انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 113 از 200:  « پیشین  1  ...  112  113  114  ...  199  200  پسین »

بحث سیاسی روز بی تعارف



 
Streetwalker:
انگشت های آفتابه دزد ها را قطع می‌کنند....
جوانان ایران را بخاطر آتش زدن سطل زباله اعدام کردند....
اما موقع برخورد با دزد هزار میلیارد تومانی برخوردشان مومنانه میشود.....

تو این مملکت تخمی هر کثافت کاری برای یه سری ها آزاده. از گوه خوری تا دیوثی تا دزدی و...
     
  

Streetwalker
 
مرتضی پسندیده(یکی از برادران خمینی)
کتاب وارث مُلک کیان(خاطرات مرتضی پسندیده)
صفحه ۷۳ و ۷۴




از خدا که مخفی نباشد، از شما چه پنهان ،مُلا رمضان آخوند مقدس که یک روز نمازش ترک نمیشد و از برکت صدقات و مال امام و از وجوه احسان،زکات و خمس و ردمظالم مفت خواری میکرد و طول عمامه اش از دَه ذرع تجاوز مینمود و نشان مُهر نماز همیشه بر پیشانیش برجستگی خاصی داشت،سید روح الله برادرم را برهنه روی تشک خوابانده بود و خود بر روی او افتاده ،بالا پایین می‌رفت و صدایی از خود صادر میکرد که بی شباهت به سگهای خسته گله که بهنگام تعقیب گوسفندان از خود درمیاوردند نبود،چیزی نمانده بود دیوانه شوم ،در آن لحظه هرگاه هفت تیرم یا هر اسلحه دیگری همراهم بود آندو سگ لعین را میکشتم،ناچار فریادی از روی استیصال برکشیده و در را بهم کوفته خارج شدم ،بهنگام بیرون رفتن از خانه شنیدم که ملارمضان میگوید:آهای علق مزلفه شتر دیدی ندیدی،اگر چیزی از دهان مبال آسایت درآید بحکم شرع با دست خودم مُثله ات میکنم و به اسفل السافلینت می اندازم ،چون از تهدید او میترسیدم پا به فرار گذاشتم و ماجرا را بی کم و‌کاست برای پدرم تعریف کردم ،فوری چاقوی دسته دار بلندی از آشپزخانه برداشت و سوار قاطر شده مرا هم ترک گرفته رو بخانه آمیرزا روانه شدیم، در هنوز باز بود ،قاطر را بیرون در بسته هردو داخل شدیم ،اینبار به منظره ی مهیبتری روبرو شدیم ،چه چشممان به جسد تکه تکه شده ی ملا رمضان افتاد که روی تشک اتاق افتاده بود در حالیکه روح الله چاقوی ضامندار خود را که آغشته به خون بود بطور خونسرد با عمامه سفید آمیرزا پاک میکرد،معلوم شد بعداز رفتن من میان آندو مشاجره بر سر کمبود دستمزد لواط واقع و برادرم بی باکانه با چاقویش به جان او میفتد و با چند ضربت کار اورا به پایان می‌رساند و درحالیکه دماغ و گوش اورا بریده بود ،بی دغدغه خاطر نگاهی به اطراف انداخته چون مارا دید گفت ،من راضی به اینکار نبودم ولی چون ولکن معامله نبود و هرروز از من تقاضای اینکار را میکرد و هربار هم پول را کمتر می‌پرداخت و دیگر خسته شده بودم امروز برای همیشه راحتش کردم!
     
  ویرایش شده توسط: Streetwalker   

Streetwalker
 
     
  

Streetwalker
 
آخوند بی آبرو کاظم صدیقی (ک ص)
فقط یک فقره دزدی: هزار میلیارد تومان زمین رو بالا کشیده!


     
  
مرد

 
‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌گله مندم ، ولی همچنان از نظام حمایت میکنم

     
  
مرد

 
     
  

Streetwalker
 
صفحه فارسی نتانیاهو:
امسال سیزده رو در دمشق در کردیم!




البته علی شیره ای هم گفته می‌خوام با اینها انتقام سخت بگیرم!



یکی بره به علی شیره ای بگه،شیره ای دوزاری نهایت توان و جربزه سگهای تو اینه که چهار تا پارک رو سیزده بدر ببندند و خوشی ملت رو براشون زهر مار کنند! تو رو چه به این گه خوریا؟
همه عالم و دنیا میدونند که انتقام سخت شما آخوندهای حرام زاده فقط از ملت ایرانه و بس.
     
  ویرایش شده توسط: Streetwalker   

Streetwalker
 
انتقام سخت گرفته شد!



تعداد موتوری با کوکتل مولوتوف به آرامگاه مردخای و استر در همدان حمله و بعد از به آتش کشیدن این مکان باستانی فرار کردند!
به این ترتیب با خراب کردن این جاذبه توریستی و مکان باستانی و تاریخی انتقام سخت علی شیره ای از مردم ایران گرفته شد!
ضمنا اگر نتانیاهو به کتلت سازی خود ادامه دهد علی شیره ای با پرتاب تعدادی لوله بخاری و قارقارک به سمت تخت جمشید و پاسارگاد انتقام سخت را تبدیل به انتقام خیلی سخت خواهد کرد.

فقط اینجا یک سوال،به نظر شما فرق داعش با جاعش چیه؟

     
  ویرایش شده توسط: Streetwalker   

Streetwalker
 
من که معنی و مفهوم این عکس رو نفهمیدم

     
  

Streetwalker
 
آشپزخانه عمو بنی به شدت مشغول و از گرفتن سفارش جدید معذور است!
مراحل پخت کتلت مخصوص عمو بنی!


     
  ویرایش شده توسط: Streetwalker   
صفحه  صفحه 113 از 200:  « پیشین  1  ...  112  113  114  ...  199  200  پسین » 
سیاست

بحث سیاسی روز بی تعارف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA