ارسالها: 24522
#2,401
Posted: 15 Aug 2016 21:40
خداحافظ رفیق (اپیزود دوم یک لحظه رنگین کمان)

- کارگردان بهزاد بهزادپور
- تهیهکننده سیدسعید سیدزاده
- نویسنده بهزاد بهزادپور
- بازیگران بابک نوری
- محسن شرافتی
- سعید امیرکلایی
- هومن پزشکی
- علی نکته سنج
- موسیقی سعید شعبانی نژاد
- فیلمبرداری محمدتقی پاک سیما
- تدوین بهزاد بهزادپور
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۱۲۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
خداحافظ رفیق (اپیزود دوم) فیلمی به کارگردانی و نویسندگی بهزاد بهزادپور ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
اپیزود دومدر اپیزود دوم (یک لحظه رنگینکمان) یک گروه فیلمبرداری مشغول تصویربرداری از بقایای جنگ هستند که ناگاه دو نوجوان وارد کادر دوربینشان میشوند و تقاضا میکنند تا خاطرهٔ آنها نیز شنیده شود. آنها این تقاضا را میپذیرند. اما به هنگام بازبینی، دو جوان بسیجی را در تصویر نمیبینند. پس از مدتی پلاکهای آن دو را در تفحص یافته و درمییابند این دو نوجوان شهید شده بودند. گروه به هنگام بازگشت بر روی مین رفته و شهید میشوند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,402
Posted: 15 Aug 2016 21:40
خداحافظ رفیق (اپیزود سوم، گل شیشه ای)
- کارگردان بهزاد بهزادپور
- تهیهکننده سیدسعید سیدزاده
- نویسنده بهزاد بهزادپور
- بازیگران مهسا پورغلامی
- نسرین نکیسا
- محمدرضا یوسفی
- محمدرسول محمودی
- مهرداد اکبری
- موسیقی سعید شعبانی نژاد
- فیلمبرداری محمدتقی پاک سیما
- تدوین بهزاد بهزادپور
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۱۲۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
خداحافظ رفیق (اپیزود سوم) فیلمی به کارگردانی و نویسندگی بهزاد بهزادپور ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
- خلاصه داستان :
- اپیزود سوم
- در اپیزود سوم (گل شیشهای) دختر خردسال شهیدی که در مجاورت ایستگاه راهآهن زندگی میکند، در انتظار بازگشت پدر از جبهه با دسته گل به استقبال قطارهایی که رزمندگان را از جبهه به شهرشان بازمیگرداند، میرود. از زبان یکی از رزمندگان میشنویم، هر رزمندهای که از این دختر دسته گلی دریافت کند، شهید میشود. بار آخر که میخواهد دستهٔ گل را به رزمندهای تحویل دهد، پدر شهیدش را مشاهده میکند و این بار دسته گل را به خود او با ز میگرداند. مادر از انتظار طولانی دختر برای بازگشت پدر خسته شده و هر چه به او میگوید که پدرش شهید شده، دختر نمیپذیرد. دختر برای آخرین بار از مادر اجازه میگیرد که این بار نیز به انتظار پدر در ایستگاه بنشیند. قرار میشود در آن سرمای طاقتفرسا، پس از نیم ساعت، مادر او را به همراه خود بازگرداند. اما مادر خواب میماند و دختر در آن سرما، یخ میزند و میمیرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,403
Posted: 15 Aug 2016 21:41
خواب تلخ

- کارگردان محسن امیریوسفی
- تهیهکننده محسن امیریوسفی
- روح اله برادری
- نویسنده محسن امیریوسفی
- بازیگران عباس اسفندیاری
- محسن رحیمی
- دلبر قصری
- یداله انوری
- اصغر کاظمی
- فیلمبرداری بایرام فضلی
- تدوین محسن امیریوسفی
- تاریخهای انتشار
- ۲ آذر ۱۳۹۴
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- خواب تلخ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی محسن امیریوسفی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است. این فیلم در تاریخ ۲ آذر ۱۳۹۴ در سینماهای ایران اکران شد. "خواب تلخ"، از نظر ساختار روایی در سینمای ایران، فیلمی متفاوت و آوانگارد است و امیریوسفی در آن با رویکردی طنزآمیز به شکاف مدرنیته و سنت در جامعۀ ایران پرداخته است.
"خواب تلخ"، داستان مرده شور پیری به نام اسفندیار در شهر قدیمی سده (خمینیشهر فعلی) است که با عزرائیل مواجه می شود. بیشتر ماجراهای این فیلم که در ۱۹ اپیزود روایت می شود، در گورستانی قدیمی و کهنه در شهر سده که بیش از هشتصد سال عمر دارد اتفاق می افتد. همۀ آدمهای فیلم از اسفندیار گرفته تا قبرکن، مردهشور زن و مردی که لباس مرده ها را می سوزانند، نابازیگرند و در نقش واقعی خود ظاهر شدهاند.
جشنواره ها :
"خواب تلخ" حضور موفقی در جشنواره های جهانی داشت و مورد توجه منتقدان بین المللی قرار گرفت. این فیلم نخستین بار در سال ۲۰۰۴ در بخش دو هفتۀ کارگردان های جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد و علاوه بر دریافت جایزۀ نگاه جوان این بخش، نامزد دریافت دوربین طلایی کن هم شد. "خواب تلخ" سپس در بیش از چهل جشنوارۀ بین المللی به نمایش درآمد و برنده جوایزی چون جایزه اسکندر طلایی جشنواره تسالونیکی و جایزه فیپرشی (فدراسیون بینالمللی منتقدین) شد. با این حال، به رغم موفقیت های جهانی اش موفق به دریافت پروانۀ نمایش از وزارت ارشاد نشد و تا قبل از سال ۱۳۹۴، جز در برخی محافل سینمایی به صورت عمومی به نمایش درنیامد
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,404
Posted: 15 Aug 2016 21:41
خواب خاک

- کارگردان سپیده فارسی
- تهیهکننده کیانوش عیاری
- نویسنده سپیده فارسی
- جواد جواهری
- بازیگران رویا نونهالی
- حسین محجوب
- مهدی مرعشی
- محسن سلمانی زاده
- موسیقی اردشیر کامکار
- حسین سمندری
- فیلمبرداری محمدرضا شریفی
- تدوین بونیتا پاپاسناسی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۸۲دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
خواب خاک فیلمی به کارگردانی سپیده فارسی و نویسندگی سپیده فارسی، جواد جواهری ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
در مرز واقعيت و خيال، راننده اي ميانسال و تنها، زني جوان و افسرده در صبح دم بعد از عروسي و نوجواني بي كس در تصادفي هولناك مي ميرند. در حالي كه اين حادثه آغاز زندگي دوباره آنان است تا به دور از سرگشتگي،شكل ديگري از بودن را تجربه كنند. سرانجام آنها در فضايي آميخته از وهم و وجود، هم چون آشناياني ديرين هم ديگر را يافته و به آرامش مي رسند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,405
Posted: 18 Aug 2016 00:46
داستان ناتمام


- کارگردان حسن یکتاپناه
- تهیهکننده محمد نیک بین
- نویسنده حسن یکتاپناه
- بازیگران مزدک تایبی
- مهدی بقاییان
- حمیدرضا نعمت الهی
- فیلمبرداری رضا رخشان
- تدوین حسن یکتاپناه
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۸۴دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
داستان ناتمام فیلمی به کارگردانی و نویسندگی حسن یکتاپناه ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
خلاصه داستان :
یک کارگردان جوان قصد دارد فیلم مستندی از فرار ایرانیان به خارج مرز بسازد....
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,406
Posted: 18 Aug 2016 00:47
دانه های ریز برف

- کارگردان علیرضا امینی
- تهیهکننده علیرضا امینی
- نویسنده علیرضا امینی
- بازیگران محسن تنابنده
- مجید بهرامی
- بهروز جلیلی
- محمد سلطانی
- بیژن مرادی کرمانی
- موسیقی مهرداد نصرتی
- فیلمبرداری تورج اصلانی
- تدوین علیرضا امینی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۷۷دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
دانههای ریز برف فیلمی به کارگردانی و نویسندگی علیرضا امینی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
جواني كه «كله» خطابش مي كنند، به همراه دوست ميان سالش در حاشيه يك معدن زندگي و كار مي كنند. فردي كه با وسيله نقليه، مواد مورد نياز زندگي شان را به آنها مي رساند تنها رابط آنها با دنياي خارج است. «كله» كه يا توانايي صحبت كردن ندارد يا از روي عمد حرف نمي زند، شخصيت درون گرايي است كه مدام از دوستش آزار مي بيند. اتفاق مهمي كه زندگي يكنواخت اين دو را دگرگون مي كند، عبور زني از دوردست است. «كله» كه از پشت بشكه اي شاهد رفت و آمد اين زن است، رفته رفته به او دل مي بندد و اين كار برايش تبديل به برنامه روزانه و ضروري مي شود. در اين شرايط به مرور ميان «كله» و دوستش فاصله مي افتد و دوست «كله» كه متوجه وضعيت تازه همكارش شده، درباره او احساس نگراني مي كند. زن كه ظاهراً معلم روستايي نامعلوم است، هر روز از جاده دوردست مي گذرد. مهمانان ناخوانده «كله» و دوستش، كاركنان تازهوارد معدن هستند كه آرامش حاكم بر زندگي اين دو را به هم مي زنند. در نهايت «كله» مي فهمد كه ديگر آن معلم روستا از آن جاده عبور نمي كند.او در انزواي محض دچار حالتي شبيه جنون مي شود و دوستش كه در اين مدت كمتر با «كله» ارتباط داشته، با مشاهده شرايط ناگوار او به ياري اش مي شتابد و رفتارش كاملاً غمخوارانه و دلسوزانه مي شود. غيبت معلم روستا و بيماري «كله»، پيوند تازه اي بين دو دوست رقم مي زند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,407
Posted: 18 Aug 2016 00:47
دوئل

- کارگردان احمدرضا درویش
- تهیهکننده تقی علیقلیزاده
- حسن رجبعلیبنا
- نویسنده احمدرضا درویش
- بازیگران سعید راد
- پژمان بازغی
- پریوش نظریه
- انوشیروان ارجمند
- پرویز پرستویی
- هدیه تهرانی
- کامبیز دیرباز
- حسین سحرخیز
- وحید رهبانی
- محمد رنجبر
- علی مردانه
- حسین افشار
- نسرین صداقت
- ابوالفضل شاهکرم
- تورج فرامرزیان
- رحمان باقریان
- مهدی ساکی
- شیرین دژآگاه
- عبدالحسین توشه
- محمد عفراوی
- آرش ساربان
- سودابه علیپور
- احمد سرافراز
- حسین مجدزاده
- عباس عساکره
- موسیقی مجید انتظامی
- فیلمبرداری بهرام بدخشانی
- تدوین مصطفی خرقهپوش
- شرکتهای
- تولید
- فرهنگ تماشا
- مدت زمان
- ۱۳۳ دقیقه
- کشور ایران
- زبان زبان فارسی
دوئل فیلمی به کارگردانی و نویسندگی احمدرضا درویش و تهیهکنندگی تقی علیقلیزاده و حسن رجبعلیبنا ساخته سال ۱۳۸۲ است،که در ۲۰ آبان ۱۳۸۳ بر روی پرده سینما رفتهاست. همچنین، این فیلم اولین فیلم سینمایی ایران است که با صدای دالبی دیجیتال ضبط شده است. دوئل یکی از گرانترین فیلمهای مستقل در تاریخ سینمای ایران است
زينال پس از بازگشت از اسارت خاطرات گذشته اش را مرور مي كند. با شروع جنگ و آغاز حمله عراقي ها، او كه همسرش هانيه را از دست داده، به همراه يحيي يك گروه مقاومت محلي را سازماندهي مي كند. پس از حمله بي امان هواپيماها به جمعيت آواره اي كه درصدد عزيمت از منطقه جنگي هستند و انفجار قطار و تخريب ايستگاه راهآهن، سليمه از زينال قول مي گيرد كه همسرش يحيي را سالم به او برگرداند. تعدادي از نيروهاي دولتي كه مدعياند مأموريتي محرمانه دارند با همدستي اسكندر تصميم مي گيرد گاوصندوق به جامانده در يك واگن باري را از آن خارج كنند. براساس صحبت هاي آنان مشخص مي شود كه داخل گاوصندوق اسناد و مدارك مهمي هست كه اهميتي استراتژيك دارد. زينال به جاي يحيي مسئوليت اين اقدام را مي پذيرد و با كمك دوستانش گاوصندوق را پياده و در اختيار نماينده گروه مي گذارند. اختلاف او و گروه اسكندر تا به آنجا ادامه مي يابد كه حتي يحيي هم به دفاع از آنها برمي آيد. معاون جهانآرا پس از فريب دادن اسكندر و همراهان، گاوصندوق را در اختيار زينال قرار مي دهد و او با تلاش فراوان محموله را به يك يدككش مي رساند و در آخرين دقايق از دست تعقيب كنندگان مي گريزد. يحيي هم خودش را به قايق مي رساند و با حمله نيروهاي عراقي او به همراه گاوصندوق به اعماق آب مي رود و زينال اسير عراقي ها مي شود. زينال كه پس از آزادي از اسارت عراقي ها عنصري مشكوك تلقي مي شود و چند ماه در قرنطينه مي ماند، در بازگشت به روستايش متوجه مي شود كه مردم و رييس قبيله هم او را به خيانت متهم كرده اند. سليمه هم زينال را مسئول مرگ يحيي مي داند و پس از آگاهي از ورود او درصدد كشتنش به قصد انتقام برمي آيد. زينال نزد سليمه مي رود و از سوي او با برخوردي خشن مواجه مي شود. سپس براي اثبات بيگناهياش سراغ فرمانده نظامي منطقه مي رود كه همان معاون جهانآراست. او به قيمت از دست دادن موقعيت نظامياش تجهيزات و گروه غواضي را در اختيار زينال قرار مي دهد تا در نقطه اي كه گاوصندوق زيرآب رفته، به تجسس بپردازد. گاوصندوق پيدا مي شود، اما ابتدا زينال استخوانهاي به جا مانده از يحيي را پيش سليمه مي برد. اسكندر كه از سالها پيش دل بسته سليمه بوده، ازدواج پسر يحيي با يكي از دختران قبيله (دختر ناخدا كه برادرزاده زينال است) را در گرو وصلت خود با سليمه مي داند. او پس از كشف گاوصندوق مانع عزيمت زينال مي شود و اعتراف مي كند كه محتويات آن نه اسناد دولتي، بلكه شمش هاي طلاست كه تبديل به گاوصندوق شده است. زينال كه به همراه برادرزادهاش براي گريز از دست اسكندر و گروه مسلحي كه در اختيار دارد با گاوصندوق به ميدان مينزده، پس از كشمكش فراوان و كشته شدن برادرزادهاش، در آخرين لحظه توسط اسكندر با چاقو مضروب مي شود. سپس اسكندر با اتوموبيل حامل گاوصندوق به راهش ادامه مي دهد، اما ميدان مين منفجر مي شود و طلاها به براده هايي تبديل و در صحرا پراكنده مي شود. سليمه تلاش مي كند پيكر نيمه جان زينال را به بيمارستان برساند و تصويري از يادگار هانيه، نشاني از پيوند زينال و سليمه دارد.
جوایز :
برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی احمدرضا درویش - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری بهرام بدخشانی - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین تدوین مصطفی خرقهپوش - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین طراح صحنه و لباس امیر اثباتی - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری حمید نقیبی - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری مسعود بهنام - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین جلوههای ویژه محسن روزبهانی - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری فردریک لولوئت - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد کامبیز دیرباز - جشنواره فیلم فجر ۲۰۰۴
برنده جایزه ویژه بهترین کارگردانی احمدرضا درویش - جشنواره فیلم مقاومت ۲۰۰۴
برنده جایزه ویژه هیئت داوران بهترین کارگردانی احمدرضا درویش - جشنواره بینالمللی فیلم پوسان ۲۰۰۴
برنده جایزه ویژه بهترین فیلم - جشنواره بینالمللی فیلم آسیا پاسیفیک فوکوئوکا ۲۰۰۴
برنده تندیس بهترین جلوههای ویژه محسن روزبهانی - جشن بزرگ سینمای ایران ۲۰۰۴
برنده تندیس بهترین صداگذاری حمید نقیبی - جشن بزرگ سینمای ایران ۲۰۰۴
برنده تندیس بهترین صداگذاری مسعود بهنام - جشن بزرگ سینمای ایران ۲۰۰۴
برنده تندیس بهترین تدوین مصطفی خرقهپوش - جشن بزرگ سینمای ایران ۲۰۰۴
برنده تندیس بهترین طراحی صحنه و لباس امیرحسین اثباتی - جشن بزرگ سینمای ایران ۲۰۰۴
موسیقی :
موسیقی فیلم دوئل توسط مجید انتظامی ساخته شده است. این آلبوم دارای ۲۰ قطعه موسیقی میباشد. در این آلبوم از کمانچه، نی انبان، هورن، ترومپت، ترومبون، ویلن و پیانو استفاده شده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,408
Posted: 18 Aug 2016 00:48
رعد، یک داستان زنانه
- کارگردان برنا کازرانی
- تهیهکننده برنا کازرانی
- نویسنده برنا کازرانی
- بازیگران نازنین آقایی نژاد
- یاسر بختیاری
- صابر بختیاری
- وحید توکلی
- سهیل سبطی
- موسیقی میتا ملکی
- تدوین سامان فانی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۸۵دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
رعد، یک داستان زنانه فیلمی به کارگردانی و نویسندگی برنا کازرانی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
مقابله اساسي نازنين با 9 نفر پسر براي اثبات آنكه يك زن مي تواند همپاي يك مرد، مرد باشد چه مواقعي كه لباس زنانه به تن دارد و چه در مواقعي كه حتي لباس يك سرباز صفر را بر تن كرده و براي نبرد اساسي با جمع پسران، خود را آماده مي كند. اما در پايان فيلم مي فهميم هر چه قدر كه يك دختر خود را رعد بنمايد و لباس و تغيير ماهيت بدهد با خبر مرگ عزيزترين كسش مجدداً احساسات زنانه آن دختر بر مي گردد و شخصيت گم شده ي خودش را باز مي يابد، اما در حاشيه اين فيلم به مسائل روز جامعه در ايران و دنيا هم تا حدي پرداخته شده است اما شعار فيلم رعد اين است كه: همه چيز يك اتفاق است اما يك چيزي، اتفاق خودش نمي افتد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,409
Posted: 18 Aug 2016 00:48
روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک)
- کارگردان : پرویز شیخ طادی
- برنامه ریز : آرش سجادی حسینی
- دستیار کارگردان : آرش سجادی حسینی ، حامد درویش ، فرید کلهر
- بازیگران : رضا شفیعی جم ، سروش ناصری
- محمدجواد سعدی ، مرتضی رحیمی ،
- نویسنده : حبیب احمدزاده ، پرویز شیخ طادی
- تهیه کننده : سعید سعدی
- مجری طرح : مجید معدنی
- مدیر تولید : ابوالقاسم حسینی ، مجید معدنی
- هماهنگی تولید : مهدی سعدی
- امور مالی : علی محمودیان
- مدیر فیلمبرداری : ناصر محمودکلایه
- دستیار فیلمبردار : علی کریمی ، افشین بندی ، حسنعلی اسدی ،
- محمود کاملی
- سینه موبیل : علی اکبر قاسمی
- عکس : کوروش پیرو
- تدوین : داوود یوسفیان
- دستیار تدوین : نیما جوزانی
- طراح صحنه و لباس : پرویز شیخ طادی
- طراح لباس : نازی پرتوزاده
- مجری دکور : سهراب محمودی ، حسین خلیلی
- محمدحسین دارالشفایی ، عباس نوده
- طراح چهره پردازی : سعید ملکان
- چهره پرداز : محمد کلاهدوز ، نسترن ربیعی
- جلوه های ویژه : مرتضی اکبری ، امیر اسلامی
- دستیار جلوه های ویژه : مجتبی اکبری
- مدیر تدارکات : سعید معدنی
- تدارکات : حسین حیدریان ، امیر طالبی ، مراد خانه زاد
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۹۰ دقیقه
فیلم روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک) فیلمی به کارگردانی و تهیه کنندگی سعید سعدی ساخته سال ۱۳۸۲ است .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,410
Posted: 18 Aug 2016 00:49
روایت سه گانه (اپیزود دوم، شوخی های خدا)
- کارگردان : عبدالحسن برزیده
- برنامه ریز : حسن نجاریان
- دستیار کارگردان : حسن نجاریان ، مجید کریمی
- بازیگران : رضا داوودنژاد ، علی صادقی ، حمیدرضا ارژنگ
- علی جوکار ، خداداد مجلسی
- منشی صحنه : لیلا نوروزی
- مسئول هنروران : اعظم عظیمی ، یونس یزدی
- نویسنده : عبدالحسن برزیده ، حبیب احمدزاده
- تهیه کننده : سعید سعدی
- مجری طرح : مجید معدنی
- مدیر تولید : ابوالقاسم حسینی
- هماهنگی تولید : مهدی سعدی
- امور مالی : علی محمودیان
- مدیر فیلمبرداری : ناصر محمودکلایه
- دستیار فیلمبردار : علی کریمی ، ناصر بابایی ، حسنعلی اسدی ، جواد زین العابدین
- سینه موبیل : علی اکبر قاسمی
- عکس : مجید خمسه
- تدوین : داوود یوسفیان
- دستیار تدوین : نیما جوزانی
- طراح صحنه و لباس : عباس بنوبری
- دستیار صحنه : محسن برزیده ، علی چکشی
- آهنگساز : سعید انصاری
- صدابردار : بهروز معاونیان ، ناصر انتظاری هروی
- صداگذاری و میکس : محمدرضا دلپاک
- دستیار صدابردار : امیر رحمانی
- دستیار صداگذاری : علی نوری
- دستیار میکس : امیر طوسی ، آرش قاسمی ، فرتاش آژیر
- چهره پرداز : جلال موسوی
- جلوه های ویژه : مرتضی اکبری
- دستیار جلوه های ویژه : مجتبی اکبری
- مدیر تدارکات : سعید معدنی
- تدارکات : عباس ویس ، امیر طالبی
- دستیار تدارکات : مزروعی
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۹۰ دقیقه
فیلم روایت سه گانه (اپیزود دوم، شوخی های خدا) فیلمی به کارگردانی عبدالحسن برزیده و تهیه کنندگی سعید سعدی ساخته سال ۱۳۸۲ است .
داستان يك ديده بان است كه از يك سو در زمان حصر آبادان با دشمنان مبارزه مي كند و از سويي ديگر به مقابله با دزدي كه به خانه اش آمده مي پردازد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند