ارسالها: 24522
#2,391
Posted: 15 Aug 2016 00:31
پنج
- کارگردان : عباس کیارستمی
- تهیه کننده : علیرضا شجاع نوری ، ماکوتو اودا
- مجری طرح : ماکو تایدا
- مدیر تولید : شهره گلپریان
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۷۸ دقیقه
پنج عنوان فیلمی ایرانی ساخته عباس کیارستمی است که در سال ۲۰۰۳ میلادی ساخته شد. این فیلم دربرگیرندهٔ پنج نما است که هرکدام به طور متوسط دارای زمانی در حدود ۱۶ دقیقه هستند.
همه نماها در شهر خیخون در استان آستوریاس اسپانیا گرفته شدهاند و چهار نما از آنها به طور کلی با دوربین ثابت فیلمبرداری شدهاند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,392
Posted: 15 Aug 2016 00:31
پنج عصر

- کارگردان سمیرا مخملباف
- تهیهکننده سیامک علاقهبند
- نویسنده محسن مخملباف (رمان)
- سمیرا مخملباف (فیلمنامه)
- بازیگران عاقله رضایی
- عبدالغنی یوسف زای
- مرضیه امیری
- موسیقی محمدرضا درویشی
- فیلمبرداری ابراهیم غفوری
- سمیرا مخملباف
- تدوین محسن مخملباف
- مدت زمان
- ۱۰۵ دقیقه
- کشور ایران
- فرانسه
- زبان فارسی دری
پنج عصر فیلمی به کارگردانی سمیرا مخملباف محصول سال ۲۰۰۳ میلادی است.
عکاسی این فیلم را میثم مخملباف به عهده داشته است.
خواهر ۱۴ ساله سمیرا، حنا مخملباف فیلمی از مراحل انتخاب بازیگر و مراحل پیش از تولید این فیلم با عنوان لذت دیوانگی نیز ساخته است.
پنج عصر پس از فیلمهای سیب (۱۳۷۴) و تخته سیاه (۱۳۷۸) سومین فیلم بلند سمیرا مخملباف است که موفق شد جایزه هیأت داوران جشنواره کن (۲۰۰۳) و نیز جایزهٔ کلیسای جهانی این جشنواره را برای او به ارمغان آورد.
داستان فيلم در مورد دختري به نام نقره است كه پدري متعصب با انديشه اي طالباني دارد و در جامعه اي كه زن را تنها در پستوي خانه مي خواهد و كمترين حق حيات انساني و اجتماعي را براي او قائل نيستند، مي خواهد رئيس جمهور افغانستان شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,393
Posted: 15 Aug 2016 00:31
تارا و تب توت فرنگی
- کارگردان سعید سهیلی
- نویسنده سعید سهیلی
- مجید مولایی
- بازیگران کتایون ریاحی
- لادن مستوفی
- لادن طباطبایی
- رامبد شکرآبی
- پژمان بازغی
- موسیقی ستار اورکی
- فیلمبرداری حسین ملکی
- تدوین کاوه ایمانی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۱۰۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
تارا و تب توت فرنگی فیلمی به کارگردانی سعید سهیلی و نویسندگی سعید سهیلی، مجید مولایی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
تارا به اصرار همسر رزمنده اش فرهاد، به مناسبت انتشار اولين كتابش «تب توت فرنگي» از همه كساني كه نامشان در اين كتاب برگرفته از خاطرات واقعي تارا آمده، دعوت مي كند تا با هم جشن بگيرند. همان شب در جريان جشن، پس از ورود ناشناسي به خانه آنها صداي شليك مي آيد، فرهاد كشته و تارا نيز به شدت زخمي مي شود. پليس بهترين سرنخ را همان كتاب تارا مي داند و از همه كساني كه نامشان در كتاب آمده تحقيق مي كند. سيمين، ترانه دوست صميمي تارا را پيدا مي كند و پيشنهاد مي كند تا كتاب را بخواند. تارا كتاب را تقديم به دوستش روژين كرده است. ترانه با خواندن كتاب گذشته را به خاطر مي آورد. اين كه آنها ـ تارا و روژين و او ـ دوستان صميمي همديگرند، اما روژين كه مجبور است تن به ازدواجي ناخواسته بدهد درست در روز ازدواجش توسط عوامل پسرخاله اش جلال دزديده مي شود. از آن سو ترانه، تورج برادرش را به ياد مي آورد كه خواستگار سمج تارا است، اما تارا به فرهاد، رزمنده اي كه دوست برادر شهيدش محمود است، علاقه دارد. در زمان حال و در مراسم تدفين فرهاد، امير شوهر ترانه به ديدن او مي آيد و معلوم مي شود آنها با داشتن يك دختر پنج ساله به نام غزاله، متاركه كرده اند و امير اصرار دارد كه آنها دوباره با هم زندگي كنند. از سوي ديگر پليس به تورج مشكوك است، زيرا سال ها قبل تارا به خواستگاري تورج جواب منفي داده، اما خودش به خواستگاري فرهاد رفته و نهايتاً با او ازدواج كرده است. نسرين گذشته را به خاطر مي آورد كه تورج چگونه در يكي از روزها به مقر زنان رزمنده آمده تا از تارا انتقام بگيرد، اما نهايتاً دست به خودزني مي زند و باز در زمان حال وقتي ترانه و سيمين به محل كار تورج مي روند متوجه مي شوند كه او توسط پليس دستگير شده است. همكارش مي گويد حيف كه تورج در زمان جنگ و در اسارت توانايي حرف زدنش را از دست داده و گرنه تعريف مي كرد كه او سردار را نكشته است. چند شب بعد غزاله توسط شخصي از ماشين پدرش امير دزديده مي شود و رباينده، امير را تهديد مي كند كه مي تواند انتخاب كند كه يا چشم هاي او كور شود يا چشم هاي دخترش غزاله. از طرفي رباينده به ترانه زنگ مي زند و به او مي گويد حالا زماني است كه او بايد به ماهيت واقعي امير كه نام مستعار شهاب را دارد پي ببرد. ترانه كه به امير معترض است و به ترانه مي گويد كه شوهر روژان كسي است كه چشمان فرهاد را كور كرده و حالا هم قصد كشتن او را دارد. نسرين كه از زبان ترانه نام روژان را مي شنود، باز گذشته و روز دستگيري روژان به جرم جاسوسي براي عراقي ها را به ياد مي آورد و اين كه چگونه چند روز بعد عوامل جلال به قرارگاه حمله مي كنند تا روژان را نجات دهند، اما او كه در مواجهه با تارا معناي زندگي را فهميده از رفتن امتناع مي كند و نهايتاً كشته مي شود. جلال با اين تصور كه زنش در قرارگاه و توسط فرهاد كشته شده چشمان او را كور مي كند ولي بعد براساس كتاب تارا پي مي برد كه قاتل روژان شهاب بوده است. در زماني كه قرار مي گذارد غزاله را به او تحويل دهد و چشمانش را كور كند، امير باز او را گول مي زند و تأكيد مي كند روژان زنده است و جلال مي تواند با موبايل با او صحبت كند. اما موبايل در دست جلال منفجر و او كشته مي شود. ترانه كه در جريان همه وقايع قرار گرفته، با نفرت مي گويد كه ديگر نمي تواند امير را تحمل كند. امير هم كه نمي تواند او را بكشد نهايتاً خودش را از بالاي برج پرتاب مي كند. از طرفي ديگر تارا با به ياد آوردن فرهاد در بيمارستان مي ميرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,394
Posted: 15 Aug 2016 00:32
تب
- کارگردان رضا کریمی
- تهیهکننده عزتالله جامعیندوشن
- نویسنده رضا کریمی
- بازیگران امین حیایی
- حمید فرخنژاد
- سعید پورصمیمی
- لعیا زنگنه
- حدیث فولادوند
- شیرین بینا
- محمد قدیمی خو
- فرهاد صفاخو
- فلور نظری
- خسرو خانمحمدی
- محمدرضا جامعی
- مژگان ربانی
- بهناز حوری
- داریوش ارجمند
- محمود جعفری
- امیرحمزه گرجینژاد
- موسیقی سعید انصاری
- فیلمبرداری اصغر رفیعیجم
- تدوین داریوش آشوری
- توزیعکننده شکوفا فیلم
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
تب فیلمی به کارگردانی و نویسندگی رضا کریمی و تهیهکنندگی عزتالله جامعیندوشن محصول سال ۱۳۸۲ است. این فیلم در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۸۱ شروع به فیلمبرداری شد.
مهران، فرزند جوان خانواده اي مذهبي، به رغم مخالفت خانواده و به خصوص پدرش با ترانه كه به اصول اخلاقي خانواده پاي بند نيست، ازدواج كرده است. پدر مهران كه از سفر شمال بازگشته اعلام مي كند براي مداواي بيماري اش قصد سفر به خارج از كشور را دارد و با مهران كه براي خداحافظي نزد او آمده برخورد سردي مي كند و باز تذكر مي دهد كه ترانه همسر مناسب او نيست و تأكيد مي كند وصيت نامه اش را نوشته است. ترانه كه از وجود گاوصندوق پدر مهران در ويلاي شمال او خبر دارد، به نادر كه قبلاً با او رابطه داشته و آدم خلافكاري است و اينك با يك طراح لباس نامزد شده، پيشنهاد مي كند گاوصندوق را باز كنند و مهران را نيز راضي مي كند كه او به اين ترتيب سهم خودش را از ميراث پدر بردارد. مهران كه ابتدا با اين نقشه مخالف است، وقتي نسخه اي از وصيت نامه پدرش را مي بيند و درمي يابد كه از ارث محروم شده، رضايت مي دهد. ويلا سرايداري پير و كنجكاو دارد كه مانع كار آنهاست. از طرفي ديگر تلاش نادر براي بازكردن در گاوصندوق بي ثمر مي ماند و آنها به سراغ يك آهنگر مي روند. وقتي آهنگر پي به قضيه مي برد طلب سهم مي كند و بر اثر درگيري با مهران كشته مي شود و نادر و مهران جسدش را به دريا مي اندازند. نادر كه جريان سرقت را با دو نفر از دوستانش در ميان گذاشته و قصد داشته پس از باز كردن گاوصندوق به كمك آنها مهران و ترانه را قال بگذارد، با هم دستانش درگير مي شود. اين دو نفر، همه و از جمله دختر سرايدار را گروگان مي گيرند، اما پس از بازشدن گاوصندوق معلوم مي شود هيچ چيز در آن نيست. سرايدار با ديدن دوستان نادر گمان مي كند آنها دزدان گاوصندوق هستند. همسايه ها را خبر مي كند و آن دو فرار مي كنند. صبح روز بعد نادر به تنهايي به تهران مي رود و به نظر مي رسد مهران نيز ديگر تحمل زندگي با ترانه را ندارد، زيرا تنها كنار جاده به انتظار اتومبيل مي ايستد در حالي كه آن سوي جاده نيز ترانه كه حال طبيعي ندارد، ايستاده است.
جشنوارهها
فیلم تب در هشتمین دوره جشن خانه سینما در بخش بهترین طراحی هنری (خسرو خورشیدی) کاندیدای دریافت جایزه بود
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,395
Posted: 15 Aug 2016 00:32
جنایت

- کارگردان : محمدعلی سجادی
- دستیار اول کارگردان : محمد آهنگرانی
- بازیگران : جمشید هاشم پور ، میترا حجار ، شهرام حقیقت دوست ، مهدی میامی
- ، امیر جعفری ، معصومه میرحسینی ، آزیتا لاچینی
- منشی صحنه : معصومه میرحسینی
- نویسنده : محمدعلی سجادی
- تهیه کننده : حسن توکل نیا
- مدیر فیلمبرداری : حسین ملکی
- دستیار اول فیلمبردار : ابراهیم عزت خواه
- گروه فیلمبرداری : محمد حیدری ، علیرضا زندی ، احمدرضا اکبری
- سینه موبیل : محمدحسین حسین زاده
- عکس : عبداله عبدی نسب
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۹۲ دقیقه
سیاوش پس از سرقت و قتل یکی از دوستانش که خواستگار خواهرش هم بوده، در محل جنایت با مهتاج که نظافتچی است، روبرو می شود ولی نمی تواند او را بکشد. او مدام با کابوس ناشی از جنایت دست و پنجه نرم می کند و کمک های دوستانش جواد و رحیم و دختر صاحبخانه را هم که دل بسته اوست نمی پذیرد. بازپرس ابراهیمی که از دوستان رحیم است به او شک می کند ولی قصد دارد به شکل دوستانه به او نزدیک شود. در این میان تماسی از یک ناشناس که تهدید می کند همه چیز را می داند، سیاوش را آشفته تر می کند. او به مهتاج شک می کند و با تعقیب او پی می برد علاوه بر کار نظافت، برای اداره خانواده اش، خودفروشی می کند. تعقیب مهتاج، سیاوش را به گورستانی خلوت می کشاند، اما باز هم نمی تواند مهتاج را بکشد، ولی مهتاج با چاقوی سیاوش خودزنی می کند. سیاوش که به مهتاج علاقه مند شده او را به بیمارستان می رساند و ساک حاوی اموال مسروقه را در خانه مهتاج پنهان می کند. مهتاج نجات می یابد و در حالی که به نظر می رسد آنها زندگی جدیدی را آغاز می کنند، سرپرست نظافتچی ها که سیاوش را تهدید کرده بود، ماجرا را لو می دهد. سیاوش در حضور مهتاج، خانواده او و بازپرس ابراهیمی به جنایت اعتراف می کند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,396
Posted: 15 Aug 2016 00:32
جوان ایرانی در خانه خدا

- کارگردان داریوش بابائیان
- تهیهکننده منوچهر زبردست
- نویسنده بهروز خلجی
- داریوش بابائیان
- بازیگران کیمیا باباییان
- کاملیا باباییان
- آرش علیپور
- بابک نوری
- شراره دولت آبادی
- موسیقی آندره آرزومانیان
- فیلمبرداری کیان باباییان
- تدوین آرش معیریان
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۹۶دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
جوان ایرانی در خانه خدا فیلمی به کارگردانی داریوش بابائیان و نویسندگی بهروز خلجی، داریوش بابائیان ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
جوان ايراني، تنها داراي تكليف نيست، بلكه آن ها حقوقي متناسب با شأن و جايگاه خويش دارند. داستان روايت دو خواهر است كه به دليل فضاي سرد و بي روح مادي و ماشيني زندگي امروز در مناسبات روزمره زندگي خود دچار سردرگمي اند. پدر خانواده نيز با وجود دوري از خانه به سبب كار در سكوي نفتي همواره در فكر آينده فرزندان است. اما خبري به پدر مي رسد كه راه ديگري را براي رسيدن به فرداي بهتر مشخص مي كند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,397
Posted: 15 Aug 2016 00:33
چند تار مو
- کارگردان ایرج کریمی
- سینا سلیمی
- تهیهکننده ایرج کریمی
- نویسنده ایرج کریمی
- بازیگران بهناز جعفری
- فریبا کامران
- افسانه چهره آزاد
- نگار جواهریان
- الهه گلپری
- موسیقی سینا سلیمی
- فیلمبرداری محمدرضا سکوت
- تدوین ایرج کریمی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۸۳دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
چند تار مو فیلمی به کارگردانی ایرج کریمی، سینا سلیمی و نویسندگی ایرج کریمی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
مادر مهندس پيرزاد در مكالمه ي تلفني با هما متوجه مي شود كه او از همسرش پژمان جدا شده، به هما اطلاع داده مي شود پسرش بهزاد در درگيري هاي دانشجويي دستگير شده و او راه چاره اي را جست و جو مي كند. پژمان به همراه پسرش سپنتا و زني به نام بيتا عازم شمال است. سيما خواهر هما كه كارشناس محيط زيست است در سفر كاري به سر مي برد و مهندس پيرزاد با برادرش به شكار مشغول است. واكنش سيما در قبال دستگيري بهزاد، واداشتن هما به تماس با پژمان است. تماس تلفني ميان هما و پژمان، سفر او را ناتمام مي گذارد و او به همراه بيتا و سپنتا به تهران بازمي گردند. مهندس پيرزاد كه به هما تمايل دارد، سعي مي كند به هر بهانه اعتماد و توجه او را جلب كند، اما واكنش جدي هما و پيش كشيدن موضوع همسر پيرزاد كه در كانادا زندگي مي كند، باعث ختم غائله مي شود. سيما در آستانه ي ازدواج با سعيد قرار دارد و بيش از همه به هما نزديك است. پگاه كه ادعا مي كند دوست و همكلاسي بهزاد است با هما تماس مي گيرد و برايش شعر مي خواند. هما در بحران موجود، با شيرين تماس مي گيرد تا از نفوذ شوهرش براي آزادي بهزاد استفاده كند. شيرين ناگهان خبردار مي شود كه پسرش در يك آرايشگاه دستگير شده، از اين رو با هما تماس مي گيرد و از او مي خواهد كه از طريق مادرش اقدام كند. مادر هما كه او و سيما را طرد كرده، با بي تفاوتي از موضوع مي گذرد و هما كه از نيت مهندس پيرزاد آگاه است، مجبور مي شود از اعتبار او براي آزادي بهزاد استفاده كند. بيتا در اقدامي ناگهاني با هما تلفني صحبت مي كند و با او قرار مي گذارد تا به واسطه ي يكي از آشناهايش زمينه ي آزادي بهزاد را فراهم كند. پيش از اين ديدار، سرنشين ديوانه ي يك موتور سيكلت، گوشي هما را مي ربايد و بيتا را مضروب مي كند. در پايان پژمان كه از رابطه ي هما و بيتا آگاه شده با دوست پزشكش تماس مي گيرد تا به ياري هما بشتابد كه در بيمارستان بستري است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,398
Posted: 15 Aug 2016 21:37
خانه ای در شن
- کارگردان : اردشیر افشین راد
- نویسنده : شعله شریعتی
- بازیگران : سیاوش طهمورث ، یکتا ناصر ،
- سوگل خسروی ، معصومه آقاجانی ، فریدون محرابی
- مونا بانکی پور ، سام درخشانی
- مجری طرح : هادی انبارداری
- مدیر تولید : هادی انبارداری
- فیلمبردار : رحیم بشارت
- تدوین : علی خوب بخت
- مدیر صحنه : بابک طویلی
- طراح لباس : مهرنوش الفتی
- صدابردار : رضا اردلان نسب ، مجتبی برهانی زاده
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۹۰ دقیقه
خانه ای در شن فیلمی به کارگردانی اردشیر افشین راد ساخته سال ۱۳۸۲ است .
بيات مديرعامل يك شركت به دليل اختلاف از همسرش جدا مي شود و دخترش سارا پيش او زندگي مي كند او با زني به نام سرور ازدواج مي كند كه اين زن نيز از ازدواج قبلي اش دختري به نام يلدا دارد. بيات كه تمام زندگي اش محدود به كسب درآمد و پرداختن به رفاه و ماديات شده از زندگي و احوال دخترش غافل است و سارا به خاطر سرخوردگي هايي كه دارد آلوده به اعتياد و مواد مخدر مي شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,399
Posted: 15 Aug 2016 21:39
خبرنگار
- کارگردان : مرتضی آتش زمزم
- نویسنده : مرتضی آتش زمزم
- تهیه کننده : مرتضی آتش زمزم
- بازیگران : مجدی مشموشی ، مایا فوازعبداله
- عبید عون ، ایهاب طالب ، ملک مقداد
- سلما علی ساحلی
- مدیر تولید : مرتضی آتش زمزم
- مدیر فیلمبرداری : سینا اقبال نیک
- تدوین : محمد فضیله
- طراح صحنه و لباس : کریم رناسیان
- آهنگساز : مهران مرادصفوی
- صدابردار : مجتبی آتش زمزم
- صداگذار : گارنیک یادگاریان
- طراح چهره پردازی : نوید بانی
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۷۰ دقیقه
خبرنگار فیلمی به کارگردانی و تهیه کنندگی مرتضی آتش زمزم به سال ساخت ۱۳۸۲ است .
تروریست های فلسطینی را به اطلاع مردم می رساند . چند یبعد در میان تظاهرات فلسظینی ها مجروح می شودو از سوی خانواده دکتر عدنان تحت درمان قرار میگیرد و در این هنگام به اطلاعاتی در مورد قتل برگمن دست پیدا می کند
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,400
Posted: 15 Aug 2016 21:40
خداحافظ رفیق : اپیزود اول

- کارگردان بهزاد بهزادپور
- تهیهکننده سیدسعید سیدزاده
- نویسنده بهزاد بهزادپور
- بازیگران کاوه خداشناس
- کاوه مهدوی
- بابک اسلامی
- جلال خباز
- فرهاد نعمتزاده
- موسیقی سعید شعبانی نژاد
- فیلمبرداری محمدتقی پاک سیما
- تدوین بهزاد بهزادپور
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۱۲۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
خداحافظ رفیق (اپیزود اول) فیلمی به کارگردانی و نویسندگی بهزاد بهزادپور ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
اپیزود اولدر اپیزود اول «خداحافظ رفیق» جانباز شیمیایی به نام مسلم که همسرش او را ترک کرده، با دوستان شهیدش در بهشت زهرا قرار میگذارد. او به همراه دوستان شهیدش با موتور سیکلت از میادین مختلف تهران، مکانها و دوستان محتلف از جمله جانباز قطع نخاعی به نام اصغر در بیمارستان، بازدید میکند و از اصغر میخواهند که زندگی مادی این جهان را رها ساخته و همراه آنان شود. او نیز میپذیرد و همراه آنان به بهشت زهرا بازمیگردد. به هنگام خداحافظی، مسلم که تنها مانده، گریه و زاری میکند و از شهیدان میخواهد که او را نیز با خود ببرند؛ اما ایشان پاسخ میدهند که در این خصوص اجازهای ندارند. مسلم با پافشاری موفق میشود اذن شهادت را اخذ و همراه شهیدان برود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند