انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 3 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  پسین »

نقد هفتگی فیلمهای سینمای ایران


مرد

 
بله دوستان،این هفته نوبت فیلم یه حبه قند به کارگردانی سید رضا میر کریمی هستش.
دوستان میتونند نظر بدهند!
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
بله دوستان،این هفته نوبت فیلم یه حبه قند به کارگردانی سید رضا میر کریمی هستش.
دوستان میتونند نظر بدهند!
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
این فیلم با داستان دختری به نام پسند(نگار جواهریان)آغاز می شود،که قرار است با پسر خان فرنگ رفته ازدواج کند.در این فیلم به سختی می توان شخصیت اصلی را نام برد،چرا که با توجه به بازیگر زیادی که فیلم دارد و زمان محدودی که فیلم در اختیار دارد به خیلی از افراد داستان،نوبت نمی رسد که رفتار و دیالوگهای آنها را ببینیم و بشنویم.ضمن اینکه بیشتر افراد کارهای تکراری انجام می دهند.رضا کیانیان بیشتر. در حال رقص است،مادر(سهیلا رضوی)در نگرانی است،خواهر بزرگ(پریوش نظریه)معلم،در حال تعلیم و تربیت است،خواهر وسطی(ریما رامین فر)در حال خنداندن،خواهر کوچک(پونه عبدالکریمی)در حال خندیدن و دایی(سعید پورصمیمی)در حال نق زدن و ناراحتی کردن است.خلاصه اغلب شخصیت ها از اول تا انتهای داستان کاری را تکرار می کنند.پسند تنها شخصیتی است که از بقیه بهتر از آب و گل در آمده و به آن پرداخته شده است.پسند را می توان در گفتگوهایش با پسر خواهرش شناخت،در صحنه ای که در حال روشن کردن چراغ می باشد،می گوید:
Can you help me?I am lost,I am looking for this address.
درست است که پسند برای بیان اینکه انگلیسی یاد گرفته است جملات را می گوید،اما در واقع زبان حال خود را بیان می کند.»آیا می توانی به من کمک کنی؟من گمشده ام،من به دنبال این نشانی می گردم(من در جستجوی این نشانی ام).«که این نشانی همان تقدیر ناخواسته ای است که برای پسند نوشته شده است و پسند تنها دیگر تماشاگر این تقدیر است.البته لایه این صحنه بیان این مطلب است که اگر پسند بخواهد به خارج از کشور برود،این ها اولین دیالوگ های ضروری است که باید یاد بگیرد که در این دیالوگ ها هم چیزی جز غم دوری و غربت و آوارگی مفهوم دیگری برنمی خیزد.این مفهوم درونی صحنه را بسیار زیبا می کند.
از همان صحنه اولی که پسند را می بینیم،دختر مات و مبهوت است.انگار نه انگار که عروسی اش است و نه تنها شادی و نشاطی را از این ماجرا ندارد،بلکه با یک ابهام در ازدواج مواجه است که وقتی خواهر ها از او می پرسند چطور با هم آشنا شدید؟کجا با هم آشنا شدید؟چطور عشق و عاشقی داشتید؟هیچ جوابی ندارد بدهد.او تماشاگر تقدیری است که دارد برای او رقم می خورد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
مرد

 
پسند به واقع محتاج کمک دیگران است که از این گمگشتگی رهایش کند.اگر شخصیت محوری داستان را پسند بدانیم،باید دیگر شخصیت ها،حول محور شخصیت اصلی پرداخت بشوند به گونه ای که باعث شوند نادانسته های شخصیت اصلی را بروز دهند،که این کار البته تا انجام شده است اما تا حدودی درباره پسند در مورد قاسم به عنوان نقطه عطف پایانی داستان،به هیچ عنوان انجام نشده است.لذا پرده پایانی فیلم که روایت عشق میان قاسم و پسند است،با توجه به نزدیک شدن و نشناختن شخصیت قاسم خیلی حس بیننده را درگیر نمی کند.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
نقد فیلم یه حبه قند،از نظر امیر قادری:
1-نکته اصلی یه حبه قند،مهم ترین امتیازش،ساختمان فیلنامه اش است.این شاید یکی از دو سه فیلم امسال سینمای ایران باشد که ماکت داستانی اش برای تماشاگری باهوش زیر متوسط،به سادگی قابل شناسایی و رمز گشایی نیست.طرح داستانی یه حبه قند،از یک نقطه مشخص(و خیلی دوست دارم بدانم از کدام نقطه)،شروع شده و گسترش یافته است.این درست که داستان در سطح اولش،از مجموعه ای نماد و نشانه ها،و مسیری که برای کنار هم گذاشتن این نشانه ها طی شده،پیچیده و در مواردی جذاب است.
سیر داستان،همان چیزی نیست که انتظارش را داریم و پیچ و خم ماجراها،نظم یافته و در عین حال کمتر قابل پیش بینی است.نویسندگان فیلمنامه کار سختی انجام داده اند که این نشانه های گوناگون را چنین در هم بافته اند،بهشان سیر تقریبا" مشخصی داده اند و در عین حال،از مسیر خارج نشده اند.ساختار دقیق داستان فیلم را اگر می خواهید بشناسید،خوب است سکانس های اسلوموشن موزیکال را به یاد بیاورید،که فیلم را پرده های گوناگون تبدیل می کند،و یک جور جمع بندی از هر قسمت است.این سکانس ها به موقع سرمی رسند،و برای هماهنگ ساختن این محصول پر از جزءیات،ایده خوب و مناسبی به نظر می رسند....ادامه دارد....
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
این هفته نوبت به فیلم آل به کارگردانی بهرام بهرامیان رسیده.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
فیلم محصول ایران هست اما بیشتر لوکیشن های فیلم در ارمنستان است.فیلم در ژانر تریلر-ترسناک(دلهره آور)قرار میگیره.اگه با این سبک آشنا نیستید،فیلم های آلفرد هیچکاک نمونهء خوب فیلم های این ژانر هستند.
داستان فیلم:
مهندس جوانی(مصطفی زمانی)مدیر یک شرکت ساختمان سازی است که در گذشته معشوق مدیر عامل شرکت(آنا نعمتی)بوده است و در ابتدای فیلم از طرف وی به ماءموریت کاری به ارمنستان فرستاده می شود.این امر درست در زمانی اتفاق می افتد که همسر مهندس(هنگامه حمید زاده)باردار است،و او مجبور است که در این وضعیت همسرش را با خود ببرد.به همین خاطر نیز مهندس به مدیر عامل بدبین می شود.
در ارمنستان زوج جوان با افراد جدیدی آشنا می شوند و در ادامهء فیلم اتفاقات عجیبی برای این زوج پیش می آید.
فیلم در فضای بسته و تاریکی پیش می رود که به ژانر آن کمک می کند،در ضمن از نماهای ساختمان های قدیمی و اتاق های تو در تو به خوبی کمک گرفته شده است.
نکته ی جالب فیلمنامه این فیلم،خواب های تو در تو و پشت سر هم نقش اصلی فیلم است،که به خوبی توهمات وی را نشان می دهد،اما حس را به بیننده منتقل نمی کند.
در ضمن به بازی خوب بازیگران هم میتوان به عنوان یک نقطه قوت در فیلم اشاره داشت.در مرحله پیش تولید فیلم،قرار بود که نقش مدیر عامل شرکت یعنی آنا نعمتی را نیکی کریمی بازی کند اما به دلایلی این امر صورت نگرفت.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
مرد

 
نام فیلم:شیش و بش
سال تولید:1389
کارگردان:بهمن گودرزی(فیلم اول)
تهیه کننده:مرتضی شایسته
نویسنده:محمد رضا گلزار(بازنویسی نیمه ی اول فیلم:پیمان قاسم خانی،بازنویسی نهایی:خشایار الوند)
بازیگران:محمد رضا گلزار،امین حیایی،آنا نعمتی،بیتا فرهی،میر طاهر مظلومی،شهنام شهابی،تانیا جوهری،رضا رشید پور و ...
داستان فیلم:دو دوست کلک باز طی ماجرایی در زندان با پیرمرد در حال مرگی روبرو می شوند که نقشه ی گنج پراکنده ای را به آنان می دهد...
حاشیه های فیلمنامه:فیلنامه این فیلم سینمایی،با یکبار دیدن فیلم ما را به یاد فیلم بسیار خوب سن پطرزبورگ می اندازد و این امر دلیلی جز بازنویسی فیلنامه توسط پیمان قاسم خانی ندارد.
البته در نگاه اول زمان اکران این دو فیلم این ذهنیت را ایجاد می کند که فیلمنامه شیش و بش اقتباسی از سن پطرزبورگ است،در صورتی که قضیه کاملا" برعکس این است.
پیمان قاسم خانی در مصاحبه با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران،در برنامه هفت و از پشت تلفن اعلام کرد که فیلمنامه ی این فیلم مرا عذاب داد و از عهده ی نقص هایش برنیامدم و دلیلش هم این است که طرح فیلمنامه توسط یک غیر نویسنده اراءه شده است!
این فیلم ابتدا با نام ساندویچ سرد راهی بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر شد و در نیمه ی راه به شیش و بش تغییر نام داد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
نقد فیلم؛
کارگردانی:از نقص های کارگردانی فیلم به دلیل آنکه کارگردانش،فیلم اولی محسوب می شود،می توان چشم پوشی کرد.اما باید در مقام نقد حقیقت ها را گفت.
مشکل اول کارگردانی فیلم استفاده از کلوز آپ،مدیوم و لانگ شات های نابجایی است که کارگردان از آنها نابجا به کار گرفته است.(مثلا سکانس بعد از تشییع جنازه پیرمرد قدم زدن گلزار و حیایی را می توان در یک لانگ بسته گرفت و در انتها با یک مدیوم از چهره ها آن را کات کرد!)
توجه نکردن به جزییات صحنه ها هم یکی دیگر از مشکلات کارگردانی بوده است،که حاصل بی تفاوتی کارگردان نسبت به کار فیلمبردار بوده است.(مثلا" در سکانس کلاهبرداری امین حیایی در زندان به وسیله ی کارت ها نمیتوان به خوبی با کارهای امین حیایی رابطه حسی برقرار کرد!زیرا جزییات مانند کارتها و چهره ها به خوبی در تصویر نیستند...)
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
مرد

 
نام فیلم:اینجا بدون من
سال تولید:1389
کارگردان:بهرام توکلی
تهیه کننده:سعید سعدی
نویسنده:فیلم براساس فیلمنامه ی باغ وحش شیشه ای اثر لیو(lion) ویلیامز
بازیگران:فاطمه معتمد آریا،صابر ابر،نگار جواهریان،پارسا پیروزفر
داستان فیلم:
فیلم زندگی یک خانواده سه نفری(معتمد آریا،ابر و جواهریان)است که هر کدام به دنبال رسیدن به هدفهایشان هستند و هر کدام از وضعیت فعلی خود ناراضی هستند.
در میانه راه پای دوست احسان(پسر خانواده)به ماجرای زندگی آنها باز می شود و با حرفهایش دردسر تازه ای را برای این خانواده می سازد.
بازیگران فیلم:
نقش اول زن فیلم(فریده) را فاطمه معتمد آریا بر عهده دارد،که برای همین نقش جایزه بهترین بازیگری در جشنواره مونترال کانادا را به وی اهدا کردند.فریده زنی پر حرف و به قول عامه وراج است،که البته قصد دارد با وراجی دردهایش را پنهان کند.
دیگر بازیگران فیلم هم به خوبی از عهده ی نقش هایشان بر آمده اند و این نقش ها را بی کم و کاست به تصویر کشیده اند.
نگار جواهریان نقش مکمل زن فیلم،نقش دختر جوان(یلدا)ی را بازی می کند که از داشتن دو پای سالم محروم مانده و بسیار منزوی است.
صابر ابر نقش احسان پسر خانواده را بازی می کند،که به آرزوهایش از قبیل نویسندگی در سینما نرسیده و تماما" در این فکر به سر می برد که خود را برای خواهر و مادرش تباه کرده است.
نقش رضا دوست احسان را بازیگر خوب و باطراوت سینما و تلویزیون(که چند سالی درگیر سریال در چشم باد،از سینما دور افتاده بود)پارسا پیروزفر بر عهده گرفته است.جوانی شوخ که سعی دارد با مشکلاتش در زندگی کنار بیاید و از تمام موانع زندگی سرسری بگذرد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
صفحه  صفحه 3 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

نقد هفتگی فیلمهای سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA