انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 207 از 338:  « پیشین  1  ...  206  207  208  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢تیم پناهندگان المپیک با حضور 4 ایرانی!

طبق اعلام رسمی کمیته بین المللی المپیک2020 چهار ورزشکار ایرانی در قالب تیم پناهندگان و زیرپرچم IOC در توکیو به میدان می روند.

کیمیا علیزاده و دینا پوریونس در تکواندو، هامون درفشی پور در کاراته و جواد محجوب در جودو چهار ورزشکاری هستند که با تایید IOC در المپیک به عنوان تیم پناهندگان به مصاف رقبای خود می روند.
     
  
مرد

 
‍ 💢دادگاه عالی لندن شرایط پذیرش پناهجویان در کمپ نپیر را «غیرقانونی» خواند

دادگاه عالی لندن، تصمیم وزارت داخله انگلستان مبنی بر جابجایی پناهجویان در ساختمان‌های مرکز نظامی سابق نپیر را غیرقانونی خواند. مقام‌ها گفته‌اند با وجود حکم دادگاه، مرکز همچنان فعال خواهد ماند و از پناهجویان پذیرایی خواهد کرد.

روز پنجشنبه ۳ ژوئن، دادگاه عالی انگلستان اعلام کرد که شرایط پذیرش پناهجویان در مرکز نپیر «غیرقانونی» است. این حکم بعد از آن صادر شد که شش پناهجو علیه تصمیم وزارت داخله برای جابجا کردن پناهجویان در این مرکز شکایت کردند.

وکلای مدافع پناهجویان از شرایط پذیرایی در مرکز نپیر به شدت انتقاد کرده بودند. آنان به نمایندگی از شش مهاجر که بازماندگان «شکنجه و قاچاق انسان» توصیف شده‌اند، گفتند که «حقوق انسانی آن‌ها نقض شده» و رفتار مقام‌ها با آن‌ها، به یک بازداشت شباهت داشته است.

توماس لیندن، قاضی دادگاه، بعد از یک دادگاه دو روزه در ماه اپریل گفت که شکایت پناهجویان در مورد مرکز را تائید می‌کند. دادگاه همچنین تصمیم جابجایی پناهجویان در مرکز نپیر را «غیرعقلانی» خواند اما این حکم را فقط در مورد شش پناهجوی شاکی معتبر دانست.

بر بنیاد حکم دادگاه، مرکز می‌تواند به فعالیت‌های خود ادامه دهد اما مقام‌ها باید بهبودی‌های جدی و واضحی را در آن رونما کنند.

هولی لینچ، یک نماینده حزب کارگر در پارلمان در تویتر گفت که «باورنکردنی» است که مرکز نپیر همچنان فعال بماند در حالی که «حکومت ناچار شد این موضوع را بپذیرد که شرایط پذیرایی در آنجا نامساعد و غیرقانونی است.» زهرا سلطانه، یک وکیل دیگر پارلمان گفت که پریتی پاتل، وزیر داخله بریتانیا، باید «شرم» داشته باشد که از این که مرکز دفاع کند.

همین اکنون حدود پنجاه پناهجو در مرکز نپیر در کنت زندگی می‌کنند. این مرکز که در اصل یک قشله متروک نظامی است، در ماههای گذشته از حدود ۴۰۰ نفر پذیرایی کرده بود.

یک سخنگوی وزارت داخله انگلستان گفت که مقام‌ها «حکم دادگاه را با دقت بررسی خواهند کرد» اما مرکز همچنان فعال خواهد ماند. به گفته این سخنگو، مرکز در مهلتی بسیار کوتاه به فعالیت آغاز کرد تا در شرایط بحران بهداشتی، پناهجویان بدون راه حل رها نشوند.

وزارت داخله بریتانیا اعلام کرده بود که در هفته‌های آینده ظرفیت نپیر تا ۳۳۷ نفر افزایش خواهد یافت.

مرکز پناهجویان نپیر در ماه سپتامبر ۲۰۲۰ ایجاد شد اما از همان آغاز، به دلیل نامناسب بودن تجهیزات آن برای پذیرایی درازمدت از پناهجویان، از سوی سازمان‌های محلی و هیئت مستقل بررسی مسایل مرزی و مهاجرت با انتقاد روبرو گشت.

به دنبال این انتقادها، نمایندگان پارلمان بریتانیا نیز خواهان مسدود شدن مرکز شدند و مهاجران ساکن آن اقدام به تظاهرات و اعتصاب غذا کردند. چندین مورد اقدام به خودکشی در مرکز منتشر و بدتر از همه، آزمایش کرونای حدود ۲۰۰ تن از پناهجویان مثبت اعلام شد.
#انگلیس
#کمپ_پناهجویان
     
  
مرد

 
💢راه اندازی سامانه اظهار ارز مسافری در فرودگاه امام؛

مدیر گمرک فرودگاه امام: سامانه اظهار ارز همراه مسافری در فرودگاه امام بر اساس تصمیم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مشارکت مرکز مبارزه با جرایم سازمان گمرک ایران راه اندازی شد.
     
  
مرد

 
💢شبکه خبری الجزیره از شرایط سخت زندگی حدود ۳۰ هزار پناهجوی کرد ایرانی در کردستان عراق و انتظار آنها برای انتقال به یک کشور سوم از سوی سازمان ملل متحد خبر می‌دهد.

ارسلان یاراحمدی، عضو هیئت مدیره سازمان حقوق بشر هه‌نگاو این موضوع را در گفت‌و‌گو با الجزیره بیان کرده و گفته این در حالی است که سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ ثبت‌نام از کردهای ایرانی در کردستان عراق به عنوان پناهجو را «متوقف» کرده است.
     
  
مرد

 
💢 تیم ۲۹ نفره پناهجویان در المپیک با ۵ ورزشکار ایرانی

کمیته بین‌المللی المپیک پس از تشکیل و اعزام تیم ۱۰ نفره پناهجویان به المپیک ۲۰۱۶ ریو و بازتاب مثبت جهانی در این مورد، حضور تیم پناهجویان در المپیک ۲۰۲۱ توکیو را به طور گسترده‌تری پیگیری و نهایی کرد.

کاروان ورزشی پناهندگان این‌بار در بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۱ توکیو با ۲۹ ورزشکار در ۱۲ رشته ورزشی، توجه محافل ورزشی و سیاسی جهان را به خود جلب خواهد کرد.
     
  
مرد

 
💢سه پناهجوی افغان در تیم پناهجویان در المپیک توکیو

کمیته بین‌المللی المپیک دیروز (سه‌شنبه ۲۹ خرداد/جوزا) فهرست ۲۹ نفره اعضای تیم پناهندگان در مسابقات المپیک توکیو را اعلام کرد که در میان آنها سه افغان نیز دیده می شود.

براساس فهرست منتشر شده از سوی کمیته بین‌المللی المپیک معصومه علی‌زاده، مهاجر افغان مقیم فرانسه در بخش بایسکل‌رانی/دوچرخه‌سواری، نگاره شاهین، مقیم روسیه در بخش جودو و عبدالله صادقی، مقیم بلژیم در بخش تکواندو در این مسابقات حضور خواهند داشت.

معصومه علی‌زاده ۲۴ ساله در ایران به دنیا آمده و چند سال قبل پس از بازگشت به کابل عضو تیم ملی دوچرخه‌سواری زنان شد. او در سال ۲۰۱۶ همراه با خانواده‌اش به فرانسه مهاجرت کرد.

نگاره شاهین ۲۸ سال سن دارد. او در کنار ورزش، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته تجارت بین‌الملل در دانشگاه یکاترینبورگ روسیه است.

همچنین عبدالله صدیقی، مهاجر ۲۴ ساله افغان مقیم بلژیم/بلژیک در سال ۲۰۱۷ به این کشور مهاجرت کرد. او در سال ۲۰۱۹ نیز برنده مدال نقره مسابقات اسپانیا شد.

بازی‌های المپیک قرار است در ۲۳ ژوئیه و پارالمپیک یک ماه بعد در روز ۲۴ اوت آغاز شود.
     
  
مرد

 
💢‏غلامرضا صفاری هرندی مدیرکل گمرک «فرودگاه امام» با اعلام خبر راه‌اندازی سامانه «اظهار ارز مسافر» اعلام کرد که «مسافران در هنگام ورود و یا خروج از کشور موظف هستند ارز همراه خود را به بخش مسافری گمرک اظهار کنند.»
     
  
مرد

 
💢کاپشن سرهمی ‎آرتین ایران‌نژاد پس از پیدا شدن پیکر کوچولوش در نروژ.

از روی دی ان ای بستگان خانواده ایران‌نژاد متوجه شدند که بقایای باقی‌مانده متعلق به آرتینه.

آرتین و خانواده‌اش در مسیر پناهندگی در کانال مانش غرق شدند.

‏این کاپشن شد سند دربه‌دری و پریشان‌حالی تمامی ایران‌نژادان.

بعضی وقتها بازی روزگار طوریه که حتی بغض و آه هم جوابگو نیست، ماه‌ها پیکر این بچه تو آبهای آزاد شناور بوده تا یه جایی تو آبهای نروژ به تور یه ماهیگیر رسید. عجیب تراژیکه، عجیب غمگینه، عجیب دردآوره.
     
  
مرد

 
‍ 💢شناسایی ۳۹۰۰ کودک که با دستور ترامپ در مرز مکزیک و ایالات متحده از والدینشان جدا شدند

دولت بایدن روز سه‌شنبه اعلام كرد كه بیش از ۳۹۰۰ كودک را که در چهارچوب سیاست «تحمل صفر» دونالد ترامپ در مرز آمریكا و مکزیک از والدینشان جدا کرده بودند، شناسایی كرده است.

انتشار گزارش جدید دولت که یکی از کاملترین گزارش‌های تهیه شده در موضوع وضعیت مهاجران در این کشور است، محکومیت‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.

در گزارش کارگروه «ادغام خانواده» در دولت بایدن آمده است که تا کنون ۳۹۱۳ کودک که از اول ژوئیه ۲۰۱۷ میلادی تا پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ از والدینشان جدا شده بودند، شناسایی شده‌اند. با این وجود اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا شمار این دست کودکان را بسیار بیشتر از این رقم می‌‌داند و در گزارش‌های خود به دادگاه‌ها، از جدایی اجباری بیش از ۵۵۰۰ کودک سخن می‌گوید.

به نظر می‌رسد این اختلافات آماری، بیشتر ناشی از حکم دادگاه فدرال در سن دیه‌گو است که در بخشی از آن آمده بود جدایی ۱۷۲۳ کودک از والدین به دلایل دیگری غیر از سیاست «تحمل صفر» ترامپ روی داده است مانند در خطر بودن جان کودک یا عدم اطمینان از هویت واقعی والدین آنها.

گزارش همچنین اعلام می‌دارد که تا کنون از ۳۹۱۳ کودک شناسایی شده، تعداد ۱۷۸۶ نفر بار دیگر به والدینشان بازگردانده شده‌اند؛ با والدین ۱۶۹۵ کودک دیگر نیز تماس گرفته شده و محل نگهداری ۳۹۱ نیز هنوز مشخص نشده است.

دولت بایدن متعهد شده است والدینی که هنوز جدا از فرزندانشان هستند را دوباره به هم پیوند دهد؛ با این وجود سرعت اجرای این برنامه کند است و هنوز روشن نیست که اجرای این ماموریت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. والدین این کودکان عمدتا مهاجرانی از کشورهای گواتمالا، هندوراس، السالوادور و مکزیک همچنین برزیل و رومانی بوده‌اند.

در چهارچوب این برنامه، به خانواده‌ها اجازه داده می‌شود که بطور موقت در ایالات متحده باقی بمانند؛ با این وجود سازمان‌های غیردولتی فعال در امور بشردوستانه از دولت می‌خواهند که راه حل پایدارتری را برای این موضوع پیدا کند.

اگرچه همه‌گیری ویروس کرونا روند اتحاد کودکان و والدین را برای مدتی متوقف کرد اما با تسریع روند واکسیناسیون عمومی این برنامه بار دیگر اجرا شد.

بنا بر گزارش دولت ایالات متحده، در ماه فوریه هفت کودک از این مسیر به والدینشان پیوستند و قرار است اعضای ۲۹ خانواده دیگر نیز طی هفته‌های پیش‌رو به هم بپیوندند.

جو بایدن که جدایی فرزندان از والدینشان را در مناطق مرزی یک «تراژدی انسانی» خوانده بود، پس از ورود به کاخ سفید فرمانی را صادر کرد و گروه ویژه‌ای را برای اتحاد دوباره اعضای خانواده‌های مهاجران تشکیل داد.
     
  
مرد

 
‍ 💢بیشتر پناهجویان اخراجی افغان مجددا کشورشان را ترک می‌کنند

صبح امروز هواپیمایی حامل ۴۲ پناهجوی افغان در کابل فرود آمد. این سی و نهمین اخراج جمعی آنها از سال ۲۰۱۶ تا کنون است. یک تحقیق نشان می‌دهد ۹۰ درصد از افغان‌های اخراجی از آلمان پس از بازگشت دو باره کشورشان را ترک می‌کنند.
با هواپیمایی که صبح روز چهارشنبه ۱۹ خرداد در فرودگاه کابل بر زمین نشست، شمار پناهجویان افغان اخراج شده از آلمان از سال ۲۰۱۶ تاکنون به ۱۰۷۷ نفر رسید. ۴۲ مرد افغان در این هواپیما بودند. سازمان‌های مدافع حقوق بشر از این اقدام دولت آلمان انتقاد می‌کنند و می‌گویند افغانستان کشور امنی نیست.

تنها همین امروز، با حمله طالبان به یک واحد مین‌روبی در ولایت بغلان ۱۰ نفر کشته شدند. این یکی از صدها جنایات دلخراشی است که طی سال گذشته تاکنون توسط طالبان و داعش در این کشور رخ داده است. با خروج نیروهای آمریکایی و دیگر کشورهای ناتو از افغانستان وضع در آنجا از این هم بدتر و نگران کننده‌تر خواهد شد.
«تنها یک نفر می‌خواست بماند»

فریدریکه اشتالمن، استاد علوم اجتماعی دانشگاه برن سوئیس در تحقیقاتی که روی وضع ۱۱۳ پناهجوی افغان که از سال ۲۰۱۶ از آلمان اخراج شده‌اند (یعنی چیزی حدود ۱۰ درصد آنها) انجام داده، به این نتیجه رسیده است که بیشتر آنها پس از بازگشت داده شدن به افغانستان برای بار دوم از آنجا فرار می‌کنند.

او در این پژوهش می‌خواسته بداند مردان بزرگسال افغان پس از بازگشت به کشور خود چه تجربیاتی داشته‌اند و از میان همه پرسش‌شوندگان فقط یکی گفته که مایل است در افغانستان بماند.

نتیجه تحقیقات نشان داده که حدود ۲۷ نفر از این پناهجویان پیشین به اروپا باز‌گشته‌اند و بیش از ۴۰ درصد نیز به ایران، پاکستان، ترکیه یا هند فرار کرده‌اند. آن دسته از پناهندگانی که از آلمان حمایت مالی دریافت کرده‌اند، طولانی‌تر از بقیه در افغانستان مانده‌اند.

فریدریکه اشتالمن می‌نویسد بیش از ۹۰ درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه که بیشتر از دو ماه را در این کشور سپری کرده‌اند، پس از بازگشت هدف رفتاری خشونت‌آمیز قرار گرفته‌اند.

اتهام "انحطاط اخلاقی"
افغان‌های در تبعید با کمک شبکه‌های اجتماعی از افغانستان کنترل و پس از بازگشت به افغانستان، متهم به داشتن "زندگی منحط در اروپا و نقض وظایف دینی" می‌شوند.  یکی از آنها گفته است: «حتی اگر سعی در مخفی نگه داشتن زندگی خصوصی در اروپا یا جنبه‌هایی که کاملا پنهان است؛ مانند مصرف مواد مخدر یا ماندن در کلیسا برای پناهندگی بکنید، باید این را در نظر داشته باشید که ممکن است در افغانستان از آنها باخبر باشند.»

تغییرات در رفتار پناهجویانی که از اروپا بازگشته‌اند، به عنوان مثال صراحت در بیان عاطفی، نگاه کردن مستقیم در چشم مخاطب یا زبان حرکات بدن، به عنوان نشانه "غرب زدگی" تفسیر می‌شود و این افراد را بارها هدف حمله قرار داده است. در صورت پذیرش بازگشتی‌ها از سوی اقوام‌شان، آنها نیز در معرض خشونت قرار می‌گیرند.

انگ مجرم بودن
طبق این مطالعه به برخی از پناهجویان در خانواده‌های خود نیز انگ زده می‌شود که "مجرم‌اند"؛ به عنوان مثال به این دلیل که اخراج برخی از افغان‌ها از آلمان به خاطر رفتار مجرمانه بوده است. آلمان اخیرا عمدتا افغان‌هایی را كه مرتكب جرائم جنایی شده‌اند، اخراج كرده و این باعث یک کاسه کردن همه بازگشتی‌ها در نگاه جامعه می‌شود.

با وجود انتقاد شدید نهادهای حقوق بشری و کلیسا به اخراج افغان‌ها، تورستن فرای، نایب رئیس گروه پارلمانی احزاب متحد سوسیال مسیحی و دمکرات مسیحی، این را انتقادی بی‌مورد می‌داند و معتقد است اخراج آنهایی که تقاضای پناهندگی‌شان رد شده، باید انجام شود. او همچنین این را غیرقابل قبول می‌داند که اخراجی‌ها اقدام به ورود مجدد به آلمان کنند.
#دیپورت
#آلمان
#پناهجویان_افغان
     
  
صفحه  صفحه 207 از 338:  « پیشین  1  ...  206  207  208  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA