ارسالها: 24522
#2,041
Posted: 4 Jun 2016 13:45
شاهرگ

- کارگردان علی غفاری
- تهیهکننده محسن شایان فر
- محسن مسافرچی
- نویسنده عباس جاهدجم
- بازیگران فریبرز عرب نیا
- چنگیز وثوقی
- جلال پیشواییان
- رضا صفایی پور
- میرمحمد تجدد
- موسیقی بهرام دهقانیار
- فیلمبرداری حسین ملکی
- تدوین محمدرضا مویینی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
شاهرگ (فیلم) فیلمی به کارگردانی علی غفاری (کارگردان) و نویسندگی عباس جاهدجم ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
در سال هاي پيش از انقلاب، تعدادي از قاچاقچيان دستگير مي شوند و مواد مخدر به دست آمده به جاي سوزانده شدن در زير خاك جاسازي مي شود. نقشه محل دفن مواد مخدر در چهار قسمت بين تيمسار عضدي و سه تن ديگر از دست اندركاران رژيم تقسيم مي شود، تا هيچ يك از آن ها به تنهايي نتواند به مواد مخدر دسترسي پيدا كند. تيمسار عضدي كه پس از انقلاب از كشور گريخته، براي يافتن سه تكه كامل كننده نقشه وارد كشور مي شود و يك قاچاقچي بين المللي اسلحه را نيز با خود مي آورد تا در ازاي تحويل مواد مخدر از او اسلحه بگيرد. به دستور تيمسار، دستيارش گرگين دو نفراز صاحبان نقشه را مي كشد. براي يافتن صاحب تكه آخر نقشه كه يك عتيقه فروش است منصور جوان بي كاري كه از طريق يك معتاد به باند تيمسار عضدي معرفي شده، استخدام مي شود. منصور قبلاً شاگرد مرد عتيقه فروش بوده و به اتهام سرقت از صندوق مغازه به زندان رفته، اما با وساطت سرگرد فرزين آزاد شده تا از اين پس زندگي آرامي را در پيش گيرد. او به مغازه عتيقه فروش مي رود؛ ولي نه تنها نقشه را نمي يابد، بلكه با جسد عتيقه فروش نيز رو به رو مي شود. او عروسكي را كه حاوي نقشه است، ندانسته برمي دارد و براي دختر خردسالش به خانه مي برد. سرگرد فرزين كه به خانه منصور آمده، نقشه را داخل عروسك پيدا مي كند. اما از آن جا كه افراد تيمسار عضدي همسر و فرزند منصور را گروگان گرفته اند، كاري از او برنمي آيد. منصور به خانه تيمسار عضدي مي رود و خودش هم در آن جا گرفتار مي شود. به دستور سرگرد فرزين ـ كه مي خواهد تا پيدا كردن مواد مخدر صبر كند و براي دستگيري قاچاقيان اقدامي نكند ـ منصور تكه كامل كننده نقشه را به تيمسار عضدي مي دهد و براي جلب اعتماد او، با فشنگ مشقي به سرگرد فرزين شليك مي كند. تيمسار با افرادش به همراه منصور براي بيرون آوردن مواد مخدر و مبادله آن با اسلحه به محل اختفاي مواد مخدر مي روند. در حين مبادله، گرگين كه از خيانت منصور آگاه شده، ابتدا تيمسار عضدي را مجروح مي كند؛ اما هنگام شليك به منصور توسط سرگرد فرزين هدف قرار مي گيرد. ديگر افراد نيروي انتظامي نيز سر مي رسند و ماجرا با دستگيري قاچاقچيان به پايان مي رسد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,042
Posted: 4 Jun 2016 13:45
شبیخون
- کارگردان جمشید آهنگرانی
- تهیهکننده رسول صدرعاملی
- منیژه حکمت
- نویسنده محمدرضا سرهنگی
- بازیگران جمشید هاشم پور
- افسانه بایگان
- رضا فیض نوروزی
- محمد پورغلامی
- خسرو دستگیر
- موسیقی آندره آرزومانیان
- فیلمبرداری داریوش عیاری
- تدوین عباس گنجوی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
شبیخون (فیلم) فیلمی به کارگردانی جمشید آهنگرانی و نویسندگی محمدرضا سرهنگی ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
اعضا اصلي يك باند بزرگ قاچاق در زمان رژيم شاه وقتي متوجه مي شوند كه كياني سرگرد شهرباني حاضر به همكاري با آن ها نيست، تنها پسر او را طعمه قرار مي دهند تا جايي كه او ابتدا پخش كننده مواد مخدر شده و بعد هم به علت اعتياد شديد دست به خودكشي مي زند. او لحظه ي آخر در نامه اي مي نويسد كه به خاطر پدرش فنا شده، به همين دليل پدرش درصدد برمي آيد كه اعضاي باند قاچاق را شناسايي كند، اما آن ها مي فهمند و كسي را كه قصد دادن اطلاعات به سرگرد را داشت، به همراه همسرش به قتل مي رسانند. زماني كه كياني فرزند مقتولين را نجات مي دهد و مخفي مي شود، در مي يابد كه تحت تعقيب است. او كودك را نزد همسر سابق خود مي برد، اما باز رد او را مي يابند و بالاخره سرگرد كياني با درگيري هاي متعدد، كودك و همسرش را نجات مي دهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,043
Posted: 4 Jun 2016 13:46
شمارش معکوس

- کارگردان اکبر حر
- تهیهکننده اکبر حر
- حسین زندباف
- نویسنده شکرالله اسدی مبرهن
- بازیگران حسن عباسی
- محمد برسوزیان
- حبیب الله الهیاری
- شهرزاد صفوی
- سیدمحسن خرم دره
- موسیقی کامبیز روشن روان
- فیلمبرداری مسعود الهیاری
- تدوین حسین زندباف
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۵دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
شمارش معکوس (فیلم) فیلمی به کارگردانی اکبر حر و نویسندگی شکراله اسدی مبرهن ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است
در زمان جنگ تحميلي به يك گردان غواص مأموريت داده مي شود ضمن نفوذ به جزيره هاي عراق ـ ام الرصاص و ماهي ـ نقطه مشكوكي را در آن جا شناسايي كنند كه در واقع مخفي گاه مهمات شيميايي عراق است. با سرگرم كردن عراقي ها پيش قراولان فتح فاو وارد منطقه مي شوند و حمله وسيعي را آغاز كنند. يك ژنرال عراقي كه با نيروهاي ويژه رياست جمهوري مأمور حفاظت از انبار مهمات شيميايي است، معتقد است به «گنج پنهان» او در جزيره اش تجاوز شده و هرچه سريعتر بايد نيروهاي ايراني را نابود كرد. نيروهاي عراقي در سطح جزيره پخش مي شوند؛ اما سيداحمد سرانجام از طريق نشانه اي كه يكي از رزمندگان پس از شناسايي انبار مهمات شيميايي گذاشته، آن جا را پيدا مي كند و با خبردادن به نيروهاي خودي، اسباب نابودي انبار را فراهم مي كند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,044
Posted: 4 Jun 2016 13:48
شهردار مدرسه
- کارگردان محمدباقر خسروی
- تهیهکننده محمدباقر خسروی
- نویسنده احمد خداکریم
- بازیگران محمدرضا شهبانی نوری
- حمید ملاعباسی
- رضا صنعتی
- شروین اتحاد
- داوود غفاری
- موسیقی رها خسروی
- فیلمبرداری بهزاد علی آبادیان
- تدوین محمدباقر خسروی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
شهردار مدرسه فیلمی به کارگردانی محمدباقر خسروی و نویسندگی احمد خداکریم ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
گروهي از دانش آموزان يك مدرسه ي راهنمايي با كمك و همياري مدير و ناظم مدرسه تصميم مي گيرند در انتخابات شهردار مدرسه شركت كنند. دو گروه از دانش آموزان شروع به فعاليت مي كنند. بهروز، يكي از نامزدها به دليل بيماري قلبي در بيمارستان بستري مي شود و سينا دوست او هر روز به ديدارش مي رود و او را در جريان فعاليت هاي انتخاباتي قرار مي دهد. بهروز به علت داشتن عمل جراحي طي نامه اي از مدير مدرسه مي خواهد كه سينا را به جاي او نامزد شهرداري مدرسه كند. مدير مي پذيرد و سينا كه اين فداكاري بهروز را مي بيند موقع صحبت براي بچه هاي مدرسه تنها از آن ها مي خواهد كه براي سلامتي بهروز دعا كنند. در آخرين لحظه هاي رأي گيري، سينا با آمبولانس بهروز را به مدرسه مي آورد تا به گروه مقابل بفهماند كه تلاش او فقط براي انتخاب بهروز بوده و خودش قصد شهردار شدن نداشته و رقيبان انتخاباتي متوجه فداكاري سينا شره و به بهروز رأي مي دهند، اما بهروز به سينا رأي مي دهد و او را شهراد مدرسه معرفي مي كند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,045
Posted: 4 Jun 2016 13:48
طعم گیلاس

- کارگردان عباس کیارستمی
- تهیهکننده عباس کیارستمی
- نویسنده عباس کیارستمی
- بازیگران همایون ارشادی، عبدالرحمان باقری،
- افشین خورشید باختری،
- صفرعلی مرادی، میرحسین نوری، احمد انصاری،
- حمید معصومی، الهام ایمانی
- موسیقی انتخابی از لویی آرمسترانگ و احمد ظاهر
- فیلمبرداری همایون پایور
- تدوین عباس کیارستمی
- توزیعکننده زایتگیتس فیلمز
- تاریخهای انتشار
- مه، ۱۹۹۷ جشنواره کن فرانسه
- مدت زمان
- ۹۵ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
طعم گیلاس فیلم ایرانی در سبک مینی مالیستی ساختهٔ عباس کیارستمی در سال ۱۹۹۷ است. فیلم دربارهٔ مردی است که در حومهٔ شهر تهران، با اتوموبیلش دنبال کسی میگردد که تقاضای پردردسر او را در ازای دریافت ۲۰۰ هزار تومان پول انجام دهد. کیارستمی برای طعم گیلاس جایزهٔ نخل طلا جشنواره فیلم کن ۱۹۹۷ را به دست آورد. این دستآورد اولین جایزه مهم و یکی از مهمترین جوایز تاریخ سینمای ایران است. کیارستمی در مورد این فیلم گفت: تفاوت و شباهت کار ما کارگردانها با روانشناسان در این است که کارگردان، در سطح جامعه معضلات را میبیند و نقطهٔ درد را نشان میدهد ولی همانجا رها میکند و از اینجا بهبعد، حیطهٔ او نیست. این جامعهٔ روانپزشکی است که پس از تشخیص، به درمان درد هم میپردازد.
آقای بدیعی (با بازی همایون ارشادی) مردی میانسال، قصد خودکشی دارد و قبرش را در کنار درختی کنده است. او میخواهد قرصهای خوابش را یک جا بخورد و شب در این قبر بخوابد. بدیعی دنبال کسی است که پس از مرگش، صبح فردا روی جسد او خاک بریزد. در مسیری که برای یافتن چنین کسی پیش میگیرد با افراد مختلفی مانند یک سرباز، طلبهٔ افغان و مردی که کارگر موزهٔ تاریخ طبیعی است رو به رو میشود و از آنها میخواهد فردا صبح سراغ او بیایند و «بیست بیل خاک» روی او بریزند و پاکتی را با ۲۰۰ هزار تومان پول که در داشبورد ماشین است به عنوان دستمزد بردارند. سرباز پیشنهاد را رد و به سمت پادگانش فرار میکند، طلبهٔ افغان شروع به موعظهٔ بدیعی میکند و خودکشی را برخلاف تعالیم اسلام و دستورهای قرآن میداند اما کارگر موزه که بعداً معلوم میشود پرندگانی مثل بلدرچین و کبک را برای تاکسیدرمی در موزه شکار میکرده، با تعریف ماجرایی از روز خودکشی خودش و این که چطور «یک توت شیرین مانع خودکشی او شده» پیشنهاد او را قبول میکند. در پایان فیلم هنگامی که منتظر دیدن سرنوشت «بدیعی» هستیم، فیلمبرداری تغییر میکند و تصاویری از پشت صحنه، کارگردان و گروه فیلمبرداری و همایون ارشادی میبینیم که از قبر بیرون آمده است. او در پایان به درک تازهای از معنای زندگی میرسد.
تحلیل و نظرها
در کنار استقبالی که از این فیلم شد، راجر ایبرت منتقد سینما در شیکاگو سان-تایمز، طعم گیلاس را در فهرست فیلمهای سال ۱۹۹۷ که از آنها گریزان است قرار داده و آن را خسته کننده دانسته است. راجر در نقدش اشاره کرده پس از تماشای فیلم، جاناتان روزنبام منتقد شیکاگو ریدر و دیو کِهر منتقد نیویورک دیلی نیوز که هر دو را قبول دارد، در لابی هتلش ملاقات میکند که معتقد بودهاند فیلم، شاهکار بوده است اما ابرت معتقد است پادشاهی بدون لباس دیده است.
مجله تایم در سال ۲۰۰۹ طعم گیلاس را بعنوان یکی از ۱۰ فیلم برتر تاریخ کن نامید.
بنیاد فیلم بریتانیا طعم گیلاس را در سال ۲۰۱۲ در فهرست ده فیلم برتر تاریخ معاصر سینما مفهومی قرار داده است.
سایتاندساوند در مقاله در مورد طعم گیلاس نوشت: این فیلم از جمله اثرهای دراماتیک با دیالوگهای درخشان است.
مجموعه کرایتریون در سال ۱۹۹۹ این فیلم را در مجموعه آثار خود معرفی کرده است.
جوایز
برنده نخل طلایی جشنواره کن ۱۹۹۷
برنده جایزهٔ بهترین فیلم خارجی زبان انجمن منتقدان فیلم بوستون ۱۹۹۷
نامزد بهترین فیلم جشنواره بینالمللی فیلم تلورید ۱۹۹۷
نامزد جایزه شاهرخ نقرهای انجمن منتقدان فیلم آرژانتین ۱۹۹۷
برنده جایزه بهترین فیلم خارجی زبان انجمن ملی منتقدان فیلم ۱۹۹۸
برنده جایزه ویژه جشنواره بینالمللی فیلم استانبول ۱۹۹۹
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,046
Posted: 7 Jun 2016 22:13
غریبانه

- کارگردان احمد امینی
- تهیهکننده علیرضا بهشتی
- نویسنده احمد امینی
- اصغر عبدالهی
- بازیگران ابوالفضل پورعرب
- هدیه تهرانی
- محمدرضا داوودنژاد
- نادیا دلدار گلچین
- میترا حجار
- سیامک قدکچیان
- سروش خلیلی
- سیامک اشعریون
- محمداسماعیل فرح بخش
- موسیقی فریبرز لاچینی
- مرتضی شفی
- فیلمبرداری رضا بانکی
- جلال عالی فکر
- تدوین روح اله امامی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۱۰۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
غریبانه نام یک فیلم ایرانی به کارگردانی احمد امینی و محصول سال ۱۳۷۶ میباشد
جوانی به نام بزرگ در نمایشگاه اتومبیل شوهر خواهرش که یوسف نام دارد مشغول به کار است. یوسف از او میخواهد که ماشین گرانقیمت خانم دکتر ثابتی را به او تحویل دهد. اما بزرگ تصادف کرده و یوسف مجبور میشود برای پرداخت خسارت چند چک به خانم دکتر بدهد. بزرگ چند بار نزد خانم دکتر میرود تا رضایتش را بگیرد و به جای یوسف او خسارت بدهد، اما دکتر ثابتی به بزرگ پیشنهاد میکند که در مقابل چکهای یوسف او باید برای چند ماه همسرش بشود. بزرگ بهناچار قبول میکند و با خانم دکتر ازدواج صوری انجام میدهند. بزرگ بعد از عقد در مسافرخانه ساکن میشود و خانم دکتر ثابتی بعد از ازدواج به بزرگ میگوید که برای راحت ویزا گرفتن مجبور به این ازدواج بوده است. از طرفی پروین دوست خانم دکتر ثابتی به او اطلاع میدهد که بزرگ به بیماری سختی مبتلا شده است. دکتر ثابتی از بزرگ درخواست میکند که بیماری اش را درمان کند، ولی اثری ندارد و بزرگ از دنیا میرود و خانم دکتر تازه میفهمد که عاشق بزرگ بوده...
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,047
Posted: 7 Jun 2016 22:14
فرار بزرگ
- کارگردان ناصر محمدی
- تهیهکننده داوود رجایی
- ناصر محمدی
- نویسنده علیرضا اخلاقی
- بازیگران حسین گیل
- جلال پیشواییان
- شهرام پوراسد
- ناصر نجفی
- هادی فراهانی
- موسیقی بهرام سعیدی
- فیلمبرداری سیدمحمد قاضی
- تدوین ایرج گل افشان
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
فرار بزرگ (فیلم ۱۳۷۶) فیلمی به کارگردانی ناصر محمدی و نویسندگی علیرضا اخلاقی ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
علي بعد از دور كردن خانواده اش از منطقه ي جنگي، در درگيري با عراقي ها اسير مي شود. در آسايشگاه، اسراي ايراني در پي اجراي نقشه ي فرار هستند تا بتوانند اسامي خود را به نيروهاي خودي برسانند چرا كه عراقي ها وجود اين اردوگاه را از نيروهاي هلال احمر مخفي نگاه داشته اند. جنگ تمام مي شود، همسر علي با اميد بازگشت اسرا منتظر علي است اما هلال احمر و ساير مراكز مربوطه اطلاعي از او در دست ندارند. علي در اردوگاه، نفوذي عراقي ها را در بين اسراي ايراني شناسايي مي كند تا بدين ترتيب عراقي ها نتوانند از چگونگي عمليات آن ها مطلع شوند. اسرا بعد از شنيدن خبر رحلت امام (ره) و عزاداري براي ايشان عمليات فرار چند تن از اسراي ايراني از جمله علي را بوسيله ي تانكر آبي كه در آسايشگاه تردد دارد به مرحله اجرا درمي آورند اما مسافتي را دور نشده اند كه با فرمانده ي اردوگاه و افرادش درگير مي شوند وليكن علي با دوستانش با كمك چند كرد مرزنشين و عليرغم شهيد شدن چند تن از آن ها، اسامي را به سلامت به ايران مي رساند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,048
Posted: 7 Jun 2016 22:14
قاعده بازی
- کارگردان : سیدعبدالرضا نواب صفوی
- نویسنده : مهدی سجاده چی
- فیلم قاعده بازی
- بازیگران : داریوش ارجمند ،
- بیژن امکانیان ، امین تارخ ،
- آتیلا پسیانی
- تهیه کننده : حسن جلایر
- مدیر تولید : بیژن رهگذر
- فیلمبردار : رضا رضی
- سال ساخت: ۱۳۷۶
- مدت : ۹۰ دقیقه
قاعده بازی فیلمی به کارگردانی سید علیرضا نواب صفوی . نویسندگی مهدی سجاده چی به سال ساخت ۱۳۷۶ میباشد .
یک هواپیمای 474 که از وین عازم تل آویو است، توسط نیروهای مبارز فلسطینی ربوده می شود و 350 نفر مسافر آن به گروگان گرفته می شوند. دولت صهیونیستی برای استفاده ی تبلیغاتی، ترجیح می دهد که مسافران به نحوی از بین بروند و درصدد نقشه ای برای انجام این برنامه برمی آید. مبارزان فلسطینی برای نجات جان مسافران سعی می کنند نقشه ی صهیونیست ها را خنثی کنند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,049
Posted: 7 Jun 2016 22:14
کلید ازدواج

- کارگردان داوود موثقی
- بازیگران علیرضا خمسه
- رضا عطاران
- نادر سلیمانی،
- فاطمه صامتی
- سعید آقاخانی
- فرخلقا هوشمند
- حمید لولایی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
کلید ازدواج نام فیلمی با بازی رضا عطاران و علیرضا خمسه وبه کارگردانی داوود موثقی محصول سال ۱۳۷۶ میباشد.
مرد جواني به نام صادق كه قرار است جنس قاچاقي را با خود به تهران بياورد و تحويل يك باند بدهد، كيف خالي را كه قبلاً محتوي جنس قاچاق بوده، در يكي از صندوق هاي امانات راهآهن مي گذارد و كليد آن را با خود مي برد. رييس باند، ادريسي حرف هاي او را مبني بر ربوده شدن جنس، باور نمي كند و به دو مأمورش عبدل و يادگار، دستور مي دهد صادقي را كتك بزنند و با خود ببرند، از طرفي كليدساز جواني به نام تقي، كه دوازده بار به خواستگاري دختري به نام غوغا رفته و هربار جواب رد شنيده، سوار بر وانتش كه ترمز آن بريده است، پس از برخورد با دكه اكبر برادر غوغا با اتومبيل حامل عبدل، يادگار و صادقي تصادف مي كند. تقي، اكبر و سه خلافكار را سوار آمبولانس مي كند، ولي آن سه مي گريزند و تنها اكبر در بيمارستان بستري مي شود. غوغا ابتدا مي پندارد تقي به خاطر گرفتن انتقام، برادرش اكبر را مجروح كرده، اما با مراقبت هاي مداوم تقي كه صورتحساب هزينه هاي بيمارستان را نيز مي پرازد، نظر مثبتي نسبت به تقي پيدا مي كند. عبدل و يادگار كه صادقي را مرده مي پندارند او را خارج از شهر رها مي كنند و به دنبال كليد صندوق امانات راهآهن به سراغ تقي و اكبر مي آيند. آنها اكبر را كتك مي زنند و تقي را با خود نزد ادريسي مي برند. تقي بين راه مي گريزد و به هتل ادريسي مي رود كه در آن غوغا به عنوان حسابدار به كار مشغول است. در آنجا تقي از چنگ عبدل و يادگار مي گريزد، اما ندانسته در چنگ ادريسي مي افتد كه او را تحويل يادگار، عبدل و ديگر دستيار قوي هيكل مي دهد. غوغا آنها را تعقيب مي كند. بين راه، دختري به نام پرستو كه به ادريسي در ازاي كارهاي خلافش قول ازدواج داده همه سرنشينان را به خانه اي مي برد كه ادريسي در آن در انتظار آنهاست. تقي كه خاله اش و غوغا را در چنگ ادريسي مي بيند، كليد را به او مي دهد. اما عبدل و يادگار هنگام بازكردن در صندوق در راهآهن هستند كه نيروي انتظامي با هماهنگي صادقي، آنها را تعقيب مي كند تا به خانه ادريسي مي رسد. آنها هنگامي به خانه ادريسي مي رسند كه پرستو به روي ادريسي اسلحه كشيده و خواهان محتويات صندوق است. در صندوق و كيف داخل آن باز مي شود و همه آن را خالي مي يابند. تقي با غوغا ازدواج مي كند و صاحب بچه هاي سه قلو مي شوند .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24522
#2,050
Posted: 7 Jun 2016 22:25
کوچه پاییز
- کارگردان : خسرو سینایی
- نویسنده : خسرو سینایی
- تهیه کننده : خسرو سینایی
- فیلمبردار : علی لقمانی
- تدوین : خسرو سینایی
- سال ساخت: ۱۳۷۶
- مدت : ۸۸ دقیقه
- کشور : ایران
- زبان : فارسی
کوچه پاییز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی خسرو سینایی به سال ساخت ۱۳۷۶ میباشد .
فيلم زمينه داستاني مستند دارد و به قصد پرداختن به چگونگي شكل گيري « گالري هنر جديد» و مؤسس آن «شراره طباطبائي» به بحث درباره ي هنر و هنرمند مي پردازد....
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند