انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 9 از 52:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  51  52  پسین »

سالم زندگی كنیم


مرد

 
چگونه در خانه سالم زندگی کنیم

اگر مي‏خواهيد خانه‌اي سالم و ايمن داشته باشيد و به حفظ و ارتقاي سلامت همه افرادي که در آن زندگي مي‌کنند کمک ‏کنيد، اين توصيه‏ها را جدي بگيريد و اين 7 قدمي را که تا خانه سالم فاصله داريد طي کنيد.


1.گرد و غبار را از خانه بيرون کنيد:
گرد و غبارهاي موجود در خانه سبب تشديد آلرژي مي‌شوند. اين گرد و غبار حاوي مواد شيميايي هستند و خطرناک‌تر از آن هستند که تصور مي‌کنيد. بهترين راه براي رفع گرد و غبار، جارو کشيدن مکرر با جاروهاي برقي است. همه جاي اتاق و گوشه‌هاي ديوار، لبه فرش‌ها و مبل‌ها را جارو بکشيد. مطمئن شويد که جاروبرقي داراي قدرت مکش قوي و داراي فيلتر است و گردوغبارها در کيسه آن باقي مي‌مانند. حداقل دو بار در هفته خانه را به خوبي جارو کنيد. بعد از جارو کردن جاروبرقي را تميز کنيد و کيسه آن را تعويض و فيلتر آن را هم پاک کنيد. اين کار را در هواي آزاد بيرون خانه انجام دهيد.


2.در خانه سيگار‌ نکشيد:
اگر سيگار مي‌کشيد، سعي کنيد از سال جديد اين عادت را ترک کنيد يا حداقل بيرون از خانه سيگار بکشيد. تخمين زده مي‌شود 40 درصد از کودکان آمريکايي در خانه با دود سيگار مواجه هستند که از عوامل تشديدکننده آسم در کودکان است. سيگار کشيدن يک عادت بد است. سيگار را ترک کنيد و پول‌تان را براي ارتقاي بهداشت و سلامت‌تان هزينه کنيد.


3.در استفاده از آفت‌کش احتياط کنيد:
بسياري از آفت‌کش‌ها براي از بين بردن مورچه‌ها، سوسک‌ها و حشرات ريز خانگي مورد استفاده قرار مي‌گيرند اما استفاده زياد از اين آفت‌کش‌ها و مواجهه طولاني و زياد حتي با ميزان اندک آنها ممکن است کودکان و خود شما را در معرض خطر و انواعي از مشکلات قرار بدهد و از جمله باعث ايجاد آسم، اختلالات يادگيري و مشکلاتي در تکامل مغز شود. اين مواد شيميايي همان‌طور که مي‌توانند حشرات موذي را از بين ببرند، مي‌توانند به ما و بچه‌هايمان هم آسيب برسانند، البته آسيب ناشي از آنها ممکن است بسيار آهسته و خاموش باشد. براي کنترل حشرات از راه‏هاي طبيعي استفاده کنيد. ظروف غذا را کاملا تميز بشوييد. باقي‌مانده مواد غذايي را در ظروف در بسته نگهداري کنيد و در کابينت‌ها را محکم ببنديد.


4.از ظروف و بسته‏بندي‏هاي سالم استفاده کنيد:
بيسفنول A ماده‌اي است که در پلاستيک‌هاي پلي‏کربناتي يافت مي‌شود و درباره استفاده آن شک و ترديد وجود دارد. از اين ماده در برخي بطري‌هاي آب و شيشه شير کودکان استفاده مي‌شود. اين ماده همچنين براي ساخت قوطي‌هاي کنسروي به کار مي‌رود. اگرچه سازمان غذا و داروي آمريکا بي‌خطر بودن بيسفنول A را تاييد کرده است اما موسسه ملي سم‌شناسي آمريکا نگراني‌هايي را در مورد آثار آن روي مغز، غده پروستات و نيز جنين، نوزاد و کودکان اظهار کرده است. بررسي‏ها نشان داده است افرادي که با ميزان زيادي از بيسفنول A مواجهه داشته‌اند، بيشتر دچار ديابت و بيماري‌هاي قلبي مي‌شوند. براي اينکه کمتر در معرض اين ماده قرار بگيريد از بطري‌ها و شيشه‌هاي ايمن‌تر و بي‌خطرتري استفاده کنيد. ظروف غذاي پلاستيکي را در ماکروفر نگذاريد. گرما مي‌تواند موجب شکستگي فيبرهاي پلاستيکي و ورود آنها به غذا شود. کمتر از غذاهاي کنسروي استفاده کنيد. براي ذخيره غذاها در يخچال يا ماکروفر از ظروف چيني، سراميک يا شيشه‌اي استفاده کنيد.


5.روي شير آب فيلتر نصب کنيد:
قرار دادن فيلتر روي شير آب خانه موجب مي‏شود آلودگي‏هاي احتمالي از بين برود. اين کار در مقايسه با استفاده از بطري‏هاي آب انتخاب بهتري است. در يک مطالعه محققان 10 نمونه از بهترين محصولات آب‏هاي بطري شده را مورد بررسي قرار دادند و ترکيبي از 38 ماده آلوده از جمله باکتري‌ها و مواد شيميايي صنعتي درون اين بطري‌ها مشاهده کردند که همه اين مواد شبيه آنهايي بودند که در شير آب وجود داشت. اين نکته را فراموش نکنيد که فيلترها بايد به طور منظم تعويض شوند.


6.مراقب ظروف تفلوني باشيد:
در بسياري از آشپزخانه‏ها ظروف و قابلمه يا ماهي‌تابه‌هايي وجود دارد که با تفلون يا ساير پوشش‏هاي نچسب پوشيده شده است. پرفلورينات‌ها مواد شيميايي هستند که براي ساخت پوشش‌هاي نچسب استفاده مي‌شوند. اين ماده مي‌تواند در بدن تجمع پيدا کند و يکي از عوامل سرطان‌زا در انسان است. اگرچه هنوز مدرکي دال بر ايجاد سرطان در اثر مصرف غذا در ظروف نچسب تفلون ديده نشده است اما نبايد از اين مواد شيميايي غافل بود. خيلي اوقات نمي‌توان از اين ظروف استفاده کرد اما مي‌توانيم با چند شيوه ساده سلامت خود را حفظ کنيم. ظروف نچسب را روي حرارت بالا قرار ندهيد و از کمترين‌ دما براي پخت غذا در اين ظروف استفاده کنيد.


7.از محصولات غيرسمي استفاده کنيد:
هنگام خريد مواد شوينده و ضدعفوني کننده اطلاعات برچسب روي آن را بخوانيد. به علايم هشداردهنده درباره سمي بودن آنها دقت کنيد. وقتي ماده‌اي حاوي آمونياک است بايد بدانيد که براي ريه‌هايتان خطرناک است. اين ماده اثرات بسيار قوي روي کودکان مبتلا به آسم دارد. هنگام استفاده از اين محصولات به دستورالعمل روي برچسب توجه کنيد. باقي‌مانده اين مواد را در بسته‏بندي خودشان و جايي دور از دسترس کودکان نگهداري کنيد. وقتي کار شستشو با آنها تمام مي‌شود حتما محل را با آب شسته و در و پنجره و هواکش را روشن کنيد. موقع استفاده از اين مواد ماسک بزنيد. از محصولاتي استفاده کنيد که حاوي کلرين و آمونياک نباشند. به جاي استفاده از سفيدکننده‏هاي قوي براي تميز کردن دست‌شويي و توالت از مواد کم خطر و از شوينده‏هاي معمولي استفاده کنيد.
     
  ویرایش شده توسط: marmolakman   
مرد

 
چگونه در هواي آلوده ورزش كنيم؟

جام جم آنلاين: امروزه آلودگي هوا تبديل به يكي از مشكلات جدي مردم شده كه بخصوص در شهرهاي بزرگ خود را بيشتر نشان مي‌دهد. در كنار اين مورد، عدم تحرك و فعاليت مردم نيز خود مشكلي ديگر به حساب مي‌آيد.




حال در اين شرايط، بايد ورزش و فعاليت را بيشتر كرد يا از ترس آلودگي هوا آن را كنار گذاشت؟ با توجه به آلودگي هوا شايد اين سوال براي شما هم پيش آمده باشد. شايد خيلي از ما شنيده باشيم كه دوچرخه‌سواري يا دويدن در خيابان‌هاي شلوغ و آلوده براي سلامت ما ضرر دارد. اما آيا واقعا آلودگي هوا، فعاليت و ورزش را براي ما خطرناك مي‌سازد؟

انجام فعاليت‌هاي هوازي يكي از كليدهاي اصلي براي داشتن زندگي سالم است. با اين حال، ممكن است اگر به طور مرتب در مناطقي با هواي آلوده ورزش كنيد اثراتي منفي نيز بر سلامت شما داشته باشد. بخصوص اگر از آسم يا ساير بيماري‌هاي مزمن ريوي رنج مي‌بريد يا به بيماري‌هاي قلبي و ديابت مبتلا هستيد.

ما در حين انجام فعاليت‌هاي هوازي ـ حتي فعاليت‌هاي با شدت كم ـ بسيار بيشتر از زماني كه در حال استراحت هستيم، نفس مي‌كشيم، بنابر اين در اين مواقع هوا را عميق‌تر به ريه‌ها وارد مي‌كنيم. همه اين عوامل كمك مي‌كنند تا بيشتر در معرض آلاينده‌ها قرار گرفته و به اين ترتيب ورزش و آلودگي هوا تبديل به تركيبي خطرناك مي‌شوند.


قرار گرفتن در معرض آلودگي هوا يا دود و گرد و غبار مي‌تواند منجر به مشكلاتي در سلامت فرد شود. از جمله صدمات قابل توجهي به ريه‌ها وارد مي‌كند يا خطر ابتلا به حملات قلبي و سكته را ميان زنان سالمند افزايش مي‌دهد. خطر مرگ و مير ناشي از سرطان ريه و بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي نيز تهديدكننده است.

اما با وجود خطرات سلامتي بالقوه، از آلودگي هوا دليلي براي فرار از ورزش نيست. اگر سالم هستيد و بيماري خاصي شما را رنج نمي‌دهد، آلودگي هوا بهانه خوبي براي كنار گذاشتن ورزش نخواهد بود. براي كاهش و محدود كردن اثرات آلودگي هوا هنگام ورزش بهتر است موارد زير را رعايت كنيد:

* زمان ورزش و تمرينات را با دقت و با توجه به آلودگي هوا انتخاب كنيد. مواقعي كه آلودگي هوا در بيشترين حد است، از انجام فعاليت‌هاي ورزشي در فضاي باز اجتناب كنيد.

* خيابان‌ها و مكان‌هاي شلوغ و پرترافيك را براي ورزش انتخاب نكنيد. سطح آلودگي به احتمال زياد در فاصله 15 متري خيابان‌ها و جاده‌هاي شلوغ به بالاترين حد خود مي‌رسد. پس بهتر است كه در اطراف اين مكان‌ها ورزش نكنيد.

* در نهايت اگر نمي‌توانيد شرايط مناسبي را فراهم سازيد در فضاي بسته ورزش كنيد. مي‌توانيد روال عادي فعاليت‌هاي خود را تغيير داده و فعاليت‌هايي در داخل محيط بسته انجام دهيد. به كلاس‌هاي ورزشي برويد و از سالن‌هاي ورزشي يا از باشگاه محلي استفاده كنيد.

* اما به ياد داشته باشيد كه اگر بيماري و شرايط خاصي داريد، قبل از ورزش و فعاليت در فضاي باز حتما با پزشك خود مشورت كنيد.
     
  
زن

Princess
 
برید به جنگ استرس و ناک اوت اش کنید !

اگر این مطالب رو بخونید و حتما به اونها عمل کنید
می تونید به همین سادگی تغییری بزرگ رو در زندگیتون تجربه کنید



اول : از استرسهایتان حرف بزنید
یک آدم صبور و دهن‌قرص، گیر بیاورید و کل بدبختی‌ها و جفتکهایی که از "الاغ زندگی" خورده‌اید را با او تقسیم کنید … بازگو کردن مشکلات، وزن آنها را کم میکند… علاوه بر آن معمولا وقتی سفره دلتان را جلو کسی باز می‌کنید، او هم سفره خودش را برایتان باز میکند و یحتمل می فهمید که شما در این دنیا، تنها آدم کتک خورده نیستید و این یعنی نیمی از آرامش.


[font#610B38]دوم : فقط به زمان حال فکر کنید[/font]
گذشته‌تان و آینده‌تان را خیلی جدی نگیرید … اصلا پاپیچ خرابکاریها و کوتاهی‌هایی که در گذشته در حق خودتان کرده‌اید، نشوید. همه همینطور بوده‌اند و انگشت فرو کردن در زخمهای قدیمی، هیچ فایده‌ای جز چرکی شدن آنها ندارد. آینده را هم که رسما باید به هیچ کجایتان حساب نیاورید. ترس از حوادث و رخدادهای احتمالی، حماقت محض است. فکر هر چیزی، از خود آن چیز معمولا سخت‌تر و دردناک‌تر است.


سوم : به خودتان استراحت بدهید
حالا می‌گویم استراحت، یکهو فکرتان نرود به سمت یک ماه عشق و حال در سواحل هاوایی اونهم وسط همه گرفتاریها و استرسها و بدبختی‌هاتون...!!! آدم میتواند خیلی عالی به خود، مرخصی چند ساعته بدهد … کمی تنهایی، کمی بچگی کردن یا هر چیز نامتعارفی که شاید دوست داشته باشید … که کمی از دنیای واقعی دورتان کند و خستگی را بگیرد کافیست. مثل نهنگ‌ها که هر از چندگاهی به بالای آب می‌آیند و نفسی تازه می‌کنند و دوباره به زیر آب برمی‌گردند.


چهارم : کمی هم تن‌‌تان را بجنبانید
ورزش قاتل استرس است. لزومی هم ندارد که وقتی می‌گوییم ورزش، خودتان را موظف کنید روزی هزار بار وزنه یک تنی بزنید و به اندازه گوریل بازو دربیاورید. همچین که یک جفتک چارکش منظم و خفیف در روز داشته باشید، کلی موثر است. از من به شما نصیحت.


پنجم : همیشه واقع‌بین باشید
ما ملت شریف، بیشتر استرسمان بابت چیزهایی است که کنترلی روی آنها نداریم. داستان، مثل آمپول زدن میماند … وقتی اصغر آمپول‌زن، قرار است ماتحت مریض را نوازش کند، حتما این کار را می‌کند و حالا اگر عضله آنجایت را بخواهی سفت کنی، هیچ خاصیتی ندارد الا اینکه درد آمپول بیشتر می‌شود. گاهی مواقع باید واقع‌بین بود و عضله‌ها را شل کرد که دردش کمتر شود.


ششم : زندگی‌تان، میدان و مسابقه اسب‌دوانی نیست
خودتان را دائم با دیگران مقایسه نکنید. مقایسه کردن و "رقابت‌پیشگی"، استرس‌زاست. اینکه جاسم فوق‌لیسانس دارد و من ندارم و قاسم لامبورگینی دارد و من ندارم و فلانی فلان دارد و من ندارم، شما را دقیقا می‌کند همان اسب مسابقه که همه عمرش را بابت هویج ِ سر چوب، دویده و به هیچ کجا هم نرسیده. زندگی مسخره‌تر از چیزی است که شما فکرش را می‌کنید… هیچ دونفری لزوما نباید مثل هم باشند … پس به خودتان بیائید و سعی کنید که خودتان باشید.


هفتم : از مواجهه با عوامل "ترس‌زا" هراس نداشته باشید
مثال ساده آن، دندان‌پزشک است. وقتی دندان خراب دارید، یک کله پیش دکتر بروید و درستش کنید. نه اینکه مثل بز بترسید و یک عمر را از ترس دندان‌پزشک، با درد آن بسازید و همه لقمه‌هایتان را با یکطرفتان بجوید. نیم ساعت جنگیدن با درد، بهتر از یک عمر زندگی با ترس ِ درد است. ترس، استرس را می زاید.


هشتم : خوب بخورید و بخوابید و شعارتان "گور بابای دنیا" باشد
آدمی که درست نخوابد و نخورد، مغزش درست کار نمی‌کند. مغز علیل هم، عادت دارد همه چیز را سخت و مهلک نشان دهد. آدم وقتی گرسنه و خسته است، یک وزنه یک کیلویی را هم نمی‌تواند بلند کند، چه برسد به یک فکر چند کیلویی…! بدانید که بازگو کردن مشکلات، وزن آنها را کم میکند.


نهم : به مشکلاتتان بخندید
همه مشکل دارند … من دارم، شما هم دارید … همه بدبختی داریم، گرفتاری داریم و این موضوع تابع محل جغرافیایی آدمها هم نیست. یاد بگیرید بخندید به ریش دنیا و مشکلات آن. به بدبختی‌ها بخندید … به من که دو ساعت صرف نوشتن این موضوع کردم، بخندید … به خودتان هم اگر خواستید بخندید … دو بار اولش سخت است، اما کم کم عادت میکنید و می‌بینید که رابطه خنده و گرفتاری، مثل رابطه خیار است و سوختگی پوست … درمانش نمی‌کند اما دردش را کم میکند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
تغذیه در افراد سیگاری، چگونه باید باشد؟


مشاهده ی آمار اثرات مضّر سیگار بر سلامتی بدن، انسان را به وحشت می اندازد. کشیدن سیگار هر ساله، بیشتر از مجموع تلفات ایدز، الکل، مواد مخدّر، تصادفات رانندگی، قتل ، خودکشی و آتش سوزی، انسان ها را از بین می برد. بنابراین با نکشیدن سیگار از وقوع تمام این مرگ ها پیشگیری می توان کرد.
سیگار و تنباکوی موجود در آن، مهم ترین عامل ایجاد بیماری های قلبی - عروقی ، آمفیزم(بزرگ شدن ریه ها در اثر هوا) و سایر بیماری های تنفسی است. نیکوتین و مواد سمّی موجود در سیگار فرآیند سم زدایی در بدن را مختل می کنند، در نتیجه سلول های بدن آسیب می بینند و باعث بروز بیماری های مختلفی مثل سرطان ، افزایش کلسترول خون ، مشکلات قلبی - عروقی و گردش خون ، اختلالات تنفسی و افزایش خطر پوکی استخوان می شوند.
هم چنین سیگار کشیدن باعث عدم جذب کافی ویتامین ها و املاح و کمبود آنها در بدن می شود.

آیا می دانید که افراد سیگاری نسبت به افراد معمولی ، به ویتامین C بیشتری نیاز دارند؟
مهم ترین ماده مغذی که تحت تأثیر سیگار قرار می گیرد، ویتامین C است. هر چقدر بیشتر سیگار بکشید، مقدار بیشتری ویتامین C در بافت های بدن و خون شما از بین می رود.
آسیبی که سیگار به سلول های بدن شما می رساند باعث می شود بدن شما برای خنثی کردن این آسیب، ویتامین C بیشتری نیاز داشته باشد. ویتامین C یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان هاست که از بروز برخی بیماری ها مثل سرطان و بیماری قلبی جلوگیری می کند. سیگار کشیدن باعث کاهش جذب این ویتامین در بدن می شود و در نتیجه احتمال ابتلا به این بیماری ها را افزایش می دهد.
هر چقدر بیشتر سیگار بکشید، مقدار بیشتری ویتامین C در بدن شما از بین می رود.
بنابراین برای جبران کمبود ویتامین C در بدن، افراد سیگاری باید روزانه ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کنند، در حالیکه مقدار مورد نیاز این ویتامین در افراد سالم ۶۰ میلی گرم در روز است.
ویتامین C در سبزیجات و میوه های تازه و بیشتر در مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، انواع لیمو و نارنگی)، کیوی ، انواع توت، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای، هندوانه ، طالبی ، توت فرنگی ، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز موجود است.
البته این ۲۰۰۰ میلی گرم را فقط از طریق غذا نمی توان بدست آورد، بلکه باید مکمل ویتامین C را نیز مصرف کرد. بعلاوه افراد سیگاری باید مقدار بیشتری مواد آنتی اکسیدانی و بخصوص میوه ها و سبزیجات را مصرف کنند تا اثر آسیب وارده به بدن را کاهش دهند.
در کل باید گفت هیچ مکمل یا آنتی اکسیدانی نمی تواند از تأثیرات مضّر سیگار بر بدن جلوگیری کند و تنها راه حل واقعی و روش موثر، «ترک سیگار برای همیشه» است.
اگر برای جلوگیری از افزایش وزن سیگار می کشید، اصلاً صحیح نیست. وقتی یک فرد روزانه کشیدن ۲۰عدد سیگار را ترک می کند، ۲۰ کیلوگرم به وزن او اضافه می شود که این افزایش وزن برای مقابله با تغییرات بدنی ناشی از ترک سیگار است، یعنی در حقیقت برای کاهش اثرات ترک سیگار مثل عصبی شدن، بی قرار، بی حالی و ... این وزن اضافه می شود.
افزایش وزن بعد از ترک سیگار امری اجتناب ناپذیر است، ولی بهتر از این است که سلامتی خود را با کشیدن سیگار به خطر بیندازیم.

برای جلوگیری از افزایش وزن به توصیه های زیر عمل کنید:
۱) انواع مختلفی از غذاها را از گروه های مختلف هرم غذایی مصرف کنید.
۲) سعی کنید میوه و سبزی فراوانی بخورید.
۳) بین غذاهای اصلی، سعی کنید مواد غذایی پر کالری مثل چیپس ، مواد غذایی چرب و شیرینی نخورید، مثلاً سالاد میوه یا کمی نان و مربّا، ذرت بوداده، سبزیجات خام مثل هویج، کاهو و... برای میان وعده ها مناسب هستند.
۴) قبل از صرف غذا، یک لیوان آب بنوشید.
۵) برای رفع گرسنگی در طی روز، کمی آبمیوه یا آب معدنی بنوشید.
۶) آدامس بدون قند بجوید.
۷) مواد غذایی که هنگام خوردن، وقت بیشتری می گیرند را انتخاب کنید؛ مثل یک عدد پرتقال و به آرامی آن را بجوید.
۸) وقتی میل شدید به خوردن پیدا می کنید، خود را به کار دیگری مشغول کنید، مثلاً تلویزیون ببینید یا کتاب بخوانید یا دوش بگیرید یا به بیرون از منزل بروید و کمی قدم بزنید.
۹) بجای سرخ کردن غذا، آن را کبابی یا آب پز کنید یا درون فر یا مایکرویو بپزید.
۱۰) هر چقدر فعالیت بدنی خود را افزایش دهید، بدن انرژی بیشتری می سوزاند. حداقل روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنید؛ مثلاً روزی ۳۰دقیقه پیاده روی کنید. با این کار دیگر وزنتان اضافه نمی شود.
پديده سال 2011
عطر Jacsaf ويژه افراد سيگاري
عطر ضد سيگار عطري كه شما را از بوي بد سيگار خلاص مي كند
مناسب براي افراد سيگاري كه دوست ندارند هميشه بوي سيگار بدهند
فقط كافي است بعد از هر بار كشيدن سيگار يك مرتبه اين عطر را اسپري كنيد
يك عدد عطر ضد سيگار به همراه كتاب شيك پوشي به عنوان هديه
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
پنج آزمایش ضروری برای بانوان

فهرستی از اقداماتی را که برای تندرستی تان سودمند هستند را در ذهن خود تجسم کنید. یقینا نخستین مواردی که به ذهن تان خطور می کند، عبارتند از: تغذیه مناسب، خواب کافی، ورزش منظم و احتمالا مصرف به اندازه ویتامین ها. بی تردید تمام این گونه امور، شرط لازم است ولی کافی نیست. این اندیشه هم که چون زندگی سالمی دارم، پس هیچ گاه به مرض پرخطری گرفتار نمی شوم؛ کاملا اشتباه است. چنانچه به فکر تندرستی تان هستید، حتما از این آزمایش ها غفلت نورزید.


۱) آزمایش پاپ اسمیر
چون تغییرات یاخته ای (سلولی) در ناحیه دهانه رحم، ممکن است به بروز سرطان بینجامد، از همین رو، نمونه برداری از یاخته های (سلول ها)ی این ناحیه، مناسب ترین شیوه اطمینان از صحت و سلامت دهانه زهدان (رحم) است.
چه موقع آزمایش شویم؟ معمولا ضرورت ایجاب می کند که خانم ها از سن ۲۱ سالگی به بعد، سالی یک بار تحت این آزمایش قرار گیرند و از ۳۰ سالگی به بعد، به شرطی که نتیجه سه آزمایش متوالی قبلی منفی باشد و پیشینه بیماری مشکوکی نیز وجود نداشته باشد، می توان هر سه سال یک دفعه به این آزمایش پرداخت.

نزد چه کسی برویم؟ متخصص بیماری های زنان و زایمان.


۲) معاینه پستان
متخصص زنان با معاینه پستان می تواند دریابد که آیا توده (تومور) یا هر چیز غیر عادی دیگری که حاکی از سرطان باشد، در بافت، پوست یا نوک پستان هست یا نه؟
چه موقع آزمایش شویم؟ تا قبل از ۴۰سالگی دست کم هر سه سال یک دفعه و بعد از ۴۰سالگی، سالی یک بار.


۳) آزمایش سنجش شنوایی
پژوهش های نوین نشان می دهند، افزون بر ۱۲درصد اشخاص ۲۰ و ۳۰ساله ای که قبلا اندکی کم شنوایی داشته اند، با مشکل جدی در شنوایی روبه رو هستند.

به کجا مراجعه کنیم؟ مراکز شنوایی سنجی و نزد شنوایی سنج.


۴) مایه کوبی (واکسیناسیون)
بر پایه آماری که بنیاد جهانی امراض همه گیر (مسری) انتشار داده است از هر هشت نفر آمریکایی بزرگسال، یک نفر به علت مشغله فراوان، مایه کوبی را از یاد می برد. انجام به موقع این عمل، شما را از بیماری هایی می رهاند که احتمالا به نظرتان مال عهد قدیم و ندیم است، ولی چنانچه بی توجهی کنید، امکان دارد به آنها مبتلا شوید. امراضی مانند: سیاه سرفه، کزاز، سرخک و... از این دسته است.
چه موقع مایه کوبی شویم؟ باید درباره نوبت واکسن ها از پزشک تان سوال کنید. اثر بعضی از مایه ها، تدریجا کم می شود و باید یادآورش را تزریق کرد. به طور مثال واکسن کزاز باید هر ۱۰سال تکرار شود.

به کجا مراجعه کنیم؟ تمام درمانگاه هایی که این تزریق را انجام می دهند.


۵) اندازه گیری کلسترول
کلسترول زیاد یعنی تهدید امراض قلبی. کلسترول خون باید زیر ۲۰۰ میلی گرم در یک دهم لیتر باشد. کلسترول بد (زیان بخش) یا «ال.دی.ال»کمتر از ۱۰۰ و کلسترول خوب (مفید) یا «اچ.دی.ال»بیش از ۶۰ و تری گلیسیرید زیر ۱۵۰ مطلوب است.

چه موقع تحت آزمایش قرار گیریم؟ از ۲۰سالگی حداقل هر پنج سال یک بار.

به چه کسی مراجعه کنیم؟ پزشک عمومی.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
روش صحیح مصرف داروها


چگونه از دارو بیشترین اثر درمانی را با کمترین عوارض جانبی به دست آوریم؟ دارو، چه با نسخه پزشک تجویز شود، چه بدون نسخه پزشک قابل دریافت از داروخانه باشد، هرگز بی‌خطر نیست. همواره این احتمال وجود دارد که داروها در کنار اثرات مثبت و درمانی، عوارض جانبی، واکنش های حساسیتی و تداخل با غذاها، نوشیدنی ها و یا سایر داروها را ایجاد کنند.


ذکر این نکته بسیار مهم است که کودک، بیمار بزرگسال کوچک شده نیست، به عبارت دیگر هر داروی مربوط به بزرگسال را نمی توان با کم کردن میزان مصرف (دوز) آن به کودکان بخورانید. کودکان معمولا نسبت به مصرف دارو مقاومت نشان می دهند. برای راحت تر شدن کار، بعضی داروها را می توانید با آب یا شیر رقیق کنید و به کودک بخورانید که البته در این مورد حتما با دکتر داروساز داروخانه مشورت کنید.

چه مقدار از دارو را باید مصرف کرد؟

مقدار دارویی که بیمار باید مصرف کند توسط پزشک محاسبه و در نسخه قید می شود. تنها کاری که بیمار باید انجام دهد این است که دقیقا مطابق با توصیه پزشک و داروساز، دارو را مصرف کند، یعنی اولا در هر بار مصرف،‌ مقدار داروی تجویز شده را به طور کامل مصرف نماید و ثانیاً طول درمان توصیه شده را به پایان برساند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
نکات طلایی برای سلامت دندان‌ها

از فواید حفظ بهداشت دهان و دندان بسیار خوانده و شنیده‌ایم و همه به خوبی می‌دانیم اهمیت سلامت این عضو از بدن به اندازه‌ای است که پزشکان سلامت دهان و دندان را کلید سلامتی تمام اعضای بدن می‌دانند.


در این مطلب، شما را با نکاتی که از رازهای مهم حفظ سلامت دند‌ان‌ها هستند و معمولا دندان‌پزشکان در مطب خود فرصت و فراغتی برای گوشزد کردن آنها به شما ندارند، آشنا می‌کنیم.

- اگر بعد از هر وعده غذایی مسواک نمی زنید، حداقل شب ها قبل از خواب حتما مسواک بزنید.

- بعد از غذا خوردن، با نخ دندان حاوی فلوراید، بین دندان‌ها تمیز شوند.

- مصرف دخانیات را ترک کنید. کشیدن سیگار یا استفاده از تنباکو خطر ابتلا به سرطان دهان و پوسیدگی دندان ها را افزایش می دهد. استعمال دخانیات می تواند موجب بوی بد دهان و زرد شدن دندان ها هم بشود.

- مواد غذایی شیرین را کم مصرف کنید. عدم رعایت بهداشت دهان و دندان به تشکیل لایه میکروبی (پلاک) در دندان منجر می‌شود. دو تا پنج دقیقه بعد از استفاده از مواد قندی و غذا، اسیدهای مخربی در اثر فعالیت میکروب‌های موجود در لایه میکروبی تولید می شوند و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در دهان باقی می‌مانند. تولید مكرر این اسیدها موجب فرسایش سطح مینای دندان ها شده و موجب تشكیل حفره بر روی آن می‌شود. پس سعی کنید تا حد امکان خوراکی های شیرین را کم بخورید یا بعد از مصرف آنها حتما مسواک بزنید.

- رژیم غذایی متعادلی داشته باشید. كمبود موادمعدنی و ویتامین ها می تواند سلامت دهان و دندان شما را همانند سلامت عمومی‌ بدنتان، تحت تاثیر قرار دهد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
هر چند وقت دندان را جرم‌گیری کنیم؟


حتما سالی یک بار، دندان هایتان را جرم گیری کنید. بسیاری از اشخاص با یک بار جرم گیری و رعایت همیشگی بهداشت دهان و دندان، ممکن است تا مدت ها نیازی به جرم گیری دوباره نداشته باشند. بدیهی است که هر گونه کوتاهی در رعایت اصول بهداشت دهان به تجمع دوباره جرم منجر خواهد شد.


به یاد داشته باشید روش صحیح مسواک زدن، تشکیل جرم را به حداقل خواهد رساند.
اگر در موقع مسواک زدن دیدید که از لثه هایتان خون می آید، بدانید که آن ناحیه دچار مشکل است (لثه ملتهب شده است) و به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
ناحیه ای را که خون می آید، بیشتر مسواک کنید و از خونریزی آن نترسید. مطمئن باشید که با خوب مسواک زدن و بیشتر مسواک زدن، خونریزی به مقدار زیادی کاهش خواهد یافت.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
واکسن آنفلوآنزا عوارضی هم دارد؟


با فرا رسیدن فصل سرما، افراد زیادی با مراجعه به پزشک، درخواست تجویز واکسن آنفلوآنزا را دارند. امّا ممکن است این واکسن برای برخی افراد ایجاد مشکل کند. لذا شما باید در مورد نحوه دریافت این واکسن، اطلاعات کافی داشته باشید.


دو نوع واکسن آنفلوانزا وجود دارد: نوع اول به شکل آمپول است که حاوى ویروس زنده نیست. از این رو پس از تزریق آن، حتى علائم شبه آنفلوانزا ایجاد نمى شود.

نوع دوم واکسن آنفلوآنزا به شکل اسپرى بینى (فلومیست) و حاوى ویروس ضعیف شده است و پس از استفاده در مواردى، افراد به علائم خفیف آنفلوآنزا دچار مى شوند.

واکسن آنفلوانزا به شکل اسپرى بینى براى افراد غیرباردار، سالم و در رده سنى 3 تا 49 سال تجویز مى شود.

هر دو نوع واکسن از طریق ایجاد آنتى بادى علیه ویروس آنفلوآنزا ، ایمنى را در افراد ایجاد مى کند.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
چرا سرتان می‌خارد؟


خارش پوست سر معمولا به دلیل ابتلا به بیماری‏های پوستی سر، استفاده از مواد شوینده و آرایشی، رنگ مو، آلودگی و کثیف بودن پوست سر و آلوده‌شدن به شپش سر ایجاد می‏شود.


برای آشنایی با مشکل خارش سر و باورهایی که در این زمینه وجود دارد، بادکتر رامین طاهری، متخصص پوست و مو و استادیار دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت‏وگو کرده‌ایم.

چه عواملی باعث خارش سر می‏شوند؟


خارش پوست سر معمولا به دلیل ابتلا به بیماری‏های پوستی سر، استفاده از مواد شوینده و آرایشی، رنگ مو، آلودگی و کثیف بودن پوست سر و آلوده‌شدن به شپش سر ایجاد می‏شود.
از بین بیماری‏ها می‏توان به درماتیت سبورییک و پسوریازیس پوست سر اشاره کرد که یکی از علایم آنها خارش پوست سر است.
خارش ممکن است فقط در قسمتی از پوست سر یا در تمام آن وجود داشته باشد. استفاده نادرست از مواد شوینده، شامپوها، انواع رنگ مو و موادی که برای حالت دادن موها مصرف می‏شوند نیز ممکن است فرد را دچار حساسیت پوستی کند که در نهایت باعث خارش می‌شود. مشخصه اصلی این نوع خارش آن است که با تکرار استفاده از این مواد، خارش بیشتر می‏شود.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
صفحه  صفحه 9 از 52:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  51  52  پسین » 
خانه و خانواده

سالم زندگی كنیم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA