انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 183 از 338:  « پیشین  1  ...  182  183  184  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ ❌❌❌پاسخ اداره مهاجرت #ترکیه به درخواست اسکان مجدد یکی از عزیزان:

برگردان به فارسی؛

📌دادخواست مورد نظر شما مورد بررسی قرار گرفته و مراحل اسکان افراد خارجی در کشور ما توسط اداره کل مدیریت مهاجرت و با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل انجام می شود. اگرچه اسکان مجدد حقی نیست ، اما در بین خارجیانی که تحت حمایت بین المللی / موقت در کشور ما هستند ، کسانی که برای شرایط پذیرش کشورهای اسکان مجدد مناسب تلقی می شوند توسط اداره کل مدیریت مهاجرت در حیطه اسکان مجدد قرار می گیرند.

📌علاوه بر این ، اتباع خارجی در کشور ما می توانند به صورت جداگانه به سفارت یا کنسولگری هر کشوری که می خواهند به آنجا بروند ، مراجعه کنند و در صورت پذیرش از کشورها ، می توانند با مراجعه به اداره کل امور مهاجرت استان برای خروج ، از کشور ما به طور قانونی خارج شوند. اجازه با گذرنامه معتبر یا مدارک سفر و ویزا. در این زمینه ، به خارجیانی که تحت حمایت موقت / حمایت بین المللی در کشور ما هستند و مطابق با شرایط پذیرش کشورهای اسکان مجدد هستند ، شماره تماس به روز ارائه می شود و اگر پرونده شما مناسب تشخیص داده شود ، اطلاعات لازم به شما داده خواهد شد.



=1cph5v8x5qikf
     
  
مرد

 
#یونان

🔘 MEDforU by GIVMED
https://givmed.org/med-for-u/auth/lang
آیا احتیاج به دارو دارید ؟ در اپلیکیشن
میتوانی دارویی که میخواهی رایگان پیدا کنی !
در اینجا بگرد داروخانه های اجتماعی که داروی مورد نظر را دارند جستجو کن و پیدا کن و بدون هیچ هزینه ای دارویت را تهیه کن.
🧑‍⚕️🩺📝💉💊
آدرس و مشخصات پزشکان بدون_مرز

🔘 Doctors Without Borders
(ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ)

🔘 Address: Solonos 133, Athina 106 77

https://maps.app.goo.gl/TemmbrJHxRzzkZpg7

Τηλ : +30 2105200500

Fax : +30 2105200503
     
  
مرد

 
❌❌❌آدرس داروخانه ها و یا سازمان هایی که داروی رایگان ارائه می دهند. #یونان

تنها با تجویز پزشک می توانید داروی رایگان دریافت کنید.

🔶🔹Athens Solidarity Pharmacy, Kleisthenous and Iktinou 2, Athens

تلفن: 2103802037
تلفن: 2102012013

سه_شنبه از ساعت ۱۱ صبح تا ۳ بعد از ظهر و پنجشنبه از ساعت ۲ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر
دوشنبه چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ ظهر

🔶🔹Praksis Social Pharmacy, Sarpidonos 24, Athens

تلفن: 2108213704

دوشنبه تا جمعه از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر، با وقت_قبلی

🔶🔹Social Pharmacy of Doctors_of_the_World, Sapphous 12, Athens

تلفن: 2103213150

دوشنبه تا جمعه از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر با وقت_قبلی

🔶🔹Social Mission Clinic, Sevastoupoleos 113, Athens

تلفن: 2103847374

همه_روزه از ساعت ۹ صبح تا ۱ بعد از ظهر به غیر از سه_شنبه ها
     
  
مرد

 
‍ ❌❌❌در جریان زندگی در کمپ از چه حقوقی برخوردار هستم؟

#آلمان

📌به عنوان یکی از ساکنین کمپ شما حق دارید در یک فضای  کاملا امن زندگی کنید. به ویژه زنان، نوجوانان و کودکان باید در برابر هر گونه تهدید یا خشونت محافظت شوند. اقامتگاه‌ها باید اطمینان حاصل کنند که همه ساکنانشان احساس امنیت می کنند، حریم خصوصی مردم را حفظ میکنند و به آنها کمک میکنند. از سال ۲۰۱۶، وزارت امور خانواده با همکاری یونیسف و چند سازمان دیگر مانند «Plan International Germany e.V.» برنامه‌ی را برای تامین حداقل استانداردهای حفاظت از کودکان، نوجوانان و زنان را در مراکز اقامت پناهجویان ایجاد کرده است. این استانداردها عبارتند از محافظت از کودکان، نوجوانان و زنان در برابر خشونت و دسترسی به مراقبت های (پزشکی)  و خدمات حمایتی در برابر مشکلات روحی روانی و اجتماعی است.

📌علاوه بر این، در هر کمپ باید اتاق خاصی برای أوقات فراغت و بازی کودکان و جوانان وجود داشته باشد. البته در کنار این استانداردها بعضی مقرارت هم وجود دارد که باید از طرف ساکنین رعایت شوند. به طور کلی شما نمیتوانید انتخاب کنید که در کدام اتاق میخواهید زندگی کنید و یا  چه کسی با شما در یک اتاق هم خانه شود. اگر با هم‌اتاقی خود مشکل داشته باشید، با کارکنان اجتماعی یا مدیر کمپ باید تماس بگیرید.

📌به عنوان یک زن و شوهر یا خانواده، شما حق دارید با هم در یک اتاق زندگی کنید.زنان تنها فقط با زنان دیگر می توانند در یک اتاق زندگی کنند.

📌شما حق دارید بخواهید که اتاق شما قفل داشته باشد و کلیدش را داشته باشید. اگر در یک اتاق  مشترک زندگی میکنید، حق دارید یک کمد با قابلیت درب‌های قفل دار داشته باشید.

📌کارکنان کمپ اجازه ورود به اتاق شما را بدون اجازه شما جز در موارد اضطراری ندارند.کنترل اتاق در نبود شما  یا بدون اطلاع قبلی شما مجاز نیست.
📌شما حق دارید تا از دوستان خود به عنوان  بازدید کننده در طول روز پزیرای کنید.
📌هر هفته باید حوله های پاک و هر دو هفته یک بار پوش تشک و ملافه تمیز دریافت کنید.
📌اگر بخواهید یک شب کمپ را ترک کنید، باید به دفتر مدیریت کمپ اطلاع دهید. اگر برای بیش از ۳ شب متوالی به کمپ مراجعه نکنید، مسئولین می توانند اتاق یا تخت شما را به فرد دیگری اختصاص دهند. البته لوازم شخصی شما باید محافظت شود.
📌شما حق دسترسی  به توالت و دوش مختص (اینکه مرد هستید یا زن) به زنان یا مردان را دارید.
📌شماحق دسترسی به غذای سالم، متنوع و کافی دارید. در این کمپ‌ها نباید گوشت خوک استفاده شود.
📌مدیریت کمپ باید روزانه و بطور سریع از همه نامه های دریافتی شما اطلاع دهد
     
  
مرد

 
💢دعوت مرد چینی از مردان دیگر برای سفر به ایران و رابطه با دختران زیر سن قانونی فقط با ۵۰ دلار!!!

این فرد چینی که در یک سال گذشته در تهران ساکن بوده ضمن ارتباط با دختران زیر سن قانونی از آنها فیلم میگرفت و در کانال یوتیوبش منتشر می کرد.

#نه_به_جمهوری_اسلامی
     
  
مرد

 
‍ ‍ ‍ ‍ ❌❌❌حضانت اطفال در صورت جدایی والدین

👈 نگاهداری اطفال یا همان حضانت در امور تربیتی و آموزشی، هم حق و هم تکلیف ابوین بوده و طبق قوانین، حضانت فرزند تا رسیدن طفل به سن بلوغ (در دختران 9 سالگی و در پسران 15 سالگی) بر عهده والدین است.

👈 به این معنا که برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن 7 سالگی اولویت دارد و پس از آن، حضانت با پدر است همچنین بعد از 7 سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه خواهد بود که قانون جز در موارد استثنايي نمي‌تواند آنان را از اين حق محروم كند.

👈 در مواردی پدر و مادر می‌توانند به نفع یکدیگر از حق حضانت خود صرف ‌نظرکنند بنابراین قراردادهای بین والدین در مورد حق حضانت در صورتی‌ که بر خلاف مصلحت طفل نباشد، معتبر و لازم‌الاجرا است.

👈 بر این اساس، حضانت طفل پس از 7 سالگی به طور مطلق به پدر واگذار نمی‌شود، بلکه هرگاه بین پدر و مادر طفل در مورد حضانت او اختلاف شود، معیار تعیین دارنده حضانت صرفا مصلحت طفل است.
چه ‌بسا با وجود نبود عیب و نقصی در پدر به تشخیص دادگاه، مصلحت طفل از جمله در وابستگی‌های شدید طفل و مادر و اثر سوء جدایی آنها از یکدیگر اقتضا می‌کند که حضانت او بر عهده مادرش باشد.

👈 پس از رسیدن طفل به سن بلوغ، دادگاه خود را فارغ از رسيدگي در خصوص حضانت دانسته و فرزندان حق انتخاب ادامه زندگي نزد يكي از والدين را خواهند داشت؛ در هر صورت تأمين مخارج زندگي با پدر خواهد بود.

👈 اگر پدر از دادن فرزندان زیر 7 سال به مادر خودداری کند، مادر می‌تواند با مراجعه به دادگاه، اولا الزام زوج را به پرداخت نفقه فرزند بخواهد و ثانیا برای صدور دستور موقت مبنی بر استرداد (پس دادن) فرزند، درخواست دهد.

👈 با توجه به اینکه قانون، حضانت را با مادر دانسته، دیگر نیازی نیست که وی امری را در دادگاه اثبات کند. به همین دلیل، دادگاه بدون رعایت تشریفات قانونی و خارج از نوبت، حکم استرداد طفل را صادر می‌کند و این حکم فورا قابل اجرا است تا مادر بتواند با پرداخت نفقه از سوی خود یا به شرط مطالبه بعدی از زوج به وظیفه حضانت در قبال طفل یا اطفال خود عمل کند.

👈 البته چنانچه مادر در ضمن سند رسمي طلاق، متقبل حضانت و نگهداري فرزند مشترک با هزينه شخصي خود شده باشد، نمي‌تواند به موجب دادخواست بعدي از خود سلب تكليف کند؛ چنين درخواستي قابليت پذيرش ندارد.

👈 ازدواج مجدد مادر، حق حضانت وی را به نفع پدر ساقط می‌کند اما در مواردی که پدر فوت کرده باشد، ازدواج مجدد مادر موجب سقوط حق حضانت وی نخواهد .

📌پی نوشت:

1⃣بزرگواری که از همسر خود جدا شدید و مهریه و حضانت را دریافت کردید ایا این ادعا که همسرم میخواست حضانت فرزند را از من بگیرد بدون ذکر دلایل حقوقی و منطقی قابل پذیرش است ؟دستگاه قضایی ایران چطور برای مهریه و حضانت از شما دفاع کرد و الان این ادعا را دارید که تنها با یک تهدید از طرف همسرتان و یاخانواده اش فرار کردید .این قضیه دم خروس و قسم است مدارک شما کاملا برخلاف ادعای شما است بنابراین در تنظیم دفاعیه خودنهایت دقت را مبذول کنید

2⃣داشتن حق حضانت به این مفهوم نیست که میتوانید فرزند را از اقامتگاه تعیین شده بدون رضایت طرف مقابل خارج کنید به همین دلیل است که برای اقامت و در مواردی پناهندگی بالاخص جایگزینی در کشور سوم علاوه بر حق حضانت از شما رضایت محضری طرف مقابل را درخواست میکنند

3⃣سلب حضانت تشریفات خاص خود را دارد و در مواردی که به دلیل عدم صلاحیت شخص باشد طی کردن مراحل قانونی طولانی ضروری است پس با یک جمله و یک تهدید و اینکه دینتو عوض کردی و یا سیاسی شدی و نوه مان را میگیریم و برای همین فرار کردم دلیل استوار و منطقی و حقوقی کاملی نیست و اثبات ان نیاز به درایت دارد

4⃣بانوانی که به همراه فرزند زیر سن خود ویزا گرفتند حتما توجه کنند اوراق هویتی و یا هر مدرکی که اثبات کند ایشان فرزند شما هستند و همسرتان رضایت به خروج و کسب اقامت در کشور دیگر را دارند همراه داشته باشید چون موارد زیادی داشتم که به دلیل عدم تشابه نام فامیلی و شک در نسبت اجازه ورود به کشور مقصد را ندادند
     
  
مرد

 
❌❌❌از ماه های سپتامبر و اکتبر میتوان استفاده از ماسک را در #ترکیه کنار گذاشت

🔺کشور ترکیه از ماه ژوئن وارد یک برنامه واکسیناسیون فشرده میشود. از ۱ ژوئن همه افراد بالای ۵۰ سال واکسیناسیون میشوند

🔹کارشناسان میگویند اگر ۷۰٪ جمعیت واکسیناسیون شوند، میتوان در ماه های پاییز استفاده از ماسک را کنار گذاشت

🔸ترکیه در راستای مبارزه با همه گیری، عملیات واکسیناسیون را سرعت بخشید و به همین منظور، دیروز دوزهای جدید واکسن "بایون تک" آلمان وارد ترکیه شد

🔹کارشناسان ابراز امیدواری کردند و گفتند: "پس از قرارداد خرید ۱۲۰ میلیون دوز واکسن 'بایون تک' توجه ها به سوی نور انتهای تونل بیشتر میشود"
     
  
مرد

 
‍ ‍ ‍❌❌❌با دستور رئیسی، ایرانیان تحت تعقیب قانون دیگر از خدمات کنسولی «محروم نیستند»

ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی،‌ حکم محرومیت شهروندان ایرانی تحت تعقیب قانون در خارج کشور از خدمات کنسولی را لغو کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت، در خبرگزاری‌های ایران، بخشنامه جدیدی که این محرومیت را لغو می‌کند با عنوان «عدم صدور دستور محرومیت از خدمات کنسولی به منظور دستیابی به اشخاص تحت تعقیب در خارج از کشور» صادر شده است.

آن‌ طور که باشگاه خبرنگاران جوان نوشته، در گذشته برخی از دادگاه‌ها ایرانیانی را که در خارج از کشور تحت تعقیب بودند، از خدمات کنسولی محروم می‌کردند و این موضوع «مشکلات متعددی» را برای این افراد ایجاد می‌کرد.

بر اساس بخشنامه جدید رئیس قوه قضائیه که روز سه‌شنبه ابلاغ شده، از این پس، هیچ دادگاهی حق ندارد ایرانیان خارج از کشور را که به هر دلیل تحت تعقیب هستند از دریافت خدمات کنسولی محروم کند و احکام پیشین مرتبط با این موضوع نیز باید لغو شود.

در بخشنامه آقای رئیسی آمده که بهره‌مندی از خدمات کنسولی از جمله حقوق مدنی هر فرد است و بر اساس قوانین جاری ایران «تصریحی بر محرومیت افراد، اعم از متهمان و محکومان از این خدمات وجود ندارد».

وی افزوده است که «نه تنها مجوزی برای صدور دستور محرومیت از این خدمات وجود ندارد»، بلکه دادگاه‌ها نیز نباید از این محرومیت به عنوان «مجازات اصلی و یا مجازات تبعی و تکمیلی» استفاده کنند.

ابراهیم رئیسی به مراجع قضایی دستور داده که از صدور حکم یا دستور محرومیت افراد از خدمات کنسولی خودداری کنند و دستورات صادرشده قبلی در این ارتباط نیز «در اسرع وقت» لغو شود.

این دستور در حالی صادر شده که پیش از این گزارش‌های متعددی از سوی شماری از افراد منتشر شده بود که به دلایل مختلف از جمله سیاسی از کشور خارج شده و در کشورهای همسایه به سر می‌برند و سفارتخانه‌های ایران از تمدید گذرنامه‌ آنها خودداری کرده بودند.

شماری از فعالان سیاسی می‌گویند سفارتخانه‌های ایران هنگام تمدید گذرنامه‌ها از آنها درخواست همکاری کرده‌ یا به بازجویی از کار و فعالیت و روابط آنها در خارج از کشور پرداخته‌اند.

این در حالی است که بسیاری از شهروندان ایران در خارج از کشور به همکاری سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی برای تائید و دریافت مدارک هویتی و تحصیلی و اموری چون وکالتنامه و تائید مدارک پزشکی نیاز جدی دارند.
     
  
مرد

 
❌❌❌پارلمان #سوئد قانون اعطای تسهیلات به پناهجویان تنها را رد می کند

قرار است هفته آینده، سوم ماه یونی، اکثر احزاب سیاسی در پارلمان با پیشنهاد دولت در رابطه با ایجاد تسهیلات در قانون جمناسیت مخالفت کند.

این قانون که در سال ۲۰۱۸ تصویب شد ، به هزاران پناهجوی تنها ، که درخواست آنها رد شده بود ، اجازه داد در سوئد برای تحصیل در مدارس متوسطه بمانند و در صورت اشتغال به کار ، اقامت دائم بگیرند.

 این قانون مقرر کرده است که مدت اشتغال باید دو سال باشد ، در حالی که دولت ،( سوسیال دموکرات ها و محیط زیست) در اکتبر گذشته پیشنهاد کردند که مدت کار به جای دو سال فقط یک سال باشد که با مخالفت اکثر احزاب روبرو شد.
     
  
مرد

 
‍ ‍ ‍ ‍ ❌❌❌انواع قبولی پناهندگی در #آلمان

#قسمت_اول

📌رسیدگی به درخواست پناهندگی در آلمان بر اساس ماده آ16 قانون اساسی و نیز بند یک از ماده 60 قانون اقامت وهمچنین مواد دو تا هفت از ماده 60 قانون اقامت انجام می گیرد. پس از صدور حکم قبولی به همراه آن چند برگه نیز به زبان مادری به فرد قبول شده ی پناهندگی داده می شود که در آن حقوقی که شامل او می شود توضیح داده شده است. با این وجود بسیاری نمی دانند که تفاوت هر یک از این قبولی ها با یکدیگر چیست. قبولی پناهندگی به سه دسته اصلی تقسیم می شود:

دسته اول: به فردی که قبولی بر اساس ماده آ16 قانون اساسی دریافت کند موقعیت پناهندگی سیاسی داده می شود.
دسته دوم: به فردی که قبولی براساس بند یک از ماده 60 قانون اقامت دریافت کند، موقعیت پناهنده تحت کنواسیون ژنو داده می شود.
دسته سوم: به فردی که قبولی بر اساس بند 2 تا 7 از ماده 60 قانون اقامت دریافت کند، موقعیت ممنوعیت اخراج و اقامت به دلایل انسانی داده می شود.

📌قبولی بر اساس بند 2 تا 7 از ماده 60 قانون اقامت، پناهندگی به معنی فوق محسوب نمی شود، بلکه ممنوعیت اخراج و اعطای اقامت به دلایل انسانی است. این نوع قبولی نزد برخی ایرانیان به غلط به پناهندگی اجتماعی معروف است.

📌تا سال 2005 مزایای قبولی آ16 با قبولی براساس بند یک ماده60 قانون اقامت (که در آنزمان بر اساس قانون خارجیان ماده 51 نامیده می شد)، خیلی فرق داشت که در اینجا به آن پرداخته نمی شود. از سال 2005 قانون خارجیان حذف و قانون اقامت جای آنرا گرفت و ماده 60جایگزین ماده 51 قدیم شده و با تغییر قانون، این تفاوت ها برداشته و امتیازات آنها با هم برابر شد. در حال حاضر مزایای زیر در مورد هر دو دسته قبولی، یعنی هم قبولی آ16و هم بند یک ماده 60 یکسان است که مهمترین آنها عبارتند از:

1️⃣ هر دو دسته پاس آبی دریافت می کنند
2️⃣ به هر دو دسته، یعنی هم قبولی آ16 قانون اساسی و هم بند یک ماده 60 قانون اقامت ابتدا یک اقامت سه ساله تعلق می گیرد. پاس اما اعتبار دو ساله دارد.
3️⃣ بعد از سه سال اداره امور پناهندگی دلایل و شرایط پناهندگی افراد را مجدا چک می کند و اگر دلیلی برای باز پس گیری پناهندگی نباشد به این دسته از افراد اقامت دائم داده می شود.
4️⃣ هر دو دسته می توانند پس از قبولی و دریافت پاس شهر محل زندگیشان را خودشان انتخاب کنند.
5️⃣ هر دو دسته اجازه کار و راه اندازی کسب کارآزاد دارند. - هر دو دسته تا سه ماه پس از قطعی شدن اعلام قبولی پناهندگی (معمولا پس دریافت پاس)، اجازه دارند که همسر یابچه های زیر 18 سال خود را به آلمان بیاورند.
6️⃣هر دو دسته فوق، یعنی هم قبول شدگان بر اساس ماده آ16 قانون اساسی و هم قبول شدگان بر اساس بند یک ماده 60 قانون اقامت هفت سال پس از دریافت قبولی پناهندگی ( و در مواردی شش سال پس از دریافت قبولی پناهندگی) می توانند درخواست تابعیت آلمانی داده و اگر شرایط لازم را داشته باشند می توانند تابعیت آلمانی کسب نمایند
     
  
صفحه  صفحه 183 از 338:  « پیشین  1  ...  182  183  184  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA