انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 186 از 338:  « پیشین  1  ...  185  186  187  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢سازمان جهانی گردشگری روز سه شنبه 5 خرداد، اعلام کرد، ریاض را به عنوان مقر خود در منطقه خاورمیانه انتخاب کرده‌است.

این اولین باری است که سازمان جهانی گردشگری در خارج از مادرید و در منطقه خاورمیانه دفتری رسمی برای خود افتتاح می‌کند.
     
  
مرد

 
‍ 💢گزارش: اخراج پناهجویان از آلمان کاهش چشمگیر داشته است

میزان اخراج از آلمان در مقایسه با دو سال گذشته به وضوح کاهش یافته است. دلیل اصلی این روند نزولی، احتمالا پی‌آمدهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا است.

براساس یک گزارش، در سه ماه نخست سال جاری، مجموعا ۲۸۸۰ تن از آلمان اخراج شده اند. بیشتر آن ها به کشورهای گرجستان، البانی، مولداوی و صربستان بازگردانده شدند.

به گزارش روزنامه های گروه رسانه ای فونکه (شماره روز سه شنبه)، از این میان ۷۸ تن به افغانستان فرستاده شده اند. این گروه رسانه‌‍یی با رجوع به پاسخ حکومت آلمان فدرال به سوال جناح حزب چپ‌ها در پارلمان این کشور، این اطلاعات را به نشر رسانده است.

بر این اساس، شمار اشخاصی که به وطن شان بازگردانده شدند، در مقایسه با یک سال قبل از آن به وضوح کاهش یافته است.

بر بنیاد این اطلاعات، در سه ماه نخست سال گذشته، ۴۰۸۸ مورد اخراج ثبت شده و در سه ماه نخست سال ۲۰۱۹ شمار افراد اخراج شده به ۵۱۳۶ تن می‌رسید. 

کاهش قابل توجه پناهجویان اخراج شده در مقایسه با سال های قبل احتمالا با شیوع کرونا و پی‌آمدهای آن ارتباط دارد.

اولا یلپکه، کارشناس امور داخلی حزب چپ‌ها از سیاست حکومت آلمان فدرال در زمینه اخراج شدیدا انتقاد کرد. او در مصاحبه با روزنامه های گروه رسانه ای فونکه گفت: «با اخراج همیشه باید مخالفت کرد. اما در دوران کرونا رد اخراج (پناهجویان) بسیار مهمتر است»

او در ادامه افزود: «در حالی که کشورهای ثروتمند صنعتی ظاهرا می‌توانند جلو شیوع ویروس کرونا را با کمک کمپین های واکسیناسیون بگیرند، این ویروس در برخی کشورهای دیگر به صورت غیرقابل کنترل در حال گسترش است.»

یلپکه اظهار کرد، در بسیاری از کشورها همه گیری کرونا باعث تشدید مشکلات اقتصادی و بدترشدن وضعیت اقشار کم درآمد شده است. او افزود، کسی که در این شرایط به اخراج مهاجران ادامه می‌دهد، صحت و زندگی آن ها را آگاهانه به خطر می‌اندازد.
     
  
مرد

 
‍ 💢نفوذ ایران در عراق؛ بی‌توجهی به مرگ یک پناهجو در هیاهوی انتخابات

پناهجویانی که در کردستان عراق ساکن هستند تقریبا از هیچ امکانات مادی و معنوی خاصی برخوردار نیستند و در سایه بی‌توجهی نمایندگی سازمان ملل در این منطقه از کشور عراق، پناهجویان در حال حاضر در شرایط سخت و دشواری به سر می‌برند.

بهزاد محمودی، پناهجوی کُرد ایرانی که ۳۱ اردیبهشت در اعتراض به بی‌توجهی مسئولان دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اربیل عراق خود را به آتش کشیده بود، روز دوشنبه سوم خرداد ماه بر اثر جراحات ناشی از سوختگی جان خود را از دست داد.

محمودی شهروند ۲۵ ساله اهل بوکان بود که به ‌مدت چهار سال در شرایط بسیار نامساعد در اقلیم کردستان عراق به‌ سر برده و به‌ گفته فعالان حقوق پناهجویی، حتی امکاناتی نظیر سرپناه و جای خواب را هم در اختیار نداشت.

افسانه رحیمی، فعال حقوق پناهجویان در اقلیم کردستان عراق و مسئول اعضای سازمان خبات کردستان ایران، در گفت‌و‌گو با زمانه وضعیت پناهجویان ایرانی ساکن در اقلیم کردستان عراق را نامطلوب توصیف می‌کند.

او از جمله کسانی است که در تجمعات اخیر اعتراضی در مقابل ساختمان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اربیل شرکت فعال داشته و معتقد است دست‌کم دو هزار و ۵۰۰ پناهجوی ایرانی در شرایطی مشابه بهزاد محمودی در کردستان عراق به‌ سر می‌برند و رسیدگی به پرونده این پناهجویان ضروری است.

پناهجویانی که در کردستان عراق ساکن هستند تقریبا از هیچ امکانات مادی و معنوی خاصی برخوردار نیستند و در سایه بی‌توجهی نمایندگی سازمان ملل در این منطقه از کشور عراق، پناهجویان در حال حاضر در شرایط سخت و دشواری به سر می‌برند. این در حالی است که به دلیل هم‌مرز بودن و روابط نزدیک حکومت اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق با جمهوری اسلامی ایران، امنیت صدها فعال سیاسی که به کردستان پناه آورده‌اند در خطر است.

از سوی دیگر برخی از این پناهجویان سال‌هاست در انتظار پاسخ سازمان ملل به درخواست پناهندگی‌شان و انتقال به کشور امن سوم هستند.

در روزهای گذشته و به‌ دنبال اقدام به خودسوزی محمودی در مقابل دفتر سازمان ملل در اربیل، ده‌ها تن از پناهجویان ایرانی در مقابل این دفتر تجمع اعتراضی بر پا کردند. آنها با حمل پلاکاردهایی، اعتراض خود را به بی‌توجهی مسئولان سازمان ملل متحد نسبت به عدم رسیدگی به پرونده خود اعلام کردند.

هر چند تجمع پناهجویان در مقابل دفتر سازمان ملل در اربیل پدیده‌ای بی‌سابقه نیست اما طبق گزارش‌های منتشر شده، دور تازه تجمعات با حضور پر تعداد پناهجویان ایرانی از همه طیف‌های سیاسی برگزار شده است.

افسانه رحیمی بر این باور است که این تجمعات سبب شده تا مسئولان دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اربیل، برای نخستین بار در طول سال‌های گذشته در مقابل درخواست تجمع کنندگان از دفتر خود خارج شده و دست‌کم وعده پیگیری پرونده‌های پناهجویان ایرانی را بدهند.

به‌ گفته او، بهزاد محمودی عضو سازمان خبات کردستان ایران بوده و ‌این سازمان از مسئولان دفتر کمیساریای پناهندگان سازمان ملل در اربیل خواسته است تا نه تنها پرونده همه پناهجویان ایرانی را هر چه سریع‌تر مورد بازبینی قرار دهند، بلکه ترتیبی اتخاذ کنند تا دست‌کم غرامت جان باختن محمودی به دست خانواده‌اش در ایران برسد.

او نفوذ عوامل حکومت جمهوری اسلامی ایران در دولت عراق را عامل اصلی عدم رسیدگی به وضعیت پناهجویان ایرانی در اقلیم کردستان عراق می‌داند و در همین زمینه می‌گوید:

«نمایندگی یو ان [دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل] برای هیچ یک از ایرانی‌ها کاری نمی‌کند اما برای پناهجویان سوری، اردنی و هندی‌ها و سایر پناهجویان از کشورهای دیگر همه امکانات لازم را فراهم کرده است.»

به‌ گفته او، پناهجویان غیر ایرانی در کردستان عراق حتی کمک مالی ماهانه دریافت می‌کنند و خدمات پزشکی برای آنها رایگان است اما پناهجویان ایرانی از کمترین حمایت‌ها هم بی‌بهره‌ مانده‌اند.

پس از شکل‌گیری حکومت جمهوری اسلامی ایران و به‌ ویژه پس از حمله نظامی نیروهای ارتش و سپاه پاسداران به سنندج و دیگر مناطق کُردنشین ایران که به‌ فرمان روح‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی صورت گرفت، احزاب و سازمان‌های سیاسی کُرد مقرهای نظامی و فرهنگی خود را از درون خاک ایران به کردستان عراق منتقل کردند.

در سال‌های اخیر و به ‌دنبال تحرکات نظامی نیروهای وابسته به این سازمان‌ها در مرز میان ایران و عراق، جمهوری اسلامی ایران بارها به مقرها و مواضع آنها حمله کرده است.
#پناهجویان_کورد
#عراق_سازمان_ملل_اربیل
     
  
مرد

 
💢مادر بهزاد محمودی در مراسم خاکسپاری امروز فرزندش رو به خبرنگاران اعلام کرد لازم نیست از من عکس بگیرید مانع خودسوزی پسرم می شدید.
     
  
مرد

 
💢هشدار؛ دادگاه دنیزلی ترکیه به اعتراض وکیل پرونده بیژن فرخ‌پور حقیقی جواب منفی داد.

امروز سه‌شنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۰؛"مرضیه راحمی"، همسر بیژن فرخ‌پور حقیقی، پناهجوی مسیحی ایرانی با ارسال یک فایل صوتی گفت؛" دادگاه دنیزلی ترکیه به اعتراض وکیل همسرم درمورد بازداشت و حکم دیپورت همسرم جواب منفی داده و نگرانی ما درباره اینکه دولت ترکیه اقدام به دیپورت همسرم به ایران بکند، به‌شدت افزایش یافته است.

"بیژن فرخ‌پور حقیقی"، زندانی عقیدتی سابق در ایران و پناهجوی مسیحی ساکن شهر دنیزلی در ترکیه روز پنج‌شنبه ۹ اردیبهشت‌ برابر با ۲۹ آوریل ۲۰۲۱ توسط پلیس اداره مهاجرت ترکیه بازداشت شده و در حال حاضر در کمپ ویژه دیپورت پناهجویان در شهر آنتالیا در خطر استرداد به ایران قرار دارد.

"صدای پناهجویان ایرانی در ترکیه باشیم"
#دیپورت_پناهجویان_ایرانی
#ترکیه
     
  
مرد

 
‍ 💢اسکان مجدد: سوئیس طی دو سال حدود ۱۶۰۰ پناهنده را می‌پذیرد

سوئیس اعلام کرده که در جریان سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ حدود ۱۶۰۰ پناهجو را از کشورهای در حال جنگ یا تحت اداره رژیم‌های سرکوبگر در شرق میانه، مدیترانه مرکزی و مناطق دیگر خواهد پذیرفت. به گفته مقام‌های سوئیسی، به دلایل عملی، این پناهندگان حداکثر از پنج کشور مختلف پذیرفته خواهند شد.

بر بنیاد تصمیم دولت سوئیس که روز چهارشنبه ۱۹ می اعلام شده، در چارچوب برنامه اسکان مجدد مهاجران در اروپا، این کشور حدود ۱۶۰۰ پناهنده را از کشورهای شرق میانه، مدیترانه مرکزی یا مناطق تحت اداره رژیم‌های سرکوبگر خواهد پذیرفت.

مقام‌ها تاکید کرده‌اند که رقم ۱۶۰۰ پناهنده، سهمیه کنونی اسکان مجدد در سوئیس را نشان می‌دهد اما این کشور تعهد می‌کند که حدود ۳۰۰ تن دیگر را که به دلایل ناشی از بحران ویروس کرونا از برنامه بازمانده بودند، نیز بپذیرد.

برنامه اسکان مجدد در اصل از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان مدیریت می‌شود و هدف از آن اعطای حفاظت به پناهجویان آسیب پذیر و انتقال آنان از یک کشور میزبان به کشورهایی است که حاضرند به این پناهجویان حفاظت دایمی بدهند.

این برنامه قبل از همه پناهجویان قربانی خشونت و شکنجه، افراد بیمار، زنان ساکن در کمپ‌های مهاجران و خانواده‌های فرزند دار را در بر می‌گیرد.

در سال‌های گذشته کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، پرتغال، رومانی یا فنلاند تعدادی از مهاجران را در چارچوب برنامه اسکان مجدد پذیرفتند اما کشورهایی مانند ایتالیا یا اسپانیا همچنان تحت فشار شدید موج مهاجران قرار دارند.

بحران بهداشتی ناشی از همه‌گیری کرونا باعث شده که برنامه اسکان مجدد پناهجویان در اروپا، از جمله اسکان مهاجران ساکن در یونان با کندی مواجه گردد.

برنامه اسکان مجدد پناهجویان به دلیل کرونا به کندی پیش می‌رود

هفته پیش، کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد که در حال برنامه ریزی سیستم پذیرش داوطلبانه مهاجران توسط کشور‌های عضو برای حمایت از ایتالیا است. ایتالیا به دلیل ورود شمار زیادی از مهاجران به ویژه از کشور های شمال افریقا شدیدا تحت فشار قرار گرفته است.
     
  
مرد

 
💢حضور یک زوج ایرانی ـ ایتالیایی در حادثه سقوط تله‌کابین در شمال ایتالیا که روز یکشنبه روی داد، بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته است و روزنامه‌های ایتالیایی هم طی روزهای گذشته عکس‌ها و گزارش‌هایی در مورد حسام شاهسوندی و نامزد ایتالیایی‌اش سرینا کوسنتینو که دو تن از چهارده جان‌باخته این حادثه بود در صفحات خود منتشر کرده‌اند.

روزنامه مسجرو در گزارشی با تیتر "مهندس بستنی که آینده روشنی در رم داشت" در مورد حسام شاهسوندی و نامزد ۲۷ ساله ایتالیایی‌اش نوشته: "مدرک مهندسی صنایعش را ماه دیگر می‌گرفت و قرار بود بعد از ۸ سال رابطه با دوست دخترش ازدواج کند."

شیدا دوست حسام و سرینا در گفتگو با بی‌بی‌سی می‌گوید حسام چند هفته پیش از او خواسته بود تا در برنامه‌ریزی یک درخواست ازدواج غافلگیرکننده به او کمک کند و سرینا هم برای ارتباط با خانواده حسام داشته فارسی یاد می‌گرفته آن هم به لهجه شیرازی.

شیدا بیش از ۹ سال با حسام و سرینا دوست بوده و حسام لحظاتی پیش از سوار شدن به تله‌کابین به او پیام داده "اینجا بهشت است و امیدوارم بار بعد تو هم با ما باشی."
     
  
مرد

 
💢سازمان ملل: لیبی و اتحادیه اروپا در نجات جان پناهجویان اهمال می‌کنند

میشل باچله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اتحادیه اروپا و لیبی را متهم کرده که در حفظ جان پناهجویان به شکل جدی اهمال می‌کنند. او گفته است که «از زندگی و امنیت افراد آسیب دیده به اندازه کافی محافظت نمی‌شود.»

او از دولت لیبی و همچنین اتحادیه اروپا خواستار اصلاح سیاست و عملکرد خود در زمینه نجات مهاجران شده است. به گفته باچله «فاجعه واقعی این است که در مسیر آب‌های مدیترانه بسیاری از رنج‌ها و مرگ‌ها قابل اجتناب است.»
     
  
مرد

 
💢اطلاعیه جدید دولت انگلستان اطلاعیه جدیدی در مورد برنامه های آتی خویش در زمینه سیستم مهاجرتی اعلام کرده است.

این اطلاعیه شامل بخشها و بندهای متعددی است که قرار است طی سالهای آینده اجرا شوند.

مهمترین موردی که اعلام شده ایجاد ویزای کاری جدید از بهار سال آینده است که نیازی به اسپانسر نداشته و مشابه ویزای قدیمی Tier 1 General خواهد بود. این ویزا برای نیروهای کاری با تخصص بالا و دانشگاهی خواهد بود. جزییات طرح هنوز اعلام نشده است.

مساله مهم دیگر دیجیتال شدن بیشتر سیستم مهاجرتی انگلستان بوده و قرار است طی چند سال آینده صدور ویزا یا کارت اقامت فیزیکی متوقف و تقاضای ویزا و اقامت بیشتر به سمت دیجیتالی شدن پیش رود.

متن کامل این بیانیه را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید:
https://www.gov.uk/government/publications/new-plan-for-immigration-legal-migration-and-border-control/new-plan-for-immigration-legal-migration-and-border-control-strategy-statement-accessible-web-version
#انگلیس
     
  
مرد

 
💢ماتیس تسفای وزیر مهاجرت دانمارک، در وبسایت وزارتخانه طی نشر خبر توقف پروژه که قرار بود ۱۳۰ پناهجوی اخراجی که اکثر آنها سابقه‌دار هستند را در خود جای دهد.

او گفت دولت حاضر است پیشنهادات احزاب را در مورد تخصیص مکان جدیدی بشنود. دولت قبلی نیز قصد داشت پناهجویان را در جزیره متروکه لیندهولم جای دهد که با به روی سر کار آمدن دولت جدید پروژه معلق شد.
     
  
صفحه  صفحه 186 از 338:  « پیشین  1  ...  185  186  187  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA