انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 188 از 338:  « پیشین  1  ...  187  188  189  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢ایست بازرسی و کنترل مدارک هویتی در زیتون برنو

قابل توجه پناهجویان و مهاجرینی که فاقد مدارک هویتی معتبر در شهر استانبول هستند

طبق اخبار رسیده از طرف مخاطبین کانون پناهجویان کوردایران در محله زیتون برنو بلوار 58 ایست بازرسی و کنترل شدید معابر در دستور کار پلیس قرار دارد.

محل های مذکور خلوت و احتمال دستگیری هست ،لطفاً در طی روز جاری از محل سکونت خود خارج نشوید.
#زیتون_برنو_استانبول

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
💢روح‌الله دهقانی، دادستان کاشان روز سه شنبه به خبرگزاری‌های محلی اعلام کرد یک مرد چینی به اتهام انتشار بدون رضایت تصاویر زنانی که در ایران ملاقات کرده، دستگیر شده است

دادستان کاشان به خبرگزاری‌های داخلی گفته است نیروهای پلیس و اطلاعات این مرد را در یک عوارضی این شهر بازداشت کردند.

به گفته این مقام قضایی، این پرونده شاکی خصوصی داشته است.

روح‌الله دهقانی گفت: «متهم ضمن تفهیم اتهام بازداشت و با اعمال ماده ۱۲۱ تحت‌الحفظ به تهران منتقل خواهد شد.»
     
  
مرد

 
‍ 💢انگلستان می‌خواهد صدها پناهجو را به کشورهای اروپایی اخراج کند

حکومت انگلستان می‌خواهد که حدود ۱۵۰۰ پناهجو را به آن عده از کشورهای اروپایی برگرداند که این مهاجران از آنجا به انگلستان رفته‌اند. تا کنون کشورهای عمده اروپایی برای توافق پس گرفتن این مهاجران تمایلی از خود نشان نداده‌اند.

روزنامه ایندیپندنت روز پنجشنبه ۲۷ می گزارش داد که انگلستان می‌خواهد ۱۵۰۳ پناهجو را که طی سه ما اول ۲۰۲۱ به این کشور آمده‌اند به کشورها‌ی عبوری این مهاجران در اتحادیه اروپا برگرداند. این رقم یک چهارم پناهجویانی است که طی همین مدت وارد انگلستان شده‌اند.

این پناهجویان قبلاً از تصمیم حکومت اطلاع یافته‌اند که درخواست‌های پناهندگی شان به این دلیل بررسی نخواهد شد که پریتی پاتل، وزیر داخله امکان اخراج آنان را تحت بررسی دارد.

پریتی پاتل درماه مارچ امسال اعلام کرده بود درخواست پناهندگی پناهجویانی که از راه‌های غیرقانونی وارد کشور می‌شوند رد خواهد شد. او تاکید کرده بود که این مهاجران با زور به کشورهایی که قبل از آمدن به انگلستان در آنها به سر برده‌اند، یعنی کشورهای عضو اتحادیه اروپا، برگردانده خواهند شد.

بر بنیاد دستور وزارت داخله، برنامه اخراج این مهاجران در جریان شش ماه بعد از درخواست پناهندگی آنان عملی خواهد شد و تنها در صورت ناکامی این اخراج، انگلستان درخواست پناهندگی شان را بررسی خواهد کرد.

به نوشته ایندیپندنت، با خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، لندن تلاش دارد با انجام توافق‌های دوجانبه برای پس فرستادن مهاجران، توافق دوبلین درباره پناهجویان را کنار بگذارد اما تا کنون برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، هلند، بلژیک و سوئد تمایلی به این توافق‌های دوجانبه نشان نداده‌اند.

ستیو والدز سایموند، کارشناس حقوق مهاجران و پناهجویان در بخش انگلستان سازمان عفو بین المللی، تصمیمات جدید وزارت داخله را غیرمحتاطانه و غیرعملی خوانده و گفته است که این تصمیمات موجب تاخیر در بررسی پرونده‌های پناهندگی و خلق نگرانی و عدم اطمینان در میان پناهجویان خواهد شد.

تیم ناهور هیلتون، مدیر عمومی سازمان ریفوجی اکشن (Refugee Action) به نوبه خود از تصمیمات پریتی پاتل انتقاد کرده و گفته است:‌ «مجازات کردن پناهجویان به این دلیل که از چه مسیری وارد یک کشور شده‌اند غیرقانونی و اهانت به کنوانسیون پناهندگان است.»

اندیپندنت با تکیه بر تازه ترین آمار منتشر شده نوشته که شمار درخواست‌های پناهندگی در بریتانیا در سال ۲۰۲۰ به ۲۴ درصد کاهش یافته و به ۳۲۴۱۱ مورد رسیده است. این در حالیست که شمار پناهجویانی که برای اعلام تصمیم سرنوشت شان، بیشتر از شش ماه انتظار می‌کشند، ۷۱ درصد افزایش یافته است.
#انگلیس
#پناهجویان_پناهندگان
     
  
مرد

 
‍ 💢حدود ۳۰۰ مهاجر بی سرپناه یک پارک را در پاریس اشغال کردند

حدود ۳۰۰ تن از مهاجران بی سرپناه در پاریس، یکشنبه شب ۳۰ می را در پارک ویلمن، درناحیه دهم پاریس سپری کردند. انجمن رکیزیسیون که این اقدام اعتراضی را سازمان داده است اعلام کرده تا زمان یافتن یک راه حل، مهاجران به اشغال پارک ادامه خواهند داد.

انجمن رکزیسیون (اشغال) که سازمانهای خیریه حق مسکن (Droit au Logement) و یوتوپیا ۵۶ از اعضای آن هستند فشارها بر مقامات فرانسوی برای حل مشکل سرپناه مهاجران را افزایش داده است.

یکشنبه شب ۳۰ می حدود ۳۰۰ مهاجر پارک ویلمن در پاریس دهم را اشغال کردند. آن‌ها با این اقدام اعتراضی خواهان رفتن به سرپناه‌های دولتی شدند.

عملیات دیشب ششمین عملیات اشغال اعتراضی است که تا کنون از سوی مهاجران بی سرپناه و انجمن رکیزیسیون به راه انداخته شده است. این عملیات بعد از ظهر روز یکشنبه در میدان رپوبلیک (جمهوری) و بعد از تظاهراتی آغاز شد که حدود یک هزار تن در آن اشتراک کرده بودند.

انتقال ۴۷۰ مهاجر به سرپناهای موقت

شرکت کنندگان در این تظاهرات خواهان یافتن سرپناه بودند و فرمانداری پلیس با فرستادن اتوبوس ها به محل تلاش کرد آنان را به سرپناه‌های موقت انتقال دهد. بر اساس خبرنامه فرمانداری در نتیجه «۴۷۰ مهاجر از جمله ۲۳۴ زن بدون همراه یا خانواده‌ها» به سرپناه ها انتقال یافتند.

به گفته تعدادی از سازمان‌های خیریه و خبرنگاران، عملیات انتقال مهاجران با خشونت توام بود و پلیس با استفاده از گاز اشک آور و شوکر برقی تلاش کرد افرادی را که بیم داشتند نتوانند سوار اتوبوس ها شوند، متفرق کرد.

حدود ۷۰۰ مهاجر همچنان در انتظار یک راه حل هستند.

یان منزی، بنیان گذار سازمان یوتوپیا ۵۶ گفت: «حدود ۷۰۰ تن از مهاجران نتوانستند به سرپناه‌های فوری انتقال یابند.» به گفته او، نیمی از این مهاجران به کمپ‌های خودسرانه خود در شمال پایتخت یا به سرپناه‌های بدیل در محلات متروک برگشتند. حدود صد تن از افراد دارای خانواده نیز توسط شبکه سرپناه شهروندی به سرپناه‌ها انتقال یافتند.

حدود ۳۰۰ مهاجر باقیمانده که هیچگونه راه حلی به آنها پیشنهاد نشد حوالی ساعت ۲ و ۳۰ بامداد به پارک ویلمن رفتند تا شب رادر آنجا بگذرانند.

به گفته یان منزی، بیشتر این مهاجران افغان‌ها و مهاجران افریقایی شرقی هستند: «تعدادی از آن‌ها حدود دو سه هفته پیش به پاریس آمده‌اند و تا هنوز نتوانسته‌اند درخواست پناهندگی خود را در اوفی ثبت کنند. تعدادی دیگر هم دوره دوبلینی بودن شان به پایان رسیده و یا در اصل پناهنده هستند اما مشکل سرپناه دارند.»

یوتوپیا۵۶ در خبرنامه‌اش گفته است که فعالان حقوق مهاجران که مهاجران را در پارک همراهی می‌کنند تعهد کرده‌اند تا «زمانی که راه حلی یافت نشده» با مهاجران باقی بمانند.

قرار است فعالان سازمان‌های مختلف خیریه به نوبت مسئولیت مدیریت و همراهی مهاجران در پارک را به عهده بگیرند.
#دابلین
#فرانسه
#پناهجویان_پناهندگان
     
  
مرد

 
‍ 💢افشاشدن گرایش های جنسی پناهجویان؛ حکومت آلمان اشتباهات را پذیرفت

حکومت آلمان پذیرفت که در زمینه ارزیابی اطلاعات ارائه شده توسط پناهجویان، اشتباهاتی صورت گرفته و گرایش های جنسی دست کم دو پناهجو در کشورهای مبداشان افشا شده است. پیش از این انجمن لزبین ها و همجنسگراها نسبت به این موضوع انتقاد کرده بود.

حکومت فدرال آلمان، مسئولیت افشای اطلاعات مربوط به پناهجویان همجنسگرا را در کشورهای مبداشان به عهده گرفت.

در نامه‌ای که وزارت امور خارجه فدرال آلمان به انجمن لزبین ها و همجسنگراهای آلمان فرستاد، آمده است که در مورد یک شهروند پاکستان و یک شهروند نیجریه "متاسفانه اشتباهات رخ داده اند."

این موضوع در حالی مطرح می‌شود که پیش از این، انجمن لزبین ها و همجنسگرایان نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده بود. این انجمن گزارش داده بود که وکلای مورد اعتماد وزارت خارجه آلمان، گرایش های جنسی پناهجویان را در کشورهای مبداشان فاش کرده اند.

به عنوان بخشی از روند بررسی درخواست پناهندگی، اداره مهاجرت و پناهندگی فدرال آلمان (بامف) از وزارت خارجه این کشور خواسته بود که معلومات در مورد گرایش های جنسی متقاضیان را ارزیابی کند. سپس این معلومات از طرف وکلای مورد اعتماد وزارت خارجه فدرال آلمان در کشورهای مبدا پناهجویان افشا شده بود.

انجمن لزبین ها و همجنسگرایان این موضوع را "نقض حقوق بشری" خوانده که گویا می‌تواند زندگی اجتماعی پناهجویان را متاثر کند و سبب قطع روابط اعضای خانواده با آنان گردد.

در نامه حکومت آلمان آمده است که اداره مهاجرت و پناهندگی فدرال در آینده، در مورد ضرورت، تناسب و محتوای درخواست ها، بیشتر محتاط خواهد بود. در بخشی از این نامه آمده است که دفتر امور خارجه، سفارت خانه ها را نسبت به "توجه ویژه به مقررات محافظت از اطلاعات شخصی" در جریان رسیدگی اداری به امور پناهندگی آگاه کرده بود.
#همجنسگرایان
#آلمان
     
  
مرد

 
‍ 💢آلمان: سایت خدمات روان درمانی برای پناهجویان

بسیاری پناهجویان در مسیر مهاجرت و کشور مبداشان، چشم دیدهای آزاردهنده را تجربه کرده اند. با ایجاد یک سایت در آلمان تلاش می گردد خدمات روان درمانی برای آسیب دیدگان فراهم گردد.

یک سایت اینترنتی در نظر دارد که خدمات روان درمانی از پناهجویان نیازمند، در آلمان حمایت کند. مطالب این صفحه به زبان های فارسی، آلمانی، انگلیسی و عربی به نشر می‌رسند و دانشگاه کاتولیک آیشتیت-انگولشتات در آن نقش دارد.

این دانشگاه گفته است: «پناهجویان اغلب هنگام فرار در معرض فشارهای روحی و روانی شدید قرار می‌گیرند و بنابر این در معرض خطر بیماری روانی قرار دارند. نیاز به کمک های حرفه‌ای بسیار است اما خدمات ویژه برای این گروه هنوز محدود می‌باشد.»
https://www.mentalhealth4refugees.de

#آلمان
#پناهجویان_پناهندگان
     
  
مرد

 
💢سفارت پاکستان در تهران: فعلا ویزا صادر نمی‌کنیم

سفارت جمهوری اسلامی پاکستان در تهران اعلام کرد که این سفارت در حال حاضر ویزا صادر نمی‌کند.

جمعی از دانشجویان طی یکی دو روز اخیر با تجمع مقابل سفارت پاکستان در تهران خواستار صدور ویزای این کشور بودند.

پ‌ن‌: نه تو رو خدا صادر کنید😁

کارمون به کجا رسیده پاکستان کلاس میذاره
     
  
مرد

 
💢جیسون رضاییان و کایلی مور گیلبرت، زندانیان سابق در ایران، در واکنش به صدور قرار مجرمیت «جاسوسی و تبلیغ علیه نظام» برای بنجامین بریر،‌ گردشگر فرانسوی بازداشتی در ایران،‌ در توییتر خود به شهروندان خارجی توصیه کردند از سفر به ایران خودداری کنند.
     
  
مرد

 
💢میخانه ی ساده در شهر Poole انگلیس که شاه ایران (محمد رضا شاه) در آن یک لیوان نوشیدنی خورد

اواخر دهه ی چهل خورشیدی شاه ایران در سفری که به بریتانیا می کند، از شهر ساحلی و زیبای پورتموث و شهر پل دیدن می کند ،هنگامی که پادشاه از یکی از خیابانها می گذرد، چشمش به یک بار کوچک و فقیرانه ساحلی می افتد.شاه در میان شگفتی همراهان به آنجا رفته و یک نوشیدنی می خورد و انعامی هم به صاحب آن بار کوچک می دهد.صاحب بار خوشحال شده و از مهر و محبت شاه ایران به یک بار کوچک و دور افتاده شادمان می شود .

از آن تاریخ به بعد آن بار کوچک و فقیرانه بسیار پر مشتری و پر رونق می شود و وضع مالی صاحب آن آنقدر خوب می شود که بعد ها با خرید ساختمان آن را به هتل و رستوران تبدیل می کند و به یاد خوش قدمی پادشاه ایران آنها را ((شاه پرشیا Shah Of Persia)) می گذارد، و تا به امروز هرگز نام آنها را تغییر نکرده است و از معروفترین میخانه های شهر پل Poole در جنوب انگلیس میباشد.
     
  
مرد

 
‍ 💢درخواست پناهندگی جوان «همجنسگرای» افغان در اتریش رد شد

درخواست یک پناهجوی افغان که خود را در اتریش همجنس‌گرا معرفی کرده بود، رد شد. رسانه‌های اتریشی به نقل از مقام‌های این کشور نوشته اند که سبک "لباس پوشیدن و رفتار" این جوان مانند همجنسگراها نبوده است.

 به گزارش هفته نامه اتریشی «فالتر» یک مقام دولتی در ایالت «نیدراسترایش»، یا «اتریش سفلی» گفته است، دلیلی نمی بینند که این جوان ۱۸ ساله در افغانستان به خاطر گرایش جنسی اش با خطر مواجه باشد.

به گزارش این هفته نامه، این مقام دولتی در پاسخ رد درخواست پناهندگی نوشته است: «در راه رفتن، حرکت کردن یا لباس پوشیدن شما کوچکترین نشانه‌ای از این که شاید همجنس‌گرا باشید، وجود ندارد.»

به بیان مقام یادشده «ظرفیت خشونت» در وجود این جوان احساس می‌شود، چیزی که «انتظار نمی‌رود از یک فرد همجنسگرا بروز کند.» این مرد با دیگران درگیر شده بود.

در بخشی از گزارش این هفته نامه تذکر رفته است که این جوان افغان دوستان زیادی ندارد و دوست دارد بیشتر تنها باشد یا با گروه های کوچکی همراه شود. این مقام دولتی با استناد به این طرز رفتار می پرسد: «آیا اینگونه نیست که همجنس گرایان اجتماعی تر هستند؟»

این مرد افغان گفته است که در سن ۱۲ سالگی متوجه شده که تمایل بیشتر به مردان دارد. اما به نظر این مقام دولتی، به ندرت پیش می‌آید که یک فرد متوجه تمایلات جنسی اش در این سن و سال شود. او دلیل می‌آورد که چنین چیزی به ویژه در جامعه‌ای مانند افغانستان که «امکان تحریک جنسی در فضای عمومی از طریق مد یا تبلیغ» وجود ندارد، محتمل نیست.

شماری از پناهجویان ادعا می کنند که به دلیل گرایش به همجنسگرایی، کشورهای شان را ترک کرده اند.

به گزارش هفته نامه اتریشی «فالتر» این مرد افغان که در زمان آمدن به اتریش کمتر از ۱۸ سال سن داشت، درخواست تجدید نظر کرده است.

وزارت داخله اتریش روز چهارشنبه گفت که نمی‌تواند در این مورد خاص اظهار نظر کند. اما این مسئله «بازتاب دهنده واقعیت گسترده تر نیست». به گفته این وزارت در دو سال گذشته درباره ۱۲۰ هزار درخواست پناهندگی تصمیم گرفته شده است.

در بیانیه‌ای که وزارت داخله نشر کرده، آمده است: «پناهجویان باید ثابت کنند که چرا مجبور به فرار از وطن شان شده اند. در این زمینه قوانین مشخصی وجود ندارد. مقام‌ها باید توضیح دهند که چگونه آن را ثابت کرده اند». در ادامه بیانیه وزارت داخله اتریش آمده است، «برداشت های شخصی» در پروسه رسیدگی به درخواست پناهندگی و مصاحبه با پناهجو نقش تعیین کننده‌ای دارد.

در مطلب وزارت این وزارت تصریح شده است که حکومت در حال حاضر با کمیساریای عالی سازمان ملل همکاری می‌کند تا در آینده، برای مقام های مسئول رسیدگی به درخواست های پناهندگی راجع به همجنس گرایان زمینه آموزش را فراهم کند. هدف از این کار «حفظ کیفیت» در پروسه ارزیابی درخواست‌های پناهندگی است. با این همه، همجنسگرایی در افغانستان غیر قانونی است. 
#همجنسگرایان
#اتریش
#پناهجویان_افغان
     
  
صفحه  صفحه 188 از 338:  « پیشین  1  ...  187  188  189  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA