انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 5 از 14:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  14  پسین »

ایدز و مسائل مربوط به آن


زن

 
آموزش همگاني مهمترين استراتژي برنامه كشوري ايدز است

ايسنا: برنامه دوم كشوري استراتژيك كنترل گسترش Hiv و ايدز تقديم هيات دولت شد تا با قيد فوريت در دستور كار هيات دولت قرار گيرد.
دكترعباس صداقت ، رييس اداره ايدز وزارت بهداشت با اعلام اين خبر ، گفت: برنامه نخست استراتژي ايدز پنج ساله و برنامه دوم به جهت تطابق با برنامه چهارم توسعه سياسي اجتماعي، اقتصادي كشور سه ساله و تا پايان سال 88 پيش بيني شده است.
وي از تفاوت‌هاي موجود بين برنامه نخست و دوم را مشاركت تمام سازمان‌هاي درگير با برنامه ايدز از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري، وزارت آموزش و پرورش، سازمان بهزيستي، كميته امداد امام خميني (ره)، وزارت راه و ترابري، سازمان صدا و سيما، نمايندگان دفاتر سازمان‌هاي بين المللي، جمعيت هلال احمر، نيروي انتظامي، سازمان تبليغات اسلامي و سايرسازمانهاي درگير عنوان كرد و افزود: در اين برنامه سهم هر سازماني كاملا مشخص است.
رييس اداره ايدز وزارت بهداشت اصل برنامه استراتژيك را برمبناي بازنگري ساليانه دانست و گفت: به فراخور بروز تغيير در اپيدمي بيماري، مطالبات و نيازها با استراتژي ثابت فعاليت‌ها دستخوش تغيير مي‌شود.
دكتر صداقت با بيان اين كه استراتژي‌هاي برنامه بر اساس گروه‌هاي هدف و سطوح پيشگيري تدوين شده است، گفت: گروه‌هاي مثل جمعيت عمومي، گروه‌هاي در معرض خطر، گروه‌هاي با رفتارهاي پرخطر، بيماران و افراد متاثر از آن، چهار گروهي هستند كه در برنامه دوم استراتژي مدنظر قرار گرفته‌اند اين در حالي است كه سه سطح پيشگيري اوليه، ثانويه و ثالثيه نيز در اين برنامه منظور شده است.
وي تدوين اين برنامه استراتژيك را ماحصل 9 ماه تلاش پيگيرانه عنوان و تصريح كرد: سعي شده برنامه براساس تعيين شاخص‌ها و سرانه تدوين شود.
دكتر صداقت گفت: از مهمترين استراتژي‌هاي برنامه، آموزش همگاني و اطلاع رساني براي گروه‌هاي خاص در معرض خطر و با رفتارهاي پرخطر، گسترش فعاليت‌هاي كاهش آسيب در گروه‌هاي با رفتار پرخطر، مباحث مشاوره‌يي و آزمايش‌هاي داوطلبانه، مراقبت و درمان بيماري‌هاي آموزشي و تقويت زيرساخت‌هاست.
رييس اداره ايدز وزارت بهداشت با اشاره به اين كه خلاصه‌اي از برنامه دوم كشوري استراتژيك كنترل گسترش Hiv و ايدز به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور هم ارسال شده است ابراز اميدواري كرد كه اين برنامه پس از تصويب هيات دولت از حمايت‌هاي لازم و كافي مجلس شوراي اسلامي و سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور، برخوردار شود.
     
  
زن

 
موش هاي ايدزي راهي به سوي درمان

:بيش از 20 سال است که درباره اچ آي وي و ايدز هشدار داده مي شود. ايدز تا به حال جان ميليون ها انسان را گرفته است و در سراسر جهان هر ساله ميليون ها انسان به اين ويروس آلوده مي شوند.
تاکنون هيچ راهي براي درمان قطعي آن پيدا نشده است. داروهاي در دسترس هم تنها فاصله زماني آلودگي به ويروس تا بروز علائم بيماري را طولاني تر مي کنند. از آنجا که غير از انسان اين بيماري در حيوانات به چشم نمي خورد ، امکان آزمايش ها و بررسي هاي مختلف روي نمونه هاي آزمايشگاهي نيز وجود نداشته است.
ايدز که بيماري مختص ميمون هاي آدم نماست حدود 26 سال پيش از ميمون به انسان منتقل شده است ، اما اکنون دانشمندان آلماني ژنهاي وراثتي موشها را به گونه اي تغيير داده اند که در موشها نيز امکان ابتلا به اين بيماري فراهم شود ، چراکه محققان بيماري ايدز از ابتداي کشف اين بيماري با مشکلي اساسي ، يعني فقدان حيوان آزمايشگاهي مناسب ، براي بررسي تاثير داروهاي جديد روبه رو بودند.
بنابراين آزمايش داروهاي جديد ضدايدز به دليل عدم دسترسي به حيوان کوچک و آزمايشگاهي امکان پذير نبود و حتي موشها هم به ويروس ايدز مبتلا نمي شدند ، در واقع اين ويروس تنها به سلولهاي ايمني انسان سرايت مي کرد.
بتازگي دانشمندان آلماني ژنهاي وراثتي موشهاي آزمايشگاهي را به گونه اي تغيير داده اند که امکان ابتلاي اين حيوانات به ويروس ايدز فراهم شود. به اين منظور محققان مولکلول هايي را از سلولهاي ايمني بدن انسان به موشها منتقل کردند و با اين عمل امکان انتقال ويروس HIV به موشها فراهم شد. همچنين بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد پس از ابتلاي موشها به اين بيماري ، ويروس بسرعت در بدن آنها تکثير مي شود.
همچنين آزمايش ها نشان مي دهد داروهاي موجود ضدايدز بر موشها موثر بوده است ؛ بنابراين از اين پس از موشها براي بررسي تاثير داروهاي ضدايدز استفاده مي شود.
     
  
زن

 
استفاده از فناوري تلفن همراه براي مبارزه با ايدز در آفريقا

با حمايت برخي شركت‌‏هاي سازنده تلفن همراه در جهان از اين ابراز براي مبارزه با ويروس ايدز Hiv در آفريقا استفاده خواهد شد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ايلنا، تحت اين پروژه 10 ميليون دلاري به نام "تلفن همراه در راستاي سلامتي" يك نرم افزار بر روي گوشي‌‏هاي استاندارد موتورولا نصب مي‌‏شود كه به كاركنان مراكز بهداشتي اجازه مي‌‏دهد اطلاعات بسيار مهمي و حساس بهداشتي را به پايگاه هاي مركزي اطلاعات ارسال كنند.

اين اطلاعات از طريق ارتباطات موبايلي استاندارد Gprs و يا از طريق كانال Sms منتقل خواهد شد.
طبق آمار در حال حاضر 60 درصد آفريقايي‌‏ها در مناطقي زندگي مي كنند كه تحت پوشش شبكه تلفن همراه است كه طبق پيش بيني ها اين رقم تا سال 2010 به 85 درصد نيز افزايش خواهد يافت.
بنابراين طبق گفته دبير كل سازمان جهاني بهداشت Who گسترش شبكه تلفن همراه در كشورهاي در حال توسعه، بهترين فرصت براي استفاده از اين فناوري در جهت مبارزه با بزرگترين بحران جهاني سلامتي، يعني بيماري ايدز است.
     
  
زن

 
هشدار : موج سوم ایدز در راه است؛

گروه اجتماعی ـ وزارت بهداشت هشدار داده است الگوی شیوع ایدز در کشور بسرعت در حال انتقال از اعتیاد تزریقی است.
این خطر که از آن به عنوان ((موج سوم ایدز)) نام می‌برند برای کشوری که جمعیتی به شدت جوان دارد و نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت آن زیر ۳۰ سال قرار دارند، می‌تواند بسیار نگران کننده باشد.
این وضعیت را چنانکه در کنار طرز تلقی فرهنگی جامعه قرار دهیم که با ((ننگ دانستن)) بیماری ایدز راه اعلام و آشکار شدن و در نتیجه هرنوع پیشگیری و درمان را سد می‌کند، نگرانی ما صد چندان خواهد شد. زیرا در چنین شرایطی بر سرعت انتقال ایدز از طریق روابط جنسی به شدت افزوده خواهد شد؛ به نحوی که اگر فاصله موج اول و دوم ده سال است، موج سوم در فاصله بسیار کوتاه تری گسترش پیدا خواهد کرد. از این رو چنانکه رییس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت هشدار داده، ضروری است پیش از سرگشودن موج سوم شیوع ایدز در کشور، بسیج همگانی برای آموزش و پیشگیری آغاز شود.
مراکز آموزشی، مدارس و دانشگاه‌ها باید در کنار برنامه آموزش مهارت‌های زندگی به مسئله پیشگیری از ایدز، آسیب‌ها و پیامدهای آن به طور جدی اقدام کنند که فردا خیلی دیر است .

فارس: رییس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت گفت :
خطر موج سوم بیماری ایدز از طریق ارتباط جنسی کم کم خودش را نشان می‌دهد و اگر به موقع اقدام نکنیم با افزایش ناگهانی این بیماری در کشور مواجه می‌شویم.
محمد مهدی گویا، افزود : موج اول بیماری ایدز در ایران از سال ۶۶ با شناسایی بیمارانی که از طریق فراورده های خونی وارداتی به این بیماری مبتلا شده بودند شروع شد، موج دوم این بیماری از حدود سال ۷۵ و ۷۶ با شناسایی بیمارانی که عمدتا در زندانها یا خارج از آن از طریق اعتیاد تزریقی و تزریق مشترک مبتلا شده بودند ادامه یافت و اکنون نیز در این موج قرار داریم.
وی ادامه داد : از یکی، دو سال پیش علایم ورود به موج سوم این بیماری به چشم می‌خورد و اگر به موقع مداخله نکنیم و آموزش همگانی در این زمینه بخصوص در بین جوانان و همسران افراد آلوده به خوبی انجام نشود از یکی، دو سال آینده وارد موج سوم بیماری ایدز می‌شویم که از طریق رابطه جنسی افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان به این بیماری را باعث می‌شود. رییس مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت گفت : برنامه ریزی برای مداخله و کنترل موج سوم بیماری ایدز در کشور از حدود یکسال پیش شروع شده و تدوین استراژی دوم برنامه کنترل ایدز در ایران نیز به همین منظور انجام شده است که با تصویب بودجه های مورد نیاز آن از سال آینده اجرا می‌شود.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت اضافه کرد : درصورتیکه برنامه های کنترلی و آموزش عمومی در مورد بیماری ایدز بطور کامل اجرا نشود مانند برخی کشورها از جمله روسیه، اوکراین، برخی کشورهای آسیای میانه و برخی کشورهای آفریقایی با افزایش ناگهانی موارد جدید بیماری ایدز که عمدتا از طریق تماس جنسی بوجود می‌آید، مواجه می‌شویم. براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت تاکنون ۱۴ هزار و ۹۰ نفر بیمار مبتلا به ویروس ایدز در ایران شناسایی شده‌اند و طی سه ماه گذشته ۳۸۸ مورد جدید اچ آی وی مثبت در ایران شناسایی شد. این آمار همچنین نشان می‌دهد که تاکنون ۱۷۶۰ نفر در ایران بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند و ۸۶۴ نفر وارد فاز بیماری ایدز شده‌اند.
     
  
زن

 
Arrow بهداشت جنسي و ایدز

بيماريهاي ايدز- هپاتيت بي- سيفليس و زگيل دستگاه تناسلي و چندين بيماري ديگر از طريق آميزش جنسي انتقال مي يابد اين بيماريها دوره نقاهت طولاني دارند. به اين معنا كه فرد ممكن است به بيماري مبتلا باشد ولي هيچگونه علامتي نداشته باشد و كاملا سالم به نظر برسد و حتي آزمايشات هم چيزي را نشان ندهد. بنابراين در يك ارتباط جنسي ممكن است طرف مقابل اين بيماريها را به ما انتقال دهد در حاليكه خود خبر هم نداشته باشد. به همين ترتيب ما به نفر بعدي و اين سير به همين شكل ادامه پيدا كند . بنابراين بهترين راه چاره پيشگيري است. چرا كه اين بيماريها متاسفانه درمان ندارد . بيماريهايي مثل ايدز و هپاتيت حتي مرگ بار هستند بيماريهاي ديگر مزمن ميشوند و تا ابد انسان را آزار ميدهند. راه چاره بجاي محروميت و واپس زدن نعمت خدا رعايت بهداشت جنسي با رضايت او است. روش ساده و استانداردي كه در جهان شناخته شده و سراسر دنيا از آن استفاده و مورد تاييد علم پزشكي هم ميباشد استفاده از كاندوم است . براي پيشگيري حتی برای یک بار آمیزش جنسی هم حتما و حتما از كاندوم استفاده شود. كاربرد ديگري كه كاندوم دارد براي جلوگيري از تشکیل نطفه کودک و حامله شدن است. كاندوم روكش مخصوص و پلاستيكي مانند و نازكي است كه روي عضو تناسلي قرار مي‌گيرد بطوريكه مانع تماس مستقيم آن عضو مقابل شود. كاندوم را ميتوان از داروخانه ها و برخی از سوپر ماركت ها تهيه نمود؛
     
  
زن

 
دو سازمان بهداشتی وابسته به سازمان ملل با توجه به شواهد "قانع‌کننده" درمورد نقش ختنه در کاهش سرایت ویروس ایدز (HIV) تا 60 درصد انجام آن را برای مردان توصیه کردند.
به گزارش آسوشیتدپرس کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمانUNAIDS در عین حال یادآور شدند که لازم است مردان آگاه باشند که ختنه تنها محافظت نسبی در برابر ویروس ایجاد می‌کند و سایر اقدامات احتیاطی باید همچنان به کار برده شود.
بر اساس اعلام این دو سازمان بررسی‌ها نشان داده‌اند که ختنه مردان در آفریقای زیرصحرا باعث پیشگیری از 5.7 میلیون مورد جدید عفونت HIV و 3 میلیون مرگ ناشی از آن در طول بیست سال می‌شود.
کاترین هانکینز رئیس UNAIDS می‌گوید: با وجود این مردان و زنان باید سایر اقدامات حفاظتی مانند استفاده از کاندوم، پرهیز جنسی، به تاخیر انداختن شروع فعالیت جنسی و عدم بی‌بندوباری جنسی همچنان در نظر داشته باشند.
این توصیه‌ها بر اساس اجلاسی بود که در اوائل این ماه در مونتروئه سوئیس برگزار شد و کارشناسان در آن نتایج سه بررسی بالینی در کنیا، اوگاندا و افریقای جنوبی مورد بحث قرار گرفت که "شواهد محکمی" در مورد کاهش خطر سرایت HIV به علت ختنه در مردان را ارائه کرده بودند.
نتایج این تحقیقات در حال حاضر نشان‌دهنده کاهش خطر سرایت ویروس ایدز به مردان ختنه شده است و بررسی بیشتری لازم است تا معلوم شود آیا ختنه مردان انتقال HIV به زنان را هم می‌کاهد یا نه.
     
  
زن

 
Exclamation واکنش جوامع نسبت به بیماری ایدز

واکنش جوامع نسبت به بیماری ایدز
واکنش1) انکار
واکنش2) ترس: ننگ ، انزوا ، طرد افراد آلوده یا مشکوک به بیماری
واکنش3) آگاهی: هدایت به سمت دانش درباره راههای انتقال و ارزیابی خطر افرادو هدایت به قبول در خانواده
واکنش 4) تحمل جامعه: هدایت به پذیرش مشروط ، حمایت ، و مشارکت و تقویتمراقبت های اجتماعی
üدر بسیاری از جوامع انکار ، ترس و عدم پذیرش بیماری ایدز در جامعه موجب عکس العمل های منفی شده ، بطوریکه ترس و وحشت از این بیماری از خود بیماری فراتر رفته است. در این شرایط افراد، داوطلب آزمایش جهت تشخیص بیماری نخواهند شد، حتی آنهایی که در معرض خطر واقعی قرار دارند.
üمسائل اجتماعی-اقتصادی ناشی از ایدز فراتر از تصور است،زیرا درحالیکهاکثربیماریهای عفونی، جان کودکان،نوجوانانوپیران رابه مخاطره می اندازد، بیماری ایدز بویژه جوانان و بالغین میانسال را از پای درمیآورد.بدیهی است که مرگ این گروه سنی باعث تخریب نظام خانواده و قشر فعال جامعه شدهوتوسعهوامنیت کشورها را به نابودی می کشاند
üبیماری ایدز باعث از بین رفتن سه نسل خواهد شد،چرا که با مرگ بسیاری از جوانان ، حرکت و پویایی و رابطه میان سه نسل با مشکل مواجه شده و مشکلات عظیم اقتصادی ، اجتماعی را پدید می آورد
     
  
زن

 
داروی تازه مقابله با اچ آی وی 'نویدبخش است'


دانشمندان دائم برای ساخت داروهای تازه اچ آی وی تلاش می کنند زیرا ویروس در برابر داروهای موجود مقاومت حاصل می کند محققان می گویند یک داروی تازه برای مقابله با ویروس عامل بیماری ایدز، اچ آی وی، در جریان آزمایش ها در ترکیب با یک داروی موجود نتایج امیدوارکننده ای به بار آورده است.
داروناویر (Darunavir) همراه با دوز پایین یک داروی موجود ضدویروسی به نام ریتوناویر، توسط تیمی از محققان اسپانیایی به بیمارانی که در مراحل پیشرفته آلودگی به اچ آی وی بودند تجویز شد.
از آنجا که داروهای ضد اچ آی وی پس از چند سال به دلیل افزایش مقاومت ویروس اثر خود را از دست می دهند، لزوم ساخت داروهای تازه حیاتی است.
مطالعه تازه توسط تیمی از بیمارستان بارسلون در نسخه اینترنتی مجله معتبر "لنست" (Lancet) چاپ شده است.
داروناویر یک نوع تازه "سدکننده پروتیز" از دسته داروهایی است که از طریق انسداد آنزیم پروتیز مانع تکثیر اچ آی وی می شوند.
برای یک دسته از بیماران مورد مطالعه ترکیبی از داروهای موجود و برای دسته ای دیگر همین ترکیب به اضافه دو دوز روزانه داروناویر و ریتوناویر تجویز شد.
پژوهشگران پس از 48 هفته تاثیر داروها را با اندازه گیری میزان مواد ژنتیکی اچ آی وی (آر ان اِی) در خون بیماران ارزیابی کردند.
آنها دریافتند که در 61 درصد کسانی که داروهای تازه را مصرف می کردند میزان ویروس 10 بار کاهش یافت، درحالی که این موضوع تنها برای 15 درصد اعضای گروه دیگر صادق بود.
میزان اچ آی وی خون تقریبا نیمی (45 درصد) از کسانی که ترکیب داروناویر-ریتوناویر را دریافت کرده بودند به کمتر از 50 کپی در هر یک میلی لیتر خون - یعنی کمترین میزان قابل ضبط - کاهش یافت.
این موضوع تنها در مورد 10 درصد اعضای گروه دیگر صادق بود.
همچنین شمار سلول های کلیدی سیستم مصون سازی بدن موسوم به "سی دی 4" در بیمارانی که ترکیب تازه را دریافت کردند به طور متوسط 102 سلول در میکرولیتر افزایش یافت، درحالی که این رقم برای گروه دیگر تنها 19 سلول در میکرولیتر بود.
مطالعات قبلی نشان داده است که فقط ده درصد بیمارانی (مصرف کننده داروهای ترکیبی معمول) که شمار "سی دی 4" خون آنها به اندازه بیش از 100 سلول در میکرولیتر افزایش می یابد به ایدز مبتلا شدند یا ظرف سه سال در گذشتند.
در مقایسه، 85 درصد کسانی که شمار "سی دی 4" خون آنها کمتر از 25 سلول در میکرولیتر افزایش یافت مبتلا به ایدز شدند یا در مدت مشابه زمانی درگذشتند.
دکتر راجر مک آرتور از دانشگاه ایالتی وین در دیترویت گفت که تحقیقات بیشتری برای اثبات تاثیر این دارو نیاز است. با این حال او افزود که متخصصانی مثل او از وجود آن احساس شادی می کنند.
     
  
زن

 
Exclamation مروری دیگر بر آمار وحشتناک ایدز

* آلودگی افراد در هر روز : 7000 جوان 10 تا 24 ساله
* روزانه 14 هزار نفر بر آلوده شدگان بیماری ایدز افزوده میشود
* اولین علت مرگ و میر در سال 2020 در جهان
* 95% افراد آلوده در کشورهای در حال توسعه هستند
* 50% افراد با آلودگی جدید در سنین 15 تا 25 سالگی هستند
( هر دقیقه 5 جوان به ویروس آلوده میشود )
* در برخی از کشورهای آفریقایی نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی به دلیل ازدیاد بیماران ایدزی، در حال متلاشی شدن است
* در زیمباوه، 50% تخت های بیمارستانی توسط همین بیمارانو عوارض ناشی از آن اشغال گردیده است
* در سال 2010 ، شاخص توسعه انسانی در افریقای جنوبیبدلیل بیماریایدز، 15% کاهش خواهد داشت
     
  
زن

 
تشخيص دقيق و سريع ايدز با آزمايش بزاق دهان

*پژوهشگران آزمايش بزاق دهان براي تشخيص ايدز را روش موثري بجاي آزمايش خون مي‌دانند كه مي‌تواند در كشورهاي در حال توسعه مانند چين و هند استاندارد شود.
*به گزارش پايگاه اينترنتي ‪ ، SciDev.netدقت آزمايش "‪ "OraQuickدر يك مطالعه باليني بر روي ‪ ۴۵۰بيمار كه بر روي بيماران بيمارستاني در ماهارشترا در هند انجام شد ‪ ۱۰۰درصد تعيين شد. دقت آزمايش استاندارد خون ‪ ۹۹/۷درصد است.
*اداره نظارت بر مواد غذايي و دارويي آمريكا اين آزمايش را در سال ‪ ۲۰۰۴تاييد كرد، اما پس از آنكه نتايج مطالعات نشانگر نتايج مثبت غلط در آمريكا و زنان باردار در هند بود دقت آن مورد ترديد قرار گرفت.

*"نيتيكا پاي" از مركز بهداشتي دانشگاه مكگيل در كانادا مي‌گويد آزمايش ‪OraQuickساده و سريع است.
نمونه بزاق دهان بيمار گرفته شده و از نظر وجود پادتن‌هاي ويروس اچ آي وي آزمايش مي‌شود. كيت آزمايش حاموي وسايل لازم براي نمونه‌گيري و انجام آزمايش و نتيجه آزمايش در كمتر از ‪ ۲۰دقيقه مشخص مي‌شود.

‪* ۶۶درصد بيماراني كه آزمايش خون انجام دادند ابراز ناراحتي و درد مي‌كردند. اين ميزان در مورد افرادي كه آزمايش بزاق دهان انجام دادند ‪۸ درصد بود.
*اين آزمايش در مناطق روستايي، آفريقا، چين، هند و روسيه قابل كاربرد است و مي‌تواند به مهار ايدز در اين مناطق كمك كند.
* در حال حاضر نتايج آزمايش نيازمند تجزيه و تحليل است.
*آزمايش ايدز در مناطق دورافتاده بدون ارايه مشاوره كافي در مورد ايدز با مشكلاتي همراه است.
*بهاي اين تست در آسيا حدود ‪ ۱۰دلار اعلام شده است. اين تست كه ساخت شركت "‪ "OraSure Technologiesاست براي استفاده در كره و سنگاپور تاييد شده است.
اين يافته‌ها در نشريه "‪ "PLoS ONEمنتشر شده است.
     
  
صفحه  صفحه 5 از 14:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  14  پسین » 
علم و دانش

ایدز و مسائل مربوط به آن

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA