انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 9 از 72:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  71  72  پسین »

Medical Content | مطالب پزشکی


مرد

 
دود ماشین خطر حمله قلبی را تا شش ساعت افزایش می دهد

متخصصان بریتانیایی می گویند تنفس در میان دود شدید وسایل نقلیه می تواند باعث حمله قلبی شود.
محققان دریافته اند که خطر حمله قلبی تا شش ساعت پس از قرار گرفتن در معرض دود شدید افزایش می یابد، ولی سپس کم می شود.
آنها در ژورنال پزشکی بریتانیا نوشته اند آلودگی هوا احتمالا حمله قلبی را شتاب می بخشد نه این که به طور مستقیم باعث آن شود.
اما قرار گرفتن مکرر در معرض دود برای سلامت انسان زیانبار است و طول عمر را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. از همین رو، توصیه به مردم این است که تا می توانند از قرار گرفتن در معرض دود وسایل نقلیه پرهیز کنند.
پروفسور جرمی پیرسون، دستیار مدیر پزشکی بنیاد قلب بریتانیا و از نویسندگان مشترک این تحقیق، می گوید: "این تحقیق مفصل قاطعانه نشان می دهد که پس از تنفس در میان دود زیاد اگزوز، خطر حمله قلبی موقتا، برای حدود شش ساعت، بالا می رود. ما می دانیم که آلودگی هوا می تواند روی سلامت قلب شما تاثیر بگذارد و شاید از راه غلیظ کردن خون و افزایش احتمال لختگی، خطر حمله قلبی را افزایش دهد."
آقای پیرسون تاکید می کند اگر بیماری قلبی دارید، سعی کنید در مناطقی که میزان آلودگی هوای ناشی از ترافیک آنجا زیاد است، مثلا خیابانهای شلوغ، برای مدت طولانی نمانید.
این محققان پرونده پزشکی حدود ۸۰ هزار بیمار مبتلا به حمله قلبی در انگلستان و ولز را با آمار آلودگی مناطق محل سکونتشان مقایسه کردند.
آنها متوجه شدند که بالا بودن آلودگی هوا تا شش ساعت پس از قرار گرفتن در معرض دود، خطر حمله قلبی را تشدید می کند.
پس از این دوره زمانی، خطر کاهش می یابد.
     
  
مرد

 
پدر شدن باعث کاهش تمایل به جفت یابی می شود

تحقیقات نشان می دهد مردان از نظر زیست شناختی طوری برنامه ریزی شده اند تا پس از بچه دار شدن، به نگهداری و حفاظت از فرزندانشان متعهد باشند.
به گفته محققان دانشگاه نورث ایسترن در آمریکا، میزان هورمون تستسترون در خون مردان پس از تولد فرزندشان کاهش می یابد، تا ضمن کاهش میل جنسی در آنها، تعهدشان به خانواده افزایش یابد.
تستسترون میل جنسی مردان و تلاش آنها برای جفت یابی را افزایش می دهد.
تحقیقات این محققان نشان می دهد در ماه اول پس از به دنیا آمدن فرزندان، میزان تستسترون در خون پدرهای آنها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند.
میزان این هورمون در خون پدرانی که از فرزندانشان مراقبت می کنند، به میزان بیشتری کاهش می یابد.
این تحقیقات بر روی ۶۲۴ مرد جوان در کشور فیلیپین انجام شده و نتیجه آن در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.
بیشتر افراد مورد مطالعه در ابتدای تحقیقات مردان جوان بدون فرزند بودند و در طول مطالعه بسیاری از آنها صاحب فرزند شدند.
کریستوفر کوزاوا، سرپرست این تحقیق می گوید: "طبیعت بزرگ کردن فرزندان در انسان ها به گونه ای است که کاری مشارکتی است و مطالعات ما نشان می دهد که پدران به نحوی برنامه ریزی شده اند که در این کار شرکت داشته باشند."
او ادامه داد: "پدرشدن و شرایط داشتن یک نوزاد ضرورت انطباق احساسی، روانی و فیزیکی را ایجاد می کند. مطالعات ما نشان می دهد که مردان از نظر زیست شناختی توانایی ایجاد تغییرات لازم را برای برآورده کردن این شرایط دارا هستند."
محققان همچنین می گویند کاهش میزان تستسترون در خون می تواند کاهش احتمال بروز بعضی از بیماری های مزمن را به همراه داشته باشد.
شاید به همین خاطر است که مردان متاهل و پدران معمولا از نظر سلامتی در شرایط بهتری نسبت به مردان مجرد همسن خود هستند.
پروفسور اشلی گراسمن، سخنگوی انجمن غدد داخلی در بریتانیا می گوید نتیجه این تحقیق بیانگر "تعادل ایجاد شده میان دو وضع جفت یابی و پدر شدن است. ضرورت یکی از این دو وضع افزایش میزان تستسترون و دیگری کاهش آن است."
دکتر آلن پیسی، استاد دانشگاه شفیلد نیز نسبت به یافته های این تحقیق ابراز شگفتی کرد.
دکتر پیسی گفت: "عموما میزان تستسترون در مردان تغییر چندانی نمی کند. سطح این هورمون در خون با افزایش سن یا در واکنش به بعضی از بیماری ها و درمان آنها به تدریج کاهش می یابد. اما کاهش شدید آن در واکنش به تغییرات ایجاد شده در شرایط خانوادگی شگفت آور است."
او ادامه داد: "اگر بپذیریم که احتمال تک همسری مردانی که تستسترون کمتری دارند، بیشتر است و آنها بیشتر از فرزندان خود مراقبت می کنند، آن گاه نتیجه این تحقیقات در راستای تکامل انسان قابل درک خواهد بود. اما مهم است که رابطه میان میزان تستسترون در خون و رفتار افراد را پیش از نتیجه گیری قطعی بررسی کنیم."
     
  
مرد

 
تماس اجتماعی باعث کاهش وزن در موش ها می شود

مطالعه ای تازه نشان می دهد که یک زندگی فعال اجتماعی در میان موش ها می تواند سوزاندن چربی و کاهش وزن را شتاب دهد.
محققان در دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا به وجود ارتباطی میان میزان تماس های اجتماعی در محیط زندگی موش و وزن آن پی برده اند.
هم اکنون چاقی مفرط در جوامع سراسر جهان درحال بدل شدن به یک مشکل عمده بهداشتی و اقتصادی است؛ اما مطالعاتی مثل دانشگاه اوهایو که در نشریه متابولیسم سلولی چاپ شده می تواند راه را بر استراتژی های درمانی متکی بر روابط اجتماعی هموار کند.
چربی می تواند دو نوع باشد: چربی سفید که کار آن ذخیره انرژی است، و چربی قهوه ای که انرژی می سوازند.
درحالی که همه ما در بدن خود بافت چربی سفید داریم، چربی قهوه ای که برای کاهش وزن لازم است به سختی شکل می گیرد.
اما تیم محققان به سرپرستی پروفسور متیو دورینگ، دریافت که تغییرات نسبتا کم در زندگی جسمی و محیط اجتماعی موش ها می تواند مقدار زیادی از چربی سفید را به چربی قهوه ای تبدیل کند.
گروه موش های آزمایشی - بر خلاف سایر موش هایی که زندگی ساکنی داشتند - در یک محیط زیستی "غنی" زندگی می کردند. شمار آنها در هر گروه ۱۵ تا ۲۰ موش در ظرف های بزرگ بود که در آنها چرخ های ورزشی، تونل، کلبه، اسباب بازی های چوبی و یک هزارتو تعبیه شده بود.
این محیط نه فقط چالش های ذهنی بیشتری در برابر موش ها قرار می داد، بلکه همچنین تماس های اجتماعی میان آنها را بیشتر می کرد.
علیرغم آنکه هر دو دسته - موش های معمولی و موش های ساکن در محیط غنی - از غذای نامحدود و دقیقا همانند برخوردار بودند، تفاوت وزن آنها قابل توجه بود.
این تفاوت در نوع و ساختار چربی ذخیره شده در بدن موش منعکس شد.
پروفسور دورینگ گفت که او "از میزان چربی از دست رفته حیرت کرده است." موش ها فقط پس از چند هفته زندگی در محیط غنی، به طور متوسط ۵۰ درصد چربی سفید شکم خود را از دست داده بودند.
علاوه بر این وقتی موش ها با غذای پرچرب تغذیه شدند، موش هایی که محیط زندگی آنها با چالش همراه بود خیلی کمتر وزن اضافه کردند. دمای بالاتر بدن در این موش ها نشان داد که سوختن چربی ارزشمند قهوه ای بود که باعث کاهش وزن شد.
تحریک مغز
همین تیم سال گذشته نشان داده بود که یک محیط اجتماعی محرک می تواند به بهبود سلامت مغز موش کمک کند. این حاصل تولید ماده ای به نام "بی دی ان اف" (Brain-Derived Neurotrophic Factor) بود.
آنها اکنون دریافته اند که این ماده همچنین مسئول شروع فرآیندی است که چربی سفید را به چربی قهوه ای تبدیل می کند.
با این دانش، محققان می گویند که باید بتوان تغییراتی در سبک زندگی را توصیه کرد یا به طور مصنوعی روند تبدیل چربی در بدن را فعال کرد.
"بی دی ان اف" در بدن انسان هم وجود دارد هرچند که تحقیقات درباره ارتباط میان مغز و چربی بدن هنوز در مراحل اولیه است.
هرچند معالجات دارویی ساده هنوز مشکل آفرین هستند، و نمی توانند ارتباط مغز با چربی را هدف بگیرند، پروفسور دورینگ امیدوار است برای تحریک تولید "بی دی ان افی" از جراحی خفیف استفاده کند.
شبکه های اجتماعی
علیرغم انجام این آزمایش ها به روی موش، این یافته ها شناختی نسبت به ارتباط میان تنهایی و ناخوشی در انسان ها فراهم می کند، ارتباطی که به طور بالقوه افزایش اپیدمی چاقی مفرط با ظهور رسانه های اینترنتی و شبکه های اجتماعی به جای تماس های زنده و رو در رو را مرتبط می کند.
این تحقیقات پررنگ کننده این واقعیت است که تماس اجتماعی می تواند یک چالش باشد، و نگهداشتن شبکه ای از دوستان می تواند با فشار روحی همراه باشد.
این فشار برای بدن مفید است و باعث تولید "بی دی ان اف" و تبدیل چربی سفید به قهوه ای و مانع انباشت آن و چاقی می شود.
پروفسور دورینگ گفت که "نه اندازه شبکه اجتماعی شما، بلکه عمق و پیچیدگی آن، و میزان مشارکت شما در شبکه است که مهم است."
او امیدوار است که تحقیقاتش به آشنایی با تاثیر روانشناسی اجتماعی بر سلامتی در آینده کمک کند.
     
  
مرد

 
دستاورد جدید در کاربرد ویروس هابرای درمان سرطان

محققان در کانادا با دستکاری ژنتیک یک نوع ویروس توانسته اند به موفقیت قابل توجهی در درمان سرطان دست پیدا کنند.
به گزارش محققان دانشگاه اوتاوا، آنها توانسته اند ویروسی تولید کنند که پس از ورود به بدن سلول های سرطانی را کشف و نابود کنند.
نتیجه این تحقیقات در نشریه علمی نیچر منتشر شده است.
به گفته این محققان یافته های تحقیقات آنها می تواند روزی به تغییر روش های درمانی منجر شود.
متخصصان سرطان شناسی می گویند کاربرد ویروس ها در درمان این بیماری بسیار امیدوارکننده است.
در آزمایش های انجام شده در ۲۳ بیمار محققان توانسته اند با موفقیت شاهد تکثیر ویروس دستکاری شده در داخل سلول سرطانی باشند.
هیچ کدام از این بیماران درمان نشدند زیرا محققان در این مرحله از تحقیقات قصد داشتند روش انتقال ویروس ها به سلول های درگیر را مورد بررسی قرار دهند.
استفاده از ویروس ها در آزمایش های مربوط به درمان سرطان دستاورد جدیدی نیست ولی پیش تر محققان این ویروس ها را به طور مستقیم در داخل تومور تزریق می کردند تا از حملات سیستم ایمنی بدن در امان بمانند.
اما در این تحقیق، ویروس تولید شده به داخل جریان خون تزریق می شود. ویروس تزریق شده سپس در بدن حرکت می کند و پس از شناسایی سلول های سرطانی و نفوذ به درون آنها، آنها را نابود می کند.
به گفته پروفسور جان بل، سرپرست محققان، تزریق داخل وریدی ویروس های دستکاری شده از این جهت اهمیت دارد که همیشه تومورها در محلی قرار ندارند که برای تزریق مستقیم در دسترس باشند.
پروفسور نیک لیموین، مدیر مرکز سرطان شناسی بارتس در بریتانیا می گوید محققان امیدواری زیادی به تولید ویروس هایی دارند که تنها به سراغ سلول های سرطانی می روند و به بافت سالم کاری ندارند.
محققان می گویند این روش امید تازه ای را در کاهش نیاز به روش های مداخله ای مانند جراحی برای درمان سرطان به وجود آورده است.
     
  
مرد

 
کاشت تراشه الکترونیکی برای اندازه‌گیری سرعت رشد تومور

پژوهشگران در آلمان یک قطعه الکترونیکی ساخته‌اند که با کاشتن آن در کنار تومور داخل بدن انسان، می‌توان میزان رشد تومور را تحت نظر قرار داد.
این ریزتراشه با اندازه‌گیری سطح اکسیژن بافت‌های مجاور تومور سرعت رشد آن را تشخیص می دهد.
نتایج حاصل از این اندازه‌گیری به طور منظم برای پزشک بیمار فرستاده می‌شود و به این ترتیب دیگر لازم نیست بیمار برای اسکن کردن تومور به صورت مرتب به بیمارستان مراجعه کند.
در آینده قرار است سیستمی طراحی و به این قطعه اضافه شود که داروی لازم را هم به محل مورد نیاز تزریق کند.
محققان امیدوارند که این پیشرفت به درمان ملایم‌تر و هدفمندتر بیماران سرطانی منجر شود.
مهندسان پزشکی در دانشگاه فنی مونیخ این قطعه الکترونیکی را در اصل برای ردیابی و درمان تومورهایی طراحی کرده‌اند که دسترسی به آنها مشکل است.
سون بکر، مدیر پروژه ساخت این ریزتراشه می‌گوید: "تومورهایی هستند که برداشتن‌شان کار بسیار دشواری است، مثل آنهایی که نزدیک ستون فقرات قرار گرفته‌اند. اگر بخواهید با جراحی آنها را خارج کنید خطر قطع شدن عصب وجود دارد."
به گفته آقای بکر "در این موارد بهتر است تومور را تحت نظر داشته باشیم و تنها زمانی به درمان آن اقدام کنیم که وارد مرحله رشد سریع شده باشد."
تزریق دارو
این قطعه الکترونیکی در کنار تومور کاشته می‌شود و میزان اکسیژن محلول در مایع بافت‌های مجاور تومور را اندازه‌گیری می‌کند.
نتیجه این اندازه‌گیری به یک گیرنده بی‌سیم که می‌تواند در جیب بیمار قرار بگیرد ارسال می‌شود. بعد از آن اطلاعات به کامپیوتر پزشکان منتقل می‌شود و بر اساس داده‌های موجود، آنها درباره نحوه برخورد با تومور تصمیم‌گیری می‌کنند.
مرحله بعدی پروژه اضافه کردن یک پمپ دارو به این ریزتراشه است تا در صورت نیاز، داروهای شیمی‌درمانی را به تومور برساند.
سون بکر در این باره می‌گوید: "در شیمی‌درمانی سنتی دارو به تمام بدن تزریق می‌شود که می‌تواند اثرات جانبی دردناکی داشته باشد. ما قصد داریم یک پمپ به قطعه طراحی‌شده اضافه کنیم تا در صورت رشد تومور مقدار اندکی از دارو را مستقیما به آن تزریق کند."
به گفته آقای بکر با استفاده از این شیوه، بیماران سریع‌تر درمان می‌شوند و عوارض جانبی درمان هم کاهش می‌یابد.
پروژه ساخت این قطعه الکترونیکی هم‌اکنون در مراحل ابتدایی است و محققان امیدوارند طی ده سال آینده تولید این محصول برای مصارف پزشکی آغاز شود.
     
  
مرد

 
خواب بریده بریده به حافظه لطمه می‌زند

تحقیقاتی که بر روی موش ها انجام گرفته، نشان می دهد که خوابی که پیوسته نباشد مانع به وجود آمدن خاطره/حافظه می شود.

نتیجه تحقیقاتی که در نشریه علمی The Proceedings of the National Academy of Science منتشر شده، احتمالا می تواند توضیحی باشد برای مشکلات مربوط به از دست رفتن حافظه در کسانی که مبتلا به آلزایمر می شوند و یا با مشکل آپنه خواب (خوابی که به دلیل قطع موقت تنفس، پیوسته نیست) روبرو هستند.
دانشگاه استانفورد در تحقیقاتی که در این زمینه انجام داد، متوجه شد که خواب مقطع موجب می شود که حیوانات در شناسایی اشیایی که با آنها از قبل آشنا بوده اند، دچار مشکل بشوند.

یک متخصص خواب در بریتانیا می گوید که مغز در دوران خواب عمیق، وقایع روز را بررسی می کند و تصمیم می گیرد که چه خاطره هایی از این وقایع را به حافظه خود بسپارد.

این تحقیق بر روی موش هایی انجام گرفت که خوابشان مختل شده بود، اما مدت خواب و یا کیفیت خواب آنها با موش های دیگر تفاوتی نداشت.

در این تحقیق از روشی استفاده شده به نام آپتوژنتیکس، که در آن سلول های خاصی دستکاری ژنتیکی می شوند و در نتیجه می توان آنها را با نور کنترل کرد.

محققان برای این آزمایش سلول هایی را انتخاب کردند که در تغییر از حالت خواب به بیداری و بالعکس، نقش مهمی بازی می کنند.
آزمایش حافظه موش

محققان با استفاده از روش آپتوژنتیکس، پالس نور به مغز موش هایی فرستادند که خواب بودند؛ اما این کار تاثیری روی مدت خواب و یا کیفیت خواب آنها نگذاشت.

این موش ها سپس همراه با دو شیء که با یکی از آنها از گذشته آشنا بودند، در جعبه ای قرار داده شدند.

موش ها معمولا وقت بیشتری را صرف بررسی اشیایی می کنند که برایشان آشنا نیست، اما موش هایی که در خوابشان دستکاری شده بود، هر دو شیء را با کنجکاوی یکسان مورد بررسی قرار دادند. این رفتار موش ها می تواند نشاندهنده آن باشد که در حافظه آنها اختلال به وجود آمده است.

محققانی که نتیتجه تحقیق خود را در نشریه علمی یاد شده منتشر کرده اند، می گویند: "بیماری های ناشی از مشکلات آسیب شناختی، مانند آلزایمر، که حافظه بیمار را تحت تاثیر قرار میدهد، پیش از همه روی عواملی مانند خواب بیمار اثر می گذارند."

کسانی که معتاد به مشروبات الکلی هستند و همینطور کسانی که در خواب دچار آپنه با قطع موقت تنفس می شوند، هم دچار این پدیده، یعنی خواب مقطع می شوند.

این محققان اضافه می کنند: "ما به این نتیجه رسیدیم که صرف نظر از طول مدت، کیفیت و یا عمق خواب، آنچه که برای انسجام حافظه لازم است دست کم، یک واحد خواب بدون وقفه است."
     
  
مرد

 
کوچکتر شدن مغز در اثر پیری منحصر به انسان هاست

تحقیقات علمی نشان می دهد که مغز خویشاوندان نزدیک ما، برخلاف انسان ها، با افزایش سن کوچک تر نمی شود.

این یافته ها حاکیست که انسان بیش از شامپانزه در برابر بیماری های مرتبط با افزایش سن آسیب پذیر است، زیرا طول عمر بیشتری دارد.
تیم محققان در مقاله ای که در این باره در نشریه "اقدامات آکادمی ملی علوم" چاپ کرده اند می نویسند که طول عمر بیشتر انسان احتمالا از آثار داشتن مغزی بزرگتر بوده است.

نتایج حاکیست که رسیدن به سنین پیری حاصل روند تکاملی برای پاسخگویی به نیاز به بار آوردن بچه های باهوش تر است.

با پیرتر شدن انسان، مغز سبکتر می شود. با رسیدن به سن ۸۰ سالگی، مغز انسان به طور متوسط ۱۵ درصد از وزن اولیه اش را از دست می دهد.

مغز افرادی که از زوال فکری مانند آلزایمر رنج می برند حتی انقباض بیشتری دارد.

این کاهش وزن به فرسایش ساختارهای ظریفی از نورون ها و اتصالات میان آنها مربوط است.

به نظر می رسد که همزمان با این فرسایش، توانایی مغز در پردازش افکار و خاطرات و مخابره علائم به سایر بخش های بدن افت می کند.

محققان می دانند که بخش های مشخصی از مغز وضع بدتری از بقیه پیدا می کنند؛ قشر مخ، که در فرایند تفکر نقش مهمی دارد، بیش از مخچه که کار آن عمدتا کنترل اعضای بدن است منقبض می شود.

دانشمندان هنوز به طور کامل علت این مساله را که چرا مغز ما انسان ها این انقباض مستمر را تجربه می کند درک نکرده اند.

جالب اینکه به نظر نمی رسد مغز میمون ها دچار همین کاهش وزن شود، که مساله منحصر بودن این پدیده به انسان را مطرح می کند.

اکنون تیمی از محققان علم اعصاب، انسان شناسان و محققان پستانداران عالی، تخصص و داده های خود را برای پاسخ به این سوال یکجا جمع کرده اند.

آنها با مقایسه تصاویر "ام آر آی" از ۸۰ انسان سالم در فاصله سنی ۲۲ تا ۸۸ سال با تصاویر همین تعداد شامپانزه که در محیط بسته بزرگ شده اند، دریافتند که مغز شامپانزه ها با افزایش سن منقبض نمی شود.

نتایج حاکیست که پنج تا هشت میلیون سال تاریخ تکاملی که باعث جدایی انسان از شامپانزه شد، تفاوت هایی در شیوه پیر شدن آنها ایجاد کرده است.

چت شروود، انسان شناس از دانشگاه جورج واشنگتن، که این مطالعه تحت سرپرستی او انجام شد بر این تصور است که انسان ها بیشتر زندگی می کنند تا "بهای" فرزندانی با مغز بزرگتر را بپردازند.

انسان ها نسبت به سایر میمون های بزرگ زندگی طولانی ای دارند. بخش اعظم این زندگی طولانی مربوط به بعد از یائسگی است، درحالی که شامپانزه ها تا پایان عمر توانایی باروری دارند.

مغز انسان سه برابر مغز شامپانزه است.

دکتر شروود می گوید خیلی اغراق آمیز نیست اگر نتیجه گیری کنیم که پدربزرگ و مادربزرگ ها می مانند تا به یک معنی از نظر تکاملی، مادران مجبور نباشند به تنهایی بار بزرگ کردن نوزادانی که به خاطر مغز بزرگ انرژی زیادی می برند را به دوش بکشند.

او به بی بی سی گفت: "من الان درحالی این حرف را می زنم که دختر هفت ساله ام پیش مادرم است."

از آنجا که نورون ها نمی توانند تکثیر شوند، به عقیده او پیری به معنی زیستن به قدر کافی برای دراز کردن دست یاری به سوی بعضی از بستگان است.
     
  
مرد

 
تاثیر ورزش بر بهبود بیماران سرطانی

بنیاد خیریه مک‌میلان برای حمایت از بیماران سرطانی، در گزارشی به بیمارانی که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان هستند، توصیه کرده هفته‌ای دو ساعت و نیم ورزش کنند.

بنا بر این گزارش توصیه به استراحت بعد از طی مرحله درمانی، دیدگاهی قدیمی و تاریخ‌گذشته است.
نتیجه تحقیقات تازه نشان می‌دهد ورزش می‌تواند خطر مرگ به دلیل سرطان را کاهش دهد و عوارض جانبی درمان را به حداقل برساند.

بنا بر گزارش مک‌میلان از میان دو میلیون بیمار سرطانی در بریتانیا که دوره درمان خود را پشت سر گذاشته‌اند، حدود یک میلیون و ششصدهزار نفر فعالیت جسمی کافی ندارند.

بنا به توصیه مک‌میلان بیماران بزرگسال سرطانی و کسانی که سرطان آنها مداوا شده، باید در هفته ۱۵۰ دقیقه حرکات ورزشی ملایم انجام دهند.

در این گزارش، به نقل از کالج آمریکایی طب ورزشی نیز آمده است که ورزش طی دوره اکثر انواع درمان‌ها و بعد از آن ضرری ندارد و درمان‌شدگان سرطان باید از غیرفعال بودن اجتناب کنند.
باغبانی، راهپیمایی و شنا

بر اساس این گزارش فعالیت جسمی می‌تواند به فائق آمدن بر تاثیرات سرطان و درمان آن، مانند خستگی و اضافه وزن، کمک کند.

در این گزارش آمده است: "شواهد نشان می‌دهد ورزش و تحرک فیزیکی، خستگی و فرسودگی بیمار را در طی دوره درمان افزایش نمی‌دهد و در عوض باعث افزایش سطح انرژی آنها بعد از درمان می شود... فعالیت جسمی همچنین احتمال ابتلا به امراض قلبی و پوکی استخوان را کاهش می‌دهد. انجام فعالیت‌های بدنی در حد توصیه‌شده، همچنین احتمال مرگ به دلیل سرطان و بازگشت بیماری بعد از مداوا را کاهش می‌دهد."

تحقیقات قبلی نشان داده بود که ورزش کردن در حد توصیه‌شده، احتمال بازگشت سرطان سینه را تا حد ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. در مورد مبتلایان به سرطان پروستات نیز این احتمال حدود ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.

به گفته کیران دیوین، مدیرعامل مک‌میلان، فعالیت فیزیکی در روند بهبود و افزایش طول عمر در سرطان بسیار مهم است.

آقای دیوین می‌گوید: "بیماران سرطانی اگر بدانند که فعالیت جسمی تا چه حد می‌تواند بر بهبود آنها و سلامتشان در بلند مدت تاثیر داشته باشد، شگفت‌زده می‌شوند... فعالیت جسمی، لازم نیست شدید باشد، مثلا باغبانی، راهپیمایی تند یا شنا کردن هم به عنوان فعالیت فیزیکی قابل قبول است."

پیش از این به صورت سنتی به بیماران سرطانی توصیه می‌شد که بعد از درمان استراحت کنند، اما گزارش مک‌میلان می‌گوید که این رویکرد می‌تواند بیمار را در معرض خطر قرار دهد.
     
  
مرد

 
زنان برای بهبود شانس بارداری 'باید نخ دندان بکشند'

پزشکان می گویند زنانی که می خواهند شانس بهتری برای باردار شدن داشته باشند باید به طور مرتب دندان هایشان را نخ بکشند.

براساس این مطالعه عدم رعایت بهداشت دهان می تواند به اندازه چاقی مانعی در راه بارداری باشد - به طوری که تشکیل نطفه را برای حدودا دو ماه و نیم عقب بیاندازد.
کارشناسان در همایشی درباره بارداری در سوئد گفتند که انتظار برای باردار شدن در زنانی که مبتلا به بیماری لثه هستند بیش از هفت ماه طول کشید درحالی که این زمان به طور عادی پنج ماه است.

به اعتقاد آنها علت اصلی این پدیده، التهاب (تورم) در بدن است.

اگر جلوی این تورم گرفته نشود، می تواند به زنجیره ای از واکنش ها دامن بزند که به طور بالقوه به کارکرد طبیعی بدن ضربه می زند.

بیماری لثه قبلا به بیماری قلبی، دیابت نوع دو، سقط جنین و همچنین کیفیت بد اسپرم در مردان ارتباط داده شده است.

در تازه ترین مطالعه که در استرالیا انجام شده، و 3500 زن در آن شرکت داشتند، نشانه های تورم در خون افراد مبتلا به بیماری لثه مشهود بود.

پروفسور راجر هارت، از دانشگاه استرالیای غربی گفت: "تا به حال، هیچ مطالعه ای منتشر نشده بود که به تاثیر بیماری لثه بر شانس بارداری زنان بپردازد، بنابراین این اولین گزارشی است که نشان می دهد شاید بیماری لثه یکی از چند عاملی باشد که می توان با درمان آن شانس بارداری را افزایش داد."

او گفت زنانی که برای بچه دار شدن تلاش می کنند باید سری به دندانپزشک بزنند.

تصور می شود حدود 10 درصد جمعیت بریتانیا مبتلا به بیماری لثه باشد.
     
  
زن

 
اوای قران وامیدواری در سرطان
يكي از درمانهاي رايج غير دارويي، موسيقي درماني است و قرآن كريم نيز با آهنگ موزون و دلنشين خود، نوعی موسيقي عرفاني محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران- واحد علوم پزشكي تهران پژوهشی با هدف تأثير آواي ملكوتي قرآن بر ميزان اميدواري بيماران مبتلا به سرطان توسط گروهي از محققان كشورمان انجام شد. در اين بررسی كه به صورت تجربي انجام شد 40 بيمار مبتلا به سرطان شامل 20 مرد و 20 زن بستري در درمانگاه فوق تخصصي شفاي اهواز مورد مطالعه قرار گرفتند.

اين افراد به صورت تصادفي به دو گروه آزمايش و كنترل تقسیم شده و قبل از اجراي متغير مستقل با استفاده از پرسشنامه اميدواري ميلر مورد پيش آزمون قرار گرفتند. گروه آزمایش به مدت يك هفته در جلسات30 دقيقه ای آواي ملكوتي قرآن را شنیدند و آزمون سنجش میزان امیدواری، مجدداً اجرا شد.

نتايج آماري این مطالعه نشان داد تفاوت معني داري بين میزان امیدواری بيماران سرطاني گروه آزمايش و كنترل وجود دارد.(0001/0 P<) و (02/14 F=) به عبارت ديگر آواي ملكوتي قرآن در افزايش اميدواري گروه آزمايش نسبت به گروه كنترل مؤثر بوده است.


=======================

در جست وجوی سلامت



بازتواني جزئي ضروري در مراقبت از سرطان است . و زماني شروع مي شود كه اولين تشخيص در بيماران داده مي شود ، بنابرين آنها مي نوانند در بالاترين سطح ، سلامت جسمي،رواني،روحي و اجتماعي خود را حفظ كنند و با ظهور درمانهاي جديد و موثر براي سرطان ، بيماران مجددا بهبودي را بدست مي اورند و يا مدت بيشتر و با وضعيت سلامتي بهتري زندگي مي كنند . نگرشهاي منفي جامعه شامل نظر به سرطان به عنوان مرحله اخر زندگي بايد به شكل يك بيماري قابل درمان يا مزمن ، از ميان برداشته شوند . بايد روي كيفيت زندگي ، صرف نظر از مدتي كه براي زندگي انتظار مي رود ، تاكيد شود . رفتارهاي ارتقاء دهنده سلامتي مواردي هستند كه سطح سلامتي را نگه داشته يا افزايش مي دهند . خود واقعي و تكامل شخصيتي ، نوعي نزديكي به زندگي است كه افراد را به بالاترين حد احتمال براي سلامتي مي رساند و اهميتي ندارد كه تشخيص آنها چه بوده است . فعاليت هائي كه موجب ارتقاء سلامتي مي گردد شامل : ورزش ، حمايت هاي فردي، تغذيه كافي ، كنترل تنش، پاسخ بهداشتي براي تعيين فعاليت ها در جهت ارتقاء سلامتي و بالاخره رسيدن به خود واقعي از طريق احترام قائل شدن براي فضائل و ارزشها همراه با نگرش مثبت و افكار اميد بخش مي باشد .
     
  
صفحه  صفحه 9 از 72:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  71  72  پسین » 
علم و دانش

Medical Content | مطالب پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA