shiva_sexiاینم دوباره برا شما:

داروهای ویاگرا 1 ساعت پیش از فعالیت جنسی باعث حفظ نعوظ در مردان می شود. در زنان با تسهیل نرم شدن( لوبریکاسیون) , بهتر شدن خونرسانی کلیتوریس , و تورم آلت تناسلی به درمان ارگاسم دیررس و آنورگاسمی کمک می کند. همچنین دردرمان اختلال عملکرد جنسی به دنبال مصرف داروهای روانگردان , ضد افسردگی کمک کننده است
وياگرا به ميل جنسي زنان هم کمک ميکند
سلامتيران: نتايج يک تحقيق نشان ميدهد وياگرا که داروي ضدناتواني جنسي مردان است، ميتواند ناتواني جنسي در زنان افسرده را درمان کند. به گزارش خبرگزاري فرانسه، پژوهشگران آمريکايي وياگرا را روي 98 زن مبتلا به افسردگي که بيماريشان فروکش کرده بود اما هنوز دچار ناتوانيجنسي به صورت فقدان برانگيختگي يا درد هنگام آميزش بودند، مورد آزمايش قرار دادند. نتايج اين بررسي نشان ميدهد که 73 درصد زناني که داروي بياثر يا دارونما دريافت کرده بودند، گزارش کرده بودند که هيچ بهبودي پيدا نکردهاند، در حالي که در گروهي که وياگرا دريافت کرده بودند، اين رقم تنها 28 درصد بود. ناتواني جنسي عارضه جانبي شايع داروهاي ضدافسردگي است و يکي از دلايل عمده قطع دارو به وسيله بيماران است.
.................
«وياگراي زنانه» تاييد نشد
يک هيات مشورتي سازمان غذا و داروي آمريکا با اجماع بر ضد تاييد قرصي براي تقويت ميل جنسي زنان راي داد که برخي آن را «وياگراي زنانه» مينامند....
به گزارش خبرگزاري فرانسه کميته مشورتي داروهاي بهداشت توليدمثل در سازمان غذا و داروي آمريکا (FDA) اعلام کرد که شواهد ارايه شده به اين هيات نشاندهنده ناکارآمدي داروي فيلبانسرين است که به وسيله شرکت آلماني Boehringer Ingelhein ساخته شده است.
جوليا جانسون، رييس اين هيات و رييس بخش بيماريهاي زنان و زايمان در دانشکده پزشکي دانشگاه ماساچوست پس از اين رايگيري اعلام کرد: «تاثيربخشي اين دارو آنقدر زياد نيست تا خطرات آن را توجيه کند.» FDA معمولا توصيههاي اين هيات را ميپذيرد، گرچه در اين مورد الزامي ندارد.
فيلبانسرين، آخرين تلاش براي ساختن دارويي مشابه با وياگرا که براي ناتواني جنسي در مردان به کار ميرود، براي زنان است. به گفته سازنده، اين دارو که بر واسطههاي شيميايي مغز اثر ميگذارد، براي درمان زناني که پيش از دوران يائسگي ميل جنسي کمي دارند، طراحي شده است.
تا به حال اين دارو که با نام تجارتي Girosa شناخته ميشود، در هيچ کشوري مجوز فروش نگرفته است.
شرکتهاي داروسازي در حال رقابت براي يافتن جاي پايي در بازاري بالقوه هستند که تخمين زده ميشود، بيش از 2 ميليارد دلار ارزش داشته باشد. ورود داروي وياگرا براي ناتواني جنسي مردان در سال 1998 به بازار دارويي موفقيت بزرگي بود و به دنبال داروهاي رقيب آن سياليس و لويترا به بازار آمد.
چند بررسي از جمله بررسيهايي که در ژورنال پزشکي نيوانگلند منتشر شدهاند، ميگويد دستکم 40 درصد زنان به درجات گوناگون دچار کمبود ميل جنسي هستند، اما منتقدان هشدار ميدهند که هزينه شماري از اين بررسيها را شرکتهاي بزرگ داروسازي تامين کردهاند.