ارسالها: 24522
#2,421
Posted: 19 Aug 2016 10:38
شب کایت ها
- کارگردان : حبیب اله بهمنی
- نویسنده : نورالدین آزاد ، محسن بسطامی
- بازیگران : علی بوریان ، علی سعد ، احمد کاوری
- حبیب اله بهمنی ، رضا فتاح حسینی ، ریتا بشیری
- اسامه شعبان ، منی کریم
- تهیه کننده : نورالدین حجازی
- مدیر تولید : نورالدین حجازی
- مدیر فیلمبرداری : مجتبی رحیمی
- تدوین : حبیب اله بهمنی
- طراح صحنه و لباس : غفار رضایی
- آهنگساز : حمیدرضا صدری
- صدابردار : نزیه رضوی
- صداگذار : بهروز شهامت
- طراح چهره پردازی : غلامرضا جهان مهر
- جلوه های ویژه : رضا رستگار ، اصغر پورهاجریان
- ژانر : اجتماعی
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۹۰ دقیقه
شب کایت ها فیلمی به کارگردانی حبیب اله بهمنی وتهیه کنندگی نورالدین حجازی ساخته سال ۱۳۸۲ است .
همزمان با تشديد حملات صهيونيست ها به اردوگاه هاي فلسطيني و مناطق مسكوني جنوب لبنان يك خلبان كايت و مهندس پرواز فلسطيني ساكن آلمان براي همراه كردن خانواده اش براي شركت در جشن ازدواج او با يك دختر آلماني كه به دين اسلام گرويده است، به لبنان مي آيد. در هنگام ورود ابوناصر به اردوگاه سربازان اسرائيلي به دليل سيتيزن بودن او در آلمان او را از رفتن به اردوگاه منع مي كند. ولي ابوناصر وارد اردوگاه شده و ضمن رويارويي با خانواده اش با عدم اشتياق مادر خود با سفر به آلمان به دليل زنداني بودن پدر ابوناصر در زندان صهيونيست ها روبرو مي شود. تمام تلاش ابوناصر براي بردن آنها نتيجه نمي دهد و در اين ميان اردوگاه مورد حمله صهيونيست ها قرار گرفته و مردم آن به خاك و خون كشيده مي شوند. چندين حادثه در اين ميان ابوناصر را بر آن مي دارد تا در طرح عملياتي ويژه براي نفوذ به پادگان گيبور كه مركز جنايت هاي صهيونيست ها و محل زنداني شدن پدرش است، شركت كند. ابوناصر يك تيم ورزيده را كه زير نظر ابويوسف تعليم ديده اند، در زماني كوتاه براي پرواز با كايت موتوردار آماده مي سازد و در شبي مناسب همزمان با سفر ليليان همسر ابوناصر از آلمان به لبنان كه مدت طولاني از وي بي خبر است، عمليات هوايي آغاز شده و ليليان به همراه خانواده ابوناصر و ابويوسف به انتظار بازگشت عقاب هاي سبك پر فلسطين مي مانند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,422
Posted: 19 Aug 2016 10:39
شکلات

- کارگردان افشین شرکت
- تهیهکننده عبدالله اسفندیاری
- نویسنده فرید مصطفوی
- افشین شرکت
- بازیگران امین حیایی
- رحیم نوروزی
- چکامه چمنماه
- شبنم طلوعی
- سیروس گرجستانی
- صغری عبیسی
- صالح میرزاآقایی
- مژگان ربانی
- گلشن پیرخانقا
- محمدحسن نجم
- محمد کریمی
- مجید شهریاری
- منوچهر علیپور
- مهدی اسلامپور
- نسترن دیوسالار
- آیدا تبیانیان
- موسیقی فردین خلعتبری
- فیلمبرداری فرجالله حیدری
- تدوین کامران قدکچیان
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
شکلات فیلمی به کارگردانی افشین شرکت و تهیه کنندگی عبدالله اسفندیاری و نویسندگی فرید مصطفوی و افشین شرکت محصول سال ۱۳۸۲ است.
خلاصه داستان :
شكلات فيلمي است درباره ي آدم هايي كه مثل شكلات اند. شيرين، دوست داشتني، اما با ذره حرارتي آب مي شوند و شكل شان دگرگون . فيلم اساسآ دنيايي استوار بر معقوله هاي خير و شر است، يعني يك دنياي اخلاقي است. آدم هاي فيلم خود را در معرض قضاوت ديگري مي يابند و به نوعي توسط ديگران محك زده مي شوند. فيلم سعي در القاء اين احساس دارد كه همه نسبت به يكديگر مسئولند. شكلات معقوله هايي اجتماعي انساني را با رنگ و بو و طعم معقوله اخلاقي طرح مي كند و در نتيجه احساس مسئوليت اجتماعي طنين هستي شناختي را رقم مي زند. فيلم سعي دارد اين واقعيت تلخ را تجسم كند كه آدمي طي در گير شدن با شر خود هم به شر كشيده مي شود. شكلات براي اينكه شيرين باشد نياز به ذره تلخي اي دارد براي تكميل حلاوت. شكلات قطعآ خوردني نيست، شايد ديدني باشد. تلخي با حلاوت، يا شيريني اي تلخ.
جشنوارهها :
فیلم شکلات در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر و هشتمین دوره جشن خانه سینما شرکت کرده است
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,423
Posted: 19 Aug 2016 10:39
شمعی در باد

- کارگردان : پوران درخشنده
- برنامه ریز : ذبیح اله صمدی ، مصطفی احمدی
- دستیار کارگردان : مصطفی احمدی ، مجتبی قاسمی
- ذبیح اله صمدی
- منشی صحنه : شمسی گلشن آرا
- نویسنده : پوران درخشنده ، محمدهادی کریمی
- تهیه کننده : پوران درخشنده
- مدیر تولید : جلیل شعبانی
- امور مالی : عبدالحمید درخشنده
- مدیر فیلمبرداری : فرهاد صبا
- دستیار فیلمبردار : آبتین سهامی
- سینه موبیل : محمد عرب
- گروه فنی فیلمبرداری : پرویز محمدخانی ، حمید محمدقلی
- حسن عبدالعلی زاده ، علی رحیمی
- عکس : فریدون خسرویان
- فیلمبردار پشت صحنه : اردشیر عالمی
- تدوین : محمدرضا مویینی
- دستیار تدوین : سیدوحید قاضی میرسعید
- طراح صحنه و لباس : فرهاد ویلکیجی
- مدیر صحنه : جعفر محمدشاهی
- دستیار صحنه و لباس : پیام سوری ، ندا زکی زاده
- آهنگساز : ناصر چشم آذر
- صدابردار : نظام الدین کیایی
- صداگذار : پرویز آبنار
- دستیار صدابردار : امیرحسین رسولی ، علی درخشنده
- دستیار صداگذاری : سیدوحید قاضی میرسعید
- طراح چهره پردازی : مهری شیرازی
- چهره پرداز : نوید فرح مرزی
- دستیار چهره پرداز : نوشین نوروزی
- مدیر تدارکات : رضا نوروزی
- تدارکات : نوید لاجوردی ، سعید جلیلی ، منصور درخشنده
- حمل و نقل : رضا سیاح ، محمد قاجار ، فرهاد رحمانی
- ژانر : اجتماعی
- سال ساخت: ۱۳۸۲
- مدت : ۱۲۰ دقیقه
شمعی در باد نام فیلمی به کارگردانی پوران درخشنده محصول ۱۳۸۲ ایران است. فیلمنامهنویسان شمعی در باد، پوران درخشنده و محمدهادی کریمی هستند. مدت زمان فیلم ۱۲۰ دقیقهاست
فرزين دانشجوي انصرافي است كه پدر و مادرش از هم جدا شده اند و او با مادرش زندگي مي كند. مادر فرزين قصد ازدواج مجدد دارد و فرزين هم بين رفتن به خارج از كشور و انواع و اقسام پريشاني ها و اضطراب ها تنها مانده و كسي او را درك نمي كند. او به طور اتفاقي با آيدا كه مدير يك مؤسسه خيريه است آشنا مي شود و قرار مي شود براي او سايت راه اندازي كند. به تدريج رابطه آنها عميقتر مي شود و فرزين پي مي برد كه آيدا مي تواند او را به آرامش برساند. پس با او ازدواج مي كند. اما در مدتي كوتاه آيدا كه يك كليه اش را بخشيده به خاطر عفونت كليه ديگرش مي ميرد. فرزين كه نااميد شده چند بار قصد خودكشي دارد اما موفق نمي شود. سعيد ارسيا، دكتري كه در بيمارستان فرزين را مداوا مي كند به تدريج او را آلوده مواد مخدر مي كند. سعيد از طريق فرزين با بابك آشنا مي شود و وقت اين سه نفر، اغلب صرف عياشي و پارتي هاي شبانه و استفاده از مواد مخدر مي شود. فرزين كه روز به روز نااميدتر مي شود نهايتاً حرف دكتر را قبول مي كند كه براي رسيدن به آرامش و شادي ماندگار از قرص هاي توهمزا استفاده كند. دكتر كه از زندگي گذشته خود عقده هاي زيادي دارد پس از چند بار استفاده از قرص اكس خود را از بلندي پرتاب مي كند و مي ميرد. فرزين و بابك هم در مهماني دستگير مي شوند. فرزين با وساطت پدرش آزاد مي شود اما بابك در زندان مي ماند و نهايتاً سر از آسايشگاه رواني درمي آورد و معلوم مي شود كه مبتلا به ايدز شده. مادر فرزين ازدواج مي كند و به كانادا مي رود و پدرش نيز بر اثر سكته مي ميرد. برادر ناتني فرزين كه از خارج برگشته به او مي گويد كه تا اعتيادش را ترك نكند به او هيچ سهمي از ارث نمي رسد. البته مي گويد كه شايد فرزين مبتلا به بيماري ايدز نيز شده باشد. فرزين در آخرين باري كه از مواد استفاده مي كند دست و گردنش مي شكند و آسيب مي بيند. پس از مرخصي از بيمارستان برادرش مي گويد كه جواب آزمايش او منفي است و فرزين سالم است. فرزين كه ظاهراً توبه كرده، به دفتر كار آيدا مي آيد و آن را تعمير مي كند تا كار او را ادامه بدهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,424
Posted: 20 Aug 2016 23:36
شهر زیبا

- کارگردان اصغر فرهادی
- تهیهکننده ایرج تقی پور
- نویسنده اصغر فرهادی
- بازیگران ترانه علیدوستی
- فرامرز قریبیان
- بابک انصاری
- آهو خردمند
- فرهاد قائمیان
- موسیقی حمیدرضا صدری
- فیلمبرداری علی لقمانی
- تدوین شهرزاد پویا
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۱۰۱ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
شهر زیبا پس از فیلم رقص در غبار دومین فیلم سینمایی اصغر فرهادی محصول سال ۱۳۸۲ است. شهر زیبا فیلمی اجتماعی با درون مایهای عاشقانه است.
در کانون اصلاح و تربیت «شهر زیبا» نوجوانان زندانی با خواست «اعلا» جمع میشوند تا هجدهمین سالروز تولد «اکبر» را جشن بگیرند. اکبر متهم است دو سال پیش دختری را کشته و حالا زمان قصاص اوست. اعلا، دوست اکبر، برای کمک به او به اتفاق «فیروزه»، خواهر اکبر برای گرفتن رضایت به سراغ شاکی پرونده، «ابوالقاسم» (پدر مقتول) میروند. ابوالقاسم که با سماجت آنها روبرو میشود، به دادگاه میرود تا اجرای حکم را جلو بیندازد اما به او میگویند باید منتظر باشد و باید ابتدا پول دیه را آماده کند. ابوالقاسم که توانایی پرداخت پول را ندارد سعی میکند این مبلغ را از صندوق بیتالمال تهیه کند اما کسی حاضر به امضای ورقهٔ استشهاد نیست. از طرفی به تدریج میان فیروزه ـ که از همسر معتادش جدا شده ـ و اعلا نیز علاقهای به وجود میآید. زن ابوالقاسم که میخواهد به جای قصاص پول دیه را بگیرد و خرج مداوای دختر معلولش کند، به ابوالقاسم اصرار میکند رضایت بدهد. ابوالقاسم مخالف است و تصمیم دارد برای تأمین پول دیه خانه را بفروشد اما باز هم موفق نمیشود و اعلا معامله را به هم میزند. ابوالقاسم که سماجت فیروزه و اعلا را میبیند می گوید حاضر است رضایت بدهد، اما حالا فیروزه مبلغ دیه را ندارد که پرداخت کند. همسر ابوالقاسم با همفکری برادرش به این نتیجه میرسند چون اعلا پسر لایقی است پس مقدمات ازدواج او را با دخترش فراهم و از گرفتن پول دیه صرف نظر کنند. آنها قصدشان را به فیروزه می گویند و از او میخواهند مقدمات ازدواج را فراهم کند. اعلا که از قضیه خبر ندارد به فیروزه میگوید قصد دارد پول دیه را از هر طریق ممکن تأمین کند اما با مخالفت و پرخاش فیروزه روبرو میشود و از طرفی نیز وقتی قصد خانواده ابوالقاسم را میفهمد تصمیم نهایی را به فیروزه وامی گذارد. فیروزه تظاهر میکند که به اعلا علاقه ندارد. اصرار مددکار کانون نیز بر اینکه ابوالقاسم از شرطش منصرف کند به جایی نمیرسد. اعلا دوباره نزد فیروزه برمی گردد، اما فیروزه در را به روی او باز نمیکند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,425
Posted: 20 Aug 2016 23:37
صبحانه ای برای دونفر


- کارگردان مهدی صباغزاده
- تهیهکننده مهدی صباغزاده
- مجید مدرسی
- نویسنده مهدی صباغزاده
- اصغر عبدالهی
- بازیگران خسرو شکیبایی
- چکامه چمنماه
- نیکو خردمند
- انوشیروان ارجمند
- رامتین خداپناهی
- اکبر معززی
- مژگان مینایی
- فریدون محرابی
- محسن قاضیمرادی
- نادیا دلدارگلچین
- علیاصغر طبسی
- مهدی فقیه
- موسیقی مهرداد جنابی
- فیلمبرداری همایون پایور
- علیرضا زریندست
- تدوین مهدی صباغزاده
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
صبحانهای برای دو نفر فیلمی به کارگردانی مهدی صباغزاده، نویسندگی اصغر آریانخواه و تهیهکنندگی رسول صدرعاملی ساخته سال ۱۳۸۲ است.
علي آذر نويسنده اي است كه در خانه اي در كاشان در تنهايي و انزوا در حال نگارش رماني است كه تمايلي به آن ندارد. يك روز در باغ فين كاشان دختري را هراسان مي بيند كه از كنار او مي گذرد. روز بعد در روزنامه، خبر به قتل رسيدن اين دختر را در مسافرخانه اي در تهران مشاهده مي كند. علي آذر براي رسيدن به هويت و زندگي اين دختر تلاش زيادي را آغاز مي كند تا رمان دلخواهش را نگارش كند، اما در اين راه وقايعي رخ مي دهد
جشنوارهها :
فیلم صبحانهای برای دو نفر در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۸۲) کاندیدای بهترین فیلمبرداری (علیرضا زریندست) بودهاست.
همچنین این فیلم در هشتمین دوره جشن خانه سینما (۱۳۸۳) کاندیدا بهترین طراحی هنری (ژیلا مهرجویی) بوده.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,426
Posted: 20 Aug 2016 23:37
فیلم طلای سرخ

- کارگردان جعفر پناهی
- تهیهکننده جعفر پناهی
- نویسنده عباس کیارستمی
- بازیگران حسین عمادالدین
- کامیار شیسی
- آزیتا رایجی
- شهرام وزیری
- پورنگ نخعی
- فیلمبرداری حسین جعفریان
- تدوین جعفر پناهی
- مدت زمان
- ۹۷ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
طلای سرخ یک فیلم ایرانی به کارگردانی و تهیهکنندگی جعفر پناهی و نویسندگی عباس کیارستمی است. این فیلم در سال ۱۳۸۲ ساخته شدهاست.ین فیلم در سینماهای ایران به خاطر آنچه «تیره بودن» این فیلم گفته شد به نمایش در نیامد.
داستان این فیلم حول سرقت از یک جواهر فروشی میگردد.در این فیلم پناهی تلاش کردهاست تا لایههای مختلف زندگی ایرانیان را نمایش دهد و به شکلی مسئله شکاف طبقاتی را در میان مردم ایران بررسی کند .
جشنوارهها
طلای سرخ در هیچ یک از جشنوارهای داخلی ایران حضور نیافت اما در بسیاری از جشنوارههای خارجی شرکت کرده است که توانستهاست در پنجاه و ششمین دوره جشنواره فیلم کن (۱۳۸۲) جایزه هیأت داوران در بخش بهترین فیلمو در سی و نهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم شیکاگو جایزه بهترین فیلمرا به خود اختصاص دهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,427
Posted: 20 Aug 2016 23:39
عاشق مترسک
- کارگردان مهدی نوربخش
- نویسنده مهدی نوربخش
- بازیگران محمود پاک نیت
- مجید مشیری
- یکتا ناصر
- حمیدرضا پگاه
- خسرو احمدی
- امیر رضا دلاوری
- موسیقی آرمان موسی پور
- فیلمبرداری فرشاد بشیرزاده
- تدوین میثم کمالی
- مهدی نوربخش
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۹۸دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
عاشق مترسک فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مهدی نوربخش ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
منطقه آذربايجان، دهه 1340. دانيال سربازي است كه به علت سرپيچي از اجراي فرمان اعدام دو تن از مخالفان رژيم و زخمي كردن سرهنگ مافوقش، در حالي كه خودش هم مجروح شده به سمت روستايي به نام حيران مي گريزد. روناك، دختر ساده دل كه با طبيعت انس فراواني دارد، دانيال مجروح را كنار شهر مزرعه اش مي يابد و او را به مخفي گاه مي برد تا از او پرستاري كند و از چشم سرهنگ كه در تعقيب اوست پنهانش سازد. سيوان، پدر روناك كه حضور دانيال در منزلش آگاه مي شود، انجام برخي از امور مزرعه را به او مي سپارد و زماني كه به عشق بين دانيال و روناك پي مي برد، آن دو را به عقد يكديگر در مي آورد. سرهنگ كه خود در جواني اش عشقي ناكام نسبت به خواهر يكي از زندانيانش داشته است، همچنان در پي دانيال است و به واسطه خبرچيني دوره گردي به نام يالغوز (عاشق روناك است) محل دانيال را پيدا مي كند. يالغوز در اثر حادثه اي آتش مي گيرد و مي ميرد. سرهنگ به مزرعه حمله مي كند و در اثر حمله سيوان كشته و دانيال دستگير مي شود. روناك نيز كه از دانيال كودكي در رحم دارد در مزرعه مي ماند و از آنجا مراقبت مي كند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,428
Posted: 20 Aug 2016 23:40
عروس افغان

- کارگردان ابوالقاسم طالبی
- تهیهکننده علیرضا مزینانی
- نویسنده ابوالقاسم طالبی
- بازیگران حسین یاری
- نورا هاشمی
- افشین زارعی
- گلاب آدینه
- محسن حسینی
- موسیقی مجید انتظامی
- فیلمبرداری حسن پویا
- تدوین داوود یوسفیان
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
عروس افغان فیلمی به کارگردانی و نویسندگی ابوالقاسم طالبی ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
قصه جواني افغاني به نام «گل محمد» است كه براي تهيه شير بهاي دختري كه سخت به او دلبسته است، به پاكستان مي رود و در آنجا به كارهاي مختلفي چون روزنامه فروشي، جاروكشي و... مشغول مي شود. گل محمد زماني به افغانستان بر مي گردد كه رژيم طالبان عوض شده و به او خبرمي دهند كه در غياب او، دختر مورد نظرش ازدواج كرده است. گل محمد غمگين و افسرده به خانه آنها مي رود، اما متوجه مي شود كه خواهر نامزدش ازدواج كرده و دختر مورد نظر او همچنان منتظر گل محمد است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,429
Posted: 20 Aug 2016 23:40
فریاد در شب
- کارگردان کریم رجبی
- تهیهکننده هایده رزم آور
- نویسنده مسعود عسگری
- بازیگران ایرج نوذری
- حدیث فولادوند
- لیلی تقوی
- نازنین کریمی
- محمود مقامی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۸۲
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
فریاد در شب فیلمی به کارگردانی کریم رجبی و نویسندگی مسعود عسگری ساختهٔ سال ۱۳۸۲ است.
دختري به نام هما كه در فراز و نشيب زندگي اثير حوادثي مي شود كه زندگي او را از سير طبيعي خود خارج كرده و او را دچار كابوس مي كند. همزمان او در گير و دار قتل هايي قرار مي گيرد كه پليس به دنبال پيداكردن سرنخي براي سرمنشأ اين قتل هاست.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,430
Posted: 20 Aug 2016 23:41
قدمگاه

- کارگردان محمدمهدی عسگرپور
- تهیهکننده محمدرضا تختکشیان
- نویسنده محمد رضاییراد
- بازیگران رضا کیانیان
- بابک حمیدیان
- فرامرز صدیقی
- محمدرضا داوودنژاد
- علیرضا اوسیوند
- صغری عبیسی
- زهره حمیدی
- نگار جواهریان
- رامونا شاه
- محمدرضا حسینزاده
- صالح میرزاآقایی
- مهسا کرامتی
- موسیقی محمدرضا علیقلی
- فیلمبرداری حسن کریمی
- تدوین بهرام دهقان
- مدت زمان
- ۱۰۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
قدمگاه فیلمی به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور، نویسندگی محمد رضاییراد و تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان ساخته سال ۱۳۸۲ است.
رحمان پسري سرراهي است كه از همان كودكي در روستا زندگي كرده و بزرگ شده است. هر سال در نيمه شعبان او براي اداي نذر ده ساله اش ـ كه امسال آخرين سال آن است ـ راهي قدمگاه مي شود. اما با رسيدن به اين زيارتگاه رحمان خوابي مي بيند كه زندگي او را متحول مي كند. او براي يافتن پدر و مادرش دوباره به روستا برمي گردد. روستاييان با ديدن رحمان آشفته مي شوند و سعي مي كنند او راضي به بازگشت به قدمگاه شود، اما رحمان نمي پذيرد. رحمان خوابي را كه ديده مي گويد و مردهاي روستا او را مسخره مي كنند. از آن طرف ايوب كه با ناپدري اش زندگي مي كند به تدريج از گفته هاي او و اهالي روستا پي به راز زندگي رحمان مي برد؛ اين كه رحمان درست روز نيمه شعبان متولد شده و مادرش زني به نام گوهر بوده كه مورد قهر و غضب زنان و مردان روستا قرار گرفته و با ضرب و شتم آنها كشته شده، زيرا اهالي روستا به زندگي و تولد بچه گوهر شك كرده بودند. از سويي نيز بعضي اعتقاد داشتند كه رحمان حرامزاده نيست و با دعاها و نذر و نيازش مادرش گوهر به دنيا آمده و در واقع گوهر بي گناه كشته شده است. رحمان كه از طريق ايوب پي به اين راز برده زندگي اش دگرگون مي شود. اهالي روستا نيز به خاطر گناه جمعي دچار عذاب وجدان شده اند. رحمان كه از اهالي روستا نااميد شده و نهايتاً هم مي فهمد دختر مورد علاقه اش قصد ازدواج با پسر ديگري را دارد به نمازخانه مي رود. در شب نيمه شعبان در حالي كه همه اهالي روستا براي نامزدي حنانه در خانه او گرد آمده اند، رحمان به جمع آنها مي آيد. او در حالي كه شيريني نامزدي حنانه را مي خورد از اين كه براي اولين بار توانسته در جشن نيمه شعبان شركت كند، رضايتش را نشان مي دهد و نهايتاً خود او علم امام زمان را دور مي گرداند. صبح روز بعد اهالي روستا بر اين گمان هستند كه رحمان آنها را بخشيده و دوباره پيش آنها زندگي خواهد كرد، اما وقتي ايوب به محل زندگي رحمان مي رود، از نقاشي هايي كه بر ديوار كشيده شده پي مي برد كه او براي هميشه روستا را ترك كرده است.
جشنوارهها
جوایز و جشنوارههای فیلم قدمگاه به قرار زیر است.
جشنواره فیلم فجر - دوره بیست و دوم
سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن (محمدرضا علیقلی)
سیمرغ بلورین بهترین اثر هنر و تجربه (محمدمهدی عسگرپور)
سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی (مهرداد میرکیانی)
تندیس بهترین فیلمنامه (محمد رضاییراد)
کاندیدا بهترین فیلم (محمدرضا تختکشیان)
کاندیدا نقش دوم زن (صغری عبیسی)
کاندیدا بهترین کارگردانی (محمدمهدی عسگرپور)
کاندیدا بهترین صداگذاری (محسن روشن)
کاندیدا بهترین طراحی صحنه و لباس (سیامک احصائی)
جشن خانه سینما - دوره هشتم
تندیس زرین بهترین فیلمنامه (محمد رضاییراد)
کاندیدا بهترین طراحی هنری (سیامک احصائی)
کاندیدا بهترین صدابرداری (عباس رستگارپور)
کاندیدا بهترین صداگذاری (محسن روشن)
کاندیدا بهترین موسیقی متن (محمدرضا علیقلی)
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند