انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 15 از 23:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  22  23  پسین »

Child More or Less ? | فرزند بیشتر یا كمتر ؟


مرد

 
بچه خوبه بیشتر بهتر اما زن رو نباید تنها گذاشت واقعا اذیت میشه ولی یه سرمایه بزرگ واسه زمان پیری هست.
     
  
مرد

 
من بچه زیاد دوس دارم ولی الان دیگه فرق داره با گذشته و همون دو تا کافیه به چندین علت اقتصادی و فرهنگی و شرایط جامع.
به شدت با تک فرزندی مخالفم و مطمن باشید عواقب بد تک فرزندی به مراتب بیشتره تا مزیت هاش.د و بچه با در نظر گرفتن سلامتی مادر به فاصله سه تا چهار سال با علم به اینکه از نظر تحصیلی و فرهنگی در بهترین شرایط رشد کنند می تونه گزینه خوبی باشه.
ما باید دنبال کیفیت فرزند آوری باشیم نه کمیت.
     
  ویرایش شده توسط: salam_446   
مرد

 
فرزند صفرتاش مفید بفایده هست
     
  
مرد

 
الان با این وضع اقتصادی که کار نیست ، درآمد نیست ، به نظر من هشت تا بچه خوبه
تقریبا ماهی ۴۰۰ تومن دریافتیت میشه
خوبه دیگه
بخور بخواب راه میندازی و یارانه میگیری

آخه چه سوالیه فرزند بیشتر یا كمتر؟
طرف هدفش از ازدواج تولید مثله ، بچه های الانم همه شدن دیوید کاپرفیلد ، به مرده میگم آخه الان مگه وقت بچه دار شدنتونه شیشت گروی دهه ، مگه قبل از ازدواج کلاس های تنظیم خانواده نمیرید ، میگه چرا همه مسائلم رعایت کردم ، نمیدونم چرا باردار شد
     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
مرد

 
بچه دوتا. هم بازیه همن...تنهام نیستن...
     
  
مرد

 
نمیشه قطعی حرف زد و نسخه یکسان برا همه پیچید. به موارد متعددی بستگی داره. توانایی مالی خانواده. توانایی تربیت و برخورداری از آگاهی لازم برای تربیت فرزندان که نسل فردای این سرزمین هستند و از اونجایی ما دهه شصتی ها عمدتا خونواده هامون ۵ یا ۶ نفره بودن و شخصا تنهایی و خونواده خلوت رو دوست ندارم به نظرم دو پسر و دو دختر شرایط ایده آلی هست. البته فراموش نکنیم نوشتم در صورت در شرایط ایده آل و فراهم بودن مواردی که ذکر کردم.
     
  
مرد

 
اگر شرایطش اعم از مالی و توانایی تربیتی فراهم باشه به نظرم دو تا پسر و دو تا دختر ایده آله. متاسفانه تو سال های اخیر اکثر خونواده های ایرانی تبدیل به تک فرزندی و نهایت دو فرزندی شدن و این اسیب های خاص خودشو داره
     
  
مرد

 
تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

خواهر و برادر داشتن کمک می کند تا فرزندان بتوانند در موقعیت های مختلف خودشان را جای دیگری بگذارند و از منظر او به اتفاقات نگاه کنند.



سر و کله اپیدمی تک فرزندی در خانواده های ما از جایی پیدا شد که گمان کردیم با داشتن فقط یک بچه هم خودمان به عنوان والد سود می کنیم و هم فرزند یکی یک دانه مان مزه زندگی را می فهمد. غافل از اینکه تک فرزندی معایبی دارد که به طور جدی می تواند مزایای آن را تحت تأثیر قرار بدهد. 

زمان ما، هر خانواده ای کمِ کم، سه چهار فرزند داشت آن هم اگر به قول معروف با همین سه چهار تا جنسشان جور می شد. صد البته که بزرگ کردن چند تا بچه با فاصله های سنی کم با امکانات آن دوران برای والدین کار آسانی نبود و بعضی ها هم برای رفع و رجوع کردن نیازهایشان مجبور می شدند بچه ها را به دنبال کار و کاسبی بفرستند. تحصیل و دانشگاه آنها هم که بماند. درست در این موقعیت بود که رسانه ها تبلیغ  داشتن فرزند کمتر برای زندگی بهتر را جدی تر دنبال کردند و منافع فرزند کمتر داشتن را به صورت دو جانبه یعنی هم برای والدین و هم برای فرزندان ترویج کردند.

با این روند کم کم ذهنیت ها نسبت به فرزند دار شدن  تغییر کرد. پدر و مادرها که باسوادتر شده و بیشتر از قبل به درس و مدرسه و آینده بچه هایشان حساس شده بودند کم کم به این نگرش رسیدند که بهتر است به جای تربیت چند بچه قد و نیم قد با آینده ای نیمه موفق، یک بچه کاملاً موفق تربیت کنند و تحویل جامعه بدهند.

از طرف دیگر، آنها فکر می کردند که با داشتن یک بچه می توانند علاوه بر تربیت یک انسان موفق، خودشان هم مجالی برای رشد و پیشرفت هر چه بیشتر پیدا کنند. و این ذهنیت ادامه پیدا کرد تا جایی که امروز علی رغم تبلیغات متضاد با آن زمان، باز هم خانواده های سطح متوسط و بالا ترجیح می دهند همچنان فقط یک فرزند داشته باشند، یک فرزند کاملاً موفق.

تک فرزندی چه مشکلاتی را به دنبال دارد؟

مثل اکثر قصه های زندگی، قصه تک فرزندی  هم بدون سراشیبی نبود. وقتی بچه هایی که تک فرزند خانواده بودند از آب و گِل در آمدند و یا به سراغ زندگی خودشان رفتند، خیلی از مسائل ناشی از آن خودنمایی کردند. از جمله این مسائل به چند مورد زیر اشاره می کنیم: 

 شکنندگی

بچه هایی که تک فرزند بودند، به دلیل اینکه خواهر یا برادری نداشتند که رقابت کردن سالم را با او تمرین و تجربه کنند با مشکلاتی در زمینه پذیرش واقعیت های زندگی روبه رو شدند. آنها  که از زبان والدینشان هیچ گاه کمتر از گل نشنیده بودند، با کوچکترین تشری می شکستند و پا پس می کشیدند. در حالی که اگر خواهر یا برادری داشتند، داشتن رقیب را بهتر درک می کردند و بهتر از عهده موقعیت هایی که مستلزم رقابت و پا فشاری هستند بر می آمدند.

فرصت کمتر برای همدلی

خواهر و برادر داشتن کمک می کند تا فرزندان بتوانند در موقعیت های مختلف خودشان را جای دیگری بگذارند و از منظر او به اتفاقات نگاه کنند. بچه ای که خواهر و برادر ندارد نسبت به بچه ای که یک یا چند خواهر و برادر دارد، فرصت کمتری برای همدلی کردن و گذاشتن خودش به جای دیگران پیدا می کند. 

پشت گرمی کمتر

بچه ها رازها و حرف هایشان را قبل از آنکه به پدر و مادرشان بگویند، با خواهر و برادرانشان در میان می گذارند. همینطور خواهر و برادرها بزرگترین سرمایه حمایتی برای روزهای سخت آینده هستند. بچه ای که تک فرزند است مزه این حمایت را نمی چشد. این نقص در جنبه حمایتی برای والدین هم مطرح است. 

پدر و مادری که یک فرزند دارند، در زمان پیری فقط یک نفر را دارند که به آنها سر بزند و از آنها مراقبت کند آن هم به فرض اینکه فرزند آنها در آن زمان خودش سالم باشد و نزدیک آنها زندگی بکند. در حالی که والدینی که چند فرزند دارند در روزگار پیری از چند منبع حمایتی برخوردار می شوند و حتی اگر یکی از آنها به هر دلیلی نتواند به آنها رسیدگی کند، یک یا چند تای دیگر هستند که دستشان را بگیرند و به آنها عشق هدیه بدهند.

شادابی کمتر

بچه هایی که تک فرزند هستند، در مهمانی و پارک و سفر مجبورند با بزرگترها دمخور باشند. در نتیجه نمی توانند با همسالانشان ارتباط کافی برقرار کنند و این مسئله باعث می شود که افراد کمتری را در زندگی برای شوخی کردن، بازی کردن، و حتی صحبت کردن داشته باشند. همه اینها باعث می شود که بچه های تک فرزند نسبت به بچه هایی که چند فرزندی هستند، احساس تنهایی بیشتر و احساس شادکامی کمتری داشته باشند. 

زیر ذره بین بودن

 بچه هایی  که تک فرزند هستند، در مرکز توجه والدین قرار دارند و هر رفتار آنها توسط والدین پایش می شود. این توجه زیاد باعث می شود که این بچه ها همیشه با یک جور اضطراب زندگی کنند، اضطرابِ اینکه نکند آن کسی نباشند که والدینشان انتظار دارند. به علاوه خود والدین هم از این قضیه اذیت می شوند چرا که مدام خودشان را مجبور می بینند که نگران فرزندشان باشند، آن هم نه یک نگرانی معمولی، بلکه یک اضطراب آزار دهنده. 

پس یعنی تک فرزندی هیچ جنبه مثبتی ندارد؟

صحبت کردن درباره معایب تک فرزندی به این معنی نیست که تک فرزندها افراد موفقی نخواهند بود یا همه آنها لوس و ناز پرورده خواهند شد. تک فرزندهای زیادی هستند که نسبت به بچه های چند فرزندی خلاق تر و اجتماعی تر هم از آب در آمده اند. اما مسئله ای که وجود دارد این است که ما ببینیم در برابر چیزهایی که به فرزندمان می دهیم چه چیزهایی را از او می گیریم.

اگر شما هم طرفدار تک فرزندی هستید، توجه کنید که گرچه ممکن است به فرزندتان آسایش بیشتر، تحصیل در مدرسه بهتر، دانشگاه بهتر، کلاس های متفرقه بیشتر، و خیلی چیزهای دیگر بدهید ولی یک چیز خیلی مهم را از او خواهید گرفت: داشتن خواهر و برادرانی که امروز و فردا پشت و پناه او باشند. واقعاً آیا داشتن بهترین امکانات و رتبه های علمی و شغلی به تحمل یک لحظه تنهایی و احساس نداشتن یک پشتوانه امن می ارزد؟
     
  
مرد

 
تعداد فرزند در خانواده به دو عامل اساسی بستگی داره
۱-شرایط خانواده:معیشت،فرهنگ،سلامت جسمی و روحی و ...
۲-شرایط اجتماع:امکانات رفاهی،مسکن،شغل،سیاست های جمعیتی و ...

واقعا سوالی نیست که بشه راحت بهش پاسخ داد.اما به شخصه در اکثر حالات با دو فرزند موافقم.
با محیط زیست مهربان باشیم
     
  
زن

 
فرزند خوبه به شرطی که مرد همکاری کنه
     
  
صفحه  صفحه 15 از 23:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  22  23  پسین » 
خانه و خانواده

Child More or Less ? | فرزند بیشتر یا كمتر ؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA