انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 23 از 32:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  31  32  پسین »

The Conference | میزگرد بچه های لوتی...!!!!


مرد

 
یک کلاغ چهل کلاغ؛ بخشدار سابق کیش و دختر اوباما

اگر نام علیرضا فرقانی، بخشدار سابق کیش، را با حروف انگلیسی در گوگل جستجو کنید، کلیدواژه های "تهدید"، "تجاوز"، "دختر اوباما" و "ایران" را نیز خواهید دید.

شاید این برای آقای فرقانی شهرتی ناخواسته باشد. شاید فکر نمی کرد چه بازتابی مترتب بر این جمله ای است که در وبلاگش نوشت:

"باید به اوباما یادآوری کرد که اگر تو (...) ای، در خاک آمریکا و دیگر نقاط جهان هم هستند (...) هایی که به راحتی می تونن به ساشا (دختر اوباما) تجاوز کنن."

علیرضا فرقانی در دفاع از این جمله استدلال کرد که وقتی نیروهای آمریکایی به خاک و سپس به ناموس ملت های دیگر تجاوز می کنند، باراک اوباما هم نباید از یادآوری جمله او بر آشفته شود. او اطمینان داد که خودش هرگز قصد تجاوز به دختر اوباما را ندارد.

جمله جنجالی آقای فرقانی بازتاب چندانی در رسانه های معتبر و بزرگ آمریکایی نداشت چرا که او در موقعیتی نیست که نظراتش از نگاه خبری یا سیاسی مهم تلقی شود.

مهم ترین رسانه ای که تاکنون این خبر را کار کرده، روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف و خبرگزاری العربیه بوده است. پوشش این نقل قول عمدتا از سوی رسانه های کمتر شناخته شده آمریکایی بود.

این ها نمونه های تیترهایی است که این رسانه ها برای این خبر انتخاب کرده اند:

"ایران دختر اوباما را تهدید به تجاوز کرد". "دیپلمات ایرانی گفت در صورت حمله به سوریه، به دختر اوباما تجاوز خواهد شد". "استراتژیست ایرانی از احتمال تجاوز به دختر اوباما سخن گفت". "یک مقام سابق ایران گفت حمله به سوریه به تجاوز و قتل ساشا (دختر اوباما) منجر می‌شود".

در ادامه مطلب این رسانه ها، جمله آقای فرقانی در کنار گفته های آیت الله خامنه ای و فرماندهان سپاه راجع به عواقب حمله به سوریه نقل و تلاش شده که آنها هم جهت نشان داده شود.

مرور کامنت های کاربران غیر ایرانی پایین این خبرها، نکات جالبی را درباره ذهنیت افکار عمومی آشکار می کند.

یک کاربر با ناباوری و با انتقاد از وبسایتی که این خبر را نقل کرده نوشته است: "شما رسانه های زرد همیشه از این خبرها می زنید... از کجا بدانیم واقعا چنین حرفی زده شده؟"

کامنت یک کابر دیگر نمونه ای از واکنش های کاربرانی بود که که گرایشهای دست راستی دارند: "یک بمب اتم بریزید سر این مسلمونها و ایرانی ها و دنیا را از وجودشان پاک کنید".

اما بیشترین واکنش ها مربوط به کاربرانی بود که با استناد به این خبر، بر مخالفت با حمله آمریکا به سوریه تاکید کردند. یکی از این دسته از کابران پرسیده: "آیا ارزش این را دارد که با حمله ای نسنجیده به سوریه، از این پس شاهد موج تازه ای از کلیپ های تجاوز به آمریکایی ها و سربریدن آنها در خاورمیانه باشیم؟"

این دسته از واکنش ها نشان می دهد که نوشته های علیرضا فرقانی تصویر زشت و ناپسندی از ایران و ایرانی و اسلام و مسلمانها ترسیم می کند، اما در عین حال بخش بزرگی از افکار عمومی غرب را بیش از پیش در مورد عواقب حمله احتمالی به سوریه به فکر وا می دارد.

مسئولان دولت جدید ایران به ریاست جمهوری حسن روحانی بارها از هر کس که مسئولیتی دارد یا ممکن است حرفهایشان به پای مردم یا حکومت ایران گذاشته شود خواسته اند که سنجیده تر صحبت کنند و "بهانه به دست دشمن" ندهند.

خیلی از وبسایت های خبری ایرانی نیز این خبر را کار کردند ولی در میان آنهایی که داخل ایران مستقر هستند فعلا عمدتا به نقل قول گفته های آقای فرقانی اکتفا شده است.

این در حالی است که بعد از پر رنگ شدن احتمال حمله آمریکا به سوریه، مقامات و مسئولان ایرانی، اعم از اطلاح طلب و میانه رو و اصولگرا، کوشیده اند سنجیده و دیپلماتیک در این باره اظهار نظر کنند.

وبلاگ آقای فرقانی فعلا از دسترس خارج شده است و با مراجعه به آدرس آن، پیغام معروف دیده می شود: "این وبلاگ به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مسدود شده است".


خاک تو سرت واسه حرف زدن واقعا نمیدونم اینا مخشون از چیه که این حرفا رو میزنن
     
  ویرایش شده توسط: nisha2552   
مرد

 
شادی ، شادی ، شاد بودن مردم ایران

مردم ایران از جمله شادترین مردم جهان نیستند

"گزارش جهانی شادی" ملت‌ها در سال ٢٠١٣ همراه با فهرستی از رضامندی ملت‌های مختلف جهان از شرایط آنان منتشر شده است.

این دومین گزارش در مورد احساس شادی شهروندان در یکصد و پنجاه و شش کشور جهان است که به سفارش "شبکه راه حل‌های توسعه پایدار سازمان ملل" و با حمایت بان کی مون، دبیرکل سازمان، و توسط پژوهشگران تعدادی از موسسات تحقیقاتی در آمریکا، کانادا و بریتانیا و کارشناسان سازمان ملل تهیه و منتشر شده است.

در تهیه این گزارش، کارشناسان و محققان برجسته در زمینه‌هایی مانند اقتصاد، روانشناسی، آمار و تحلیل داده‌های آماری مشارکت داشته‌اند و هدف اصلی از تدوین آن، سنجیدن احساس رفاه مردم در کشورهای مختلف بوده است.

این گزارش نشان می‌دهد که در مجموع، مردم کشورهای مرفه‌تر بیش از اهالی کشورهای فقیر از زندگی خود راضی هستند و احساس شادی می‌کنند اما درآمد سرانه بالاتر لزوما به معنی احساس شادی بیشتر نیست. به این ترتیب، مردم مکزیک که درآمد سرانه‌ای به مراتب کمتر از ایالات متحده دارند، خوشحال‌تر از آمریکاییان هستند.

عوامل دیگری مانند برخورداری از امنیت، آزادی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و البته روند بهبودی شرایط اقتصادی هم بر درجه شادی مردم و رضایت از شرایط زندگی‌شان تاثیر مثبت دارد.

براساس این گزارش، اهالی کشورهای منطقه اسکاندیناوی بیش از کشورهای دیگر احساس شادی می‌کنند و در مقابل، شهروندان چند کشور کمتر توسعه یافته آفریقایی کمترین میزان خرسندی را از زندگی خود دارند.

در این گزارش، احساس شادی شهروندان با ارقام بین صفر و ١٠ مشخص شده و بر این اساس، یکصد و پنجاه و شش کشور جهان رده بندی شده‌اند.

رابطه ثروت و خوشبختی

کشور دانمارک با شاخص ٧.٦٩٣ (هفت ممیز ششصد و نود و سه هزارم) در راس جدول قرار دارد و کشورهای نروژ، سوئیس، هلند، سوئد و کانادا، فنلاند، اتریش، ایسلند و استرالیا رده‌های دوم تا رده دهم را در اختیار گرفته‌اند. البته همه این کشورها در رده‌های بالای جدول جهانی درآمد سرانه هستند اما رده‌بندی آنها در این دو جدول یکسان نیست.

به عنوان مثال، مردم کشور لوکزامبورگ که در سال‌های اخیر از بالاترین درآمد سرانه در جهان برخوردار بوده‌اند در جدول رده‌بندی جهانی شادی تنها در رده ١٩ قرار می‌گیرند و مردم قطر، که پس از لوکزامبورک ثروتمندترین مردم جهان هستند، از رده ٢٧ بالاتر نمی‌روند.

از میان سایر کشورها، اسرائیل در رده ١١، امارات متحده عربی در رده ١٤، مکزیک در رده ١٦ و ایالات متحده در رده ١٧ قرار گرفته‌اند.

در رده های پائین‌تر می‌توان از بریتانیا (رده ٢٢)، عمان (٢٣)، فرانسه (٢٥)، کویت (٣٢) اسپانیا (٣٨) نام برد. همچنین قزاقستان رده ٥٧، روسیه رده ٦٨، لیبی رده ٧٨، بحرین رده ٧٩، پاکستان رده ٨١، عراق رده ١٠٥ و ساکنان سرزمین های فلسطینی رده ١١٣ را در اختیار دارند.

مردم ایران از لحاظ احساس شادی نسبت به شرایط خود، در میان مردم ١٥٦ کشور مورد بررسی، در رده ١١٥ قرار می‌گیرند که یک رده از جیبوتی پائین‌تر و یک رده از جمهوری آذربایجان بالاتر است.

میزان شادی شهروندان تاجیکستان (رده ١٢٥) و مردم افغانستان (رده ١٤٣) از مردم ایران هم کمتر است در حالیکه مردم سوریه در رده ١٤٨ طبیعتا چندان از شرایط زندگی خود خوشنود نیستند.

مردم رواندا، بروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، بنین و توگو، که همگی از کشورهای توسعه نیافته آفریقایی هستند، ناشادترین مردم جهان هستند و به ترتیب در رده های ١٥٢ تا ١٥٦ طبقه‌بندی شده‌اند.

هدف از اجرای طرح‌هایی مانند گزارش جهانی شادی تلاش برای یافتن راه‌هایی است که علاوه بر بهبود شرایط اقتصادی، عوامل دیگر موثر بر احساس رضامندی مردم را نیز مورد توجه قرار دهد و راهکارهایی را برای افزایش رفاه مادی و روحی به دست آورد. سابقه این اندیشه به سخنرانی جیگمه سنگیه وانگچوک، پادشاه سابق بوتان باز می‌گردد که در سخنانی در سال ١٩٧٢، مفهوم "اقتصاد شادی" را مطرح کرد.

به نظرتون چه چیزی باعث شده که مردم ایران رتبه ۱۱۵ جهان باشند؟
مشکل مردم ایرانه یا جمهوری اسلامی؟
     
  
مرد

 
آزادی پوشش زنان و دولت جدید

"کاری می کنم دختران احساس امنیت کنند. نخواهم گذاشت ماموری بی نام و نشان از کسی سوال کند. دختران جامعه خود حافظ حجاب و عفاف خود هستند". این جمله یکی از معروف ترین سخنان روحانی قبل از انتخاب شدنش به عنوان رئیس جمهوری اسلامی است. هر چند همین جمله نیز دو پهلوست اما در همان زمان بارقه امیدی را در دل عده‌ی زیادی از دختران و زنان ایرانی به وجود آورد.


کسانی که دغدغه‌ی اصلی شان نوع پوشش و انتخابی بودن آن – دست‌کم در حد استانداردهای مورد قبول حکومت – بود به این نوع حرف‌ها امیدوار شدند. البته آقای روحانی واضح تر از این هم سخن گفت: "به نظرم، عفیف بودن چیزی فراتر از حجاب داشتن است. به نظر من اگر زنی یا مردی حجاب رسمی مد نظر ما را رعایت نکند، عفیف بودنش زیر سؤال نمی‌رود. قبل از انقلاب زنان زیادی در جامعه ما حجاب نداشتند، ولی آیا انسان‌های عفیفی نبودند؟ من هشدار می‌دهم که حجاب را عین عفاف ندانیم.

به نظر من زنان زیادی از جامعه ما حجاب مطلوب قانون را ندارند، ولی عفیف هستند. عفت شاخص‌های زیادی دارد. کما این‌که می‌توان کسانی را هم یافت که ظاهر مطابق قانون دارند و حجاب دارند (چه مرد و چه زن) ولی اصول عفت را رعایت نمی‌کنند."

سخنان حسن روحانی در این خصوص انگار دوباره مقدماتی را فراهم آورد تا تندروها عزم خود را برای برخورد با زنان، به عنوان پیش زمینه‌ی برخورد با کل جامعه بیش از پیش جزم کنند.
برای مثال ساپورت پوشیدن زنان به یکی از بحث‌های داغ رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و کمپینی هم در اعتراض به این نوع پوشش شکل گرفت.

سخنان حسن روحانی درباره حجاب دوباره مقدماتی را فراهم آورد تا تندروها عزم خود را برای برخورد با زنان، به عنوان پیش زمینه‌ی برخورد با کل جامعه بیش از پیش جزم کنند."

پیش از آن نیز برخی رسانه‌های تندرو با انتشار گزارش‌هایی غیرمستند، خط خبری واحدی را پی گرفتند و با انتشار خبرهایی از ضرب و شتم نیروهای "مردمی" آمر به معروف و ناهی از منکر از سوی "بدحجابان" سعی کردند نشان بدهند که با روی کار آمدن دولت جدید و کم‌کار شدن گشت ارشاد جامعه برای "مردم" ناامن شده است.
انتشار چنین گزارش‌هایی به جهت شکسته شدن تابوی اعتراض به تفکری که حق مالکیت زن بر بدن را نقض می کند، مورد توجه شبکه‌های اجتماعی و گروهی از کاربران اینترنت نیز قرار گرفت، اما نشانه هایی از یک سناریوی از پیش نوشته شده نیز به‌خوبی از پس این اخبار پیدا بود.

گویا این اخبار بخش خاصی از مخاطبان را هدف گرفته بودند یا به عبارت بهتر زمینه را برای اقدامات بعدی گروه‌های تندرو که احتمالا خود را بازنده انتخابات ریاست جمهوری می دانستند آماده می کرد. انگار لایه‌ای از جریان اصولگرا نگران تکرار چیزی شبیه به دوم خرداد بود و قصد داشت به روش "بهترین درمان پیشگیری است" عمل کند.
این طیف از بنیادگرایان که حتی قرائت آسان گیرانه‌ای از جمهوری اسلامی را نیز بر نمی تابند، با انتشار خبر ضرب و شتم یک روحانی که اتفاقا نماینده پیشین مجلس خبرگان نیز بوده، کار را تمام کردند.

او که قصد "نهی از منکر" زنی به اصطلاح بدحجاب را داشته و پس از این که می گوید حاضر است از جانش نیز در این راه بگذرد، توسط همسر همان خانم "بدحجاب" مورد ضرب و شتم قرار می گیرد.
در یکی از وب‌سایت‌ها پس از انتشار این خبر به سخنان رهبر جمهوری اسلامی اشاره شده است که "اگر احساس کنم در قضیه ای از ناهی از منکر حمایت نشده است خودم وارد قضیه می شوم".

با گذشت دو سه روز از انتشار این خبر، ایسنا از تشدید برخورد با "بدحجابان" – اعم از زن و مرد - در شهر تهران خبر داد. حتی گشت ارشاد با حضور در مبادی ورودی برج میلاد که قرار بود کنسرتی پرطرفدار در آن برگزار شود، از حضور کسانی که آن‌ها را بدپوشش می دانست جلوگیری کرد و برخی از آنان را نیز جهت "سیر مراحل قانونی" به پلیس امنیت اخلاقی منتقل نمود.

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده ناجا، نیز با بیان این که دولت جدید در این زمینه موضع گیری نکرده، اعلام کرد: "در حال حاضر وزیر کشور در حال تعیین معاونان و اعلام تغییرات در حوزه خود است و فکر می‌کنم که کمی زود باشد تا دولت در این زمینه وارد میدان عمل شود."

نکته جالب تر این که وی گفته است "به هر حال اولویت اصلی دولت ورود به مسائل ضروری نظیر مباحث اقتصادی است"؛ با این بیان او تلویحا گفته است مطالبات اجتماعی که بخش بزرگی از بدنه اجتماع در کنار سایر خواست‌هایش علاقه‌مند به پی‌گیری آن است، جزو مسائل ضروری کشور نیست.

اگر دولت فعلی می خواهد بر اساس شعارهای انتخاباتی‌اش برای احقاق حقوق ملت کاری بکند، باید یکی از اولویت‌هایش برچیدن ِ مزاحمت‌های غیرقانونی – که گاه در قالب اجرای قانون صورت می گیرد – از سر راه زنان باشد."

اما آقای احمدی مقدم نگفت که اگر پرداختن به مسئله‌ حجاب و نوع پوشش زنان از اولویت‌های دولت و همچنین حاکمیت نیست، چه اصراری به سرکوب دائمی زنان و برخورد با آنها و دخالت در نوع انتخاب پوشش‌شان در سراسر کشور است؟

در آستانه انتخابات کمپینی از سوی گروهی از فعالان حقوق زنان با عنوان "با پوشش اختیاری در حوزه های رای گیری" شکل گرفت که هدف آن تاکید بر حق مالکیت زنان بر بدن و حق آزادی پوشش بود.

آنها همچنین با حضور بی‌حجاب در حوزه‌های رای‌گیری خارج از کشور رفتار دوگانه‌ی حاکمیت در مواجهه با مسئله‌ پوشش زنان در مقاطع مختلف، بسته به نیاز و اولویت حاکمیت، را مورد نقد قرار دادند.

پس از پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری و برگزاری جشن‌های خیابانی، نخستین برخورد نیروی انتظامی با زنانی بود که خواستار حضور در مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیم فوتبال در استادیوم آزادی بودند.

هرچند بدین ترتیب حاکمیت یک بار دیگر نشان داد انگار قرار نیست بر سر موضوع حقوق زنان کوتاه بیاید، اما دولت باید موضع خود را در این خصوص روشن کند که آیا حرف زدن از دفاع از حقوق زنان یک ژست ِ انتخاباتی برای کسب رای بوده و یا می خواهد به پشتوانه‌ رای مردم برای برگرداندن حقوق نخستینِ نیمی از جمعیت کشور تلاش کند.

انتخاب پوشش از پایه‌ای‌ترین حقوق زنان است و چشم پوشی از این حق حداقلی، به بهانه‌ی اعتدال در واقع ادامه‌ی تضییع حقوق ملت است و اگر دولت فعلی می خواهد بر اساس شعارهای انتخاباتی‌اش برای احقاق حقوق ملت کاری بکند، باید یکی از اولویت‌هایش برچیدن ِ مزاحمت‌های غیرقانونی – که گاه در قالب اجرای قانون صورت می گیرد – از سر راه زنان باشد.
     
  
مرد

 
سالگرد اعدام‌های دهه ۶۰ در ایران

موضع گیری مقامات وقت درباره اعدامهای دهه ۶۰




در پی اعتراض گروه‌های سیاسی به سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران، بسیاری از اعضا و هواداران آنها زندانی و یا در طول دهه ۶۰ اعدام شدند. آمارها حکایت از اعدام هزاران نفر در این دهه دارد. مقامات جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ نسبت به این اعدام‌ها موضع‌گیری‌هایی داشتند که چندان با هم متفاوت نبود. در این میان تنها آیت الله حسینعلی منتظری به این اعدام‌ها اعتراض کرد که او نیز در پی افزایش اختلافاتش با آیت الله خمینی از سمت نائب ولی فقیه خلع شد.

آنچه در زیر می خوانید، بخش هایی از اظهار نظر مقامات وقت ایران است، که عینا بدون ویرایش نقل می‌شود:

آیت الله خمینی در مردادماه ۱۳۵۸"

اگر بنا بود مانند سایر انقلاب ها در دنیا انقلاباتی که واقع شد، پشت سر انقلاب چند هزار فاسد را دار می زنند و آتش می زنند قضیه تمام می شود. می گویند شده رستاخیز، ما می خواهیم رستاخیز شود، یک حزب را چند حزب را که صحیح عمل می کنند می گذاریم و باقی همه ممنوع اعلام می کنیم، هر نوشته جاتی که اینها کردند و برخلاف مسیر اسلام است همه را از بین می بریم. بعد از آنکه به آنها فهماندیم که شما دیکتاتور هستید ما آزادی خواه بودیم، شما نگذاشتید، ما آزادی دادیم، حالا که اینطور شد ما انقلابی برخورد می کنیم، هر چه می خواهند، روزنامه های خارج بنویسند، اینها هم در خانه فریاد بزنند لاکن بیرون نمی توانند باید منزوی شوند، ما نمی توانیم مهلت دهیم، شرع جایز نیست، مهلت دهیم، ما خطا کردیم، دولت خطا کرد، همه ما خطا کردیم فکر کردیم با انسان سر و کار داریم، انسانی رفتار کردیم، اما با انسان سر و کار نداریم با حیوان درنده سر و کار داریم، نمی شود با حیوان درنده به ملایمت برخورد کرد، نمی کنیم دیگر."

محمد موسوی بجنوردی که پس از انقلاب عضو شورای عالی قضایی بوده در دهه ۶۰ در یادداشتی که در سایت آفتاب چاپ شده می گوید:

"بازرس می‌فرستادیم مثل آقای مجید انصاری، این بازرس‌ها را به زندان‌ها برای سرکشی می‌فرستادیم تا ببینیم شرایط زندان‌ها چگونه است. چرا که من به جز عضویت در شورای عالی قضایی، عضو هیات چهار نفره عفو امام (بنده، آیت‌الله محمدی گیلانی، آیت‌الله ابطحی کاشانی و قاضی خرم‌آبادی) هم بودم. یکی از کارهای این هیات فرستادن بازرس به تمام زندان‌های کشور بود. تا بفهمیم که چه کسی اصلاح شده و کی اصلاح نشده است. مسجل می‌شد که کسی اصلاح شده او را عفو می‌کردیم."

محمد محمدی گیلانی، حاکم شرع دادگاه های انقلاب در اوایل دهه ۶۰"


شورای عالی قضایی راجع به اعدام گروهک ها تصمیم گرفته است. قاضی نظر می دهد، یکی از مجتهدین دینی که شرایط اجتهاد در آنها است،به رویت می رساند. هوادار و سمپات ملغی است، آنچه معیار و میزان در محاکمه دادگاه شرع است، عبارت از عملی که این فرد به منصه ظهور رسانده عمل ملاک نقادی و محاکمه است، بهایی گروه جاسوس، فرقه جاسوس که برای سازمانهای استعماری جاسوسی می کنند و خسارتی که این فرقه ضاله بهایی از لحاظ اقتصاد وارد آورده است، الله اکبر؛ آنهایی که برای دادگاه محرز شده جاسوس اسرائیل هستند بر دادگاه، حاکم شرع واجب است به حکم قرآن این محاربین به سزای عمل خود برسند."

صادق خلخالی، حاکم شرع انقلاب اسلامی، شهریورماه ۱۳۶۳ صبح آزادگان"

من با قاطعیت در گنبد وارد شدم، و یکی از کارهای برجسته و انقلابی در گنبد. ۹۴ نفر منجمله توماج، مختوم، واحدی و جرجانی را بنده اعدام کردم. ۹۴ نفر را اعدام کردم نه یک نفر را. می‌گویند قتل رهبران ترکمن عمدی بود، من توماج، مختوم، واحدی و جرجانی را بگذارم زنده بمانند که چه؟"

یوسف صانعی، دادستان، تیرماه ۱۳۶۲، روزنامه جمهوری اسلامی"

نکند امروز که آرامش داریم و مسئولین که امروز امنیت دارند، آن پدر و مادرهای ضد انقلاب از مسئولین سراغ آزادی فرزندانشان را بگیرند که هرگاه سراغ این مسائل رفتیم، سراغ قتلگاه حزب برویم [و با دیدن نمونه جنایات آنها، تصمیم به آزادی آنها نگیریم]. اینها توبه کنندگان نیستند، می آیند بیرون افعی می شوند. مسئولین مملکت و ملت یک وقت تحت تأثیر قرار نگیرند. هرگاه تحت تأثیر قرار گرفتید سراغ جنایت هایشان بروید.

زندانی بودن آنها مرضیّ خدایی [مورد رضایت خدا] است. حرکتی نشود که ما خدای نکرده علیه دادگاه انقلاب حرف بزنیم. امروز با تلاش برادران سپاه و کمیته ها و شهربانی و دادگاه های انقلاب بوده که ما هستیم و الّا آنها رحم ندارند.

[آنها] خائنین به مملکت هستند و به پدر و مادر خودشان هم رحم نمی کنند و باید به مجازاتشان برسند. من اینجا به عنوان یک مسئول قوه قضائیه دست آن عزیزانی را می بوسم و حاضرم کفش هایشان را جفت کنم که با دست های پرتوانشان ضد انقلاب را گرفتند و به دادگاه بردند و به مجازات رساندند. آفرین بر آنها. نکند ما به دادگاه های انقلاب بدبین شویم."


یوسف صانعی در سخنرانی سال ۱۳۶۴ خطاب به گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی و هوادارانشان:

برگرفته از کتاب "بازخوانی دیدگاه های سیاسی و فقهی آیت الله صانعی"، امید حسینی

"آن روزی که علیه آنان به عنوان مفسد کیفرخواست صادر می شود، قوم و خویش‌ها به التماس نیفتند و فلان روحانی را نبینند"

"امید ضد انقلاب از اوین باید قطع باشد. اوین باید محیط ترس باشد. اوین باید محیط رعب باشد. این اشتباه است که بگوییم آقا هیچ کس نترسد، نه آقا! ضدانقلاب باید از اینکه می گویند می بریمت اوین لرزه بر تنش بیفتد."

آیت الله خمینی، حکم اعدام زندانیان سیاسی سال ۱۳۶۷

"از آنجا که منافقین خائن به هیچ وجه به اسلام معتقد نبوده و هر چه می‌گویند از روی حیله و نفاق آنهاست و به اقرار سران آنها از اسلام ارتداد پیدا کرده‌اند، با توجه به محارب بودن آنها و جنگ کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور با همکاری‌های حزب بعث عراق و نیز جاسوسی آنها برای صدام علیه ملت مسلمان ما و با توجه به ارتباط آنان با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانهٔ آنان از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی تا کنون، کسانی که در زندان‌های سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و می‌کنند، محارب و محکوم به اعدام می‌باشند و تشخیص موضوع نیز در تهران با رای اکثریت آقایان حجه‌الاسلام نیری دامت افاضاته (قاضی شرع) و جناب آقای اشراقی (دادستان تهران) و نماینده‌ای از وزارت اطلاعات می‌باشد، اگر چه احتیاط در اجماع است، و همین طور در زندانهای مراکز استان کشور رای اکثریت آقایان قاضی شرع، دادستان انقلاب و یا دادیار و نماینده وزارت اطلاعات لازم الاتباع می‌باشد، رحم بر محاربین ساده‌اندیشی است، قاطعیت اسلام در برابر دشمنان خدا از اصول تردیدناپذیر نظام‌اسلامی است، امیدوارم با خشم و کینه انقلابی خود نسبت به دشمنان اسلام رضایت خداوند متعال را جلب نمایید، آقایانی که تشخیص موضوع به عهده آنان است وسوسه و شک و تردید نکنند و سعی کنند اشداء علی الکفار باشند. تردید در مسائل قضایی اسلام انقلابی نادیده گرفتن خون پاک و مطهر شهدا می‌باشد."

نامه احمد خمینی به آیت الله خمینی در مورد وضعیت زندانیان سیاسی که احکامشان در حال پایان است و پاسخ رهبر جمهوری اسلامی ایران:

"بسمه تعالی، در تمام موارد فوق هر کس در هر مرحله اگر بر سر نفاق باشد حکمش اعدام است. سریعا دشمنان اسلام را نابود کنید. در صورت رسیدگی به وضع پرونده‌ها در هر صورت که حکم سریعتر اجرا گردد همان مورد نظر است."

نامه آیت الله منتظری به آیت الله خمینی پس از اطلاع از اعدام‌ها (کتاب خاطرات آیت الله منتظری که در آلمان منتشر شده است)

"آیا میدانید که جنایاتى در زندانهاى جمهورى اسلامى بنام اسلام در حال وقوعند که شبیه آن در رژیم منحوس شاه هرگز دیده نشد؟ آیا میدانید که تعداد زیادى از زندانیها تحت شکنجه توسط بازجویانشان کشته شده اند؟ آیا میدانید که در زندان (شهر) مشهد، حدود ۲۵ دختر بخاطر آنچه بر آنها رفته بود ... مجبور به درآوردن تخمدان یا رحم شدند؟ آیا می دانید که در برخى زندانهاى جمهورى اسلامى دختران جوان به زور مورد تجاوز قرار می‌گیرند؟"

نامه آیت الله منتظری به عبدالکریم موسوی اردبیلی، رئیس شورای عالی قضایی:

"مگر قاضی های شما اینها را به ۵ یا ۱۰ سال زندان محکوم نکرده اند، مگر شما مسئول نبوده اید، آن وقت تلفنی به احمد آقا میگویید که اینها را مثلا در کاشان اعدام کنند یا در اصفهان. شما خودت میرفتی با آنها صحبت میکردی که کسی که مثلا مدتی در زندان است و به ۵ سال زندان محکوم شده و روحش هم از فعالیتهای منافقین خبر دار نبوده چطور ما او را اعدام کنیم."

متن نامه حاکم شرع دادگاه انقلاب اسلامی خوزستان به آیت الله خمینی در مورد چگونگی اجرای احکام، ۲۳/۵/۱۳۶۷"بسمه تعالی

حضرت آیت الله العظمی امام خمینی دامت برکاته

با عرض سلام، در رابطه با حکم اخیر حضرتعالی راجع به منافقین گرچه اینجانب کوچکتر از آنم که در این باره صحبتی بکنم ولی از جهت کسب رهنمود و من باب وظیفه شرعی و مسئولیت خطیری که در تشخیص موضوع به عهده می‎باشد معروض می‎دارد که بر سر نفاق بودن یا پافشاری بر موضع منافقین، تفسیرها و تحلیلهای گوناگونی می‎شود و نظرها و سلیقه ها بین افراط و تفریط قرار دارد که به تفصیل خدمت حاج احمد آقا عرض کردم و از تکرار آن خودداری می‎شود. من باب مثال در دزفول تعدادی از زندانیان به نامهای طاهر رنجبر – مصطفی بهزادی – احمد آسخ و محمدرضا آشوع با اینکه منافقین را محکوم می‎کردند و حاضر به هر نوع مصاحبه و افشاگری در رادیو و تلویزیون و ویدئو و یا اعلام موضع در جمع زندانیان بودند، نماینده اطلاعات از آنها سئوال کرد شما که جمهوری اسلامی را بر حق و منافقین را بر باطل می‎دانید حاضرید همین الان به نفع جمهوری اسلامی در جبهه و جنگ و گلوگاهها و غیره شرکت کنید، بعضی اظهار تردید و بعضی نفی کردند، نماینده اطلاعات گفت اینها سر موضع هستند چون حاضر نیستند که در راه نظام حق بجنگند. به ایشان گفتم پس اکثریت مردم ایران که حاضر نیستند به جبهه بروند منافقند؟ جواب داد حساب اینها با مردم عادی فرق می‎کند و در هر صورت با رای اکثریت نامبردگان محکوم شدند فقط فرد اخیر در مسیر اجرای حکم فرار کرد. لذا خواهشمند است در صورت مصلحت ملاک و معیاری برای این امر مشخص فرمایید تا مسئولین اجرا دچار اشتباه و افراط و تفریط نشوند.

حاکم شرع دادگاه انقلاب اسلامی خوزستان – محمد حسین احمدی

رونوشت : حضرت آیت الله العظمی آقای منتظری مدظله"

نامه دیگر آیت الله منتظری به آیت الله خمینی

" سه روز قبل قاضی شرع یکی از استانهای کشور که مرد مورد اعتمادی میباشد با ناراحتی از نحوه اجرای فرمان حضرت عالی به قم آمده بود. میگفت مسئول اطلاعات یا دادستان (تردید از من است) از یکی از زندانیان برای تشخیص این که سر موضع است یا نه پرسید، تو حاضری سازمان منافقین را محکوم کنی؟، گفت آری، پرسید حاضری مصاحبه کنی؟، گفت آری، پرسید حاضری برای جنگ عراق به جبهه بروی؟، گفت آری، پرسید حاضری روی مین بروی؟، گفت مگر همه مردان حاضرند روی مین بروند، وانگهی از من تازه مسلمان نباید این همه انتظار داشت. گفت معلوم میشود تو هنوز سر موضعی، و با او معامله سر موضع انجام داد، و این قاضی شرع میگفت من هر چه اصرار کردم تصمیمات به اتفاق آرا باشد و اکثریت پذیرفته نشد، و نقش اساسی را همه جا مسئول اطلاعات دارد و دیگران عملا تحت تاثیر میباشند"

بنابر مندرجات کتاب خاطرات آیت الله منتظری، وی با حسینعلی نیری، قاضی شرع اوین، مرتضی اشراقی، دادستان و مصطفی پور محمدی، نماینده وزارت اطلاعات صحبت می‌کند و به آنها می‌گوید:

" گفتم الان محرم است حداقل در محرم از اعدامها دست نگه دارید. آقای نیری گفت ما تا الان ۷۵۰ نفر را در تهران اعدام کرده ایم ، ۲۰۰ نفر را هم به عنوان سر موضع از بقیه جدا کرده ایم کلک اینها را هم بکنیم بعد هر چه بفرمائید."

عبدالکریم موسوی اردبیلی، ۱۴ مرداد ۱۳۶۷ در نماز جمعه تهران

"جمع کثیری از ایران رفته اند آنجا (عراق) برای خودشان بساط و دستگاه و سازمان درست کرده اند، یک جمعی هم در ایران در زندان هستند. مردم بر علیه اینها چنان آتشی هستند، قوه قضایی در فشار بسیار سخت افکار عمومی است که چرا اینها را محاکمه می کنید، اینها که محاکمه ندارند. حکمشان معلوم، موضوعش معلوم و جزایش نیز معلوم می باشد، قوه قضایی در فشار است که اینها چرا محاکمه می شوند، قوه قضایی در فشار است که چرا تمام اینها اعدام نمی شوند و یک دسته شان زندانی می شوند."

علی خامنه ای، رئیس جمهور؛ روزنامه رسالت ۱۶ آذرماه ۶۷

"مگر ما مجازات اعدام را لغو کردیم؟ نه! ما در جمهوری اسلامی مجازات اعدام را داریم برای کسانی که مستحق اعدامند... این آدمی که توی زندان، از داخل زندان با حرکات منافقین که حملهٔ مسلحانه کردند به داخل مرزهای جمهوری اسلامی ... ارتباط دارد، او را به نظر شما باید برایش نقل و نبات ببرند؟ اگر ارتباطش با آن دستگاه مشخص شده، باید چه کارش کرد؟ او محکوم به اعدام است و اعدامش هم می‌کنیم. با این مسئله شوخی که نمی‌کنیم."

محمد موسوی خوئینی‌ها، دادستان‌ کل کشور، ۳۰ دی ۶۷

"ما از بالا رفتن آمار اعدام‌ها واهمه‌ای نداریم."

علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه، بهمن ۶۷

"در این کشور کسانی که (اقدام به مبارزهٔ مسلحانه می‌کنند) باید کشته شوند و این قانون است. زندانیانی که در این ماه‌های اخیر اعدام شده‌اند مجاهدین خلق بوده‌اند که سعی داشتند به داخل ایران پیشروی کنند. سایر اعدام شدگان نیز به قتل شخصیت‌های سیاسی اعتراف کرده بودند"

مجید انصاری رئیس سازمان زندان‌ها، روزنامه کیهان اردیبهشت ۶۸

عده‌ای از زندانیان در زندان تشکیلات داشتند که پس از عملیات مرصاد کشف شد. لذا اینان که تعداد بسیار کمی بودند پس از عملیات اعدام شدند."

علی‌محمد دستغیب پس از اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری۱۳۸۸ در گفت و گو با جرس

"پس از پایان عملیات مرصاد تعداد زیادی از زندانیان اعدام شدند، بنده با آنکه چند مرتبه آن را مطالعه کردم، اما ابهامات این کار برایم رفع نشد، و به درستی متوجه علت این اعدام های گسترده نشدم."

رحیم پورازغدی، از سخنرانان محافل مذهبی ایران (سخنرانی در میان دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)
"۱۵ هزار نفر را بین سال‌های ۶۰ تا ۶۷ قصابی کردند. گروه تروریست از سال ۵۹ آدمکشی کردند. اعلام جنگ مسلحانه کردند. کسانیکه در سال ۶۰ تا آخر جنگ در خیابان ها می گشتند، هر دختری که حجاب داشت، یا پسری که ریش و محاسن داشت را بدون اینکه بپرسند مسلسل در می آورند و می کشتند، کسانی که در سبزی فروشی، مغازه می رفتند و عکس امام در آن بود ،نارنجک می انداختند، هر قانونی در دنیا می گه حکم اینها اعدام است. خونشان به جنایت آلوده بوده. گروه‌های مسلحی که ارتباط با سازمان جاسوسی داشتند را چی کارش می کردند، اگر اعدام نمی کردند، خائن بودند."

ربیع الله کمری، عضو شورای مرکزی اعتماد ملی ۲۹ مهر ۱۳۸۸

"منافقانی که در سال ۶۷ اعدام شدند، در واقع به سزای عمل خود رسیدند، چون با دست زدن به عمل مسلحانه در مقابل نظام اسلامی ایستادند و پاسخشان همین بود که اعدام شوند."

میرحسین موسوی،نخست وزیر وقت،نامزد ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸

"بنده به هیچ وجه نه نقشی داشتم نه اطلاعی، حتی با اینکه یکی از اعضای هیات سه نفره منصوب به نماینده وزارت اطلاعات بود و قاعدتا وزیر اطلاعات می بایست من و دولت را در جریان می گذاشت، آقای ری شهری حتی کلمه ای را هم راجع به این موضوع نگفت، نه در هیات دولت، نه به طور خصوصی به شخص بنده، ما در بی اطلاعی محض بودیم و وقتی هم خبر دار شدیم، سعی در جلوگیری داشتیم. اینکه بنده نقش داشتم خلاف واقع است و اصلا به ما اجازه ورود به این موضوع را نمی دادند. با این حال این جنایتی است که رخ داد و واقعیت این است که هنوز هیچ کسی از ابعاد واقعی آن خبر ندارد و شاید در آینده بتوان بیشتر و جامع تر به این واقعه و ابعاد آن پرداخت."

مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری دولت یازدهم در سال ۱۳۹۲

"اینکه من در دهه ۶۰ لیستی از اعدامی ها را نزد آیت الله منتظری برده ام و ایشان مخالفت کرده اند قطعا دروغ است، من در وزارت اطلاعات یک روز پست امنیتی نداشتم. در دوسال اول چون می خواستم در جبهه باشم با اصرار آقای ری شهری وارد وزارت اطلاعات شدم و مسئول ضد جاسوسی شدم بنده در آن حوزه که تازه نیمه امنیتی است تنها دو سال حضور داشتم. بنابراین درگیر اعدامها نبودم."
     
  
مرد

 
simonxxx: اخه منِ نوعی اصن دلم میخواد شلنگ بندازم برم بیرون ؟نه میشه؟ شخصیتِ آدم کجاست؟
همون الان همه آدم ها دورو شدن نمیشه کسی رو درست شناخت
وقتی تو شیلنگتُ میندازی بیرون،شخصیتت واسه همه روشن میشه
simonxxx: دانشگاه هایِ ما شد نفرج گاه، کی به فکرِ علمی و این حرفا؟ من نمیگم فضا همش علمی باشِ ولی باید علم در راس باشه منِ نوعی امتحانامو با جزوه پاس میکنم، کتابی نمیخونم که سوادی کسب کنم، اینا دردِ ماست نه گشتِ ارشاد، دردِ ما اینِ که یه عمر گفتن دخترِ جیزِ، پسرِ اَخِ بعد تو دانشگاه همه پسرا ،دخترا رو میبینن معدشون تجب میکنِ! یه عمر جداییم بعد همه رو با هم میریزن تو هم ، بعد تازه یادشون میفته تفکیک جنسیتیِ کنن، یکی نیست بگِ دِ احمق خودت اموزش ندادی ُ و یه عمر دختر و پسر و جدا کردی ترسوندی از هم دستشو به عنوانِ یه چیزِ بزرگ نشون دادی ، خودت گند زدی که بعد وقتی میبنی پشتِ دانشگاه ازاد سکس دختر و پسر میبنی تازه یادِ تفکیک میفتی؟ اینا مشکلِ ماست نه دست ندادنِ دختر و پسر ن، مشکلِ ما افراطی گریِ که خفتِ این ممکلتو گرفتِ، همین
جوونهای امروز همه به خاطر این کارها عقده ای و ندیدبدید شدن،واسه همینه به دانشگاه به عنوان تفریح گاه استفاده میکنن
به نظرت مشکل از کجاست؟چرا قبل از انقلاب اینجوری نبود؟با اینکه حجاب اجباری نبود
     
  
مرد

 
به نظر شما این قیمتا از حجم مسافرت به استانهای شمالی کم میکنه؟اصلا خودتون با این قیمتا واسه عید میرین؟


قیمت انواع ویلا در شمال تا قبل از عید / از شبی 100هزار تا 1 میلیون تومان


شکی نیست که امسال هم در اوج هشدار و توصیه مسئولین، باز هم خطه شمالی کشور میزبان میلیون‌ها مسافر نوروزی می‌شود. در این میان نان ویلاداران در روغن است.

اگر تابستان یا هنگام عید به شمال سفر کرده‌باشید حتما قطار کارتن به دستان کنار جاده با نرخ ویلا فلان قدر برای جذب مسافر سر و دست می‌شکنند را دیده‌اید.
شکی نیست که شمال کشور با آب و هوای دلپذیرش بهترین گزینه برای سپری کردن تعطیلات طولانی مدت نوروزی است.
نباید فراموش کرد که قیمت‌ها در شهر‌های مسافرپذیر با قبل از ایام تعطیلی زمین تا آسمان فرق می‌کند.
این ایام فرصت مناسبی برای مالکانی است تا به قول عامه بر قیمت‌های خود بکشنند و حسابی سود چرانی کنند.
اگر در پاییز و یا زمستان در ویلایی اقامت کرده باشید که هزینه‌اش 300 هزار تومان بود و الان قصد اسکان در آن ویلا را داشته باشید، باید حداقل 800 هزار تومان برای یک شب کنار بگذارید.
علت هم کاملا روشن است؛ چون عید است و تعطیلی!
در ادامه، بازار خبر جدولی از نرخ اجاره‌ ویلا در هر یک از مناطق مختلف شمال کشور تهیه کرده است تا برای کسانی که قصد سفر به این شهر را دارند حداقل قیمت را ارائه کند.


توضیحات جدول
بدون تردید تمام شهرهای شمال را نمی‌شود وارد لیست کرد. به طبع همه قیمت‌ها را نیز نمی‌توان به دست آورد. اما محل‌ها و نرخ‌هایی که در جدول می‌خوانید بر حسب تجربه میدانی و بیشترین جامعه آماری درج شده است.

ما هم حرف های زیادی داشتیم... اما برای نگفتن!
     
  
مرد

 
shah2000
خب این اسامی از ویلا تو مناطق مختلف شهرهای شمالی که گذاشتی با این امکانات به نظر من قیمت هاش مناسبه .
یعنی هرکی با این امکانات مثل لنگرود رو اجاره کرده به نظر من سودشو برده
به قول قدیمیا خب یه شب که هزار شب نمیشه
"حیف نمیشه به عقب برگردیم به شبای پرسه و در به دری

کافه چی دکمه ی برگشتو بزن به روزای خوب کافه لوتی "
     
  
مرد

 
Bring Back Our Girls

بازگرداندن دختران ما



bilder kostenlos hochladen

Bring Back Our Girls

دوستان فراموش نکنیم وقتی که 5 سرباز ایرانی رو ربودند خیلی از جوامع خارجی برای آزادی سربازان حمایت کردن

حالا نوبت ماست که پیام صلحمون رو به دنیا برسونیم و خواستار آزادی دانش آموزهای نیجریه ای باشیم

میتونید برای حمایت از آزادی دختران نیجریه ای به کمپین زیر برید و این پست رو به اشتراک بذارید


لینک:
https://www.facebook.com/bringbackourgirls

Bring Back Our Girls


kostenlose bilder
     
  
زن

 
Nazli1393: شاعرم که شدی
خب اون صفحه هم یه مدل شعر دیگه هم نوشته بودم .. دم دستیه ......تکبیر ... انرژی هسته ای ..کلوچه پسته ای ..خون دادن بسته ای ...جون دادن دسته ای حق مسلم ماست ... afshinooo: در مورد مشکلات مال بر نحوه زندگی مردم حرف بزنیم؟
چیز خوبیه ... ولی اگه بخواهیم صحبتشو شروع کنیم تا انقلاب مهدی تموم نمیشه .. الان سی و شش ساله ادامه داره ...پول ملتو می کشن بالا جنگ داریم ...پول ملتو میدن عربای بیگانه و خارج از وطن کوفت کنن ..دشمن داره توطئه می کنه .... داخل مملکت دزدی می کنن ..دست اسرائیل و امریکا توی کاره ...ولی باید ریشه ای به این مسائل پرداخت ..من میگم این چند درصدملت ایران که هنوز هم نمی دونن بذار آگاه شن .. آخه شش سال تمام سر چی دارن حرف می زنن این کمیسیون که اولش بود پنج به علاوه یک حالا شد شش به علاوه یک .. چرا هنوز هم یه عده ای با آب و تاب و هیجان دارن به اخبار کذایی و کلیشه ای و یک مشت دروغ گوش می کنن .. یه سری نویسندگان قبل از تشکیل جلسات شروع می کنن به نوشتن نتایج حاصل از این جلسات میدن به خورد جهانیان ...قربانی اینجا ملت ایرانه .. وگرنه حق ما داره میره به جیب ملت های دیگه ... رژیم می خواد ما تحریم باشیم خودش انحصار ورود کالا را داشته باشه ... به بهانه تحریم واسطه های غربی کالا ها رو به قیمت گزاف وارد کشور می کنند .. سپاه پاسداران که یه وقتی در اوایل دهه ۶۰ حقوقش نصف حقوق کارمندان عادی هم نمی شد حالا نبض اقتصادی کشور رو در دست گرفته .. گمرک و عوارض نمیده ..تحریم اقتصادی بزرگترین نعمت برای مافیای اقتصادی و سپاه ایرانه ...و اما نقش جلسات کذایی و پوشالی و کلیشه ای و دروغین و نمایشی و سر کاری شش به علاوه یک اینه که تامین کننده خواسته های سران این هفت کشور و ملت ۶ کشور باشه .. منظورم از ۱ ایرانه .. اما فرق دولت ایران با آن ۶ کشور دیگه در اینه که دولت ایران به بهانه قربانی کردن ملت خودش در این نمایش پوشالی هسته ای شرکت می کنه اما بقیه حق ما رو می گیرن ..نه تنها از ما حمایت نمی کنند بلکه با حمایت ار رژیم ایران بزرگترین ضربه را به ملت ایران می زنند . ما باید به دنیا نشون بدیم به شیاطین بزرگ که راس آنهاا مریکاست نشون بدیم که فریب حرکات نمایشی اونا رو نمی خوریم .. goleyakh850: موضوع میزگرد جی هست و اینکه ایا واقعا این میز گرد و دوار هستش؟
درود ..موضوع در بالا توضیح داده شد و به طور خلاصه و لپ کلام اینه که چه لزومی داره که برای یک موضوع شش سال نشست داشته باشن و رژیم ایران مثل خر کیف کنه و کارشو پبش ببره .. پس حتما خودشون هم ذی نفعن دیگه ...بیان و بگن ما با هم ساخت و پاخت کردیم به تفاهم رسیدیم .. تموم شد رفت مگه تا حالا صدای کسی در اومد ؟ نود و پنج درصد ملت یک دستند ولی همون پنج درصد جیره خوار و یا نادان و ساده لوح کار رو خراب می کنند .....فریاد می زنیم میگیم آهای داره پول ملتو می خوره ...-گناه داره سید اولاد پیغمبره ... -آهای داداش داره آدم می کشه -گناه داره سید اولاد پیغمبره ..-خواهر برادر این آقا تا دیروز از یه بنده خدایی در انتخابات حمایت می کردو می گفت من به این نزدیکم مثل بچه من می مونه که شاید راست گفته باشه حالا دو تایی شون عین سگ و گربه افتادن به جون هم .. بر سر مال و منال دنیا -گناه داره سید اولاد پیغمبره -بابا از کیسه خلیفه یعنی جیب ملت داره به دارو دسته اش و به بیگانه بذل و بخشش می کنه -گناه داره سید اولاد پیغمبره -آهای داداش ..آبجی ..فرق اینا با حکومت سلطنتی در چیه -گناه داره سید اولاد پیغمبره -آخه پیغمبر کجا گفته که غذا رو از حلقوم آشنا بکشین بیرون بدین به بیگانه کوفت کنه -گناه داره سید اولاد پیغمبره ................خلاصه ما خودمون ریش و قیچی رو دادیم به دست ۳ درصد جیره خوار و ۲ درصد نادان ...و اینک صحنه ای از روز قیامت .. اینجا صحرای محشر است .. خداوند گروه بسیاری از عمامه سیاهها را در کنار عمامه سفیدان به دوزخ می فرستد سر و صدای اعتراض همان ابلهان دنیوی از گوشه و کنار بلند می شود -خداوندا گناه داره سید اولاد پیغمبره ...........با با تو رو خدا دست بردارین ..باور کنین من هر روز دارم از چند تا عامی و امی این چیزا رو می شنوم .. از موضوع خارج شدیم .. کسی به اولاد پیامبر توهین نمی کنه .در واقع توهین رو اونایی دارن میکنن که همش دارن میگن گناه داره سید اولاد پیغمبره .. خب باشه مگه تافته جدا بافته اند ؟ خون ملتو در شیشه کرده کنگر خورده لنگر انداخته که چی ؟ سید اولاد پیغمبره ؟ .نمیگم اونا خدای نخواسته خلافند .. خوب و بد همه جا هست اما ما نباید به این صورت اونا رو منزه بدونیم . و طرفدار شیعه صفوی باشیم . این عزت و شرف به صرف فامیل پیامبر بودن به دست نمیاد وگرنه خیلی از فامیلای پیامبر درکفر باقی مونده و ایمان نیاوردند اما حمزه شهید هم فامیلش بود .. هدف اینه منظور اینه آیا به صرف این که اونا مثلا نوادگان پیامبر شدندکه تازه کاری هم به شجره نامه هاشون نداریم و میگیم درست میگن هر خلافی انجام بدن ؟ این یه تیکه رو هم بگم .. -آهای آبجی داداش ۱ داره با خود پیغمبر هم مخالفت می کنه -هیسسس ساکت سید اولاد پیغمبره ...ولی همان گونه که قبلا هم اشاره شد خداوند سر نوشت ملتی رو تا زمانی که خودشون نخوان تغییر نمیده و تا زمانی که می زنن تو سرمون و میگیم جا داریم توان داریم یکی دیگه هم بزن اون پنج درصد بر نود و پنج درصد حکومت می کنند . به امید این که زمانی به آن درجه از رشد و آگاهی برسیم که دیگه آقا بالا سر و قیمی نخواهیم ...با احترام .. دوست و برادر شما : ایرانی شیعه ضد شیعه صفوی
     
  
زن

 
sexorist: چه میز گرد خلوت و سوت و کوری دارین ...

sexorist: پس کو میز گردتون من که میزی نمیبینم
این چند وقت اخیر شدم مفسر کشک بادمجون و آبدوغ خیاری این همه جیغ و داد می کشم انگار نه انگار .. دوسال پیش این وقتی ماشین ها خود رو ها در کشور از نصف قیمت فعلی هم پایین تر بود . یعنی بیشتر ماشین ها در این دو سالی بیش از صد در صد افزایش قیمت داشته . از نظر من قشر رانندگان مثل رانندگان تاکسی و تاکسی تلفنی و کرایه های داخل شهری و بین شهری واقعا جزو مظلوم ترین محرومان و ضربه خورده های اقتصادی هستند . مثلا دو هفته کار می کنند به اندازه یک ماه پول تعمیر ماشین و خرید وسیله می دهند . اونم باید شش دانگ حواسشون جفت باشه که در میان این همه ترافیک تصادف نکنند آدم نکشن . اینم شد کار . من که داخل تاکسی می شینم و بعد پیاده میشم کلی اعصابم می ریزه به هم .. دیگه خیر ماشین داری رو خوردم .. بعد از سه تا ماشین داشتن در طول ۱۱ سال که سومیش ال نود سفید بود که اونم من نمی روندم .. حالا دیگه بی ماشینم . بی دردسر .. خلاصه یادم میاد یک زمانی ده درصد کنکوریست ها می رفتن دانشگاه ..الان تا چند وقت دیگه از کشور های هم جوار دانشجو وارد می کنیم تا ظرفیت دانشگکاههای ما پر شه . سواد کیلویی چند ؟ میگم من دور میز گرد هستم . یه میز دراز هم داریم . تقصیر من چیه .. هر کی میاد یه سری می زنه میگه این جا چقدر خلوته . باور کنید من الان باید ۵ تا پست داستان بنویسم . خوابم میاد . مغزم نمی کشه ولی وظیفه خودم می دونم که مشکلات خودمونو بر رسی کنیم یه جمع بندی داشته باشیم .. بگذریم امید وارم روزی برسه که هر وقت هوا گرم شد تا هروقتی که دوست داشته باشیم کولرمون روشن باشه و به جای تصاعد ..تنازل بخوره .. مثلا در کشور کافر عربستان اون جوری که من شنیدم ..در مصارف بالای برق نرخ نصرف پایین تره . دولت داره تشویق می کنه . این جا از بس دزد زیاده اگه دوبرابر مصرف کنی باید هشت برابر پول بدی .. تکبیر .... نه شرقی نه غربی جمهوری هسته ای ...تا خون در رگ ماست ...امریکا دشمن ماست .....ما اهل کربلائیم ....آفت نداریم این جا ..جون آقا بی بلاییم .. گشنه و تشنه ایم ما ...دست از پامون دراز تر ... سر از بدن جئاییم .. ما اهل کربلائیم .. ما اهل کوفه نیستیم ..علی تنها بماند .. ساز و فلوت و آتش ..خوش سخن پری وش .. نغمه ناز دلکش .. ..این هست شعار ملت .... انرژی هسته ای ..تنها ره رهایی .. .. با درود به ملت شکیبای ایران .. سخنگوی این روز های میز گرد و دراز بچه های لوتی .. و با تشکر از میز حرف گوش کن ..برادر با ایمان بی سیمان : ایرانی ...................گشنکی بکشید تا شاهد نقوا را در آغوش کشید ......گشنگی بکشید تا بهشتیان آن دنیا در این دنیا هم شکمهای خود را چون شکمهای بار دار زنان در ماه نهم بپر ورانند . .. اگر بهشت جای این لاشه خوران باشد همان به که دسته جمعی به دوزخ برویم ..خدا نگه دار
     
  ویرایش شده توسط: shahrzadc   
صفحه  صفحه 23 از 32:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  31  32  پسین » 
گفتگوی آزاد

The Conference | میزگرد بچه های لوتی...!!!!

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA