انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 69 از 200:  « پیشین  1  ...  68  69  70  ...  199  200  پسین »

بحث سیاسی روز بی تعارف


زن

 
limoshirin65: همزمان با اعلام زمان فیلترینگ تلگرام درایران
دیدار ولیعهدعربستان با بنیان‌گذاران مایکروسافت و آمازون
به نظرم بین فیلتر شدن تلگرام در ایران و روسیه ارتباطی وجود داره
     
  
مرد

 
در زمان اوباما ۱۵۰میلیارد دلار!!!!!
پول نقد با هواپیما به ایران منتقل شد.
تَکرار میکنم:
۱۵۰میلیارد دلار یعنی با دلار ۶تومنی میشه
۹۰۰هزار میلیارد تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ترامپ گفت این پول چقدر صرف رفاه مردم ایران شده که بخوایم برجام رو ادامه بدیم؟!؟‼️‼️


شما حساب کنید با ۹۰۰هزار میلیارد تومن چند کارگاه زودبازده (با سرمایه‌ی ۱۰۰میلیون) یا کارخانه کوچیک (باسرمایه ۱۰میلیارد) میشد تآسیس کرد؟




همین پول کافی بود که مشکل بیکاری رو تا ۵۰سال در ایران حل کنه!
بعد آقای شریعتمداری و دوستان میگن برجام خیانت بود!!!
بعد یک عده گااااو در مجلس میان برجام رو آتیش میزنن!!!!
بعد مردم ما به ترامپ فحش میدن که چرا از برجام خارج شده!
هیچکس!
نه یکنفر اصولگرا!
نه یک نفر اصلاح‌طلب!
نه یک مسئول!
نه خاتمی! نه تاجزاده! نه زیباکلام! نه هیچ کسی دیگرنپرسید این پول بی صاحب خرج کدوم معضل معیشتی این مردم بدبخت شد؟؟؟؟
برجام فقط یک حسن داشت اونم تآمین منابع مالی ایران برای جنگیدن در ۳کشور بود!!!!
همون بهتر که پاره شد. چون فقط منافع آخوندهای فاسد و جنایتکار را تامین میکرد
     
  
مرد

 
نان به نرخ روز خور های جیره خوار را بهتر بشناسید



صادق زیباکلام: حاضرم برای جلوگیری از سقوط نظام، اسلحه به دست بگیرم

صادق زیباکلام به دلیل مصاحبه‌ای که درباره اعتراضات دی ماه با دویچه وله انجام داده، در دادگاه بدوی به ۱۸ ماه حبس محکوم شد. زیباکلام ولی برنده جایزه آزادی بیان دویچه وله شد. انتخاب «صادق زیباکلام» برای جایزه «آزادی بیان» خبرگزاری «دویچه وله» با واکنش انتقادآمیز عده‌ای از کاربران شبکه‌های مجازی روبرو شد. آن‌ها با هشتگ «#shameondw»، به این انتخاب واکنش نشان داده‌‌اند.

صادق زیباکلام بارها در مصاحبه‌هایش عنوان کرده است که تا پای جان از نظام جمهوری اسلامی دفاع و اگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی از او بخواهند سکوت کند و با رسانه‌های خارجی مصاحبه‌ نکند، حتما اطاعت می‌کند. کاربران این گفته‌های او را مخالف آزادی بیان می‌دانند.


«کریستف جامپلت» (Christoph Jumpelt)، سخن گوی دویچه وله درباره انتخاب زیباکلام و انتقاد برخی کاربران به این انتخاب، می‌گوید: «آزادی بیان و ابراز عقیده چیزی است که دویچه وله سعی می‌کند مردم در همه جای دنیا به آن دست یابند.»

«ایران وایر» از زیباکلام درباره جایزه دویچه وله و انتقاداتی که به خاطر گرفتن این جایزه مطرح می‌شود، پرسیده‌ است.

عده‌ای از کاربران شبکه‌های مجازی به این که جایزه آزادی بیان دویچه وله به شما تعلق گرفته است، انتقاد کرده‌ و هشتگ #shameondw راه انداخته‌اند. فکر می‌کنید این انتقادها برای چیست؟

عده‌ای معتقدند که هیچ امیدی به آینده این نظام نمی‌رود و این نظام اصلاح‌ناپذیر نیست. بنابراین، می‌گویند به جز برکناری این نظام، آلترناتیو دیگری نداریم. آن‌ها نه تنها به خاطر گرفتن جایزه دویچه وله من را محکوم می‌کنند بلکه به خاطر نقش‌ من در انتخابات ریاست جمهوری در سال گذشته و یا در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 94 من را سرزنش و به وابستگی به نظام، به رژیم و به سیستم متهم می‌کنند. سوالات درستی هم می‌پرسند. من این انتقادها را می‌پذیرم. راستش هر چه فکر می‌کنم، واقعا رویم نمی‌شود توی چشم مردم نگاه کنم و بگویم بیایید سال ۹۸ در انتخابات شرکت کنید.

شما بارها در مصاحبه‌هایتان گفته‌اید من در هر شرایطی از نظام دفاع می‌کنم؛ احتمالا به این دلیل شما را مهره نظام می‌دانند.




صادق زیباکلام : امروز، شانزدهم اردیبهشت ۹۷، باز هم می‌گویم من با تمام وجود از نظام دفاع می‌کنم و حتی یک قدم هم جلوتر می‌آیم و خیلی آشکار و صریح می‌گویم که اگر این نظام در معرض سقوط قرار بگیرد- منظورم از این نظام، همین مجلس شورای اسلامی، همین مقام معظم رهبری، همین شورای نگهبان، همین روزنامه کیهان و مابقی است- اگر همین نظام دچار بحران شود و من ببینم در شرف سقوط است که یا در نتیجه خیزش مردم در داخل کشور و یا حمله امریکا، اسراییل و.. به کشور باشد، من شرمنده شما و شرمنده خیلی از مردم ایران هستم، ولی با تمام وجود از نظام دفاع می‌کنم. من از اسلحه و فشنگ و...متنفرم اما اگر پایش بیفتد، اسلحه هم دست می‌گیرم و از نظام دفاع می‌کنم که سقوط نکند.

منتقدان شما می‌گویند چه طور می‌شود به کسی که از نظامی که همیشه آزادی بیان و ابراز عقیده را محدود کرده است دفاع می‌کند، جایزه آزادی بیان داد؟

دفاع من از نظام به خاطر خود این نظام و نفس عملکرد این نظام نیست. من به عنوان یک کنش‎گر سیاسی، آرمان‌ها، اهداف و آرزوهایی دارم که همه آن‌ها در دموکراسی خلاصه می‌شود. می‌دانم که این جا عصبانیت مخالفان من بیش تر می‌شود و می‌گویند یاالعجب! ما فکر می‌کردیم الان می‌گوید به خاطر اسلام و تشیع و ولایت فقیه دفاع می‌کنم. می گویند خیلی بی شرمی که می‌گویی این ها اهداف من است. اما من از نظام جمهوری اسلامی دفاع می‌کنم.
     
  
مرد

 


دعوای اصلاح طلب و اصولگرا جنگ زرگری است که فقط زمان انتخابات حقیقت دارد
     
  
مرد

 
«حسن روحانی منفور مردم و حاکمیت»




رد دعوت افطاری رئیس‌جمهور توسط هنرمندان
     
  
مرد

 


اصلاح طلب و اصولگرا مکمل یکدیگرند!
     
  
مرد

 


بزرگترین نتیجه تَکرار کردن!
بزرگترین نتیجه این دفعه فرق میکنه!
بزرگترین نتیجه شرایط کنونی گفتن!
بزرگترین نتیجه انتخاب بین بد و بدتر گفتن!

خائنینِ به وطن
     
  
مرد

 



دزدی جدید دولت دروغ‌گویان از مردم

دستورالعمل جدید بیمه شخص ثالث: اگر مسبب حادثه در تصادف فوت کند و فوت در ماه حرام باشد، از محل بیمه حوادث سرنشین، به او دیه ماه حرام تعلق نمی‌گیرد!




کفتار بنفش!!
تا ۱۴۰۰ با روحانی!!
دولــت رکــود و دروغ!!
ما همه با هم هستیم!!
روحانی مــــوچـــکـــــریــــم!!!
بــه عـقــب بــر نـــمـــیـــگـــردیـــم!!!
     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
مرد

 



کاری با اینکه چه فکری کرده طرح ۲۰۳۰ رو نسبت داده به اسرائیل ندارم
البته کاری هم به اینکه منظورش از وزیر اسرائیلی کیه هم ندارم!

ولی واقعا یکی نبود به این کله پوک بگه ، احمق جان اولا اجازه ندادن طرح ۲۰۳۰ (سند ۲۰۳۰) تو ایران اجرائی بشه دوما اگر اجرائی میشد که دیگه انقدر تجاوز در مدارس به وجود نمیومد

خدا عقل بده
     
  
مرد

 
خلع سلاح کره شمالی نتیجه فشار بر چین


ظریف وزیر خارجه ایران که بعد از برجام در جلسه‌ای گفته بود «اگر آمریکایی‌ها برجام را ترک کنند باید خواب خلع سلاح کره شمالی را ببينند» اما ترامپ در بیداری و هوشیاری کامل با رهبر کره شمالی در سنگاپور پیرامون خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره دیدار و گفتگو خواهد کرد. چرا حکومت کره شمالی پس از سالها سماجت و گرسنگی دادن به مردم خود برای حفظ سلاح اتمی سرانجام تسلیم شد؟ به جای این پرسش که چرا آنها خلع سلاح را پذیرفتند شاید سوال بهتر و دقیق‌تر این باشد که چرا اتمی ماندن کره شمالی پس از فروپاشی شوروی این همه سال طول کشید؟ برای فهم درست مساله باید از نگاه تاریخی آغاز کرد.


شبه‌جزیره کره در اواخر سده نوزدهم تا اوایل سده بیستم توسط امپراتوری کره اداره می‌شد. این شبه‌جزیره از سال ۱۹۰۵ به تصرف امپراتوری ژاپن درآمده و پنج سال بعد به‌طور رسمی بخشی از کشور ژاپن شد. با شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم، قسمت شمالی به تصرف اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی و قسمت جنوبی به تصرف آمریکا درآمد. به این ترتیب کره شمالی صاحب حکومتی متحد با بلوک شرق شده و کره جنوبی صاحب حکومتی طرفدار غرب شد در حالی که هر دو مدعی حکومت بر کل شبه‌جزیره بودند. این اختلاف در سال ۱۹۵۰ به جنگ کره انجامید که در سال ۱۹۵۳ با پیمان آتش‌بس خاتمه یافت. حکومت کیم ایل سونگ (۱۹۴۸ تا ۱۹۹۴) کره شمالی را به کشوری منزوی تبدیل کرد که این انزوا پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ تشدید شد. این فروپاشی محصول رقابت‌های نظامی و تسلیحاتی با آمریکا بود که اقتصاد شوروی نتوانست به دلیل بنیه ضعیف مالی خود آن را ادامه بدهد. هم‌چنین نارضایتی مردم به دلیل عدم استقرار دموکراسی و آزادی، در اثر تشدید فشارهای اقتصادی مجال فراخ‌تری برای عرضه یافت و سرکوب آن عملا غیر ممکن شد و نهایتا به فروپاشی شوری انجامید. پس از فروپاشی شوروی، حکومت چین راه ماندگاری خود را به ویژه پس از کشتار دانشجویان در واقعه «تیان آن من» به درستی در توسعه اقتصادی و تنش‌زدایی با آمریکا دید. در حوزه اقتصادی تغییر مسیر داد و با توسعه روابط گسترده اقتصادی با ایالات متحده عملا در مسیر سرمایه‌داری قرار گرفت.

چین در حوزه سیاست خارجی هیچ‌گاه در مسیر رویارویی استراتژیک با ایالات متحده قرار نگرفت اما در سالهای اخیر به واسطه اینکه توانسته بود تراز تجاری خود با آمریکا را بهبود بخشد در مسیر خلع سلاح کره عملا با آمریکا همکاری نمی‌کرد و با حمایت پیدا و پنهان از کره شمالی، امکان استمرار کره اتمی را فراهم کرده بود تا از آن به عنوان حیات خلوتی برای رویارویی با آمریکا استفاده کند.

کره شمالی کشور از جنوب با کره جنوبی، از شمال با جمهوری خلق چین و در زاویه شمال شرقی مرز کوچکی با روسیه دارد. تکیلف کره جنوبی دشمن شماره یک کره شمالی که روشن است اما روسها بعد از فروپاشی شوروی حتی اگر می‌خواستند توانایی چندانی برای کمک به کره شمالی نداشتند و در تمامی این سالها وظیفه حمایت از آنها بر دوش چین بوده است. چین مایل بود به حفظ کره شمالی اتمی برای برقراری توازن با آمریکا در جنوب شرق آسیا ادامه بدهد اما با آمدن ترامپ و آغاز جنگ تجاری و تهدید بستن تعرفه بر کالاهای چینی کوتاه آمد. رهبر جوان کره به پکن دعوت شد و «شیر فهم» شد که نرمش قهرمانانه کند. آن‌ها بدون حمایت چین قادر به ادامه حیات نیستند. وقتی حیاتی در کار نباشد داشتن بمب هم فایده‌ای ندارد. چینی‌ها می‌دانند که جنگ تجاری با آمریکا را می‌بازند و اگر شرایط اقتصادی چین به هم بخورد و معترضان روانه میدان «تیان آن من» شوند زمانه زمانه‌ای نیست که کشتار امکان‌پذیر باشد. وقتی وزیر خارجه آمریکا از چین درخواست می‌کند تا آمار واقعی قربانیان «تیان آن من» را پس از بیست سال پنهان کاری فاش کند. طبیعی است که اجازه وقوع مجدد رخدادی شبیه آن به چین داده نخواهد شد.


حالا از محور شرارتی که رئیس‌جمهور اسبق امریکا جورج بوش از آن یاد کرد (ایران، کره شمالی و عراق) تنها جمهوری اسلامی به روال سابق ترک‌تازی می‌کند. از پس فردا و آغاز فرآیند خلع سلاح کره سوال این است که سرنوشت جمهوری اسلامی پس از خروج امریکا از برجام چه خواهد شد؟ به این سوال در دی‌ماه ۹۶ پاسخ داده شد: «اصلاح‌طب اصول گرا دیگه تمومه ماجرا».... ماجرا در افکار عمومی تمام شده است. فروپاشی با تظاهرات فراگیر دی‌ماه و خروج آمریکا از برجام از هر زمان دیگری به ما نزدیک‌تر است.

براندازی تقدیر جمهوری اسلامی نیست نتیجه طبیعی عملکرد ۴ دهه آن است و سفره انقلاب خیلی زودتر از آنی که اصلاح‌طلبان تصور می‌کنند جمع خواهد شد. برخی که می‌خواهند تا دقایق آخر کنار سفره باشند قمار سختی می‌کنند.


حامد آئینه‌وند
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
صفحه  صفحه 69 از 200:  « پیشین  1  ...  68  69  70  ...  199  200  پسین » 
سیاست

بحث سیاسی روز بی تعارف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA