انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 176 از 338:  « پیشین  1  ...  175  176  177  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢پارلمان سوئد قانون اعطای تسهیلات به پناهجویان تنها را رد می کند

قرار است هفته آینده، سوم ماه یونی، اکثر احزاب سیاسی در پارلمان با پیشنهاد دولت در رابطه با ایجاد تسهیلات در قانون جمناسیت مخالفت کند.

این قانون که در سال ۲۰۱۸ تصویب شد ، به هزاران پناهجوی تنها ، که درخواست آنها رد شده بود ، اجازه داد در سوئد برای تحصیل در مدارس متوسطه بمانند و در صورت اشتغال به کار ، اقامت دائم بگیرند. این قانون مقرر کرده است که مدت اشتغال باید دو سال باشد ، در حالی که دولت ،( سوسیال دموکرات ها و محیط زیست) در اکتبر گذشته پیشنهاد کردند که مدت کار به جای دو سال فقط یک سال باشد که با مخالفت اکثر احزاب روبرو شد.
     
  
مرد

 
💢۳۶ پناهجوی بدون مدرک در آنکارا دستگیر شدند.

۳۶ پناهجوی بدون مدرک که از راه های غیر قانونی وارد خاک ترکیه گردیده بودند، موقعی که از دیاربکر به سمت آنکارا حرکت می کردند مورد بازرسی قرار گرفتند و در ، دروازه ورودی آنکارا توسط پلیس دستگیر شدند.

۲۳ تن از این پناهجویان شهروندان افغانستان، ۹ تن پاکستانی و ۴ تن دیگر از کشور بنگلادش بوده اند.
#گیم_ایران_ترکیه

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
‍ 💢پناهندگی کلیسا و شرایط آن

در قوانین آلمان پناه گرفتن در کلیسا تعریف نشده، اما دولت و اداره‌های دولتی در این زمینه خویشتنداری نشان داده و بجز موارد بسیار نادر، تا کنون برای پایان دادن به پناه جستن در کلیسا، به زور متوسل نشده‌اند.
در فوریه ۱۹۹۵ توافقنامه‌ای بین شورای کلیساهای کاتولیک و پروتستان در آلمان با اداره امور مهاجرت و پناهندگی تنظیم شد تا بر اساس آن چهارچوبی برای این موضوع تعریف شود. پس از آن در سطح ایالتی نیز توافقنامه‌های جداگانه‌ای، جزییات بیشتری در این مورد را بطور ایالتی تعیین و تعریف نمود.

وزاری داخله ۱۶ ایالت آلمان در اجلاس منظم خود که هر شش ماه تشکیل می‌شود با صدور مصوبه‌ای در تاریخ ۸ ژوئن ۲۰۱۸ شرایط جدیدی را برای محدود کردن پناه جستن متقاضیان پناهندگی در کلیسا تعیین و آن را به ادارات و کلیساهای آلمان اعلام کردند. این شرایط جدید از تاریخ اول اوت ۲۰۱۸ به اجرا گذاشته می‌شود.

مهمترین نکات در این مورد عبارتند از:

کلیسا موظف است یکی از مسئولین کلیسا را به عنوان رابط و مسئول پرونده تعیین و پناه جستن هر فرد را در همان روز به اداره امور پناهندگی و اداره خارجیان اطلاع دهد

در غیر این صورت در مورد افرادی که شامل قرارداد دوبلین هستند، این تاخیر برابر با اختفای فرد تلقی شده و مهلت رسیدگی از شش ماه به ۱۸ ماه افزایش خواهد یافت.

کلیسا موظف است در ظرف حداکثر ۴ هفته از زمان اعلام پناه جستن پناهجو در کلیسا، گزارشی در مورد آن فرد تنظیم و به اداره امور پناهندگی تحویل دهد.

در موارد دیگری، این مدت تنها دو هفته مشخص شده و باید در همین مدت گزارش و دلایل و مدارک لازم ارائه گردد. در غیر این صورت در مورد افرادی که شامل قرارداد دوبلین هستند، مدت شش ماه به ۱۸ ماه افزایش خواهد یافت.

دلایل اعلام شده در مخالفت با اخراج باید وضعیت خاص آن پناهجو را توضیح و بطور مشخص مدارکی ارائه دهد که چرا اخراج می‌تواند به خطر جانی و یا مشکلات شدید جسمی یا روحی برای آن فرد منجر شود.

اگر درخواست بررسی حالت خاص برای جلوگیری از اخراج از سوی اداره امور پناهندگی رد گردد، پناهجویی که در کلیسا مستقر است باید ظرف سه روز خود را به اداره خارجیان معرفی کند. در غیر این صورت به عنوان فردی که مخفی شده تلقی گشته و در مورد افرادی که شامل قرارداد دوبلین هستند، مدت شش ماه به ۱۸ ماه افزایش خواهد یافت.
#پناهندگی_کلیسا
#کلیسا
     
  
مرد

 
💢جایگاه اتاوا، ونکوور، کلگری و تورنتو در رده‌بندی بهترین شهرهای جهان از نظر تعادل بین کار و زندگی

اتاوا در رده‌بندی بهترین شهرها از نظر تعادل بین کار و زندگی، رتبه نخست در کانادا و ششم در بین ۵۰ شهر جهان را کسب کرد.

در این رتبه‌بندی ونکوور، کلگری و تورنتو به ترتیب در جایگاه هشتم، سیزدهم و چهاردهم قرار گرفته‌اند. این نظرسنجی توسط توسعه‌دهنده سیستم کنترل دسترسی آمریکایی Kisi انجام شده است
     
  
مرد

 
‍ 💢یونان خواستار کمک در زمینه سیاست پناهندگی شد.

نخست وزیر یونان بار دیگر بر تمایل کشورش برای انجام تعهدات در راستای سیاست پناهندگی اروپا تاکید کرد. او در مورد پذیرش مهاجرانی هم که از یونان به آلمان رفته اند، دیدگاه خود را بیان نمود.

کیریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان در مصاحبه‌اش با روزنامه آلمانی "بیلد" (شماره روز جمعه) گفت، کشورش آماده است در سیاست پناهندگی به "تعهدات اروپایی ما" عمل کند. او در این باره تاکید کرد، اما این مساله «فقط به پذیرش پناهجویانی محدود نمی شود که از یونان [به کشورهای دیگر این اتحادیه] آمده اند."

میتسوتاکیس از سایر اعضای اتحادیه اروپا خواست که در حل مشکلات پناهندگی با یونان و کشورهای جنوبی این قاره همکاری کنند. او ادامه داد: «من فکر می‌کنم که آلمان سهم خود را ادا کرده است.»

نخست وزیر یونان در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است براساس پیشنهاد هورست زیهوفر، وزیر داخله آلمان فدرال، در بدل پرداخت کمک های مالی، پناهجویان را از این کشور پس بگیرد، گفت: «حالا اگر آلمان بتواند برای این پناهجویان منازل بسازد، می‌توانیم درباره این پیشنهاد صحبت کنیم. اما من نمی‌توانم برای پناهجویان چیزی را عرضه کنم که به شهروندان یونان داده نمی‌توانم. این را به صراحت می گویم که ما منازل دولتی محدود در یونان داریم.»
     
  
مرد

 
‍ 💢فرانسه: ۳۴ مهاجر از کانال مانش نجات داده شدند.

محافظان ساحلی فرانسه ۳۴ مهاجر را از کانال مانش نجات دادند. این مهاجران قصد داشتند با وجود خطرات جدی در آب‌های مانش، در کشتی‌های کوچک خود را به انگلستان برسانند.

فرمانداری پلیس مانش و دریای شمال فرانسه روز پنجشنبه ۲۷ می با انتشار خبرنامه‌ای گفت که محافظان ساحلی در عملیاتی جداگانه، ۳۴ مهاجر را از کانال مانش نجات دادند. مهاجران یاد شده تلاش داشتند با کشتی‌های کوچک خود را به انگلستان برسانند اما در دریا با مشکل مواجه شدند.

در اولین عملیات نجات، گشت های دریایی ۶ مهاجر را ار آب‌های ساحلی کاله نجات دادند. این مهاجران سپس به بندر کاله انتقال یافتند.

اندکی بعدتر، محافظان ساحلی اطلاع یافتند که یک کشتی حامل ۲۱ مهاجر در کانال دون در دنکرک با مشکل مواجه شده است. امدادگران این مهاجران، از جمله دو زن ، را نیز به بندر کاله انتقال دادند.

همزمان، محافظان ساحلی ۷ مهاجر دیگر را در شمال غرب منطقه گری-نِه ردیابی کردند و آن‌ها را به بولوین-سور-مر انتقال دادند.

مقام‌های فرانسوی پیوسته هشدار می‌دهند که امواج بلند آب و ترافیک پرازدحام دریایی در کانال مانش خطر جدی برای مهاجرانی به شمار می‌رود که تلاش می‌کنند با کشتی‌های کوچک از کانال عبور کنند.

با وجود این هشدار‌ها، در ماههای اخیر تلاش‌های مهاجران برای رفتن به انگلستان از طریق کانال مانش افزایش یافته است.

به گزارش روزنامه محلی نورلیتورال، از اول جولای ۲۰۲۱ تا پایان اپریل، ۱۸۵۰ مهاجر توانسته‌اند از کانال مانش عبور کنند. این رقم در همین مدت در سال گذشته از ۱۰۰۰ تن بیشتر نبوده است.

#پناهجویان_انگلیس
     
  
مرد

 
💢آغاز محدودیت تردد در سراسر ترکیه جهت مبارزه با شیوع کرونا

محدودیت تردد در سراسر ترکیه در راستای مبارزه با ویروس کرونا آغاز شده و تا ساعت 05.00 صبح روز دوشنبه ادامه می‌یابد.

مقررات محدودیت رفت‌ و آمد در سراسر ترکیه در راستای مبارزه با همه‌گیری کرونا از ساعت 21.00 امشب آغاز شده و تا ساعت 05:00 بامداد دوشنبه 31 می ادامه خواهد یافت.

طبق بخشنامه منتشر شده از سوی وزارت کشور ترکیه، این مقررات تا اطلاع ثانوی تعطیلات آخر هفته اعمال خواهد شد.
     
  
مرد

 
💢فرار 3 پناهجوی زیر سن از کمپ و دستگیری مجدد

3 پناهجوی بدون مدرک زیرسن که از کمپ الازیغ ، ترکیه افراد زیر سن فرار کرده بودند دوباره توسط پلیس دستگیر شدند.

روز گذشته در ایست و بازرسی از یک تاکسی تجاری تعداد 3 پناهجوی بدون مدرک بازداشت شد که پس تحقیقات اولیه مشخص شد راننده تاکسی با گرفتن مبلغ معینی قرار بوده این افراد را به استانبول برسانند.

در ادامه معلوم میشود این سه نوجوان روز گذشته از کمپ فرار کرده اند. اما بار دیگر به کمپ بازگردانده شدند.
#کمپ_ترکیه

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
💢پاسخ اداره مهاجرت ترکیه به درخواست اسکان مجدد یکی از عزیزان

برگردان به فارسی؛
دادخواست مورد نظر شما مورد بررسی قرار گرفته و مراحل اسکان افراد خارجی در کشور ما توسط اداره کل مدیریت مهاجرت و با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل انجام می شود. اگرچه اسکان مجدد حقی نیست ، اما در بین خارجیانی که تحت حمایت بین المللی/موقت در کشور ما هستند ، کسانی که برای شرایط پذیرش کشورهای اسکان مجدد مناسب تلقی می شوند توسط اداره کل مدیریت مهاجرت در حیطه اسکان مجدد قرار می گیرند.

علاوه بر این ، اتباع خارجی در کشور ما می توانند به صورت جداگانه به سفارت یا کنسولگری هر کشوری که می خواهند به آنجا بروند ، مراجعه کنند و در صورت پذیرش از کشورها ، می توانند با مراجعه به اداره کل امور مهاجرت استان برای خروج ، از کشور ما به طور قانونی خارج شوند. اجازه با گذرنامه معتبر یا مدارک سفر و ویزا در این زمینه ، به خارجیانی که تحت حمایت موقت/حمایت بین المللی در کشور ما هستند و مطابق با شرایط پذیرش کشورهای اسکان مجدد هستند ، شماره تماس به روز ارائه می شود و اگر پرونده شما مناسب تشخیص داده شود ، اطلاعات لازم به شما داده خواهد شد.
#ترکیه
     
  
مرد

 
‍ 💢«مسیر افراد فقیر»؛ چرا مهاجران مسیر رومانی را در پیش می‌گیرند؟

طی دو سال گذشته تعداد مهاجرانی تنگدستی که سعی دارند به رومانی بروند، در حال افزایش است. آن ها به صربستان می‌روند و سعی می‌کنند از آن جا به رومانی راه یابند. اما پلیس مرزی از ورود اکثر این مهاجران جلوگیری می‌کند.

در یک خانه متروکه، مادری که چهار فرزند دارد، پیاز سرخ می‌کند. او که امکانات بسیار اندکی برای آشپزی دارد، سعی می‌کند به هر قیمتی که شده یک غذای ویژه عراقی بپزد تا فرزندانش را خوشحال کند.

خانواده الحیانی از جمله صدها مهاجری است که از کشورهای خاورمیانه و افریقا به صربستان آمده اند. آن‌ها در قریه‌هایی در نزدیکی مرز این کشور با مجارستان و رومانیا در خانه‌های متروکه ساکن شده اند.

بیشتر مهاجران سعی می‌کنند که از طریق رومانی به اروپای غربی راه یابند. طی دو سال گذشته، شمار مهاجرانی که سعی کردند از این طریق به کشورهای مرفه اروپایی برسند، به سرعت افزایش یافته است.

رومانی در سال ۲۰۱۵ از بحران مهاجرت زیاد متاثر نشد. در آن زمان، دهها هزار نفر به گونه مستقیم از صربستان به مجارستان و کشورهای اروپایی دیگر سفر کردند.

عبور از مرز رومانی برای مهاجران در مقایسه با کرواسی یا مجارستان آسان‌تر است.

خانواده الحیانی به امید این که فرصتی به دست بیاورد و به سفر ادامه دهد، در یک خانه متروکه مسکن گزین شد.

این خانواده شب‌ها بر روی زمین نمناک می‌خوابند و دائما از این هراس دارند که مبادا سقف بسیار قدیمی خانه فرو بریزد.

دختر ۱۶ ساله این خانواده تنها کسی است که در طول سفر زبان انگلیسی را آموخته است. او گفت: «البته این خانه رویایی ما نیست. اما چه می‌توانیم بکنیم؟ باید این جا بمانیم تا بتوانیم در آینده آرزوهای مان را برآورده کنیم.»

سفر از مسیر رومانی شاید آسان‌تر باشد. یک گروه از مهاجران سوریایی که در یک اتاق کوچک جمع شده و برای دومین بار آمادگی عبور از مرز را می‌گیرند، از این مسیر به عنوان «مسیر مردم فقیر» یاد می‌کنند.

برای مهاجرانی که پول شان تمام شده است، ورود به رومانی عملاً تنها گزینه‌ای است که در برابرشان قرار دارد. اما سفر پناهجویانی که از این مسیر استفاده می‌کنند، طولانی‌تر می‌شود و سرانجام باید خود را به مجارستان برسانند که عضو حوزه شینگن است. شهروندان کشورهای عضو برای سفر در این حوزه نیازی به پاسپورت ندارند.

پلیس رومانی می‌گوید که در سال گذشته، بیش از ۴۵ هزار مورد تلاش برای «عبور غیرقانونی از مرز» را ثبت کرده است. این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۹ چهار برابر شده است. مقام‌های پلیس رومانی می‌گوید که تقریبا از ورود ۸۰ درصد این مهاجران جلوگیری شده است.

ماموران پلیس رومانی در گذشته نسبت به همکاران شان در مجارستان و کرواسی خوشنام‌تر بودند، اما حالا آن ها نیز متهم به رفتار خشونت آمیز و نقض قوانین بین المللی شده اند.

لیوبیمکا میتروویچ، از کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان به خبرگزاری فرانسه (ای اف پی) گفت، بیش از ۲۵ هزار نفر گفته اند که در سال ۲۰۲۰ از مرز رومانی به عقب رانده شده اند. به این ترتیب رقم این گروه از مهاجران در مقایسه با یک سال قبل از آن بیش از دو برابر شده است.

میتروویچ به این اشاره کرد که به عقب راندن اجباری مهاجران، بدون این که به آن‌ها فرصتی برای ارائه درخواست پناهندگی داده شود، غیرقانونی است. او افزود که ۱۲ درصد از مهاجرانی که توسط پلیس رومانی به عقب رانده شده اند، از رفتار خشونت آمیز ماموران مرزی شکایت کرده اند.

یک مرد کهنسال که بر روی شانه اش خالکوبی نیروهای نظامی داشت، گفت: «اگر این مهاجران این جا را ترک کنند، زندگی دوباره خوب می‌شود. آن ها مانند موش‌های صحرایی هستند.»

ولادیمیر کوچیچ، رئیس سازمان پناهندگان در صربستان به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما پیشنهاد ساخت یک کمپ را در این جا دادیم. اما مردم محلی رد کردند. آن‌ها نمی‌خواهند مهاجران بیشتری به این جا جذب شوند.»

کوچیچ گفت که شمار مهاجران در آینده نزدیک بسیار افزایش خواهد یافت. او گفت: «همان گونه که نمی‌شود جلو جریان آب را گرفت، مهاجران را هم نمی‌شود متوقف کرد.»

#رومانی
     
  
صفحه  صفحه 176 از 338:  « پیشین  1  ...  175  176  177  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA