انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 10 از 19:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  18  19  پسین »

Military Weapons | تسلیحات نظامی


مرد

 
Stug III Ausf F/8



در ماه مه و ژوئن سال 1943 تعداد 10 عدد توپ هجومی Stug III Ausf F/8 که در جنگ صدمه دید بود .بعد از تعمیرات تغییر کاربری داد ه شده وبا افزودن مخزن و یک لوله پرتاب کنند 14 میلی متری تبدیل به شعله افکن شد.از ژوئن 1943 تا ژانویه سال 1944 از این شعله افکن در المان برای اموزش استفاده شد.



مشخصات:

خدمه:4نفر
درازا(طول): 5.52 m
پهنا(عرض):2.95 m
بلندی(ارتفاع): 2.16 m
وزن:23000 kg
ظرفیت باک بنزین:320 لیتر
نیرو محرکه:یک موتور Maybach HL 120 TR دوازده سیلندر بنزین سوز با قدرت 300 اسب بخار با دور موتور 3000 دور در دقیقه با گیربوکس 7 دنده(6دنده به جلو و یک دنده به عقب)
سرعت:40 کیلومتر در ساعت در حاده
جنگ افزار: یک لوله پرتاپ کننده 14میلی متری
ویک عدد تیربار سنگین MG34
مهمات: یک مخزن 1000 لیتری همراه با 600 دور قطار فشنگ 7.92 میلیمتری
ضخامت زره:درکمترین جا 11 میلی متر و در بیشتر قسمت 50 میلی متر
استفاده کننده نیروی زمینی ارتش المانHeer
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  
مرد

 
زرهی و ادوات توپخانه ...

ایتالیا

M15/42



نام: تانک M15/42

مدت خدمت: 1943 - 1945

وزن: 15.5 تن

طول: 4.92 متر

عرض: 2.2 متر

ارتفاع: 2.4 متر

تعداد خدمه: 4 نفر

قطر زره: 45 الی 14 میلیمتر

تسلیحات: یک توپ 47 میلیمتری L4 به عنوان سلاح اصلی و 4 مسلسل 8 میلیمتری بردا مدل 38 به عنوان سلاح ثانویه

قدرت موتور: 192 اسب بخار و از نوع SPA بنزینی

سرعت: 40 کیلومتر

برد عملیاتی: 200 کیلومتر



شرح:

تانک M15/42 یک تانک متوسط ایتالیائی در جنگ دوم جهانی بود که برای نخستین بار در ژانویه سال 1943 ساخت آن آغاز شد و تا قبل از تسلیم ایتالیا در سپتامبر 1943 تعداد 90 دستگاه از این تانک ساخته شد. پس از تسلیم ایتالیا و صلح با متفقین ایتالیا وادار به اعلان جنگ به آلمان نازی گردید و این تانک در لشگر زرهی رم نبرد با نیروهای آلمانی به عملیات پرداخت. از دیگر سو تعداد 28 تانک نیز به توسط آلمان ها مصادره شده بود و در نبرد با نیروهای ایتالیائی توسط آلمان ها بکار گرفته شد.

این تانک مجهز به یک توپ 47 میلیمتری و 4 مسلسل 8 میلیمتری بود. علت نامگذاری این تانک باحرف M این بود که این تانک از نوع تانک های MEDIUM (متوسط) بود و مدل تکامل یافته تانک های M13/40 و M14/41 محسوب می شد. این تانک مجهز به موتوری بسیار قوی با فیلترهای هوای بهینه بود که به آن اجازه می داد در آب و هوای صحرائی به خوبی به عملیات بپردازد اما در زمان بهره برداری از این تانک این مزیت دیگر بکار نمی آمد زیرا ایتالیا مستعمرات افریقائی خود را از دست داده بود. برجک این تانک قابلیت چرخش و گردشی معادل 20+ و 10- درجه را در ارتفاع و چرخش 360 درجه در اطراف را داشت. همچنین مسلسل 8 میلیمتری بر روی برجک تانک برای دفاع از حملات هوائی نصب شده بود.



وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  
مرد

 
سموونته دا



نام: توپ خود کشش سموونته دا 149/40

طراح: انسالدو

وزن: 24 تن

طول: 6.60 متر

عرض: 3 متر

ارتفاع: 2 متر

کالیبر: 149.1 میلیمتر

قدرت موتور: 250 اسب بخار با موتور بنزینی

سرعت: 35 کیلومتر در ساعت



شرح:

توپ سموونته دا یک توپ خود کششی ایتالیائی در جنگ دوم جهانی بود که حاصل طراحی خوب طراحان بود. این توپ خود کششی دارای زرهی مقاوم و سرعت عالی بود اما زمانی به تولید رسید که ایتالیا از صحنه جنگ خارج شده بود و قسمت عمده ای از این تسلیحات به دست قوای آلمانی افتاد. این توپهای خود کششی در بعضی از موارد به توپهای هویتزر نیز مجهز بودند اما اکثر آنها مجهز به توپهای شلیک مستقیم بودند (توپهای شلیک مستقین برخلاف توپهای هویتزر نسبت به خط افق فاقد زاویه میباشند و بصورت مستقیم به هدف شلیک می کنند اما توپهای هویتزر دارای زاویه شلیک می باشند و پس از شلیک توپ به سمت فضای اسمان بر اثر جاذبه زمین به سمت زمین فرود آمده و هدف را منهدم میکنند).

علت طراحی این توپها نیاز آرایش های زرهی به پشتیبانی توپ خانه بود. با ترکیب توپ مدل 149.40 با شاسی تانک M15/42 این سلاح تبدیل به سلاحی موثر شده بود اما تولیدات صنایع ایتالیا کفاف خسارات زیاد تجهیزات ارتش ایتالیا را نمی داد و این مسئله باعث شد صنایع ایتالیا نتوانند به تعداد زیادی از این سلاح را تولید کنند. اساس طراحی این سلاح بر مستقر نمودن یک توپ قوی بر یک شاسی که توسط کامیون قابل حمل باشد، بوده است.

همراه با این دو قطعه دستور ساخت یک حمل کننده خوب می توانست بسیار موثر باشد اما افزایش تقاضا برای تولید تانک و تفنگ صنایع ایتالیا را از تولید موثر این سلاح باز داشت. از دیگر سو این توپ خود کششی در مناطق باز فاقد محافظ بود و افراد و خدمه اپراتور آن در معرض شلیک مستقیم دشمن قرار داشتند اما به دلیل برد 23.700 کیلومتری این توپ عدم پوشش خدمه آن اهمیت کمی داشت زیرا این مسافتی بود که بسیار دور از برد موثر بسیاری از تسلیحات محسوب می شد. همچنین این توپ قادر بود گلوله هائی به وزن 46 کیلوگرم را پرتاب نماید.
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  
مرد

 
فرانسه

CHAR 2C



نام: شار 2سی
سال شروع به خدمت: 1921
کشور سازنده: فرانسه
کمپانی سازنده: کارخانه RENAULT
طول: 10.27 متر
عرض: 3.46 متر
وزن: 69 تن
قطر زره: 45 میلیمتر
قدرت: 500 اسب بخار
تسلیحات: یک توپ 75 میلیمتری و 8 مسلسل
سرعت: 15 کیلومتر

شرح:
تانک CHAR 2C یک تانک فوق سنگین فرانسه در جنگ دوم جهانی محسوب می شد که در فاصله سالهای بین 1921 تا 1940 در ارتش فرانسه به خدمت گرفته شد. این تانک سنگین ترین تانک بکار گرفته شده در جنگ دوم جهانی بود که حتی تا به امروز نیز تانکی به این ابعاد ساخته نشده است. با پایان جنگ اول جهانی، مارشال پتن درخواست نمود که 300 تانک فوق سنگین تا مارس 1919 تولید شود اما این مسئله موجب بروز بحث و جدل مابین ژرژ کلمانسو و لوئیس لوشر فرمانده کل نیروهای مسلح گردید.



در آوریل 1919 ژنرال اشتین فرانسوی درخواست کرد 10 تانک فوق سنگین شار 2سی ساخته شود و تا سال 1923 تعداد 10 تانک در خط تولید قرار گرفت. تانک شار 2سی با داشتن زرهی به قطر 45 میلیمتر دارای وزنی معادل 69 تن بود. این ضخیم ترین قطر زره تانک تا آن زمان محسوب میشد. این تانک مجهز به دو موتور هر یک به قدرت 250 اسب بخار و مجموعا 500 اسب بخار بود که در نوع خود بی نظیر بود. 7 مخزن سوخت جمعا به گنجایش 1.260 لیتر برد عملیاتی 150 کیلومتر را برای آن ممکن میساخت. این تانک نیاز به 12 خدمه داشت و براساس بعضی منابع 13 خدمه در این تانک بکار میپرداختند.



جمعا تعداد 10 تانک از این نوع ساخته شد که هرکدام از این تانک ها به نام یکی از ایالتهای فرانسه را داشتند و نام آنها به ترتیب عبارت بود از ALSACE , PICARDIE , PROVENCE , POITOU , BERRY , BRETAGNE , TOURAINE , ANJOU , CAMPAGNE , NORMANDDIE.

در سال 1940 و پس از حمله آلمان نازی به فرانسه این تانک ها در جبهه بکار گرفته شد اما زمانی که ارتش آلمان با ایجاد شکاف در خط جبهه به سوی داخل فرانسه هجوم برد دولت فرانسه تصمیم گرفت این تانک ها را با قطار انتقال دهد. به دلیل آتش گرفتن یک قطار حامل سوخت حمل این تانک ها امکان پذیر نشد و فرانسویان ناچار شدند با انفجار این تانکها آنها را از بین ببرند.



اندکی قبل ژوزف گوبلز وزیر فرهنگ و تنویر افکار عمومی آلمان و نیز هرمان گورینگ فرمانده لوفت وافه با تبلیغاتی وسیع ادعا نمودند که تمام این تانکها با بمب باران هوائی نابود شده اند اما این یک دروغ بزرگ بود که بعدها توسط بعضی منابع نیز تکرار شده است. از میان این 10 تانک تنها تانک CHAMPAGNE توسط آلمانها به عنوان یادگاری از پیروزی در جنگ به برلین برده شد. پس از سقوط برلین و در سال 1948 این تانک ناپدید شد و عده ای اعتقاد دارند که این تانک در موزه تانک کوبینکا در روسیه نگهداری میشود. همچنین دولت فرانسه با آغاز حمله آلمان به فرانسه تعداد 12 تانک دیگر از این نوع را سفارش داده بود که به دلیل شکست زود هنگام فرانسه این سفارش لغو گردید.
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  ویرایش شده توسط: eimanjoon   
مرد

 
CHAR B1



نام: شار بی1
سال شروع به خدمت: 1934
کشور سازنده: فرانسه
کمپانی سازنده: کارخانه RENAULT
طول: 6.37 متر
عرض: 2.46 متر
وزن: 27.6 تن
قطر زره: 40 میلیمتر
قدرت: 272 اسب بخار
تسلیحات: یک توپ 75 میلیمتری مدل ABS SA 35 هویتزر و دو مسلسل 7.50 میلیمتری REIBEL
سرعت: 28 کیلومتر



شرح:
تانک CHAR B1 یکی از تانک های سنیگن فرانسه در جنگ دوم جهانی محسوب می شد که مجهز به یک توپ هویتزر 75 میلیمتری بود. این تانک یکی از موثرترین تسلیحات زرهی فرانسه برای مواجه با نیروی زرهی آلمان و بخصوص تانک متوسط پانزر 4 در جنگ احتمالی آینده آن دو کشور محسوب میشد اما مصرف بالای سوخت به همراه سرعت پائین دو نقطه ضعف عمده این تانک فرانسوی محسوب میشد. پس از حمله آلمان نازی به فرانسه و سقوط فرانسه آلمان ها این تانک را به خدمت گرفتند و در تعدادی از واحدهای زرهی خود از آن استفاده کردند.
نام این تانک برگرفته شده از نام یک ژنرال فرانسوی به نام ژان باپتیست اوژن اشتین بود. او یکی از تئوریسین های نظامی فرانسه در جنگ اول جهانی بود که براساس یک رهنمود از ساخت تانکی صحبت کرده بود که میتوانست خطوط دفاعی لایه لایه دشمن را درهم شکند. در سال 1921 یک کمیسیون نظامی به ریاست یک ژنرال فرانسوی به نام ادموند بات تصمیم گرفت تا این ایده را در دستور کار خود قرار دهد بنابراین یک همکاری بین کمپانی رنو و اشنایدر برای ساخت چنین تانکی آغاز شد.



در ابتدا چند نمونه اولیه ساخته شد که نمونه SRA یکی از آنها بود. این نمونه 19.5 تن وزن داشت و 5.95 طول و 2.49 عرض آن بود. این تانک شباهت بسیاری به تانک متوسط مارک دی (MARK D) انگلیسی داشت و یک موتور ساخت رنو با قدرت 180 اسب بخار بر روی آن نصب شده بود. حداکثر سرعت آن 17.5 کیلومتر در ساعت بود و در مسافتی معادل 140 کیلومتر 400 لیتر سوخت مصرف میکرد.
یک مدل دیگر طراحی شده تانک FAHM بود که شباهت بسیاری به تانک متوسط ویکرز انگلیسی داشت. وزن این تانک 17 تن و طولش 5.20 متر و عرض آن 2.43 متر بود. این تانک دارای یک موتور با 120 اسب بخار قدرت و 18.2 کیلومتر سرعت بود. برای مسافتی معادل 70 کیلومتر 230 لیتر سوخت مصرفی آن بود.
مدل دیگر طراحی شده FCM21 نام داشت و 15.64 تن وزن داشت. این تانک 6.5 متر طول و 2.50 متر عرض داشت. سرعت این تانک 17.4 کیلومتر در ساعت و برای طی نمودن 175 کیلومتر سوختی معادل 500 لیتر مصرف میکرد.
سرانجام در سال 1934 مدل نهائی این تانک آماده شد و مورد تصویب قرار گرفت. ساخت هر تانک شار بی1 معادل 1.5 میلیون فرانک فرانسه هزینه داشت. همزمان یک تیپ دیگر از این تانک به نام CHAR B1 bis نیز ساخته شد دارای 60 میلیمتر قطر زره و یک توپ 47 میلیمتری مدل L/32 بود. این توپ یک توپ ضدتانک حقیقی بود. تولید این مدل از تانک شار از 8 آوریل 1936 تا ژوئن 1940 ادامه یافت و در این مدت 369 دستگاه از این تانک ساخته شد. مارشال دوگل یکی از افسرانی بود که به ارزش تانک در جنگ های آینده واقف بود و حمایت و پشتیبانی زیادی از ساخت این نوع تانک ها نمود.
پس از حمله آلمان نازی به فرانسه در ژوئن 1940 واحدهای زرهی فرانسه متشکل از تانک های شار بی1 و تانک های سوموآ 35 به مقابله با تهاجم آلمان رفتند اما واحدهای مخصوص ضدتانک ارتش آلمان موفق شدند ضربات جبران ناپذیری به این واحدهای زرهی فرانسه وارد کنند. در نبرد رو در رو با تانک های پانزر 3 و 4 تانک های شار بی1 فرانسه بهتر بودند. مثلا در 16 ماه می یک تانک فرانسوی به تنهائی به 13 تانک آلمانی حمله کرد و آنها را منهدم نمود. این تانک علیرغم اصابت 140 گلوله توپ به آن، بدون هیچ آسیبی موفق به بازگشت گردید. مارشال هاینز گودریان که در نبرد فرانسه فرماندهی ستون تانک ارتش آلمان را برعهده داشت درباره این تانک ها و زره عالی آن در دفتر خاطرات خود مینویسد:



یک نبرد با یک ستون زرهی از تانک های فرانسوی در جنوب یونیویل (JUNIVILLE) من به شکلی بیهوده تلاش کردم تا با استفاده از یک ضدتانک 47 میلیمتری که آن را در صحنه نبرد به دست آورده بودم یک تانک شار بی1 را منهدم کنم اما تمام گلوله های شلیک شده من به تانک مورد نظر به دلیل قطر زره عالی آن هیچ آسیبی نرساند. سلاح های 37 میلیمتری و 20 میلیمتری نیز به همان اندازه بی اثر بودند و متاسفانه ما به همین دلیل تلفات سنگینی دادیم. اما این برتری تانک های شار بی1 به دلیل عدم استفاده از بیسیم نتوانست موثر و تعیین کننده واقع شود و نیروهای زرهی ارتش آلمان به دلیل فرماندهی عالی و استفاده از بیسیم برای آرایش نظامی در جریان نبرد موفق تر نشان دادند.
با سقوط فرانسه 161 تانک شار بی1 فرانسوی به دست آلمان ها افتاد و در جریان جنگ دوم جهانی توسط آن کشور مورد بهره برداری قرار گرفت.
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  
مرد

 
ژاپن

Type 3 chi-nu



نام: چی - نو 3

سال طراحی: 1944

وزن: 2۱.8 تن

طول: 5.64 متر

ارتفاع: 2.68 متر

قطر زره: 12 الی 50 میلیمتر

تسلیحات: یک توپ 75 میلیمتری به همراه یک مسلسل 7.7 میلیمتری میتسوبیشی

قدرت موتور: یک موتور دیزل به قدرت 240 اسب بخار

برد عملیاتی: 210 کیلومتر

سرعت: 39 کیلومتر در ساعت



شرح:

تانک متوسط چی - نو 3 زمانی در دستور کار طراحی و تولید توسط ارتش ژاپن قرار گرفت که تانک های چی - هه 1 ژاپنی در مقابله با تانک های شرمن M4 آمریکائی با مشکل مواجه شدند. در این زمان دفتر تکنیکی ارتش ژاپن سرگرم کار بر روی تانک متوسط چی - نو 4 برای مقابله با تانک های شرمن بود اما تانک چی - تو 4 با مشکلاتی مواجه بود و دفتر تکنیکی ارتش ژاپن ناچار شد این پروژه را متوقف نماید و در ماه می 1943 پروژه طراحی تانک چی - نو 3 را آغاز نمود.



طراحی این تانک شش ماه بعد و در اکتبر همان سال به اتمام رسید و در همان سال اجازه تولید یافت اما تولید این تانک تا سال 1944 آغاز نشد. در این زمان به دلیل قطع بسیاری از خطوط ارتباطی آبی ژاپن و نیز ویرانی بسیاری از کارخانجات صنعتی بر اثر بمب باران بمب افکن های آمریکائی، آن کشور با کمبود تجهیزات و مواد اولیه روبرو شده بود. با این وجود ژاپن موفق شد تعداد 55 واحد عملیاتی در سال 1944 و تعداد 111 واحد عملیاتی در سال 1945 ، را به این تانک ها مجهز کند. تولید این تانک تا پایان جنگ دوم جهانی همچنان ادامه داشت.

برجک این تانک از نمونه مدل چی - نو 97 بزرگتر و توپ آن نیز یک توپ 75 میلیمتری بود. همچنین توپ این تانک قادر بود بین 10- الی 25+ درجه بچرخد.



تانک چی - نو 3 بیشتر برای مقابله با تهاجم احتمالی متفقین به خاک اصلی ژاپن اختصاص داده شده بود. حداقل 6 هنگ از تانک های چی - نو 3 در کیو شو و هنشو مستقر شده بودند که جمعی لشگر زرهی اول و لشگر زرهی چهارم که در اطراف توکیو مستقر بود محسوب می شدند. به دلیل تسلیم ژاپن قبل از تهاجم متفقین به خاک آن کشور این تانک هرگز در هیچ نبردی شرکت نکرد و در مدرسه آموزش توپخانه ایباراکی در تسوچی یورا به نمایش گذاشته شد.
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
     
  ویرایش شده توسط: eimanjoon   
مرد

 
موشک ضد زره جاولین( FGM-148 Javelin)






موشک هدایت شونده ضد تانک (ATGM) یا جنگ افزار هدایت شونده ضد تانک (ATGW)،یک موشک هدایت شونده است که اصولا برای از آسیب رساندن و از بین بردن تانک و دیگر وسایل نقلیه زرهی،طراحی شده است.
موشکهای هدایت شونده ضد تانک در اندازه‌های مختلفی ساخته می‌شوند برای مثال مدل های کوچک آن بصورت موشک دوش پرتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد و سربازان می‌توانند براحتی آن را با خود حمل کنند.مدل بزرگتر این موشکها،موشکهایی هستند که بر روی سه پایه قرار می‌گیرند و برای حمل و شلیک آن یک دسته یا گروه لازم است.نوعی دیگر نیز بر روی وسایل نقلیه و یا هواگردها قرار می‌گیرند و از روی آنها شلیک می‌شوند.
موشکهای ضد تانک قابل حمل توسط یک فرد،موشکهایی کوچک با کلاهکی قوی هستند.این سلاحها در میدانهای جنگ امروزی به سربازان داده می‌شوند تا آنها بتوانند به وسیله این موشکها،اهداف زرهی سنگین و تانکها را از فاصله‌های دور و معمولا فقط با یک شلیک نابود کنند.

در سال ۱۹۸۳ ارتش ایالات متحده برای سیستم AAWS-M (سیستم پیشرفته ضد تانک - سیستم متوسط) اعلام نیاز کرد و در سال ۱۹۸۵ AAWS-M در فاز طراحی قرار گرفت. در اکوست سال ۱۹۸۶ فاز اول توسعه شروع شد و مبلغ ۳۰ میلیون دلار قرار داد به ان تعلق گرفت. کنسریومی مشترک شده از صنایع هوافضای فورد ( لیزر و پرتو) ، گروه موشکی هوایی هیوز( مادون قرمز و لینک کابل فیبر نوری) ، صنایع تگزاس(تصویر برداری مادون قرمز) را به عهده گرفتند و در اواخر سال ۱۹۸۸ فاز اخر پروژه به پایان رسید و در ماه ژوئن سال ۱۹۸۹ قرار داد تمام عیار توسعه به صورت مشترک به صنایع تگزاس و مارتین ماریتا ( در حال حاضر ریتون و لاکهید مارتین تعلق گرفت. برنامه AAWS-M در اخر با نام FGM-۱۴۸ ادامه یافت.
در آوریل سال ۱۹۹۱ اولین آزمایش پرواز موفق و در ماه مارس سال ۱۹۹۳ اولین آزمایش شلیک موفق انجام شد. در سال ۱۹۹۴ برای تولید با نرخ پایین مجوز گرفت و در سال ۱۹۹۶ اولین واحد جاولین به ارتش ایالات متحده تحویل گشت.

مشخصات و عملکرد موشک


موشک جاولین (زوبین) ،یک موشک با قابلیت شلیک کن و فراموش کن است که قبل از شلیک توسط کاربر (فرد شلیک کننده) به اصطلاح روی هدف قفل می‌کند و دارای سامانه هدف یابی خودکار است. این موشک دارای قابلیت حمله از بالا به هدف خود می‌باشد، بدین صورت که ابتدا موشک مسافتی را به سمت بالا طی می‌کند و سپس به قسمت بالای هدف شیرجه می‌رود. با توجه به اینکه معمولا زره بالای تانک از قسمتهای دیگر آن ضعیف تر است، حمله از بالا احتمال بالاتری برای از بین بردن تانک دارد. این موشک قابلیت حمله مستقیم جهت انهدام سنگر یا ساختمان و همچنین موقعیتهایی که امکان حمله از بالا وجود ندارد نظیر شلیک از داخل یک ساختمان را نیز دارد. این موشک همچنین قابلیت انهدام بالگردها را در حالت حمله مستقیم دارد. این موشک در حالت حمله از بالا حداکثر ۱۵۰ متر و در حالت حمله مستقیم ۵۰ متر از سطح زمین ارتفاع می‌گیرد. زوبین مجهز به سامانه رهگیری هدف با روش پردازش تصویر فرو سرخ است. سرجنگی دو مرحله‌ای این موشک مجهز به دو خرج متمرکز است که اولی زره واکنشی انفجاری تانک را از بین می‌برد و دومی زره اصلی تانک را منهدم می‌سازد. موشک زوبین به طور گسترده‌ای در تهاجم به عراق در سال ۲۰۰۳ به کار رفت و باعث انهدام تعداد زیادی تانک تی-۷۲ و تیپ-۶۹ عراق شد. این موشک ابتدا توسط مکانیسم شلیک نرم از لوله پرتاب کننده به بیرون پرت می‌شود، سپس بعد از اینکه از پرتاب کننده فاصله مناسبی پیدا کرد، موتور راکت آن روشن می‌شود. این قابلیت باعث می‌شود تا شناسایی محل شلیک کننده توسط دشمن دشوار شود، همچنین امکان شلیک موشک از داخل ساختمان نیز فراهم گردد. با این وجود موج انفجاری که از پشت لوله پرتاب کننده خارج می‌شود برای افرادی که در نزدیکی آن هستند خطرناک است. با توجه به قابلیت شلیک کن و فراموش کن این موشک، افرادی که آن را شلیک کرده‌اند می‌توانند محل شلیک را به سرعت ترک کنند تا از سوی دشمن شناسایی نگردند. این موشک غالبا توسط دو نفر استفاده می‌شود که یکی شلیک کننده و دیگری حمل کننده مهمات است، اگر چه در موقعیت‌های اضطراری امکان حمل و شلیک آن توسط یک نفر نیز وجود دارد. زمانیکه که شلیک کننده مشغول هدفگیری و شلیک موشک است، حمل کننده مهمات در پی اهداف دیگر می‌گردد و همچنین مراقب خطرات احتمالی از سوی دشمن است.


سامانه رهگیری هدف

نکته متمایز کننده این موشک با سایر موشکهای ضد زره هدایت شونده به خصوص در سالهای طراحی و ساخت این موشک (۱۹۸۹-۱۹۹۶)، بهره گیری از فن آوری پردازش تصویر طیف نوری فرو سرخ جهت رهگیری هدف بود. بطوریکه این موشک قادر است پس از جدا شدن از پرتاب کننده تمام عملیات رهگیری هدف را به صورت خودکار و به طور مستقل انجام دهد.

بخشهای اصلی سامانه رهگیری هدف در این موشک به شرح زیر هستند:

حسگر نوری

حسگر نوری این موشک یک حسگر آرایه‌ای مستطیلی به ابعاد ۶۴ در ۶۴ واحد حس کننده نور فرو سرخ طول موج بلند است. این حسگر از نوع جیوه-کادمیم-تلوریم است. مجموعه حسگر در قسمت سر موشک داخل یک نیم کره شفاف نسبت به نور فرو سرخ قرار دارد. میزان نور دریافتی هر واحد حسگر متناسب با بار الکتریکی ذخیره شده در آن واحد می‌باشد. یک مدار الکترونیکی که در پشت مجموعه حسگر جاسازی شده‌است، وظیفه خواندن بار الکتریکی کلیه ۴۰۹۶ واحد نوری و تبدیل آن به یک سیگنال مناسب برای واحد پردازش کننده را به عهده دارد.

بخش خنک کننده حسگر

با توجه به اینکه حسگرهای جیوه-کادمیم-تلوریم برای عملکرد مناسب و دریافت سیگنال با اغتشاش کم می‌بایست در دمای حدود ۷۷ درجه کلوین قرار بگیرند، از اینرو یک سامانه خنک کننده با استفاده از نیتروژن مایع تحت فشار در طول زمان پرواز موشک که بیشینه آن حدود ۹ ثانیه می‌باشد، وظیفه خنک کردن حسگر را به عهده دارد.

بخش ثابت نگهدارنده موقعیت حسگر

با توجه به اینکه می‌بایست همواره جهت دید حسگر رو به هدف باشد، سامانه ثابت نگهدارنده موقعیت، حسگر را طوری در داخل محفظه نگاه می‌دارد که تکان‌های موشک و حرکات ناگهانی آن دید حسگر را مختل نکند. این سامانه از شتاب سنج ها، جایروسکوپ جرمی چرخشی و موتورهایی برای تصحیح موقعیت حسگر، تشکیل شده‌است. این سامانه را می‌توان به طور کلی یک خلبان خودکار نامید.


بخش کنترل رهگیری

این قسمت دارای یک پردازشگر سیگنال دیجیتال می‌باشد که با الگوریتم‌های پردازش تصویر، محل هدفی را که قبل از شلیک توسط کاربر معین شده‌است، از روی تصویر دریافتی از حسگر نور فرو سرخ تشخیص می‌دهد و فرمان لازم را به قسمت کنترل جهت حرکت موشک صادر می‌کند تا جهت حرکت موشک همواره رو به هدف از پیش معین شده بماند. این الگوریتم‌های پردازش تصویر شامل تشخیص الگو و برخی الگوریتم‌های دیگر می‌باشد. ضمنا این بخش، حرکت موشک را بسته به اینکه حالت حمله از بالا یا حمله مستقیم انتخاب شده باشد، تنظیم می‌کند.


مزایا و معایت جاولین


مزایا

حمل سیستم بسیار اسان است و اجزای ان را میتوان به سادگی جدا کرد تا زمانیکه مورد نیاز قرار گیرد،در مقایسه با دیگر سیستم های ضد تانک که بسیار دست و پاگیر هستند تفاوت قابل توجه است. برای مثال عدم نیاز به سه پایه سنگین و ایستاده،محافط چشم بزرگ ، لوله و ... و همچنین زمان زیاد برای جمع اوری و اماده سازی سیستم، هرچند هنوز هم پرتاب جاولین کمی سنگین است اما نسبت به دیگر ضد تانک ها سبک تر است.
سیستم پرتاب شلیک کن و فراموش کن در جاولین این امکان را به اپراتور میدهد که به سرعت از محدوده شلیک خارج شده و یا در زوایه و مکان جدیدی اقدام به شلیک کند تا دشمن متوجه حضور او نشود،در کل سیستم شلیک کن فراموش کن این سیستم نسبت به سیستم های هدایت سیمی و چشمی یک سر و گردن بالاتر است.
برد زیاد و امکان درگیری در جنگ ها شهری و مکان های صعب العبور از دیگر مزایای این سیستم است.


معایب

اشکال اصلی سیستم جاولین وزن کل موشک و لوله ان است که به ۲۳ کیلوگرم بالغ می شود،البته این سیستم به گونه ای طراحی شده است که قابلیت حمل توسط پیاده نظام را داشته باشد،همچنین جاولین قیمت بسیار بالایی دارد و گران محسوب می شود. هر واحد پرتاب گر حدود ۱۲۵ هزار دلار و هزینه موشک ان ۸۰ هزار دلار است.
از دیگر معایب این سیستم است،تحقق سیستم شلیک کن فراموش کن در فواصلی تا ۶۰۰ متر امکان پذیر است و اپراتور بعد از شلیک هیچ گونه توانایی برای تصحیح مسیر موشک ندارد.

کاربران

استرالیا/ ۹۲ پرتاب کننده
بحرین/ ۱۳ پرتاب کننده
کانادا /۲۰۰ پرتاب کننده
جمهوری چک / ۳ پرتاب کننده و ۱۲ موشک برای استفاده در افغانستان
ایرلند / ۳۶ پرتاب کننده
اردن / ۳۰ پرتاب کننده و ۱۱۰ موشک
لیتوانی/ ۴۰ پرتاب کننده
زلاندنو/ ۲۴ پرتاب کننده و ۱۲۰ موشک
نروژ/ ۱۰۰ پرتاب کننده و ۵۲۶ موشک
عمان/ در جولای ۲۰۰۸ شرکت ریتیون قراردادی به ارزش ۱۱۵ میلیون دلار برای فروش این موشک به عمان و امارات متحده عربی امضا کرد.
پاکستان
تایوان/۴۰ پرتاب کننده و ۳۶۰ موشک
انگلستان/ در سال ۲۰۰۳ وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد قصد دارد این موشک را جایگزین موشک‌های میلان و سویینگ فایر کند.
ایالات متحده آمریکا/ کاربران ناشناس در سال ۲۰۰۳ دولت ایالات متحده اعلام کرد که ۳۶ عدد پرتاب کننده موشک زوبین در عراق گم شده‌است. روزنامه نیویورک تایمز بعدها گزارش داد که ممکن است این تسلیحات در دست گروه‌های تروریستی افتاده باشد.


مشخصات

نوع: موشک هدایت شونده ضد زره
خاستگاه: ایالات متحده آمریکا
خدمت: ۱۹۹۶ تاکنون
جنگ‌ها: جنگ در افغانستان (از سال ۲۰۰۱ تا اکنون)، تهاجم به عراق (از سال ۲۰۰۳ تا اکنون)
طراح : شرکتهای ریتیون و لاکهید مارتین
طراحی شده: در ژوئن ۱۹۸۹
سازنده: شرکتهای ریتیون و لاکهید مارتین
قیمت واحد هر موشک: ۸۰۰۰۰ دلار، بخش فرماندهنده پرتاب قابل استفاده برای شلیک‌های متعدد ۱۲۵۰۰۰دلار
وزن : وزن موشک ۱۱٫۸ کیلوگرم
وزن قسمت فرماندهنده پرتاب: ۶٫۴ کیلوگرم
طول : طول موشک ۱٫۱ متر
طول لوله پرتاب: ۱٫۲ متر
قطر: قطر موشک ۱۲۷ میلیمتر
قطر لوله پرتاب: ۱۴۲ میلیمتر
وزن کلاهک جنگی : ۸،۴ کیلوگرم
خدمه ۲ نفر
برد نهایی: ۷۵ تا ۲۵۰۰ متر
کلاهک: خرج با قدرت انفجار بالا ضد تانک، انفجار متمرکز دو مرحله‌ای
موتور: راکت سوخت جامد
سامانه هدایت: پردازش تصویر فرو سرخ
“Better to fight for something than live for nothing”
Lieutenant General George S. Patton
     
  ویرایش شده توسط: shahin68   
مرد

 
معرفی سلاح نک تیرانداز M40

ساخت آمریکا
این اسلحه در ۱۹۶۶ میلادی معرفی‌شد و طراحی آن از روی رمینگتون مدل ۷۰۰ با ایجاد تغییراتی در آن بوده‌است.

این سلاح در مدل های مختلف M40, M40A1, M40A3, M40A5 تولیید و مورد استفاده قرار گرفته است.

از این سلاح در جنگ های خلیج فارس . لبنان . ویتنام . افغانستان . و حمله به گرانادا استفاده شده است.

وزن:6.57 کیلو گرم
کالیبر:7.62×51 م م ناتو
5تیر تغذیه میشه ولی در مدل M40A5 از خشاب 10 تیر استفاده میشود.
برد موثر: 900متر

این سلاح با کنش گلنگدن مورد استفاده تفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکا است.
این کاربر به دلیل تخلف در قوانین انجمن بن شد
(پرنسس)
     
  
مرد

 
ساختار کلي صداخفه کن ها

صدای حاصل از شليک گلوله را ميتوان معلول دو چيز دانست.
1- صدای بم انفجار باروت 2- صدای سوت مانندي که از شکافته شدن هوا توسط مرمي بوجود می آيد .

يک صداخفه کن به طور کلی از چند استوانه تو در تو تشکيل شده است. هر کدام از اين استوانه ها بر روی خود دارای تعداد زيادی سوراخ‌های ريز و درشت دارند و ما وقتی صداخفه کن را به لوله سلاح وصل مي‌کنيم در واقع يک استوانه با دهها سوراخ و کانال تو در تو به لوله سلاح اضافه كرده‌ايم.

گاز حاصل از انفجار باروت پس از خروج از لوله اصلي وارد فضاي آزاد نمي‌شود ( در سلاح های معمولی دقيقا همين امر موجب شنيده شدن صدای شليک مي‌شود ) بلکه وارد صداخفه کن شده و در دهها سوراخی که ذکر کرديم اصطلاحا " گم " مي‌شود . تنها مقدار کمي از گاز باروت مستقيما و بدون عبور از سوراخها و کانالهای درون صداخفه کن وارد فضای آزاد مي‌شود که آن‌هم قابل چشم پوشی است . قسمت دوم مشکل ما يعنی صدای سوت مانند حاصل از شکافته شدن هوا توسط گلوله ( که معمولا سرعتي فراتر از سرعت صوت دارد ) نيز توسط صداخفه کن ها مرتفع مي‌شود که اين کار به شکل زير صورت مي‌گيرد :
قطر داخلی ترين لوله صداخفه کن که گلوله از آن عبور مي‌کند بسيار نزديک به کاليبر گلوله انتخاب مي‌شود نتيجه اين کار افت تدريجی فشار گاز باروت در طول لوله صداخفه کن و کاهش انرژی جنبشی گلوله است. بدين ترتيب از سرعت و صدای سوت مانند گلوله کاسته می شود.
آقای هيرام ماکسيم در ابتدای طراحی و ساخت اين وسيله متوجه شد که با توجه به سرعت بسيار زياد گازهای خروجي از لوله نمي‌تواند به يکباره عمل پايين آوردن سرعت مرمی و فشار گازهای خروجی را انجام بدهد همينطور وي دريافت حجم اين گازهای خروجی زياد نيست. آقای ماکسيم توانست با انحراف مسير خروج گاز و با هدايت آن درون حفره ها از سرعت زياد آن بکاهد و در نتيجه بخش بسيار زيادی از صدای حاصل از شليک کاسته شود .
به دليل پايين آمدن فشار گاز باروت در طول لوله صداخفه کن , سرعت مرمی نيز به اندازه کسر ناچیزی از زمان که قابل چشم پوشی است کاهش مي يابد ( البته طول صداخفه کن بستگی بسيار زيادی به نوع فشنگ سلاح دارد ) . همينطور بايد به اين نکته توجه داشت که ساختمان هر صداخفه کنی متناسب با سلاح مورد نظر طراحی مي ‌شود مثلا نمي‌توان از صداخفه کن ويژه کلت 45 در تپانچه برتا استفاده کرد و يا از صداخفه کنی که براي M-16 طراحی شده است در سلاح G3 استفاده نمود.
اولين نمونه هاي آزمايشی صداخفه کن ها دارای طول و يا قطر بسيار زيادی بودند. طبعا" اين طول و يا قطر بسيار از قدرت تحرک تيرانداز می‌کاست. اين مدلها در حقيقت لوله ای بود که چندين برش ساده در فواصل معينی از هم داخل آن قرار مي‌گرفت. سپس با ساخت يک مغزی حلزونی شکل و قرار دادن آن در يک لوله ميزان قابل توجهی از طول و قطر صداخفه کن کاهش يافت . البته صداخفه کن هاي حلزونی به دليل آن‌که موجب انحراف مرمی مي‌شوند ديگر مورد استفاده قرار نمي‌گيرند.
صداخفه کن ها معمولا 95 درصد صدای حاصل از شليک گلوله را در خود خنثی مي‌کنند . دقيقا همين مکانيزم در منبع اگزوز ماشين ها و ورودی کمپرسورها به‌کار برده مي‌شود. اين مکانيزم در ذهن آقای ماکسيم به ايده ای تبديل شد که وی در سال 1930 از آن پرده برداری کرد
و اما نحوه عملکرد :
صدای بلند شنیده شده در زمان تیر اندازی به علت خروج ناگهانی حجم زیادی گاز در یک زمان کوتاه و در یک محدوده بسیار کوچک ( دهانه لوله سلاح ) است مانند تفاوت صدای عطسه و صدای فوت کردن در دهان انسان.
صدا خفه کن ها با افزایش طول منطقه ای که گاز آزاد می‌شود و دادن زمان طولانی تر برای خروج گاز مانع از خروج ناگهانی و انفجاری گاز باروت می‌شوند و همین زمان باعث کاهش صدا می‌شود و عملا صدا را کاملا خفه نمی‌کند و صدایی مانند صدای خروج هوا فشرده را به وجود می آورد.
صدا خفه کن ها مانند مخزن اگزوز در درون خود ساختار مشبک و تیغه ای دارند و در بدنه آنها روزنه های بسیار برای خروج گازطراحی شده است.
این کاربر به دلیل تخلف در قوانین انجمن بن شد
(پرنسس)
     
  
مرد

 
جنگ سرد شرقی

روسيه در دو سال گذشته در نزديكی شبه جزيره كامچاتكا رزمايش بزرگ و گسترده دريايی اجرا كرد كه در جريان آن هواپيماهای جنگی و كشتی های نظامی روسيه به دور ژاپن گشت زدند.

اين امر در ابتدا موجب ناخرسندی ژاپن را فراهم آورد اما کمی بعد برخی از رسانه های ژاپنی تفسيری جديد از حرکت های نظامی روسيه در دريای ژاپن ارائه می كنند.
براساس اين گفته ها عمليات و تحرک نظامی روسيه در دريايی اوفوتسک با هدف هشدار دادن به چين و اقدامی دفاعی در مقابل پكن بوده است.
در ادامه اين گزارش نويسنده به نقل از روزنامه اخبار اقتصادی ژاپن به تحليل ترس روز افزورن روسيه از تهديد چين پرداخته و مي نويسد:در ماه گذشته ميلادی 24 فروند كشتی نظامی روسيه از آبراه واقع در بين جزيره هوكايدو ژاپن و جزيره ساخالين روسيه عبور كردند.
هدف از اين اقدام،برگزاری بزرگترين رزمايش مشترک بين ژاپن و روسيه بعد از جنگ جهانی دوم بود.
به گفته ديپلمات های روسی و ژاپنی اين رزمايش مشترک به درخواست مسكو صورت پذيرفت و پيدا است كه با هدف ترساندن ژاپن نبوده،بلكه هدف از آن نيروی دريايی چين بوده است كه با سرعت به سوی درياهای آزاد در حال گسترش است.
در ادامه اين مقاله آمده است:مسئولين تدوين استراتژی روسيه در ديداری گفته اند،سربرآوردن چين برای روسيه نيز يک تهديد به شمار می رود.

رييس مركز پژوهش های دفاعی ژاپن نيز در اين مورد اظهار نظر كرده و گفته است هدف از افزايش تجهيزات و امكانات نظامی روسيه در شرق دور برخلاف اظهارات علنی آنها كه گفته اند بر عليه ژاپن بوده است در اصل برای دفاع در مقابل چين است و اين به معناي ارسال تلويحی اين پيام به پكن است كه روسيه اجازه ی ورود به اوفوتسک را به چين نمی دهد .
نويسند ژاپنی مقاله در مورد دليل هوشياری بالاي روسيه در مقابل چين می نويسد:دليل اصلی آن فقط حفظ حقوق و منافع بزرگ قلمرو دريايی قطب شمال از سوی روسيه است.
تخمين ها حاكی است كه دريای قطب شمال حدود 20 درصد از منابع طبيعی جهان را در خود جای داده كه توسعه و برداشت آنها امكان پذير شده است.با توجه به خرید کشتی های یخ شکن توسط چین،در اين رابطه منابع ارتش روسيه گفته اند، چين به منظور گرفتن سهمی از كيک بزرگ قطب شمال در نظر دارد قدم به اين منطقه بگذارد.

ازسویی دیگر آمریکا نیز گفته است پرواز هواپيماهای بمب افكن روسی در نزديكی مرزهای اين كشور را تهديدی برای آمریکا نمی داند و قصد ندارد اين مسئله را در سطح ديپلماتيک در برابر روسيه مطرح سازد.
هرچند پنتاگون با دقت اين پروازها را زير نظر دارد.بعضی وقتها نیز این بمب افکن ها توسط جنگنده های آمریکایی مورد تعقیب قرار گرفتند و تا خارج شدن بمب افکن های روسی از حریم هوایی مورد نظر آمریکایی ها توسط جنگنده های آمریکایی اسکورت شدند.

همه اینها یک پیام هشدار از سوی مسکو برای پکن است که چینی ها حد خود را بشناسند.
این کاربر به دلیل تخلف در قوانین انجمن بن شد
(پرنسس)
     
  
صفحه  صفحه 10 از 19:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  18  19  پسین » 
علم و دانش

Military Weapons | تسلیحات نظامی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA