انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 1 از 6:  1  2  3  4  5  6  پسین »

قدر دانی از پیشكسوتان فوتبال


مرد

 
امروز این فكر به ذهنم رسید كه یه تایپیك برای قدر دانی از پیشكسوتان فوتبال بزنم

با توجه به اینكه تمام ریاستها افتاده دست یه عده مرده پرست كه وقت بیماری یا وقت فوت این عزیزان برای جلب توجه مردم و محبوبیت به انها سری میزنند نمونه اش اسطوره فوتبال ناصر حجازی عزیز كه دیگه جسما در بین ما نیست ولی روحش همیشه پیش ماست

در این تایپیك میتوانید اسم بازیكنان قدیمی فوتبال كه الان كسی از انها یاد نمیكنند به همراه بیوگرافیشون بزارید

راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 


ايرج سليماني، هافبك دهه 50 پرسپوليس كارمند بازنشسته وزارت آموزش و پرورش است و با حقوق بازنشستگي نه چندان بالاروزگار مي گذراند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 


اكبر افتخاري :همسراكبر افتخاري درآمد ما از تاكسي تأمين مي‌شود. اما الان ديگر همسر من نزديك به ۶۵ سال سن دارد. شايد خيلي‌ها با سن و سال بالاتر از اكبر بتوانند با ماشين به مسافركشي بپردازند. اما سال‌هاست كه همسرم ديگر اعصاب رانندگي در خيابان‌هاي پرترافيك را ندارد. بارها شده كه اين جمله را به زبان آورده است. اما مخارج زندگي و هزينه تحصيل پسرمان در دانشگاه آزاد آنقدر است كه حالا حالاها اكبر نمي‌تواند از نشستن به پشت فرمان تاكسي خداحافظي كند.


اینم از من علی جون
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
e_h_s_a_n: اینم از من علی جون
ممنون از تو به خاطر پستات

اولین عزیزی که گفتی نمشناختم دومین عزیز فقط اسمش تو تلویزیون شنیده بودم

اگر اینها در یک باشگاه خارجی بودن اسمشون در تالار افتخارات اون باشگاه بود متاسفم برای این ادم های مرده پرست
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
فوتباليست ها بعد از پايان عمر قهرماني چه كار مي كنند؟ اين سوال مي تواند سوال ذهني خيلي از طرفداران فوتبال باشد كه دوست دارند از حال ستاره هاي سال هاي قبل باخبر باشند. ورزشكاران بعد از كنار رفتن از ورزش قهرماني هر كدام به گوشه اي مي روند بعضي ها به عنوان مربي و كارشناس و مدير در كنار ورزش مي مانند و كار را ادامه مي دهند اما عده اي ديگر از ورزشكاران در كنار ورزش نمي مانند و به شغل هاي ديگر مشغول مي شوند، شغل هايي كه شايد هيچ گاه خود نيز فكر نمي كردند روزي به سمت آن ها بروند، فوتباليست هاي نسل قديم به خاطر نبود پول در زمان فعاليت شان در اين رشته بيش تر كارمند سازمان هاي مختلف مي شدند تا هم شغلي داشته باشند و هم بعد از پايان دوران بازي كردن منبع درآمدي داشته باشند، اين در شرايطي بود كه فوتباليست ها مربي نمي شدند، اما نسل جديد فوتبال پس از حرفه اي شدن فوتبال از سال هاي آغاز دهه 70 به بعد پول هاي خوب گرفتند و به سمت سرمايه گذاري در شغل هاي آزاد رفتند و اكثرا درآمدهاي خوبي نيز دارند. بنابراین باید بیشتر به فکر ورزشکاران و افتخارآوران قدیمی و پیشکسوت بود، که از نظر مالی در وظعیت دلخواه و مناسبی بسر نمیبرند.
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
رضا وطن خواه، استاد دانشگاه و كارمند شركت مخابرات; اين بازيكن سال هاي دهه 50 يكي از بهترين مهاجمان پرسپوليس بود و حالابا حقوق بازنشستگي روزگار مي گذراند.



رضا وطنخواه
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
اسطوره فوتبال(امیر مسعود برومند)
امیرمسعود برومند، کاپیتان اسبق تیم ملی و از بزرگان باشگاه شاهين و پرسپوليس درگذشت. مراسم تشييع پيکر امير مسعود برومند، ساعت 9 صبح روز جمعه در ورزشگاه شهيد شيرودي انجام شد و پس از اين پيشکسوت فوتبال ايران در بهشت زهرا‌(س) آرام مي گيرد. در مراسم تشییع پیکر وی عده کمی از پیشکسوتان حضور داشتند و از چهره های شاخص فوتبال کنونی نیز کسی به خود زحمت نداده بود. به راستی ما نه تنها با تاریخ خود بیگانه ایم بلکه از درک زمان حال خود نیز عاجزیم. مگر نه این که چند سال دیگر همین نسل فوتبال نیز به فراموشی سپرده می شوند پس چرا سرنوشت خود را چنین رقم می زنند دریغا از ...

اما چنانچه انتظار می رفت اسطوره هایی چون حسین کلانی و جعفر کاشانی و حسن روشن و ابراهیم آشتیانی و ... آمده بودند کسانی که نشان دادند هنوز ته مانده هایی از مردان باغیرت گذشته هستند جالب است که کلانی می گفت من حدود دو هفته است به ایران بازگشته ام.

برومند كه بود ؟

مرحوم برومند از بزرگان باشگاه و مکتب شاهین بود . شاهین باشگاهی بود که در سال 1321 به دست یک معلم بزرگ به نام دکتر عباس اکرامی با همکاری و همراهی گروهی از بهترین جوانان کشور که عمدتا دانشجو بودند، بنا نهاده شد و مفاخر بزرگی چون امیر مسعود برومند، امیر عراقی، شکیبی، فاخری، انصاری، دکتر نادر افشار و مرحوم پرویز دهداری را تربیت کرده و به جامعه فوتبال تقدیم کرده است.

شاهین داری 402 تیم جوان با 62 شعبه در سطح کشور بود که دکتر اکرامی این تیم را بر پایه 3 اصل (اخلاق ، تحصیل و علم ورزش ) استوار ساخته بود .شاهین در آن روزگار، تنها دفتری بود در ورزشگاه امجدیه (شیرودی) که بازیکنانش برای تعلیم در آنجا گردهم می آمدند. این باشگاه برای اولین بار آموزش فوتبال را به صورت کتابی و از روی اصول، شروع کرد و نخستین جزوه آموزشی را که در برگیرنده اصول ورزش فوتبال و با استفاده از منابع جهانی تهیه و تنظیم شده بود، جهت یادگیری در اختیار اعضای خود قرار داد. این تیم به جهت سیستم و قدرت عجیبی که بازیکنانش در کار حمله داشتند به ندرت اجازه می‌داد حریفانش خود را از شکست نجات دهند اما بی درایتی و عدم دور اندیشی مدیران وقت باشگاه و کج سلیقگی و انفعال دستگاه ورزش وقت کشور ، دست به دست هم داد و باعث شد بدلیل مسایلی این باشگاه منحل شود.

پس از انحلال تیم شاهین، بازیکنان آن همچنان یکپارچگی خود را حفظ کردند و حدود یک سال بعد محرومیت را با ادامه بازی ها و تمرینات خود در زمین های خاکی سپری کردند تا این که باشگاه های مطرح آن روز در صدد جذب این جوانان بی رقیب بر آمدند و از آن جمله باشگاه پاس خواهان کاشانی ، کلانی و همایون بهزادی بود و بعضی باشگاه دیگر هم بقیه آنان را مد نظر قرار داده بودند. شاهینی ها به تکاپو افتاند تا از تفرقه و پراکندگی مجموعه خود جلوگیری به عمل آوردند ( از آن جمله پرویز دلداری را می‌توان نام برد ) و بر آن شدند تا این مجموعه را تحت لواي باشگاه پرسپولیس گرد هم آورند.

پس از انحلال شاهین با درایت مرحوم امیر مسعود برومند و رایزنی های مرحود دهداری، چند تن از بازیکنان قبلی شاهین در ترکیب دسته دومی پرسپولیس قرار گرفته و ترتیب یک مسابقه با تیم جم آبادان ( که در آن زمان تیم صاحب نامی بود ) را دادند و پس از آن تمامی اعضای تیم شاهین به پرسپولیس پیوستند و محبوبیت شاهین بلند پرواز را به پرسپولیس هدیه کردند.

پرسپولیس بهار خود را در آغازین روزهای 1347 با مربیگری مرحوم دهداری ( کاپیتان پیشین شاهین ) و سرپرستی دکتر برومند آغاز کرد که تا به امروز این باشگاه فعالیت می‌کند وطرفداران بسیاری دارد.

منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 




كاپيتان پرافتخار نفتي تيم ملي فوتبال ايران

سيدمحمود حقيقيان، كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در سال هاي 1360و 1361 و كارمند واحد اطلاعات علمي پژوهشگاه صنعت نفت است.



به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران، سيدمحمود حقيقيان؛ كارمند واحد اطلاعات علمي پژوهشگاه صنعت نفت است كه كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در سال هاي 1360و 1361 بوده است.

وي كه 55 سال سن دارد، فوتبال را به شكل حرفه اي از سال 1350 و زير نظر حسن حبيبي در تيم پاس تهران آغاز كرد. سپس در سال هاي 53-52 توسط حشمت الله مهاجراني به تيم ملي جوانان ايران دعوت شد كه همراه با اين تيم به مقام قهرماني قاره آسيا دست يافت.

حقيقيان طي سال هاي 54-53 به تيم ملي اميد به مربي گري فرانك اوفارل دعوت شد كه در بازي هاي تداركاتي زيادي از جمله بازي با تيم ملي قطر شركت داشت. وي در سال 55 با دعوت به تيم ملي بزرگسالان كشورمان، اولين بازي رسمي خود را در اين تيم، مقابل تيم ملي سوريه در مسابقات مقدماتي جام جهاني آرژانتين (1978) انجام داد و پس از صعود تيم ملي ايران به مسابقات جام جهاني در مسابقات تداركاتي مقابل تيم هايي نظير بلغارستان و شوروي كه از تيم هاي مطرح اروپايي در آن زمان بود، حضور داشت.

وي همچنين از اعضاي دعوت شده به تيم ملي دانشجويان كشورمان در مسابقات جهاني دانشجويان در اروگوئه (سال 1355) بود كه از سوي كميته فني مسابقات به عنوان يكي از دو چهره شاخص و برتر تيم ايران انتخاب شد.

اين بازيكن در سال 1358 در مسابقات مقدماتي المپيك مسكو كه در كشور سنگاپور برگزار مي شد، همراه با بازيكنان بزرگي مانند علي پروين و ناصر حجازي به مقام قهرماني اين مسابقات دست يافت. همچنين در مسابقات جام ملت هاي آسيا در كشور كويت (سال 1359) همراه با تيم ملي جمهوري اسلامي ايران به مقام سومي آسيا رسيد كه از سوي كميته فني مسابقات به عنوان هافبك وسط تيم منتخب آسيا برگزيده شد.

حقيقيان در سال 1360 به عنوان كاپيتان تيم ملي ايران در مسابقات جام قاعد اعظم پاكستان، در حضور تيم هاي قدرتمند چين و كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس، به مقام قهرماني اين مسابقات دست يافت و در سال 1361 نيز كاپيتان تيم المپيك كشورمان در مسابقات آسيايي دهلي نو بود.

وي در سال 1384 كاپيتان تيم ملي پيشكسوتان كشورمان در مسابقات تايلند بود كه همراه با اين تيم به مقام نايب قهرماني رسيد.

حقيقيان در رده باشگاهي به افتخاراتي از قبيل قهرماني ليگ سراسري جام تخت جمشيد همراه با تيم پاس تهران در سال 55 و 56، عضويت در تيم شهباز به مربيگري فرانس بالكوم هلندي همراه با ستارگاني همچون ناصر حجازي، عارف عادلخاني، غلامحسين مظلومي، ناصر عبدالهي، ابراهيم قاسمپور و دينورزاده در سالهاي 57-56 و قهرماني جام حذفي كشور همراه با تيم شاهين در سال 58 دست يافت. وي از سال 57 تا سال 63 در تيم هايي نظير شاهين، بنياد شهيد، پيام و نفت تهران توپ زده است.

مديريت تربيت بدني وزارت نفت، مديريت تربيت بدني پتروشيمي، مديريت فني تيم هاي آتش نشاني و بنياد شهيد، مربي تيم ملي نوجوانان ايران در مسابقات آسيايي تايلند (1374)، مربي تيم پاس تهران در ليگ سراسري آزادگان (1375)، مديريت ارزشيابي و فني تيم هاي فوتبال پاس تهران، مديريت فني و سرمربي تيم فوتبال جزيره كيش، عضويت در كميته فني تيم استقلال، عضويت در كميته فني فدراسيون فوتبال از ديگر سوابق و افتخارات حقيقيان به شمار مي روند.

وي كه داراي مدرك رسمي مربيگري بين المللي فيفا به تاييد ژائو هاوه لانژ؛ رييس وقت فدراسيون جهاني فوتبال (FIFA) است، مديريت كميته آموزش فدراسيون فوتبال، عضويت در هيات مديره تيم فوتبال صنعت نفت آبادان و سرپرستي تيم اعزامي كشورمان به مسابقات نونهالان در كشور گرجستان را بر عهده داشته است.

گفتني است، سيدمحمود حقيقيان، فارغ التحصيل مهندسي شيمي از دانشگاه شهيد بهشتي در سال 1359 است كه از سال 1361 با ورود به صنعت نفت، به فعاليت و تحقيق در پروژه هاي نفت، گاز و پتروشيمي پرداخت.

انجام پروژه هاي پژوهشگاه صنعت نفت در واحد كود و سموم، به چاپ رساندن دو پروژه در مجله علمي تحقيق و تحقيقات در زمينه ورزش، آسيب ديدگي ها، بدنسازي و تغذيه در كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني از سوابق علمي سيدمحمود حقيقيان به شمار مي روند.

شايان ذكر است، حقيقيان تاكنون در مجموعه هاي مختلف صنعت نفت از جمله پتروشيمي، گاز و پالايش و پخش مشغول به كار بوده و هم اكنون نيز در پژوهشگاه صنعت نفت فعاليت مي كند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
عکسهایی از بازیکنان قدیمی تا کنون تیم استقلال (یا همون تاج دوران شاه)

تاج سال 1334


تاج دهه 30


تاج

تاج قهرمان اسیا سال 1349

تاج اوایل دهه 50
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
صفحه  صفحه 1 از 6:  1  2  3  4  5  6  پسین » 
ورزش
ورزش

قدر دانی از پیشكسوتان فوتبال

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA