه دارند و گاهی تا سی هزار دینار برای ساختمان و عمارت خرج می‌کنند." شاید تنها خانه‌ای که به خانه‌های آن دوران شباهت دارد، قلعۀ شیخ نصوری باشد؛ قلعه‌ای ساخته‌شده بر تپه‌ای که مشرف بر تمام شهر است. آن در سال ۱۲۲۵ هـ.ق به دستور شیخ جبار نصوری بنا شده‌‌است و یکی از زیبایی‌های این بنا ۱۸ تابلو با سوژه‌هايی از شاهنامۀ فردوسی است: با موضوع‌های کیخسرو و کیکاووس، رستم و زال، بارگاه انوشیروان، سلطان محمود و درباریان و فردوسی و شاعران. اين تابلوها به دست علی‌اضعر شیرازی گچ‌بری شده‌است. آن طوری که در ورودی‌اش نوشته‌اند، تا ۳۳ سال پیش، خاندان نصوری در آن سکونت داشته‌اند و بعد از آن تا مدتی خالی از سکنه بوده و سپس به ثبت ميراث ملی رسيده‌است.
کمی آن‌طرف‌تر از قلعه، میان یک دره که به درۀ لیر معروف است، دخمه‌های به هم چسبیده قرار دارندکه بیشتر به کندوی عسل می‌مانند و روايات فراوانی در مورد آن وجود دارد. عده‌ای آنها را مکان‌هایی برای ذخیرۀ آب می‌دانند، برخی دیگر معتقدند که اینها گورهای مردمی است که با دین‌های متفاوت - زرتشتی، مسیحی، یهودی و مسلمان - در کنار هم زندگی می‌کرده‌اند. اما هر چه هست، آن همه چالۀ مستطیل‌شکلی که در کنار هم حفر شده‌ و "گور تمدن‌ها" خوانده می‌شود، زیباست و شگفت‌انگیر.
سیراف یک موزۀ روباز است که شگفتی‌های فراوانی دارد. آن‌قدر هیجان‌انگیز است که آن هرم گرما را فراموش کرده‌ام. خورشید دارد در دریا می‌نشیند و دیگر فرصت نیست که آرامگاه قطب‌الدین شیرازی از علمای شیعه، آرامگاه فاضلان و استادانی چون سیبویه و برادرش نوراوین از علمای اهل تسنن، مسجد امام حسن بصری از عهد ایلخانان و بناهای باستانی دیگر این شهر را ببینم.
قدم‌زنان از درۀ لیر بیرون می‌آیم و در گوشه‌ای از ساحل به تماشای غروب خورشید می‌نشینم و به مردمان آن روزگاران فکر می‌کنم؛ مردمان ثروتمندی که در این بندر زندگی می‌کردند. به کشتی‌های غول‌پیکری که از ماداگاسکار و چین وارد می‌شدند و ابریشم، عطر، کافور و صندل تجارت می‌کردند. مردمانی که با هوش خود در این گرما این همه زیبایی ساخته‌اند. اما با همۀ اینها دلم می‌گیرد. سيراف این روزها بسيار مهجور مانده‌است و کمتر از آن می‌دانند. حتا مردمان همین جنوب؛ همین‌هایی که در چند کیلومتری سیراف روزگار می‌گذرانند.
در گزارش‌های مصور اين صفحه به ديدن گوشه‌هايی از سيراف و قلعۀ شيخ نصوری می‌رويم
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎ریشهر‎
ریشهر در 8 کیلومتری جنوب شهر بوشهر واقع شده است . قدمت آثار کشف شده آن به هزاره سوم تا هزاره اولپیش از میلاد می رسد .
آثار مکشوف در سال های 1872 تا 1877 میلادی و نتایج اکتشافات باستان شناسان فرانسوی به سرپرستی پزار در سال 1914 میلادی که شامل کتیبه های میخی عهد « شو تروک ناخنوته » و آثار بنا ها و اشیا مفرغی و سفال های نقش داراست ، نشان می دهد که ریشهر از هزاره دوم پیش از میلاد یکی از شهر های مهم امپراتوری عیلام بوده است . از آجر نوشته های عیلامی معلوم می شود که این شهر در آن عصر به نام « لیان » خوانده می شده است . ظاهرا لیان به سبب موقعیت خاص جغرافیایی یکی از حلقه های ارتباطی تمدن های خاور و باختر دنیای قدیم بوده است چرا که مرزهای جنوبی فلات ایران به سبب هم جواری با دریا و سایر شرایط جغرافیایی به ساکنان فلات هند اجازه می داد که از آب های ساحلی، برای ارتباط تجاری با تمدن های ایران و دشت بین النهرین استفاده کنند . نام ریشهر خلاصه شده « ریوارد اردشیر » است .
اردشیر بابکان شهر های متعددی در زمان حکومت خود برپا نمود که در واقع ریوارد اردشیر یکی از آن ها میباشد که می توان گفت تجدید بنای همان شهر لیان بوده است . این شهردر دوران ساسانیان یکی از مهم ترین مراکز علمی و ادبی محسوب می شد و در آن جا جماعتی از دانشمندان و نویسندگان جای داشتند . ریشهر بعد از اسلام تا سده هایی چند رونق داشت . گفته می شود که این شهر در قرن شانزدهم در حدود دو هزار خانه مسکونی داشته و دو منطقه باستانی « تلپی تل » و « شاه نشین » نیز در همان حوالی ریشهر شناسایی شده اند .
بوشهر و ریشهر و چند قریه دیگر در شبه جزیره ‌ای واقع که از سمت شمال محدود است به خور سلطانی و از مغرب به دری و از جنوب به خلیج کوچک هلیله . نوشته ‌اند که در زمان نادر شاه جمعیت ریشهر به بوشهر منتقل شد و در نتیجه ریشهر متروک بماند .
منطقه ریشهر در تاریخ 24 شهریور 1310 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است .
هله
     
  
مرد

 
‎قلعه هلندی ها‎

قلعه هلندی ها در شمال خاوری جزیره خارک قرار دارد. این قلعه سابقا برج و بارویی داشته که ازبین رفته است. درسال 1748 میلادی مقارن با حکومت دوره صفوی که ایران مورد حمله افاغنه قرار گرفت، هلندی ها پس از تعطیلی دارالتجاره بندرعباس، جزیره خارک را مرکز خود قرار داده و این قلعه را احداث کردند.این قلعه به وسیله کینپ هاوزن در سال 1747 بنا گردیده و به «قلعه هلندی ها» معروف است
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎آب انبار قوام‎
آدرس: جانب غربى شهر بوشهر (کنار دریا) مکان: تاریـخی
ساختمان آب انبار قوام در محوطه بارى در جانب غربى شهر بوشهر (کناردریا) قرار گرفته و مربوط به یک صد و پنجاه سال قبل مى باشد که با مصالح محلى در زمان قاجاریه ساخته شده است.
اسکلت اصلى و طاق آن از سنگ هاى رسوبى خیلى مقاوم با سه دهانه ستون بندى به وسیله چهارطاق پوشیده شده، دو متر از آب انبار خارج از زمین و ۶۰/۲ متر در داخل زمین قرار دارد، داخل آب انبار با پوشش ساروج بسیارمقاوم ساخته شده است، در نماى خارجى به فاصله معینى پنجره هایى به ابعاد ۹۰/۱۲۰ تعبیه شده است. در حال حاضر از این آب انبار به عنوان چایخانه سنتى استفاده مى شود
هله
     
  
مرد

 
‎خانه ی قاضی‎

خانه قاضی . اطلاعات کلی:نام, خانه قاضی . کشور, Flag of Iran.svg ایران. استان بوشهر , استان ... خانه قاضی مربوط به دوره زند است و در بوشهر،محله بهبهانی واقع شده و این اثر در ‎جنگ تخریب شد و جز آثار زیبای استان محسوب میشود.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎خانه ی رئیس علی دلواری‎

خانه رئیسعلی دلواری، در جنوب شرقی شهر دلوار در استان بوشهر قرار دارد
این خانه که از آثار اواخر دوره قاجاریه است، توسط بازماندگان رئیسعلی دلواری به سازمان میراث فرهنگی هدیه شده است.
تزئینات عمده این خانه که بنایی ساده و بی‌پیرایه است، به حلال و مختصری گچبری ختم می‌شود. قبل از ورود به مجموعه این خانه، یک فضای ستون‌دارمسقف وجود دارد.
تصویری از محل شهادت رئیسعلی دلواری
پس از عبور از این فضای مسقف، ورودی خانه با دربی چوبی و خوش ساخت و 2 لنگه قرار دارد.
پس از عبور از ورودی، 2 فضای متقارن در 2 سوی آن واقع شده و در بین آن راهروی وجود دارد که کف آن نسبت به 2 فضای مذکور، پایین‌تر است و با کف حیاط خانه یکسان می‌باشد.
رئیسعلی دلواری‌ در کشاکش جنگ اول جهانی و در حمله انگلیسی‌ها به بوشهر ، رشادت بسیاری از خود نشان داد و به شهادت رسید.
خانه رئیسعلی دلواری در سال 1376 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 1943 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید
هله
     
  
مرد

 
‎عمارت ملک‎
مجموعه ساختمان های عمارت ملک در حدود ۱۰۰ سال قدمت دارد . در هشت کیلومتری شهرستان بندر بوشهر یکی از آثار های تاریخی و از نقاط دیدنی استان بوشهر در جنوب ایران است و در نزدیکی میدان بهمنی قرارگرفته است .
این عمارت که به صورت مجموعه ساختمانی متعلق به یک قرن قبل است . این عمارت متعلق به یکی از ثروتمندان بوشهر به نام " محمد مهدی ملک التجار " بوده است .
" حاج ملک‌ التجار " نامدارترین ثروتمند بوشهر بوده است که در سال 1277 ه ـ ق در کلکته هند به دنیا آمد و بعد از پدر بزرگ خود " محمد جعفر حاج بابا " سمت ملک ‌التجاری در بوشهر را از آن خود کرد و جانشین جد خود گشت . او مردی بسیار ثروتمند محسوب می ‌شد تا آن جا که خود یک بانک خصوصی راه اندازی کرد . ملک التجار به ولخرج بودن و اسراف کاری شهره بوده تا آن ‌جا که در سفرنامه سدید السلطنه ذکر گشته است او برای عروسی پسر خود از بوشهر تا بهمنی را فرش کرده است و سماور‌ ها را با اسکناس روشن کرده است . او با حکومت قوام ‌السلطنه در بوشهر به مخالفت برخاست و خود حاکم بوشهر شد .
ملک التجار جهت گذراندن امورات خود از املاک ‌اش در کلکته در آمد حاصل می ‌کرد . در روایات ساخت عمارت ملک آمده است که ملک التجار با سر کنسول فرانسه در بوشهر حشر و نشر داشته است و برای مدتی به املاک سر کنسول در فرانسه سفر می‌ کند و با دیدن قصر او در فرانسه خواستار ساخت نمونه ‌ای از این کاخ ‌ها در بوشهر می ‌شود و معمار فرانسوی قصر کنسول را به خدمت گرفته تا قصری را برای او مهیا کند که حاصل این امر ساخت "عمارت ملک " بوده است . از نظر هندسی ، عمارت ملک یکی از زیباترین عمارات جنوب کشور است . اعیانی عمارت 4700 متر مربع و عرصه‌ ی آن 24500 متر مربع است .
مساحت زیر بنای آن 4000 متر مربع بوده و در دوره قاجاریه توسط معماران فرانسوی با مصالح محلی احداث شده و درب و پنجره آن زیر نظر مهندسین فرانسوی ساخته شده است . ویبرای سفر تفریحی- تجاری به کشور فرانسه رفته و در آن جا کاخ یکی از وزرای قرن وسطی را می بیند و نمونه آن را در بوشهر پیاده می کند .
نوع و سبک معماری این بنا از سبک ساختمان سازی دو قرن پیش سواحل خلیج فارس که به " بنگله " معروف است تاثیر گرفته و دارای یک قسمت استحفاظی ، بارو و شاهنشین و قسمتی به صورت چند ایوان و اتاق های مسکونی است .
این کاخ توسط متجاوزین انگلیس اشغال شده و به صورت مقر نظامی آن ها در آمد . آن ها بعد از سال ها استقرار در این کاخ با ورشکست شدن ملک التجار( صاحب اصلی کاخ ) لوازم نفیس آن را با قیمت کم خریداری کرده و با خود بردند . در اواخر سلطنت رضا شاه این عمارت که خوابگاه نظامیان شده بود، پس از چندین بار بازسازی رو به ویرانی نهاد و متاسفانه به خاطر وسعت زیاد هنوز مرمت نشده است .
تاریخ تعمیرات عمارت را از نوشته ‌ای بر روی چوب تالار میانی می ‌توان دریافت با نوشته ‌ی " انگلستان 1918 " . این بنای تاریخی به شماره 1603ـ1/1 به تاریخ 81/3/6 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است . عمارت ملک شامل بخش‌ هایی چون پیش خوان شامل فضای باز گسترده ‌ای که پیوند دهنده ‌ی فضای شهر با این مجموعه است که در عقب به سکو و عمارت اصلی و سر در ختم می‌ شد .
سکو نیز صفه ‌ی عظیمی بود که حدود جلوی بنای سر در را تشکیل می‌ دهد وبا یک ردیف پله به بنای اصلی متصل است.
سر در نیز فضای ایوان مانندی ‌ست که با 3 ستون جفتی به ساختمان اصلی متصل است و در بزرگ بی ‌نظیر از جنس چوب سای یا آبنوس با تزئینات فلزی آن را کامل می ‌کند . ترکیب زوج ستون‌ هایدو طاقی را در کنار هم شکل داده که حاکی از نسخه برداری آن از یک بنای اروپائی است .
عمارت اصلی که عظیم‌ ترین بخش این مجموعه می‌ باشد شامل فضای میانی مدوری است که در دو طبقه با دیوار ‌های نقاشی شده ساخته شده بود . سالن پائین به منظور ملاقات‌ های رسمی ملک التجار و سالن بالا به منظور ضیافت ‌های خصوصی در نظر گرفته شده بود .
طی سالیان اخیر این عمارت تنها به صورت مقطعی و در چند فصل کوتاه استحکام بخشی شده و عملیات مرمت ویژه ای بر روی آن انجام نشده است .
عمارت یاد شده که هم اکنون پناهگاه خانواده هایی از قشر بسیار ضعیف جامعه است ، چیزی جز مخروبه ‌ایبا دیوار ‌های سیاه و در ‌های شکسته شده از آن باقی نمانده است .
بنا به گفته یکی از ساکنان این عمارت ، در حال حاضر این ساختمان محل زندگی ده ها خانواده بی سر پناه شده است که هر یک در یکی از اتاق های این بنا زندگی می کنند ، با توجه به صحبت هایی که با یکی از بچه های ساکن این عمارت نیز داشتند ، هیچگونه امکاناتی از قبیل برق در این ساختمان موجود نیست و ساکنان آندر شرایط خاصی بسر می برند و این در حالیست که ظاهرا اقدام خاصی برای اسکان ساکنان این عمارت در مکان مناسب دیگر و حفظ و مرمت این بنای تاریخی صورت نگرفته است . آن‌ ها در فصل تابستان نمی دانند که چطور با شرجی و حرارت و گرما سر کنند و در فصل زمستان نمی‌دانند که چگونه با باد و باران کنار بیایند . با آن‌ها که صحبت کردیم روزنه‌ای امیدی در دل داشتند و می‌گفتند: مسئولان برای بازدید آمدند ، قرار است ما را از این جا ببرند.
امیدواریم هر چه زودتر این بنای تاریخی دوباره ارزش گمشده ‌ی خود را باز یابد.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎گور دختر‎
گور دختر واقع در بخش مرکزی شهرستان دشتستان یکی از آقار تاریخی دوره هخامنشی و از نقاط دیدنی استان بوشهر در جنوب ایران است.گفته اند که این بنا آرامگاه دختر ( آتش سا) یا مادر (ماندانا) یا خواهر کوروش بزرگ است. شاپور شهبازی از باستان شناسان بزرگ ایران معتقد بود که این گور به کوروش کوچک تعلق دارد.
لویی واندنبرگ نیز آن را متعلق به کورش یکم می دانست " گور دختردشتستان:"گور دختر یعنی دختر گبر یا زرتشتی، در خاور جاده برازجان به کازرون قرار دارد که بنای آن دارای سقف و بدنه سنگی شبیه آرامگاه کوروش بزرگ است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎قبر ژنرال انگلیسی‎
قبر ژنرال در خيابان امام خمينى بوشهر قرار گرفته است. اين قبر به شکل ابليسک در داخل فضاى گلخانهٔ شهردارى ساخته شده است. منشأ اين تيپ قبرها مصرى است. قاعدهٔ ابليسک که در وسط باغچه قرار گرفته مربع شکل است که وسط چهار ضلع آن از ميانه به طرف داخل فرو رفتگى دارد وارتفاع آن از سطح زمين حدود ۱۲۶ سانتى‌متر است. در ضلع جنوبى ابليسک چسبيده به قاعدهٔ آن کتيبه‌اى با خط‌ بابرى و ستارهٔ داوود مشاهده مى‌شود. قبر ژنرال نيز يکى از آثار شکست و نابودى اجانب تجاوزگر است.
هله
     
  
صفحه  صفحه 3 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  27  28  29  30  پسین » 
ایران

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA