انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 17 از 17:  « پیشین  1  2  3  ...  15  16  17

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان


مرد

 
andishmand: پنجمین اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر در شهر آکتائو



افشاگری رجب صفروف کارشناس روس : ما تعجب کردیم که ایران خودش از ابتدا روی سهم پنجاه درصد خزر پافشاری نکرد


دانلود فایل
     
  
مرد

 
خزررررر رفت
.......
     
  ویرایش شده توسط: dorcel   
زن

andishmand
 
ترامپ: ریاست نشست شورای امنیت درباره ایران را به عهده خواهم داشت


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه ۳۰ شهریور در حساب کاربری توییتر خود نوشته است ریاست نشست هفته آینده شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره ایران را به عهده خواهد داشت.





پیش از این نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد، ۱۴ شهریور گفته بود که دونالد ترامپ ریاست یک نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران را بر عهده می‌گیرد.

نیکی هیلی که کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت را برعهده دارد، گفته بود که هدف از تشکیل این جلسه بررسی نحوه اعمال فشار بیشتر بر ایران به خاطر نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است.

نیکی هیلی میگوید، که هدف از تشکیل این جلسه شورای امنیت بررسی نحوه اعمال فشار بیشتر بر ایران است.

دیپلمات‌ها می گویند، در صورتی که موضوع نشست شورای امنیت درباره ایران باشد، این کشور می تواند درخواست کند در شورای امنیت سخنرانی کند.

در همین زمینه،نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد دو هفته پیش در بیانیه‌ای گفته بود، موضوع نشست شورای امنیت به ریاست دونالد ترامپ علاوه بر موضوع ایران‌، بر طیف گسترده‌تری از مسائل از جمله اشاعه سلاح های کشتار جمعی متمرکز خواهد بود.

واشینگتن پست نیز هفته گذشته در گزارشی نوشته بود که نمایندگی آمریکا در تماس با دیگر کشورهای عضو شورای امنیت تایید کرده است که ایران محور نشست آتی شورای امنیت نخواهد بود.

با این حال، یک سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد تغییر در موضوع نشست شورای امنیت به ریاست دونالد ترامپ را رد کرده و گفته بود، ایالات متحده دستور جلسه را تغییر نداده است، بلکه آن را گسترده تر کرده است.

گسترده تر شدن موضوع نشست شورای امنیت باعث خواهد شد که اعضای شورای امنیت ملزم به دعوت ایران به این جلسه نباشند.

در همین حال، قرار است حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در نشست ۲۵ سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.

در حالی که هنوز مشخص نیست که آیا از ایران برای حضور در این جلسه دعوت خواهد شد یا نه، ولی در ایران در خصوص حضور حسن روحانی در این جلسه اختلاف نظر وجود دارد. برخی چهره های سیاسی در ایران خواستار حضور محمد جواد ظریف در این نشست شده‌اند.

دونالد ترامپ، در ۱۸ اردیبهشت تصمیم خروج واشینگتن از توافق هسته ای شش قدرت جهانی با ایران، موسوم به برجام را اعلام کرد و از بازگرداندن تحریم های تهران خبر داد.

مقام‌های آمریکایی می گویند، ایران به‌واسطه اقدامات «بی‌ثبات‌کننده» خود در منطقه خاورمیانه از جمله فعالیت موشکی و کمک به گروه‌های شبه‌نظامی منطقه در واقع به روح برجام پایبند نبوده است.

آمریکا خواهان مذاکره درباره برجام، برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران است. این در حالی است که مقام‌های جمهوری اسلامی ایران می‌گویند، تهران به هیچ وجه درباره برجام و برنامه موشکی خود مذاکره نخواهد کرد.
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
آغاز نشست سران گروه ۲۰ در پایتخت آرژانتین

رهبران ۲۰ اقتصاد صنعتی بزرگ جهان از امروز جمعه نهم آذر ماه نشست خود در بوینس آیرس، پایتخت آرژانتین را که به مدت دو روز ادامه خواهد داشت آغاز کردند.




به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این نشست زیر سایه تشدید جنگ تجاری میان آمریکا و چین و مناقشات دیگر شامل رویارویی اخیر کشتی‌های اوکراینی و روسیه‌ای در تنگه کرچ و همچنین افزایش فشارهای جهانی بر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به دلیل قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی برگزار می‌شود.

در جدیدترین تحول مربوط به این دوره نشست گروه ۲۰، دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا اعلام کرده که به دلیل بحران مربوط به توقیف کشتی‌های اوکراینی از سوی روسیه در تنگه کرچ، دیدار برنامه‌ریزی شده اش با ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه در اجلاس گروه ۲۰ را لغو می‌کند.

حدود یک ساعت قبل از انتشار این خبر، ترامپ به خبرنگاران در حین سوار شدن به هواپیمایش برای عزیمت به پایتخت آرژانتین گفت‌وگو کرد و گفت که این نشست زمان خیلی خوبی برای ملاقات با پوتین است.

واکنش کرملین هم به این نحو بود که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه از بابت این تصمیم ترامپ متاسف است، چون موجب به تاخیر افتادن بحث بر سر مسائل مهم دو جانبه و بین‌المللی برای مدتی نامعلوم می‌شود، اما پوتین برای مذاکرات با ترامپ آماده است.

در جریان اجلاس گروه ۲۰ عمدتا رهبران کشورهای شرکت کننده با یکدیگر دیدارهایی خواهند داشت و در همین راستا رییس جمهوری روسیه امروز (جمعه) با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود به منظور بحث درباره مسائلی سوریه، لیبی، اوکراین و تصمیم آمریکا برای خروج از پیمان موسوم به سلاح های هسته‌ای میان برد دیدار می‌کند.

همچنین قرار است رهبران کشورهای بلوک اقتصادی بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی نشستی داشته باشند که پوتین در آن شرکت خواهد کرد.

رییس جمهور روسیه روز شنبه با آنکلا مرکل، صدر اعظم آلمان و همچنین شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن نیز دیدار می‌کند.

نشست گروه ۲۰ همزمان با افزایش فشار به محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان از سوی کشورهای غربی به دلیل دست داشتن در قتل جمال خاشقجی برگزار می‌شود.

گروه دیده بان حقوق بشر در بیانیه‌ای اعلام کرده دادستان آرژانتین قبول کرده تا پرونده قضایی علیه بن سلمان تشکیل دهد در حالی که بن سلمان در ۲۸ نوامبر وارد بوینس آیرس شده است.

برخی از رهبران شرکت کننده در نشست جی ۲۰ از دیدار با بن سلمان خودداری کرده‌اند. با این حال او قرار است یکسری مذاکرات و دیدارها با رهبران جهان شامل رییس جمهوری روسیه داشته باشد و طبق اعلام کرملین این دو قرار است در این دیدار در خصوص تحولات یمن و سوریه در روز شنبه مذاکره داشته باشند.

آنتونیو کوترش، دبیرکل سازمان ملل هم اعلام کرده است که برای دیدار با ولیعهد عربستان در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ و تلاش برای گشایش در مذاکرات صلح یمن آماده است.

با این حال طبق اعلام جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا، دونالد ترامپ برنامه‌ای برای دیدار دو جانبه با بن سلمان ندارد "چرا که برنامه او بسیار پر است. "

دنیل ری موندی، معاون امور خارجه آرژانتین هم اعلام کرده است که ولیعهد عربستان در زمان سفرش به آرژانتین هر چند که تحت تحقیقات قضایی قرار بگیرد، از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است.

رییس جمهوری آمریکا قرار است فردا (شنبه) در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ با شی جینپینگ، همتای چینی خود دیدار کند. همزمان با ادامه جنگ تجاری بین دو کشور دیدار کند.

ترامپ اخیرا تهدید کرده اگر در دیدارش با رییس جمهوری چین در بوینس آیرس به توافق نرسد، تعرفه‌های جدید به ارزش ۲۶۷ میلیارد دلار بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد.

روز پنجشنبه‌ وزرای دارایی ۲۰ نشست سالانه خود را برگزار کردند. نشست رسمی رهبران از ساعت ۱۳:۳۰ به وقت گرینویچ امروز (جمعه) گشایش یافت و اجلاس سراسری در ساعت ۱۵:۳۰ به وقت گرینویچ با سخنرانی مائوریسیو ماکری، رییس جمهوری آرژانتین به منظور افتتاحیه آغاز می‌شود. بعد از این اجلاس نشست‌های کاری شروع شده و تا روز شنبه ادامه‌ خواهد داشت.

رییس جمهوری آرژانتین قرار است در پایان درباره نتایج اصلی اجلاس کنفرانس خبری برگزار کند
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
در آستانه نشست سران گروه ۷، ترامپ و مکرون با یکدیگر دیدار کردند

ساعاتی پیش از شروع نشست سران گروه ۷، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز شنبه دوم شهریور در مهمانی ناهار همتای فرانسوی خود، امانوئل مکرون، شرکت کرد.

دیدار رهبران دو کشور که بدون برنامه‌ریزی قبلی و در شهر بیاریتس فرانسه، محل برگزاری نشست گروه ۷، برگزار شد، یک روز پس از تهدید رئیس جمهوری آمریکا به وضع تعرفه بر شراب فرانسوی صورت می‌گرفت.

از جزئیات گفت‌وگوهای رهبران دو کشور گزارشی منتشر نشده اما آقای ترامپ در گفت‌وگوی کوتاهی که با خبرنگاران داشت، با اشاره به اینکه او و آقای مکرون دیدگاه‌های مشترک فراوان و روابطی ویژه دارند گفت: «کارهای زیادی را در این دو روز به انجام می‌رسانیم».




با این حال رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا تهدیدش درباره وضع تعرفه بر شراب فرانسوی را عملی خواهد کرد تنها گفت: «من عاشق شراب فرانسوی هستم».

دونالد ترامپ ساعاتی پیش از این دیدار، در بدو ورود به شهر بیاریتس به خبرنگاران گفته بود از فرانسه می‌خواهد که طرح خود برای اخذ مالیات از کمپانی‌های بزرگ فناوری آمریکایی مانند گوگل و فیسبوک را کنار بگذارد.

خبرگزاری‌های بین‌المللی از مهمانی ناهار رهبران دو کشور به عنوان تلاشی برای «شکستن یخ» که در روابط دو طرف پیش آمده یاد کرده‌اند.

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، از دونالد ترامپ به عنوان «متحد» و «مهمان بسیار مخصوص» یاد کرده است.

آقای مکرون در ویدئویی که ساعاتی پیش از این دیدار در توئیترش منتشر شد گفته بود که در نشست گروه ۷ به «بحران‌های ایران، سوریه، لیبی و اوکراین» پرداخته خواهد شد.

رئیس جمهوری فرانسه خطاب به مردم این کشور گفت با اینکه بحران در این کشورها دور از فرانسه به نظر می‌آیند اما در زندگی روزمره مردم تأثیر دارد.

نشست سران هفت اقتصاد پیشرفته و دموکراتیک جهان با حضور رهبران آمریکا، فرانسه، آلمان، بریتانیا، ایتالیا، کانادا و ژاپن در روزهای شنبه تا دوشنبه، دوم تا چهارم شهریورف در جنوب فرانسه برگزار می‌شود.

با اینکه «جنگ تجاری» عمده‌ترین بحث در این نشست است، انتظار می‌رود که برجام نیز یکی از موضوعات مطرح در آن باشد.

هشدار درباره اختلافات غرب بر سر برجام

دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، از هفت قدرت اقتصادی جهان خواست که برای رسیدن به زبانی مشترک درباره ایران تلاش کنند.

آقای توسک روز شنبه در محل برگزاری نشست گروه ۷ با اشاره به اینکه اقدام آمریکا در خروج از برجام «هیچ دستاورد مثبتی نداشت» گفت: «اختلافات جهان غرب در این موضوع، بازی کردن در زمین آیت‌الله‌های ایران و همچنین روسیه و چین است».

یک روز پیش از آغاز نشست گروه ۷، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، به پاریس رفته و با امانوئل مکرون گفت‌وگو کرده بود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی بدون اشاره به محتوای گفت‌وگوهایش تنها گفت که فرانسه پیشنهاداتی درباره برجام داده است که نقاط مشترکی با دیدگاه‌های ایران دارد.

در ماه‌های اخیر گزارش‌هایی درباره تلاش‌های فرانسه برای نجات برجام، میانجی‌گری بین ایران و آمریکا، و کاستن از تنش‌ها در خاورمیانه منتشر شده بود.

با این حال این گزارش‌ها ناخرسندی دونالد ترامپ را به دنبال داشت و او در اواسط مرداد در پیامی توئیتری نوشت «هیچ کسی نمی‌تواند به نمایندگی از آمریکا با ایران حرف بزند».در حاشیه نشست سران گروه ۷ تجمعاتی اعتراضی نیز در برخی شهرهای فرانسه برگزار شد.

ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
دومین روز نشست سران گروه هفت برگزار می‌شود

دومین نشست سران هفت اقتصاد بزرگ جهان، روز یک‌شنبه سوم شهریور ماه در فرانسه برگزار می‌شود.

نشست رهبران فرانسه، آمریکا، بریتانیا، آلمان، ژاپن، ایتالیا و کانادا در مجموع سه روز طول می‌کشد و بنا بر گزارش‌ها، موضوع ایران و تنش‌های در آب‌های جنوبی آن، از موضوعاتی‌ست که به آن راه پیدا کرده‌است.

بخش مهمی از گردهمایی سران هفت کشور در روز نخست به مذاکرات در مورد تلاش دونالد ترامپ برای بازگردان روسیه به این گروه، که پیشتر با نام گروه هشت شناخته می‌شد، معطوف شد.

روسیه در سال ۲۰۱۴، پس از الحاق شبه‌جزیره کریمه اوکراین به خاک خود، از گروه کنار گذاشته شد.

مسکو در عین حال متهم است از شبه‌نظامیان جدایی‌طلب در نبردهای شرق اوکراین که بیش از ۱۳ هزار کشته برجای گذاشته، حمایت می‌کند.

روسیه، برخلاف جامعه جهانی که کریمه را بخشی از خاک اوکراین می‌داند، می‌گوید این شبه‌جزیره بخشی از خاک آن کشور است و حمایت نظامی از شبه‌نظامیان را رد کرده‌است.

روز شنبه دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، پیشنهاد ترامپ برای بازگردان روسیه را رد کرد.

انتظار می‌رود در روز دوم نشست‌های دو جانبه و مذاکرات حاشیه نشست بخش مهمی از گردهمایی در شهر بیاریتز فرانسه را تشکیل دهد.


مکرون جزئیاتی از طرح خود درباره ایران را «در اختیار ترامپ گذاشته است»


خبرگزاری‌های فرانسه و آسوشیتدپرس گزارش داده‌اند امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در جریان ناهار کاری روز شنبه‌اش با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، جزئیات طرح خود برای کاستن از تنش‌ها با ایران را به وی توضیح داده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک دیپلمات فرانسوی گزارش داده که امانوئل مکرون در دیدار دو ساعته‌اش با دونالد ترامپ، جزئیات طرح خود برای تنش‌زدایی بین ایران و آمریکا به اطلاع او رسانده است.

بنابر همین گزارش، این دیپلمات با تأکید بر اینکه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جزو منافع مشترک فرانسه و آمریکا محسوب می‌شود، گفته است پاریس چندین هفته بر روی این طرح کار کرده است.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک مقام کاخ الیزه گزارش داده است رهبران آمریکا و فرانسه در دیدار روز شنبه خود بر سر مسائلی از جمله برنامه هسته‌ای ایران «نقاط مشترکی یافته‌اند».

این مقام دفتر ریاست جمهوری فرانسه گفته است امانوئل مکرون پس از دیدارش با دونالد ترامپ، «شرایطی ایجاد کرده است که اعضای گروه ۷ به حد خوبی از همگرایی دست یابند».

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، روز شنبه دوم شهریور ساعاتی پیش از شروع نشست سران گروه ۷، در مهمانی ناهار همتای فرانسوی خود شرکت کرد.

در ماه‌های اخیر گزارش‌هایی درباره تلاش‌های فرانسه برای نجات برجام، میانجی‌گری بین ایران و آمریکا، و کاستن از تنش‌ها در خاورمیانه منتشر شده بود.

با این حال این گزارش‌ها ناخرسندی دونالد ترامپ را به دنبال داشت و او در اواسط مرداد در پیامی توئیتری نوشت «هیچ کسی نمی‌تواند به نمایندگی از آمریکا با ایران حرف بزند».

در حاشیه نشست سران گروه ۷ تجمعاتی اعتراضی نیز در برخی شهرهای فرانسه برگزار شد.

یک روز پیش از آغاز نشست گروه ۷ نیز محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، به پاریس رفته و با امانوئل مکرون گفت‌وگو کرده بود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی بدون اشاره به محتوای گفت‌وگوهایش تنها گفت که فرانسه پیشنهاداتی درباره برجام داده است که نقاط مشترکی با دیدگاه‌های ایران دارد.

از سوی دیگر دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، در آستانه نشست گروه ۷ از اعضای این گروه خواست که برای رسیدن به زبانی مشترک در قبال ایران تلاش کنند زیرا به گفته او، «اختلافات جهان غرب در این موضوع، بازی کردن در زمین آیت‌الله‌های ایران و همچنین روسیه و چین است».

پیش از این شماری از رسانه‌ها طرح پیشنهادی فرانسه را طرح «انجماد در برابر انجماد» نام داده و در توضیح آن گفته بودند که بر اساس این طرح، لازم نیست آمریکا به برجام باز گردد همچنان که ایران نیز لازم نیست از کاهش تعهداتش دست بکشد، بلکه هر دو کشور برای دوره‌ای کوتاه اقدامات خود را متوقف می‌ کنند .

ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
اتحادیه گمرکی اوراسیا

اتحادیه گمرکی اوراسیا یک اتحادیه گمرکی متشکل از کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است.




ادارهٔ این اتحادیه وظیفهٔ اصلی اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که در سال ۲۰۰۰ تأسیس شده بود. به کالاهایی که میان کشورهای این اتحادیه جابه‌جا می‌شوند هیچ حق گمرکی تعلق نمی‌گیرد و - بر خلاف مناطق تجارت آزاد - اعضای اتحادیه گمرکی یک تعرفه خارجی مشترک برای همهٔ کالاهایی که به اتحادیه وارد می‌شوند وارد می‌کنند. یکی از نتایج اتحادیه گمرکی این است که اتحادیه اوراسیا به عنوان یک نهاد واحد در مذاکرات بین‌المللی نظیر مذاکره با سازمان تجارت جهانی وارد می‌شود و دیگر لازم نیست هر کشور به صورت جداگانه وارد مذاکره شود.

این اتحادیه در ۱ ژانویه ۲۰۱۰ ایجاد شد. کشورهای مؤسس آن بلاروس، روسیه و قزاقستان بودند. در ۲ ژانویه ۲۰۱۵ ارمنستان، نیز به آن اضافه شد. قرقیزستان نیز در ۶ اوت ۲۰۱۵ به این اتحادیه پیوست.معاهدهٔ ابتدایی که موجب ایجاد اتحادیهٔ گمرکی شده بود با امضای موافقت‌نامه‌ای در ۲۰۱۴ که باعث تشکیل اتحادیهٔ اقتصادی اوراسیا شد فسخ گردید. موافقت‌نامهٔ جدید شامل یک اتحادیهٔ گمرکی در قالب چارچوب قانونی اتحادیه اوراسیا بود.

کشورهای عضو، همگرایی اقتصادی را ادامه دادند و تمام گمرکات مرزی را پس از ژوئیه ۲۰۱۱ میان خود حذف نمودند. در ۱۹ نوامبر ۲۰۱۱ کشورهای عضو یک کمسیون مشترک برای رشد تبادلات اقتصادی تاسیس کردند تا بتواند تا ۲۰۱۵ یک اتحادیه اقتصادی را طرح‌ریزی نماید.در ۱ ژانویه ۲۰۱۲ سه عضو این اتحادیه یک فضای واحد اقتصادی ایجاد کردند تا همگرایی اقتصادی بین یکدیگر را افزایش دهند.کمیسیون اقتصادی اوراسیا نقش یک سازمان تنظیم‌کننده برای اتحادیهٔ گمرکی و جامعهٔ اقتصادی اوراسیا را بر عهده دارد.

ایجاد اتحادیهٔ گمرکی اوراسیا با امضای سه معاهده در سال‌های ۱۹۹۵، ۱۹۹۹ و ۲۰۰۷ تضمین شده بود. نخستین معاهده ایجاد این اتحادیه را تضمین کرده بود، دومین معاهده تشکیل آن را و سومین معاهده از تشکیل یک سرزمین واحد گمرکی و تشکیل اتحادیه گمرکی خبر داد.


اتحادیه اقتصادی اوراسیا


تحادیه اقتصادی اوراسیا (نام کوتاه: EAEU) یک اتحادیه اقتصادی است که اعضای آن بیشتر کشورهای شمال منطقه اوراسیا، در شرق اروپا هستند.

معاهده تشکیل این اتحادیه در ۲۹ می ۲۰۱۴ توسط بلاروس، قزاقستان و روسیه امضا شد و از یکم ژانویه ۲۰۱۵ عملاً اجرا شد.



ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
زن

andishmand
 
پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اورآسیا

ایران در سال ۱۳۹۵ به کمیسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیا پیشنهاد ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان ایران و این اتحادیه را مطرح کرد؛ پیشنهادی که از جانب اعضای آن نیز مورد استقبال قرار گرفت. و طی دو سال مذاکرات متعدد و ارزیابی کمی و کیفی اقلام و میزان تعرفه ترجیحی آنها، بالاخره این موافقتنامه در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در شهر آستانه قزاقستان به امضا رسید.

اقای روحانی بعدازظهر روز دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸،‏در صدرهیاتی بلندپایه برای شرکت در اجلاس اتحادیه اورآسیا راهی ارمنستان شد.

رئیس جمهوری علاوه بر سخنرانی در این اجلاس و تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گسترده کشورمان برای تعامل تجاری با اتحادیه اوراسیا، دیدارهای دوجانبه ای نیز با نخست وزیر و مقامات ارشد ارمنستان خواهد داشت که در آن مهمترین مسائل در روابط تهران - ایروان و آخرین وضعیت اجرای موافقتنامه‌ها و طرح‌های مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
روحانی همچنین در حاشیه اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا، دیدارهای جداگانه‌ای با برخی سران حاضر در این اجلاس خواهد داشت که طی آن، در مورد مهمترین مسائل مورد علاقه طرفین، منطقه ای و بین المللی گفت و گو و رایزنی خواهد شد.

ایران در سال ۱۳۹۵ به کمیسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیا پیشنهاد ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان ایران و این اتحادیه را مطرح کرد؛ پیشنهادی که از جانب اعضای آن نیز مورد استقبال قرار گرفت و طی دو سال مذاکرات متعدد و ارزیابی کمی و کیفی اقلام و میزان تعرفه ترجیحی آنها، بالاخره این موافقتنامه در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در شهر آستانه قزاقستان به امضا رسید.

اهداف اولیه تشکیل اتحادیه اوراسیا

قرارداد تشکیل اولیه اتحادیه اقتصادی اوراسیا در ۲۹ مه ۲۰۱۴ میان کشورهای روسیه، بلاروس و قزاقستان منعقد و جایگزین اتحادیه گمرکی اوراسیا شد و سپس کشورهای ارمنستان و قرقیزستان نیز به عضویت آن در آمدند.

این اتحادیه کار خود را به طور رسمی از اول ژانویه ۲۰۱۵ آغاز کرد. کشورهای عضو اورآسیا هم اکنون ۲۰ میلیون کیلومترمربع مساحت و بیش از ۱۸۳ میلیون نفر جمعیت دارند که ۵.۲ درصد جمعیت جهان است. در روز اجرای این توافق‌نامه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد: امروز ما یک مرکز رشد اقتصادی قدرتمند و جذاب ایجاد کرده‌ایم، یک بازار منطقه‌ای که بیش از ۱۸۰ میلیون نفر را به هم مرتبط می‌کند.

درباره اهداف این اتحادیه اقتصادی می‌توان به تسهیل تجارت، ایجاد بازار مشترک در حوزه کشورهای مستقل هم سود عضو، حذف تدریجی قوانین گمرکی در داخل اتحادیه، برقراری تعرفه خارجی مشترک در میان کشورهای عضو و هماهنگ سازی تشریفات گمرکی اشاره کرد.

فرصتی مهم برای ایران

با توجه به تنوع بازار و تنوع منابع موجود در کشورهای عضو این اتحادیه پیوستن به آن یک فرصت قابل توجه برای اقتصاد ایران ایجاد می کند و می توان از این طریق بخشی از اثر تحریم ها را جبران کرد. قطعا ورود به اتحادیه اقتصادی اوراسیا و همکاری با این اتحادیه می‌تواند دروازه جدیدی برای اقتصاد ایران باشد که بتواند با سایر اعضا به راحتی روابط اقتصادی برقرار کند و یا روابط خود را توسعه دهد.

پیوستن به این اتحادیه، مزیت‌های اقتصادی بسیاری برای ایران به دنبال دارد از جمله آن می‌توان به تخفیف‌های تعرفه‌ای برای صادرکنندگان ایرانی به کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا اشاره کرد. همچنین از آنجا که اتحادیه اوراسیا با کاهش استفاده از دلار، سهم پرداخت‌های تجاری با ارز ملی را به ۷۰ درصد افزایش داده، می‌توان به کاهش استفاده از دلار در مبادلات تجاری خوشبین بود که این اتفاق در شرایط کنونی تحریم برای تجار ایرانی امیدوارکننده است.

از اواخر سال ۱۳۹۴ مذاکرات فشرده‌ای بین دولت‌های ایران با پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا جهت ایجاد منطقه موقت آزاد تجاری برای یک دوره سه ساله آزمایشی صورت گرفت که سرانجام موافقت‌نامه مذکور، در ماه می ۲۰۱۸ میلادی (اردیبهشت ماه ۱۳۹۷) در شهر آستانه پایتخت قزاقستان توسط وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت ایران امضا و هیات وزیران نیز در تاریخ ۱۸ آذرماه ۱۳۹۷ لایحه مربوطه را به تصویب رساند.

این توافق که بعد از دو سال مذاکره به نتیجه رسیده، از هفته اول آبان ۹۸ ماه اجرایی می‌شود. قرار است موافقتنامه تمام عیار تجارت آزاد با اوراسیا امضا شود و از سه سال دیگر تقریبا تمام کالاها مشمول کاهش تعرفه خواهند شد.

براساس این موافقتنامه، ایران از اتحادیه اقتصادی اوراسیا امتیازات گمرکی خاصی دریافت کرده و کشورهای این اتحادیه هم این امکان را خواهند داشت تا حجم صادرات خود به ایران را تا ۷۵ درصد افزایش دهند. ایران نیز می‌تواند با امتیازاتی که دریافت می‌کند، صادرات کالاهای خود به مقصد پنج کشور اوراسیایی را تا چند برابر افزایش دهد.

این امتیازات ۵۰۲ قلم کالاهای مختلف در حوزه‌های مواد غذایی، مواد مصرفی شیمیایی، محصولات ساختمانی، صدور خدمات فنی و مهندسی، محصولات صنعتی و محصولات کشاورزی از سوی اتحادیه اورآسیا و ۳۶۰ قلم کالا در همان موارد مشابه را از سوی ایران شامل می‌شود که در مجموع کل اقلام مشمول در موافقتنامه به ۸۶۲ مورد می‌رسد.

از مزایای پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا می توان به ایجاد پل ارتباطی برای اتصال به بازار با بیش از ۱۸۰ میلیون نفر و بازار بالقوه‌ای برای افزایش صادرات کشور اشاره کرد. همچنین تنها روسیه، یعنی بزرگ‌ترین کشور اتحادیه اوراسیا بازاری ۱۴۰ میلیون نفری پیش روی تجار ایرانی قرار می دهد. تولید ناخالص داخلی منطقه در مجموع ۱.۹ هزار میلیارد دلار است که ۳.۲ درصد GDP جهان را تشکیل می‌دهد

اگرچه هم اکنون تنها پنج کشور عضو این اتحادیه هستند، اما بیش از ۴۰ کشور و سازمان بین المللی از جمله چین، اندونزی، کره جنوبی، هند، مصر، صربستان و حتی برخی کشورهای حوزه آمریکای لاتین برای فعالیت در چارچوب این اتحادیه اعلام آمادگی کرده اند.

جهشی در صادرات و واردات در مقابل تحریم ها

پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اورآسیا منجر به جهش بزرگی در صادرات نفتی و غیرنفتی ایران خواهد شد.

عضویت در اتحادیه اقتصادی اوراسیا که چشم انداز روشنی پیش روی آن قرار دارد، می تواند نقش موثری در عبور ایران از تنگناهای اقتصادی ایفا کند. با توجه به پتانسیل تجاری موجود بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا باید به این مسئله اشاره شود که این اتحادیه قابلیت تبدیل شدن به بازاری بزرگ و مطمئن برای کالاهای صادراتی ایران را دارد.

توافق با اتحادیه اقتصادی اوراسیا که در حال تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مهم اقتصادی و سیاسی جهان است، علاوه بر اهمیت اقتصادی و تجاری، منافع سیاسی برای طرفین به همراه دارد. همگرایی منطقه‌ای تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر ثبات و امنیت اقتصادی دارد و به دلیل نزدیکی و دسترسی کشورمان به اتحادیه اقتصادی اوراسیا، امکان گسترش همکاری‌ها در بخش های مختلف اقتصادی، سیاسی، بانکی، حمل و نقل و خدمات فنی و مهندسی فراهم است.

در شرایطی که ایران همچنان با تحریم‌های ظالمانه اقتصادی از سوی آمریکا و هم پیمانانش روبرو است، همکاری در حوزه انرژی با کشورهای منطقه اورآسیا برای ایران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از سوی دیگر ایران نقش کلیدی در شاهراه‌های موجود منطقه یعنی جاده ابریشم، راه‌آهن سراسری آسیا، تراسیکا و کریدور شمال و جنوب دارد. اقتصاد ایران و کشورهای حوزه آسیای مرکزی و قفقاز از توان هم‌تکمیلی جدی برخوردارند.

اگر چه هنوز حجم مبادلات میان ایران و کشورهای منطقه مطلوب نیست، اما ظرفیت‌های فراوانی برای رشد آن وجود دارد. عضویت ایران در چنین اتحادیه‌ای می‌تواند دستاوردهای اقتصادی و سیاسی داشته باشد. عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا می تواند کشورمان را به بازارهای کشورهای عضو این اتحادیه که با اکثر آنها زمینه تاریخی و فرهنگی مشترک دارد و سهم ناچیزی در بازار این کشورها دارد، نزدیک تر کند و این موضوع به کشورمان کمک خواهد کرد که از فشار تحریم‌های اقتصادی غرب علیه خود بکاهد و از قرار گرفتن در اتحادیه‌ای که کشور روسیه در آن نقش محوری دارد، بتواند بر وزن و نفوذ منطقه‌ای خود بیفزاید.

تقویت ارتباط با ایران برای اعضای اتحادیه اوراسیا دارای اهمیت است چرا که ایران با توجه به اهداف سیاسی مشترک با اغلب کشورهای عضو و همچنین قرار گرفتن در بهترین موقعیت ترانزیتی، یعنی قرار گرفتن بین دو دریای خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب و قرار گرفتن در موقعیت ترانزیتی شرق به غرب، می‌تواند مسیری مناسب برای ترانزیت کالاهای کشورهای عضو اتحادیه در رونق کریدور بین‌المللی حمل و نقل شمال- جنوب موثر باشد.

براساس آمارهای رسمی اعلام شده، مجموع صادرات ایران به پنج کشور این اتحادیه در سال گذشته میلادی ۲/ ۹۱۸ میلیون دلار بوده و در مقابل صادرات کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا به ایران در سال ۲۰۱۸ حدود یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون دلار ثبت شد. همچنین در میان اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا، ‌ایران بیشترین واردات را از کشور روسیه با رقمی معادل یک میلیارد و ۲۰۷ میلیون دلار و کمترین واردات را از کشور قرقیزستان با رقمی نزدیک به ۱۴ میلیون دلار دارد. از سوی دیگر، بیشترین صادرات ایران به اعضای اتحادیه مذکور، در سال گذشته میلادی به روسیه (به ارزش ۱/ ۵۳۳ میلیون دلار) ثبت شده و کمترین میزان صادرات ایران نیز به کشور بلاروس (به ارزش ۶/ ۱۲ میلیون دلار) رقم خورده است.

ایران پل ارتباطی اورآسیا- خاورمیانه

موقعیت جغرافیایی ایران می تواند اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا را به آب های گرم خلیج فارس و به منطقه خاورمیانه متصل کند. اگر شرایط زیرساخت های ترانزیتی ایران بهبود یابد می توان بر درآمدزایی از این طریق حساب ویژه ای باز کرد و از این لحاظ عضویت در این اتحادیه می تواند درآمد سرشاری را نصیب ایران کند.

تشکیل کارگروه ترانزیت کالا

تشکیل نخستین کارگروه ترانزیت و مبادله کالا میان ایران و اتحادیه اوراسیا اخیرا در دستور کار دو طرف قرار گرفت. «تیگران سرکیسیان» رییس هیئت اتحادیه اقتصادی اوراسیا خواهان تشکیل کارگروهی برای بهره‌مندی کشورهای عضو اوراسیا از ظرفیت‌های ایران برای ترانزیت و مبادله کالا با هند، پاکستان و کشورهای جنوب شرق آسیا شد.

سرکیسیان استفاده از ظرفیت‌های ایران در زمینه ترانزیت و استفاده از ظرفیت ایران برای مبادلات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با هند و پاکستان و جنوب شرق آسیا را بسیار حائز اهمیت برشمرد و آن را یکی از فاکتورهای مهم توسعه تجارت اوراسیا و به تبع آن همگرایی اقتصادی کشورهای منطقه و خارج دور دانست.

سرکیسیان در دیدار با هیأت اعزامی از سوی جمهوری اسلامی ایران، از ضرورت تشکیل کار گروه‌های فرعی در حوزه‌های مختلف به ویژه کار گروه همکاری‌های بانکی و مالی، تجارت و گمرک خبر داد و ضمن معرفی وزیر امور مالی اتحادیه (تبعه قزاقستان)، خواستار بررسی زمینه‌های همکاری مالی در چارچوب قرار داد امضا شده و تعیین مکانیسم های تسویه حساب مبادلات تجاری شد.

این مقام اتحادیه اقتصادی اوراسیا با اشاره به امضای قرارداد تجارت آزاد اتحادیه اقتصادی اوراسیا با ویتنام، ایران و چین افزود: به زودی قراردادهای تجارت آزاد با سنگاپور و صربستان نیز امضا و بدین ترتیب روند توسعه همکاری‌های این اتحادیه در حال توسعه است.

ارمنستان، پل میان ایران- اتحادیه اورآسیا

ارمنستان که تنها کشور اتحادیه اقتصادی اورآسیاست که با ایران مرز زمینی دارد، به پل ارتباطی میان ایران و این اتحادیه تبدیل شده است. این توافق فرصت های جدیدی را در راستای منافع دو طرف ایجاد می کند.

ارمنستان به عنوان تنها عضو منطقه قفقاز در اتحادیه اقتصادی اورآسیا خود را در جایگاه یک شریک تجاری با ایران از طریق یک منطقه تجارت آزاد در مرز جنوبی اش قرار داده است. نیکول پاشینیان نخست وزیر جدید ارمنستان به سرعت حصول این توافق را مورد تحسین قرار داده و از آن به عنوان امتیازی برای کشورش یاد کرد.

ارتسویک میناسیان وزیر پیشین امور توسعه اقتصادی ارمنستان نیز تصریح کرد که این توافق به ارمنستان اجازه می دهد به عنوان یک مسیر ترانزیتی مهم میان ایران و بازار بزرگ تر اورآسیا فعالیت کند.
منطقه آزاد تجاری 'مغری' که در مرز ارمنستان با ایران ایجاد شده، بخش مهمی از راهبرد اقتصادی این کشور منطقه قفقاز به حساب می آید. این توافقنامه اجازه خواهد داد حجم معامله کالا در چارچوب منطقه تجارت آزاد افزایش یابد که در نهایت منجر به ثبت رشد اقتصادی در کشورهای حاضر در این تبادلات می شود.
ایران به دنبال دستیابی به رشد اقتصادی حتی در این شرایط است. توافقنامه با اتحادیه اقتصادی اورآسیا می تواند رونق جدی برای برنامه های سرمایه گذاری، پروژه های نوآوری و همچنین اجرای ابتکارعمل های مشترک در زمینه های علوم و فناوری باشد.
پاشینیان نیز اخیرا اعلام کرده بود: ارمنستان تنها کشور عضو اتحادیه اورآسیا است که با ایران مرز زمینی دارد. این عامل بسیار مهمی است که باید از این فرصت استفاده کنیم و مسیر ارمنستان -ایران بعنوان یک جاده ترانزیتی برای انتقال کالاهای ایران به اتحادیه اورآسیا که برای ما اهمیت بسیاری دارد، برای همگان معرفی شود.



ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
صفحه  صفحه 17 از 17:  « پیشین  1  2  3  ...  15  16  17 
سیاست

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA