انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 18 از 62:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  61  62  پسین »

Medical News | اخبار پزشکی


مرد

 
ترس از سرطان، 'عامل مرگ هزاران نفر'

پژوهشگران می گویند، هزاران نفر در بریتانیا از ترس آنکه علائم اولیه سرطان را با پزشک در میان بگذارند و بی توجهی به آن بیمار جان خود را از دست می دهند.
طبق بررسی های انجام شده از سوی مرکز تحقیق سرطان بریتانیا، ۴۰ درصد از میان دو هزار نفری که در این تحقیق شرکت داشتند، ممکن است به دلیل ترس از ابتلا به سرطان، زمانی به پزشک مراجعه کنند که دیر شده است.
این درحالی است که تشخیص زود هنگام در درمان موفق سرطان ضروری است.
مطالعات نشان داده است که اگر بریتانیا بتواند نسبت به زنده ماندن مبتلایان به سرطان به پای آمار اروپا برسد، می تواند سالیانه از ۱۱ هزار و ۵۰۰ مورد مرگ جلوگیری کند.
پروفسور پیتر جانسون از مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: "گزارش ما نشان می دهد که تا چه اندازه باید آگاهی مردم را در مورد علائم اولیه سرطان بالا ببریم."
"اگر تشخیص در مراحل اولیه سرطان در بیماران صورت گیرد، یعنی پیش از آنکه رشد کند و به نقاط دیگر بدن سرایت کند، احتمال آنکه درمان موفقیت آمیز باشد بیشتر است. به همین دلیل میزان آگاهی مردم از علائم اولیه سرطان بسیار مهم است."
نتیجه تحقیق نشان داد که یک چهارم مبتلایان مراجعه به پزشک را به تعویق می اندازند، چون فکر می کنند ممکن است وقت شان را تلف کنند.
همچنین بسیاری نمی دانند که علائم سرطان چیست.
بیش از سه چهارم افرادی که در تحقیق شرکت داشتند نمی دانستند که درد، سرفه و مشکلات مثانه و روده بزرگ ممکن است علائم سرطان باشد.
بیش از دو سوم آنها نمی دانستند که خونریزی نیز ممکن است یکی از علائم باشد.
پروفسور جانسون گفت: "همه ما قطعا از شنیدن اینکه سرطان داریم می ترسیم. اما مردم باید بدانند که تشخیص آن در مراحل اولیه شانس ادامه زندگی شان را بالا می برد."
"بهترین روش احتیاط این است که حواستان به تغییراتی که در بدن رخ می دهد باشد و اگر چیزی غیر عادی به نظرتان رسید فورا با پزشک خود در میان بگذارید."
پروفسور جانسون افزود: "ما می دانیم که در بسیاری از مواقع این علائم ممکن است به سرطان ربطی نداشته باشد اما بهتر است با این مسئله قمار نکنید و علائم اولیه را نادیده نگیرید."
مرکز تحقیقات سرطان در بریتانیا با کمک تسکو (فروشگاه زنجیره ای مواد غذایی) قصد دارد از طریق فعالیت های خیریه، ۱۰ میلیون پوند جمع آوری کنند تا سی و دو پروژه پژوهشی را برای تشخیص هرچه سریعتر علائم سرطان در بریتانیا راه اندازی کند.
     
  
مرد

 
ضرورت مراقبت ویژه از نوزادانی که کمی زود به دنیا می‌آیند



بر اساس یک تحقیق تازه، احتمال ابتلا به بیماری در نوزادانی که تنها چند هفته زودتر از موعد به دنیا می آیند، اندکی بیشتر است.
بر اساس دیدگاهی که تاکنون تا حد زیادی مقبولیت یافته بود، وضعیت نوزدانی که پس از ۳۷ هفتگی بارداری به دنیا می آیند، تقریبا مشابه وضعیت نوزادانی بود که دوران جنینی کاملی را سپری می کنند، ولی پزشکان می گویند که تحقیقات تازه، این دیدگاه را به چالش می کشد.

در این تحقیق که نتایجش در "بریتیش مدیکال ژورنال" منتشر شده، وضعیت سلامت ۱۴ هزار کودک که ۱۰ سال پیش به دنیا آمده اند، تا ۵ سالگی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.
در این تحقیق، مواردی مثل مراجعه به بیمارستان و ابتلا به بیماری هایی مثل آسم مد نظر قرار گرفته است.
تا پیش از این، عمده تحقیقات روی نوزادانی متمرکز بود که پیش از ۳۲ هفتگی، یعنی مدت زیادی پیش از موعد، به دنیا می آمدند.
ولی بر اساس این تحقیق، ممکن است تعداد بیشتری از نوزادانی که بعد از ۳۲ هفتگی هم به دنیا می آیند نیاز به مراقبت ویژه داشته باشند.
بنا به نتایج این تحقیق، نوزادانی که پیش از ۳۹ هفتگی به دنیا می آیند، تا ۵ سالگی، اندکی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند. هر چه نوزاد، زودتر به دنیا آمده باشد، این خطر بیشتر است.
به عنوان مثال ۱۵ درصد از نوزادانی که مدت کامل بارداری مادر در شکم او بوده اند در کودکی به آسم یا خس خس سینه مبتلا می شوند ولی این عدد برای نوزادانی که تنها چند هفته زودتر به دنیا می آیند به ۱۷ درصد می رسد.
در بریتانیا، حدود یک پنجم نوزادان - چیزی در حدود ۱۰۰ هزار نفر- در فاصله هفته ۳۷ و ۳۸ در دوران بارداری به دنیا می آیند.
با این حال، تحقیق کنندگان به شدت تاکید دارند که والدین نباید نگران چیزی باشند، چرا که این تحقیق تنها به وجود احتمال اندک در ابتلا به بیماری اشاره می‌کند.
تحقیق کنندگان می گویند که نتیجه این تحقیق باید کمک کند که سطح حمایت های پزشکی و کنترل وضعیت سلامتی این نوزادان مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد.
در انجام این تحقیقات، دانشگاه های لستر، لیورپول، آکسفورد و وارویک همکاری کرده اند.
دکتر الین بویل از دانشگاه لستر، گفت: " ما به این نتیجه رسیدیم که دیگر مناسب نیست که مثل گذشته، نوزادان را به دو دسته تقسیم کنیم: کسانی که پیش از موعد به دنیا آمده اند و کسانی که سروقت به دنیا آمده اند."
اندی کول، مدیر اجرایی موسسه "بلیس" که یک موسسه خیریه مراقبت ویژه از کودکان است نیز با استقبال از انجام این تحقیقات گفت: "این تحقیقات بر نیاز به ارائه بهترین مراقبت ها برای کودکانی که زودتر از موعد به دنیا می آیند، تاکید می کند. این مراقبت ها نباید محدود به نوزادانی باشد که به بخش مراقبت های ویژه انتقال می یابند."
به گفته او "در نوزادانی که زودتر از موعد به دنیا می آیند، احتمال ابتلا به بیماری هایی مثل آسم در کودکی بیشتر است و باید به صورت مداوم معاینه شوند تا از سلامتی آنها اطمینان حاصل شود."
     
  
مرد

 
امکان 'بالقوه' تولید نامحدود تخمک برای معالجه ناباروری


پزشکان در آمریکا می گویند ممکن است روزی موفق شوند با تولید نامحدود تخمک ها به حل مشکل نازایی در زنان کمک کنند.
به گفته پژوهشگران، امکان یافتن سلول هایی بنیادی در زنان بالغ که خود به خود در آزمایشگاه تخمک های جدید تولید می کنند وجود دارد.
طبق گزارش مجله "نیچر مدیسین"، آزمایش های بیشتر به روی موش نشان داد که این تخمک ها می توانند بارور شوند.
یک بریتانیایی گفت که این پژوهش "امکانات مهیج" جدیدی را برای بهبود بارداری می گشاید.
نظریه جاافتاده از دیرباز این بود که زنان با تمام تخمک های خود متولد می شوند.
اما دکتر جاناتان تیلی از بیمارستان ماساچوست آمریکا می گوید آزمایش جدید که دنباله آزمایش های سال ۲۰۰۴ بر روی موش است، این نظریه را باطل می کند.
گروه او سلول های بنیادی را در تخمدان زنانی که هنوز وارد دوره یائسگی نشده اند پیدا کرده اند که همچنان تخمک تولید می کنند.
این کاربا جستجو برای پروئیتنی به نام "دی دی اکس ۴" انجام شد که منحصر به سطح این نوع سلول های بنیادی است. این به دانشمندان امکان داد سلول های درست را جدا کنند.
وقتی این سلولها در آزمایشگاه کشت شدند، خود به خود تخمک های نارس تولید کردند که به شکل تخمک هستند و مانند یک تخمک عمل می کنند.
زمانی که این سلولها توسط بافت های تخمدان موش احاطه شدند، به یک تخمک کامل تبدیل شدند.
چنین آزمایشی با سلولهای بنیادی موش انجام گرفت و نشان داد که تخمک ها می توانند باردار شوند و جنین تولید کنند.
دکتر تیلی گفت: "هدف اصلی تحقیق اثبات این مساله بود که سلول های بنیادی تولیدکننده تخمک های نارس پیش از یائسگی در تخمدان زنان وجود دارند، که به نظر ما این مطالعه خیلی خوب نشان می دهد."
دکتر تیلی به مجله نیچر گفت: "زمانی که این سلولها در خارج از بدن نگهداری می شوند، خودشان سلول می سازند و اگر این عمل آنها هدایت شود، در آینده شاید امکان تولید تخمک های انسانی نامحدود به وجود بیاید."
استوارت لاوِری، پزشک زنان و مدیر بخش لقاح مصنوعی بیمارستان همراسمیت می گوید این پژوهشها "بسیار مهم" هستند.
او گفت این سلول ها به طور بالقوه امکان کمک به "دختران جوانی که به خاطر شیمی درمانی با خطر ناباروری مواجه هستند" را دارد.
     
  
مرد

 
آمار واقعی قربانیان مالاریا 'دو برابر تخمین سازمان بهداشت جهانی است'


بر اساس نتایج یک تحقیق که در نشریه پزشکی لنست (Lancet) در بریتانیا منتشر شده، آمار واقعی مرگ و میر در اثر بیماری مالاریا حدود دو برابر آمار اعلام شده رسمی است.
سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که در سال ۲۰۱۰ میلادی، ۶۵۵ هزار نفر در اثر ابتلا به بیماری مالاریا جان خود را از دست دادند، اما تحقیقی که نتیجه آن در نشریه لنست منتشر شده است می گوید که تعداد قربانیان مالاریا در سال ۲۰۱۰ حدود ۱ میلیون و ۲۴۰ هزار نفر بوده است.
بر اساس گزارش لنست، مرگ و میر ناشی از مالاریا در سال ۱۹۸۰ حدود ۹۹۵ هزار نفر بود و تعداد قربانیان تدریجا افزایش یافت تا در سال ۲۰۰۴ که به حدود ۱ میلیون و ۸۲۰ هزار نفر رسید. اما از سال ۲۰۰۴ تا کنون شاهد کاهش این آمار بوده ایم.
کم شدن تدریجی آمار قربانیان مالاریا از سال ۲۰۰۴ تا کنون، به دلیل افزایش برنامه های پیشگیری و مقابله در کشورهای آفریقایی در اثر افزایش کمکهای بشردوستانه خارجی بوده است.
دکتر کریستوفر ماری، محقق دانشگاه واشنگتن در ایالت سیاتل آمریکا که سرپرست گروه محققان بوده است، می گوید که مالاریا را نمی توان در کوتاه مدت ریشه کن کرد.
او می گوید که اگر سیر نزولی فعلی قربانیان سالانه مالاریا همچنان تا سال ۲۰۲۰ ادامه پیدا کند، مرگ و میرها تا آن سال به کمتر از ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید.
ریچارد هورتون، سردبیر نشریه پزشکی لنست هم گفته است که دلیل کاهش تعداد قربانیان از سال ۲۰۰۴ تا کنون افزایش فعالیتهای سازمانهای غیر دولتی در مقابله با مالاریا بوده است.
وی گفته است که در طول ده سال گذشته، ۲۳۰ میلیون توری خواب در کشورهای مالاریا خیز توزیع شده است و میلیون ها نفر هم با کمک های بشردوستانه توسط سازمان های غیر دولتی مداوا شده اند.
     
  
مرد

 
'اعتیاد ناشی از نوعی اختلال مغزی است'


به گفته دانشمندان دانشگاه کمبریج، اختلالات در بخش هایی از مغز ممکن است باعث اعتیاد در افراد شود.
این دانشمندان مغز ۵۰ فرد معتاد را با خواهران و برادران غیر معتادشان، مقایسه کرده و متوجه شده اند که در مغز هر دو گروه اختلالات یکسانی وجود دارد.
اما به گفته دانشمندان، این اختلالات ضرورتا ژنتیکی نیست و ممکن است به علت رشد در محیطی مشابه بوجود آمده باشد.
این گزارش در مجله "ساینس ژورنال" به چاپ رسیده و در آن آمده است که اعتیاد "نوعی اختلال در مغز است."
دانشمندان امیدوارند نتایج بدست آمده از مغز خواهران و برادرانی که اعتیاد ندارند به معتادان کمک کند تسلط به نفس بیشتری پیدا کنند.
کارن ارسچه، محقق ارشد این پژوهش می گوید: "سالهاست که همه فکر می کنند هر کس از مواد مخدر استفاده کند، معتاد می شود."
خانم ارسچه معتقد است، "استفاده از مواد مخدر اختیاری نیست و نوعی بیماری است که باید آن را تشخیص داد."
به گفته خانم ارسچه، "خواهران و برادرانی که اعتیاد ندارند به ما می گویند که چگونه با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند و چگونه در زندگی روزمره، تلاش می کنند تا خود را کنترل کنند."
پژوهشها در گذشته نشان داده است که در مغز معتادان اختلالاتی دیده می شود. اما دانشمندان هرگز مطمئن نبودند که آیا مواد مخدر این تغییرات را بوجود آورده یا این تغییرات قبل از استفاده از مواد مخدر در مغز افراد وجود داشته است.
پال کیدول، مشاور روانی در دانشگاه کاردیف می گوید: "اعتیاد مانند بیشتر اختلالات روانی محصول تربیت و طبیعت است."
"باید مردم را مدتی دنبال کنیم تا طبیعی و تربیتی بودن اعتیاد را ارزیابی کنیم."
دانشمندان معتقدند همه این یافته ها می تواند راههای جدیدی را برای درمان اعتیاد باز کند.
به گفته دیوید برنفورد، رئیس بخش داروسازی موسسه "دربشایر منتال هلت تراست"، این تحقیق نشان می دهد که اعتیاد تغییرات محسوسی را در ساختار مغز و فعالیت آن بوجود نمی آورد اما ممکن است تکنیکهای درمانی جدیدی برای اعتیاد پیدا شود.
     
  
مرد

 
میانگین سن ابتلا به سرطان پستان در ایران: ۴۵ سال


رشید رمضانی، رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران با اعلام این که براساس آمار، شایع‌ترین سرطان در زنان سرطان پستان است، گفت: "از هر ۱۰۰ هزار زن در کشور ۳۳ نفر مبتلا به سرطان پستان هستند."
به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ایران همچنین افزود: "سرطان پستان در اکثر قریب به اتفاق استان‌ها رتبه اول را دارد و همچنان رو به افزایش است، میانگین سن ابتلا به این بیماری هم ۴۵ سال است."
اگرچه عوامل مختلفی مانند نژاد روی سن ابتلای زنان به سرطان پستان تاثیر می گذارد ولی میانگین جهانی بالای ۵۰ سال است.
آقای رمضانی با اشاره به متداول بودن سرطان معده در میان مردان ایرانی گفت: "مرگ ایرانی‌ها به خاطر سرطان معده در رتبه اول مرگ و میرهای ناشی از انواع سرطان‌ها قرار دارد."
این در حالی است که براساس تحقیقات جدید در مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا، دلیل ابتلای نزدیک به نیمی از مبتلایان به سرطان در این کشور، عادتهای اجتناب پذیر مانند کشیدن سیگار، نوشیدن مشروبات الکلی و خوردن غذاهای ناسالم است.
به گزارش مرکز تحقیق سرطان بریتانیا، تنباکو بزرگترین عامل ابتلا به سرطان است که باعث بروز ۲۳ درصد موارد سرطان در مردان و بیش از ۱۵.۶ درصد در زنان می شود. دلیل بعدی نخوردن میوه و سبزیجات توسط مردان است و اضافه وزن در زنان.
بهترین توصیه به مردان برای این که به سرطان مبتلا نشوند، ترک سیگار، خوردن میوه و سبزیجات و کاهش نوشیدن مشروبات الکلی است. این بررسی حاکی است که ترک سیگار و کنترل وزن بهترین توصیه برای زنانی است که می خواهند از ابتلا به سرطان در امان بمانند.
در همین حال رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت اعلام کرده که "افزایش مرگ و میر ناشی از سرطان و کاهش سن ابتلا به آن در ایران باعث شده که جامعه پزشکی نسبت به شیوع این بیماری در سنین جوانی و میانسالی هشدار دهد."
این آمار در حالی اعلام شد که پیش از این بهزاد رحمانی، عضو هیئت مدیره انجمن جراحان عمومی ایران اعلام کرده بود: "ایران بر روی کمربند سرطان قرار دارد و سرطان ریه مرگ آورترین سرطان در کشور محسوب می‌شود."
     
  
مرد

 
جلوگیری از باروری با تابانیدن امواج صوتی به بیضه


پژوهشگرانی که روی شیوه ای تازه برای جلوگیری از باروری کار می کنند، می گویند که به کمک امواج صوتی توانسته اند از تعداد اسپرمها بکاهند.
این آزمایش فعلا روی موش صورت گرفته ولی ممکن است بتوان برای انسان هم به خدمت گرفت، البته اگر مردان حاضر شوند به این روند تن دهند.
محققان دانشگاه کارولینای شمالی گونه ای از امواج فراصوت یا اولتراساوند را به بیضه موشها تابانیده اند. این امواج معمولا برای درمان آسیب دیدگی های ورزشی بکار می رود.
آنها با افزایش فرکانس این امواج توانستند سلولهای سازنده اسپرم را هدف قرار دهند و تولیدشان را به تقریبا صفر برسانند.
این امواج صوتی در دو جلسه، هر کدام به مدت ۱۵ دقیقه، تابانیده شده و تعداد اسپرم موشها را به حدود ۱۰ میلیون اسپرم در هر میلی لیتر کاهش داده است. این رقم بسیار پایین تر از سطحی است که مردان از نظر بالینی نابارور می شوند.
دکتر جیمز سوروتا که این آزمایش را انجام داده، می گوید که می توان از این شیوه برای جلوگیری از بارداری بهره گرفت.
او می گوید: "دستگاه های اولتراساوندی که ما استفاده می کنیم، در مقایسه با تجهیزات پزشکی کاملا ارزان است.می توانید نمونه آن را از وب سایت آمازون حدودا ۱۵۰۰ دلار بخرید. پس اگر آن را در یک درمانگاه بگذارید، شیوه ارزانی برای جلوگیری از بارداری ناخواسته بدست می آورید."
مشخص نیست این شیوه پزشکی تا چه مدت تاثیرگذار باقی می ماند. دکتر آلن پیسی، از دانشگاه شفیلد بریتانیا، می گوید که با یافته های این تحقیق باید محتطانه برخورد کرد، چرا که نتایج بدست آمده در موشها همیشه در مورد انسانها همخوانی ندارد.
مساله دیگر این است که آیا مردان حاضرند بیضه خود را در معرض این امواج صوتی قرار دهند.
به گفته دکتر پیسی، این روند کاهش تعداد اسپرم ممکن است قابل بازگشت به حالت اولیه باشد، ولی باید روی تاثیر درازمدت این امواج فراصوت روی اسپرم بیشتر تحقیق کرد.
     
  
مرد

 
مصون شدن باکتری نسبت به واکسن



برخی از باکتری ها می توانند با تغییر ساختاری خود علیه واکسن ها مصون شوند.
تحقیقی جدید که در مجله علمی نیچر ژنتیکز (Nature Genetics) چاپ شده، نشان می دهد که واکنش باکتری نموکاکس (pneumococcus) نسبت به واکسن آن از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو تغییر کرده است.
پزشکان می گویند تغییر در ساختار برخی از انواع این باکتری، تاثیر بعضی از واکسنها را در طولانی مدت از بین می برد.
واکسنها به سیستم دفاعی بدن یاد می دهند تا به عفونت حمله کنند. مثلا اگر فردی کزار بگیرد، واکسن در بدن فرد مبتلا، پادتن می سازد تا سمی که در باکتری وجود دارد را از بین برد.
دکتر "روری بودن"، یکی از محققان دانشگاه آکسفورد می گوید: "واکسنهای زیادی وجود دارند که به خوبی کار می کنند چرا که باکتری و ویروس آنها تغییر شکل نمی دهد."
اما باکتری نموکاکس ۹۰ نوع گوناگون دارد. فعالیت هر کدام از آنها در سیستم دفاعی بدن متفاوت است و هر کدام به واکسن خود احتیاج دارند.
سیستم دفاعی
ساخت ۹۰ نوع مختلف واکسن امکان پذیر نیست اما در سال ۲۰۰۰، مقامهای آمریکایی واکسینه کردن در برابر هفت نوع از بیشترین باکتریها را شروع کردند. نتیجه اینکه ابتلا به مننژیت و ذات الریه به سرعت کاسته شد.
در سال ۲۰۰۷، ۷۶ درصد بیماریهای ذات الریه و مننژیت در کودکان زیر پنج سال کمتر شد.
هر سال بیش از ۸۰۰ هزار کودک زیر پنج سال در دنیا به دلیل ابتلا به این بیماری ها جان خود را از دست می دهند.
برخی از این باکتریها پوشش خود را با جمع آوری دی ان ای باکتریهای مرده تغییر می دهند، تا از خود در برابر واکسنها دفاع کنند. به این تغییر "تعویض پوشش" (Capsule Change) می گویند.
محققان با تحلیل ژن این باکتری، پنج مورد تعویض پوشش را در این باکتری ها پیدا کردند.
یکی از آنها پی وان (P1) نام دارد که به سرعت در سال ۲۰۰۷ از شرق به غرب آمریکا شیوع پیدا کرد.
به تازگی واکسن جدیدی ساخته شده است که ۱۳ نوع از این باکتریها را در بر دارد. دکتر "بودن" می گوید: "واکسن آرمانی، واکسنی خواهد بود که همه انواع باکتری نموکاکس را در بر داشته باشد."
پروفسور دریک کروک از دانشگاه آکسفورد می گوید: "باید فهمید چه چیز باعث موفقیت یک واکسن و چه چیز باعث شکست آن می شود."
پروفسور کروک می افزاید: "پژوهشهای ما نشان می دهد که تحقیقهای امروزی برای ساخت واکسنهای جدید، در اکثر موارد موفقیت آمیز بوده است. اما همان طور که انتظار می رود تاثیر واکسنها در طولانی مدت از بین می رود."
دکتر برنارد بیل از مرکز کنترل و جلوگیری از بیماریها در آمریکا می گوید:" واکسن های جدید بسیار موثرند. اما مشاهدات ما نشان می دهد که باکتری ها خودشان را با شرایط جدید وفق می دهند و موفق هم می شوند."
     
  
مرد

 
قوای شناختی مردان در حضور زنان جذاب تضعیف می شود



تحقیقات دانشمندان هلندی نشان می دهد که معاشرت با زنان می تواند قوای شناختی مردان را موقتا تضعیف می کند.
گروهی از دانشمندان رفتار شناسی دانشگاه رادبوند نایمخن هلند، می گویند یک ملاقات ساده با زنان می تواند به نقصان ذهنی و حواس پرتی گذرا در مردان منجر شود؛ حتی در مواردی مانند چت اینترنتی که میزان جذابیت یا در دسترس بودن زن مشخص نیست.
در این تحقیق آمده است که در مواردی "ذکر چندباره اسمهای زنانه توانسته قوای شناختی یک مرد را تحت تاثیر قرار دهد." در مورد دیگر حتی یک پیام کوتاه با تلفن همراه هم به همین نتیجه منجر شده است.
تکامل زیستی مردان از جمله دلایلی است که برای توضیح این رفتار ارائه شده است.
تازه ترین مطالعه ای که یوهان کارمانس، از محققان این دانشگاه، در سال ۲۰۰۹ انجام داد، نشان داد قوای شناختی مردان، و نه زنان، بعد از ۵ تا ۷ دقیقه معاشرت با یک غریبه جذاب افت می کند.
چگونگی آزمایش
دانشمندان ابتدا با انجام آزمایشهایی توانایی قوای شناختی شرکت کنندگان را اندازه گرفتند. سپس از شرکت کنندگان خواستند که چند لغت کوتاه را با صدای بلند در مقابل دوربین بخوانند. در این مقطع ناظری که آنها فقط نامش را می دانستند، فعالیت آنها را تحت نظر داشت. در مرحله نهایی بار دیگر توانایی شناختی شرکت کنندگان اندازه گرفته شد.
بر اساس این تحقیق "اغلب شرکت کنندگان بعد از اینکه متوجه شدند یک زن بر فعالیتشان نظارت می کند، قوای شناختی شان کاهش پیدا کرد." این در حالی است که توانایی قوای شناختی زنان تحت تاثیر جنسیت فرد ناظر قرار نمی گرفت.
در آزمایشی دیگر فقط به شرکت کنندگان گفته شد که در هنگام آزمایش، یک نفر در اتاق مجاور برای آنها پیام کوتاه ارسال می کند. فقط نام ارسال کننده پیام کوتاه به شرکت کنندگان گفته شد اما هیچ پیام کوتاهی فرستاده نشد.
نتیجه آزمایش مردانی که منتظر پیام کوتاه از جانب یک ناظر زن بودند، بدتر از آنهایی بود که منتظر پیام کوتاه ناظر مرد بودند.
تفاوت مردان و زنان
این محققان می گویند تکامل زیستی مردان به گونه ای است که آنها خودآگاه یا ناخودآگاه، به دنبال فرصت های جفت گیری هستند. بنابراین مردان بیش تر از زنان احتمال دارد که "از موقعیت های خنثی، برداشت های جنسیتی کنند" و اولین هزینه این واکنش آنی را ذهن می پردازد.
برای بسیاری از مردان احتمالا پیش آمده که هنگام مکالمه با زنان جذاب، کلماتشان را گم کنند.
این دانشمندان هلندی می گویند: "مردان وقتی که با زنی تلفنی صحبت می کنند یا حتی منتظر تماس او هستند، وقتی در اینترنت با زنی چت می کنند، یا وقتی که در اتاق انتظار خانم دکتر جدیدشان هستند، قوای شناختی شان تحت تاثیر قرار می گیرد."
     
  
مرد

 
کشف نوع جدیدی از بیماری سل که 'قابل مداوا نیست'


پزشکان در هند گزارش داده‌اند که برای اولین به نوعی از باکتری بیماری سل برخورده‌اندکه کاملا در مقابل داروی آنتی‌بیوتیک مقاوم است.
نگرانی از بابت انواعی از بیماری سل که مانند نوع مقاوم آن در هند، نسبت به داروها واکنش نشان نمی دهند، رو به افزایش است زیرا اخیرا مواردی از آن در کشورهای ایران و ایتالیا مشاهده شده است.
پزشکان در شهر مومبای (بمبئی) می‌گویند که داروهای بیماری سل بر روی ۱۲ بیمار کاملا بی اثر بوده و سه تن از آن‌ها تا کنون جان سپرده‌اند.
وزارت بهداشت هند سرگرم بررسی این موضوع است و گروهی از پزشکان را برای تحقیق درباره آن به مومبای فرستاده است.
بیماری سل یا ذات‌الریه، از نظر تعداد قربانیانی که در جهان به جا می گذارد، بعد از ایدز، در مقام دوم قرار دارد.
معمولا به بیماران مبتلا به سل داروهایی به مدت شش تا ۹ ماه داده می‌شود تا بیماری کاملا ریشه کن شود.
اما اکنون به نظر می‌رسد که انواع جدیدی از باکتری سل به وجود آمده‌اند که روز به روز در مقابل آنتی بیوتیک‌هایی که برای مداوای آن‌ها بکار می‌رود، مقاوم تر شده‌اند.
انواع نسبتا مقاوم بیماری سل اکنون در کشورهای مختلفی در سراسر جهان وجود دارد، اما انواع کاملا مقاوم آن در کشورهای چین و روسیه دیده شده است.
مشاهده این نوع دوم از باکتری سل در هند، نگرانی در مورد توانایی درمان این بیماری در سال‌های آینده را تشدید کرده است.
پزشکانی که در بیمارستان ملی هندوجا در مومبای نوع جدید باکتری سل را کشف کرده‌اند، می‌گویند که بیمارانشان را تا مدت دو سال با داروهای مختلف مورد مداوا قرار داده‌اند ولی نتیجه‌ای نگرفته‌اند.
به گفته این پزشکان، بیماران تحت مداوای آن‌ها ساکن نواحی بسیار فقیر نشین شهر هستند و این بدان معناست که به دلیل تماس بسیار نزدیک و زیاد بین مردم، احتمال شیوع بیماری نیز بالاست.
"مراکز کنترل بیماری‌ها" در آمریکا تایید کرده است که نوع جدید بیماری سل که در هند شناسایی شده، کاملا در مقابل داروها مقاوم است.
بیمارانی که دوره طولانی مصرف داروهای خود را تکمیل نمی‌کنند، محیط مناسبی برای پرورش باکتری‌های مقاوم در بدنشان به وجود می‌آورند.
به هر حال اکنون مدتی است که از شرکت های تولید دارو خواسته شده است که سعی کنند که آنتی‌بیوتیک‌های جدیدی برای مداوای سل بسازند.
     
  
صفحه  صفحه 18 از 62:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  61  62  پسین » 
علم و دانش

Medical News | اخبار پزشکی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA