انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 178 از 338:  « پیشین  1  ...  177  178  179  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢آلمان ورود ترک‌ها با پاسپورت سبز و طوسی را نیز محدود کرد

پس از توقف صدور ویزا از طرف آلمان برای ترک‌ها، این بار ورود افراد با پاسپورت سبز و طوسی (پاسپورت‌های دولتی) به این کشور نیز محدود شد.

این تصمیم آلمان در پی کشف سوءاستفاده ترک‌ها از پاسپورت طوسی برای قاچاق انسان به این کشور گرفته شده است.

در این راستا، آلمان از صاحبان پاسپورت‌های سبز و طوسی ترکیه، برگه دلیل سفر به این کشور را نیز طلب خواهد کرد.

بدین ترتیب آلمان جلوی سفرهای غیرضروری صاحبان پاسپورت سبز و طوسی به این کشور را نیز می‌گیرد.
     
  
مرد

 
💢مسئولان پس از اتمام مسئولیت ممنوع‎الخروج می‎شوند؟

حاجی‎دلیگانی، عضو کمیسیون قضایی مجلس:

کلیات طرح ممنوعیت خروج مسئولان از کشور پس از اتمام مسئولیت‌شان در نشست امروز کمیسیون تصویب شد.

در این طرح آمده که مقامات کشور تا ۳ سال پس از اتمام مسئولیت و پیش از طی کردن مراحل قانونی نمی‌توانند از کشور خارج شوند.
     
  
مرد

 
💢ممنوعیت سفر از ایران به سوئد تا یکم سپتامبر تمدید شد

دولت سوئد اعلام کرد که ممنوعیت سفر از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا و همچنین منطقه اقتصادی اروپا به سوئد تا روز یکم سپتامبر ۲۰۲۱ تمدید خواهد شد.

این خبر بدی برای همه مهاجرین غیر اروپایی است که به این ترتیب امسال نیز از دیدار با اقوام و بستگانشان در سوئد محروم خواهند ماند.

ایران نیز در این کاته گوری قرار می گیرد و به این ترتیب ظاهرا تا پایان تابستان خبری از باز شدن بخش ویزای سفارت سوئد در تهران نخواهد بود.

افرادی که تابعیت سوئد دارند و یا دارای اقامت قانونی در سوئد هستند می تواننند از ایران به سوئد سفر کنند. این ممنوعیت تنها شامل افرادی است که دارای تابعیت یا اقامت سوئد نیستند.
     
  
مرد

 
💢اعتصاب غذا و لب دوزی پناهجویان کرد در اعتراض به عدم پاسخگویی و سهل انگاری دفتر سازمان ملل در اربیل


پناهجویان کرد ایرانی ژاکان باران شاعر کرد و جعفر مصطفی زاده، فردین گرامی و آکو الله مرادی در مقابل دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در اربیل کردستان عراق دهان خود را دوخته و اعتصاب غذا را شروع کردند.

این پناهجویان خواستار پاسخگویی سازمان ملل و انتقال به کشورهای پناهنده پذیر هستند. هفته گذشته پناهجوی سیاسی کرد بهزاد محمودی که در اعتراض به عدم پاسخگویی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اربیل در مقابل دفتر این سازمان خودسوزی کرده بود، جانباخت.

از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد می‌خواهیم به خواست هزاران پناهجوی کرد ایرانی در کردستان عراق پاسخ بدهد و وظیفه خود در مقابل این قربانیان تروریسم جمهوری اسلامی را انجام بدهد.
#پناهجویان_اربیل_عراق
     
  
مرد

 
💢آیا دانمارک پناهجویان را به رواندا می‌فرستد؟

توافق بین دانمارک و رواندا ممکن است باعث شود پناهجویانی که وارد این کشور حوزه اسکاندیناوی شده‌اند به رواندا در شرق آفریقا فرستاده شوند.

تصویب قوانین جدید ضد مهاجرتی توسط پارلمان دانمارک برای جلوگیری از ورود پناهجویان به این کشور انتقاد گروه های مدافع حقوق بشر، کمیسیون اروپا و کمیساریای عالی پناهندگان را برانگیخته است. پناهجویانی که از مناطق بحران زده گریخته اند به امید زندگی بهتر، به هر آب و آتشی زده اند تا خود را به اروپا برسانند اکنون با سختگیری های بیشماری از سوی دولتهای اروپایی روبرو شده اند.

دانمارک یکی از کشورهایی است که با تصویب ۵۰ قانون ضد مهاجرتی طی دو سال شرایط را برای مهاجرین سخت‌تر کرد و تاثیرات مستقیم روی شرایط زندگی آنها گذاشته است.
#دانمارک
     
  
مرد

 
‍ 💢پلیس باندبزرگی از خارجیانی را که مقدار زیادی مواد مخدر در مرکز آتن قاچاق می کردند ، متلاشی کردند

باندی از خارجی ها توسط زیرمجموعه پیگرد قانونی مواد مخدر امنیت آتیکا در مرکز آتن برچیده شد ، که به صورت سیستماتیک مقادیر زیادی مواد مخدر را قاچاق می کرد.

به گفته الاس ، سه افغان 21 ، 29 و 32 ساله و همچنین یک زن 36 ساله از رومانی پس از یک عملیات سازمان یافته در کیپسلی ، آگوس پانتلایمون ، اگالئو و پریستری دستگیر شدند.

همزمان دو نفر دیگر نیز به جرم داشتن مواد مخدر دستگیر شدند. عناصر مشخصه فعالیت این سازمان جنایتکار قاچاق انواع مواد مخدر و استفاده از مکانهای مختلف برای پنهان کردن مواد مخدر در مناطق مختلف آتیکا بود. ذکر شده است که ، طبق برآورد ELAS ، سود حاصل از فروش مواد مخدر این باند از 250،000 یورو بیشتر است.

از تحقیقات پلیس انجام شده ، کشف و ضبط شده ، از جمله: مت آمفتامین بلورین به وزن 11443 گرم ، هروئین به وزن 12380 گرم ، کوکائین به وزن 194 گرم ، مقدار تریاک 18 گرم ، شاهدانه 4 گرم ، 850 گرم پودر دستگاه شیمیایی ناشناخته تخلیه الکتریکی ( چشنده)

بازداشت شدگان ، با تشکیل پرونده برای جرایم گاه به گاه سازمان مجرمانه ، قوانین مربوط به مواد مخدر و همچنین اسلحه ، به دادستان صالح منتقل شدند.
#پناهجویان_یونان
     
  
مرد

 
‍ 💢دانمارک دیگر پناهجویان سوری را "تحمل" نخواهد کرد

دانمارک اجازه اقامت موقت سوری‌ها را برداشته است. مقام‌های دانمارکی مناطقی از سوریه را به عنوان نقاط امن برای بازگشت پناهجویان سوری طبقه‌بندی کردند. دانمارک با این اقدام می‌تواند به الگویی در اتحادیه اروپا تبدیل شود.

دولت دانمارک سال‌هاست سیاست مهاجرپذیری سخت‌گیرانه‌ای را در پیش گرفته است. گاهی پناهجویان بزهکار و کسانی را که تقاضای پناهندگی‌شان رد شده، به اقامتگاهی واقع در جزیره غیرمسکونی "لیندهولم" می‌فرستد و گاهی هم اجازه اقامت موقت پناهجویان را لغو می‌کند. 

در مجموع ۳۰ هزار پناهجوی سوری در دانمارک زندگی می‌کنند و در حال حاضر دولت دانمارک اقامت موقت ۳۰۰ پناهجوی سوری را از آنها پس گرفته است.

پناهجویان سوری به ویژه زنان و کودکانی که از دست رژیم بشار اسد، رئيس‌جمهور سوریه به دانمارک پناه آوردند اکنون وضعیت سخت و دشواری دارند.

وبسایت "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان با برخی از این پناهجویان که هر روز در میدان قصر کپنهاگ جمع می‌شوند صحبت کرده است.

تاگس شاو می‌نویسد، سوری‌ها در مقابل پارلمان دانمارک تظاهرات می‌کنند. آنها روی یک پلاکارد نوشتند: "دیپورت به سوریه را متوقف کنید!".

مقامات دانمارکی اما برخی نقاط سوریه را برای بازگشت این پناهجویان "امن" طبقه‌بندی کرده و شروع به  گرفتن مجوزهای اقامت آنها کرده‌اند.
یکی از این پناهجویان راشا كایروت است که اخیرا نامه‌ای از مقامات اداره مهاجرت دریافت كرد. این خانم ۳۸ ساله که در سوریه معلم بوده به مدت شش سال با دو فرزندش در دانمارک زندگی می‌کند و حالا باید دانمارک را ترک کند.

کایروت گفته است که شب‌ها از ترس خواب ندارد و سوریه برای او و فرزندانش جای امنی نیست. او می‌گوید اگر پایش به فرودگاه سوریه برسد بلافاصله دستگیر خواهد شد زیرا او مخالف بشار اسد است.

بلال مصطفی پناهجوی دیگر سوری هم که در ۱۳ سالگی به دانمارک آمده  باید دانمارک را ترک کند.
تاگس شاو می‌نویسد بیشتر کسانی که اقامت موقت آنها لغو شده زنان و کودکان سوری هستند چون دولت دانمارک بر این باور است که هیچ خطری برای رفتن به خدمت سربازی متوجه آنان نیست.

مته فردریکسون، رهبر ۴۳ ساله حزب سوسیال دموکرات دانمارک و نخست‌وزیر این کشور در ارتباط با مهاجرت سیاست سختگیرانه‌ای دارد. او قبلا در کارزار انتخاباتی‌اش در ژوئن ۲۰۱۹ قول داده بود که در صورت نخست‌وزیر شدن، شمار مهاجران از کشورهای غیرغربی را محدود کند.
نخست‌وزیر دانمارک استدلال کرده است که خطری پناهجویان را تهدید نمی‌کند و سوری‌ها باید برگردند تا به بازسازی کشورشان کمک کنند.
پارلمان دانمارک هم به فکر تصویب قوانین سختگیرانه‌ای است تا مبنای قانونی برای اخراج پناهجویان به کشور ثالث در آینده فراهم آید.
سیاست اخراج پناهجویان سوری در داخل دانمارک اما با مخالفت‌هایی روبرو شده است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر گفتند در مناطق وسیعی از سوریه جنگ به پایان رسیده اما بسیاری از این پناهجویان از دست بشار اسد و مأموران اطلاعاتی او فرار کرده‌اند.

لیزا بلینکنبرگ که برای سازمان عفو‌ بین‌الملل در دانمارک کار می‌کند، می‌گوید: «عفو بین‌الملل سال‌هاست که موارد جدی نقض حقوق بشر در سوریه را ثبت کرده است. حتی اگر به دمشق و مناطق اطراف آن برگردید خطر قابل توجهی شما را تهدید می‌کند.»

امکان تبدیل دانمارک به الگوی اتحادیه اروپا
بیش از ۳۰ هزار سوری در دانمارک زندگی می‌کنند و حق اقامت موقت۳۰۰ نفر از آنان گرفته شده است. هنوز مشخص نیست که دانمارک چه زمانی اخراج‌ این پناهجویان را آغاز خواهد کرد.

بلینکنبرگ از عفو‌ بین‌الملل دانمارک اما نگران است که سیاست پناهجوپذیری دانمارک ممکن است به زودی مقلدانی در اتحادیه اروپا پیدا کند.

#دانمارک
     
  
مرد

 
‍ ❌❌❌پناهجویان در بازداشتگاه‌های #استرالیا در #کانادا اسکان داده می‌شوند

📌بر اساس طرح اسپانسرشیپ، بیش از 140 نفر از پناهجویان بازداشتگاه‌های استرالیا در کانادا ساکن خواهند شد.
 

📌 سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی "موزائیک " واقع در ونکوور کانادا که در زمینه اسکان مهاجران و پناهجویان فعالیت دارد، اعلام کرد؛ 66 نفر از پناهجویانی که نزدیک به 7 سال است در بازداشتگاه‌های پاپوآ گینه نو و نائورو به سر می برند، آخرین مراحل پذیرش و انتقال به کانادا را می گذرانند.

🔹همچنین 78 نفر از پناهجویان زندانی در بازداشتگاه‌های پناهجویان داخل خاک استرالیا به همراه 98 نفر از اعضای خانواده‌هایشان هم شرایط مشابهی دارند.
به این ترتیب مراحل قانونی مربوط به پذیرش و اسکان این 242 نفر در اوتاوا به پایان رسیده و پرونده آنها به دفتر ویزای کانادا در استرالیا ارسال شده است.

🔹بر اساس مقرارت  کانادا، به اتباع این کشور به شرط پشتیبانی مالی و عاطفی از یک پناهجو در طول دوره اسپانسرشیپی و تامین یک‌سال هزینه تامین اجتماعی، اجازه داده می شود تا نسبت به اسکان وی در این کشور اقدام کنند.

🔹سالم اسپینداری، از سازمان موزائیک اظهار امیدواری کرد علیرغم  طولانی بودن مراحل قانونی رسیدگی به این پرونده‌ها، همه آنها در نهایت مورد تصویب قرار بگیرند.
آقای اسپینداری گفت:" سازمان ما تصمیم گرفت از تمامی اعتبارات و امکانات خود برای تحقق اهدافش استفاده کرده و نگذارد این حس در پناهجویان ایجاد شود که به باد فراموشی سپرده شده‌اند."

🔹در صورت تکمیل شدن مراحل پذیرش و صدور ویزا، به پناهجویان از بدو ورود به خاک کانادا اقامت دائم داده شده و آنها می توانند پس از سه سال برای شهروندی این کشور اقدام کنند.
به‌علاوه سازمان موزائیک نیز به این افراد در یافتن خانه مسکونی کاملا مبله و همچنین اشتغال، خدمات و کمک های لازم را ارائه خواهد کرد.

🔹خانم ایریس چالونِر، یکی از مدیران موزائیک گفت، راه حلی که آنها برای حل مشکل پناهجویان در استرالیا در پیش گرفته‌اند، از شیوه هایی مانند اعطای ویزای بریجینگ به آنها، که  در این کشور اجرا می شود، به مراتب کارسازتر خواهد بود.
زیرا هیچ‌کدام از این روش‌ها، راه حل نهایی از میان برداشتن مشکل پناهجویان در استرالیا نیستند.

🔹تاکنون به‌دلیل شرایط خاص حاکم به‌واسطه شیوع کرونا، هیچ‌کدام از متقاضیان نتوانسته‌اند به کانادا سفر کنند، اما هم آقای اسپینداری و هم خانم چالونر امیدوارند همه آنها تا پیش از پایان سال جاری وارد کانادا شوند.

🔹اسکان مجدد در واقع بخشی از برنامه " آپریشن نات فورگاتن" است که در سال 2019 با مشارکت تعدادی از سازمان‌ها، افراد داوطلب و حامیان مالی در استرالیا و کانادا  راه‌اندازی شد.
هدف این برنامه " ایجاد حس امید" در میان پناهجویانی است که در بازداشتگاه‌های استرالیا زندانی بوده و تقاضای آنها برای انتقال و اسکان در ایالت متحده مورد پذیرش قرار نگرفته است."

🔹براساس موافقت ایالات متحده، 1250 نفر از پناهجویان بازداشتی در استرالیا به این کشور منتقل خواهند شد، تاکنون کار انتقال و اسکان 936 نفر از این پناهجویان به اتمام رسیده است. به‌علاوه به 258 متقاضی دیگر نیز اجازه اقامت موقت داده شده که بیشتر آنها در استرالیا هستند.
به این ترتیب کل پناهجویانی که بر اساس این برنامه در ایالت متحده ساکن شده اند، به 1194 نفر رسیده است.

🔹بنا به گزارش منابع خبری، ایالات متحده با وجود افزایش سقف پذیرش و اسکان پناهجویان در سال جاری، هیچ سهمیه اضافی برای استرالیا اختصاص نداده است.

🔹در حال حاضر جمعا 239 پناهجو در بازداشتگاههای پاپوآ گینه نو و نائورو نگهداری می‌شوند.

🔹به گزارش گاردین، بر اساس سیاست‌های مهاجرتی استرالیا، پناهجویانی که خودشان را به‌وسیله قایق به سواحل این کشور برسانند، به مراکز نگهداری در خارج از خاک استرالیا منتقل شده و به آنها اجازه اسکان در استرالیا داده نخواهد شد.
 
     
  
مرد

 
❌❌❌سفارت #استرالیا در کابل همزمان با خروج نیروهای خارجی از افغانستان بسته می‌شود

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا روز سه شنبه اعلام کرد که کشورش در آستانه خروج نیروهای خارجی از افغانستان سفارت خود در کابل، پایتخت این کشور را تعطیل خواهد کرد.

بنا به اعلام نخست وزیر استرالیا سفارت این کشور در کابل به طور «موقت» از روز ۲۸ مه (هفت خرداد) بسته می شود. وی افزود که این سفارتخانه هنگامی که «شرایط مهیا شود» بازگشایی خواهد شد. اسکات موریسون گفت که شرایط امنیتی در افغانستان با خروج نظامیان آمریکا و نیروهای استرالیایی از این کشور به شکل روزافزونی «نامعلوم» خواهد بود.
     
  
مرد

 
‍ ❌❌❌ #انگلستان می‌خواهد تا سال ۲۰۲۵ درخواست اینترنتی ورود به این کشور را اجباری کند.

انگلستان در نظر دارد تا سال ۲۰۲۵ درخواست اینترنتی (دیجیتالی) برای ورود به این کشور را اجباری کند. مقام‌های انگلیسی می‌خواهند با این اقدام «جلو ورود خارجیان جنایتکار به بریتانیا» را بگیرند.

پریتی پاتل، وزیر داخله انگلستان روز دوشنبه ۲۴ می پیشنهاد کرد افرادی که می‌خواهند بدون ویزا یا اسناد مهاجرت وارد بریتانیا شوند باید اجازه نامه مسافرت از طریق انترنت را ارایه کنند. این پیشنهاد از مدل امریکایی ESTA درخواست دیجیتالی مسافرت نسخه برداری شده است. مقام‌های بریتانیا انتظار دارند که سالانه حدود ۳۰ میلیون درخواست ورود به این کشور را ارائه گردد.

بر اساس این پیشنهاد، قرار است اطلاعات مربوط به مهاجرت در انگلستان به روز شوند و مرزهای انگلستان تا سال ۲۰۲۵ با یک سیستم کنترل دیجیتال مجهز گردد.

به گفته پریتی پاتل، هدف اصلی این سیستم کنترول «شمار دقیق افراد در داخل و خارج و آمار کسانی است که می‌خواهند وارد این کشور گردند.»

وزیر داخله گفت که سیستم جدید «زمینه کنترل اتوماتیک افراد هنگام ورود به بریتانیا و جلوگیری از ورود خارجیان جنایتکار به این کشور را فراهم می‌کند.»

چرخش امنیتی که حیثیت جهانی بریتانیا را خدشه دار خواهد کرد.

پیشنهاد جدید، چرخش جدی بریتانیا به سوی سیاست امنیتی ای را تائید می‌کند که از مدتهاست از سوی وزیر داخله اعمال می‌شود. در ماه مارچ، پریتی پاتل لایحه‌ای را به پارلمان ارایه کرد که بر اساس آن افرادی که به گونه غیرقانونی وارد این کشور می‌شوند از حقوق مشابه با مهاجران قانونی برخوردار نخواهند بود.

به گونه مثال، مهاجران غیرقانونی که درخواست پناهندگی شان پذیرفته شود تنها محافظت موقت به دست خواهند آورد، بدون آن که همزمان حق اتوماتیک سکونت را به دست بیاروند. یا این که پناهجویان، دوره انتظار برای بررسی درخواست پناهندگی شان را در یک کشور خارجی سپری خواهند کرد.

پیشنهادات یاد شده از سوی سازمان‌های غیردولتی به گونه جدی مورد انتقاد قرار گرفته است. آنان می‌گویند که این پیشنهادات حیثیت جهانی انگلستان را خدشه دار می‌کند. در همین باره اتحادیه اروپا اعلام کرده است که در آینده هیچگونه توافق‌های دوجانبه برای اخراج پناهندگان از انگلستان را نخواهد پذیرفت.

پریتی پاتل می‌پذیرد که سیاست‌های مهاجرتی او می‌توانند سختگیرانه به نظر برسند اما در عین حال «باعث نجات زندگی» افراد خواهند شد. 
     
  
صفحه  صفحه 178 از 338:  « پیشین  1  ...  177  178  179  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA