انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 19 از 207:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  206  207  پسین »

بحث سیاسی روز بی تعارف


مرد

 
اصغر فرهادی: در مراسم اسکار شرکت نمی‌کنم
بسیاری از اهالی سینمای آمریکا و اعضای آکادمی مخالف افراطی‌گری و تندروی‌هایی هستند که این روزها بیش از گذشته در حال اعمال است.

اصغر فرهادی رسما گفت: در مراسم اسکار امسال شرکت نخواهم کرد.

به گزارش عصرایران- کارگردان برگزیده اسکار در متنی که ساعاتی قبل در نیویورک تایمز منتشر شد، نوشت: در مراسم اسکار امسال در کنار دیگر اهالی سینما شرکت نخواهم کرد.

در روزهای گذشته علی‌رغم شرایط غیرمنصفانه‌ای که برای ورود مهاجران و مسافران چند کشور به ایالات متحده پیش آمد، همچنان تصمیمم بر حضور در این مراسم بود و ابراز نظراتم به رسانه‌ها درباره این شرایط و به هیچ عنوان قصد عدم حضور و یا تحریم مراسم را به نشانه اعتراض نداشتم چون آگاهم که بسیاری از اهالی سینمای آمریکا و اعضای آکادمی مخالف افراطی‌گری و تندروی‌هایی هستند که این روزها بیش از گذشته در حال اعمال است و همان‌گونه که روز اعلام نتایج آکادمی به پخش کننده‌ام در آمریکا اعلام کردم به همراه مدیرفیلمبرداری‌ام در این مراسم حضور خواهیم داشت، همچنان تصورم همراه بودن در این اتفاق بزرگ فرهنگی بود.

امروز اما به نظر می‌آید که این امکان حضور با اما و اگرهایی همراه است که برایم به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست حتی اگر برای سفر من به آمریکا استثنایی قایل شوند. پس مایلم آنچه را که قرار بود در فرصت سفرم بیان کنم در اینجا ابراز نمایم.

تندروها علی‌رغم جنگ‌ها و دعواهای سیاسی‌شان در همه جای دنیا، بسیار شبیه به هم به جهان می‌نگرند.

آن‌ها برای درک جهان چاره‌ای ندارند جز تقسیم آن به دو بخش ما و دیگران تا همواره با ساختن تصویری هولناک از دیگران، مردم کشورشان را دچار ترس از آن‌ها بکنند.

این فقط محدود به آمریکا نیست. در کشور من نیز تندروها اینگونه‌اند. سال‌هاست در دو سوی اقیانوس عده‌ای تندرو تلاششان بر آن است تا از مردم کشور مقابل تصویری غیرواقعی و هولناک بسازند و از تفاوت‌های بین ملت‌ها و فرهنگ‌ها اختلافات، و از اختلافات دشمنی‌ها، و از دشمنی‌ها ترس ایجاد کنند.

ترس مردم ابزار مهمی‌ست برای توجیه افراطی‌گری و تندروی صاحبان ذهن‌های بسته. حال آنکه من باور دارم شباهت‌های بین انسان‌ها در روی این کره‌ی خاکی در سرزمین‌ها، فرهنگ‌ها و ادیان مختلف بسیار گسترده‌تر از تفاوت‌هاست.

من باور دارم ریشه بسیاری از خشونت‌های امروز جهان در میان ملت‌ها را باید در تحقیرهای دو سویه دیروزشان جستجو کرد و تحقیرهای امروز ملت‌های دیگر به یقین بذری‌ست برای خشونت‌های فردا.

تحقیر ملت‌های دیگر به بهانه حفظ امنیت مردم یک کشور پدیده تازه‌ای در جهان نیست و همواره خود زمینه‌ای برای ایجاد شکاف و دشمنی در آینده بوده است. من از این طریق انزجار خود را از شرایط تحمیل ‌شده ناعادلانه‌ای که برای ورود قانونی بعضی از هموطنانم و همچنین مردم شش کشور دیگر به ایالات متحده در حال اعمال است ابراز می‌کنم و امیدوارم این شرایط منجر به شکاف بیشتر بین ملت‌ها نشود.

اصغر فرهادی
ایران
     
  
مرد

 
salam_446: اصغر فرهادی رسما گفت: در مراسم اسکار امسال شرکت نخواهم کرد.

به گزارش عصرایران- کارگردان برگزیده اسکار در متنی که ساعاتی قبل در نیویورک تایمز منتشر شد، نوشت: در مراسم اسکار امسال در کنار دیگر اهالی سینما شرکت نخواهم کرد.

در روزهای گذشته علی‌رغم شرایط غیرمنصفانه‌ای که برای ورود مهاجران و مسافران چند کشور به ایالات متحده پیش آمد، همچنان تصمیمم بر حضور در این مراسم بود و ابراز نظراتم به رسانه‌ها درباره این شرایط و به هیچ عنوان قصد عدم حضور و یا تحریم مراسم را به نشانه اعتراض نداشتم چون آگاهم که بسیاری از اهالی سینمای آمریکا و اعضای آکادمی مخالف افراطی‌گری و تندروی‌هایی هستند که این روزها بیش از گذشته در حال اعمال است و همان‌گونه که روز اعلام نتایج آکادمی به پخش کننده‌ام در آمریکا اعلام کردم به همراه مدیرفیلمبرداری‌ام در این مراسم حضور خواهیم داشت، همچنان تصورم همراه بودن در این اتفاق بزرگ فرهنگی بود.

امروز اما به نظر می‌آید که این امکان حضور با اما و اگرهایی همراه است که برایم به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست حتی اگر برای سفر من به آمریکا استثنایی قایل شوند. پس مایلم آنچه را که قرار بود در فرصت سفرم بیان کنم در اینجا ابراز نمایم.
فقط این مونده بود دستمالشو برداره

امروز لاریجانی تو مجلس از ترانه دستمال دوستی ، تجلیل کرد ، اصغر فرهادی هم دید که مارو که راه نمیدن آمریکا ، حداقل از این کلاه یه نمدی برای خودمون درست کنیم

به نظر من کار این شخص و ترانه دستمال دوستی ، یه درس درست داد!!

اون درس هم این بود:

یاد دادن معنی واقعی ضرب المثلِ روغن ریخته را نذر امامزاده کردن!!!!

مردک پایان باز ، فکر کرده مردم نادونن
     
  

 
limoshirin65: البته دین اسلامی که خودم باور دارم و نه اون چیزی که میگن!
همه پیروان اسلام دارن میگن دین اسلام اون چیزی نیست که میبینی آخر نفهمیدیم کدومش درسته

limoshirin65: من به بانک رفاه هم ایمان آوردم ، چون اونم نسوخته!!!
این شد حرف حساب
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار
     
  ویرایش شده توسط: Evil_Dead   
مرد

 
Evil_Dead: همه پیروان اسلام دارن میگن دین اسلام اون چیزی نیست که میبینی آخر نفهمیدیم کدومش درسته

به هم نوعت آسیب نرسون ، رفتار نیکو داشته باش و با احترام برخورد کن ، حق کسی رو نخور ، با زور یا با راطه یا هرچیزی حق کسه دیگرو پایمال نکن و به خالق هستی و دنیای پس از مرگ اعتقاد داشته باش

اگه دورغم نگی که نور علی نور میشه

حالا اسمشو اسلام میذاری ، یهودی میذاری ، گبر میذاری ، لائیک میذاری و ... ، مهم نیست ، بحث نماز و روزه هم صرفا برای خود شخص منه ، چون عمل به این فریضه ها یا عمل نکردنش ، نتیجش، مستقیم به خود من ربط داره و برای خالقم نیست و فقط برای خوده منه

البته این تعریف من از دینمه و کاملا شخصی
     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
مرد

 
خوب خدا روشکر میکنیم ، بالاخره این پول های نفت و این همه هزینه هایی که کشور عزیزم ایران برای کشور دوست و همسایه عزیزمون ، کرد ، نتیجه داد

یعنی اگه کسی از این به بعد بگه چرا به عراق و سوریه و لبنان کمک میکنید ، جفت پا میرم تو حلقش



نام‌گذاری خیابانی در مرکز شهر بصره عراق به نام خیابان «امام روح‌الله خمینی»

     
  

 
limoshirin65: به هم نوعت آسیب نرسون ، رفتار نیکو داشته باش و با احترام برخورد کن ، حق کسی رو نخور ، با زور یا با راطه یا هرچیزی حق کسه دیگرو پایمال نکن و به خالق هستی و دنیای پس از مرگ اعتقاد داشته باش

اگه دورغم نگی که نور علی نور میشه

حالا اسمشو اسلام میذاری ، یهودی میذاری ، گبر میذاری ، لائیک میذاری و ... ، مهم نیست ، بحث نماز و روزه هم صرفا برای خود شخص منه ، چون عمل به این فرضیه ها یا عمل نکردنش ، نتیجش مستقیم به خود من ربط داره و برای خالقم نیست و فقط برای خوده منه

البته این تعریف من از دینمه و کاملا شخصی
خیلیم عالی حالا یکیو معرفی کن که تو تخیلات و افسانه ها نباشه و بشه الگو ما
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار
     
  
مرد

 
بیست شباهت ترامپ و احمدی‌نژاد

یک، همه روشنفکران و هنرمندان و دانشگاهیان و ساکنان شهرهای بزرگ با انتخاب احمدی‌نژاد مخالف بودند و مردم بخش‌های عقب‌مانده و دورافتاده کشور او را انتخاب کردند، همه روشنفکران و هنرمندان و دانشگاهیان و ساکنان شهرهای بزرگ آمریکا با انتخاب ترامپ مخالف بودند و مردم بخش‌های عقب‌مانده و دورافتاده و ردنک‌های آمریکا او را انتخاب کردند.

دو، شعار ترامپ این بود که عظمت آمریکا را برمی‌گردانیم، شعار احمدی نژاد این بود که ایران را قدرت اول اقتصادی جهان می‌کنیم.

سه، تا نیم ساعت به پایان رای‌گیری احمدی‌نژاد سوم بود و تا نیم ساعت به پایان انتخابات ترامپ دوم بود، رای مخالفان احمدی‌نژاد در مرحله اول از رای او بیشتر بود و بخاطر دومرحله‌ای بودن انتخاب شد. رای ترامپ هم از هیلاری کمتر بود و بخاطر انتخابات الکترال برنده انتخابات شد.

چهار، تنها کشوری که از انتخاب احمدی‌نژاد خوشحال شد، روسیه بود، تنها کشوری که از انتخاب ترامپ خوشحال شد، روسیه بود.

پنج، ترامپ برای رای آوردن علیه مسلمان‌ها، مکزیکی‌ها و چینی‌ها سخنرانی کرد، احمدی نژاد برای رای آوردن علیه آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها و انگلیسی‌ها سخنرانی کرد.

شش، مهم‌ترین سئوال مردم بعد از انتخاب ترامپ و احمدی نژاد این بود که « کی به این رای داد؟» و از هم سئوال می‌کردند « یعنی این می‌خواد بشه رئیس جمهور.»

هفت، در دوره هیچ رئیس‌جمهوری مانند احمدی‌نژاد طنزنویسان و مردم در مورد او جوک نساختند، طنزنویسان می‌گفتند «همین جملاتی که می‌گوید، خودش طنز است.» در مورد ترامپ هم همین‌طور شد، بیشترین جوک در مورد او ساخته شد و الک بالدوین گفت: «سخنرانی‌های ترامپ متن برنامه‌های طنز ماست. نیازی به نویسنده نداریم.»

هشت، ترامپ دامادش را رئیس دفترش کرد، احمدی نژاد برادرش را رئیس دفترش کرد.

نه، احمدی‌نژاد یک سال قبل از انتخاب شدنش فیلمی را که در آن با لباس کارگران شهرداری حاضر می‌شد و مثل آنها جوی شهر را تمیز می‌کرد منتشر کرد، ترامپ فیلمی را که در هتل‌اش تهیه کرده بود و به عنوان کارگر هتل کارهای میهمانان را انجام می‌داد منتشر کرد.

ده، احمدی‌نژاد یک روز قبل از انتخاب مرکل صدراعظم آلمان انتخاب او را به عنوان رئیس‌جمهور آلمان تبریک گفت، در حالی که هنوز مرکل انتخاب نشده بود و اصولا او رئیس‌جمهور آلمان نیست و احمدی‌نژاد نمی‌دانست او رئیس‌جمهور المان نیست ، ترامپ در عرض سه روز با نخست‌وزیر تایوان تلفنی تماس گرفت و به نظر می‌رسید از این موضوع که چین و تایوان اختلاف دارند، و اصولا آمریکا نباید با نخست‌وزیر تایوان تماس بگیرد، بی‌اطلاع است.

یازده، طرفداران احمدی نژاد می‌گفتند « او معجزه هزاره سوم است»، ترامپ خودش گفت: « من بزرگ‌ترین کارآفرین جهان هستم.»

دوازده، وقتی احمدی‌نژاد سرکار آمد، چهل سفیر یا استعفا دادند یا برکنار شدند، وقتی ترامپ سرکار آمد، چهل سفیر استعفا دادند و کناره‌گیری کردند.

سیزده، وقتی احمدی‌نژاد کارش را شروع کرد، در بعضی جلسات در صد دقیقه دویست تصمیم می‌گرفت، در همان هفته اول روی کار آمدن ترامپ او در عرض یک هفته ده‌ها تصمیم گرفت.

چهارده، ترامپ وقتی سرکار آمد همه دوستان تاجرش را به عنوان مدیران کشور و وزرا منصوب کرد، احمدی نژاد همه همکلاسی‌هایش را به عنوان وزیر و سفیر منصوب کرد.

پانزده، احمدی‌نژاد معتقد بود همه مخالفانش دست به یکی کردند و او تنها نماینده مردم معمولی است، ترامپ هم معتقد است، همه مخالفانش دست به یکی کردند و او تنها نماینده مردم معمولی است.

شانزده، ترامپ و احمدی‌نژاد هر دو پوپولیست بودند و برای به دست آوردن رای معتقد بودند همه چیز ظالمانه است و آنها می‌خواهند جلوی ظلم را بگیرند.

هفده، ترامپ برای کابینه‌اش یکی از دوستان میلیاردرش را وزیرخارجه کرد، احمدی نژاد هم یکی از دوستان میلیاردرش را وزیر رفاه کرد.

هجده، وقتی ترامپ دهانش را باز کرد، بازار سهام افت کرد، وقتی احمدی نژاد اولین جمله اقتصادی‌اش را گفت بازار سهام افت کرد.

نوزده، اولین کار ترامپ در کاخ سفید کنار گذاشتن کارکنانی بود که سال‌ها همان کار را انجام می‌دادند، وقتی احمدی‌نژاد سرکار آمد، اولین کارش برکناری همه کارکنان عادی دفتر ریاست‌جمهوری بود.

بیست، هر تصمیم احمدی‌نژاد می‌توانست همه کشور را به هم بریزد، چون از نظر هیچ سیاستمداری استفاده نمی‌کرد، هر تصمیم ترامپ می‌تواند همه کشور را به هم بریزد، چون او هم از نظر هیچ سیاستمداری استفاده نمی‌کند.

نتیجه گیری اخلاقی: احمق‌ها همیشه یک نوع نیستند، بعضی فقیرند و کاپشن می‌پوشند و بعضی کت و شلوار و کراوات می‌پوشند، ولی هر دو می‌توانند کشورشان را نابود کنند.
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
نایب رئیس مجلس: حضور قالیباف در انتخابات عادی شده است




آنقدر امثال قالیباف در انتخابات‌های مخلتف شرکت کرده‌اند که دیگر حضورشان عادی شده است و بعید می‌دانم کسی که چند بار شکست خورده بتواند تهدیدی برای روحانی به حساب بیاید چه رسد به تهدید جدی.

روزنامه آفتاب یزد در شماره امروز خود مصاحبه خود را با مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس منتشر کرد.

گزیده‌های مهم این گفت‌وگو در پی می‌آید.

قطعا شرایط اصلاح‌طلبان پس از فوت آیت‌الله‌ها‌شمی همچون گذشته نخواهد بود. زمان‌ بسیار باید بگذرد تا شخصیتی چون آیت‌الله‌ها‌شمی پیدا شود و نقش پشتوانه آزادی مردم را ایفا کند. طبیعی است که وضعیت دیگر مثل سابق نباشد و به این سادگی نمی‌توان کسی را آورد.

اعتدال بر سپهر سیاسی ایران سایه افکنده و به نظر من مردم آگاه هستند و پس از درگذشت آیت‌الله‌ها‌شمی تغییری در شرایط آقای روحانی ایجاد نخواهد شد.

خیلی‌ها تلاش می‌کردند که آیت‌الله‌ها‌شمی رفسنجانی را در یک موضع تدافعی قراردهند. یا کاری کنند که ایشان یک عکس‌العملی نشان دهد تا مثل بقیه اقدام به حذفش کنند، اما رفتار آیت‌الله‌ها‌شمی کاملا سنجیده و هشیارانه بود و اجازه نداد آن کارها و نقشه‌هایی که عده‌ای در سر داشتند به نتیجه برسد.

رسانه رسمی کشور از نشان دادن صدا و تصویر آیت‌الله‌ها‌شمی ابا داشت. همواره عده‌ای را به برنامه‌هایش دعوت می‌کرد که علیه آیت‌الله و خانواده‌اش حرف بزنند ولی خب مردم براساس شناخت، آگاهی و اطلاعاتی که داشتند خلاف جهت آن چیزی که آنها می‌گفتند حرکت می‌کردند.

اگر برجام را نمی‌پذیرفتیم چه اتفاقی قرار بود رخ دهد. همین الان که نفت‌مان را نزدیک به 3 میلیون بشکه، 2میلیون و 900 هزار بشکه می‌فروشیم، در زمان قبل از برجام فقط یک میلیون بشکه می‌فروختیم آن هم از طریق چه کسانی؟ امثال بابک زنجانی و دلالانی که پول‌ها را باز نمی‌گرداندند.

آقای دکتر ظریف باید موضع خودش را نسبت به قضیه روشن کند. وزیر امور خارجه پیامی را گفته است که کریمی قدوسی پیام محرمانه را نه تنها به بیرون نشر داده که آن را تغییر هم داده است و منظور گوینده آن نبوده. در چنین شرایطی دولت یا آقای ظریف هیچ کاری جز ارائه بیانیه نکردند.

اینکه ظریف بخواهد جلسات کمیسیون امنیت را تحریم کند که قانونی نیست. ایشان می‌تواند حرف‌هایی بزند که از درج و انتشار آنها هراسی ندارد نه اینکه بخواهد با اعضای کمیسیون درددل کند.

دولت خیلی کم به روشنگری می‌پردازد. پیشنهاد من این است و بارها هم گفته‌ام که واقعیت‌ها روشن به مردم گفته شود بدون اینکه به بزرگ‌نمایی یا کوچک‌نمایی بپردازیم.

چرا دولت نمی‌گوید در زمان قبل از برجام همه بازارهای فروش‌مان را از دست دادیم و همه دنیا علیه‌مان منسجم ‌شدند و روز‌به‌روز فشار تحریم‌ها علیه‌مان بیشتر شده بود و هزاران مشکل دیگر.

نوع گفتگوی آقای دکتر صادقی همیشه خشن است. آدم می‌تواند همواره حقیقت را بیان کند بدون اینکه بخواهد تعرضی به کسی کند. من به خود آقای دکتر صادقی هم گفته‌ام وقتی شما معترض شخصی می‌شوید خب طرف مقابل هم به شما جواب می‌دهد و بعد یک تقابل ایجاد می‌شود که حالت منطقی به خود نمی‌گیرد.

دکتر عارف در فراکسیون امید و در پیگیری و تشکیل جلسات و هماهنگی آنها بسیار موثر است. حالا حتما باید یک چیزی رسانه‌ای شود تا مردم خیال کنند یک نفر فعال است؟

آقای دکتر عارف هیچ وقت نمایشی کار نمی‌کردند که بگوییم اکنون نمایشی کار کنند. تا آنجایی که من ایشان را می‌شناسم قبلا در دولت اصلاحات هم همین بوده در سابقه و گذشته او نیز نگاه کنیم به همین شکل بوده. خصلت، رفتار یا منش دکتر عارف از گذشته به همین شکل بوده است که به آن ادامه می‌دهد.

اینکه یک فراکسیون به اسم ترک‌زبانان تشکیل شده معنایش این نیست با بقیه قهر هستید و دشمن‌اید. ما در مقابل کسی قرار نداریم ما گفتیم جمعی درست شوند که در چارچوب قانون‌اساسی پیگیر خواسته‌های بحق یک جمعیت خاص باشند.

آنقدر امثال قالیباف در انتخابات‌های مخلتف شرکت کرده‌اند که دیگر حضورشان عادی شده است و بعید می‌دانم کسی که چند بار شکست خورده بتواند تهدیدی برای روحانی به حساب بیاید چه رسد به تهدید جدی.

دولت در رابطه با فیش‌های حقوقی اشتباه کرد. نباید به این سادگی با مدیرانش برخورد می‌کرد. مگر آن مدیر گفته بود که این مقدار حقوق را به من بدهید؟.

اگر بتوانیم یکی از مقصرهای اصلی حادثه پلاسکو را ساختار موجود در شورای شهر بدانیم عناصر کارنابلد در آن حضور دارند.

آقای قالیباف در مجموعه مقصران اصلی این حادثه قرار دارد اما اینکه بخواهیم از روش‌های حذفی استفاده کنیم اقدام به اخراج و استیضاح افراد کنیم درست نیست اول باید ایرادکار را بیابیم و آن را حل کنیم.
     
  
مرد

 


احسان خواجه امیری در جمع معترضان در فرودگاه لس آنجلس
     
  
مرد

 


عابد ملکی متولد ۱۳۶۰

ليسانس صنايع ،
خواهرزاده چمران رئیس شورای شهر

شهردار منطقه ۱۲ - که ساختمان پلاسکو در آن منطقه واقع شده!



امضاء برای تشکیل کمیته حقیقت یاب حادثه پلاسکو ، بدون امضاء آقای عباس جدیدی و چمران





این عقب مونده هم فقط دنبال خودنماییه و هر کاری میکنه که از شورا بیرون نندازنش!!
     
  
صفحه  صفحه 19 از 207:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  206  207  پسین » 
سیاست

بحث سیاسی روز بی تعارف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA