انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 53 از 93:  « پیشین  1  ...  52  53  54  ...  92  93  پسین »

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ مسعود اسماعیل پور (کشتی آزاد)




سطح نزدیک سایر المپیکی های ,زن 60 کیلو با یکدیگر، بخت کسب مدال المپیک را برای اسماعیل پور را محفوظ می دارد.
محمود اسماعیل پور از سازنده ترین مربیان کشتی ایران است. از اعجاب انگیز بودن کارگاه قهرمان پروروی حاج محمود همین بس که سه شاگرد در تیم هفت نفره کشتی آزاد ایران، اعزامی به المپیک لندن دارد. هر سه تا هم از شهرستان کوچک جویبار.
پسرش در وزن دوم، رضا یزدانی در ۹۶ کیلو و کمیل قاسمی در فوق سنگین. این مربی چیره دست، پیش از این مهدی حاجی زاده را نیز به عنوان اعجوبه ای تکنیکی به دنیای کشتی معرفی کرده بود.

مسعود که ۲۴ ساله است، سال ۲۰۰۵ در ژاپن روی سکوی نخست نوجوانان آسیا ایستاد و مدال طلای ۵۴ کیلو را به گردن آویخت.
سال بعد اما در گواتمالا و رقابت های جوانان جهان به مورتاز ویسادزه از گرجستان باخت و با همین یک شکست از دور مسابقات حذف شد. اما جای نگرانی نبود. او تازه ۱۸ سالش شده و می توانست تا دو سال دیگر هم در این رده سنی به روی تشک برود.
سال ۲۰۰۸ طی سه هفته توفانی، هم قهرمان جوانان آسیا شد و هم روی سکوی نخست جوانان جهان ایستاد. طلای آسیا را در قطر گرفت و برای تکرار این مدال در مسابقات جوانان جهان، عازم استانبول شد.
از بداقبالی اش بود که هر پنج مسابقه ای که برگزار کرد با پنج رقیب قدر از پنج کشور صاحب کشتی بود.
در دور اول با نتیجه ۷-۰ از سد پاول نگریو (مولداوی) گذشت. ماتسوموتو از ژاپن را با سه امتیاز پشت سر گذاشت و گام سوم و رقابتی حساس با محمد دمیر کشتی گیر کشور میزبان به برتری ۸-۳ رسید تا راهی دور نیمه نهایی شود.
اعتماد قربانف از جمهوری آذربایجان نیز نتوانست نوار پیروزی های اسماعیل پور را قطع کند و با شکست ۹-۲ نظاره گر صعود کشتی گیر ایرانی به فینال بود.
مسعود اسماعیل پور برای کسب مدال طلا موفق شد الخاندرو انریکه والدز کوبایی را نیز با نتیجه ۴-۳ شکست دهد و قهرمان جوانان جهان شود.
آغاز خوب در بزرگسالان
جام جهانی ۲۰۰۹ در تهران فرصتی بود تا مسعود در رده سنی بزرگسالان نیز عرض اندام کند. او مقابل بسیک کودوخف از روسیه نمایشی مقبول ارائه کرد و اگرچه به قهرمان جهان باخت، اما بیش از تمام ایرانیانی که طی این سال ها همگی به کودوخف باخته اند، او را آزار داد.
اسماعیل پور قبل از این رقابتها در تورنمنت کی­یف اوکراین نیز به کودوخف باخته بود.
غیر از دو مرتبه ای که اسماعیل پور مغلوب کودوخف شده، مراد محمدی (دو بار در هرنینگ و مسکو)، عباس دباغی (المپیک پکن)، سعید احمدی (جام جهانی ۲۰۱۰) و مصطفی آقاجانی (جوانان جهان و جام جهانی) نیز از جمله کشتی گیران ایرانی هستند که به بسیک کودوخف باخته اند.
اسماعیل پور احتمالاً در لندن نیز با این روس طلایی روبرو خواهد شد تا برای سومین بار، دست او را برای مبارزه ای بفشارد که ممکن است مهم ترین مبارزه در طول زندگی ورزشی هر دو نفر باشد.
مسعود اسماعیل پور پس از جام جهانی تهران در قهرمانی ۲۰۰۹ آسیا به میزبانی تایلند هم به روی تشک رفت. یک لحظه غفلت مقابل گانزوریگ از مغولستان و مختصری هم ابهام در داوری مسابقه باعث شد او به جای صعود به فینال، روی سکوی سوم رقابت ها آرام بگیرد.
همین ناکامی در کسب مدال طلای آسیا، باعث شد مربیان تیم ملی که همه ملی پوشان اعزامی به قهرمانی آسیا را از حضور در انتخابی تیم ملی معاف کرده بودند، چنین امتیازی را از اسماعیل پور سلب کنند.
او در عین حال با آمادگی گام به رقابت های انتخابی گذاشت و حرف اول را زد اما سرانجام، این مراد محمدی بود که مسافر رقابت های جهانی شد.
سال ۲۰۱۰ در هندوستان، طلای بزرگسالان آسیا هم به ویترین افتخارات اسماعیل پور اضافه شد. او در فینال از سد شوگو مائه­دا (ژاپن) گذشت.
با این حال مراد محمدی همچنان مرد اول این وزن در ایران بود و باز هم او بود که برای ششمین سال متوالی که قضا را آخرین سال عضویتش در تیم ملی نیز شد، به مسابقات جهانی رفت.
سال ۲۰۱۱ هم که مراد از دنیای کشتی خداحافظی کرده بود، باز دوبنده تیم ملی در مسابقات جهانی به اسماعیل­ پور نرسید و این مصطفی آقاجانی بود که عازم رقابت های استانبول شد و البته از کسب سهمیه المپیک بازماند.
با تغییر کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد، فضای تازه ای برای اسماعیل پور و دیگر پشت خط مانده هایی مثل پرویز هادی در فوق سنگین پدیدار شد.
اسماعیل پور در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۲ آسیا به میزبانی کره جنوبی، تا پای فینال موفق بود اما در دیدار نهایی و مسابقه ای که نحوه قضاوتش اعتراض رسول خادم به داوران را در پی داشت، مغلوب یوگشوار دات از هندوستان شد.
کسب سهمیه المپیک با طعم انتقام
به رغم انتقادات رسانه های ورزشی از ناکامی اسماعیل پور در فینال قهرمانی آسیا، این کشتی گیر مازندرانی وزن ۶۰ کیلوگرم تیم ملی ایران، برای گرفتن انتقام از رقیب هندوستانی اش فقط به یک ماه و نیم زمان احتیاج داشت.

زیرا شش هفته بعد از رقابت های قاره ای، اسماعیل پور به مسابقات گزینشی المپیک در قزاقستان اعزام شد و تمام رقبای خود را از پیش رو برداشت.
فینال این وزن گرچه تاثیری در سهمیه ها نداشت و او جواز لندن را با برتری در نیمه نهایی تضمین کرده بود، اما با تمام قوا به روی تشک رفت و برتری چشمگیری مقابل یوگشوار دات داشت. هم طلا گرفت و هم انتقام.
اسماعیل پور اما در جام جهانی ۲۰۱۲ باکو کارنامه متوسطی به جا گذشت. دو شکست مقابل اسکات کولمن آمریکایی و حاجی علی‌یف (آذربایجان) و دو پیروزی مقابل نمایندگان ترکیه و گرجستان.
با این حال صرف نظر از بسیک کودوخف و فرانکلین گومز که برتری محسوسی نسبت به تمام مدعیان این وزن دارند، سطح نزدیک سایر المپیکی های این وزن با یکدیگر، بخت کسب مدال المپیک را برای اسماعیل پور نیز محفوظ می دارد.
نایب قهرمانی فرانکلین گومز پرتوریکویی در مسابقات جهانی ۲۰۱۱ گواهی است بر این نکته که مدعیان این وزن، به کشورهایی که قدرت های سنتی دنیای کشتی بوده اند، محدود نمی شود.
گومز پیش از المپیک توانست انتقام فینال استانبول ۲۰۱۱ را از کودوخف بگیرد و او را وادار به قبول شکست کند.
پس از مصدومیت و شکست آقاجانی در مسابقات جهانی استانبول، اسماعیل پور به دوبنده تیم ملی رسید و حالا مهیای سرشاخ مجدد با بسیک کودوخوف از روسیه می شود. کشتی گیری از اوستیای شمالی که با کسب سه مدال طلای پیاپی سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ (در دو وزن مختلف)، کشتی دوستان را به یاد سرگئی بلوگلازف افسانه ای انداخته.
دارن ژوماگاژیف از قزاقستان یا نماینده ژاپن که بهنام احسان پور را در جام جهانی ۲۰۱۲ مغلوب کرد هم شانس خود را کم نمی دانند. از جمع کهنه کارها واسیلی فدروشین اوکراینی با کوله باری از مدال و تجربه، در سومین المپیک حضور خواهد یافت و سلیم خان حسین­اوف آذری نیز آرزومند خداحافظی شکوهمند از دنیای قهرمانی است.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
امیدهای ایران در لندن؛ احسان حدادی (پرتاب دیسک)





احسان حدادی در آخرین مصاحبه اش تاکید کرده است که برای المپیک، قول هیچ مدالی را نمی دهد.
ایران در تاریخ بازی های المپیک در رشته های کشتی آزاد، وزنه برداری، کشتی فرنگی و تکواندو مدال گرفته. احسان حدادی از جمله ورزشکارانی است که قصد دارد نام ورزش دیگری را به این رشته های چهارگانه بیفزاید.
متولد سی‌ام دی ۱۳۶۳ است. عاشق دروازه بانی بود اما در کلاس پنجم دبستان با معرفی معلم ورزش، فعالیت در مواد پرتابی را با عضویت در تیم‌ آموزش و پرورش منطقه اش شروع کرد.

تیمسار نوح‌نژاد اولین مربی اش در پرتاب دیسک بود. سپس یک مربی اوکراینی به نام ایوان پالامارچوک که در رشته پرتاب وزنه تمرین می داد، احسان را دید و متوجه استعداد چشمگیر او در این ورزش شد.
بعد از سه ماه تمرین با این مربی توانست رکورد دیسک نوجوانان ایران را پنج متر ترقی دهد. سپس در رده جوانان به اردوی اوکراین اعزام شد و رکورد جوانان ایران را نیز پنج متر بهبود بخشید!
ویکتور گوتر مربی بعدی پدیده پرتاب دیسک ایران بود که با هدایت او مدال طلای جوانان آسیا را به گردن آویخت و در مسابقات جوانان جهان به میزبانی ایتالیا نیز روی سکوی قهرمانی ایستاد.
احسان که با حداکثر شتاب در مسیر پیشرفت قرار گرفته بود، در کره جنوبی هم رکورد بزرگسالان آسیا را که روزگاری در اختیار مرحوم جلال کشمیری بود، ۹ سانتیمتر افزایش داد.
سال ۲۰۰۶ ویکتور گوتر از ایران رفت. همان سال بود که احسان حدادی در بازی های آسیایی دوحه مدال طلا گرفت. پس از این موفقیت‌ها حدادی برای پیدا کردن مربی جدید به بلاروس رفت و با کمک دوستانش توانست یکی از با تجربه‌ترین و برترین مربیان جهان را به ایران بیاورد؛ یعنی پروفسور کیم بوخونسف را. کسی که در سه المپیک ملبورن، رم و توکیو پرتابگر تیم ملی اتحاد جماهیر شوروی بود.
حدادی پس از سه ماه کار با بوخونسف توانست دو بار رکورد آسیا را با رکورد در تهران و بلاروس ترقی دهد. او در مسابقات جهانی سال ۲۰۰۷ در اوزاکا هفتم شد و اولین ورزشکار ایرانی در تاریخ دو و میدانی بود که موفق شد به فینال مسابقات راه ‌پیدا کند.

احسان حدادی در بازی‌های آسیایی گوانگجو نیز از عنوان قهرمانی اش در دوره پیشین بازی ها دفاع کرد و باز هم طلایی شد.
او حالا در ۲۷ سالگی جمعاً چهار مدال طلا از رقابت های قهرمانی آسیا، دو طلا از بازی های آسیایی، یک نقره و یک برنز از جام جهانی (Continental Cup)، طلای غرب آسیا، طلای جوانان آسیا و جهان و مجموعه ای از مدال های رنگارنگ در تورنمنت های حرفه ای را در ویترین افتخارات خود دارد. حدادی همچنین سال ۱۳۸۵ به اتفاق مراد محمدی از کشتی آزاد، عنوان مرد سال ورزش ایران را نصیب خود کرد.
اولین مدال جهانی برای ایران
سال ۲۰۱۱ و در سیزدهمین دوره رقابت های دوومیدانی قهرمانی جهان در کره جنوبی، احسان حدادی در فینال پرتاب دیسک که ۱۲ مدعی داشت، موفق شد نخستین مدال تاریخ دوومیدانی ایران در رقابت های جهانی را کسب کند.
حدادی در پرتاب آخر خود رکورد ۶۶ متر و ۸ سانتی متر را ثبت کرد و ضمن ثبت بهترین رکورد فصلش، مدال برنز جهان را بر گردن آویخت.
در آن مسابقات رابرت هارتینگ از آلمان با برتری محسوس نسبت به بقیه حریفان طلا گرفت و گرد کانتر از استونی نیز روی سکوی دوم ایستاد.
این موفقیت حدادی در شرایطی رقم خورد که او فقط یک ماه قبل از مسابقات جهانی و در پی لغو اردوی آفریقای جنوبی گفته بود: "هرگز مانند امروز از ورزش خسته و دل ‌زده نبوده ام، زیرا متاسفانه در دوومیدانی افرادی حضور دارند که ۴۰ سال است فقط حضور دارند و هیچ کاری انجام نداده‌اند."
پس از مسابقات جهانی نیز در سایت شخصی اش که گاهی در خبر رسانی از سایت فدراسیون دو و میدانی ایران هم فعال تر است، با انتقاد از نحوه مدیریت این فدراسیون نوشت: "خوشحال می شویم که چند ورزشکار صغر سنی به مسابقات جوانان آسیا می فرستیم و مدال می گیریم. آمار می دهیم که در جایزه بزرگ آسیا فلان و بهمان کردیم، یا در مسابقات ارتش ها فلان رکورد را جابه جا کردیم. واقعا تأسف دارد."
او که در خانواده ورزش ایران به صراحت لهجه مشهور است، در مصاحبه ای درباره بخت های مدال ایران در المپیک لندن، به خبرآنلاین گفت: "نباید کسی توقع مدال داشه باشد. نه از من و نه هیچ ورزشکار دیگری، حتی از بهداد سلیمی در وزنه برداری. چرا که فشار و استرس روی ورزشکار زیاد می شود. من دور قبل گفتم طلا می گیرم دستم مصدوم شد."
او در آخرین مصاحبه اش نیز مجدداً تاکید کرده است که برای المپیک، قول هیچ مدالی را نمی دهد.
مدعیان المپیک لندن
بین ۳۹ پرتابگری که تاکنون المپیکی شده اند، رابرت هارتینگ آلمانی را با استناد به رکوردهایش باید بخت شماره یک ماده پرتاب دیسک نامید. رکورد ۶۸.۹۷ متری او منجر به دومین قهرمانی اش در مسابقات جهانی شد.
زولتان کوواگو از مجارستان اگرچه در مسابقات جهانی نتوانست به فینال برسد اما دارای بهترین حدنصاب های دو سال اخیر است. پارسال در بوداپست به رکورد ۶۹.۵۰ متر رسید و سال ۲۰۱۲ نیز با ۶۸.۲۱ متر، فعلاً و تا قبل از المپیک، بهترین رکورد فصل را به جا گذاشته است.
گرد کانتر از استونی برای دفاع از عنوان قهرمانی اش به لندن می آید. او در المپیک پکن که حدادی از راهیابی به فینال بازماند، دیسک را به دورترین نقطه پرتاب کرد و با ۶۸.۸۲ متر قهرمان شد.
ویرژیلیوس آلکنا از لیتوانی هم حکم پدر را برای شرکت کنندگان این ماده دارد. او که از مرز ۴۰ سالگی نیز گذشته، چهارمین المپیکش را تجربه خواهد کرد. طلای سیدنی، طلای آتن و برنز پکن، عناوین رشک برانگیز او در سه دوره اخیر هستند.
رکورد شخصی پیرمرد لیتوانیایی بیش از ۷۰ متر است اما این حدنصاب را هفت سال قبل به جا گذاشته و در آستانه المپیک لندن در مرز ۶۶ متر است. گرچه همین هم حدنصابی قابل اعتناست.
روتگر اسمیت هلندی را نیز اگرچه سرشناس نیست اما باید در زمره مدعیان کسب مدال در المپیک لندن دانست. او دومین حدنصاب فصل را در اختیار دارد. جالب آنکه سومین رکورد فصل نیز در اختیار اریک کادی دیگر پرتابگر هلندی است.
لارنس کوایه از انگلستان هم در کشورش با تشویق و هیجان هموطنانش در دایره پرتاب خواهد ایستاد. او با حدنصاب ۶۶.۶۷ متر در رده چهارم برترین رکوردهای فصل قرار دارد. در حالیکه احسان حدادی با پرتابی که در شیراز انجام داد و هفده سانتیمتر کمتر از کوایه بود، فعلاً پنجم است.
مارتین ماریچ از کرواسی، گودا از هندوستان، فرانک کازاناس (اسپانیا) و خورخه فرناندز کوبایی نیز همگی در سال ۲۰۱۲ پرتاب های بالای ۶۶ متر داشته اند.
پیوتر مالاخوفسکی (لهستان)، راسل وینگر (آمریکا) و جیسون مورگان از جاماییکا به اتفاق، رقبای نماینده پر امید ایران و از جمله مدعیان کسب مدال در المپیک لندن هستند.
نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
پانزده کشور اول تا به الان



نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

فدرر در یک بازی تمام نشدنی با نتیجه ۲به ۱ خوان مارتین دل پوترو آرژانتینی را شکست داد
فدرر ست سوم را با نتیجه باور نکردنی ۱۹ به ۱۷ پیروز شد
ممنون راجر♥






در طولاني ترين بازي تنيس تاريخ المپيك به مدت ٤ و نيم ساعت فدرر توانست دلپوترو از آرژانتين رو در يك بازي نزديك شكست بده و به فينال برسه !! ست آخر رو راجر 19-17 برد ! کوبی براینت ستاره بسکتبال آمریکا نیز در بین تماشاچیان حضور داشت

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  ویرایش شده توسط: maryy   
مرد

 

ﻣﺎﺭﯾﺎ ﺷﺎﺭﺍﭘﻮﺍ ﻫﻢ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺻﻔﺮ ﻫﻤﻮﻃﻨﺶ ﮐﺮﻟﯿﻨﮑﻮ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻩ ﻭ ﻓﯿﻨﺎﻟﯿﺴﺖ ﺷﺪﻩ.

وی در این بازی با نتایج قاطع ۶به ۲ و ۶ به۳ پیروز شد.

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

پایان مسابقات بدمینتون مختلط با قهرمانی چین

Nan Zhang و Yunlei Zhao از چین طلا
Chen Xu و Jin Ma از چین نقره
Joachim Fischer و Christinna Pedersen از دانمارک برنز

و چین مانند تنیس روی میز مردان و زنان هم طلا رو گرفت هم نقره رو

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

Missy Franklin
سومین طلاش رو در این بازیها برد و رکورد جهان رو هم شکست !! شنای 200 متر کرال پشت !!
Women's 200m Backstroke

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
بله مایکل فلپس !!! 21امین مدال تاریخ المپیکش و سومین طلاش در این دوره رو در شنای 100 متر پروانه کسب کرد !!

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 
شنای 800 متر ازاد زنان Katie Ledecky با 15 سال سن !! از آمریکا طلا گرفت ! سومین طلای آمریکا در شنای امشب




در شنا 50 متر مردان فرانسه طلا گرفت

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
مرد

 

اندی ماری در 2 ست پیاپی نواک جوکوویچ رو شکست داد تا در فینال با راجر فدرر رو در رو بشه !





اتيوپي هم به مدال طلا رسيد !! تيرونش ديبابا در ١٠٠٠٠ متر زنان !

چندين سال است كه اتيوپيايي ها قهرمان بلامنازع دو هاي استقامت در مردان و زنان هستند و تنها اميد اين كشور براي كسب مدال رشته دو مبياشد. از كاروان ٣٥ نفره اتيوپي 33 ورزشكار در رشته هاي دو و ميداني مسابقه ميدهند !

نه دسترسی به یار دارم
نه طاقت انتظار دارم
هر جور که از تو بر من آید
از گردش روزگار دارم
     
  
صفحه  صفحه 53 از 93:  « پیشین  1  ...  52  53  54  ...  92  93  پسین » 
ورزش
ورزش

London Olympics 2012 | رویداد مهم المپیک ۲۰۱۲ لندن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA