انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 28 از 207:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  206  207  پسین »

بحث سیاسی روز بی تعارف


مرد

 
نگذارید مردم خوشحال شوند/ رمز عملیات: "مرجوعی"




ایرلاینی که سفارش هواپیما داده، با سفارش خود می تواند سه کار کند: 1 - هواپیما را در موعد مقرر تحویل بگیرد/ 2 - با توجه به نیاز شرکت های دیگر، با آنها وارد مذاکره شود و با گرفتن امتیازی از آنها، نوبت خود را واگذار کند/ 3 - به شرکت تولید کننده اعلام کند که به دلایلی - مانند تغییر سیاست های پروازی، مشکلات مالی و ... - طبق فلان بند قرارداد همه یا بخشی از هواپیماها را نمی خواهد...




عصر ایران - آخرین باری که ایران توانست در یک بازار عادی، هواپیمای نو بخرد، حدود 40 سال پیش بود. بعد از آن هر چه خریدیم، هواپیماهای فرسوده ای بودند که هر از گاهی هم سقوط می کردند و مردم ایران را به کشتن می دادند.

اینک دولت یازدهم برای اولین بار بعد از انقلاب، توانسته است از دو شرکت اصلی هواپیما سازی دنیا در اروپا و امریکا (ایرباس و بوئینگ) مستقیماً هواپیمای نو بخرد.

فارغ از این که این مهم توسط کدام دولت انجام شده، باید گفت که این یک رویداد ملی است چرا که در این چند دهه، هواپیمایی ملی ایران که روزگاری جزو سرآمدان دنیا بود، روز به روز رو به افول گذاشت و عرصه را به رقبایی واگذار کرد که پیش از این، در برابر همای ایران، حرفی برای گفتن نداشتند یا اساساً وجود خارجی نداشتند.

چنین شد که بازار بزرگ و پر رونق حمل و نقل هوایی ایران به دست امارات و قطر و ترکیه افتاد، به طوری که هم اکنون ایرانی ها سالانه 4 میلیارد دلار برای خرید بلیت به شرکت های هواپیمایی خارجی می دهند؛ پول کلانی که می توانست در ایران بماند ولی اینک نصیب شرکت های عربی، ترکی، اروپایی و حتی مالزیایی می شود.

اینک با شکست طلسم تحریم های هوایی، هواپیماهای نو، یکی پس از دیگری از راه می رسند و حتی بوئینگ آمریکا نیز که تا قبل از این، حتی یک پیچ نیز به ایران نمی فروخت، قرارداد دهها فروند هواپیما با ایران منعقد کرده است و قرار است اولین هواپیمای آن در یکی دو ماه آینده تحویل ایران شود.

در چنین شرایطی برخی جریان های دلواپس به جای آن که از نوسازی ناوگان هوایی کشورمان خوشحال شوند، شروع به تخریب کرده اند و رمز عملیات شان نیز کلمه ساختگی "مرجوعی" است.
آنها برغم این که می دانند ماجرا چیست، با بی تقوایی و نانجیبی تمام، می گویند که فلان هواپیما که ایران خریده یا قرار است وارد ایران شود، "مرجوعی" است و تا کنون بر روی یک ایرباس که تحویل شده و اولین بوئینگی که قرار است تحویل ایران شود برچسب "مرجوعی" زده اند. 


از آنجا که طبیعتاً اکثر مردم با جزئیات قراردادهای هوایی آشنا نیستند، دلواپسان کلمه "مرجوعی" را ساخته اند تا به مردم چنین القا کنند که ایران هواپیمای نو نمی خرد بلکه هواپیماهایی می خرد که لابد اشکالاتی داشته اند و شرکت های هواپیمایی آنها را به ایرباس و بوئینگ پس داده و مرجوع کرده اند و حالا ایران این هواپیماهای مشکل دار را می خرد.

اما واقعیت چیست؟ یک مثال می زنیم: یک شرکت خودروسازی - فرض کنید ایران خودرو - 1000 خودرو از یک مدل را پیش فروش می کند تا در 6 ماه آینده تحویل دهد. همیشه این امکان وجود دارد که از 1000 خریدار خودرو، مثلاً 10 نفرشان قبل از این که خودرو راتحویل بگیرند به نمایندگی ایران خودرو بروند و با پس گرفتن پول شان، قرارداد فیمابین را لغو و از خرید خودرو انصراف دهند. طبیعی است که ایران خودرو این خودروها را به دیگران می فروشد و نام این خودروها مرجوعی نیست و کهنه و دست دوم هم نیستند.

همین موضوع در شرکت های تولید کننده هواپیما هم صدق می کند. این شرکت ها، ابتدا سفارش و پیش پرداخت می گیرند و برای ایرلاین ها تولید هواپیما می کنند که معمولاً تحویل، از چند ماه تا چند سال -بسته به شرایط- طول می کشد.

ایرلاینی که سفارش هواپیما داده، با سفارش خود می تواند سه کار کند:
 
1 - هواپیما را در موعد مقرر تحویل بگیرد
2 - با توجه به نیاز شرکت های دیگر، با آنها وارد مذاکره شود و با گرفتن امتیازی از آنها، نوبت خود را واگذار کند 
3 - به شرکت تولید کننده اعلام کند که به دلایلی - مانند تغییر سیاست های پروازی، مشکلات مالی و ... - طبق فلان بند قرارداد همه یا بخشی از هواپیماها را نمی خواهد.
در حالت سوم، شرکت تولید کننده هواپیما اعلام می کند که در فلان تاریخ ، فلان هواپیما آماده تحویل است و پول هر کس آماده است، می تواند بیاید و آن هواپیما را بخرد.
دلواپسان برغم این که دقیقا می دانند ماجرا همین است که گفته شد، با بی تقوایی تمام، نام "مرجوعی" را برای این هواپیما گذاشته اند و رسماً و علناً در حال مردم فریبی هستند حال آن که این هواپیماها نیز دقیقا مانند سایر هواپیماهای تولیدی ایرباس و بوئینگ، نو و صفر کیلومتر هستند و خود کارخانه آن را مستقیماً از خط مونتاژ بیرون می آورد و تحویل خریدار می دهد.

جالب اینجاست که یکی از خبرگزاری هایی که مأموریت تخریب دولت را دارد، در خبری، توضیحات یکی از مسؤولان صنعت هواپیمایی کشور را منتشر کرده که، آن مسؤول همه این ها را توضیح می دهد گوید و تصریح می کند که کلمه مرجوعی درست نیست ولی آن خبرگزاری، برای همین توضیحات تیتر می زند: "چرا ایرباس وارد شده به ایرانمرجوعی است؟" تا استانداردهای صداقت در اطلاع رسانی را چند کلیومتر جابجا کند!

البته کاملاً مشخص است که علت سوز و گداز اینان چیست. آنها ترجیح می دهند مردم ایران هواپیماهای فرسوده سوار شوند، سقط کنند و بمیرند ولی دولتی که موافق طبع شان نیست، نتواند ناوگان هواپیمایی ملی ایران را نوسازی کند. گو این که برای آنان گواراتر است که آن 4 میلیارد دلار نصیب شرکت های عربی و ترکیه ای شود ولی آب خوش از گلوی مردم ایران پایین نرود و مبادا ایرانی ها هم کمی خوشحال شوند. به همین خاطر است که برای اولین و آخرین بار در تاریخ صنعت هوانوردی جهان، کلمه مضحک و انحرافی "مرجوعی" را برای فریفتن مردم در اتاق های تخریب شان درست کرده اند که خودشان هم می دانند دروغی است با درجه وقیحانه.

... و هزاران افسوس که قبح دروغ، سال هاست که در این کشور شکسته شده است.
     
  
مرد

 






به نظر من گزینه سوم صحیح است: وقاحت و بی وجودی طراحان سوال در استفاده ابزاری از خون و جان انسانها
تا نظر شما چه باشد؟
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
دکتر محمود صادقی: بر اساس گزارش دیوان محاسبات قوه قضائیه ۲۸۵ میلیارد تومان بیش از حد قانونی پاداش داده است، یعنی ده برابر تخلفات حقوق‌های نجومی

رهبري معظم در اين خصوص سخنراني نمي كنند؟!!!!






رئیس فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصاد و انضباط مالی گفت که طبق گزارش اخیر دیوان محاسبات قوه قضائیه مازاد بر مصوبه قانونی مبلغی بالغ بر ۲۸۵ میلیارد تومان پاداش و پرداخت‌های گروه‌های ویژه و فوق‌العاده داشته است.

محمود صادقی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس با بیان اینکه مجلس در بعد نظارتی از کنش های فعالی برخوردار نیست، گفت: دیوان محاسبات ما را محرم نمی داند و گزارشات را اعلام نمی کند. البته با این وجود طبق گزارش اخیر دیوان محاسبات تخلفات گسترده ای به خصوص در نهادهای مدعی مبارزه با حقوق های نجومی صورت گرفته که به میزان ۱۰ برابر تخلفات حقوق های نجومی بوده است.


نماینده تهران همچنین با اشاره به جلسه غیر علنی هفته گذشته مجلس گفت: رئیس مجلس هفته گذشته با غیر علنی کردن جلسه اظهارات بسیار مهمی را مطرح کرد. آقای لاریجانی با برشمردن ۲۲ چالش بزرگ کشور، مجلس را به بازنگری در شیوه کار خود دعوت و بر لزوم فعال تر شدن کمیسیون های تخصصی تاکید کرد.

وی افزود: به نظر بنده متناسب با پیشنهاد ایشان باید قوه قانونگذاری بازنگری اساسی در شیوه کار خودش انجام دهد. متاسفانه آحاد نمایندگان در ایفای نقش قانون گذاری و نقش نظارتی کنش فعالی ندارند. غالبا با طرح ها و لوایح از پیش تعیین شده مواجه هستند که در صحن مجلس نیز امکان مناسب برای اظهار نظر تخصصی وجود ندارد.


این عضو فراکسیون امید با بیان اینکه اشکال هایی در فرآیند قانونگذاری به خصوص در آیین نامه داخلی مجلس به چشم می خورد، گفت: آیین نامه با دقت لازم رعایت نمی شود نمونه آن را می توان در بررسی لایحه بودجه ۹۶ دید که نقیصه هایی به چشم می خورد لازم است هیئت رئیسه این عیوب را اصلاح کند.
     
  
مرد

 
حرام‌خواری و فساد مالی صادق لاریجانی همچنان ادامه پیدا میکند!!



بعد از تصویب ممنوعیت سپرده‌گزاری دستگاه‌ها، صادق لاریجانی به هیئت رئیسه برای حذف این تبصره اعتراض کرده و کمیسیون هم، صدر این تبصره را حذف کرده


به گزاش خبرآنلاین،‌ محمود صادقی نماینده اصلاح طلب مجلس در نطق امروز خود به انتقاد از شیوه کار مجلس پرداخت و گفت: رئیس محترم مجلس در هفته گذشته با غیرعلنی کردن مجلس اظهارات بسیار مهمی را مطرح کردند ایشان با برشمردن ۲۲ چالش مهم کشور،‌مجلس را به بازنگری شیوه کارش دعوت کرد. بنده فکر میکنم برای مقابله با این چالش ها، حتما متناسب با پیشنهاد ایشان-لاریجانی- باید قوه قانونگذاری بازنگری اساسی در شیوه کارش انجام دهد.


این نماینده اصلاح طلب مجلس،‌معتقد است:
«در فرایند قانون گذاری اشکال هایی به چشم میخورد،‌به عنوان نمونه در بررسی لایحه بودجه ۹۶ نقصیه هایی به چشم می خورد که من از هیئت رئیسه درخواست می کنم به این نکات توجه کنند. به طور مشخص در فرایند بررسی تبصره ۲۱ لایحه بودجه ۹۶ چه در کمیسیون تلفیق، صحن و حتی پس از تصویب و ابلاغ بودجه، نقیصه های عجیبی به چشم می خورد. اول اینکه بعد از تصویب تبصره ۲۱ که مربوط به ممنوعیت سپرده گذاری دستگاه های اجرایی است، به طور عجیبی رئیس یکی از قوای دیگر هیئت رئیسه را فرا می خواند به تصویب این تبصره در کمیسیون تلفیق اعتراض می کند که مغایرت با اصل تفکیک قوا دارد. اما نهایتا به صورت عجیبی،‌ قسمت صدر بند ۲ تبصره ۲۱ در بودجه ابلاغی که در مجلس تصویب شده بود،‌حذف شد.»
     
  
مرد

 
سلام عرض ادب و درود برهمه دوستان . بنده واقعا علاقه نسبتا زیادی در موردش دارم تا بحث کنیم . و در اینجا با اجازه بزرگان تاپتیک چند سخن از بزرگان تاریخ درج مینمایم .... خیلی سخنان هست که واقعا معلوم میکنه سیاست خیلی پیچیدس ......

7 گناه اجتماعی از ديد گاندی: ۷. سیاست بدون اصول و شرافت


‏هنگامی که جامعه‌ای به دروغ‌گویی سازمان یافته روی آورد و دروغ گفتن تبدیل به اصل کلی شود،"صداقت" تبدیل به یک عمل سیاسی می شود. یا
هنگامی که جامعه‌ای به دروغ‌گوییِ سازمان یافته روی آورد و دروغ گفتن تبدیل به اصل کلّی شود و به دروغ گفتن در موارد استثنایی و جزئی اکتفا نکند، "صداقت" به خودی خود تبدیل به یک عمل سیاسی می شود و گوینده‌ حقیقت، حتی اگر به دنبال کسب قدرت یا هیچ منفعتی دیگر هم نباشد یک کنشگر سیاسی محسوب می شود!
در چنین شرایطی شما نمی توانید از سیاست کناره بگیرید و راه خود را بروید!
شما ناچارید یکی از این دو راه را انتخاب کنید:
یا به تشکیلات دروغ می پیوندید،
یا یک مخالف سیاسی محسوب می شوید! #هانا‌آرنت

دزدی از بانک کار دزدهای تازه کار است دزدهای حرفه ای، بانک تاسیس می کنند. برتولت برشت

ازکنار مقبره‌ای میگذشتم روی آن نوشته بود،اینجا آرامگاه مردی راستگو و سیاستمداری بزرگ است اولین باری بودک میدیدم ۲نفررادریک قبردفن کرده اند #چرچیل

بدترین بی سواد، بی سواد سیاسی است ، وی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و میگوید که...: "از سیاست بیزار است".چنین آدم سبک‌ مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید! #برتولت_برشت

#بهزاد_نبوی میگفت: برای موفقیت در سیاست باید سه زیپ رو بست! زیپ دهن، زیپ جیب و زیپ شلوار.
ک متاسفانه این روزا هر 3تاش بازه
.......
     
  
مرد

 



من نمیدونم این عزیزان جا مانده از ثبت نام در شورای شهر ، که امروز خودشونو به وزارت کشور رساندند برای ثبت نام و اعلام کاندیتاتوری ریاست جمهوری ، چرا با درازآويز زينتي ! ( کروات) و آن هم بسیار نا موزون ، برای ثبت نام حضور بهم رساندند!!؟؟!!
     
  
مرد

 
یه مشت بدبخت بی فرهنگ !!!
فقط می تونم مهدی خزعلی رو تو این هفتاد نفر قبول داشته باشم.
     
  
مرد

 






طبق خبرهای اعلامی از یک منبع موثق ، آیت الله خامنه ایی امروز به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان مجهز، واقع در بیت رهبری منتقل شد


«هر چند که تیم پزشکی دست از تلاش برنداشته ولی سرطان تمام بدن را فرا گرفته و گویا خود اعضای تیم پزشکی نیز اذعان دارند که دیگر تلاش برای جلوگیری از گسترش سرطان بیهوده است.»
     
  
مرد

 
فکر نکنم درست باشه عکس ک واسه حالا نیست
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  
مرد

 
والا من نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
کشور ما مثل انبار باروته. همین ادم نگه داشته دور هم همه رو/
خوزشتان ک نظام مشکلی براش پیش بیاد میره برا خودش. سیستان ک همین حالا هم برا خودشه. اذربایجانم ک ساز جدایی میزنه. کردستان هم همینجور . نمیدونم والا خدا اخر عاقبتمون رو بخیر کنه
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  
صفحه  صفحه 28 از 207:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  206  207  پسین » 
سیاست

بحث سیاسی روز بی تعارف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA