ارسالها: 14491
#201
Posted: 31 Jul 2013 06:39
خواص معجزه آسای عصاره هسته انگور
عصاره ی هسته ی انگور، یک مکمل نسبتاً جدید در ایالات متحده است، اگرچه در اروپا برای سال های متمادی استفاده شده است.
عصاره ی هسته ی انگور از فشردن و تصفیه هسته ی انگور تازه تهیه می شود.
عصاره هسته انگور غنی از پرو آنتی سیانین (PCO ) ، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند جلوی تخریب های سلولی در اثر رادیکال های آزاد را بگیرد و بافت های پیوندی را تعمیر و تقویت کرده و به فعالیت آنزیم ها کمک کند.
PCO پاسخ های آلرژیک و دستگاه ایمنی بدن را با کاهش تولید هیستامین، تسکین می دهد.
آنتی اکسیدان ها
حتماً می دانید که آنتی اکسیدان ها سلاح مبارزه با رادیکال های آزاد هستند. رادیکال های آزاد بمب های تخریب کننده ای هستند که سلول ها خصوصاً سلول های دیواره رگ ها را تخریب می کنند.
این بمب های تخریبی در اثر بسیاری از مواد آلوده کننده مثل مواد شیمیایی ، الکل ، داروها ، دود سیگار ، خوردن چربی خصوصاً روغن های جامد ، فعالیت میکروب ها و ویروس ها در بدن ، حتی برخورد اشعه خورشید به پوست ، برخورد اشعه X به بدن و سوختگی بوجود می آیند که در رگ ها حرکت می کنند و سلول ها را می کشند. آنچه این مولکول های مضر را تخریب می کند، آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C، ویتامین E، بتاکاروتن(در سبزیجات فراوان است)، سلنیوم ، بیوفلاوونوئید و بیوفلاوانول است.
PCO چیست؟
یک نوع بیوفلاوونوئید است که ماده طبیعی گیاهی است و بافت های زنده را تقویت می کند. این ماده از سال 1950 مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته و فواید بسیاری از آن بدست آمده که از نظر علمی هم ثابت شده است ، از آن جمله :
· افزایش استحکام رگ ها که مانع از بروز سکته و بیماری های قلبی می شود. از عوارضی مثل کبودی ، ادم ناشی از ضربه یا تصادف ، واریس ، ورم پاها و مشکلات عروق چشم جلوگیری می کند.
· سطح ایمنی بدن را بالا می برد.
· بینایی چشم را بهتر می کند.
· گردش خون محیطی را بهبود می بخشد.
· پاسخ های ایمنی و آلرژیک بدن را کاهش می دهد.
· فرایند پیری را کند می کند و پوست را شاداب نگه می دارد.
اخیراً به این نتیجه رسیده اند که اثر PCO در بدن ، 20 برابر ویتامین C و 50 برابر ویتامین E است.
منابع غذایی PCO
PCO در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد ، ولی به مقدار بسیار کم . بهترین منابع غذایی آن انگور ، تمشک، آلبالو، گیلاس و آلو است و معمولاً در پوست و دانه آنها موجود است. از این رو چون انگور را با دانه اش میل می کنند ، منبع خوبی از PCO است و بالاترین مقدار آن با غلظت 95 درصد ، در هسته انگور موجود است. PCO ضد حساسیت و زخم است.
اثر هسته انگور در بهبود بسیاری از بیماری ها مشخص شده است که ما به ترتیب آنها رابرای شما بیان می کنیم.
بیماری های قلبی و عروقی :
می دانید که اکسیداسیون LDL - کلسترول یا کلسترول بد عروق را سفت می کند و احتمال سکته را به شدت بالا می برد و حتماً شنیده اید که ویتامین E ضد سکته است . اثر عصاره هسته انگور 50 برابر ویتامین E است. با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش می یابد و فشار خون نیز کم می شود.
سرطان:
عصاره هسته انگور درمان سرطان نیست. تحقیقات بسیاری نشان داده که آنتی اکسیدان ها ضد سرطان اند و از بروز همه نوع سرطانی جلوگیری می کنند. تحقیقات نشان داده افرادی که ویتامین E و سلنیوم کمتری مصرف می کنند ، یازده برابر بیشتر در معرض سرطان هستند. PCO موجود در هسته انگور خیلی مفیدتر از ویتامین E است و در عین حال از تخریب DNA سلولی هم جلوگیری می کند.
دندان ها و لثه ها :
طبق گزارش دندانپزشک ها مصرف انگور و عصاره هسته انگور در سلامت دندان و لثه ها بسیار مؤثر است ، زیرا آنتی اکسیدان موجود در آن از خرابی دندان جلوگیری می کند و موجب می شود لثه ها سفت و صورتی رنگ باقی بمانند. پس مصرف انگور در مبتلایان به عفونت های دهان بسیار مفید است.
حتی اخیراً ثابت شده است که مصرف کشمش از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند ، زیرا دارای موادی است که تعداد میکروب های مولد پوسیدگی را کاهش می دهد.
چشم ها :
تحقیقات نشان می دهد PCO موجود در هسته انگور از اثر تخریبی رادیکال ها جلوگیری کرده و موجب سلامت پروتئین کلاژن سلول های بینایی می شود. مصرف PCO به شدت موجب بهبود افراد مبتلا به هر نوع عارضه سلول های بینایی خصوصاً تحلیل لکه چشم می شود. از این رو عصاره هسته انگور در درمان آب مروارید و آب سیاه موثر است.
پوست :
نکته مهم در سلامت پوست جلوگیری از پیرشدن آن است که با حفظ تناسب پروتئین های کلاژن و الاستین ( پروتئین های موجود در پوست ) امکان پذیر است. عصاره هسته انگور، پوست را در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند و از چروک شدن و ایجاد سرطان در آن جلوگیری می کند. این ماده موجب تقویت بافت پیوندی پوست و حفره های چربی شده و موجب جوانی پوست می شود. افرادی که از این عصاره استفاده کرده اند، گفته اند که موجب پرشدن پوست و کاهش اثر زخم های قدیمی و ترک های حاصل از لاغر شدن بعد از چاقی و گلوله های چربی خصوصاً در ران ها شده است.
سیستم عصبی:
بعضی از پزشکان عقیده دارند مصرف PCO موجب بهبود بیماران مبتلا به MS می شود و جلوی پیشرفت عوارض MS را می گیرد. PCO این قابلیت را دارد که از مرز خونی مغز عبور کند و به سلول های مغزی وارد شود . با مصرف PCO بیماران ابراز می دارند که نظم ذهنی بهتری دارند.
ریه ها:
مصرف عصاره هسته انگور در بهبود آسم و آمفیزم مؤثر است. همچنین گزارش شده مصرف PCO موجود در عصاره هسته انگور عفونت های تنفسی، سرفه و خلط سینه را بهبود می بخشد.
مقدار مصرف:
عصاره ی هسته ی انگور عموماً به فرم کپسول های 50 تا 100 میلی گرمی موجود است. مناسب ترین دوز( مقدار ) آن برای افراد بالغ 150 تا 200 میلی گرم (50 میلی گرم به ازای هر 35 کیلو از وزن بدن) در روز می باشد. در اروپا OPCS عموماً به صورت کپسول هایی تا 300 میلی گرم در روز برای درمان ادم، آلرژی ، التهابات ، پیری پوست و اختلالات عروق تجویز می شود. این عصاره یک ساعت پس از مصرف به طور کامل جذب می شود و نیمی از مقدار اولیه آن تا 7 ساعت پس از مصرف همچنان در بدن عمل می کند.
ملاحظات و تداخلات:
تاکنون هیچ واکنش مسمومیت زا ، جهش ژنی ، سرطان زا یا اختلالات جنینی ناشی از مصرف این عصاره گزارش نشده است، اگر چه به دلیل نفوذپذیری بالای OPCS از جدار رگ های خونی، احتمال دارد مصرف این عصاره به همراه داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین، باعث خونریزی شود.
در افراد حساس به فرآورده های انگور حالت تهوع ، اختلالات معده و کهیر موقت در پوست ، از عوارض جانبی احتمالی این عصاره است. نظر به این که هیچ مدرک بالینی دال بر خاصیت درمانی قطعی از عصاره ی هسته ی انگور در دست نیست لازم به نظر می رسد که بیماران مبتلا به سرطان ، دیابت، امراض قلبی- عروقی و ... تنها با مشورت با پزشک معالج خود اقدام به جایگزینی این عصاره با داروهای مصرفی خود کنند.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#202
Posted: 31 Jul 2013 06:42
.:: معجزه عسل و دارچین در کاهش وزن ::.
مواد طبیعی بسیاری برای کاهش وزن در دسترس قرار دارند. با این حال، بهنظر میرسد که چای حاوی عسل و دارچین یکی از دلپذیرترین مواد طبیعی برای کاهش وزن باشد. آیا این معجون پرانرژی میتواند به کسی در رسیدن به وزن مناسب کمک کند؟ بسیاری از مردم ادعا میکنند که نوشیدن 2 بار در روز (صبح و شب) مخلوط عسل و دارچین در کاهش وزن مؤثر است. یک حقیقت علمی برای این ادعا وجود دارد.
بهطور سنتی، از عسل بهعنوان مادهای خوابآور، مسکن گلودرد و حتی التیامبخش زخم استفاده شده است، اما آیا عسل میتواند به کاهش وزن نیز کمک کند؟ برخی از دانشمندان معتقدند که عسل میتواند این کار را انجام دهد. بدیهی است که اکثر افراد چاق از عارضه مقاومت به انسولین نیز رنج میبرند. این عارضه مانع سوختوساز درست گلوکز میشود. هنگامی که چنین شرایطی رخ میدهد کاهش وزن بسیار دشوار میشود. برخی مطالعات نشان دادهاند، افرادی که به مدت 30 روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کردهاند موفق شدهاند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند.
ه گزارش ایزاین آرتیکل،80درصد از مواد تشکیلدهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل میدهد. گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرینکنندهها باعث افزایش قندخون نمیشوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل میشود. هرچه حساسیت سلولها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار میشود. بهنظر میرسد عسل حتی میتواند بعضی از علائم مقاومت به انسولین را معکوس کند. این در حالی است که دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گستردهای قرار گرفته است.
یک مطالعه پژوهشی آشکار کرده است که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون- بیماران دیابتی که بهطور نامنظم کنترل شدهاند- میشود. مطالعه دیگر روشن کرده است که اجزای تشکیلدهنده دارچین میتوانند باعث کاهش و پیشگیری از مقاومت به انسولین شوند. مرکز اشتها در مغز دارای گیرندههای انسولین است. هنگامی که فردی به عارضه مقاومت به انسولین دچار میشود، بخش عمده انسولین قادر به رسیدن به این گیرندهها نیست، غده لوزالمعده به تولید بیش از پیش انسولین ادامه میدهد تا سطح گلوکز خون را پایین نگاه دارد و این شرایط باعث تداوم پراشتهایی میشود.
بهنظر میرسد که مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیدهاند اظهار کماشتهایی و بیمیلی نسبت به کربوهیدراتها را تجربه کردهاند. مقاومت به انسولین بهطور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافهکردن عسل و دارچین به رژیم غذایی میتواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. اگرچه دستورالعملهای بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است:
· یک بخش دارچین به نسبت 2 بخش عسل
· یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید.
· بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید.
· نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید.
از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#203
Posted: 31 Jul 2013 06:44
6 ماده غذایی برای سمزدایی بدن
اگر میخواهید وزنتان را کاهش دهید و یا به انرژی بیشتری نیاز دارید و یا میخواهید رنگ چهرهتان شادابتر شود و یا درصدد تقویت روحیه خود هستید بهتر است بدن خود را با این 6 ماده غذایی سمزدایی کرده و شیوه زندگی خود را تغییر دهید.
این مواد غذایی عبارتند از:
· لیمو:
لیمو به دو علت پای ثابت بسیاری از رژیمهای غذایی برای سمزدایی بدن است؛ اول آن که لیمو سرشار از آنتیاکسیدان ویتامین C است و برای پوست اثر فوقالعادهای دارد و با بیماریهای ناشی از رادیکالهای آزاد مبارزه میکند و دوم آن که اثر قلیایی بر روی بدن دارد به این معنا که به تعادل PH بدن کمک کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود.
سعی کنید صبح خود را با نوشیدن مقداری آب داغ همراه با برشی از لیمو شروع کرده تا بدنتان سمزدایی شده و شسته شود.
· زنجبیل
اگر غذای خیلی پرچرب خوردهاید و با گوارش آن مشکل پیدا کردهاید خوردن زنجبیل را به شما پیشنهاد میکنیم. مصرف زنجبیل نهتنها حالت تهوع را برطرف میکند بلکه به عمل گوارش کمک کرده و گاز و نفخ را نیز کاهش میدهد.
علاوه بر مواردی که ذکر شد زنجبیل حاوی آنتیاکسیدان فراوانی است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود.
زنجبیل را به صورت چای تهیه کرده و یا آن را به شکل رنده شده به آب میوه و یا سبزیجات اضافه کرده و میل کنید.
· سیر
مصرف سیر نه تنها برای قلب بلکه برای سمزدایی بدن نیز بسیار مفید است. این سبزی پرخاصیت حاوی خواص آنتی ویروس، آنتی باکتریال و آنتی بیوتیکی است و همچنین دارای ترکیبی شیمیایی موسوم به آلیسین است که موجب تقویت و افزایش سلولهای سفید خون میشود و در نتیجه به رفع سموم از بدن کمک موثری میکند.
بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنید. برای این کار میتوانید آن را به سس سالاد اضافه کنید تا هم به آن طعم داده و هم از خواص سالم آن بهرهمند شوید.
· لبو
لبو، سرشار از منیزیم، آهن و ویتامین C است و محققان در تحقیقات اخیر خود این ماده غذایی را به عنوان یک غذای فوقالعاده عالی اعلام کردهاند. لبو نه تنها برای پوست، مو و تنظیم سطح کلسترول مفید است بلکه برای سمزدایی کبد نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
لبو را به تنهایی و یا درون سالاد ریخته و از خواص مفید آن بهرهمند شوید.
· چای سبز
کمتر برنامه غذایی وجود دارد که در آن جایی برای چای سبز وجود نداشته باشد. مصرف مایعات برای حفظ سلامتی و رفع سموم از بدن بسیار مفید است و چای سبز نیز یکی از فوقالعادهترین مایعات به شمار میرود.
این نوشیدنی نه تنها برای کاهش وزن مفید است بلکه سرشار از آنتیاکسیدان است. تحقیقات جدید نشان داده نوشیدن چای سبز میتواند کبد را از ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله کبد چرب محافظت کند.
· میوه تازه
میوهجات تازه سرشار از ویتامین، مواد معدنی، آنتیاکسیدان و فیبر هستند و همچنین کم کالری بوده و دارا بودن این خواص آنها را به مواد غذایی مهمی برای سمزدایی بدن تبدیل کرده است.
اگر میخواهید چشمهایتان براقتر و پوستتان شفافتر و موهایتان درخشانتر شود و سیستم گوارشتان تقویت شود سعی کنید انواع میوه و سبزیجات را به مقدار زیاد مصرف کنید.
خوشبختانه اضافه کردن میوه به رژیم روزانه کار سادهای است بنابراین سعی کنید روز خود را با خوردن سالاد میوه تازه شروع کرده و یا از آن به صورت اسموتی یا میان وعده طی روز استفاده کنید.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#204
Posted: 31 Jul 2013 06:45
با خواص گوشت ماهی بیشتر آشنا شویم
غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند. توجه داشته باشید که میگو دارای کلسترول زیادی می باشد، اما با این حال مقدار کلسترول در میگو کمتر از مقدار آن در گوشت قرمز است.
گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند. لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود.
متخصصان تغذیه برای همه افراد به خصوص بیماران قلبی، مصرف دو بار ماهی در هفته(هر بار 90 گرم) را سفارش می کنند.
چربی ماهی مفید است و چربی گوشت قرمز مضر، زیرا چربی گوشت قرمز از نوع چربی های اشباع می باشد، اما چربی ماهی از 2 نوع اسید چرب غیر اشباع امگا 3 به نام های EPA و DHA است.
*خواص ماهی و روغن ماهی یا امگا 3
* روغن ماهی بیماری های قلبی را به صفر می رساند. لازم به توصیح است که اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است.
* مقدار تری گلیسیرید خون را کم می کند.
* تجمع پلاکت های خونی را کم می کند.
* عملکرد سلول های خون رسان را زیاد می کند.
* ضربان قلب را تنظیم می کند.
* فشار خون را پایین می آورد.
* کلسترول خوب ( HDL ) را بالا می برد. این نکته برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد.
* سلامت مغز را تامین می کند و برای بیماران مبتلا به MS مفید می باشد. مشاهده شده که افراد MS با مصرف ماهی، علائم و نشانه های این بیماری را کمتر بروز می دهند.
* درمان کننده دردهای کمر و گردن می باشد.
* اسید چرب امگا 3 از دیابت نوع 1 در کودکان جلوگیری می کند.
* مصرف امگا 3 توسط مادران باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) نوزادشان می گردد.
* مادران باردار با مصرف روغن ماهی از زود متولد شدن نوزاد جلوگیری می کنند.
* روغن ماهی موجب افزایش متابولیسم بدن و به دنبال آن موجب کاهش وزن می گردد.
* روغن ماهی درمان کننده بیماری های تنفسی می باشد.
* اسید چرب امگا 3 بر سلامتی پوست اثر مثبتی دارد. این اسید چرب از خشک شدن و پوسته پوسته شدن، اگزما، جوش و دیگر بیماری های پوستی جلوگیری می کند. علاوه بر آن موجب تسریع در بهبود پوست بیمار می گردد.
* موجب سلامت و افزایش قدرت بینایی می گردد.
* از افسردگی و پریشانی جلوگیری می کند.
* باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. لوپوس که یک بیماری سیستم ایمنی می باشد و می تواند منجر به مرگ شود، توسط کمبود امگا 3 رخ می دهد.
*منابع امگا3
ماهی های سالمون و ساردین و همچنین گردو بیشترین مقدار امگا 3 را دارا می باشند، یعنی در هر واحد از این ماهی ها حدود 15/1 گرم امگا 3 می باشد. بقیه ماهی ها در هر واحد، 45/0گرم اسید چرب امگا 3 دارند. میگو در هر واحد حدود 32/0 گرم اسید چرب امگا 3 دارد.
منابع دیگر اسید چرب امگا 3، عبارت است از: دانه سویا، کدو و کلم.
تحقیقات نشان داده است که دریافت امگا 3 از طریق مواد غذایی، بهتر از دریافت آن از طریق مکمل هاست.
به طور کلی، 84 گرم میگو دارای 29 گرم اسید چرب امگا 3 است.
84 گرم سالمون 9/1 - 1/1 گرم اسید چرب امگا 3 دارد.
در 84 گرم ماهی تن کنسرو شده حدود 24/0 - 17/0 گرم اسید چرب امگا 3 وجود دارد.
لازم به ذکر است، که در بدن ما باید به مقدار کافی ویتامین های B6، B3 و C و همچنین املاح منیزیم و روی وجود داشته باشد، تا امگا 3 اعمال خود را بهتر انجام دهد.
ویتامین E که خود یک آنتی اکسیدان می باشد، امگا 3 را در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.
*علائمی که نشان می دهند باید امگا 3 بیشتری مصرف کنیم عبارتند از:
خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست صورت، جوش صورت، زخم دهان ، سردرد ، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، شکننده بودن موها و ناخن ها و عدم تمرکز.
مصرف امگا 3 باعث دور شدن بسیاری از بیماری ها می گردد، از جمله:
* آلزایمر و فراموشی
* آسم
* بیش فعالی(پرتحرکی و کاهش توجه)
* سرطان
* سردردهای میگرنی
* MS
* چاقی و افزایش وزن
* پسوریازیس(وجود لکه های قرمز رنگ در بدن)
* نرمی استخوان
* ورم مفاصل
* افزایش فشار خون
* دیابت
* افسردگی
* ناراحتی های پوستی
* روماتیسم
همان طور که می دانید، روماتیسم در مردم شمال کشورمان زیاد است. خداوند برای درمان این بیماری ماهی ها را آفریده است. پس، بهتر است از نعماتی که خداوند در اختیارمان قرار داده است استفاده کنیم تا بعدها دچار مشکلات و بیماری ها نگردیم.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#205
Posted: 31 Jul 2013 06:48
آشنایی با خواص بادام هندی
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیلهای محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.
این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوهی درختی که بلارد نام دارد، یافت میشود.
با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.
در قرن 16 میلادی، پرتغالیها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.
امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کنندههای بزرگ کاشو هستند.
در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کرهی نرم خوش مزهای درست میکنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود.
برای این که با خاصیت این گیاه بیشتر آشنا شوید متن زیر را مطالعه نمایید:
فواید مصرف بادام هندی
* پیشگیری از سنگهای صفراوی
مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگهای صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق 20 سالهی جمع آوری شده از 80000 زن پرستار نشان میدهد کسانی که در هفته حدود 30 گرم بادام هندی مصرف نمودهاند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامهشان نداشتهاند، 25 درصد کمتر به سنگهای صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامهی غذایی روزانهتان نمایید.
* سلامت استخوان ها و آرامش
این حقیقت کاملاً جا افتاده است که کلسیم برای استحکام استخوانها ضروری است، اما بد نیست بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوانها حیاتی است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوانها وجود دارد.
منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیتهی عصبی و عضلانی کمک میکند. در واقع کلسیم برای انقباض عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز است.
* آنتی اکسیدانی قوی
از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو میتوان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیمهای بدن است که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت میکند.
مس برای برداشتن رادیکالهای آزاد مُضر در بدن و برای استفادهی بهینهی آهن کمک بزرگی است.
مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوانها و بافتهای ارتباطی بدن ضروری است.
* کاهش ریسک افزایش وزن
بر خلاف باور عموم مردم که میگویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی میشود، باید گفت که تحقیقات اخیر نشان دادهاند که این تصورات غلط، بیاساس است. در حقیقت افرادی که دو بار در هفته از بادام هندی استفاده میکردند در مقایسه با دیگر افراد مشابهی که اصلاً بادام هندی نمیخوردند اضافه وزن کمتری داشتند. البته بد نیست بدانید که هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد.
* سلامت قلب و عروق
بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک میکند.
کاشو فشار خون بالا را کاهش میدهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح میباشد و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت میشود که از عوامل تنظیم کنندهی فشار خون هستند.
پس برای پیشگیری از بیماریهای کرونری قلب، هفتهای 4 بار و هر بار به اندازهی یک مشت بادام هندی بخورید.
به طور کلی بیشتر آجیلها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.
احتیاط کنید:
* بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظهای از اگزالات است. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن میتواند منجر به کریستاله شدن آنها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.
از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیهها و یا کیسهی صفرایشان را در آوردهاند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.
* آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنشهای آلرژیک ممکن است یا فوری باشد و خاص(مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لبها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد(مانند خستگی و افسردگی).
نکات مربوط به پخت و پز
بادام هندی میتواند در خیلی از دستور پخت غذاها وجود داشته باشد مثل سالادها، ماکارونیها، سوپها، خورشها و حتی دسرها.
در غذاهایی که با پختن آماده میشوند معمولا بادام هندی را در مراحل آخر پخت اضافه میکنند، در غیر این صورت بادام هندیها خیلی زود نرم شده و بافتشان از هم پاشیده میشود.
در این نوع غذاها، دانههای بادام هندی نرم میشوند و بنابراین صدای خرد شدنشان را در دهانتان مانند دیگر آجیلها نمیشنوید، اما در سالادها و دسرها میتوانید بافت بادام هندی را به همان صورتی که است، در زیر دندانهایتان احساس کنید.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#206
Posted: 31 Jul 2013 06:50
کدامیک مفیدترند؛ انگور قرمز یا سبز؟
برای آگاهی از تفاوت انگور قرمز با انگور سبز ابتدا با خواص هر کدام جداگانه آشنا شوید.
انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها - نوعی آنتیاکسیدان - است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی 61 کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونویید که به عنوان کاتچینها شناخته شدهاند، در انگور سبز و قرمز موجودند. انگور سبز دارای مقداری آهن و پتاسیم نیز است.
تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز
اکنون با شناخت نسبی از تفاوت میان انگور قرمز و سبز، مقایسه این دو نوع انگور بر اساس ارزش غذایی و خواص سلامتی آنها، راحتتر خواهد بود.
اکثر کارشناسان تغذیه و دستاندکاران حوزه سلامت، مصرف انگور قرمز را بیشتر از انگور سبز توصیه میکنند چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتیاکسیدانهای بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت میشود.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید مانند ریزوراتول، کاتچینها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچینها است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز میشوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیرهتر باشد تمرکز این آنتیاکسیدانها در انگور بیشتر است.
در این میان ریزوراتول و کوئرستین مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. ریزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضدسرطانی نیز دارد.
کوئرستین، خواص آنتیهیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژیهای مختلف به کار میرود.
آنتوسیانین موجود در انگور قرمز نیز خواص ضد التهابی دارد.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#207
Posted: 31 Jul 2013 06:52
خواص درمانی خربزه
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف خربزه در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
"یوسف نقیایی" در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه میوه خربزه در زمره میوههای شیرین قرار میگیرد، اظهار کرد: هر یکصد گرم خربزه، 8 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در آن از نوع گلوکز و فروتوز است، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
وی یک گرم فیبر، 12 میلیگرم کلسیم، 17 میلیگرم فسفر، 238 میلیگرم پتاسیم، 1250 واحد پیشساز ویتامین A و 31 کیلو کالری انرژی را از مواد تشکیل دهنده درهر یک صد گرم خربزه ذکر کرد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود 37 میلیگرم ویتامین C در هر یکصد گرم میوه خربزه، نقش این میوه را در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماریهای لثه موثر دانست.
نقیایی تاکید کرد: میزان پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی - عروقی بسیار موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی دارد.
وی با اشاره به مقدار قابل توجه پیشساز ویتامین A موجود در میوه خربزه، گفت: پیشگیری از بیماریهای چشمی، جلوگیری از بیماریهای عفونی، طراوات و شادابی پوست از جمله اثرات خربزه به علت داشتن این ویتامین است.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#208
Posted: 31 Jul 2013 06:53
کلم قرمز بخورید تا پوستی سالم داشته باشید
جدا از اهمیت کلم قرمز به عنوان ماده اصلی سالاد، این گیاه به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدان در سلامت پوست بسیار مفید است.
به گزارش سرویس ایسنا، کلم قرمز منبع غنی از ویتامین C و ویتامین k است و رنگ قرمز آن موجب میشود تا نسبت به کلم سبز اثرات درمانی بیشتری داشته باشند.
مطالعات انجام شده در مورد خواص این گیاه نشان میدهد که «آنتوسیانین» موجود در آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای مفرط قلبی- عروقی، دیابت و انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد. همچنین مصرف این گیاه به دلیل ترکیب آنتی اکسیدانهای موجود در آن به شفافیت و لطافت پوست کمک شایانی خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، برای نگه داشتن کلم قرمز آن را داخل کیسه پلاستیکی نگه دارید و داخل یخچال قرار دهید که این کار میتواند این گیاه را مدت دو هفته تازه نگه دارد.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#209
Posted: 31 Jul 2013 06:57
5 نوشیدنی موثر در فصل تابستان
در فصلهای گرم سال، تعریق بدن بالا میرود و آب بیشتری دفع میشود. البته تعریق به شرطی که طبیعی باشد، مفید است و باعث میشود تعادل آب و الکترولیتها حفظ شود و بدن با مشکلی روبه رو نشود ...
لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب و میوهها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم. تجربه نیز نشان داده است که مصرف برخی شربتها یا عرقیات میتواند آب کافی به بدن برساند تا مشکل کم آبی به حداقل رسیده و فرد دچار گرمازدگی و عطش نشود. در میان آنها 5 نوشیدنی وجود دارد که بیشترین تأثیر را دارند! پس برای آشنایی بیشتر با آنها، ادامه همین مطلب را مطالعه کنید.
+
1. شربت آبلیمو
یکی از شربتهایی که از قدیم در فصل گرم مورد مصرف قرار میگرفته، شربت آبلیمو است.
پایه اصلی این شربت، عصاره لیموترش است که با آب رقیق میشود و همراه مقدار کمی قند یا شکر مورد مصرف قرار میگیرد.
آبلیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد! زیرا آبلیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر میگذارد و باعث تخریب آن میشود. بنابراین بهتر است چه در غذا و چه در سالاد حتماً قبل از استفاده، آبلیمو را رقیق کنید.
جالب است بدانید که شربت آبلیمو جلوی گرمازدگی و عطش را میگیرد و مصرف آن در ماههای گرم و در مسافرتها، به خصوص مسافرتهای دریایی، بسیار مناسب است. شربت آبلیمو زیانی ندارد و مصرف آن در هر سنی توصیه میشود.
آبلیمو خواص متعدد دیگری هم دارد که عبارتند از ضد تصلب شرایین، کاهشدهنده کلسترول، ضد برخی سموم از جمله تریاک، ضدتب و ضد کمبود ویتامین C.
+
+
2. خاکشیر
شربت دیگری که خاصیت ضد عطش و گرمازدگی دارد، خاکشیر است. از قدیم به تجربه از شربت آن با آب سرد و کمی شکر در نواحی گرم به خصوص در فصل تابستان برای رفع عطش استفاده میکردهاند.
درباره خاکشیر باید اضافه کنیم که روی دانه آن موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب میتواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید. به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه میشود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.
نباید فراموش کرد که هر دانه خوراکی که مانند خاکشیر لعاب داشته باشد، میتواند به همین شکل عمل و کمبود آب بدن را جبران کند.
+
+
3. تخم شربتی
جالب است بدانید که تخم شربتی دانه گیاه ریحان خوراکی است. این دانهها درشتتر از خاکشیر و سیاه رنگ هستند. وقتی تخم شربتی داخل آب ریخته میشود، روی آن لایهای ژلهای تشکیل خواهد شد. شربت آن ضد گرمازدگی و ضد عطش است و میتوان گفت تخم شربتی و خاکشیر تقریباً خواص یکسانی دارند.
در ضمن، خاکشیر و تخم شربتی خاصیت مسهل و ملین داشته و مصرف آنها برای جلوگیری از یبوست که در تابستان شایع میشود، مناسبتر است.
+
+
4. عرق بیدمشک
بیدمشک نوعی بید است ولی این درخت در اول بهار و قبل از آنکه برگ بدهد، گلهای زیبا و خوشبویی دارد. عرق بیدمشک از گلهای این نوع بید که در ارومیه بسیار زیاد است، تهیه میشود.
گاهی از عرق بیدمشک بدون رقیق کردن استفاده میشود که خواصی نظیر تقویتکننده، آرامبخش، ضد گرمازدگی و مقوی قلب دارد. گاهی نیز به صورت شربت آن را رقیق و مقداری شکر به آن اضافه میشود.
عرق بیدمشک علاوه بر ضد عطش بودن، خاصیت آرامبخشی و تقویت قلب نیز دارد و مطالعههای اخیر خواصی را که از قدیم به تجربه به آن نسبت میدادند، از نظر علمی به اثبات رساندهاند.
+
+
5. گلاب
گلاب در حقیقت نوعی عرق گیاهی است که از گلبرگهای چند نوع گل محمدی تهیه میشود. گلاب ایرانی که به ویژه در ناحیه قمصر کاشان تهیه میشود، بسیار معروف است. گلاب که همان اسانس گل محمدی است، خواص دارویی زیادی دارد، از آن جمله میتوان به ضد اسهال، ضد التهاب، افزایشدهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلطآور، مقوی معده و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد.
در ضمن، گلاب به برخی محصولات مثل فالوده، بستنی یا برخی شربتها افزوده میشود. گاهی نیز خود گلاب به شکل رقیق به حالت شربت به مصرف میرسد. این مایع در عین حال که خواص نامبرده را دارد در پیشگیری از عطش و گرمازدگی هم موثر است.
غیر از این 5 نوشیدنی، در فصل تابستان از بقیه میوهها هم برای تأمین آب بدن میتوان کمک گرفت. طالبی، خربزه و هندوانه جلوی گرمازدگی و عطش را میگیرند و آلبالو، هلو و آناناس نیز از میوههایی هستند که هم به شکل طبیعی و هم به شکل عصاره و رقیقشده میتوانند در روزهای گرم تابستان مفید باشند.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#210
Posted: 31 Jul 2013 06:59
طالبی، درمان کننده بیماریهای قلبی
طالبی منبع غنی از ویتامینهایی است که از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
به گزارش پانا، طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود.
براساس مطالعات اخیر دانشمندان، طالبی علاوه بر ویتامینهای A و C حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامینهایB6،B3،B5 وB1 است.
طالبی منبع غنی ویتامینهای A و C و منبع بسیار خوب ویتامین B6 و پتاسیم و منبع خوبی از سایر مواد مغذی ذکر شده است.
همانطور که ویتامین A آنتیاکسیدان محلول در چربی است، ویتامین C آنتیاکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد .
وجود مجموعهای از ویتامینهای گروه B در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. لاغرکننده است.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