انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ورزش
  
صفحه  صفحه 1 از 3:  1  2  3  پسین »

The Martial Arts | ورزش های رزمی


میهمان
 
ورزش های رزمی

بیشتر آشنایی با این نوع ورزش ها و میخواستم گله كنم از این كه چقدر تاپیك های ورزشی بی ارتباط با ورزش هستن و هیچ پیشبرد ورزشی ندارند.
و فقط تاپیك های كل كل یا اخباری مخاطب دارند و تاپیك های ورزشی دارند خاك میخورند. واقعا تاپیك های ورزشی و علمی ورزشی اینقدر بی مخاطب هستند؟

با تشكر
     
  ویرایش شده توسط: Nameless   
زن

 
همه چیز درباره ی ورزش محبوب تکواندو (قسمت اول)

مقدمه:
تکواندو (زبان کره‌ای: خط هانگول: 태권도 خط هانجا:跆拳道) یک ورزش رزمی کره‌ای و یکی از ورزشهای المپیکی است. تکواندو ورزش ملی کره جنوبی و دارای بیشترین تعداد ورزشکار در میان ورزش‌های رزمی در سراسر دنیا است.
تکواندو هنری رزمی و ورزشی است که روش دفاع از خود را به هنرجو آموزش می دهد و به هنرجویان یاد می دهد که چگونه از دستها و پاهای خود برای دفاع کردن استفاده کنند. تکواندو از سه کلمه مجزای، "ته" به معنای پریدن ضربه زدن و خرد کردن با پا. "کوان" به معنای دفاع کردن، ضربه زدن و تخریب کردن با دست. "دو"، به معنای راه و روش تشکیل شده است. اگر چه معنای تکواندو روشی برای مبارزه با پا و دست است ولی محتوای آموزشی و فرهنگی تکواندو بر مبنای "دو" که راه و روش زندگیست بنیانگذاری شده تا جایی که محل تمرین تکواندو را "دوجانگ" یعنی محل زندگی نامگذاری کردند. اصول اخلاقی تکواندو یا همان
"چونگ شین" عبارت اند از: احترام، بردباری و صبر، کنترل نفس، شرافت، روحیه سرسختی و شکست ناپذیری، انجام وظایف در مقابل پدر و مادر، اتحاد و یگانگی ملتهاست.
تاریخچه؛
در باره تاريخچه ورزش رزمي تکواندو آنچه از نقوش آرمگاه هاي سلسله ( کورگوريو ) که زماني برکره و منچوري تسلّط داشته بر مي آيد نوعي ورزش رزمي در آن زمان تمرين مي شده است در سلسله شيلا که همزمان با کورگوريو بر قسمتي از کره حکومت مي کرده نيز هنري رزمي به نام سوياک تمرين مي شده و حتي گروهي از شاهزادگان، سازماني به نام هوا رانگ تشکيل داده بودند و وظيفه ايشان حراست از حدود کشور بوده است . سوياک يکي از تعليمات ايشان بود . در معبد سوکورام در شهر کيونگ جو تنديسهاي دو راهب بودايي در حال اجراي تکنيک پيشرفته تکواندو کومگانگ ماکي وجود دارد که سند محکمي بر وجود هنرهاي رزمي در آن زمان است مدارک تاريخي فراواني از اين گونه در نقاط مخلف کره وجود دارد و هنرهاي رزمي مختلفي تحت نامهاي سوبيک تا کوان بک ، تاگ يوک و خوصا بي گاک سول که هنر مبارزه با پا ها بوده موجود است .
سلسه کوريو که در سال 1918 ميلادي تأسيس شد موفق به اتحاد کره گرديد و زمان را جهت رشد هنرهاي رزمي مناسب ساخت در اين زمان هنر رزمي سوباکي بوجود آمد البته در اين دوران هنرهاي رزمي بيشتر در اختيار طبقات بالا قرار داشت پس از انقراض سلسله کوريو سلسله يي به روي کار آمد در اين زمان هنرهاي رزمي کاملا فراگير شده بود تا جايي که براي تصدي امور دولتي داوطلبين مي بايست حداقل سه نفر را در مبارزه شکست دهند در اين دوره شخصي بنام يي دوک مو از طرف سلطان وقت مأمور تأليف کتابي در زمينه آموزش هنرهاي رزمي آن زمان شد کتاب مذکور که مويه دو بو تونگ جي نام داشت به عنوان يک سند تاريخي و ملّي حفظ و نگهداري مي شود. طبق يک سند تاريخي در زمان حمله ژاپن به کره 700 تن از رزمي کاران کره با دست خالي در مقابل مهاجمين مقاومت کردند .
پس از جنگ جهاني دوم در سال 1955 انجمنی بنام ت سو دو مرکّب از اساتيد تکواندو و تاريخ دانان مأمور احياي هنرهاي رزمي شدند و با پيشنهاد استاد چوي هونگ هي نام تکواندو بر هنر رزمي کره اطلاق شد. ده سال بعد از اتحاد کره انجمن تکواندو کره بوجود آمد و سال بعد(1966) فدراسيون بين المللي تکواندو به رياست استاد ژنرال چوي هونگ هي به وجود آمد .
فدراسيون بين المللي تکواندو با اعزام اساتيد مجرب و تيمهاي نمايش به کشورهاي مختلف بذر تکواندو را در سراسر جهان کاشت.در سال 1973 پس از انتقال فدراسيون بين المللي تکواندو به تورنتو کانادا اساتيد مقيم کره اقدام به تأسيس فدراسيون جهاني تکواندو و به رياست دکتر اون يونگ کيم نمودند.درسال 1973 گوکي وان مرکز تکواندو جهان بر فراز تپه اي در سئول پايتخت کره جنوبي بنا شد و رهبری فني تکواندو کاران جهان را برعهده گرفت .
ازآنجا که احساس ميشد اختلافات سبکي باعث رکود تکواندو گردد ، لذا در سال 1977 سبکهاي نه گانه تکواندو متحد گرديد، نام پوم سه بر آن نهاده شد .
در اثر کوششهاي مجدانه دکتر اون يونگ کيم تکواندو در سال 1980 در خلال المپيک مسکو به عنوان يک ورزش المپيکي شناخته شد و طبق مقررات المپيک بايستي طي دو دوره بعنوان ورزش نمايشي در مسابقات جهاني المپيک شرکت نمايند
در المپيک 1988 سئول براي اولين بار و در المپيک 1992 بارسلونا براي دومين بار در المپيک شرکت نمود.
درحال حاضر فدراسيون جهاني تکواندو رهبري تکواندوکاران را در بيش از 150 کشور بر عهده دارد و دکتر اون يونگ کيم رياست سازمان فدراسيونهاي بين المللي ورزشهارا برعهده داشته همدوش آقاي سامارانش در امر گسترش ورزش گام بر مي دارد .
معني پوم سه :
پوم سه از دو کلمه پوم به معني نتيجه و سه به معني عمل تشکيل شده است . انسان درهر زمان نتيجه اعمال خود را مي بيند و اين اعمال و رفتار انسان است که سرنوشت و آينده او را مشخص مي کند. بنابر اين بايد در اعمال و رفتار خود دقت داشت تا آينده اي روشن و مطمئن ساخت .
تکواندو و هدف اگر به دنبال لغتي جهت تعريف هنر رزمي تکواندو بگرديم چيزي جز کانون يا مرکز نمي يابيم ، چرا که تکواندو مانند يک عدسي انسان را به مرکز هدايت مي کند . تکواندو معني و مفهوم انسان بودن را روشن و ضعفهاي او را تقويت و روانش را توانا و منزه مي سازد . انتخاب هدف چيزي است که بايد توسط هر تکواندو کاري انجام گيرد. اگر هدفي نباشد ، تکواندو کار نيرويش را در سطح وسيعي و بين فاکتورها ي گوناگوني پخش مي کند ، بدون اينکه به نقطه با ارزشي در هريک دست يابد . هدف نيروي فرد را متمرکز مي نمايد . هر تکواندو کاري ميداند که بايستي تمام حواس و توان خود را در يک هدف و آنهم در يک نقطه کوچک متمرکز کند . بنابر اين بايد در همه امور کوشش خود را متمرکز نمايد . يک ضرب المثل کره اي ميگويد هر کس بيش از آنچه در دست دارد ، توانايي دارد. اين ضرب المثل هيچ جا به اندازه تکواندو مصداق ندارد . مبتديان هدف هاي گوناگوني دارند که غالباً دفاع از خود و تناسب اندام مي باشد . اگر چه اين اهداف خوب است ولي شاگردان بايد بدانند که به سادگي بدست نمي آيند .
بچه اي که بدنيا مي آيد نمي تواند راه برود وقتي راه رفتن را آموخت دويدن را ياد مي گيرد و پس از آن روي راه رفتن و دويدن تمرکز ي ندارد بلکه به آموختن مهارتهاي ديگري مي پردازد . مبتدياني که هدفشان دريافت کمربند سبز است ، بازنده اند مگر اينکه بدانند هدفي موقتي است و بايد قبل از رسيدن به آن رها گردد .
کسب کمربند مشکي هدف بسياري از مبتديان است . با اينکه کمربند مشکي ارزش والايي دارد ولي نمي تواند هدف واقعي باشد . بسياري از شاگردان اجازه مي دهند تا بي صبري بر ايشان چيره گردد . برخي نيز توقع دارند در مقابل آنچه انجام مي دهند بي درنگ پاداش بگيرند اينگونه شاگردان بايد بر تنبلي خود چيره شوند و از لحاظ روحي و رواني خود را منظم نميابند و درک کنند که تکامل نيازمند زمان است . ارزش هدفي را که فقط با جمع کردن انگشتان دست به دست آورده ايد با هدفي که در اثر کاري که تمام عمر به آن مشغول بوده ايد مقايسه کنيد . هدف کمربند مشکي تنها دست يابي به قدرت و توان فوق العاده فيزيکي نيست.
مبتديان بايد کمربند مشکي را هدف خود قرار دهند ولي بايستي بدانند که کمربد مشکي فقط يک نقطه شروع ديگر است . دارنده کمربند مشکي موجودي عجيب و خارق العاده نيست بلکه فقط انساني است که تلاش و نيروي خود را در يک نقطه متمرکز کرده و سعي دارد تا بيش از آنچه در دست دارد بدست آورد و هدفش تکامل فيزيکي ، فکري و رواني مي باشد . آن عده از شاگردان که مايلند به روح تکواندو دست يابند بايستي چندين سال از عمر خويش را صرف تمرينات نمايند و آزمايشات متعددي را با موفقيت پشت سر گذارند . آنگاه ، زماني که اين آزمايشات به پايان رسيد استاد دريچه پرواز هنرمند را به سوي حد اعلاي تکواندو باز خواهد نمود.
فرم یا پوم سه چیست؟
تکواندوکار شرکت کننده در پومسه که پومسه رو نیز خوانده می‌شود فارغ از مبارزه طلبی زیبایی‌های تکواندو را در قالب اجرای فرم‌های منظم و اصولی به نمایش می‌گذارند و اصالت این هنر شرقی را در ترکیب نمایان می‌کند. پومسه نیز با توجه به جذابیت‌های خاص خود مشتاقان فراوانی را به سمت و سوی خود جلب نموده‌است که با این وجود کره‌ای‌ها همچنان در این بخش حرف اول را می‌زنند
فرم یکی از مهمترین جنبه های آموزشی هنرهای رزمی می باشد. فرم مجموعه ای از حرکات کلاسیک تکواندو، شامل تکنیکهای ایستادن، دست، پا و جابجایی است که بر اساس منطق طراحی شده اند.
تاریخچه فرم ها به قدمت هنرهای رزمی است و هیچ هنر رزمی وجود ندارد که فرم نداشته باشد. در زمانهای باستان که هنرهای رزمی به صورت مخفی و انفرادی تمرین می شد هنرجویان جهت تمرین تکنیکها و مبارزه ناگزیر به اجرای دفاعها و حملات در مقابل حریف فرضی بودند. بدین ترتیب فرمهای اولیه پا به عرضه حیات نهادند و به تدریج فرمهای برتر اساتید زبردست توسط شاگردان آنان در نقاط مختلف آموزش داده شده. این اولین مرحله در استاندارد فرمها بود. با تشکیل سبکهای متفاوت توسط اساتید تراز اول سطح فرمها هم به شکل یکسان بین هنرجویان آن سبک تمرین می شد. فرمهای تکواندو پس از قرنها توسط فدراسیون جهانی تکواندو در سال 1977 میلادی مطابق با 1356 خورشیدی یکسان و استاندارد گردید. در حال حاضر بیش از 202 کشور پنج قاره جهان فرمهای تکواندو را طبق استاندارد فدراسیون جهانی تکواندو تمرین می کنند.
اگرچه فرمها حاوی تکنیکهای متنوعی هستند با این وجود همگی دارای خواص یکسانی می باشند که سه اصل کلی را در بر دارند. این سه اصل عبارتند از: هر فرم از نقطه یا حالت خاصی شروع می شود و در همان نقطه یا حالت تمام میشود. هر تکنیک بایستی با سرعت و قدرت خاصی که در فرم برای آن معین شده اجرا شود. هر فرم به خودی خود دارای ارزشهای فیزیکی و روانی مخصوص به خود است.
با پیشرفت هنرجوها فرمها پیچیده تر و مشکل تر می شود و تنها پس از تمرین فراوان هر فرم(حداقل 300 بار) و موفقیت در آزمون می توان فرم بعدی را آموزش داد. با اندکی توجه به فرمهای تکواندو درمیابیم که همگی با تکنیک های دفاعی و از سمت چپ شروع میشود.
با در نظر گرفتن اینکه فلسفه پیدایش و تکامل هنرهای رزمی، دفاع از حق و حقیقت و نیز دفاع از مظلوم و ستم دیده است، مسئله شروع فرم ها روشن می گردد.

اهداف آموزش فرم ها؛

اهداف جسمانی یا فیزیکی:
کسب آمادگی جسمانی و تناسب اندام. امکان تمرین تکنیکها بدون حریف. تمرین در شرایط مختلف حملات و دفاع ها. هماهنگی بیشتر عصب و عضله.

اهداف فکری:
بهبود توانایی تمرکز فکر. بهبود توانایی پردازش تکنیکها. گسترش خلاقیت. بهبود قدرت تصمیم گیری در شرایط گوناگون.

اهداف روحی:
کسب آرامش روحی و روانی. افزایش اعتماد به نفس. ایجاد انضباط فردی و گروهی.
تکواندو هنری خشن و پر قدرت است، بدون فرم تکواندو کاران تنها روحیه جنگ آوری و مبارزه را می آموزند. بنابراین می توان فرم را وسیله ای جهت توازن روحی تکواندو کاران دانست. فرم متعادل کننده آموزش هنر رزمی تکواندو می باشد و همانطور که گفته شد تکواندو بدون فرم ارزشهای انسانی و فلسفی خود را از دست می دهد.
تکواندو نوین؛
پس از پایان جنگ و آزادی کره ورزشهای رزمی سنتی این کشور تا حد زیادی با رشته‌های ژاپنی همانند کاراته، کندو و جودو آمیخته شده بود، در عین حال بسیاری از رزمی کاران کره هم با آموختن هنرهای رزمی چینی آن‌ها را وارد کره کرده بودند. در آن زمان بیشتر اصطلاح‌های «تانگ سو دو» و «کونگ سو دو» برای نام گذاری ورزشی که بعدها به تکواندو معروف شد، به کار می‌رفت.
تلاش برای بازسازی تکواندو و بازگرداندن آن به حالت اصلی خود در نهایت منجر به تبدیل این رشته به ورزش ملی کره و محبوبترین سبک رزمی در سراسر دنیا شد:
• ۱۹۵۹ - «انجمن تا سو دو» تأسیس شد. هدف این نهاد ایجاد یگانگی در هنرهای رزمی کره‌ای بود.
• ۱۹۶۲ – تکواندو به عنوان یک بازی رسمی به چهل و سومین دوره بازی‌های ملی کره جنوبی وارد شد.
• ۱۹۶۵ - «انجمن تا سو دو» به«انجمن تکواندو» تغییر نام داد.
• ۱۹۷۲ - کوکی وان تأسیس شد. این باشگاه تا امروز بالاترین مرجع فنی تکواندو بوده‌است.
• ۱۹۷۳ – تأسیس فدراسیون جهانی تکواندو wtf
• ۱۹۷۳ – برگزاری نخستین دوره بازیهای جهانی این رشته در کره با شرکت ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ کشور. آمریکا، تایوان و مکزیک در جدول رده بندی پس از کره قرار گرفتند.
• ۱۹۷۶ – شورای بین‌المللی ورزشهای نظامی «سیزم» تکواندو را به عنوان یکی از بازی‌های خود پذیرفت.
• ۱۹۸۳ – کمیته بین‌المللی المپیک «فدراسیون جهانی تکواندو» را به عنوان یکی از اعضای خود اعلام کرد.
• ۱۹۸۶ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در بازیهای آسیائی سئول.
• ۱۹۸۸ – برگزاری تکواندو به عنوان یک ورزش نمایشی در المپیک سئول.
• ۱۹۹۴ – تکواندو به عنوان یک رشته رسمی در بازی‌های آسیائی هیروشیما برگزار شد.
• ۲۰۰۰ - در المپیک سیدنی تکواندو دومین هنر رزمی آسیایی (پس از جودو) شد که به عنوان یک رشته رسمی در المپیک برگزار می‌شود.
     
  
مرد

 

دکتر علی نژاد: کسب عنوان نایب قهرمانی در میان بزرگان جهان برای ایران افتخار بزرگی است
۶ شهريور ۱۳۹۱

دکتر علی نژاد: کسب عنوان نایب قهرمانی در میان بزرگان جهان برای ایران افتخار بزرگی است

رئیس فدراسیون ووشو بعد از کسب عنوان نایب قهرمانی ایران برای نخستین بار در رقابتهای قهرمانی آسیا در هوشی مینه ویتنام گفت: باید بدانیم حضور در جایگاه نایب قهرمانی آسیا آن هم در میان مدعیان این رشته که حرف اول را در جهان می زنند برای ووشو ایران افتخار بزرگی است، ضمن اینکه 8 کشور از 10 کشور برتر جهان در آسیا حضور دارند که همگی در این مسابقات حاضر بودند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، "دکتر مهدی علی نژاد" با اشاره به صعود 3 پله ای ووشو ایران و حضور بر سکوی نایب قهرمانی هشتمین دوره رقابتهای آسیایی گفت: از مجموع 8 دوره این رقابتها ووشو ایران تنها در 5 دوره از رقابتهای آسیایی حضور داشته که در سالهای 1996، 2000، 2004 و 2008 ایران تنها 2 مدال طلا را در کارنامه خود به ثبت رسانده بود و من خوشحالم که در این دوره با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز نشان دادیم که از قدرتهای بلامنازع این رشته در آسیا و حتی جهان هستیم.

وی در ادامه اضافه کرد: در این رقابتها برای اولین بار توانستم به مدال طلای بانوان در ساندا و برنز در بخش تالو بزرگسالان در مسابقات قهرمانی آسیا دست یابیم و همچنین به 4 مدال زرین طلا توسط سانداکاران آقایان برسیم و این در حالی بود که ووشوکاران ما برای رسیدن به این جایگاه از سد بهترین های ووشو آسیا گذشته بودند.

رئیس فدراسیون ووشو ایران و غرب آسیا تاکید کرد: همیشه رقابتهای آسیایی از سطح بالایی برخوردار بوده اما به خاطر اینکه هر کشور سهمیه مشخصی برای حضور در مسابقات دارد ممکن است در بعضی اوزان کمیت پائین باشد ولی این به کیفیت آسیبی نمی رساند. در ادورا گذشته در اوزان سنگین وزن آقایان بیش از 2 نفر حضور نداشتند اما در این دوره از مسابقات ما شاهد این بودیم که بیش از 3 نفر در اوزان مختلف حضور داشتند ضمن اینکه در وزن 56- کیلوگرم تعداد نفرات از 15 ووشوکار بیشتر بود و با این روال علی بختیاری نماینده ایران در این وزن توانست با شکست کره، فیلیپین و لائوس به مدال طلا دست یابد. همچنین تالو کاران ما در بعضی اوزان با بیش از 35 نفر مسابقه دادند و در این رقابت به مدال دست یافتند.



دکتر علی نژاد تصریح کرد: تاکنون بانوان ما در مصاف با چینی ها برنده میدان نبوده اند اما در هشتمین دوره این رقابتها خدیجه آزادپور در مصاف با نماینده چین یک راند را با پیروزی پشت سر گذاشت و در راند سوم ووشوکار چین تنها با حمایتهای داوری توانست پیروز میدان شود.

وی با اشاره به اینکه کشور میزبان ویتنام حتی با نفوذ داوران هم نتوانست به عنوان نایب قهرمانی دست یابد گفت: ووشو ایران همیشه با پشت سر گذاشتن پله های ترقی قدرت خود با حضور بر روی سکوی های برتر اول تا سوم به رخ مدعیان این رشته کشیده ضمن اینکه در مجموع 16 مدال طلای بخش ساندا این رقابتها 10 مدال به چین و 6 مدال به ایران رسید و با این شرایط آسیایی ها در مقابل قدرت ووشو ایران سر تعظیم فرود آوردند و این برای ما جای خرسندی دارد.

نایب رئیس کنفدراسیون آسیا در این خصوص ادامه افزود: چین با وجود داشتن 160 میلیون ووشوکار و صرف هزینه های گزاف برای ماندن در صدر جدول رقابتهای برون مرزی و از همه مهمتر با 5 هزار سال سابقه تاریخی امروزه در مصاف با ووشوکاران ایران با برنامه های از پیش تعیین شده وارد میدان می شود ضمن اینکه امکانات ووشو چین هرگز با ووشو ایران قابل قیاس نخواهد بود و من خوشحالم ایران قابلیت های خود را در این رشته و با وجود داشتن ووشوکارانی مستعد و قدرتمند به نمایش گذاشت و قطعا این نوار پیروزی ها برای ما ادامه دار خواهد بود.

دکتر علی نژاد با اشاره به اینکه رقابتهای آسیایی ویتنام بدترین قضاوت ها را از سوی داوران تالو و ساندا به خود دید، گفت: متاسفانه در این رقابتها شاهد بدترین قضاوت ها از سوی داوران در 2 بخش تالو و ساندا بودیم و من در طول مدیریت خود در این رشته تاکنون اینقدر با ناداوری در این رشته مواجه نشده بودم و ما تضیع حق قلی پور، آزادپور، عربی، پیغمبری و از همه مهمتر ناداوری در کسب مدال نقره تیم دوئیلین را شاهد بودیم.

وی در این خصوص خاطر نشان ساخت: در بازی قلی پور با چین در یک مصاف پایاپای و نزدیک و در راند سوم داوران وی را بازنده اعلام کردند و این در حالی بود که کاملا حق با نماینده ایران بود، حتی در بازی آزادپور نیز این شرایط تکرار شد تا در مسابقه دوئیلین به اوج خود رسید و به این دلیل که هیات ژوری حتی حاضر به گرفتن اعتراض ما نشد که تیم ما هم به نشانه اعتراض به روی سکو نرفت و سالن مسابقه را ترک کردیم.

در مجموع جو سالن شرایط داوری و بسیاری از مسائل به نفع ما نبود اما خوشحالم که ووشو ایران به این خود باوری رسیده که امروزه روز در مصاف با بهترینهای چین بهترین نمایش را به اجرا در می آورد نظیر بازی امیر فضلی با حریف چینی که در رقابتهای جام پارس نیز وی را شکست داده بود پس باید امیدوار بود که ما می توانیم باز هم افتخار آفرین باشیم لازم به ذکر است چینی ها در این دوره از مسابقات تنها به ایران باختند و در تمامی بازی های دیگر پیروز میدان بودند.

عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی در ادامه حضور تیم ووشو ایران در اردوی 2 هفته ای چین را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اردوی چین کمک کرد تا ووشوکاران ما مخصوصا در بخش بانوان مصاف خوب و نزدیکی را با نمایند های چین داشته باشند هر چند که نباید فراموش کرد که آنها حریفان جدی و سرسختی هستند و شکست آنها در این رقابتهای بزرگ کاری دشوار است.

وی در ادامه کسب نایب قهرمانی در رقابتهای آسیایی را حاصل 6 سال برنامه ریزی خواند و گفت: کسب این عنوان برای ووشو برای اولین بار در آسیا بود اما نکته اینجاست که این رشته همیشه برای ایران ما افتخار آفرین بوده و در رقابتهای برون مرزی نشان داده که می تواند بهترین باشد و من در خاتمه برای کسانی که از سر بی اطلاعی و عدم آگاهی از سطح این رقابتها اظهار نظرهایی کرده اند که افتخار آفرینی ووشو ایران را زیر سوال ببرند متاسفم. اگر این افراد آگاهانه به این کار دست زده باشند عملشان چیزی جز خیانت نیست. خیلی مضحک است که ما باید برای بردهایمان هم پاسخگو باشیم و کسانی که منتظر بودند که ما با شکست از این مسابقات برگردیم و حالا با یک پیروزی شگفت انگیز و بی نظیر مواجه شده اند اینگونه با حرفهای بچه گانه آبروی خود را در میان جامعه ورزش کشور می برند.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

تیم ملی ووشو ایران وارد تهران شد
۶ شهريور ۱۳۹۱

تیم ملی ووشو ایران وارد تهران شد

کاروان پر افتخار تیم ملی ووشو ایران بعد از کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا صبح امروز وارد تهران شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، تیم ملی ووشو ایران در هشتمین دوره مسابقات بزرگسالان آسیا با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز و ایستادن بر سکوی نایب قهرمانی که برای اولین بار به ثبت رسید صبح امروز دوشنبه 6 شهریور ساعت 10:15 دقیقه وارد تهران شد.



رئیس فدراسیون ووشو ایران مدالهای قهرمانان آسیا را توزیع کرد
۴ شهريور ۱۳۹۱

رئیس فدراسیون ووشو ایران مدالهای قهرمانان آسیا را توزیع کرد

دکتر مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو ایران و غرب آسیا و نایب رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا با حضور در مراسم توزیع جوایز، مدالهای قهرمانان را اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، دکتر علی نژاد مدالها و حکم قهرمانان ووشو کشورمان که به مدال طلا دست پیدا کرده بودند و همچنین نفرات دوم و سوم این اوزان را اهداء کرد.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

تیم ملی ووشو ایران با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز برای اولین بار نایب قهرمان آسیا شد
۶ شهريور ۱۳۹۱

تیم ملی ووشو ایران با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز برای اولین بار نایب قهرمان آسیا شد

در پایان هشتمین دوره رقابتهای ووشو قهرمانی بزرگسالان آسیا در هوشی مینه ویتنام، تیم ملی ایران با کسب 6 مدال طلا، 4 نقره و 3 برنز به عنوان نایب قهرمان قاره پهناور آسیا دست یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، این مهم برای اولین بار در تاریخ ووشوی ایران محسوب می شود چرا که ووشو نایب قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی گوانگجو را در کارنامه خود داشت و تنها جای نایب قهرمانی مسابقات آسیایی خالی بود.

گفتنی است؛ در دوران پیشین این رقابتها (هفتمین دوره – ماکائو) تیم ملی ووشو ایران با 2 طلا، 2 نقره و 8 برنز در مکان پنجم تیمی ایستاده بود و بدین ترتیب در هشتمین دوره این رقابتها با 3 پله صعود به عنوان نایب قهرمانی آسیا دست یافت.

نفرات مدال آوران تیم ملی ووشو کشورمان به شرح زیر است:

* وزن 60- کیلوگرم صدیقه دریایی طلا

*وزن 70- کیلوگرم شهربانو منصوریان طلا

*وزن 56- کیلوگرم: علی بختیاری طلا

*وزن 65- کیلوگرم: محسن محمد سیفی طلا

*وزن 70- کیلوگرم: سجاد عباسی طلا

*وزن 80- کیلوگرم: امیر فضلی طلا

*وزن 65- کیلوگرم: خدیجه آزاد پور نقره

*وزن 75- کیلوگرم: جواد آقایی نقره

*وزن 80- کیلوگرم: حمیدرضا قلی پور نقره

تیم 3 نفره دوئیلین تالو متشکل از محسن احمدی، نوید مکوندی و ابراهیم فتحی(نقره)

وزن 90- کیلوگرم: کامران مروتی برنز

فرشاد عربی در فرم نن دائو بخش تالو برنز

هانیه رجبی در فرم گون شو بخش تالو برنز

گفتنی است؛ در پایان این رقابتها تیم چین با 19 مدال طلا و یک نقره در جایگاه اول ایستاد و ویتنام با 3 مدال طلا، 11 نقره و 6 برنز سوم شد
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

شکسته شدن دست جواد آقایی و کسب چهارمین نشان نقره برای تیم ایران
۴ شهريور ۱۳۹۱

شکسته شدن دست جواد آقایی و کسب چهارمین نشان نقره برای تیم ایران

در ادامه رقابتهای ووشو قهرمانی آسیا در هوشی منه ویتنام، جواد آقایی به دلیل شکستگی دست به مدال نقره بسنده کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، آقایی در وزن 75- کیلوگرم و در راند نخست دیدار با حریف چین به دلیل شکستگی دست از ادامه مسابقه انصراف داد و صاحب گردن آویز نقره شد.

میر فضلی با شکست دادن نماینده چین ششمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات آسیایی را کسب کرد
۴ شهريور ۱۳۹۱

امیر فضلی با شکست دادن نماینده چین ششمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات آسیایی را کسب کرد

در پایان هشتمین دوره رقابتهای ووشو قهرمانی کشور در هوشی مینه ویتنام، "امیر فضلی" با شکست دادن نماینده چین ششمین مدال طلای ایران را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، امیر فضلی در دیدار نهایی وزن 80- کیلوگرم طی یک بازی تماشایی و سراسر هجومی با نتیجه 2 بر یک نماینده قدرتمند چین را شکست داد و ضمن کسب نشان طلا ششمین مدال زرین تیم ملی ووشو ایران را در این رقابتها به دست آورد.
چاپ كردن
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

سجاد عباسی پنجمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد
۴ شهريور ۱۳۹۱

سجاد عباسی پنجمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد

در ادامه روز پایانی از هشتمین دوره رقابتهای ووشو قهرمانی کشور در هوشی مینه ویتنام سجاد عباسی پنجمین مدال طلای تیم ملی ووشو ایران را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، سجاد عباسی در فینال وزن 70- کیلوگرم مقابل نماینده کره جنوبی طی 2 راند پیاپی پیروز شد و پنجمین نشان طلای تیم ملی ووشو ایران را به ارمغان آورد.
چاپ كردن

محسن محمد سیفی چهارمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد
۴ شهريور ۱۳۹۱

محسن محمد سیفی چهارمین مدال طلای ووشو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا را کسب کرد

در ادامه روز پایانی از هشتمین دوره رقابتهای ووشو قهرمانی کشور در هوشی مینه ویتنام محسن محمد سیفی چهارمین مدال طلای ایران را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، محسن محمد سیفی در فینال وزن 65- کیلوگرم با ناک اوت کردن حریف خود از ویتنام در راند دوم چهارمین نشان زرین طلا تیم ملی ووشو ایران را به دست آورد.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

برنامه رقابتهای فینال 6 ووشوکار کشورمان در رقابتهای آسیایی ویتنام اعلام شد
۴ شهريور ۱۳۹۱

برنامه رقابتهای فینال 6 ووشوکار کشورمان در رقابتهای آسیایی ویتنام اعلام شد

هشتمین روز از رقابتهای قهرمانی آسیا در حالی امروز به پایان می رسد که ووشوکار کشورمان بعداز ظهر امروز شنبه 4 شهریور در بخش ساندا و در مرحله فینال به مصاف رقبای خود می روند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، در دیدار فینال این رقابتها و در وزن 60- کیلوگرم ساندای بانوان صدیقه دریایی به مصاف ویتنام می رود.

در وزن 56- کیلوگرم ساندای آقایان علی بختیاری در دیدار نهایی به حریفی از لائوس روبرو می شود.

در مسابقه فینال وزن 65- کیلوگرم محسن محمد سیفی با نماینده ویتنام مصاف خواهد داشت.

در مسابقه فینال وزن 70- کیلوگرم سجاد عباسی به مصاف حریف کره جنوبی می رود.

در بازی فینال وزن 75- کیلوگرم جواد آقایی با نماینده چین روبرو می شود.

در دیدار نهایی وزن 80- کیلوگرم امیر فضلی هم رودر روی نمانیده چین قرار می گیرد.

این مسابقات از ساعت 12 به وقت تهران در سالن فوتا اسپورت شهر هوشی مینه برگزار می شود.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

اعتراض رسمی فدراسیون ووشو و عدم حضور تیم دوئیلین ایران بر سکوی توزیع مدال
۴ شهريور ۱۳۹۱

اعتراض رسمی فدراسیون ووشو و عدم حضور تیم دوئیلین ایران بر سکوی توزیع مدال

به دنبال ناداوری و تضییع حق تیم 3 نفره دوئیلین مردان ایران، فدراسیون ووشو کشورمان طی نامه ای رسمی به کمیته فنی کنفدراسیون ووشو آسیا اعتراض نمود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، دکتر علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو ایران و نایب رئیس کنفدراسیون آسیا طی نامه ای رسمی به "چن گورون" رئیس کمیته فنی فدراسیون ووشو آسیا اعتراض خود را به دلیل ناداوری آشکار و ضایع شدن حق تیم 3 نفره دوئیلین کشورمان ارسال کرد اما کمیته فنی آسیا این اعتراض را نپذیرفت.

در ادامه دکتر علی نژاد با "کی یوهی موروئوکا " دبیرکل ووشو آسیا مذاکره کرد و اعتراض خود را تشریح نمود و اعلام داشت که در صورت شرایط موجود و ادامه ناداوری از این پس تیم ملی ووشو ایران در هیچ مسابقه ای شرکت نخواهد کرد.

به همین دلیل و در اعتراض به این ناملایمتی تیم 3 نفره دوئیلین مردان با دستور رئیس فدراسیون ووشو از ایستادن بر روی سکوی توزیع مدال خودداری کرد و کاروان تیم ملی ووشو ایران در اعتراض به این مسئله در پایان نوبت صبح مسابقات و در حین توزیع مدال فرم دوئیلین سالن مسابقات را ترک کرد.

گفتنی است؛ تیم 2 نفره بانوان کشورمان متشکل محبوبه کریمی و مرضیه صفری با اجرای نمایشی زیبا و تنها با یک صدم اختلاف امتیاز نسبت به ویتنام میزبان، و با کسب امتیاز 9/54 در جایگاه چهارم ایستاد.

ویتنام در این فرم امتیاز 9/55 کسب کرد و به مدال برنز رسید.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
مرد

 

تیم 3 نفره دوئیلین آقایان به مدال نقره رقابتهای ووشو قهرمانی آسیایی در ویتنام دست یافت
۴ شهريور ۱۳۹۱

تیم 3 نفره دوئیلین آقایان به مدال نقره رقابتهای ووشو قهرمانی آسیایی در ویتنام دست یافت

در آغاز روز پایانی از هشتمین دوره رقابتهای ووشو بزرگسالان قهرمانی آسیا در هوشی مینه ویتنام تیم 3 نفره دوئیلین مردان ایران با وجود ناداوری محض به مدال نقره دست یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، تیم 3 نفره دوئیلین مردان متشکل از محسن احمدی، ابراهیم فتحی و نوید مکوندی با اجرایی زیبا تمام تماشاگران و حاضر سالن "فوتا اسپورت" شهر هوشی مینه را به وجد آوردند و باعث تشویق بی امان کل سالن شدند و پس از اتمام فرم خود و در حالی که هنوز از تالوفیلد خارج نشده بودند داوران امتیاز 9/61 را به آنها دادند و این باعث تعجب همگان شد که این یعنی از قبل امتیازات را تقسیم کرده بودند.

در این فرم تیم هنگ کنگ که به مراتب اجرای پائین تری از تیم ایران داشت با امتیاز داوران صاحب نمره 9/63 شد و به ناحق مدال طلا گرفت.

تیم فیلیپین هم با امتیاز 9/60 صاحب نشان برنز شد.
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد .پیرشدنت شروع میشود
=====
     
  
صفحه  صفحه 1 از 3:  1  2  3  پسین » 
ورزش
ورزش

The Martial Arts | ورزش های رزمی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA