انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 6 از 23:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  22  23  پسین »

The World Of Kids | دنیای کودکان


مرد

 
رفتارهای تغذیه ای
رفتارهای تغذیه ای مناسب از بدو تولد کودک تا ۳ ماهگی :
شیر دادن باید بر اساس میل وتقاضای شیرخوار باشد بنابراین باید به محض بیدار شدن شیرخوار ویا با مشاهده تمایل او به مکیدن قبل از اینکه زیاد گریه کند به او شیر بدهید . هنگام شیردادن باید شیرخوار را به خوبی وبه راحتی در آغوش بگیرید .
هنگام شیر دادن ، به کودک لبخند بزنید وبا ملایمت ومهربانی با او صحبت کنید . اما نه به گونه ای که شیرخوار از شیرخوردن باز بماند .
مدت شیر خوردن وفاصله بین دفعات تغذیه را باید به اختیار شیرخوار بگذارید زیرا در این سن شیرخوار مقدار شیر دریافتی را بر حسب نیازهای خود تنظیم می کند . به او فرصت کافی برای توقف در مکیدن ، نفس تازه کردن ، برقراری ارتباط باخودتان واطرافیان بدهید تا پس از این فرصت ، مجددا به شیر خوردن ادامه دهد .
اگر بعد از شیر خوردن شیرخوار بادگلو نزد و به خواب رفت نباید نگران او شوید . بسیاری از شیرخواران که از شیرمادر تغذیه می کنند اگر روش شیر خوردنشان درست باشد هوایی نمی بلعند ونیازی به باد گلو زدن ندارند واگر احیانا" هم هوایی بلعیده باشند .به خواب بروند خودشان بیدار می شوند .بنا براین برای گرفتن باد گلوی کودکی که از شیر مادر تغذیه می شود نباید او را از خواب بیدار کنید .
رفتارهای تغذیه ای مناسب برای کودکان ۳ تا ۶ ماهه :
در این زمان شیرخوار رابطه نزدیک وصمیمانه تری با مادر ومراقب خود برقرار می کتد وبا اطرافیان ومحیط زندگی خود نیز فعالانه برخورد می کند واز مصاحبت با مادر در حین شیر خوردن لذت می برد . به مادر لبخند می زند واورا بیشتر به طرف خود جلب کرده و مشتاق مراقبت از خود می نماید .
در این دوران ، شیرخوار ممکن است ضمن شیر خوردن گاه گاهی از شیرخوردن دست کشیده وبه اطراف واطرافیان نگاه کند وبا لبخند ونگاه خود از آنها بخواهد که به او بیشتر توجه کنند سپس دوباره به شیر خوردن ادامه می دهد واین کار را چندین بارتکرار می کند . والدین باید توجه داشته باشند که این امر طبیعی بوده وجای نگرانی ندارد . این عمل شیرخوار را نباید به حساب سیرشدن وی گذاشت ، در غیر این صورت ممکن است به دلیل ناکافی بودن تغذیه ، کودک دچار سوء تغذیه وتاخیر رشد شود .
در مورد بسیاری از شیرخواران بازیگوش وکنجکاو بهتر است مکانی خلوت ، آرام وحتی با نور کم راجهت شیردادن به کودک انتخاب نمایید که کودک به مقدار کافی شیر بخورد
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
رفتارهای تغذیه ای مناسب برای کودکان ۶ تا ۹ ماه :
کودک در سنین ۶ تا ۹ ماهگی دوست دارد از بزرگترها تقلید کند . بنابراین هنگام غذا دادن به کودک شما هم همراه او دهانتان را باز کنید واین کار را چندین بار تکرار کنید . نام هر ماده غذایی را که به اومی دهید مخصوصا اگر جدید باشد چندین بار تکرار کنید . تا کودک علاوه بر طعم غذا با نام آن هم آشنا شود .
بعضی شیرخواران بطور موقت ممکن است موادی را که جامد وغلیظ تر از شیرمادر است قبول نکنند بهتر است بتدریج بر غلظت مواد غذایی بیا فزاییم . برای اینکه کودک بهتر غذا بخورد در صورت امکان کودک دیگری را که با اشتها غذا می خورد در مقابل کودک خود بنشانید ویا خودتان با اشتها ولذت غذا بخورید تا او یاد بگیرد .
از همان اوایل با هر عکس العمل شیرخوار مثل بستن دهان بعد از خوردن یکی دو قاشق ، تف کردن ،سربرگرداندن ، ریختن غذا ، صبورانه برخورد کرده وخونسردی خود را حفظ کنید . اصرار زیاد ویا به زور غذا دادن به هر نحوی که باشد کار درستی نیست ودر آینده موجب امتناع از خوردن غذا توسط کودک می شود .
زمانی که کودک قادر به نشستن است او را بنشانید وغذا دهید . اگر هنوز نمی تواند کاملا" بنشیند هنگام غذادادن اورا در بغل بگیرید . هیچ وقت در حال دراز کشیدن به کودک غذا ندهید .
هنکام غذا دادن به کودک ۹ ۶ ماهه خود توجه داشته باشید رفتارهایی مانند ریختن غذا روی زمین ویا به صورت ودست ، وارونه کردن ظرف غذا همه جزئی از تکامل کودک محسوب می شود . با این رفتارهای کودک مبارزه نکنید زیرا تنها نتیجه آن بد غذایی کودک وبیزاری او از غذا خوردن در هنگام بزرگسالی است ..
در هنگام غذا دادن به کودک خود با صدای آرام با او صحبت کنید خصوص حرفهایی بزنید که اورا به خوردن غذا ترغیب کند ولی توجه داشته باشید که با زیاد حرف زدن توجه او را از غذا خوردن منحرف نکنید
به علائق غذایی کودک ۹ ۶ ماهه خود احترام بگذارید اجازه دهید که هر قدر که میل دارد وبا هر سرعتی که می خواهد ، غذا بخورد . سعی نکنید قاشق را تند تند در دهان او ببرید . بستن لبها ویا برگردانیدن سرنشانه غذا نخواستن است بنابراین در این زمان غذا دادن را قطع کنید وبعد از چند لحظه توقف دوباره به غذا دادن ادامه دهید .
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
در تغذیه کودک ۱۲ – ۶ ماهه خود به این نکات توجه کنید :
به غذای کودک ۱۲ – ۶ ماهه نمک یا شکر اضافه نکنید . همچنین در این مدت از غذای خانواده که دارای چاشنی وادویه ونمک می باشد به کودک ندهید زیرا این امر سبب می شود کودک طعم غذاهای بدون نمک وچاشنی را به سختی قبول کند یا اصلا" نپذیرد . قبل از غذا از دادن شیرینی ومواد شیرین به کودک پرهیز کنید . چرا که اشتهای او را کم خواهد کرد
در مورد اشتهای کودک زیر یکسال خود توجه داشته باشید :
گاهی عدم اشتها یا بی اشتهایی علت فیزیولوژیک دارد . معمولا استراحت کافی ، حجم مناسب غذا در یک وعده ، آفتاب وهوای آزاد باعث افزایش اشتها می گردد . گرچه رشد کودک در سن ۱۱ – ۶ ماهگی سرعت کمتری نسبت به قبل خواهد داشت . ولی فعالیت کودک بیشتر می شود وبازیگوشی او اجازه نمی دهد که به غذا توجه کند بنابراین غذارا در دفعات بیشتر ولی با حجم کمتر به او بدهید
توجه داشته باشید که ممکن است مقدار غذای دریافتی کودک از یک روز به روز دیگر تفاوت داشته باشد . ولی کودک به طور طبیعی وعادی رشدکند ، همچنین ممکن است کودک در یک روز غذایی را با میل واشتهای زیاد بخورد ولی روز دیگر همان غذا را با بی اشتهایی بخورد یا اصل نخورد . تمام این رفتارها طبیعی است سعی کنید کودک را به خوردن غذا ترغیب کنید ولی او را مجبور به خوردن غذا نکنید
