تالارها ثبت نام نظرسنجی جستجو موقعیت قوانین آخرین ارسالها   چت روم
علم و دانش

Birds | پرندگان

صفحه  صفحه 4 از 36:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  32  33  34  35  36  پسین »  
#31 | Posted: 21 Dec 2014 23:32
غاز پیشانی سفید کوچک


bilder upload




غاز پیشانی سفید کوچک

نام علمی : Anser Erythropus

نام انگلیسی: Lesser White fronted Goose

نام فارسی: غاز پیشانی سفید کوچک






مشخصات ظاهری: این پرنده، 59 سانتی متر طول دارد و کوچکترین غاز از نوع خاکستری است. پرنده ی بالغ، شبیه غاز پیشانی سفید است، با این تفاوت، که رنگ سفید پیشانی و بالای منقارش بیشتر است و تا تاج سر امتداد دارد و منقارش بسیار کوچکتر از غاز پیشانی سفید است و حلقه ی چشمی زرد رنگی در اطراف چشم هایش مشاهده می شود. پرنده ی نابالغ فاقد سفیدی پیشانی است و منقارش صورتی رنگ و پاهایش زرد نارنجی است و شبیه نابالغ غاز پیشانی سفید است، با این تفاوت که بدن و سر و گردنش نسبتا کوچکتر و دارای حلقه ی چشمی زرد رنگ است. این پرنده؛ در میان غازها، به سبب تغذیه ی سریع تر ، متمایز است.




direct upload



صدا: صدای این پرنده بلند است و سریعتر از غاز پیشانی سفید و دو سیلابی یا سه سیلابی است و شبیه «یلپ – کو- یو-کو-یو-یو» یا «یی –یی – یی» شنیده می شود.

زیستگاه: محل زیست این پرنده، مانند غاز پیشانی سفید است و زمستانها، به تعداد اندک، در تالاب بوجاق گیلان، آذربایجان شرقی و دشت مغان به صورت مهاجر دیده می شود.

حفاظت: تعداد این پرنده، در سطح جهانی ، کاهش چشمگیری داشته است به نحوی که در زمره ی پرندگان در خطر انقراض قرار گرفته است. بنابراین ، اجرای برنامه ی ویژه ی حفاظتی در زیستگاه هایی که دیده می شود ضروری است.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#32 | Posted: 21 Dec 2014 23:36
غاز خاکستری (غاز پا خاکستری)


bilder uploaden




غاز خاکستری (غاز پا خاکستری)

نام علمی : Anser Anser

نام انگلیسی: Greylag Goose

نام فارسی: غاز خاکستری (غاز پا خاکستری)






مشخصات ظاهری: این پرنده، 83 سانتی متر طول دارد و بزرگترین غاز در منطقه است . منقارش ضخیم و سنگین و به رنگ صورتی سات. سر و گردنش خاکستری و پاهایش صورتی رنگ است. هنگام پرواز، پیش بال هایش به رنگ نقره ای است. رو تنه خاکستری و زیر تنه اش خاکستری با رگه های کوچک سیاه رنگی در آن دیده می شود. جوان ها شبیه پرنده ی بالغ، اما فاقد خط حاشیه و لکه ی روی شکم اند. بجز فصل تولید مثل ، پرندگانی اجتماعی اند و در طول روز در جنب و جوش اند. برای تغذیه ، اوایل صبح و بعدازظهر، به پرواز در آمده و در شالیزارها و مزارع گندم و جو می چرند.



foto upload




صدا: صدای این پرنده بلند و فریاد ماننند و دو یا سه سیلابی شبیه «یلپ-کو-یو-کو-یو-یو» یا شیپور مانند، شبیه «یی-یی-یی-» شنیده می شود.

زیستگاه: این پرنده، در مناطق تالابی، باتلاق ها، دشتهای سیلابی ، سواحل دریاچه ها و رودخانه ها به سر برده و در کنار اراضی باتلاقی و روی زمین آشیانه می سازد. در ایران، به صورت مهاجر و در اغلب مناطق زیستگاهی دیده می شود.

حفاظت: توجه جدی برای حفاظت از زیستگاه ها و جلوگیری از شکار بی رویه ی این پرنده، ضروری است.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#33 | Posted: 21 Dec 2014 23:39
فیلوش


direct upload




فیلوش

نام علمی : Anas Acuta

نام انگلیسی: Pintail

نام فارسی: فیلوش






مشخصات ظاهری: این پرنده؛ 56 سانتی متر (بدون محاسبه ی پرهای مرکزی دم) طول دارد. در پرنده ی نر، پرهای مرکزی دم، بلند و باریک و در حدود 10 سانتی متر است. گردن کشیده، منقار بلند، بدن لاغر و دم بلند این پرنده به پرواز به خوبی نمایان است. در پرنده ی نر ، سرو گردن قهوه ای شکلاتی، سینه و شکم سفید، پهلوها خاکستری، منقار آبی تیره و روتنه خاکستری رنگ است، که شاهپرهای بالش خاکستری مایل به قهوه ای است. پرنده ی ماده، شبیه ماده ی سایر اردک هاست. با این تفاوت که منقارش تیره، پر و بالش خاکستری تر و بدنش کشیده تر است. هر دو جنس ، در پرواز، در مقایسه با سایر اردک ها، گردن و دم بلندتر و بال های نوک تیزتری دارند. در پرنده ی نر؛ آینه ی بالی سبز است که حاشیه ی سفیدی دارد، اما دیده نمی شود. پرنده ای تیز پرواز است.



direct upload

نر و ماده (چپ-راست)



صدا: پرنده ی نر، صدای سوت مانند و آرامی دارد، اما پرنده ی ماده ، با حالت شیهه مانند ی «غار غار» می کند.

زیستگاه: این پرنده، در آب های شیرین و لب شور، باتلاق ها، برکه ها، سواحل دریاها و مصب های باتلاقی به سر می برد. در ایران، زمستان ها، به صورت مهاجر و اغلب در نواحی باتلاقی دیده می شود.

حفاظت: میزان شکار این پرنده، باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#34 | Posted: 21 Dec 2014 23:43
قوی فریادکش


fotos kostenlos




قوی فریادکش (Cygnus cygnus)، گونه‌ای قو است که در نیم‌کره شمالی زندگی می‌کند. این پرنده همانندی زیادی به قوی گنگ و کوچک دارد. جثه این قو از قوی کوچک بزرگتر است و نوکش بیشتر زرد است تا سیاه (در قوی کوچک برعکس است). قوی فریادکش در مناطق نزدیک به قطب شمال در سه قاره آسیا، اروپا، و آمریکای شمالی زندگی و تخم‌گذاری می‌کند.


توصیف ظاهری



قوی فریادکش در ظاهر همانند قوی کوچک است، ولی دارای جثه‌ای بزرگتر. طول بدن این قو میان ۱۴۰ تا ۱۶۵ سانتی‌متر است و طول بال‌های باز شده آن به ۲۰۵ تا ۲۷۵ سانتی‌متر می‌رسد. وزن این پرنده در حالت کلی از ۷٫۴ کیلوگرم تا ۱۴ کیلوگرم تغییر می‌کند؛ این میزان به صورت میانگین در نرها ۹٫۸ تا ۱۱٫۴ است و برای ماده‌ها ۸٫۲ تا ۹٫۲ کیلوگرم. این پرنده یکی از سنگین‌وزن‌ترین پرندگان پروازی به شمار می‌رود.

نوک این پرنده به شکل زاویه مثلثاتی است و بخش زرد رنگ آن نمودارتر از بخش سیاهش. چنین ویژگی‌ای می‌تواند معیاری برای تشخیص این قو از قوی کوچک باشد چرا که قوهای کوچک دارای بخش سیاه‌رنگ بزرگتری در منقارشان هستند تا بخش زرد رنگ.



گستره و پراکندگی


قوهای فریادکش فضای زیادی برای زندگی می‌طلبند، به ویژه هنگامی که در حال رشد هستند چرا که در این هنگام پاها توانایی نگه داشتن وزن بدنشان برای مدت زمان طولانی را ندارند. این قو بیشتر وقت خود را به شنا کردن می‌پردازد و از علف‌های زیر آب تغذیه می‌کند.

قوی فریادکش در مناطق شمالی قاره‌های اروپا و آسیا (در روسیه) زندگی تخم‌گذاری می‌کند. در اروپا ایسلند، نروژ، سوئد و فنلاند از جمله مناطق مهم زندگی آن هستند. سیبری، کانادا، آلاسکا، و نیز جزایر ژاپن و برخی از نواحی آسیای مرکزی نیز از دیگر مناطق تخم‌گذاری مهاجرت این پرنده به شمار می‌روند. این پرندگان در زمستان به سوی مناطق جنوبی کوچ کرده و عازم مناطق غرب ومرکز اروپا واطراف دریای سیاه، رشته‌کوه‌های آرال، دریای خزر، انگلیس، شمال هند، چین و ژاپن می‌شوند. قوهایی که در زمستان به اسکاتلند کوچ می‌کنند در حوالی ماه اکتبر بدین منطقه می‌رسند و در طی ماه آوریل دوباره به ایسلند باز می‌گردند.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#35 | Posted: 21 Dec 2014 23:46
قوی گنگ


Kostenlos Bilder hochladen




قوی گنگ (Cygnus olor) یک گونه از قو, و بنابرین عضوی از اردک‌ها, غازها و اردکیان است که بومی اروپا و آسیا و شمال دور آفریقا است. همچنین با انتقال انسان‌ها در آمریکای شمالی، استرالزی و جنوب آفریقا نیز یافت می‌شود. اطلاق نام «گنگ» به آن به خاطر کم‌صدا بودن در مقایسه با دیگر گونه‌های قو است طول آن ۱۲۵ تا ۱۷۰ سانتی‌متر است. همچنین نوک آن حاشیه‌ای مشکی رنگ دارد.

قوی گنگ پرنده ملی غیررسمی کشور دانمارک است و در سال ۱۹۲۶ در این کشور جانوری حفاظت‌شده نامیده شد.




gratis bilder hochladen

قوی گنگ به همراه نُه جوجه خود




توصیف ظاهری



طول بدن قوهای گنگ بالغ میان ۱۴۰ تا ۱۶۰ سانتی‌متر است. البته در موارد انگشت‌شمار این طول میان ۱۲۵ تا ۱۷۰ سانتی‌متر نیز می‌رسد. این پرندگان می‌توانند بال‌های خود را به اندازه ۲ تا ۲٫۴ متر باز کنند. نرها بزرگتر از ماده‌ها هستند و زائده روی بینی‌شان نیز بزرگتر است. در کل قوهای گنگ دومین پرندگان آبزی از لحاظ بزرگی جثه (پس از قوی ترومپت‌زن) هستند، اگرچه قوهای گنگ نر می‌توانند وزنی برابر یا گاه بیشتر از وزن ترومپت‌زن‌ها داشته باشند.

قوی گنگ از جمله سنگین‌وزن‌ترین پرندگان در جهان است. نرها می‌توانند وزنی میان ۱۱ تا ۱۲ کیلوگرم داشته باشند و ماده‌های اندک کوچکتر وزنی برابر ۸٫۵–۹ کیلوگرم دارند. منقار پرندهٔ نر اندکی بزرگ‌تر از منقار پرندهٔ ماده‌است و هر دو زایده‌ای سیاه‌رنگ و گوشتی در جلوی چشم‌ها و بالای نوک دارند. جوجه‌ها به رنگ قهوه‌ای نقره‌ای هستند با زیربدن سفید و نوک سیاه. قوهای جوان دارای رنگ خاکستری-قهوه‌ای محو هستند که در پایان سال یکم زندگی به سفیدی خواهد گرایید. نوک آن‌ها با گذشت زمان صورتی‌تر می‌شود تا آنکه به سیاهی گراید.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#36 | Posted: 21 Dec 2014 23:51
قوی توندرا


bilder kostenlos


قوی کوچک بالغ




قوی توندرا (نام علمی: Cygnus columbianus) گونه‌ای قو ساکن نیمکره شمالی است. این گونه دارای دو زیرگونه با نام‌های قوی کوچک (نام علمی: Cygnus columbianus bewickii) و قوی سوت‌زن (نام علمی: Cygnus columbianus columbianus) است. نام این پرنده از نام نقاش و پرنده‌شناس انگلیسی، توماس بیویک، گرفته شده‌است.


توصیف ظاهری


قوی کوچک

قوهای کوچک زیرگونه‌های ریزجثه‌ای از قو هستند. جمعیت‌های این قو در مناطق شرقی اندکی کوچکترند و بیشتر داده‌های مربوط به اندازه و جثه این پرنده مربوط به جمعیت‌های ساکن کشورهای غربی است. در حالت کلی این پرندگان وزنی میان ۳٫۴ تا ۷٫۸ کیلوگرم دارند؛ وزن میانگین در نرها ۶٫۴ کیلوگرم است و در ماده‌ها ۵٫۷ کیلوگرم. طول بدن ۱۱۵ تا ۱۴۰ سانتی‌متر است. هر بال ۴۶٫۹ تا ۵۴٫۸ سانتی‌متر طول دارد و به صورت میانگین طول بال در نرها ۵۱٫۹ و در ماده‌ها ۵۰٫۴ سانتی‌متر است. طول نوک ۱۰٫۲–۸٫۲ سانتی‌متر است با میانگینی برابر با ۹٫۱ سانتی‌متر.

قوی کوچک در ظاهر همانندی بسیاری به قوی فریادکش دارد ولی از نظر جثه از آن کوچک‌تر است، نوک کوتاهتری دارد، و سرش گردتر است. الگوی رنگ بر روی نوک این پرندگان از قوهای فریادکش متنوع‌تر است اما بر خلاف قوی فریادکش بخش سیاه‌رنگ نمود بیشتری از بخش زرد رنگ دارد.




gratis bilder

قوی سوت‌زن




قوی سوت‌زن




قوی سوت‌زن دارای وزنی برابر ۹٫۵–۴٫۲ کیلوگرم است که میزان میانگین آن در نرها به ۷٫۳ و در ماده‌ها به ۶٫۴ کیلوگرم می‌رسد. طول بدن این قو ۱۵۰–۱۲۰ سانتی‌متر است. طول هر بال میان ۵۰ تا ۵۷ سانتی‌متر است که نزدیک به ۳ سانتی‌متر بیشتر از قوهای کوچک می‌شود. اندازه نوک به ۳٫۶ تا ۴٫۲ سانتی‌متر می‌رسد و رنگ آن به صورت کامل سیاه رنگ است با تنها نقطه زرد و کوچکی در انتهای نوک چسبیده به چشم‌ها که به رنگ زرد دیده می‌شود. این نقطه بسیار کوچک است و به سختی می توان آن را از دور تشخیص داد. از این رو دو زیرگونه کوچک و سوت‌زن به آسانی از هم تشخیص‌پذیرند. تفاوت میان قوی سوت‌زن و قوی ترومپت‌زن ساکن آمریکای شمالی در اندازه بزرگتر قوی سوت‌زن نسبت به ترومپت‌زن و نیز درازی مشخص نوک به همراه سیاه بودن کامل آن است.

این قو از آن رو با نام «سوت‌زن» خوانده می‌شود که در هنگام مهاجرت با به هم زدن بال‌های نیرومند خود صدایی مانند سوت تولید می‌کند و کسانی که تا کیلومترها در اطراف باشند آشکارا این صدا را می‌شنوند.




گستره و پراکندگی


همان گونه که از نامشان بر می‌آید، قوهای توندرا در مناطق توندرایی آمریکای شمالی، آلاسکا، و کانادا زندگی می‌کنند. آن‌ها در فصل زمستان و با سرد شدن هوا به سوی جنوب و ایالات متحده آمریکا مهاجرت می‌کنند. جمعیت‌های غربی این گونه در آلاسکا و یوکان زمستان را در کرانه غربی از جنوب آلاسکا تا کالیفرنیا و درون خاک آمریکا تا ایالت یوتا و جنوب‌تر تا نیو مکزیکو می گذرانند. جمعیت شرقی نیز زمستان‌ها در دریاچه‌های بزرگ و کرانه شرقی از مریلند تا فلوریدا و تگزاس به سر می‌برند.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#37 | Posted: 21 Dec 2014 23:55
گیلار


direct upload




گیلار (نام علمی: Anas penelope) (در گذشته Mareca penelope) یکی از سه گونهٔ اردک‌های روی آب چر از تیرهٔ اردکیان است.

پرنده نر گیلار با سر بلوطی رنگ پیشانی و تارک زرد مایل به نخودی، بدن خاکستری و سینه صورتی رنگ شناخته می‌شود. نشانه‌های تشخیص آن در حال پرواز، قسمت‌های پهن و سفید جلوی بال، شکم سفید و انتهای سیاه بدن می‌باشد. در دوران تولک شبیه ماده ولی پررنگتر است و با داشتن شانه‌های سفید از آن مشخص می‌گردد. کله‌سبز، در اندازه کوچک‌تر، منقار خیلی کوچک، سر گردتر، دم نوک‌تیز و پر و بال قهوه‌ای مایل به خرمایی است. پروازش سریع است و مستقیماً از سطح آب بر می‌خیزد، به راحتی در خشکی راه می‌رود و می‌دود. زمستان‌ها در دریاچه‌ها، خورها و آب‌های کم عمق ساحلی. اغلب گله‌های آن‌ها در کشتزارها در حال چریدن دیده می‌شوند.






انگليسي : Wigeon

فرانسوي : Canard siffleur

لاتين : Anas penelope





مشخصات :



45 سانتي‌متر ؛ پرنده نــر با سر بلوطي رنگ پيشاني و تارك زرد مايل به نخودي ، بدن خاكستري و سينه صورتي رنگ شناخته مي شود . نشانه‌هاي تشخيص آن در حال پرواز ، قسمت‌هاي پهن و سفيد جلوي بال ، شكم سفيد و انتهاي سياه بدن مي باشد . در دوران تولك شبيه ماده ولي پررنگتر است و با داشتن شانه‌هاي سفيد از آن مشخص مي گردد . تفاوت پرنده ماده با ماده كله‌سبز ، در اندازه كوچك‌تر ، منقار خيلي كوچك ، سر گردتر ، دم نوك‌تيز و پرو بال قهوه‌اي مايل به خرمائي است ، همچنين آينه بالي نيم پيدا به رنگ سبز و سياه و كوتاهي گردن ، آن را از پرنده مذبور متمايز مي سازد . نــر نابالغ از نابالغ اردك ارده‌اي به كمك منقار كوچكتر ، سر تيره‌تر و آينه بالي تقريبا سياه تشخيص داده مي شود .گيلار در ناحيه كم عمق اب ، زمين‌هاي گلي و هموار ساحلي و اطراف آبگيرها تغذيه مي كند و در طول روز به صورت گله هاي انبوه روي آب دريا به استراحت مي پردازد . پروازش سريع است و مستقيما از سطح آب بر مي خيزد ، به راحتي در خشكي راه مي رود و مي دود .




زيستگاه :

زمستان‌ها در درياچه‌ها ، خورها و آب‌هاي كم عمق ساحلي . اغلب گله هاي آنها در كشتزارها در حال چريدن ديده مي شوند .

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#38 | Posted: 21 Dec 2014 23:58
نوک پهن


bilder kostenlos

پرنده نر



نوک پهن

نام علمی : Anas Clypeata

نام انگلیسی: Shoveler

نام فارسی: نوک پهن







مشخصات ظاهری: این پرنده، 51 سانتی متر طول دارد. هر دو جنس به واسطه ی منقار بزرگ بیل مانند شان از سایر اردک ها متمایزند و در هنگام استراحت و شنا سر را پایین نگه می دارند. در پرنده ی نر، سر به رنگ سبز تیره و براق؛ سینه سفید، شکم و پهلوها بلوطی و رو تنه کاملا سیاه و سفید است. همچنین پیش بال ها آبی مایل به خاکستری، آینه بالی سبز رنگ و دمگاه سیاه است اما انتهای پرهای دم سفید است. پرنده ی ماده و جوان ها ، روی آب، شبیه ماده ی سر سبزند، با این تفاوت ، که منقارشان بزرگ و در پرواز در رنگ پیش بال آبی روشن تر است. شکم قهوه ای زیر بال به رنگ سفید چرکی است. در فصل تولید مثل، نرها شبیه ماده ها می شوند. با این تفاوت، که رنگ آبی پیش بال نر، روشن تر است.



fotos kostenlos


پرنده ماده




صدا: این پرنده، عمدتا آرام است، اما در بهار، پرنده ی نر، سدایی شبیه «گه – دونگ-گه- دونگ» و پرنده ی ماده صدای «په-ات» دارد.

زیستگاه: این پرنده؛ در مناطق تالابی، باتلاقها، دریاچه ها و گاهی نیز در سواحل دریاها، که پوشش گیاهی فراوان دارند، به سر می برد. در ایران، زمستان ها فراوان است.

حفاظت: میزان شکار این پرنده، باید مورد توجه جدی قرار گرفته و از شکار بی رویه اش جلوگیری شود.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#39 | Posted: 22 Dec 2014 20:39
ماکیان‌سانان


Kostenloses Bilderhosting




ماکیان‌سانان (نام علمی: Galliformes) راسته‌ای از پرندگان هستند. این راسته دربرگیرندهٔ پرندگانی چون مرغ، باقرقره، بوقلمون، کبک، بلدرچین، تیهو، طاووس و قرقاول است.



پیرامون ۲۵۶ گونه در حال حیات از ماکیان‌سانان در سراسر جهان دیده شده‌است. یک یا چند گونه از ماکیان‌سانان تقریباً در تمامی نقاط قاره‌ای دنیا به‌جز درونی‌ترین نواحی بیابان‌ها و مناطق یخبندان دائم) حضور دارند. آنان در جزیره‌ها کمیاب‌ترند و برخلاف خویشاوندان نزدیکشان غازسانان در جزایر اقیانوسی به‌کلی نایابند (به‌جز ماکیانی که انسان‌ها آورده‌اند). برخی از گونه‌های ماکیان مدت‌هاست که بر دست انسان‌ها اهلی گشته‌اند.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
#40 | Posted: 22 Dec 2014 20:43
مرغ پابزرگ


gratis bilder




مرغ پابزرگ (به انگلیسی: Megapode) گونه‌ای از پرندگان بومی استرالیا است. مرغ پابزرگ در راسته ماکیان‌سانان قرار دارد و به بوقلمون بسیار شبیه هستند ولی جثه شان از آنها کوچکتر است.



جوجه‌کشی



معروفیت مرغ پابزرگ بیشتر از آن جهت است که وی بر خلاف دیگر پرندگان جوجه‌هایش را با خوابیدن بر تخم و گرم کردن با حرارت بدن به دنیا نمی‌آورد و از سامانه جوجه‌کشی طبیعی استفاده می‌کند. تخم‌های این پرنده بسیار بزرگ است و زرده آن حجمی حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد تخم را در بر می‌گیرد. حدود ۲۰ تا ۲۵ عدد از تخم‌های این پرنده وزنی معادل یا بیشتر از خود پرنده می‌یابد و به همین علت پرنده قادر به گرم کردن تخم‌ها با حرارت بدنش نیست و ناگزیر است از طبیعت در این زمینه کمک بگیرد.

Signature



خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد میزنند: آزادی...
آزادی... آزادی... و عابران خسته میپرسند آزادی چند؟
و من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد آزادی کجاست؟
راننده گفت: رد کردی... آزادی قبل از آنقلاب بود...
     
صفحه  صفحه 4 از 36:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  32  33  34  35  36  پسین » 
علم و دانش انجمن لوتی / علم و دانش / Birds | پرندگان بالا
جواب شما روی این آیکون کلیک کنید تا به پستی که نقل قول کردید برگردید
رنگ ها  Bold Style  Italic Style  Highlight  Center  List       Image Link  URL Link   
Persian | English
  

 ?
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.



 
Report Abuse  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti

Copyright © 2009-2019 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites