ارسالها: 14491
#261
Posted: 2 Aug 2013 07:25
ویتامینی موثر در میگرنهای قاعدگی
این ویتامین میتواند جایگزین مناسب و یا مكمل مناسبی برای درمانهای پیشگیری كننده از میگرن قاعدگی باشد.
یافته های این تحقیق نشان داد صرف نظر از اینكه ویتامین E و یا پلاسبو در دو سیكل اول قاعدگی یا دو سیكل دوم قاعدگی در مدت زمان مطالعه مصرف شود،ویتامین E و پلاسبو باعث كاهش در میانگین شدت سردردهای میگرن قاعدگی و بهبود فاكتورهای همراه با سردردهای میگرن قاعدگی میشوند؛اما تأثیر ویتامین E بیشتر از پلاسبو بودهاست.
همچنین مقایسه میزان فعالیتهای روزانه هنگام بروز سردردهای میگرن قاعدگی بین مرحله مصرف ویتامین E و مرحله مصرف پلاسبو، نشان داد كه ویتامین E باعث بهبود انجام فعالیتهای روزانه هنگام بروز سردردهای میگرن قاعدگی میشود.
بنا بر نتایج به دست آمده و با توجه به عدم وجود عوارض جانبی ناشی از مصرف ویتامین E در دوزهای توصیه شده، ویتامین E میتواند جایگزین مناسب و یا مكمل مناسبی برای درمانهای پیشگیریكننده از میگرن قاعدگی باشد.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#262
Posted: 2 Aug 2013 07:26
اين ميوه را بخوريد و لاغر شويد!
گوجه.فرنگي، به.خاطر كالري پاييني كه دارد، براي لاغر شدن مفيد است.
گوجه.فرنگي.ها با اينكه شيرين هستند، داراي كالري پاييني هستند و از پرمصرف.ترين سبزيجات، در دنيا بشمار مي.روند كه به صوررت خام، بخارپز، سرخ كرده، خورشتي، پوره، سس و غيره مصرف مي.شوند.
اگرچه، اكثر افراد، گوجه .فرنگي.ها را به عنوان نوعي سبزي درنظر مي.گيرند ولي از لحاظ گياه..شناسي در بخش ميوه.ها، طبقه.بندي مي.شوند و داراي مقدار زيادي ويتامين C هستند.
ارزش غذايي يك عدد گوچه.فرنگي تازه
كالري / 24
چربي / 0 گرم
چربي اشباع شده / 0 گرم
كلسترول / 0 ميلي.گرم
كربوهيدرات / 5 گرم
پروتئين / 1 گرم
فيبر رژيمي / 1 گرم
سديم / 6 ميلي.گرم
ويتامين C / 15 ميلي.گرم
پتاسيم / 292 ميلي.گرم
فوايد سلامتي
گوجه.فرنگي.ها، واقعا سرشار از ويتامين C هستند.
اين آنتي.اكسيدان.هاي قوي، نقش مهمي را در حفظ سلامتي سيستم ايمني بدن ايفا مي.كنند.
آن.ها همچنين، داراي بتاكاروتن و كاروتنوئيد هستند كه براي پيشگيري از بيمارهاي مختلف، بخصوص، حملات قلبي و سرطان موثر هستند.
ليكوپن موجود در گوجه.فرنگي، به كاهش خطر سرطان پروستات كمك شاياني مي.كند.
گوجه.فرنگي.ها همچنين داراي مقدار مناسبي پتاسيم هستند كه براي پيشگيري از سكته.هاي مغزي مفيدند.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#263
Posted: 2 Aug 2013 07:27
مواد غذایی سالم، ضدسرطان، بهبود دهنده
در این مطلب به انواع غذاهایی که علاوه بر سالم بودن به بهبود عملکرد دستگاه های مختلف بدن نیز کمک می کنند می پردازیم.
غذاهای طبیعی به عنوان قسمتی از یک رژیم غذایی سالم نقش مهمی در کمک به عملکرد درست بدن دارد. غذاهای طبیعی و مغذی زیادی وجود دارد اما در این مطلب به انواع غذاهایی که علاوه بر سالم بودن به بهبود عملکرد دستگاه های مختلف بدن نیز کمک می کنند می پردازیم. به نقل از نیوزویک در واقع این غذاها با سرطان مبارزه می کنند، کلسترول را کاهش می دهند و از قلب محافظت می کنند.
* کیوی: این میوه ریز اما سرشار از ماده مغذی دو برابر پرتقال ویتامین c دارد، کیوی نسبت به سیب فیبر بیشتر و پتاسیم بالاتری نسبت به موز دارد.
ترکیب فیتوتوترینت، ویتامین ها و ماده معدنی موجود در این میوه بدن را در برابر بیماری قلبی، سکته، سرطان و بیماری های تنفسی محافظت می کند. خاصیت رقیق کننده طبیعی این میوه بدون ایجاد عارضه جانبی است و با کاهش کلسترول مضر و فشار خون به سلامت عروق نیز کمک می کند. بررسی های متعددی نشان داده که این میوه نه تنها میزان آسیب رسیدن به DNA را کاهش می دهد بلکه به سلول ها نیز کمک می کند تا خود را بازسازی کنند.
پزشکان کیوی را به عنوان میوه ای که با سرطان و بیماری قلبی مبارزه می کند به بیماران تجویز می کنند و در طب چینی برای سرعت بخشیدن به بهبود زخم از کیوی استفاده می کنند. از آن جایی که آنزیم های موجود در کیوی بلافاصله پس از برش خوردن فعال و باعث نرم شدن میوه می شود، بهتر است به هنگام مصرف میوه آن را بلافاصله پس از برش، مصرف کنید. هر چه کیوی رسیده تر باشد، قدرت آنتی اکسیدان آن نیز قوی تر است.
* گیلاس: این میوه سرشار از قدرت درمانی است. گیلاس کم کالری است و با التهاب و سرطان نیز مبارزه می کند. بررسی هایی که در آزمایشگاه انجام گرفته نشان می دهد، ۲ نوع ترکیب موجود در این میوه، مانع رشد تومور و سلول های سرطانی می شود.
گیلاس نیز خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد. آنتوسیانین (Anthocyanin) موجود در این میوه میزان اسیداوریک در خون را پایین می آورد و در نتیجه احتمال ابتلا به نقرس را کاهش می دهد. علاوه بر آن این ترکیب، از احتمال خطر ابتلا به سرطان روده می کاهد. در طب چینی، از گیلاس برای درمان آرتروز، نقرس، روماتیسم و کم خونی استفاده می شود. در فصلی که این میوه در بازار می باشد روزی یک وعده از آن بخورید. برای فصل های دیگر سال گیلاس را فریز کرده و استفاده کنید.
* لوبیا: این دانه گیاهی، غذای معجزه گری است. لوبیا، کلسترول را کاهش می دهد، قند خون و تولید انسولین را تنظیم می کند، سلامت هاضمه را تقویت و در برابر سرطان نیز محافظت می کند. لوبیا حاوی فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان است. فیتوکمیکال های متنوع موجود در لوبیا مانع تولید مجدد سلول های سرطانی می شود و با کند کردن رشد تومور، سلول ها را از فعالیت های سرطان محافظت می کند. محققان آمریکایی، گزارش دادند که، زنانی که حداقل هفته ای ۲ بار لوبیا می خورند، ۲۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. بررسی های متعدد نیز ارتباط بین مصرف لوبیا و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی، دیابت نوع ۲، فشار خون بالا، سرطان سینه و روده را نشان می دهد. در واقع لوبیا قرمز و لوبیا چیتی در بالای فهرست مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان قرار دارند. لوبیا علاوه بر فیبر، پروتئین و آهن، اسید آمینه تریپتوفان (tryptophan) نیز دارد.مواد غذایی غنی از تریپتوفان، اشتها را نظم می بخشد و خواب آور است.
فولات موجود در لوبیا نیز نقش چشمگیری در سلامت قلب ایفا می کند. برحسب لوبیایی که انتخاب می کنید، مقدار پتاسیم، منیزیم، ویتامین B2B1 و K دریافتی بدن نیز تغییر می کند. در طب چینی انواع لوبیا برای درمان مسمومیت غذایی، آب آوردگی به خصوص در ناحیه پا، فشار خون بالا، اسهال، سنگ های کلیه، روماتیسم و... مورد استفاده قرار می گیرد.
* شاهی: این گیاه نه تنها خوش طعم است بلکه فاقد کالری نیز است. شاهی ۴ برابر کلسیم موجود در شیر را دارد، به اندازه پرتقال حاوی ویتامین c است و میزان آهن آن از آن چه که در اسفناج وجود دارد بیشتر است. شاهی غنی از ویتامین AK و کاروتنوئید آنتی اکسیدان است.
ماده مغذی موجود در شاهی، بدن را از سرطان و پیرچشمی محافظت و سیستم دفاعی بدن و استخوان ها را تقویت می کند. آهن موجود در این گیاه به گلبول های قرمز کمک می کند تا اکسیژن را به بافت های بدن برسانند. فیتوکمیکال های موجود در شاهی با سرطان مبارزه می کند، سلول های سرطانی را از بین می برند. علاوه بر آن، شاهی از سرطان ریه و مری پیش گیری می کند و خطر سرطان های دیگر را نیز کاهش می دهد. در طب چینی، شاهی برای کاهش رشد تومور، تقویت بینایی، درمان یرقان، اختلال ادراری، گلودرد، بوی بد دهان و اوریون مورد استفاده قرار می گیرد.
* اسفناج: همه ما می دانیم که اسفناج برای بدن مفید است اما آیا از فواید کامل آن آگاه هستید؟ اسفناج، از بیماری چشم، جلوگیری می کند و برای عملکرد بهینه مغز مفید است، اسفناج بدن را در برابر سرطان سینه، روده و پروستات، بیماری قلبی، سکته و فشار خون پایین محافظت می کند. این گیاه که خاصیت ضدالتهابی دارد برای سلامت استخوان مفید است. اسفناج سرشار از ویتامین ،C،A،K، کلسیم، فولات، آهن و منیزیم است. نوعی کاروتنوئید موجود در اسفناج نه تنها سلول های سرطانی پروستات را از بین می برد بلکه مانع تکثیر آن ها نیز می شود.
فولات خطر بروز سرطان کلورکتال، تخمدان و سینه را کاهش می دهد. ویتامین c و بتاکاروتن در اسفناج علاوه بر محافظت از سرطان روده و التهاب برای سلامت مغز به خصوص در افراد مسن نیز موثر است.
یک لیوان اسفناج پخته شده میزان مواد مورد نیاز روزانه فرد را تامین می کند. ویتامین k در تقویت استخوان ها نقش مهمی دارد. لوتئین موجود در آن از پیرچشمی محافظت می کند و با ممانعت از تراکم کلسترول در دیواره های رگ ها مانع حمله قلبی می شود.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#264
Posted: 2 Aug 2013 07:28
خواص غذایی تخممرغ در تغذیه انسان
تخممرغ و پروتئین تخممرغ بهعنوان یكی از مواد ثابت و اساسی در تغذیه افراد بدنساز به شمار میرود.
پروتئین تخممرغ بهعنوان پروتئین حقیقی تلقی میشود؛ یعنی پروتئینهای تخممرغ بهعنوان مرجعی برای مقایسه پروتئینهای سایر مواد خوراكی با آن مورد استفاده قرار میگیرد.
معمولاً كیفیت پروتئین از دو طریق اندازهگیری میشود:
1- قابلیت هضم پروتئین تصحیح شده براساس اسید آمینه
2- ارزش بیولوژیكی
روش ارزش بیولوژیكی، مقدار پروتئین ابقا شده در بدن را نسبت به پروتئین جذب شده اندازهگیری میكند. امتیاز پروتئین تخممرغ براساس روش ارزش بیولوژیكی 100 است؛ به این معنی كه تمام پروتئین خورده شده، در بدن ابقا شده و مورد استفاده قرار میگیرد. به عبارت دیگر پروتئین تخممرغ حاوی تمامی اسیدآمینههای ضروری و مورد نیاز بدن است.
پروتئین دیگری كه دارای امتیاز100 براساس روش ارزش بیولوژیكی است پروتئین آبپنیر است.روش PDCAA، تمامیت و جامعیت پروتئین را اندازهگیری میكند و بالاترین میزان آن عدد یك است. بر این اساس پروتئین سفیده، پروتئین جدا شده از سویا، پروتئین آب پنیر و پروتئین كازئین شیر همگی دارای امتیاز برابر با عدد یك هستند.
یك تخممرغ به وزن تقریبی 50گرم حاوی 39گرم آب، 5/6گرم پروتئین، 6/5گرم چربی، 5/0 گرم كربوهیدرات و نیز ویتامینها و مواد معدنی است. زرده و سفیده، تخممرغ را تشكیل میدهند و بهطور مشخصی دارای ارزش تغذیهای متفاوتی هستند.
سفیده تخممرغ حاوی مقدار بیشتری پروتئین اما تقریباً فاقد چربی و كلسترول است درحالیكه زرده تخممرغ مقدار پروتئین كمتر اما چربی و كلسترول بیشتری دارد.
این موضوع مهمترین علت برای بیشتر راغب بودن مردم به خوردن سفیده تخممرغ و رغبت كمتر برای مصرف زرده تخممرغ است. متأسفانه اینگونه افراد فقط مقدار چربی و كلسترول زرده را مد نظر قرار دادهاند و به همین خاطر دچار اشتباه شدهاند.
زیرا اگرچه زرده تخممرغ حاوی مقادیر بیشتری چربی است اما فقط دارای 6/1گرم چربی اشباع (چربی از نوع بد) است و بقیه چربی از نوع غیراشباع (چربی از نوع خوب) است. بنابراین بخش عمده چربی زرده تخممرغ از نوع چربی خوب است و خوردن یك تخممرغ در روز هیچگونه ضرری را متوجه ما نمیسازد.
مطالعات نشان دادهاند كه خوردن چربیهای اشباع موجب افزایش میزان كلسترول خون - حتی بیشتر از میزان كلسترول موجود در غذای مصرفی- میشود.
بهمنظور بررسی رابطه بین مصرف تخممرغ و خطر ابتلا به بیماری عروق كرونر قلب، تعداد 117933 نفر در آمریكا تحت مطالعه قرار گرفتند كه از این تعداد 37851 نفر (32درصد) مرد 40 تا 75 ساله و 80082 نفر (68درصد) زن 34 تا 59 ساله بود.
محققان طی 8سال بررسی مردان و 14سال بررسی زنان تحت آزمایش، تعداد 2626 مورد بیماری قلبی و حمله قلبی را هم در مردان و هم در زنان گزارش كردند.
این محققان دریافتند كه بهطور كلی هیچ مدركی دال بر وجود رابطه معنیدار بین مصرف تخممرغ و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی چه در زنان و چه در مردان وجود ندارد و فقط در افرادی كه مقدار بیشتری تخممرغ در روز مصرف میكنند خطر ابتلا به CHD آن هم در بین افراد دچار بیماری دیابت افزایش مییابد.
این یافتهها ثابت میكنند كه خوردن روزانه یك عدد تخممرغ، تأثیری بر افزایش خطر ابتلا به بیماریهای عروق كرونر و یا حملات قلبی ندارد.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#265
Posted: 2 Aug 2013 07:29
چه مقدارروغن به غذاهايتان اضافه كنيد
چه مقدار روغن به غذاهايتان اضافه میکنيد؟
در یک برنامه غذایی سالم، حد اکثر 30 درصد از انرژی مورد نیاز بدن شما باید از طریق چربی و روغنها تأمین شود؛ یعنی اگر شما در روز نیازمند 2000 کیلوکالری انرژی هستید، حدود 600 کیلوکالری آن باید از چربیها به دست آيد.
آیا شما میدانید روغن مصرفی باید چه ترکیبی داشته باشد تا هم نیازهای اساسی بدن را به خوبی تامین کند و هم خطر بروز بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهد؟
معمولا چربیهای موجود در مواد غذایی به سه گروه تقسیم میشوند:
اسيدهای چرب اشباع: بهتر است حداکثر 10 درصد انرژی لازم از طریق این اسیدهای چرب تأمین شود. این چربیها به طور معمول در چربی پنهان گوشت، لبنیات، کره و تخم مرغ و نیز در روغنهای حیوانی (چربی گاو، پیه) و روغن نارگیل وجود دارند؛ بنابراین باید حتيالامکان از مصرف آنها پرهیز شود، زیرا این روغنها از عوامل افزايش کلسترول خون و به دنبال آن، افزايش خطر بروز بیماریهای قلبی- عروقی هستند.
اسيدهای چرب غيراشباع با يک پيوند دوگانه(MUFAs): اسيدهاي چرب غيراشباع باید 15-10درصد کل انرژی را تأمین کنند. این چربیها سطح کلسترول بد خون (LDL- کلسترول) را کاهش و کلسترول خوب(-HDL کلسترول) خون را افزایش میدهند. روغنهای کلزا و زیتون سرشار از این نوع اسيدهاي چرب هستند.
اسيدهای چرب غيراشباع با چند پيوند دوگانه(PUFAs): حدود 10درصد از کل انرژی بدن باید از طریق این اسیدهاي چرب تأمین شود. روغن گلرنگ، آفتابگردان، سویا، پنبهدانه و ذرت حاوی اين نوع اسیدهای چرب ضروری هستند که در بدن ساخته نمیشوند.
روغن حیوانی
به دلایل زیر مصرف روغنهاي حيواني توصیه نمیشود:
سطح اسیدهای چرب اشباع این نوع چربی بالایی دارد؛ بنابراين در صورت مصرف مداوم، سطح کلسترول خون بالا میرود. در اين روغنها مقدار اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه و همچنين مقدار اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه پايين است؛ به طوری که با مصرف آنها اسیدهای چرب ضروری برای بدن تأمین نمیشوند. مشکل اصلی این روغنها وجود کلسترول در آنهاست؛ در حالی که روغنهای نباتی مایع کلسترول ندارند.
آیا تا به حال فکر کردهاید که مصرف روزانه چربی و روغن شما چقدر است؟
در قسمت زير، هشت سوال برای شما طراحی شده است. گزينهاي كه نزديكترين حالت را به وضعيت زندگی شما دارد، انتخاب كرده، سپس امتياز خود را براي هر سؤال به دست آوريد و آنها را با هم جمع كنيد.
1) معمولا هر چند وقت یکبار غذاهای خود را سرخ میکنید؟
الف) سه بار یا بیشتر در هفته
ب) يك بار در هفته
ج) کمتر از دو بار در ماه
2) معمولا برای پخت و پز، از چه روغنی استفاده میکنید؟
الف) کره، روغن حیوانی، روغن جامد
ب) مارگارین و روغن گیاهی مایع
ج) روغن زیتون یا کانولا
3) معمولا چه نوع شیری را به سوپ و سسهای خود اضافه میکنید؟
الف) خامه یا شیر پرچرب
ب) شیر 5/2 درصد
ج) شیر کمچرب
4) آیا در هنگام پخت سبزیجات، کره اضافه میکنید؟
الف) همیشه
ب) بعضی مواقع
ج) هیچ وقت
5) از چه روشی برای پخت گوشت، ماهی يا مرغ استفاده میکنید؟
الف) سرخ کردن
ب) آبپز کردن
ج) کبابي کردن
6) همراه با نان معمولا از چه روغنی استفاده میکنید؟
الف) همیشه کره
ب) معمولا کره کمچرب یا مارگارین
ج) کمی روغن زیتون
7) چه نوع چربی به آبگوشت یا سوپ اضافه میکنید؟
الف) یک تکه دنبه
ب) آب مرغ یا گوشت (عصاره)
ج) با افزودن سبزیجات بسیار، نبود چربی یا روغن را جبران میکنم
8) معمولا به دسرهای خود چه ماده ای اضافه میکنید؟
الف) خامه
ب) بستنی
ج) ماست کمچرب
الف) 1 امتیاز
ب) 2 امتیاز
ج) 3 امتیاز
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#266
Posted: 2 Aug 2013 07:30
20 تا 24 امتیاز: بسیار عالی است! شما از مزایای استفاده کم از روغن در حین آشپزی آگاه هستید. راه خود را ادامه دهید.
13 تا 19 امتیاز: شما انتخابهای نسبتا خوبی دارید، ولی باید به دنبال راههایی برای کاهش چربی خود در هنگام پخت و پز باشید.
8 تا 12 امتیاز: شما چربی زیادی استفاده میکنید که میتواند سلامتی تان را به خطر بیندازد. از «روشهای پخت با چربی کمتر» که در ذیل به آن اشاره شده است، استفاده کنید.
اگر شما در گروه دوم و يا سوم قرار دارید، در زیر برای شما پیشنهاداتی داریم:
روشهای پخت با چربی کمتر:
سرخ کردن غذاها باعث دریافت چربی بسیار میشود. اگر میخواهید روغن و چربی مصرفی تان را کاهش دهید، باید از این روش به ندرت استفاده کنید. بنابراین باید از روشهای پختی استفاده نماييد که سطح دریافت چربی را در شما به حداقل برسانند (بخار پز کردن، آبپز کردن، کبابی کردن). این روشها آسان هستند و به شما این امکان را میدهند که گوشت، مرغ و سبزیجات را سریع و سالم درست کنید.
نکاتی که باید در نظر داشته باشید:
اگر مواد غذایی در حین پخت به رطوبت بیشتری نیاز دارند، آن را با افزودن روغن جبران نکنید؛ بلکه از آب یا آبلیمو برای این کار استفاده نمايید.
از قطعات لخم گوشت یا مرغ استفاده کنید.
اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، میتوانید با فرچه، کمی روغن به سطح ماده غذایی بماليد و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید.
از ظروفی استفاده کنید که به روغن بسیار کمی برای پخت نیاز داشته باشند.
بيشتر دستورات تهيه غذا در صورتي که ميزان کره يا روغن آنها نصف يا ثلث شود، باز هم مزه خوبي خواهند داشت.
براي طبخ انواع کوکو و کتلت، به جاي يك تخممرغ از دو عدد سفيده تخممرغ استفاده کنيد.
از شير کمچرب (5/1درصد) استفاده نماييد.
برای نرم شدن گوشتها، به جای روغن از یک ماده اسیدی مثل آبليمو و سرکه استفاده كنيد.
از جايگزينهاي با چربي کمتر استفاده کنيد؛ مثلا ماست كمچرب ميتواند جايگزين سسها شود. همچنين، از شيرهاي کمچرب به جاي خامه در دستورهاي پخت استفاده نماييد.
پودر کاکائو مزه شکلات ميدهد، اما بدون چربي است؛ بنابراین در دستور پخت دسرها میتوانید پودر کاکائو را جایگزین شکلات کنید.
ماهی، روغن زیتون و مغزدانهها از منابع خوب روغن هستند، میتوانید در برنامه غذایی خود از آنها به عنوان تأمینکننده چربی استفاده کنید.
مصرف روغن جامد را به حداقل رسانده و به جای آن از روغن مایع که فاقد کلسترول و حاوی اسیدهاي چرب غیر اشباع است، استفاده کنید.
تا حد امکان از سرخ کردن غذا بپرهیزید.
هر نوع روغن کاربرد خاصی دارد؛ از روغن مایع برای مصارف پخت و تهیه سالاد و از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن غذا استفاده کنید.
هرگز روغن را با شعله زیاد حرارت ندهید و از برشته و قهوه ای کردن مواد غذایی پرهیز کنید.
اعتدال در مصرف روغن و چربی را فراموش نکنيد.
ظرف نگهداری روغن باید سالم، غیر قابل نفوذ نور به روغن و کاملاً دربسته باشد. نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه فروشگاه صحیح نیست و موجب فساد روغن میشود؛ لذا ظرف روغن را در جای خشک، خنک، دور از نور و گرما نگهداری کنید.
روغن مصرفی را فقط یک بار حرارت دهید؛ اما روغن مخصوص سرخ کردنی در صورتی که تغییر رنگ و طعم نداده باشد، حداکثر دو تا سه بار در طول یک روز قابل مصرف است.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#267
Posted: 2 Aug 2013 07:31
مصرف این خوراکی=کاهش تب
متخصصین تغذیه معتقدند : مصرف این خوراکی موجب كاهش تب میشود
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف تمبر هندی موجب كاهش تب، هضم غذا، كاهش فشارخون و كاهش كلسترول بد خون میشود.
مرتضی صفوی افزود: تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون میشود و جوشهای جلدی و التهاب را كاهش میدهد.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف تمبرهندی میتواند، در پیشگیری از سرطان و بیماریهای مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب میشود، به هضم غذا كمك میكند و خنك كننده بدن است.
صفوی گفت: مصرف آن تشنگی را رفع میكند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین میبرد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
وی اضافه كرد: زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده میشود.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#268
Posted: 2 Aug 2013 07:32
تاثیر خوب بادام زمینی بر قلب
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف بادام زمینی به پیشگیری از بیماریهای قلبی كمك میكند.
دكتر "مرتضی صفوی" افزود: آنتیاكسیدانهایی كه در بادام زمینی وجود دارد موجب كاهش موادی در بدن میشود كه از بروز سرطانها و بیماریهای قلبی، عروقی جلوگیری میكند.
وی اضافه كرد: بادام زمینی جزء گیاهانی به شمار می آید كه در گروه مغــزها قرار نمیگیرد.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: بادام زمینی دارای چربی بالایی است و 80 درصد كالری آن از چربی تأمین میشود.
وی اضافه كرد: بسیاری از مغزها منبع خوب تیامین، نیاسین، فسفر، روی و فولات، و برخی از آنها منبع عالی سلنیم، مس، منیزیم، منگنز، ویتامین E هستند.
دكتر صفوی گفت: مغزها غنی از تركیبات گیاهی متفاوتی هستند مانند فلاونوئید كه در همه مغزها یافت میشود.
این متخصص تغذیه تصریح كرد: همه تصور میكنند كه بادام زمینی جزء مغــزها است در حالی كه بادام زمینی نوعی بنشـن است و در گروه نخود و لوبیا قرار میگیرد.
وی افزود: مغزها چون از گیاه تولید میشوند به طور طبیعی بدون كلسترول هستند.
دكتر صفوی گفت: آنتیاكسیدانهایی در مغزها وجود دارد موجب كاهش تشكیل موادی در بدن میشود كه به كاهش سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی كمك میكند.
این متخصص تغذیه افزود: مغزها در گیاهان اندازه كوچكی دارند، ولی بهترین منبع پروتئین هستند و در بیشتر موارد بیش از 75 درصد انرژی آنها از چربی تأمین میشود.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#269
Posted: 2 Aug 2013 07:33
ليموترش سرگيجه را رفع ميكند
جام جم آنلاين: مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: ليمو ترش سرگيجه را رفع ميكند و اگر ليمو ترش با كمي عسل مصرف شود ، موجب آرامش ميشود و دلشوره را برطرف ميكند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس افزود: ليموترش سرشار از ويتامين C و پتاسيم است و از بيماري اسكوربوت جلوگيري ميكند.
وي گفت: قندها، پلي ساكاريد، اسيدهاي عالي، چربي، كاراتنوئيدها، ويتامينهاي A، B 1، B 2، B3، مواد معدني، فلانوئيدها و ليمونوئيدها و اسانس از تركيبات موجود در آب ليموست.
اين متخصص تغذيه افزود: مهمترين اسيدهاي عالي ليموترش اسيدسيتريك است كه 10 درصد آب ليمو را تشكيل ميدهد و همچنين 2 درصد سيترات كلسيم و پتاسيم در آب ليمو وجود دارد.
صفوي اضافه كرد: ليموترش از خونريزي جلوگيري ميكند، موجب افزايش مقاومت بدن ميشود، از عفونتها جلوگيري ميكند و آنتياكسيدان قوي دارد. همچنين براي قرقره كردن گلو مناسب است.
وي افزود: نقش ويتامين C در بدن خنثي كردن نيتروزامينهاست و پكتين موجود در ليموترش موجب كاهش كلسترول بد خون ميشود كه براي بيماران قلبي و عروقي و كم كردن عوارض بيماري بسيار مفيد است.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟
ارسالها: 14491
#270
Posted: 2 Aug 2013 07:34
روزي 10 دانه فندق بخوريد
به گفته يك متخصص تغذيه ، با مصرف 10 دانه فندق هرفرد ميتواند بخش عمدهاي از ويتامين E بدن خود را تامين كند البته فندق علاوه بر مزاياي مذكور داراي كالري بالايي است و مصرف بيش از اندازه آن ميتواند چاق كننده باشد.
دكتر بهاره ضيغمي ، متخصص تغذيه با اعلام اين مطلب به ايسنا افزود: در ميان ميوههاي روغني، فندق قابل هضمترين و مغذيترين آنها به شمار ميرود. فندق خشك حدود 70 درصد وزن خود مواد چربي و 15 تا 20 درصد مواد پروتئيني دارد و به سبب فقدان مواد هيدروكربني، مصرف آن به مبتلايان ديابت توصيه ميشود.
وي تاكيد كرد: اين ميوه سرشار از ويتامينهاي A، B1، B2، C، E و املاح معدني كلسيم، فسفر، آهن، گوگرد، منيزيم، روي و پتاسيم است. همچنين در 100 گرم مغز فندق600 كالري، در 100 گرم فندق با پوست 300 كالري و در يك عدد آن 10 كالري انرژي نهفته است.
دكتر ضيغمي گفت: اين ميوه تقويت كننده معده و رودهها بوده و ميتواند سموم بدن را خارج سازد، از اين رو اگر بخواهيد به اين مزيت فندق دست يابيد، آن را هنگام گرسنگي مصرف كنيد تا رودههاي شما را تقويت كند.
از آنجا كه فندق داراي مقدار كمي مواد نشاستهاي و غني از مواد معدني است، براي مبتلايان به بيماري قند مفيد است و براي كساني كه دچار كم خوني هستند، چنانچه پس از هر وعده غذايي، 5 تا 6 عدد خام آن را ميل كنند، مشكلشان برطرف ميشود.
ويتامين E مفيد براي بيماران كبدي
همچنين بر اساس يك تحقيق مشخص شد كه استفاده از مكملهاي ويتامين E و مواد غذايي حاوي اين ماده ميتواند براي درمان بيماران مبتلا به بيماريهاي كبدي مفيد باشد.
براساس يك تحقيق كه توسط دانشكده علوم پزشكي دانشگاه لسآنجلس آمريكا صورت گرفت، اين موضوع مشخص شد كه افراد مبتلا به بيماريهاي كبدي ميتوانند با مصرف مواد غذايي يا مكملهاي حاوي ويتامين E به درمان خود بپردازند، البته مصرف اين ويتامين بايد زير نظر پزشك باشد.
در گزارش محققان اين پروژه آمده است كه افراد مبتلا به كبد چرب هم ميتوانند از اين ويتامين براي بهبود يافتن استفاده كنند، اما مصرف اين ماده براي بيماران كبدي كه به دليل مصرف الكل دچار اين بيماري شدهاند، اصلا توصيه نميشود. تجويز ويتامين E و قرصهاي مكمل براي افراد مستعد اين بيماري نيز توصيه ميشود البته كاهش مصرف مواد غذايي پرچرب و رعايت رژيم غذايي اصولي و مناسب نيز در كنار اين مكملهاي ويتامينه، كمك مؤثر به درمان بيماران ميكند.
آشفته سریم !
شانهی دوست کجاست ؟