به زور غذا دادن ، یکنواخت بودن غذا ، عدم توجه کافی به نیازهای عاطفی کودک ، کمبود آهن ، بیماری وسوء تغذیه همگی اشتهای کودک را تحت تاثیر قرار داده وپذیرش غذا از سوی او را مشکل می کند
در تغذیه کودک زیر یکسال خود به خاطر داشته باشید:
غذا خوردن کودک در سنین ۱۲ – ۶ ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلکه برقراری یک ارتباط اجتماعی بین والدین وکودک است . کودک همیشه از این که چیز جدیدی رااز فردی که دوستش دارد می گیرد ، بسیار خوشحال می شود
غذای کمکی علاوه براینکه بخشی از انرژی مورد نیاز کودک را تامین می کند راهی برای آشنایی او با مزه وقوام غذا ها وفراگیری وتکامل او برای استفاده از غذاهای سفره خانواده است
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
علت وسواس كودكان نسبت به بعضی موادغذائی

پژوهشگران احتمال می دهند علت اینكه كودكان امروزی نسبت به غذاها وسواس نشان می دهند تغییر برنامه ریزی ذاتی آنها برای حفاظت شان در مقابل خطرات موجود باشد. بررسی پژوهشگران مركز تحقیقاتی انگلیس روی ۵۶۴ مادر دارای فرزند كم سن و سال نشان داده است كودكان معمولا در مورد موادغذائی مشابه از جمله سبزیجات و گوشت و میوه وسواس به خرج می دهند كه معمولا برای سلامتی ایجاد خطراتی می كنند زیرا گوشت قرمز به راحتی فاسد می شود و سبزیجات و میوه ها نیز در معرض سم های كشاورزی قرار دارند اما همین كودكان موادغذائی دیگر مانند سیب زمینی، غلات، بیسكویت، چیپس و كیك را به راحتی مصرف می كنند . پژوهشگران می گویند این امر پدیده ای تصادفی نیست بلكه نوعی راهبرد حفاظتی برای مصرف نكردن انواع خاصی از غذاها است.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
کدام غذا؟ چه مقدار؟ کی؟

شیر مادر تا ۴ الی ۶ ماهگی بهترین غذا برای نوزاد است و شیرخواران تا رسیدن به این سن نیاز به غذای دیگری ندارند، ولی بعد از ۴ ماهگی باید همراه شیر مادر دادن غذای کمکی را شروع کرد. رعایت دقیق نکات زیر می تواند در این مورد مؤثر باشد:
۱. موادغذائی را باید به تدریج به غذای نوزاد شیرخوار اضافه کرد.
۲. ابتدا باید از یک نوع غذای ساده شروع کرد و سپس به مخلوطی از غذاها رسید.
۳. میزان غذای کودک در این مرحله باید از مقدار اندک شروع شود (یک قاشق مرباخوری) و به تدریج بر تعداد آن افزوده شود.
فاصله زمانی اضافه کردن موادغذائی گوناگون به شیرخواران حدود ۵ تا ۷ روز است. به این ترتیب نوزاد باید به غذای اول اشتیاق نشان داده و عادت کند و سپس غذای جدید را به او بدهید.
کدام غذا؟ چه مقدار؟
غلات به ویژه برنج به علت سهولت هضم آن، اولین گروه غذائی است که مادران می توانند به عنوان غذای تکمیلی به نوزاد خود بدهند. بهترین روش، استفاده از لعاب برنج است. از یک بار در روز به اندازه یک قاشق مرباخوری شروع کرده و مقدار آن را به تدریج به ۱۰ قاشق برسانید.
از هفته دوم می توان از فرنی، شیربرنج و حریره بادام استفاده کرد. از هفته سوم می توان آب میوه، هفته چهارم سبزیجات پخته و له شده را به غذای کودک اضافه کرد.
هفته پنجم زمانی است که می توان به اندازه نصف قاشق چای خوری، زرده تخم مرغ سفت شده را در آب یا شیر حل کرده و به کودک شیرخوار داد. از هفته ششم می توانید با گوشت و سبزیجات مختلف و کمی برنج و آرد سوپ تهیه کرده، کاملاً مخلوط و نرم کنید و به کودک بدهید. از هفت ماهگی می توان تکه ای نان یا بیسکویت یا میوه سفت که برای جویدن مناسب هستند به نوزاد داده تا عمل تکاملی جویدن دچار اختلال نشود. بعد از اینکه کودک شما مرز یک سالگی را پشت سر گذارد می تواند از غذای سر سفره استفاده کند.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
غذای خانگی به فرزندان خود بدهید

كودكانی كه زیاد و مكرراً در بیرون از منزل غذا می خورند، در معرض خطر ابتلا به بیماری فشار خون، افزایش كلسترول و دیگر عوامل خطرزای بیماری های قلبی قرار دارند.
امروزه كودكان بیشتر در بوفه مدارس، رستوران های نزدیك مدارس و كافه تریاها غذا می خورند و همین امر باعث افزایش بیماری دیابت نوع ،۲فشارخون و كلسترول در آنها شده است. زیرا وقتی از غذای بیرون استفاده می كنند، نشاسته، شكر، نمك، چربی و كلسترول بیشتری وارد بدن آنها می شود.
مطالعات نشان می دهند این كودكان تقریباً ۲ برابر كودكانی كه در منزل غذا می خورند، از نوشیدنی های ناسالمی مثل سودا استفاده می كنند یعنی بیش از ۶ فنجان در هفته در حالی كه در منزل ممكن است تنها ۳ فنجان از این قبیل نوشیدنی ها بخورند. بنابراین باید با رژیم غذایی مناسب سعی كرد تا كودكان و فرزندان را متقاعد كرد كه در منزل و از غذای خانگی استفاده كنند و در طی ۲۱ وعده غذایی در هفته بیش از ۳ وعده نباید در بیرون غذا خورد.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
تخم مرغ برای كودكان غذایی مناسب است

گروه صنایع كشاورزی ـ تخم مرغ غذای كامل برای یك فرد می باشد زیرا سرشار از پروتئین و دارای مواد سفیده ای است. رقیه سكوتی فر كارشناس صنایع غذایی وزارت جهاد كشاورزی با بیان این مطلب گفت: تخم مرغ علاوه بر پروتئین و مواد سفیده ای دارای مواد معدنی از جمله ، كلسیم، فسفر، آهن، كلر و گوگرد، ویتامین های گوناگون، مواد آلی، مواد چربی و كمی قند است. وی گفت: به طور كلی ساختمان تخم مرغ دارای ۳۵ عنصر مختلف می باشد وی تصریح كرد: زرده تخم مرغ سبك و طبیعت آن گرم است و سفیده سنگین و با طبیعتی سردتر می باشد و طبیعت پوسته خارجی آن هم سرد و خشك است . وی افزود: تخم مرغ خام زود هضم و تخم مرغ نیم بند(عسلی) و آب پز(سفت) دیر هضم می باشد.
وی در ادامه اظهار داشت : هیچگاه تخم مرغ را از قبل نشوئید ، زیرا لعاب عادی كه روی پوست تخم مرغ وجود دارد ، خود قشر محافظ خوبی در مقابل هوا و عوامل فاسد كننده دیگر است. وی گفت: وجود نوعی چربی در تخم مرغ فشار خون را پایین و خوردن آن توسط مادران باعث افزایش شیر آنها خواهد شد و همچنین برای كودكان در حال رشد و نمو غذایی بسیار مناسب می باشد . وی افزود: در زرده تخم مرغ تمام ویتامین ها به استثنای ویتامین (ث) وجود دارد . وی گفت : اشخاص سالخورده به علت كلسترولی كه در تخم مرغ وجود دارد ، باید در مصرف آن احتیاط كنند . وی در ادامه خاطر نشان كرد: هیچگاه در یك وعده غذایی تخم مرغ و ماهی را با هم مصرف نكنید زیرا آن دو وقتی در شكم جمع شوند، نقرس، قولنج، بواسیر و درد دندان تولید می كنند. وی در ادامه افزود : رایج ترین روش نگهداری تخم مرغ ها استفاده از دمای كم، درجه حرارات خنك سازی پوسته تخم مرغ است.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
نیازهای غذایی كودكان

گسترش بروز بیماری های عفونی و چاقی در نزد كودكان در چند سال اخیر باعث شده تا توجه متخصصان امور بهداشتی بیش از گذشته به سلامت كودكان معطوف شود. از آنجا كه عدم برخورداری از تغذیه مناسب یكی از عوامل مهم در از بین رفتن سلامتی است، به نظر می رسد آگاهی از چگونگی تغذیه از بدو تولد نقش مثبتی در جلوگیری از بیماری های خطرناك در آینده داشته باشد.
برخی از والدین در پی تصورات اشتباه خود گمان می كنند هرچه بیشتر غذا در اختیار فرزندشان قرار دهند، گام بزرگی در سلامت وی برداشته و محبت بزرگی به وی كرده اند در حالی كه سخت در اشتباهند. سوءتغذیه تنها به معنی كمبود مواد مغذی نیست. لاغری بیش از حد و چاقی مفرط هر دو نوعی از سوءتغذیه به شمار می روند.
•تغذیه مناسب كودك چیست:
مناسب ترین ماده غذایی برای تامین سلامت جسمی روحی و روانی كودك تا یك سالگی شیر مادر است. ۷ ماهگی شروع غذای كمكی و استفاده از غذاهایی نظیر حریره بادام، فرنی، پوره سیب زمینی و سوپ است. غذای كمكی از روزی یك قاشق غذاخوری شروع و به تدریج به میزان آن (یك وعده در روز) اضافه می شود. برای تنوع بخشیدن به غذای شیرخوار هرروز یك بار نوع غذا و هرچند سه روز یك بار محتویات آن را تغییر دهید، مثلاً برای تهیه سوپ هر روز از یك نوع غلات (گندم، جو، بلغور) و یا ورمیشل پخته و نرم شده استفاده كنید.
در ماه هشتم می توانید سبزی به سوپ اضافه كنید و ماست به كودك بدهید. شروع حبوبات و میوه جات از ماه نهم است. از آنجا كه دستگاه گوارش كودكان هنوز تكامل نیافته از حبوبات سهل الهضم نظیر عدس استفاده كنید. در ماه نهم، خوراندن میوه تازه فصل به صورت آب میوه اهمیت ویژه ای دارد. آب میوه را با یك قاشق چای خوری شروع و كم كم به ۶ قاشق مرباخوری در روز برسانید.
ماه یازده و دوازده فرصت مناسبی برای خوراندن كته به كودك است ولی همچنان تا پایان ۱۲ ماهگی از دادن غذاهای اصلی خانواده به وی خودداری نمایید.پس از یك سالگی غذای اصلی كودك همان غذای اصلی خانواده است و شیر مادر تغذیه تكمیلی آن است كه باید در زمان تقاضای كودك به وی داده شود.
توجه داشته باشید تا قبل از یك سالگی از خوراندن پنیر، شیر گاو، زرده تخم مرغ، سبزی خام، به ویژه كلم و اسفناج، خربزه، میوه های مغزدار، عسل، حبوباتی نظیر نخود و لپه و گوشت و خشكبار خودداری نمایید زیرا این مواد در شیرخواران زیر یك سال تولید آلرژی غذایی می كند. ماهی نیز گرچه ماده غذایی بسیار مفیدی است ولی تا پایان سه سالگی توصیه نمی شود.
پس از ۲ ، ۳ سالگی نیز توجه بیشتری به نوع تغذیه فرزندتان نمایید. میزان مصرف غذاهای چاق كننده (شیر گاو، برنج، گوشت قرمز، كره) را به حداقل رسانده و تا قبل از ۶ سالگی خوردن خوراكی های تلویزیونی نظیر چیپس و پفك و كیك شكلاتی و كرم دار را در آنها منع نمایید. از یاد نبرید كه اضافه وزن در كودكی ارتباط مستقیمی با بروز بیماری قلبی و سكته در بزرگسالی دارد، پس بیشتر مراقب كودكان باشید.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
تغذیه كمكی

بطور كلی در بحث تغذیه كمكی كودكان دو مورد مجزا قابل بحث میباشد
۱ – ایا شیر مادر برای تغذیه شیرخوار كافی است؟
۲ از چه موادی برای تغذیه كمكی شیرخوار میتوان استفاده كرد؟
شیر مادر برای تمامی شیرخواران تا پایان شش ماهگی كاملا كافی است و هیچ شیرخواری (بخصوص شیر مادر )تا پایان شش ماهگی نیاز به تغذیه كمكی ندارد .
گاها مشاهده میشود مادران از سیر نشدن فرزندشان نگران هستند باید بگویم كه ملاك كافی بودن شیر مادر از نظر پزشكی افزایش وزن شیر خوار و منحنی رشد كودك میباشد و تا وقتی این منحنی در محدوده استاندارد باشد شیر خوار (كوچكتر از شش ماه )نیازی به تغذیه كمكی ندارد.
بنابراین بعد از شش ماهگی زمان شروع تغذیه كمكی میباشد
شروع تغذیه با مواد سهل الهضم و با مقدار كم باید اغاز شود بطور كلی استفاده از عسل و مركبات قبل از یك سالگی برای كودكان ممنوع است .
در اغاز موادی مانند پوره سیب زمینی و هریره بادام با حجم كم مناسب است و همچنین غذاهای ابكی مثل سوپ صاف شده باید دقت كرد كه دستگاه گوارش كودكان در ابتدا قادر به هضم و جذب غذاهای سنگین و پر چربی را ندارد . استفاده از تخم مرغ نباید با بیشتر از یك عدد در هفته اغاز شود و به مرور بر این مقدار افزود .
موادی مانند لعاب برنج و فرنی ارزش غذایی خیلی خوبی برای كودك دارند فراموش نشود كه مواد غذایی نفخ زا مانند حبوبات (اگر زیاد مصرف شود) میتوانند باعث دل درد و بیقراری كودك شوند مواد غذایی اماده كه با نامهای مختلف در بازار موجود میباشند در عین حال كه از طعم و گاها ارزش غذایی خوبی برخوردار هستند ولی در مجموع هیچ كودك سالمی نیاز صددرصد به مصرف انها ندارد و مادران میتوانند غذاهای كمكی كودكان خود را با كیفیت عالی خودشان تهیه نمایند
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
نكات پرستاری :
مواد غذائی كه نباید تا قبل از یكسال تمام استفاده شوند عبارتند از : سفیده تخم مرغ ، شیرگاو ( بیش از ۱۰۰ سی سی و نجوشیده ) ، پنیر ، انواع توت ، آلبالو ، گیلاس ، كیوی ، خربزه ، عسل ، بادام زمینی ، مركبات ، اسفناج ، و كلم .
بهتر است از آبمیوه های آماده كه دارای مواد نگهدارنده است استفاده نشود .
برای شروع تغدیه كمكی در روزهای اول شاید یك قاشق چایخوری كافی باشد و نباید به یكباره با مقدار زیاد شروع كنید .همچنین هر نوع غذائی كه به رژیم غذائی كودك اضافه میشود بهتر است تا یكهفته غذای جدیددیگری به رژیم او اضافه نكنید تا در صورتی كه كودك دچار مشكلی از نظر حساسیت شود به راحتی بتوان به مشكل او پی برد .
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
صفحه  صفحه 6 از 23:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  22  23  پسین » 
خانه و خانواده

The World Of Kids | دنیای کودکان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA