انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 52 از 130:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  129  130  پسین »

The sad news from Iran | اخبار تاسف بار از ایران


مرد

 
دارویی که بیماران را کور کرد

تسنیم : دوشنبه 11 اسفند در پی تماسی از طرف یکی از همراهان بیمار، اعلام شد که در کلینیک «ر» یکی از کلینیک‌های چشم پزشکی خصوصی تهران تعداد قابل توجهی از بیماران پس از تزریق داروی «آواستین» دچار درد شدند و هم اکنون نیز چشمان آنان هیچ روشنایی ندارد و نمی‌توانند جایی را مشاهده کنند.
بر این اساس در تماس نخست با مسئولان مربوطه وزارت بهداشت و با توجه به عدم اطلاع آنان در ساعات اولیه این رویداد به صورت غیررسمی تکذیب شد، در نهایت با مراجعه خبرنگار تسنیم به کلینیک یاد شده وقایع به صورت دیگری رقم خورد و معلوم شد که این حادثه واقعیت دارد.
تعداد قابل توجهی بیمار پس از تزریق داروی آمریکایی «آواستین» دچار مشکل نابینایی شده بودند، به طوری که یکی از همراهان بیماران به تسنیم عنوان کرد: پدرم بیماری دیابت دارد و برای این‌که لیزر نشود تاکنون در چند نوبت (6 تا 7 بار) داروی «آواستین» را به چشمانش تزریق کردیم که تا به حال هم مشکلی نداشت ولی در پی آخرین تزریق چشمان پدرم؛ و در مسیر برگشت به منزل دچار درد شدیدی شد و در نهایت آن چشمش که تزریق صورت پذیرفته بود دیگر نمی‌تواند چیزی را مشاهده کند.
خبرنگار تسنیم در حین صحبت با همراه این بیمار از سوی یکی از مسئولان پرستاری کلینیک با برخوردی تُند مواجه شد. این مسئول از خبرنگار تسنیم درخواست کرد تا از کلینیک بیرون رود و گرنه با 110 تماس می‌گیرد اما در نهایت، ماجرا با وساطت مدیرعامل کلینیک ختم به خیر شد.
مدیرعامل کلینیک با دعوت از خبرنگار و برخی از همراهان بیماران به یکی از اتاق‌های کلینیک با تأیید این حادثه برای چشم بیماران توضیح داد. وی گفت: تزریق این داروی آمریکایی (آواستین) که از طریق رسمی و قانونی نیز تهیه شده است توسط یکی از متخصصان به نام (دکتر پ) که یکی از پزشکان ارزشی و خوب جامعه پزشکی است انجام شده و به احتمال زیاد این مشکل بر اثر دارو بوده است زیرا عوارض دارویی همیشه در چنین مواقعی مطرح است.
مدیرعامل کلینیک با دعوت از ایجاد آرامش و پرهیز از پرداختن رسانه‌ای به این حادثه که باعث استرس برای بیمار و شخص پزشک می‌شود درخواست ‌کرد تا همراهان بیماران برای شنیدن توضیحات بیش‌تر منتظر پزشک معالج باشند زیرا دکتر در اتاق عمل است و مشغول اقدامات لازم برای این بیماران است، همچنین مدیرعامل کلینیک (ر) عنوان کرد که کل کلینیک در اختیار این بیماران قرار گرفته است تا به امور آنان رسیدگی شود که البته همراهان بیماران به سخن مدیر کلینیک واکنش نشان دادند و اعتراض داشتند چرا کارهای درمان به کُندی صورت می‌پذیرد و چرا از صبح اینگونه به آنان توضیح شفاف و با طمأنینه داده نشد.
در نهایت براساس عرف کار رسانه و برای جلوگیری از هر گونه ترس در بین مردم و پرهیز از اختلال در درمان این بیماران تصمیم بر آن شد که تا اطلاع ثانوی این خبر منتشر نشود و از طریق وزارت بهداشت پیگیری‌های لازم صورت پذیرد، بنابراین حادثه به طور کامل به اطلاع مسئولان وزرت بهداشت رسید به طوری که از سازمان غذا و دارو بازرسی به این کلینیک اعزام شد و به گفته رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو؛ نمونه‌های ویال این دارو به آزمایشگاه سازمان غذا و دارو ارجاع داده شد تا آزمایشات لازم صورت پذیرد.
رئیس سازمان غذا و دارو در این خصوص به تسنیم عنوان کرد: این دارو از طریق رسمی وارد کشور شده و احتمال دارد نوع و روش تزریق درست نبوده است ولی در مجموعه برای نتیجه نهایی باید تا هفته آینده صبر کرد ولی اقدامات لازم برای این بیماران در حال انجام است.
حسین رستگار رئیس مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو نیز در تشریح انجام آزمایشات بر روی این داروی آمریکایی به تسنیم بیان داشت: در حال حاضر ویال‌های این دارو به آزمایشگاه سازمان غذا و دارو انتقال یافته است و باید منتظر نتایج شد ولی مطمئناً در صورت هر گونه مشکل در این دارو با نمایندگی کارخانه سازنده برخورد جدی صورت می‌پذیرد و اگر مشکل از جای دیگر بود نیز به صورت قانونی به این امر رسیدگی خواهد شد.
در این راستا در امروز 12 اسفند نیز یکی دیگر از همراهان بیماران در تماس با خبرنگار تسنیم عنوان کرد امروز سه شنبه 12 اسفند یک نماینده از طرف وزارت بهداشت به کلینیک آمد و اعلام کرد که دستور مستقیم وزیر بهداشت است که به صورت ویژه به این حادثه رسیدگی شود.
این همراه بیمار به تسنیم عنوان کرد: در حال حاضر اقدامات درمانی بر روی چشم بیماران انجام شده است ولی چشم برخی از آنان روشنایی ندارد و ما نگران هستیم، بنابراین درخواست داریم که یک تیم فوق تخصصی چشم پزشکی از طرف وزارت بهداشت برای درمان این بیماران که بالغ بر 21 چشم 16 بیمار است (برخی بیماران یک چشم و برخی دیگر دو چشم) رسیدگی فوری انجام شود و تقاضا داریم وزیر بهداشت که خودش از استادان فن در این رشته است خودشان در این جا حضور یابند زیرا هم باعث دلگرمی ما می‌شود و طرفی هم دیگران نیز برای درمان چشم بیماران‌مان اقدام خواهند کرد زیرا سرعت عمل برای درمان در این حادثه بسیار مهم است، چون ما از روند درمانی کنونی که به کُندی صورت می‌پذیرد راضی نیستیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
یک تصویر دردناک و یک دنیا حرف!

شاید مشابه این تصویر را به کرات دیده باشید، روباهی و شغالی با دم بریده شده، یا گرگی به دار آویخته شده و یا پلنگی که آتش زده شده تا درس عبرتی باشد.
به گزارش سایت دیده‌بان حقوق حیوانات، دیدن این تصویر شنیع روبروی دیواری که بر روی آن نوشته شده «محیط زیست سرمایه مشترک نسل ها» بار کاریکاتور گونه اما دردناک تصویر را بیشتر می کند. این نا آگاهی عمیق را با چه جملاتی توصیف می کنید؟ فکر می کنید دم این موجود بخت برگشته به آینه کدام خودرو آوزیان شده و چه فردی به آن افتخار می کند؟
عکس روز گذشته در روستای ارفه. منطقه سوادکوه مازندران گرفته شده است.


به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
قتل فجیع زن جوان به طمع ثروت

به گزارش باشگاه خبرنگاران، روز 12 بهمن ماه سال جاری برابر اعلام کلانتری 11شهید قدوسی ورامین مبنی بر وقوع یک فقره قتل در یکی از محلات قدیمی و مهاجرخیز شهرستان، بلافاصله تیمی از عوامل پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشاهده شد، خانمی 21 ساله از اتباع بیگانه بی‌جان بر روی زمین افتاده و آثار ضربات متعدد چاقو روی سینه، پهلو‌ها و پشت کمر و دیگر قسمت‌های بدن مشهود است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: همسر مقتول در اظهارات خود عنوان داشت؛ هنگامیکه سرکار بودم یکی از بستگانم تماس گرفته و گفت همسرت قرار بود به خانه ما بیاید اما تاکنون نیامده و تلفن همراهش نیز خاموش می‌باشد که بنده بلافاصله خود را به خانه رسانده و دیدم وسایل خانه بر هم ریخته و جسد غرق به خون همسرم روی زمین افتاده است.
سرهنگ کمانکش با اشاره به اینکه انگیزه قاتل سرقت بود، ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع جرم، در چند مرحله جلسه کار‌شناسی و بررسی دقیق و کنترل دوربین‌های مدار بسته واحدهای تجاری اطراف محل، یکی از اقوام مقتول که روز حادثه به منزل متوفی مراجعه و هنگام بازگشت با صورت بسته در حالیکه لباسهای همسر مقتول را روی لباسهای خود پوشیده بود، شناسایی شد.
وی افزود: با راهنمایی شاکی اکیپی از عوامل اداره مبارزه با جرایم جنایی این پلیس به محل سکونت متهم مورد نظر واقع در شهر ری عزیمت کردند که در تحقیقات انجام شده آشکار می‌شود متهم که اعتیاد شدید به انواع موادمخدر دارد مدتی است به منزل مراجعه نکرده است.
رئیس پلیس آگاهی ویژه شرق استان تهران اظهار داشت: در این راستا پس از اقدامات تکمیلی و ثبت تصویر متهم در سامانه جامع اطلاعاتی مشخص شد وی به علت تزریق مواد مخدر فوت کرده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سرقت جسد پسربچه ۱۱ ساله از سردخانه بیمارستان

به گزارش آفتاب به نقل از مشرق،عصر دیروز یک پسربچه 11 ساله که در بدنش آثاری از کبودی بوده و ظاهرا بی‌هوش بود، توسط پدرش به اورژانس بیمارستان بوعلی منتقل شد و به دلیل نبود علائم حیاتی در این پسربچه، عملیات احیا انجام شد ولی فایده‌ای نداشت.
پزشک مربوطه، مرگ پسربچه را تایید و دلیل آن را نامعلوم اعلام کرد، جسد او به سردخانه بیمارستان منتقل شد اما خانواده این پسربچه اصرار زیادی برای تحویل گرفتن فرزند خود داشتند بنابراین تعدادی از افراد فامیل با هجوم به سمت سردخانه و شکستن درب آن، وارد سردخانه شدند و جسد این کودک را به همراه خود بردند.
مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی نیز با تایید این خبر در این باره گفت: خانواده این کودک بدون رعایت قوانین بیمارستان، جسد پسربچه را از بیمارستان خارج کردند اما عاملان این اقدام، تحت پیگرد قانونی قرار دارند.
محمد سلطان‌تویه همچنین درباره اخباری مبنی بر شنیده شدن صدای شلیک گلوله در فضای بیمارستان توسط پلیس مستقر در بیمارستان، گفت: تاکنون چنین گزارشی به دست ما نرسیده و آن را تایید نمی‌کنیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
قتل عام مشکوک اعضای یک خانواده در همدان

با پیداشدن اجساد ۴ عضو یک خانواده در خانه‌ای در شهر همدان، این فرضیه که آنها قربانی تجارت اشیای عتیقه شده‌اند، قوت گرفته است.
صبح دیروز زن جوانی با پلیس همدان تماس گرفت و وحشتزده خبر از قتل‌عام اعضای خانواده‌اش در خانه‌شان در خیابان رکنی همدان داد. این زن چند سالی بود که همراه همسرش در یکی از شهرهای آذربایجان‌غربی زندگی می‌کرد و صبح دیروز برای سر زدن به خانواده‌اش راهی همدان شده و پس از ورود به خانه با اجساد آنها روبه‌رو شده بود. او به مأموران گفت: مدتی بود که اعضای خانواده‌ام را ندیده بودم.
پدرم چند وقت پیش فوت کرد و پس از آن 2برادرم به همراه خواهر و مادرم در این خانه زندگی می‌کردند. صبح که به همدان رسیدم و به مقابل خانه رفتم، هر چه زنگ زدم کسی جوابی نداد. نگران شدم و با تلفن همراه آنها تماس گرفتم اما باز هم جوابی نشنیدم. چون از قبل کلید داشتم، در خانه را باز کردم و وارد شدم. به محض ورود به داخل خانه متوجه بوی تعفن شدیدی شدم و با دیدن اجساد اعضای خانواده‌ام، پلیس را خبر کردم.


جنایت مرموز
تیمی از کارآگاهان جنایی همدان همراه با بازپرس ویژه قتل راهی محل جنایت شدند. قربانیان 2پسر جوان، یک دختر 18ساله و زنی حدودا 50ساله بودند. آنچه مسلم بود، اینکه مدت زمان زیادی از زمان جنایت گذشته بود. تا جایی که اجساد متعفن شده بودند و تشخیص اینکه آنها چگونه و با چه وسیله‌ای به قتل رسیده‌اند در بررسی‌های اولیه غیرممکن بود. با این حال آثار خون در نقاط مختلف خانه نشان می‌داد که آنها از سوی عاملان جنایت هدف ضربات مرگبار قرار گرفته‌اند. کارآگاهان در ادامه تحقیقات به پرس‌وجو از همسایه‌ها پرداختند اما هیچ‌کس متوجه حادثه نشده بود.
تنها کسی که می‌توانست در حل این معمای جنایی به پلیس کمک کند، دختر دیگر خانواده بود که آن روز به همدان آمده بود. او گفت: اعضای خانواده‌ام از مدتی قبل در کار خرید و فروش گنج و اشیای عتیقه بودند و به همین دلیل با افراد ناشناسی در ارتباط بودند. اما من مخالف این کار بودم و اطلاعات زیادی درباره کسانی که با آنها در ارتباط بودند ندارم. به‌گفته سرهنگ رسول مرادی، رئیس پلیس همدان، طبق بررسی‌های انجام شده حدود 3 الی 4 روز از جنایت می‌گذرد و امیدواریم با توجه به قرائن و دلایل موجود هرچه سریع‌تر موفق به شناسایی متهم یا متهمان این پرونده شویم.
پلاک یک کوچه گلریز واقع در خیابان رکنی همدان ,حیاط بزرگی داشت که داخل آن مأموران کلانتری 11 همدان همراه با تیم‌های تخصصی آگاهی به همراه دو بازپرس ویژه قتل دادسرای همدان در تکاپوی تحقیق بودند.
سرهنگ مرادی، فرمانده انتظامی همدان و سرهنگ زارعی رئیس پلیس آگاهی همدان در حیاط بزرگ خانه ویلایی در حال بررسی و رسیدگی به چگونگی حادثه بودند. مأموران پس از پیمودن حیاط خانه شماره یک وارد راهروی باریکی شدند که به پذیرایی خانه ختم می‌شد، در دو سمت پذیرایی دو اتاق 12 متری وجود داشت در اتاق دست راست جسد دو مرد قوی هیکل در حالی که صورتشان روی زمین بود و در حمام خانه که در اتاق سمت چپ قرار داشت جسد دو زن به چشم می‌خوردند. از شرایط هر چهار جسد و بوی بد در اتاق‌ها و‌ هال پذیرایی خانه مشخص بود چند روزی از قتل این چهار زن و مرد می‌گذرد. تیم‌های تجسس چهره‌های خود را با ماسک‌های یک بار مصرف پوشانده بودند و با دقت به نمونه‌برداری دست می‌زدند.
فرمانده پلیس همدان در صحنه جنایت به خبرنگار روزنامه ایران گفت: صبح دوشنبه از طریق تماس‌های پلیس 110 از کشف 4 جسد در خانه‌ای در همدان مطلع شدیم. سرهنگ رسول مرادی افزود: بلافاصله با هماهنگی‌های قضایی همراه بازپرس ویژه قتل و اکیپ‌های ویژه تشخیص صحنه جرم به محل حادثه اعزام شدیم.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدای ورود بوی تعفن شدیدی به مشام می‌رسید که حاکی از این بود که 48 ساعت یا بیشتر از وقوع حادثه گذشته است. فرمانده پلیس همدان در ادامه خاطرنشان کرد: پس از ورود به خانه شماره یک با صحنه قتل فجیع چهار عضو خانواده روبه‌رو شدیم. وی ادامه داد: تحقیقات گسترده برای شناسایی عاملان این جنایت آغاز شده است. سرهنگ مرادی یادآور شد: برابر اظهارات یکی از بستگان نزدیک، قربانیان در خرید و فروش اشیای عتیقه فعالیت داشته‌اند که گویا این جنایت بر اثر تقسیم یا معامله این‌گونه اشیا رخ داده است.
وی با بیان اینکه در این حادثه دو برادر 30 و 37 ساله و خواهر جوان و مادر به قتل رسیده‌اند، افزود: تحقیقات به صورت همه جانبه با در نظر گرفتن همه فرضیه‌ها ادامه دارد تا در اسرع وقت عامل یا عاملان این جنایت شناسایی و تحویل قانون شوند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شگرد عجیب جوان لیسانسه در کلاهبرداری‌های نامرئی

ایران : جوان لیسانسه که با سوءاستفاده از زباله‌های بانکی، اقدام به خالی کردن حساب طعمه‌هایش می‌کرد، دستگیر شد.
سرهنگ «محمدمهدی کاکوان» رئیس پلیس فتای تهران گفت: چندی پیش گزارشی مبنی بر کلاهبرداری از یکی از دارندگان کارت‌های عابربانک در اختیار پلیس قرار گرفت و به فاصله کمتر از یک هفته سرقت‌های مشابهی به دست تیم تحقیقی رسید.
وی با اشاره به شیوه کلاهبرداری در این پرونده اظهار کرد: آنچه در همه پرونده‌ها یکسان بود و ذهن کارآگاهان را به این سمت هدایت کرد که احتمالاً همه این اقدام‌ها از سوی یک دزد صورت گرفته است یکی بودن نام بانک صادرکننده کارت‌ها و نیز خالی شدن حساب‌ها پس از یک یا دو روز بعد از افتتاح حساب‌ها بود.
سرهنگ کاکوان اظهار کرد: کارآگاهان تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی عاملان این اقدام در دستور کار خود قرار دادند و با انجام یک‌سری تحقیقات فنی سرانجام از طریق چک کردن دوربین‌های مدار بسته بانک‌ها و عابر بانک‌ها ردپایی از دزد را شناسایی کردند.
سرهنگ کاکوان با بیان اینکه دزد به نام «هادی» ظرف مدت 12 روز پس از ثبت شکایت‌ها و روز سی‌ام بهمن ماه دستگیر شد، گفت: این دزد متولد سال 69 بوده و مدرک لیسانس دارد. وی با اشاره به اعتراف‌های دزد لیسانسه افزود: این مرد در اظهارات خود گفت که با پرسه‌زدن در شعب مختلف یکی از بانک‌های کشور مشتریانی را که اقدام به افتتاح حساب و دریافت کارت عابربانک کرده بودند شناسایی کرده و در فرصتی مناسب به تعقیب آنان پرداخته و هنگامی که آنان برای عوض کردن رمز کارت خود به دستگاه عابربانک مراجعه کرده و پاکتی را که رمز اولیه کارت درون آن نوشته بود باز کرده و به سمت زباله می‌انداختند این کاغذ را برداشته و با سوءاستفاده از اطلاعات داخل آن اقدام به خالی کردن حساب طعمه‌‌هایش کرده است.
رئیس پلیس فتای تهران گفت: ‌همچنین مرد تبهکار با نزدیک شدن به مالباخته هنگام تعویض رمز اول کارت خود رمز جدید را حفظ کرده و با توجه به اینکه بانک اقدام به درج رمز اول و دوم کارت درون کاغذ کرده بود، وی نیز با سوءاستفاده از این خلأ در فرصتی مناسب اقدام به خالی کردن حساب مالباختگان از طریق برداشت اینترنتی کرده بود. سرهنگ کاکوان با اشاره به تشکیل 10 پرونده مشابه و اعتراف‌های متهم اظهار کرد: تاکنون برابر اعتراف‌های این مرد از 10 تن از مشتریان این بانک کلاهبرداری صورت گرفته که مجموع مبالغ کلاهبرداری شده 120 میلیون ریال بوده به طوری که از برخی حساب‌ها 500 هزار تومان و از برخی دیگر نیز تا سقف چهار میلیون تومان برداشت انجام شده است.
به گفته رئیس پلیس فتای تهران این مرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
وی با اشاره به اقدام این بانک در درج رمز اول و دوم کارت در برگه کاغذ ارائه شده به مشتری افزود: در رایزنی با مسئولان این بانک موضوع را به آنان متذکر شده و از آنان خواستیم پاکت‌های حاوی رمز اول و دوم خود را به شکل جداگانه در اختیار مشتری قرار دهند که این موضوع از سوی مسئولان بانک اصلاح شد.
سرهنگ کاکوان همچنین از مشتریان بانک‌ها و دارندگان کارت‌های عابربانک خواست حتماً موارد ایمنی در این خصوص رعایت کنند و ضمن تعویض دوره‌ای رمزهای عابربانک خود در صورتی که بتازگی اقدام به دریافت کارت عابربانک کرده‌اند پس از تعویض رمز اول کارت خود پاکت حاوی رمز را نزد خود نگه داشته و مقابل دستگاه خودپرداز رها نکنند. وی همچنین با اشاره به این پرونده گفت: در این موارد مالباختگان غافل از اینکه باید رمز اول و دوم درج شده در پاکت را تعویض کنند تنها رمز اول را تغییر داده و پاکت را در همان محل رها می‌کردند، سارق نیز با اطلاع از درج هر دو رمز درون پاکت و با سوءاستفاده از غفلت مشتریان نقشه خود برای خالی کردن حساب آنان اجرا می‌کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
انفجار مین در ایلام پنج کودک را مجروح کرد

فرهیختگان : از روزی که در روستای «نشکاش» مین‌های باقی مانده از جنگ ایران و عراق منفجر شد و منجر به قطع عضو چهار کودک جنوبی شد هنوز یک سال هم نگذشته است که دیروز صبح خبر رسید پنج دانش‌آموز ایلامی به هنگام بازی در منطقه مهران روی مین رفته و به‌شدت مجروح شدند.
چشمان «گشین» که سال گذشته همین روزها به دلیل انفجار همین بمب‌ها نابینا شده بود هنوز تحت درمان است و حالا پزشکان می‌گویند چشمان دو کودک دیگر در حادثه 10 اسفندماه امسال نیز آسیب جدی دیده است.
اتفاق در نزدیکی یکی از مراتع در منطقه «کنجانچم» در منطقه مهران افتاده بود. جایی که یدالله در همان حوالی گوسفندانش را به چرا برده بود. وقتی صدای انفجار مهیب از پشت چادرها به گوش یدالله رسید هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد مین‌های باقی‌مانده از 25 سال پیش پا و دست دو پسرش را هدف قرار داده باشد. هادی از ناحیه پا آسیب‌دیده و امیرمحمد ۹ ساله هم در بیمارستان امام‌خمینی(ره) ایلام تحت درمان است. امیرحسین کلاس پنجم است. محمد و مهدی باباخانی هم در نواحی مختلف بدن دچار سوختگی شده‌اند.


قربانیان در بیمارستان‌های امام خمینی و طالقانی ایلام
حالا حادثه‌دید‌گان در بیمارستان امام خمینی و بیمارستان طالقانی ایلام بستری هستند و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان قول مساعد جهت رسیدگی و مداوا به صورت ویژه داده‌اند.
علی بیرانوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفته است: «این بچه‌ها بعد از پایان ساعت درسی مدرسه اقدام به بازی می‌کنند که مین عمل‌نکرده زمان جنگ تحمیلی در محل بازی آنها منفجر شده و موجب مجروح شدن 5 نفر از آنها می‌شود.» وی با بیان اینکه با اطلاع از این حادثه بلافاصله با همراهی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان در محل حاضر شدیم و مساله را بررسی کردیم، افزود: «مجروحان به سرعت به بیمارستان امام خمینی ایلام جهت مداوا انتقال داده شدند.» مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه به صورت ویژه و مستمر مداوای حادثه‌دیدگان را پیگیری می‌کنیم، تصریح کرد: «حادثه‌دیدگان بیشتر دچار سوختگی شده‌اند.»


گذر زمان این مین‌ها را غیرفعال نخواهد کرد
نه ماجرای انفجار هرچند ماه یک بار مین‌های جنگ ایران و عراق اتفاق جدیدی است و نه کشته و مجروح‌شدن بچه‌های آن مناطق. اما اینکه برای جلوگیری از این حوادث و آسیب‌دیدن گاه‌به‌گاه کودکان این مناطق چه باید کرد هم پرسشی است که بارها مسئولان در پاسخ به آن گفته‌اند منطقه در حال بررسی است. احمد استادنوبری، کارشناس خنثی‌سازی بمب و فرمانده سابق یگان‌های جمع‌آوری‌کننده مین در جنگ تحمیلی در مورد تاریخ انقضای این مین‌ها به فرهیختگان گفت: «اکثر این مین‌ها تاریخ انقضا ندارند و گذر زمان نمی‌تواند آنها را غیرفعال کند.»
وی با بیان اینکه وجود شرایط خاص آب و هوایی می‌تواند تا حدودی در فاسد کردن مین‌های باقی مانده از جنگ تاثیرگذار باشد، افزود: «در خیلی از موارد ورود آب زیاد به ماسوره مین‌ها باعث شده بود مین غیرفعال شود و عمل نکند. یا عوامل خارجی دیگر جوی مانند باران و ایجاد گل‌ولای که باعث گرفتگی ماسوره مین شده و در بعضی موارد آنها را غیرفعال خواهد کرد.» وی تاکید کرد: «آنچه مشخص است گذر زمان نمی‌تواند مین را غیرفعال کند. بنابراین گذر زمان راهکاری برای جلوگیری از حوادث اینچنینی نیست.» این کارشناس خنثی‌سازی بمب همچنین ادامه داد: «کارشناسان و یگان‌های مربوطه در مناطق جنگی به روش‌های دستی و ماشینی مشغول بررسی و خنثی‌سازی مین‌ها هستند. این در حالی است که جست‌وجو در این مناطق فقط به این روش‌ها محدود نیست و محصور‌سازی به شیوه‌های متعدد نیز در این مناطق انجام شده است.» وی در پاسخ به اینکه چرا با اینکه خیلی از این مناطق محصور شده ولی همچنان تعداد قربانیان ناشی از مین زیاد است، ادامه داد: «مین‌ها به سه دسته ضدنفر، ضدتانک و ضدخودرو تقسیم می‌شوند که مین‌های ضدنفر ثقابل جابه‌جایی هستند.» وی ادامه داد: «خیلی از حیوانات این مناطق مخصوصا موش‌های خاکی مین‌های ضدنفر را جابه‌جا می‌کنند و این یکی از دلایلی است که مین‌ها از مناطق خودشان خارج می‌شوند.»


دولت باید حمایت مالی کند
عثمان مزین، وکیل دادگستری و فعال حقوق آسیب‌دیدگان مین، در مورد این حادثه به فرهیختگان گفت: «متاسفانه حوادث ناشی از مین‌های دوران جنگ در چند سال اخیر به‌شدت زیاد بوده و دولت نیز توجهی به خسارات وارده به قربانیان ندارد.» او ادامه داد: «مثلا قربانیان روستای نشکاش که در این منطقه مورد آسیب‌های جدی قرار گرفتند حتی از بیمه خدمات درمانی نیز بهره‌مند نشدند و اکثرشان دچار قطع عضو شده‌اند.» او با بیان اینکه دولت در این مورد حتما باید توجه بیشتری داشته باشد، ادامه داد: «حداقل کاری که دولت می‌تواند انجام بدهد این است که برای جبران این خسارات، از لحاظ مالی حمایت بیشتری از قربانیان این حوادث داشته باشد.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شش زندانی کرد اهل سنت در ایران اعدام شدند

شش زندانی کرد اهل سنت در زندان رجایی‌شهر اعدام شدند. این شش زندانی پیش از انتقال به قرنطینه جهت اجرای حکم اعدام اعتصاب غذا کرده بودند. خواست آنها لغو حکم اعدام و رسیدگی مجدد به پرونده‌هایشان بود.
به گفته منابع خبری حقوق بشری، بامداد روز چهارشنبه (۱۳ اسفند/ ۴ مارس) شش زندانی سنی مذهب به نام‌های حامد احمدی، جهانگیر و جمشید دهقانی، کمال مولایی، صدیق محمدی و هادی حسینی در زندان رجایی‌شهر اعدام شدند.
محمود بهزادی راد، ‌وکیل برادران دهقانی، در گفت‌وگو با دویچه‌وله خبر اعدام هر شش نفر را تایید کرد. به گفته این وکیل دادگستری، اجساد جهانگیر و جمشید دهقانی به خانواده‌شان تحویل داده شده است.
هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نیز در گزارشی به نقل از یکی از بستگان حامد احمدی گزارش داد که ماموران به خانواده این زندانیان گفته‌‌اند که حکم اعدام اجرا شده و اجساد را می‌توانند در قبرستان "بی‌بی سکینه" تحویل بگیرند.
حامد احمدی، جهانگیر و جمشید دهقانی و کمال مولایی متهم به قتل ماموستا "ملا محمد شیخ‌الاسلام" یک روحانی ارشد سنی هستند که با حکومت ایران روابط نزدیکی داشته است.
ملا محمد، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بود که در شهریور ماه سال ۱۳۸۸ در سنندج توسط افراد ناشناس هدف حمله قرار گرفت و کشته شد. اما این چهار نفر گفته بودند که بازداشت آنها چند ماه پیش از انجام این ترور توسط نیروهای امنیتی به اتهام "تبلیغ و ترویج مذهب سنت" صورت گرفته است.
در دی ماه سال ۱۳۹۱ شش متهم دیگر این پرونده به نام‌های بهرام احمدی، کیوان زند کریمی، هوشیار محمدی، محمدظاهر بهمنی، اصغر رحیمی و بهنام رحیمی در زندان رجایی‌شهر اعدام شدند.
پیش از این سازمان عفو بین‌الملل گفته بود که در روند محاکمه این افراد معیارهای بین‌المللی محاکمه عادلانه در نظر گرفته نشده و آن‌ها در جریان دادگاه از داشتن وکیل محروم بوده‌اند. این گزارش همچنین مدعی است که متهمان در زمان بازجویی، شکنجه شده‌اند.
صدیق محمدی و هادی حسینی نیز که روز چهار‌شنبه حکم اعدام‌شان اجرا شد، در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهام هواداری از گروه‌های سلفی محکوم شده بودند. این دو نفر خرداد ماه ۱۳۸۸ در سنندج بازداشت و به تهران منتقل شده بودند.
پیش‌تر این شش زندانی در اعتراض به "عدم رعایت اصل تفکیک جرائم" و نیز "صدور حکم اعدام" دست به اعتصاب غذا زده بودند. به گفته نزدیکان این شش نفر، خواسته آنها لغو حکم اعدام و رسیدگی مجدد به پرونده‌هایشان بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دزدی‌های میلیاردی از خانه دختران پولدار

ایران : پسر و یک دختر جوان که به عنوان خواستگار، دختران پولدار را اغفال کرده و پس از رفت و آمد به خانه آنان در فرصت‌ مناسب اقدام به دزدی‌های میلیاردی می‌کردند، بازداشت شدند.
27 شهریورماه سال 93 از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 وقوع سرقت از یک خانه به کلانتری 101 تجریش اعلام شد.
با حضور مأموران در محل سرقت در خیابان قیطریه و انجام تحقیقات مشخص شد دزدان اقدام به سرقت بیش از 2 میلیارد تومان اموال خانه از قبیل طلا و جواهرات، ده‌ها سکه طلا، چند دستگاه گوشی تلفن همراه و... کرده‌اند.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت خانه و به دستور شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه یک تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. مالباخته پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: با تمامی اعضای خانواده به یکی از شهرهای شمال کشور سفر کرده بودم و پس از بازگشت متوجه سرقت مقدار زیادی از وسایل داخل خانه شدم. کارآگاهان اطمینان پیدا کردند دزدان با اطلاع از نبودن مالباخته و اعضای خانواده، به محل سکونت آنها مراجعه کرده و بدون هرگونه تخریب در ورودی وارد ساختمان شده و سرقت خود را انجام داده‌اند.
باتوجه به دلایل و شواهد به‌دست آمده مبنی بر داخلی بودن نوع سرقت، تحقیقات درخصوص اعضای خانواده مالباخته و افراد مرتبط با آنها در دستور کار قرار گرفت.
با اطلاعات به‌دست آمده از مالباخته و اعضای خانواده ایشان مشخص شد جوانی به‌نام حامد چندی پیش با دختر مالباخته آشنا شده و به وی پیشنهاد ازدواج داده است و حتی با اعضای خانواده‌اش جهت انجام خواستگاری آمده‌اند. مالباخته درخصوص هویت حامد به کارآگاهان گفت: «چندی پیش متوجه شدم جوانی به دخترم پیشنهاد ازدواج داده است و بر این موضوع پافشاری دارد. برای آشنایی از این جوان دعوت کردم و ایشان نیز به‌نام آقای «حامد» همراه خواهرش (یک خانم جوان حدوداً 30 ساله) به خانه ما مراجعه کردند؛ ایشان مدعی بود پسر یکی از کارخانه‌داران سرشناس هستند که در حال حاضر پدر و مادرشان در تهران سکونت نداشته و به همین علت و برای آشنایی نخست، همراه خواهرش برای خواستگاری آمده است. زمانی‌که درخصوص محل سکونت‌شان در تهران سؤال کردم، عنوان کرد پدرشان یک واحد آپارتمان در شهرک غرب – خیابان درختی برای ایشان خریداری کرده است و در حال حاضر نیز در آنجا زندگی می‌کند. بنده حتی برای بررسی موضوع، یک جلسه نیز به این خانه در خیابان درختی مراجعه کردم و متوجه شدم ایشان در این محل زندگی می‌کنند.»
مالباخته در ادامه گفت: «دقیقاً از روزی که سرقت انجام شد، از «حامد» هیچ خبری نداریم و تصور می‌کنم که ایشان به محل سکونت پدر و مادرشان مراجعه کرده باشند.»
با توجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص «حامد»، کارآگاهان به محل زندگی وی در خیابان درختی مراجعه و اطلاع پیدا کردند که واحد مسکونی مورد ادعای حامد درخصوص مالکیت آن، واحدی استیجاری بوده که همزمان با سرقت از خانه مالباخته، از سوی وی تخلیه شده است.
در ادامه رسیدگی به پرونده، محل سکونت خانواده حامد (23 ساله) در منطقه سه راه آذری شناسایی و در تحقیقات از اعضای خانواده وی مشخص شد که حامد از حدود یک سال پیش و پس از آشنایی با خانم جوانی که حامد قصد ازدواج با وی را داشته است و در حالی که با مخالفت شدید خانواده‌اش مواجه شده بود، با آنها قطع رابطه کرده و در حال حاضر نیز از وی هیچ اطلاعی ندارند. همچنین بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار نشان داد وی پیش از این نیز یک بار به اتهام سرقت دستگیر و روانه زندان شده است.
همزمان با رسیدگی به پرونده سرقت دو میلیارد تومانی در خیابان قیطریه، با بررسی پرونده سرقت‌های مشابه مشخص شد دو مالباخته دیگر نیز به همین شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته (به ارزش تقریبی 450 میلیون تومان برای هر دو پرونده) و در این پرونده‌ها نیز همزمان با انجام سرقت از خانه‌ها، خواستگار دختر مالباختگان که در تمامی آنها پسر یک کارخانه‌دار بوده ناپدید شده است. در تمامی این سرقت‌ها، خانم جوانی تحت عنوان «خواهر خواستگار» حضور داشته و خود خواستگار نیز مدعی داشتن خانه در منطقه شهرک غرب و... بوده است.
با توجه به شباهت پرونده‌های سرقت مناطق قیطریه، نارمک و دهکده المپیک، تصاویر حامد به دو مالباخته دیگر نشان داده شد؛ یکی از مالباختگان، حامد را به عنوان خواستگار دختر خود معرفی کرد اما دختر مالباخته دیگر وی را نه به‌عنوان خواستگار بلکه به‌عنوان یکی از بستگان خواستگارش مورد شناسایی قرار داد.
باتوجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص حضور دومین خواستگار قلابی در پرونده، تصاویر این شخص استخراج و با انجام تحقیقات از خانواده حامد، این شخص به‌نام «فرشید» 20 ساله و به‌عنوان یکی از بستگان حامد مورد شناسایی قرار گرفت.
با توجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص «فرشید»، کارآگاهان به محل سکونت وی مراجعه و در ادامه تحقیقات اطلاع پیدا کردند فرشید نیز همانند حامد از محل سکونت خود متواری شده است.
تحقیقات برای دستگیری فرشید و حامد در دستور کار قرار داشت تا اینکه کارآگاهان پایگاه یکم اطلاع پیدا کردند فرشید همراه تعدادی از دوستانش و برای تفریح به یکی از شهرهای شمالی کشور رفته است، با به‌دست آمدن اطلاعات جدید و با انجام اقدامات پلیسی، فرشید شامگاه 12 بهمن‌ماه گذشته هنگام بازگشت به تهران دستگیر شد.
با دستگیری فرشید، بلافاصله تحقیقات آغاز شد و در حالی‌که فرشید چاره‌ای جز اعتراف نداشت صراحتاً به همدستی با حامد اعتراف و دیگر عضو پرونده به‌نام سمیرا (31 ساله) را نیز معرفی کرد.
با اعترافات به‌دست آمده از فرشید، حامد و سمیرا نیز 5 ساعت بعد – یک بامداد - و در منطقه سعادت‌آباد دستگیر شدند و در بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیر زیادی اموال سرقتی و همچنین یک خودروی جنسیس مدل 2010 کشف شد.
حامد در اعترافات خود صراحتاً عنوان کرد با قسمتی از پول‌های به‌دست آمده از سرقت‌ها اقدام به خرید این خودرو کرده و این در حالی است که بنا بر اظهارات مالباختگان و همچنین اعترافات متهم، حامد در زمان انجام اقدامات متقلبانه جهت جلب اعتماد شکات و مالباختگان، از یک خودروی پژو 206 مدل SD مشکی استفاده کرده و خودروی جنسیس، اخیراً و پس از انجام سرقت خیابان قیطریه خریداری شده است.
علاوه بر کشف مقادیر متنابهی از انواع اموال مسروقه (سکه‌های طلا، البسه، وسایل برقی و الکترونیکی و...)، کارآگاهان موفق به کشف دو کارت ملی مجعول متعلق به حامد شدند که تاریخ تولد متهم در یکی از آنها به سال 1361 و در دومی به سال 1366 درج شده است. حامد درخصوص این دو کارت ملی نیز به کارآگاهان گفت بدین شیوه و شگرد سن خود را بالاتر از سن واقعی خود نشان می‌داد. حامد درخصوص نحوه آشنایی خود با سمیرا گفت: حدود یک سال پیش و در تصادف رانندگی با وی آشنا و پس از مدتی به او علاقه‌مند شده و قصد ازدواج با وی را داشته است اما خانواده‌اش با این وصلت مخالفت کرده‌اند.
«سمیرا» نیز درخصوص مشارکت در سرقت‌ها در باجویی‌ها گفت: پس از جدایی از همسرم و آشنایی با حامد، به خاطر علاقه‌ای که به حامد داشتم، تصمیم گرفته در سرقت‌ها با حامد و فرشید همکاری و مشارکت داشته باشم.
سرهنگ کارآگاه رحیم فرزام، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: از تمامی شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد فریب افراد، کلاهبرداری یا سرقت بویژه سرقت خانه قرار گرفتند، دعوت می‌شود جهت شناسایی متهمان و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در اتوبان صدر (مسیر شرق به غرب) – ابتدای خیابان قلندری شمالی مراجعه کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اجرای نخستین حکم قصاص چشم در ایران - یک چشم قصاص شد، ۲ چشم مهلت گرفت

۲ مرد جوان که در ماجراهای جداگانه روی ۲مرد اسید پاشیده بودند، صبح دیروز در زندان رجایی‌شهر آماده اجرای حکم شدند.
یکی از آنان قصاص شد و پزشکان یکی از چشمانش را تخلیه کردند ولی دومین نفر توانست برای 2‌ماه مهلت بگیرد.اولین پرونده اسیدپاشی به انتقام‌جویی خانوادگی در قم بر‌می‌گردد که سال 88 اتفاق افتاد.
در این ماجرا مردی به‌دلیل اختلافاتی که با همسرش داشت، قربانی اسیدپاشی شد. خواهر همسر این مرد مردی را برای انتقام‌جویی اجیر کرد و او در اقدامی هولناک مقدار زیادی اسید روی مرد جوان پاشید و 2چشم او را نابینا کرد. به‌دنبال این حادثه مرد اسیدپاش دستگیر و با رأی دادگاه به قصاص چشم محکوم شد.
از آنجا که امکانات اجرای حکم قصاص در قم مهیا نبود، این پرونده با صدور نیابت قضایی به دادسرای امور جنایی تهران فرستاده و این مرد صبح دیروز به زندان رجایی‌شهر منتقل شد تا قصاص شود. درحالی‌که متخصصان پزشکی قانونی تجهیزات خاصی را مهیا کرده بودند بعد از انجام مقدمات قانونی یکی از چشمان مرد اسیدپاش تخلیه شد اما با نظر قربانی حادثه تخلیه دومین چشم او به 6‌ماه دیگر موکول شد.
به این ترتیب اگر مرد اسیدپاش نتواند تا 6‌ماه دیگر رضایت شاکی را جلب کند، چشم دیگرش نیز قصاص خواهد شد. اما دومین جوانی که قرار بود قصاص شود 9سال قبل روی جوانی به نام داوود روشنایی اسید پاشید و یک چشم وی را نابینا کرد. این ماجرا به روز دوم آبان‌ماه سال 84 برمی‌گردد. در آن روز جوانی به نام حمید در منطقه مجیدیه روی داوود اسید پاشید و باعث نابینا شدن چشم چپش، از بین رفتن لاله گوش راستش و وارد شدن صدمات زیادی به صورت و گردنش شد.
هرچند این قربانی اسیدپاشی تلاش‌هایی را برای مداوا انجام داد اما هزینه‌های سنگین مانع از ادامه روند درمانی شد. از سوی دیگر داوود در جریان محاکمه جوان اسیدپاش خواستار قصاص او شد و قضات شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران نیز به قصاص یک چشم جوان اسیدپاش رأی دادند. به این ترتیب صبح دیروز داوود به زندان رجایی‌شهر رفت تا این حکم را شخصا اجرا کند اما در آخرین لحظات منصرف شد و اجرای حکم را به 2‌ماه دیگر موکول کرد.
او در این‌باره به خبرنگار همشهری گفت: بعد از انجام مقدمات حمید را روی تختی خواباندند و می‌خواستند او را بیهوش کنند اما در همان لحظه پدر حمید وارد شد و از من مهلت خواست. من هم چون از سادات هستم به احترام حضرت زهرا(س) به حمید مهلت دادم تا 2‌ماه دیگر هزینه درمان چشمم را تأمین کند. در غیر این صورت حکم را اجرا خواهم کرد. وی ادامه داد: من اصلا حمید را نمی‌شناختم و نمی‌دانم او چرا این کار را با من کرد. هرچند سلامتی‌ام دیگر به من باز‌نمی‌گردد اما اگر هزینه‌های درمانم تأمین شود حمید را می‌بخشم. من از هیچکس کمکی نمی‌خواهم. خواسته من فقط از دولت است که نیم نگاهی هم به قربانیان اسیدپاشی داشته باشد و از ما حمایت کند. من 30ساله هستم و از 21سالگی خانه‌نشین شده‌ام. در خانه اخبار مربوط به اسیدپاشی را دنبال می‌کنم و روی این خبرها حساس هستم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 52 از 130:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  129  130  پسین » 
گفتگوی آزاد

The sad news from Iran | اخبار تاسف بار از ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA