انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 20 از 32:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  31  32  پسین »

Medicinal Herbs | گیاهان دارویی


زن

 
گیاهان مفید برای رشد مو

ریزش روزی ۵۰ تا ۱۰۰تار مو در یک فرد سالم امری طبیعی است اما برخی بیش از این مقدار مو از دست می دهند و علت آن می تواند رعایت نکردن برنامه غذایی درست، مشکل تیروئید، بیماری یا حتی داروهای متعددی باشد که مصرف می کنند. در این موارد خوب است به متخصص مو یا تغذیه مراجعه کنید.

علاوه بر آن می توانید از چند گیاه نیز استفاده کنید نام برخی از این گیاهان در «هلث نیوز» ذکر شده که برای بهبود گردش خون و ضدعفونی کردن موثر است.

ژینکو: مالیدن تنتوره این گیاه باعث بهبود گردش خون و تحریک رشد دوباره مو می شود.

مریم گلی: دمنوش مخلوط شده این گیاه با سرکه سیب علاوه بر تحریک جریان خون، کف سر را نیز ضدعفونی می کند.این مخلوط را پس از شستن مو استفاده کنید.

دم اسبی: این گیاه سرشار از ماده ای به نام سیلیکاست که در تقویت مو موثر است و مانع ریزش و شکستن مو می شود. دمنوش آن را با شامپو ملایم مخلوط و استفاده کنید تا موهایی سالم داشته باشید.

رزماری: ماساژ دادن کف سر با مخلوط دمنوش آن و شامپو با شوره سر مقابله می کند و باعث بهبود گردش خون می شود.


... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
داروهای گیاهی درمان چرک و عفونت گلو

درمان اطفال بجهت سن و سال، مقاومت در برابر خوردن دارو و احساسات شدید عاطفی مادر در خوراندن دارو باعث ایجاد شرایط خاصی می کند که به همین دلیل درمان های متداول برای بزرگسالان باید تعدیل شود و مقدار آن کم اما غلظت آن بالا باشد تا اثر کند و حتما به مقدار کافی و با روش سُرَنگ در دهانشان تزریق شود تا سریع تر قورت داده و بهبود یابند.

البته بعضی دارو ها را باید مادران شیر ده بخورند و پرهیزهای جدی غذایی داشته باشد تا شیری به طفل بدهد که خاصیت درمانی هم داشته باشد. هر مقدار که سن و وزن طفل بالاتر باشد میزان داروهای زیر بیشتر بشود.

البته با تغییر میزان داروهای زیر این نسخه کاملا برای بزرگسالان هم قابل اجراست و بسیار موثر بوده و به تازگی پودری گیاهی متشکل از 10 نوع بذر لعاب دار و پاک کننده اخلاط درست کرده ایم که برای آسم و برطرف کردن خلط و عفونت های گلو و سینه مناسب است و فقط کافی است دو قاشق چایخوری از آن را در آب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه بهمراه آن لعاب قوی میل شود. در صورت تمایل برای ارسال این دارو با بنده صادق عطار تماس بگیرید.

اما درمان هایی که برای تقویت بدن و از بین بردن چرک و عفونت گلو و جلوگیری از سرفه و خلط مفیدند:

1.هر روز دو تا سه حبه سیر تازه را خوب له کرده و چند قطره عرق کاسنی و شاهتره روی آن بریزید و دوباره خوب هم بزنید بعد آب این مخلوط را به اندازه 10 تا 15 سی سی صبح ها با سرنگ در دهان کودک تزریق کنید.

2.یک قاشق چای خوری "به دانه " تازه یا خشک را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی لیوان را با چیزی مثل استکان بپوشانید تا حرارت داخل لیوان لعاب به دانه را بوجود آورد می توانید در همین زمان به مقدار خیلی کم "کتیرای خوراکی " به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه کمی "عسل طبیعی " و چند قطره آبلیمو هم به آن افزوده به طوری که این مایع را با سرنگ بتوانید در دهان طفل به راحتی تزریق کنید. 20 سی سی صبح و عصر و شب حداقل داده شود.

3.مقداری "جو کامل " یا "جو دوسر(یولاف) " را در آب پخته و چند دانه "عناب " و نصف همان مقدار "سپستان " در آن ریخته و به مقدت نیم ساعت جوشانده شوند بعد شعله را خاموش کرده و مقداری "پر سیاوشان " اضافه کنید... کمی صبر کنید و در سه نوبت و هر نوبت 20 تا 30 سی سی از این معجون را با نبات یا ترنجبین و یا شکر سرخ شیرین کرده به کودک بدهید.

4.اگر "تب " ندارد مقداری "روغن بادام تلخ " را در قاشق بزرگی گرم کرده و پیشانی، اطراف چشم و دماغ، گونه ها، گلو و تمام سینه را به آرامی چرب کرده و ماساژ دهید بعد پارچه گرمی را مرتب روی محل های چرب شده قرار دهید تا کمی گرم بماند... در نهایت اگر سرفه دارد و روی سینه را چرب کرده اید مقداری پنبه روی آن بگذارید و لباس را روی آن بپوشانید.

5.مقداری "عصاره شیرین بیان " به اندازه نصف قاشق چای خوری در نیم لیوان آب جوش حل کرده و در طول شبانه روز مخصوصا صبح ها 10 سی سی از آن را قبل از شیر دهی یا غذا و صبحانه داده و شب ها هم 10 تا 20 سی سی داده شود.

سعی کنید در سبد غذایی خود مقدار قابل ملاحظه ای سیر و پیاز بکار ببرید تا کودک هم از این رژیم صحیح غذایی بهره مند شود.

به کودک هم هیچ گونه چیپس، پفک، سوسیس، کالباس و مواد غذایی دارای نگهدارنده های طولانی مدت نداده نشود.

این مقادیر با کم بودن یا زیاد بودن سن شیر خوار یا کودک شما تفاوت می کنند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
مرد

 
اقا میشه یه دارو گیاهی معرفی کنید که به یه نوعی خواصیت تاخیری داشته باشه ؟
     
  
زن

 
درمان طبیعی سردرد

به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، سایت فرانسوی ترفندها در مقاله‌ای نوشت: اکثر انسان‌ها در سراسر جهان به علل مختلف مانند کار زیاد، فشار خون، کم خوابی، عصبانیت، استرس، خستگی، افسردگی و دلایل دیگری به سردرد مبتلا می شوند اما این سردردهای غیر قابل تحمل را می‌تواند به راحتی با گیاهان طبیعی درمان کرد.

زنجبیل:
زنجبیل یک گیاه دارویی است و ادویه‌ای که برای برخی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ این گیاه از زمان‌های دور در طب سنتی چین مورد استفاده بوده و در آسیا برای درمان سردرد، تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی، کشیدگی عضله، گلو درد، دندان درد استفاده می‌شود؛ این دارو به اندازه داروهای آرام بخش برای رفع سر درد موثر است.

طرز تهیه دم نوش زنجبیل برای رفع سردرد:
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل را در یک فنجان آب جوش بریزید، در آن را ببندید تا دم بکشد و پس از 5 دقیقه میل کنید؛ زنجبیل را می‌توانید حتی در قوری چای همراه با چای دم کنید. زنجبیل هر چه تازه تر باشد بهتر است.

همچنین می‌توانید زنجبیل خورد شده را روی پیشانی بمالید تا سردردتان برطرف شود.

میخک:
این ادویه در سراسر جهان استفاده می‌شود اما تعداد کمی از مردم با فواید آن آشنایی دارند؛ میخک دارای کلسیم، منیزیم و فیبر است؛ این ادویه ضد باکتری، ضد قارچ، ضد التهاب و ضد درد است، در بیماری‌های پوستی موثر است، دارای مواد مغذی ضروری بدن است، برای نفخ، زخم معده، قلب، دندان درد، گوش درد، رفع سردرد، برطرف کننده تنگی نفس، لقوه و فلج و کبد موثر است و کلیه را تقویت می‌کند، سکسکه را برطرف می‌کند، ادرارآور،تب بر، کرم کش، در حالت تهوع و سوء هاضمه موثر است، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و خاصیت شگفت‌انگیزی در دفع حشرات دارد مخصوصاً برای مالاریا، تب دانگ و دیگر بیماری‌های واگیردار مفید است؛ برای گردش خون و قلب مفید است، گرفتگی عضله را از بین می‌برد، نوشیدن یک فنجان چای میخک بعد از غذا گاز و درد معده را از بین می‌برد و عصاره این گیاه آفت‌های دهان را درمان می‌کند.

مطالعات جدید نشان دادند میخک می‌تواند از سرطان پوست، ریه و دستگاه گوارش پیشگیری کند.

طرز تهیه دم نوش میخک برای رفع سردرد:
اما برای سردرد بهتر است میخک خورد شده را داخل یک فنجان یا لیوان چای اضافه کنید؛ کافئین فشارخون را کاهش می‌دهد در حالی که میخک دارای خواص ضد التهابی است.

نعناع:
نعناع گرم و خشک است و بوی معطری دارد، در درمان بیماری‌های التهابی نظیر آسم، برونشیت، کولیت و رینیت آلرژی بسیار موثر است؛ دم کرده نعناع را برای تقویت و رفع نفخ معده و روده مصرف می‌کنند؛ برگ خشک و نرم نعناع برای خوشبو کردن ماست و دوغ استفاده می‌شود؛ افرادی که کلسترول دارند بعد از غذا، دم کرده چای نعناع را به مدت دو هفته در ماه بنوشند؛ دم کرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‌کند و همچنین برای تسکین سردرد مفید است.

طرز تهیه دم نوش نعناع برای رفع سردرد:
برگ نعناع تازه را توی قابلمه آب جوش ریخته و بخار آن را استشمام کنید؛ حتی استنشاق بوی چای نعناع نیز برای درمان سردرد موثر است.

بادام:
بادام، پودر بادام و روغن بادام خواص بسیار زیادی دارند؛ بهتر است همیشه بادام در خانه داشته باشید زیرا برای درمان هر دردی موثر است؛ موجب کاهش کلسترول خون می‌شود، برای بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت مفید است؛ باعث کاهش وزن می‌شود و می‌تواند سر درد را درمان کند. اگزما، پوست، لکه‌ها و چین و چروک، صدای گوش، تنگی نفس، سرفه و ورم ریه، درد کلیه، سنگ مثانه، کرم روده، درمان زخم‌های کهنه، خارش و مخملک، اسهال، قولنج، تمیز کننده کبد و طحال مفید است.

مصرف بادام برای درمان سردرد:
بادام تلخ را آسیاب سپس با سرکه مخلوط کنید، ضماد خوبی برای سردرد است و مالیدن آن به دور چشم بینایی را تقویت می‌کند.

یک راه بسیار ساده و دلپذیر در تسکین سردرد خوردن 15 بادام در روز است؛ بادام حاوی ماده‌ای به نام سالیسین است که تسکین دهنده درد است.

آویشن:
آویشن گونه‌های مختلف در کوهستان ایران دارد و خواص بسیار زیادی دارد؛ این گیاه یکی از گیاهان دارویی است که باید حتماً در خانه داشته باشید؛ این گیاه برای نفخ، رفع تنگی نفس، درمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم، سرفه‌های خشک، عفونت گوش میانی، تهوع، دردهای مفصلی و روماتیسمی، تصفیه کننده خون، کلیه و مثانه، سیاتیک و برای درمان گرفتگی‌های عضلانی موثر است؛ برای ریزش مو 20 گرم آویشن را در یک لیتر آب جوشانده و هر چند روز یک بار به سربمالید.

عرق آویشن نیز برای تقویت بدن، تقویت معده، رقیق شدن خون، عفونت ریوی، زکام، تقویت بینایی، ترشی معده و نقرس موثر است. بخور آویشن پوست را زیبا و با طراوت می‌کند و دم کرده آن درد را تسکین می‌دهد.

طرزتهیه دم نوش آویشن برای رفع سردرد:
یک قاشق چای خوری آویشن را در یک فنجان آب جوش بریزید، در آنرا ببندید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد سپس از صافی رد کرده و میل کنید.

زیاد خوردن آویشن باعث بروز آلبومین در ادرار می‌شود در خوردن آن رعایت کنید.

آب:
نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز برای کاهش یا جلوگیری از سردرد کمک می‌کند.

نکته مهم:
بهتر است هرکدام از این گیاه‌ها را به صورت طبیعی در منزل آماده کنید تا از سالم بودن و بهداشت آن مطمئن باشید؛ این گیاهان هرچقدر تازه‌تر باشند مفیدترهستند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
گل گاوزبان مفید برای سرماخوردگی‌

گل گاوزبان این گیاه آرام بخش در درمان جوش‌های دهانی آفت دهانی تاثیری شگرف دارد.

خانم نورالهی متخصص طب سنتی گفت:‌ گل گاو زبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط آور و مقوی دارد، در واقع گل گاو زبان یک گیاه علفی به طول 40-70 سانتی متر است، این گیاه در معالجه تب‌های دانه‌ای مانند سرخک، آبله مرغان تاثیر چشمگیری دارد و در درمان دردهای دهان ناشی از سنگ کلیه و دفع سنگ مثانه و کلیه تاثیر فراوان دارد.

وی افزود:‌ این گیاه آرام بخش، در درمان جوش‌های دهانی و آفت دهانی تاثیر شگرف می‌گذارد و معمولا دمنوش‌های این گیاه برای سرماخوردگی و در بعضی مواقع سرفه‌های خشک در فصل سرما جوشانده‌ای قدرتمند و مرهمی قوی است.

وی اذعان دانست:‌هر خوراکی و یا گیاه دارای برخی محاسن و مضرات هستند، افرادی که از این گیاه استفاده میکنند سعی کنند به حد اندازه از این دمنوش استفاده کنند و مصرف بیش از حد آن برای هیچ گروه سنی و جنسیت توصیه نمی‌شود.


درمان بیماری لثه و دهان با گیاهان دارویی

درمان های گیاهی متعددی برای بیماری لثه وجود دارد که می توان به استفاده از خمیردندان تهیه شده از گیاهانی مانند چریش و دهان شویه های ضدباکتریایی اشاره کرد. با استفاده از این روش های گیاهی توان بدن برای مقابله با باکتری افزایش می یابد و از طرفی استخوان ها و دندان ها مستحکم و تقویت می شود.

دهان شویه تهیه شده با دم کرده ریحان، خاصیت ضدباکتریایی دارد.

* با مصرف سیر، سیستم ایمنی بدن تقویت می شود.
سیر با باکتری های مهاجم از جمله باکتری هایی که در دهان بیماری لثه ایجاد می کند، مقابله می کند.
* زردچوبه حاوی خاصیت ضدسرطانی و ضدباکتریایی است.
*عصاره ریشه شیرین بیان که در طب هندی برای درمان بیماری لثه استفاده می شود مفید است. البته افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند باید از مصرف گیاهانی که باعث افزایش فشار خون می شود، بپرهیزند.

... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
داروهای گیاهی برای درمان بوی نامطبوع بدن

تعریق، مکانیسم طبیعی بدن جهت دفع سموم و مواد زاید می باشد


تعریق زیاد بدن و بوی بد عرق، از آزار دهنده ترین پدیده های فیزیولوژیک بدن آدمی است که بسیاری از افراد را گرفتار کرده، ضمن ایجاد اختلال در روابط اجتماعی، آنها را به صرف هزینه های زیادی بابت رفع بوی بد عرق و خوشبو کردن خود وادار می سازد. آنچه در این مقاله از نظر خوانندگان محترم می گذرد نگاهی گذرا به علل حدوث این اختلال و ارائه راهکارهای ساده و توصیه های طب سنتی جهت رفع بوی عرق می باشد که امید است مورد استقبال و استفاده علاقه مندان قرار گیرد.

تعریق، مکانیسم طبیعی بدن جهت حفظ تعادل دما و آب و دفع سموم و مواد زاید می باشد و توسط غدد عرق که در تمام سطح بدن و با تراکم بیشتر در نواحی کف دست و پا و پیشانی و زیر بغل قرار دارند، انجام می گیرد. گرما، رطوبت، تنشهای عصبی، عملکرد اعضای داخلی بدن همچون قلب،کلیه و دستگاه عصبی و مصرف بعضی داروها مثل داروهای قلبی و داروهای روانپزشکی و مصرف غذاهای تند و گرم در تشدید تعریق موُثرند.

عرق کردن در واقع پاکسازی بدن از راه پوست است که با خاصیت ضدعفونی کنندگی خود سطح پوست بدن را نیز گندزدایی می کند فلذا تا وقتی ترشح آن از حد طبیعی فراتر نرفته و بوی بد و آزار دهنده آن شخص را اذیت نکرده باشد، اقدام درمانی جهت رفع آن انجام نمی گیرد اما وقتی ترشح غدد عرق از حد طبیعی خود فراتر رفت، چون مانع تنفس راحت پوست شده و با ماندن روی پوست بستر فعالیت میکروبها را فراهم نموده و باعث متصاعد شدن بوی بد از پوست بدن می شود، رفع آن دغدغه خاطر فرد شده او را جهت درمان به تکاپو وادار می کند. در این حالت بهتر است ابتدا توصیه های ذیل رعایت گردد و در صورت عدم افاقه، نسخه های درمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

توصیه هایی جهت دفع بوی عرق بدن

1-چون بوی بدن ناشی از فعالیت باکتریها روی عرق می باشد، با شستن بدن با آب و صابون خصوصا آب سرد و بویژه در نقاطی که بیشتر بو می گیرد مثل زیر بغل و کشاله ران می توان بوی عرق را کنترل کرد. تعداد دفعات شستشوی بدن بستگی به شدت فعالیت غدد عرق و میزان بد بویی آن دارد.

2-غذاهای پروتئینی، چرب و ادویه ها مثل ماهی، ادویه کاری، کله پاچه، ... از جمله مواردی هستند که در تشدید بوی بدن مؤثرند فلذا اجتناب از این ترکیبات توصیه می شود.

3- استفاده از لباسهای نخی و کتانی و تعویض به موقع البسه زیر، در رفع بوی بد بدن مؤثراست.

4- ازاله موهای زیر بغل و ناحیه ران خصوصا با استفاده از داروهای سنتی موبر، مانع ماندن طولانی مدت عرق و بد بویی این نواحی می شود.
با شستن بدن با آب و صابون می توان بوی عرق را کنترل کرد

5-استفاده ازکفشهای روباز و صندل خصوصاً در فصل تابستان، مانع تشدید تعریق پا و بدبویی آن می شود و برعکس پوشیدن کفشهای لاستیکی و پلاستیکی از تنفس مطبوع پاها جلوگیری کرده، بد بویی آن را تشدید می نماید.

6- به کسانیکه از بوی بد پاهای خود در عذابند توصیه می شود پاهایشان را مرتباً با آب گرم و صابون بشویند و پس از شستن، کاملاً خشک نموده از پودر مخصوص پا یا نشاسته ذرت یا پودر بچه داخل کفشها استفاده نمایند.

7- استحمام درون وان حمام که یک فنجان آب گوجه فرنگی داخل آن ریخته شده، از دیگر روشهای رفع بوی نامطبوع عرق بدن است.

8- قرار دادن پاها در محلولی مرکب از نصف فنجان نمک و یک لیتر آب، در کنترل تولید عرق موثر است. همچنین می توان مقداری چای را در یک لیتر آب دقایقی جوشاند و پاها را بمدت نیم ساعت داخل آن قرار داد و پس از خشک کردن پاها، از پودر بوگیر ضد عرق استفاده کرد تا به مرور بوی بدپاها رفع شود.

9-تعادل در مصرف غذاهای تند و پر ادویه مثل پیاز، موسیر، فلفل، پیازچه، سیر و تره فرنگی از راههای دفع بوی بدپا می باشد. بهتراست غذاها بو و طعم تند نداشته باشند.

10- استفاده از پودر گیاهان معطر داخل کفش و استعمال بوگیرهای حاوی پودر زغال جهت کاهش تعریق پاها و مهار بوی بد آنها مؤثر است.

11- در مواردی که تنشهای عصبی و ناراحتیهای روحی عامل تعریق زیاد بدن شده اند، توصیه به مصرف داروهای آرامبخش و پرهیز از اضطراب و استرس می شود. در مقاله آینده داروهای مفرده و مرکب گیاهی که در درمان تعریق زیاد بدن و بوی نامطبوع آن مؤثرند، ارائه خواهد شد.

گیاهان دارویی که در کنترل تعریق بدن و رفع بدبویی ناشی از عرق زیاد پوست و رشد باکتری ها روی آن مؤثر می باشد و علاوه بر خاصیت کاهش تعریق و اثر ضد عفونی کنندگی دارای بوی خوش و مطبوع نیز بوده و نه تنها بدبویی بدن را رفع می کنند بلکه به خوشبویی آن نیز کمک می نمایند معرفی می شوند.

گیاهان دارویی برای رفع بوی عرق
برگ مورد:
پاشیدن پودر برگ تازه خشک شده گیاه مورد با شستشوی پوست با آب دمکرده غلیظ. برگ مورد به علت دارا بودن تأفن فراوان و خاصیت قابض غدد عرق بودن، تعریق زیاد پوست را کنترل نموده و اسانس معطر آن باعث خوشبویی بدن می شود.
تعریق زیاد,عرق کردن کف دست,عرق کردن پا

دم کرده ی برگ شیرین بیان برای دفع بوی عرق مفید است

برگ شیرین بیان:
دم کرده غلیظ برگ تازه شیرین بیان (حدود 50 گرم در یک لیتر آب جوش که به مدت 15 دقیقه دم کشیده باشد) را جهت شستشوی موضع عرق روزی 3-2 بار استفاده نمایید تا از بوی بد عرق رهایی یابید.

مریم گلی:
از گیاه مریم گلی می توان به صورت جوشانده و همراه با گل ختمی و زوفا، شربت خوراکی تهیه کرد و روزی 2 مرتبه میل نمود تا در کاهش تعریق بدن اثر گذارد. همچنین پاشیدن پودر آن زیر بغل یا داخل کفش یا شستشوی موضع عرق با دمکرده غلیظ آن در رفع بدبویی و خوشبو نمودن پوست مؤثر است.

برگ حنا:
پودر برگ حنا به تنهایی یا همراه با پودر برگ سدر یا جوش شیرین، با اثر خنک کنندگی پوست و کم کردن فعالیت غدد عرق به رفع بدبویی پوست کمک می کند. می توان حنا را با جوشانده سماق یا سرکه خمیر کرده به موضع عرق مالیده و نیم ساعت بعد با آبغوره یا سرکه رقیق شده موضع را شستشو داد.

پوست و برگ گردو:
برگ گردو دارای خاصیت ضد میکروبی قوی می باشد فلذا شستشوی موضع با خیسانده یا دمکرده غلیظ برگ تازه گردو در رفع بدبویی پوست مؤثر است. پوست سبز گردو نیز به علت دارا بودن تأفن فراوان و قابض بودن درکنترل ترشح عرق بسیار مفید است. می توان مخلوط پودر برگ گردو، پودر پوست گردو، مردار سنگ و حنا به نسبت مساوی تهیه نمود و روی موضع عرق پاشید.

مازو:
تأفن فراوان این گیاه، آنرا جزو قابض های قوی قرار داده که استفاده از پودر یا دمکرده غلیظش به کسانی که از زیادی ترشح غدد عرق پوست شاکی اند توصیه می شود.
همچنین می توان 100 گرم میوه مازوی خشک را سائیده با 50 گرم پودر مردار سنگ و 10 گرم پودر زاج سفید مخلوط کرده روزانه داخل کفش یا زیر بغل استعمال نمود و پس از نیم ساعت با دستمال پاک کرد.

نعناع:
استفاده خوراکی از برگ تازه نعناع یا عرق آن در رفع بدبویی دهان بسیار مؤثر است. همچنین استفاده از محلول دمکرده نعناع جهت شستشوی پوست بدن علاوه بر رفع بدبویی و کم کردن ترشح غدد عرق باعث خوشبو شدن بدن نیز می شود.

گلسرخ:
گذاشتن گلبرگهای تازه گلسرخ روی موضع عرق یا شستشوی بدن با گلاب یا پاشیدن پودر گلسرخ زیر بغل و داخل کفش از دیگر روشهای سنتی درمان تعریق محسوب می شود.

برگ سیب:
استفاده از دمکرده برگ تازه درخت سیب به عنوان محلول شستشوی بدن در کاهش بوی بد عرق نقش مؤثری دارد خصوصاً اگر این دمکرده همراه کمی سرکه استفاده شود.

رزماری:
این گیاه که به اکلیل کوهی نیز شهرت دارد، در کاهش تعریق بدن اثر بسزایی دارد. می توان ترکیبی از 50 گرم پودر برگ رزماری و 200 گرم پودر بچه (تالک) تهیه نمود و روزی 3-2 بار به محل عرق پاشید.
علاوه بر گیاهان دارویی مذکور، استفاده از جوش شیرین، گل ارمنی، زاج سفید و مردار سنگ نیز که در واقع جزو مواد معدنی دارویی هستند در درمان تعریق و بوی بد آن مؤثر است.

گل ارمنی یا همان خاک ارژیل، نوعی گل رس خالص ورز داده شده است که در التیام زخم و ضد عفونی کردن پوست و رفع بوی بدن مؤثر است. طرز استفاده از این ماده معدنی به این صورت است که می توان آن را به صورت خشک به تنهایی یا ترکیب با پودر نعناع و گلسرخ روی موضع عرق پاشید یا به صورت محلول با مقداری آب و سرکه به صورت گل شل درآورده روزی نیم ساعت روی موضع عرق گذاشت.

پاشیدن پودر شیرین بیان به داخل کفش یا روی مواضع عرق در کاهش ترشحات و رفع بوی بد آن مؤثر است. استفاده از مردار سنگ و زاج سفید نیز به تنهایی یا در ترکیب با مواد ضدعرق مذکور در بندهای قبلی نیز از دیگر راههای توصیه شده در طب سنتی جهت درمان تعریق و بدبویی بدن است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

درمان بواسیر با داروهای گیاهی

بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التهاب و بزرگ شدن رگ های اطراف مقعد می شود. درمان های طبیعی برای بواسیر وجود دارد.

هاماملیس: به گزارش «هلث نیوز» از برگ ها، پوست درخت و ساقه های این گیاه برای تهیه دارو استفاده می شود. آب تقطیر شده این گیاه برای درمان بواسیر مفید است. برای استفاده،پنبه را به آب این گیاه آغشته کنید و به قسمت موثر بمالید.

سرکه سیب: این سرکه علاوه بر خاصیت انقباض، خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد و استفاده از آن، به طور موقت درد و خارش مربوط به بواسیر را رفع می کند. روزی ۲ یا ۳ بار با پنبه آغشته به سرکه قسمت موثر را مرطوب کنید.

ژل آلوئه ورا: این گیاه ژل طبیعی است و استفاده از آن به تسکین درد کمک می کند.

شاه بلوط هندی: این میوه به طور موثر گردش خون بدن را بهبود می بخشد و ورم را کاهش می دهد. بواسیر نوعی واریس در قسمت مقعد به حساب می آید و با مصرف خوراکی این میوه، ورم کاهش پیدا می کند و علایم آن نیز کاهش می یابد.

سرگوم: این بوته همیشه سبز است که التهاب را درمان می کند. این گیاه علاوه بر کاهش ورم، دیواره رگ ها را تقویت می کند و در نتیجه درد را تسکین می دهد.

عصاره دانه انگور: عصاره دانه انگور برای بهبود بخشیدن به گردش خون و درمان واریس موثر است. تمامی قسمت های انگور به ویژه عصاره دانه انگور برای درمان بواسیر مفید است.


... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
گیاهان انرژی زا

گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.

جنسینگ سیبری: به نقل از سایت «MSN»، این گیاه بین ورزشکاران شهرت زیادی دارد. این گیاه بنیه بدن را افزایش می دهد، خستگی مفرط را کاهش می دهد و تأثیر استرس را به حداقل می رساند. این گیاه که به صورت دم کرده، کپسول یا قرص مصرف می شود برای بیماران مبتلا به لوپوس، آرتریت روماتوئید و فشار خون بالا توصیه نمی شود.

ژینکو: این گیاه با افزایش تولید آدنوزین تری فسفات (نوکلئوئید حامل انرژی) (ATP) در بدن، میزان انرژی سلولی را افزایش می دهد. ATP به مغز کمک می کند گلوکز را متابولیزه کند و در نتیجه عملکرد حافظه و ذهن را بهبود بخشد.

چای سبز: این نوشیدنی عملکرد تحریک کننده دارد. در نتیجه در طول روز انرژی بدن را افزایش می دهد. چای سبز حاوی ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان و آنتی بیوتیک است.

جنسینگ هندی (اشواگاندا): این گیاه در طب هندو برای تسکین خستگی مفرط استفاده می شود و مقاومت بدن به استرس را افزایش می دهد و در نتیجه میزان انرژی بدن بهبود می یابد. در صورت مصرف داروی ضد اضطراب و صرع از مصرف این گیاه پرهیز شود.

گون (استرا گالوس): متابولیزم بدن را افزایش می دهد و درمان عالی برای رفع خستگی مفرط است. اگرچه مصرف آن ضرر ندارد اما در صورت بالا بودن تب یا داشتن عفونت از مصرف آن پرهیز کنید.
در صورت مصرف رقیق کننده خون یا بتابلوکر از این گیاه استفاده نشود.

گزنه: دم کرده این گیاه نسبت به یک فنجان قهوه انرژی بیشتری دارد. این گیاه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

ریش (Reishi): نوعی قارچ نادر در چین که لقب «اکسیر زندگی» دارد و برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس استفاده می شود.


... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

درمان گیاهی بیماری صرع

صرع حمله غير قابل كنترل و رفتار غير طبيعي حسي ، حركتي يا رواني است كه توسط فعاليت غير طبيعي مغز ايجاد ميشود.
علايم بیماری صرع :
رنگ پريدگي ، تهوع ، ترس ، استفراغ ، سردرد ، نبض ، سريع ، رفتارهاي عجيب و غريب و ...
نكات قابل توجه در مواجهه با بيماري صرعي :
* دست و پاي بيمار را بگيريد تا در اثر تكانهاي شديد ضربه نبيند.
* پارچه تميزي جهت جلوگيري از گاز گرفتن زبان ، داخل دهان او بگذاريد.
* سر بيمار را يك طرف برگردانيد تا دچار خفگي نشود.
* لباس تنگ بيمار را شل كنيد.
* به هيچ وجه آب سرد را بر سر و صورت مريض نپاشيد.
* بيمار را پس از به هوش آمدن سريع از جا بلند نكنيد ، بگذاريد كمي استراحت كند.

درمان خوراكي بیماری صرع :
گلابي ، انجير ، نان گندم ، دانه انار مخلوط با عسل ، كاهو ، موز ، غذاهاي پر فيبر ، قارچ ، ريحان.

درمان گياهي بیماری صرع :
1- گل بنفشه + گل نيلوفر + گل پنيرك + پوست خشخاش همه را كوبيده خمير كنيد و روي سر ببنديد يا اين كه كدو ، خيار يا تاجريزي را كوبيده بر سر بماليد.
2- دم كرده ي 2/0 تا يك گرم زعفران ضد صرع است.
3- دم كردهي 2/0 تا 4 گرم بادرنجبويه در يك فنجان آب جوش مفيد است.
4- دم كردهي مقداري علف چاي در يك فننجان آب جوش جهت درمان صرع مفيد است.
5- دم كردهي تا يك گرم سداب جهت درمان صرع مفيد است.

درمان بیماری صرع با عرقيات :
روزي 2 الي 3 فنجان يكي از عرقيات زير را ميل نماييد :
عرق با درنجبويه ، سير ، بارهنگ و عرق گشنيز.
درمان بیماری صرع با آبميوه جات :
آب انجير ، پرتقال ، موز و آب هويج.
موارد پرهيز :
لبنيات ، غذاهاي دير هضم و مرطوب مثل ماست ، هندوانه ، خرما ، تريشجات ، گوشت ، ماهي ، شلغم ، انگور ، كافئين ، نوشابه ، شكر ، سيرابي ، كاهو.


... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 
گیاهی برای نفخ معده و دردهای معده

خواص دارچین چیست؟
دارچین، پوست گروهی از درختان می باشد. دارچین امروزه در هر فروشگاهی یافت می شود. این ماده اکثرا به عنوان چاشنی و برای مزه دارکردن غذاها به کار می رود.

دارچین اولین بار در سریلانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند.

دارچین و تغذیه
آیا شما می دانید یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی 28 گرم کلسیم، 1 گرم آهن و بیشتر از 1 گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است.

همچنین مقدار 2/1 گرم کربوهیدرات دارد.

فواید دارچین
دارچین جزو آن دسته از داروهایی است که در قدیم استفاده می شد. این داروی قدیمی برای اختلالات گوارشی از قبیل سوء هاضمه، نفخ معده، دردهای معده و اسهال به کار می رفت.

امروزه مشخص شده که دارچین، غیر از درمان اختلالات گوارشی، برای آرامش و جلوگیری از عصبانیت و رفتارهای ناخوشایند و همینطور برای استشمام بهتر به کار می رود. همچنین برای جلوگیری از فساد غذا و فساد میکروبی استفاده می شود.

یکی دیگر از فواید دارچین که نیاز به توجه بیشتر دارد، اثر این چاشنی بر قند و کلسترول خون می باشد.


اثر دارچین در بهبودی بیماری دیابت نوع 2 و همینطور عدم تحمل انسولین :
تحقیقات حاکی از آن است که افرادی که روزانه 2/1 قاشق چای خوری دارچین استفاده می کنند، قند خونشان کنترل می شود، عدم تحمل به انسولین در آنها بهبود می یابد، از اضافه وزن مصون می مانند و همینطور احتمال پیدایش بیماری قلبی در این افراد پایین می آید.

متخصصان به این نتیجه رسیده اند که دارچین همانگونه که بیماری دیابت را کنترل می کند، به همان اندازه بر روی کلسترول خوب و LDL (کلسترول بد) اثر می گذارد.

خطرات استفاده زیاد دارچین
افرادی که آلرژی دارند، نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند، زیرا دارچین موجب تشدید آلرژی نمی شود. اما این نکته را فراموش نکنید که اگر شما بسیار زیاد از دارچین استفاده کنید، باید اثرات بد آن را بپذیرید.

اثرات مضر مصرف زیاد دارچین عبارت است از: التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و همینطور سوزش معده.
دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می کند، اما زیادی آن در خون باعث بروز مشکلات خونی و گردش خون می شود، به خصوص اگر با داروهایی که موجب رقیق شدن خون می شود(مانند آسپیرین) مصرف شود، مشکلات را دو برابر می کند.

شما خواننده محترم می توانید دارچین را در چای یا قهوه خود بریزید یا روی ماست بپاشید و یا با پنیر نوش جان کنید و به طور کلی می توان صدها ماده غذایی را با دارچین طعم دار کرد،مثل حلیم ، شله زرد ، خورش قیمه و... .
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
صفحه  صفحه 20 از 32:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  31  32  پسین » 
علم و دانش

Medicinal Herbs | گیاهان دارویی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA