انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 37 از 57:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  56  57  پسین »

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


زن

 
با يك حركت ضربتي مي توان همه معتادان را سم زدايي كرد

فارس: رئيس سازمان بهزيستي كشور گفت: نبود حمايت هاي اجتماعي و مقاومت جامعه در پذيرش معتاداني كه اعتياد خود را ترك كرده اند باعث مي شود حدود ۹۰درصد افراد دوباره به دامان اعتياد باز گردند.
ابوالحسن فقيه افزود: متاسفانه ضعف در آموزش معتادان و مهارت يابي آنها براي بازگشت به زندگي سالم و عدم پذيرش آنها در محيط هاي شغلي و اجتماعي در اكثر موارد دوباره معتادان درمان شده را به سمت مواد مخدر مي كشاند به همين علت نبايد با ارايه آمارهاي رويايي تصور كنيم درمان معتادان فقط با سم زدايي از آنان نتيجه بخش است.
وي ادامه داد: سم زدايي از هر معتاد طي ۳ روز انجام مي شود و در واقع مي توان با يك حركت ضربتي همه معتادان كشور را طي مدت كوتاهي سم زدايي كرد.
فقيه افزود: در صورتي كه پس از سم زدايي برنامه اي نداشته باشيم و نتوانيم آموزش هاي لازم را در مورد مهارت هاي زندگي به آنها بدهيم و بستر مناسب را براي پذيرش آنها در جامعه و محيط هاي شغلي فراهم كنيم در واقع كار مهمي انجام نداده ايم زيرا معتادان پس از ترك براي اشتغال به مراكز كاري مراجعه مي كنند اما در اين مراكز با درخواست انواع چك و سفته و ضامن در مقابل آنها سنگ اندازي مي كنند.
وي گفت: در زمان حاضر مراكز TC در مراكز استاني كشور به منظور آموزش مهارت هاي زندگي به معتادان زير نظر بهزيستي فعال شده است اما تعداد اين مراكز بسيار اندك است و تعداد زيادي از معتادان سم زدايي شده پشت نوبت استفاده از خدمات اين مراكز هستند.
رئيس سازمان بهزيستي كشور ادامه داد: مسئله مهم ديگري كه عامل موفق نبودن ما در كنترل پديده اعتياد در جامعه است نداشتن آمار دقيق از تعداد معتادان است. زيرا تا زماني كه از تعداد معتادان در كشور، كيفيت اعتياد آنها و احيانا بيماري آنها اطلاع دقيق نداشته باشيم واقعا نمي توانيم برنامه درستي براي مقابله با اعتياد داشته باشيم.
وي ادامه داد: براي درمان معتادان نبايد آرماني فكر كنيم. اگر يك معتاد تزريقي به سمت مواد مخدر غير تزريقي رو آورد يا يك معتاد دايمي مصرف كننده تفنني مواد مخدر شود همين پيشرفت ها را مي توانيم به منزله نوعي ترك اعتياد قلمداد كنيم.
     
  
زن

 
جديدترين روش هاي درماني بيماري هاي شايع به پزشكان ارايه مي شود

همشهری-گروه اجتماعي- بزرگترين همايش پزشكي كشور توسط سازمان نظام پزشكي با حضور صدها تن از اساتيد دانشگاههاي علوم پزشكي و با شركت هزاران نفر از پزشكان سراسر كشور در قالب برگزاري بيش از ۸۰ سمينار و كارگاه كوتاه مدت حرفه اي از روز ۲۴ خرداد ماه سال جاري به مدت ۵ روز در مركز همايش هاي بين المللي رازي برگزار مي گردد.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ايران محمدرضا نوروزي، معاون آموزشي و پژوهشي سازمان نظام پزشكي كشور طي گفت وگويي اعلام كرد:« در هفتمين همايش پزشكان عمومي سراسر كشور كه به منظور ارتقاي سطح علمي پزشكان و ارايه تازه ترين تحقيقات و يافته هاي دانش پزشكي و آخرين متدهاي تشخيصي و درماني به همكاران پزشك، طراحي شده، طي ۵ روز بالغ بر ۸۰ برنامه آموزش مداوم جامعه پزشكي در قالب كارگاه هاي كوتاه مدت حرفه اي در موضوعات متنوعي چون قلب و عروق، اطفال، جراحي، فوريت ها، طب ورزش، گوش و حلق و بيني، غدد، گوارش، بيماري هاي مغز و اعصاب و... برگزار مي گردد.
معاون آموزشي و پژوهشي سازمان نظام پزشكي با اشاره به مصوبه مجلس شوراي اسلامي كه بر اساس آن كليه پزشكان موظفند همه ساله در برنامه هاي آموزش مداوم پزشكي شركت نمايند، اظهار داشت: با هماهنگي به عمل آمده بين معاونت آموزشي و پژوهشي سازمان نظام پزشكي و اداره كل آموزش مداوم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، پزشكان در صورت شركت در سمينارها و كارگاه هاي آموزشي اين همايش و بهره برداري از مطالب و موضوعات مطرح شده، گواهي نامه امتياز مدون آموزش مداوم دريافت مي دارند كه به اين ترتيب مشكل بسياري از پزشكان جهت تمديد پروانه هاي مطب در سال جاري حل خواهد شد.
دكتر نوروزي افزود: در اين همايش آخرين دستاوردهاي پزشكي و روش هاي درماني جديد بيماري هاي شايع كشور به پزشكان عمومي شهرستان هاي مختلف كشور آموزش داده خواهد شد و پروتكل هاي رسمي درمان بيماري ها ارايه خواهد شد.
     
  
زن

 
يك و نيم ميليون بيماربا ۴بار اهداي خون نجات مي يابند

همشهری-گروه اجتماعي، مريم غفاري- اهداكنندگان مستمر، سالانه با چهار بار اهداي خون جان يك ميليون و ۵۰۰هزار بيمار را نجات مي دهند.
حسن ابوالقاسمي، رئيس سازمان انتقال خون ايران با اعلام اينكه، بيست و چهارم خرداد روز جهاني اهداكنندگان خون است افزود: در اين روز با هماهنگي صورت گرفته، اعضاي هيأت دولت در محل رياست جمهوري خون خود را اهدا مي كنند. وي بهترين خبر را براي اهداكنندگان، افزايش سالانه اهدا كنندگان مستمر و بهبود ضريب اين افراد ذكر كرد و گفت: اهداكنندگان مستمر، در برنامه سالانه زندگي خود ۲ تا ۴بار اهداي خون را قرار داده اند و مطالعات نشان مي دهد كه اين افراد از ضريب سلامتي بالايي برخوردارند.
ابوالقاسمي گفت: سازمان انتقال خون ايران اكنون به مرحله حذف خون جايگزين در سراسر كشور رسيده است و سال گذشته يك ميليون و ۶۰۳ هزار واحد خون توليد كرد ولي ارتقاي سطح توليدات اين سازمان به خصوص ورود به صنعت پلاسما نيازمند حمايت هاي انساني مقامات رده اول كشور و تقبل بخشي از هزينه ها از سوي سازمان هاي بيمه گر است كه متأسفانه تاكنون چنين حمايت هايي نبوده است.
وي افزود: معمولاً متوسط رشد اهداي خون در كشور سالانه حدود ۵/۲درصد است اما در شش ماه دوم سال ۸۴ توانستيم اين رشد را به ۱۱درصد برسانيم، رشدي كه در ۳۰سال گذشته بي سابقه بوده است در نتيجه متوسط رشد اهداي خون در سال ،۸۴ به حدود ۵/۷ درصد رسيد كه تقريبا ۳برابر ميانگين رشد سالانه توليد خون در كشور است.
رئيس سازمان انتقال خون، در خصوص وضعيت تأمين خون در همه استان هاي كشور گفت: خون هايي كه اهدا مي شوند بيشتر از پنج هفته قابل نگهداري نيستند و اگر در اين مدت مصرف نشوند بايد دور ريخته شوند به همين خاطر از اهدا كنندگان خون مي خواهيم، اهداكننده دائم و مستمر باشند اگر به سمت اهداي مستمر خون گام برداريم هم از نظر سلامت خون و هم كامل بودن آن مشكلي نخواهيم داشت.
وي افزود: تهيه دستگاه ها و تجهيزات مورد نياز به عهده ماست ولي هزينه ست هاي مورد استفاده در اين دستگاه ها كه هر كدام ۱۱۰ دلار قيمت دارد را مانند همه جاي دنيا بيمه ها بايد پرداخت كنند.
براساس اساسنامه انتقال خون ما مي توانيم غير از خون كامل، هزينه تهيه خون و فرآورده هاي خوني را از مردم و مراكز درماني بگيريم ولي از آنجايي كه بخش زيادي از هزينه هاي سلامت برعهده مردم است، تصميم گرفته ايم تا قبل از تعهد بيمه به پرداخت اين هزينه ها، اين كار را نكنيم.
ابوالقاسمي گفت: يكي از اقدامات زير بنايي نصب دستگاه هاي اتوماسيون براي خون گيري است كه خطاي انساني را كم مي كند، اما وقتي كه سالانه ۵۰۰ ميليون دلار بودجه انتقال خون را صرف شست وشوي خون مي كنيم كه وظيفه بيمارستان ها و بيمه هاست، طبيعي است كه بخشي از هزينه زيرساخت ها را صرف آن كرده ايم و از اقدامات زيربنايي باز مي مانيم.
     
  
زن

 
بستني هاي سنتي غيربهداشتي اند

ايلنا: كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان قزوين به شهروندان توصيه كرد، از مصرف بستني هاي سنتي به علت چربي بالا و تهيه غيربهداشتي آن خودداري كنند. شادي منجم با بيان اينكه خامه هاي مصرفي در بستني هاي سنتي بايد پاستوريزه باشد، گفت: در صورت غير بهداشتي بودن محل توليد، توزيع و نگهداري اين مواد، بستني تبديل به منبع غني آلودگي و ميكروبي و منجر به مسموميت همراه با استفراغ، دل پيچه و تهوع مي شود.
وي استفاده از زعفران واقعي در تهيه بستني هاي سنتي را مثبت ارزيابي كرد و افزود: اما استفاده از گلرنگ در اين بستني تا حد كمي خاصيت سمي داشته و براي سلامتي انسان مضر است.
اين كارشناس تغذيه با اشاره به اينكه كلسيم ماده اصلي تشكيل دهنده استخوان ها و دندان ها است، اظهار داشت: كودكاني كه به خوردن لبنيات عادت ندارند با خوردن بستني مي توانند تا حدي كمبود كلسيم خود را جبران و كم كم به خوردن لبنيات علاقه مند شوند.

======================================

مصرف زياد ايبوپروفن براي قلب زيان آور است

ايرنا: يافته هاي يك تحقيق علمي نشان مي دهد كه مصرف بيش از اندازه داروي مسكن ايبوپروفن در بلندمدت خطر حمله قلبي را دو برابر افزايش مي دهد. بر پايه نتايج اين تحقيق ايبوپروفن كه از پرمصرف ترين داروهاي ضددرد در جهان است، خطري براي افرادي كه به صورت موردي از آن استفاده مي كنند، ندارد. همچنين اعلام شد كه با توجه به فوايد اين دارو كه فروش آن آزاد است، كماكان افراد زيادي با استفاده از آن سعي در كاستن از سر درد، كمردرد و يا ناراحتي هاي ناشي از التهاب خواهند كرد. اين تحقيق نشان داد كه مصرف زياد و طولاني مدت داروي ديكلوفناك كه برخلاف ايبوپروفن فروش آن در انگليس تنها با تجويز پزشك انجام مي شود، نيز تاثير مشابهي در افزايش حملات قلبي دارد. تحقيق مذكور توسط دانشمندان دانشگاه هاي آكسفورد و رم، روي 140هزار بيمار مصرف كننده داروهاي ضدالتهابي غيراستروئيدي(ان.اس.اي.دي) طي 138جلسه آزمايش انجام گرفته است.
     
  
زن

 
نرمش و سلامتي

با توجه به گسترش شهرنشيني و رواج زندگي ماشيني، روزبه روز از تحرك و فعاليتهاي بدن افراد كاسته مي شود. پشت ميز نشيني، شيوه هاي غلط ايستادن، نشستن، راه رفتن و... نيز مزيد بر علت شده است. از اين رو بر آن شديم تا به معرفي نرمش ها در كنار شيوه صحيح انجام كارها در ستوني با نام نرمش و سلامتي، راهكارهاي ساده اي را براي پيشگيري از بيماريهاي شهرنشيني معرفي كنيم.
* ستون فقرات
ستون فقرات مستقيم نبوده بلكه از 4 قوس به هم پيوسته تشكيل شده است. اين قوس ها باعث انعطاف پذيري فقرات شده و در عمل ضربه گيري به آن كمك مي كند.
* براي رفع وضعيت هايي كه فشار زيادي به ستون فقرات وارد مي كنند بعد از نشستن هاي طولاني يا خم شدن به جلو، به عقب خم شويد.

===============================

تولد چهارقلوهاي همسان در هند

ايرنا: يك زن 26 ساله هندي در يك اتفاق بسيار نادر 4 قلوهاي دختر همسان به دنيا آورد با آنكه اين نوزادان 10 هفته زودتر از پايان بارداري متولد شده اند اما در سلامتي به سر مي برند و به سرعت وزن اضافه مي كنند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از دهلي نو، زايمان شروتي ويوكاناندان برنامه نويس رايانه، طبيعي انجام شده است واين نوزادان در هنگام تولد هر كدام 825 گرم تا 980 گرم وزن داشته اند.
     
  
زن

 
تشخيص پيش آگهي سرطان سر و گردن

پژوهشگران مركز تحقيقات گوش، حلق و بيني و سر و گردن بيمارستان رسول اكرم (ص) با بررسي گروهي از مبتلايان به انواع تومورهاي سر و گردن، كارايي روش آزمايش جلدي براي تشخيص پيش آگهي سرطان سر و گردن را بررسي كردند.
به گزارش هفته نامه اخبار پزشكي، دكتر
فرزاد ايزدي، جراح و متخصص گوش، حلق و بيني و متخصص بيماري هاي حنجره در خصوص تحقيقات انجام شده در زمينه بررسي پيش آگهي بيماراني كه دچار سرطان هاي سر و گردن شده اند، گفت: براساس يافته هاي اين بررسي استفاده از ماده دي نيتروكلروبنزن (DNCB)جهت آزمايش پوستي و اندازه گيري ميزان واكنش بدن نسبت به آن در تعيين پيش آگهي سرطان هاي سر و گردن بسيار موثر است.
در اين بررسي پس از استفاده از مادهDNCB، افرادي كه سيستم ايمني و دفاع بدني قوي تري داشتند، واكنش پوستي بيشتر و افرادي كه از سيستم ايمني ضعيف تري برخوردار بودند واكنش پوستي ضعيف تري نشان دادند.
وي با اشاره به اين آزمايش جلدي از انجام آزمايش هاي خوني از بيماران مذكور به عنوان آزمايشي براي تشخيص پيش آگهي ياد كرد و افزود: به طور كلي سرعت رشد تومورها در افرادي كه مقاومت بدني بيشتري دارند كمتر است و در نتيجه پيش آگهي بهتري نيز از سرطان خواهند داشت.
همشهری
     
  
زن

 
همايش فرآورده هاي زنبور عسل

همشهری-نخستين همايش زنبور عسل و نقش آن در سلامت جامعه و درمان بيماري ها پنج شنبه 18/3/85 آغاز به كار كرد.
در دومين روز اين همايش دكتر مهدي بلالي - عضو هيأت علمي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مشهد- در زمينه اثرات درماني زهر زنبور عسل در بيماري هاي خود ايمن سخن گفت. وي افزود: زهر زنبورعسل مخلوطي از تركيبات پروتئيني دارد كه با توجه به نژادهاي گوناگون، عمر و شرايط تغذيه زنبور و همچنين فصول مختلف، قابل تغيير است.
همچنين زهر زنبور حاوي آنزيم هايي از قبيل فسفر فيپازA2، ايزو فسفوليپاز و هيولوروينداز است و از آن در درمان برخي از بيماري هاي لاعلاج استفاده مي شود كه بايد در مراكز درماني مجهز به لوازم و داروهاي مورد نياز و همچنين تحت نظارت پزشك انجام شود.
دكتر بهنام كاوياني وحيد-داروساز- نيز در دومين روز از اين همايش به كاربرد زهر زنبورعسل در درمان بيماري ها اشاره كرد و گفت: براساس مطالعات آماري كه توسط انجمن زنبور درماني آمريكا تاكنون به عمل آمده، مشخص شد كه درصد ابتلاي زنبورداران به امراضي مثل روماتيسم و سرطان برونش به مراتب كمتر از ديگر افراد است.
وي در ادامه ذكر كرد: مطالعات گذشته در زمينه زنبورعسل، حكايت از آن دارد كه اثرات درماني زهر زنبور عسل بيشتر در بيماري هايي كه به نوعي با اختلال سيستمي بدن همراه است، فوايد خود را نشان مي دهد.
     
  
زن

 
هزار سايت، اكستازي را تبليغ مي كنند

همشهری-گروه اجتماعي _ ليلا خاكسار: ۱۳۰۰نوع مواد روانگردان به وسيله ۵۰ميليون نفر در دنيا مصرف مي شود كه شامل مواد محرك و توهم زاست. نزديك به ۱۶ هزار سايت فقط تبليغ قرص هاي اكستازي را به عهده دارند و كشورهاي پيشرفته دنيا با هزينه هاي ميلياردها دلاري براي مقابله با اين پديده روبه رشد درگير هستند.
دكتر سعيد صفائيان مدير كل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر در همايش نگاهي نو به مواد مخدر صناعي ضمن اعلام اين مطلب گفت: بيش از ۲۰۰ ميليون مصرف كننده انواع مواد مخدر سنتي فقط ۱۵ ميليون نفر مصرف كننده مواد مخدر خطرناك مانند هروئين هستند و اكثراً حشيش مصرف مي كنند، اما در زمان حاضر ۵۰ ميليون نفر مصرف كننده انواع مواد روانگردان صناعي هستند كه با عوارض ويرانگر، غيرقابل جبران و گاه مرگ و جنون دائمي ناشي از آن مواجه مي شوند.
وي افزود: فقط آمريكا سالانه ۲۰ ميليارد دلار براي مبارزه با اين مواد هزينه مي كند. كشورهاي اروپايي نيز ميليونها پوند و يورو به همين منظور خرج مي كنند اما نتايج اين اقدامات چشمگير نيست.
دكتر صفائيان همچنين ضمن اشاره به تنوع بيش از حد محصولات روانگردان گفت: مواد مخدر صناعي به دليل تنوع بيش از حد و ارائه آن به اشكال گوناگون و عدم آگاهي دقيق خانواده ها از آن مشكلات زيادي براي مردم و خانواده ها ايجاد مي كند.
وي همچنين گفت: در قانون جديد مبارزه با مواد مخدر، سياستهاي كلان مبارزه با مواد مخدر در مجمع تشخيص مصلحت نظام در حال تدوين و تصويب است و در اين قانون سرفصل مهمي براي مواد روانگردان باز شده است.
همچنين به گزارش ايسنا: رئيس انجمن آسيبهاي رفتاري در اين همايش گفت: ۱۰۰ نفر ظرف ۲۰ روز گذشته به علت شوك ناشي از استفاده از كراك تقلبي و هروئين جان خود را از دست داده اند.
دكتر يگانه همچنين افزود: از طريق مشاوره ژنتيكي مي توان از گرايش به اعتياد نسل آينده پيشگيري كرد و با ديدگاه ژنتيكي اعتياد اقدام به پيشگيري زيربنايي كرد.
رئيس دفتر مشاركتهاي مردمي و تشكل هاي غيردولتي ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز در اين همايش گفت: مواد مخدر سالانه ۱۰هزار ميليارد تومان به اقتصاد كشور ضرر مي زند كه معادل ۲۹ درصد كل درآمد ناخالص كشور و ۱۵۵درصد مالياتي است كه مردم مي پردازند.
محمدرضا خطيبيان همچنين افزود: مواد مخدر چهارمين تجارت دنياست و سالانه ۵۰۰ ميليارد دلار براي تاجران آن سود دارد و معضل اعتياد همه ساختارهاي اقتصادي، اجتماعي و حتي هويتي و فرهنگي جامعه را متأثر مي كند.
     
  
زن

 
پايگاه امداد ساحلي در فصل تابستان ايجاد مي شود

همشهری-گروه اجتماعي _ مريم غفاري: با شروع فصل تابستان و آمار بالاي غرق شدگان در سواحل دريا،نيروهاي امداد در ۳۶ منطقه و در سواحل مازندران و گيلان امداد و نجات را به عهده مي گيرند.
دكتر سيدمؤيد علويان، معاون سلامت وزارت بهداشت و درمان در يك نشست خبري در جمع خبرنگاران افزود: اين پايگاهها وظيفه اطلاع رساني، آموزش، امدادرساني و فرهنگ سازي را به عهده دارند و شامل تجهيزات آمبولانس، تجهيزات احيا، چادر و بي سيم و... مي باشند.
اجلاس بين المللي «جامعه ايمن» برگزار مي شود
دكتر علويان در بخش ديگري از سخنانش گفت:در سال ۲۰۰۷ اجلاس بين المللي جامعه ايمن در ايران برگزار خواهد شد كه دو هزار نفر از سراسر جهان در آن شركت خواهند داشت كه مهمترين هدف آن تقويت زمينه هاي پيشگيري از حوادث است.
وي در خصوص اورژانس پيش بيمارستاني نيز گفت: ما از برنامه چهارم توسعه عقب بوديم، يعني بايد ۸۳۴ پايگاه داشتيم، اما تنها ۷۰۴ پايگاه وجود داشت. در طي ۶ ماه اخير ۳۶۵ پايگاه جديد راه اندازي شده است. اين در حالي است كه در كل برنامه توسعه سوم تنها ۲۹۶ پايگاه راه اندازي شده است يعني در طول ۶ ماه به اندازه كل برنامه توسعه چهارم پايگاه ايجاد شده است.وي در خصوص زمان رسيدن به مصدوم در شهرهاي بزرگ گفت: اين زمان از ۱۰ دقيقه به ۶/۸ دقيقه در شهر و از ۲۵ دقيقه به ۶/۱۶درصد در جاده ها رسيده است.
پيشگيري از بيماري وبا در تابستان
معاون سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اينكه در كشورمان ۶هزار مدرسه يا دستشويي ندارند يا از وضعيت بهداشتي مناسبي برخوردار نيستند، گفت: تا زماني كه براي دفع فاضلاب روش صحيحي اتخاذ نشود نمي توانيم با بيماريهاي منتقله از آب مبارزه كنيم كه اين امر مشاركت كليه دستگاهها را مي طلبيد. وي در خصوص آبياري مزارع سبزيجات با فاضلاب گفت: اين امر علاوه بر بحث وبا، مسموميتها و بيماريهاي انگلي هم به دنبال دارد كه ما درصدد هستيم با پخش تيزرهاي تلويزيوني نحوه شستشو و ضدعفوني كردن سبزيجات را به مردم آموزش دهيم و بايد به خاطر داشته باشيم كه در بحث سلامت عوامل مؤثر زيادي دخيل اند و همه مربوط به وزارت بهداشت نيست. وي افزود: قبل از عيد به كل دانشگاههاي علوم پزشكي در بحث پيشگيري از وبا ابلاغ كرديم. علويان گفت:در سال ۸۵ صفر درصد گزارش وبا داشتيم و در سال گذشته تعداد ۱۱۳۲ مورد وبا گزارش شده بود.وي افزود: با نظارت بر آبياري سبزيجات، افزودن كلر به آب و استفاده از يخ هاي بهداشتي مي توان از ابتلا به وبا جلوگيري كرد.
     
  
زن

 
پزشكان فلسطيني در ايران ادامه تحصيل مي دهند

ايسنا: كامران باقري لنكراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با باسم نعيم وزير بهداشت دولت خودگردان فلسطين ديدار و گفت وگو كرد.
در اين نشست يك ساعته كه در دفتر وزير بهداشت برگزار شد در خصوص نيازهاي اوليه بهداشتي - درماني ملت فلسطين بحث و تبادل نظر شد و با امضاي يادداشت تفاهمي شرايط ادامه تحصيل پزشكان فلسطيني و امكان درمان بيماران فلسطيني در ايران فراهم مي شود. لنكراني در اين نشست با اشاره به وجود محدوديت هايي براي حضور مستقيم ايران در سرزمين فلسطين اعلام كرد: همچنين با پيگيري هاي به عمل آمده از طريق وزارت امور خارجه سهميه اي براي ادامه تحصيل پزشكان فلسطيني و نيز درمان بيماران پيوند مغز استخوان در كشور ايران فراهم مي شود.
باسم نعيم وزير بهداشت دولت خودگردان فلسطين همچنين در اين نشست با اشاره به مشكلات فراوان در خصوص مسايل بهداشتي - درماني پيش رو گفت: به جهت محاصره شديد به عمل آمده داروهاي مورد نياز در اختيار مردم قرار نمي گيرد.
وزير بهداشت دولت خودگردان فلسطين با اشاره به اين كه نيازهاي طولاني مدت بهداشتي و درماني ملت فلسطين در سه محور قابل تقسيم است، اظهار كرد: نيازهاي بهداشتي اوليه و درمانگاه ها، توسعه و پيشرفت كادر نيروي انساني، برگزاري دوره هاي آموزشي در ايران و يا ساير كشورها و كمك هاي مالي ايران جهت بورسيه كردن پزشكان، نياز به بودجه ۷۰ هزار دلاري براي گسترش و تجهيز مراكز درماني از نيازهاي طولاني مدت قابل ذكر است.
     
  
صفحه  صفحه 37 از 57:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  56  57  پسین » 
علم و دانش

مطالب پزشکی (آرشیو شماره ۲)


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA