ارسالها: 119
#171
Posted: 31 Jan 2017 20:42
در مورد بستگان و نزدیکان واقعا جواب به این سوال خیلی سخته.شرایط خیلی بدیه
ولی در مورد خودم این کارتو گرفتم
با محیط زیست مهربان باشیم
ارسالها: 489
#172
Posted: 30 Aug 2017 14:22
رضایت 97 درصدی مردم استان کهگیلویه و بویر احمد به اهدای عضو
مسئول مرکز اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویر احمد از رضایت 97 درصدی مردم این استان به اهدای عضو خبر داد.
ساسان عباسی گفت: از سال 90 که فرهنگ سازی منسجم پیرامون زمینه اهدای عضو در استان کهگیلویه شروع شد، آمار رضایت به اهدای عضو نیز با رشد چشمگیری مواجه بود؛ به طوری که این آمار از 76 درصد در سال 90 به 97 درصد در سال 96 افزایش یافت.
وی در توضیح این امر افزود: اهدای عضو فرهنگی نوپا در جامعه ما محسوب می شود، در سال های اول نیز میزان اهدای عضو بسیار کم و انگشت شمار بود، اما وقتی مردم کم کم با این مساله آشنا شدند و اثر آن را در ادامه حیات هم نوعانشان دیدند میزان آن روز به روز با رشد چشمگیری رو به رو شد.
عباسی مهم ترین عامل افزایش اهدای عضو را فرهنگ سازی موثر دانست و گفت: بازوی تاثیرگزار در استان ما برای ترویج این فرهنگ رسانه عمومی است، به طوری که گزارش تمامی موارد اهدای عضو استان از سوی صدا و سیما تهیه و در شبکه های استانی پخش شده و مردم را بیش از پیش با این مقوله آشنا کرده است.
وی همچنین با اشاره به آموزش علمی در این زمینه افزود: مسلما وقتی امری بر اساس علم روز دنیا و تکنولوژی انجام می شود تفاوت زیادی با روش های سنتی در آن زمینه وجود دارد. در خصوص اهدای عضو نیز کلاس های آموزشی مانند TPM (دوره آموزشی پیشرفته بین المللی اهدای عضو) آیروس و .... در افزایش میزان اهدای عضو نقش بی بدیلی را برعهده داشته است.
مسوول مرکز اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویر احمد، عدم تمایز میان مرگ مغزی و کما را اصلی ترین علت عدم رضایت به اهدای عضو عنوان کرد و گفت: یک تفاوت اصلی بین کما و مرگ مغزی وجود دارد و آن این است که در کما تنها بخشی از مغز آسیب دیده و فرد ممکن است به زندگی برگردد، ولی در مرگ مغزی تمامی سلول مغزی از بین رفته و امکان بازگشت وجود ندارد.
عباسی در پایان یادآور شد: یادمان باشد که انسان های نیک در بهشت نیازی به این اندام ها ندارند و خداوند برای آن ها بهترین ها را در نظر گرفته است پس چه بهتر که ما هم این هدیه های خدادادی را که در طول حیات با آن ها زندگی کردیم، هنگام مرگ مغزی، به بیماران نیازمند ببخشیم تا در بدن دیگری ادامه دهنده حیات ما و شادی بخش دیگران باشد.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 8132
#174
Posted: 11 Jan 2019 00:01
من که دارم.همه باید بگیرند.
هر کجای زندگیم را که نگاه میکنم درد میکند...
ارسالها: 489
#176
Posted: 17 Nov 2023 23:12
انتقال دو قلب اهدایی از اهواز و رشت توسط اورژانس هوایی استان تهران
با هماهنگی اورژانس تهران، مرکز پیوند وزارت بهداشت و آشیانه جمهوری اسلامی، تیم مربوطه برای انجام عملیات انتقال قلب نوجوان ۱۰ ساله دچار مرگ مغزی، صبح امروز ساعت ۷:۰۶ دقیقه از تهران به سمت اهواز با جت فالکون پرواز کرد.
ساعت ۹:۳۰ عملیات جداسازی قلب در بیمارستان گلستان اهواز به پایان رسید و بلافاصله قلب به فرودگاه مهرآباد تهران و با بالگرد به بیمارستان شهید رجایی انتقال یافت. بیمار گیرنده قلب، نوجوان ۹ ساله ای بود که طی این حرکت بزرگ، فرصتی دوباره برای حیات گرفت.
تیم دیگر انتقال قلب در ساعت ۱۱:۴۳ دقیقه از فرودگاه مهرآباد برای انتقال قلب جوان ۳۵ ساله که به دلیل تصادف با موتورسیکلت دچار مرگ مغزی شده بود با هواپیما عازم رشت شدند. عضو پیوندی ساعت ۱۵:۴۸ دقیقه به فرودگاه مهرآباد تهران رسید و از طریق بالگرد اورژانس استان تهران به بیمارستان قلب شهید رجایی منتقل و به پسر ۱۱ساله مبتلا به نارسایی قلبی اهدا شد
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 2228
#177
Posted: 29 Sep 2025 04:01
با ستایش از طرز فکرت:
Arasb:
یکی از اون کارهاییه که میخوام انجامش بدم ولی یادم میره پر کردن کارت اهدای عضوه ولی به همه اطرافیانم سفارش کردم بعد از مرگم حتما اعضای بدنم را اهدا کنند
از این جاها اقدام کن
این: https://ehdacenter.ir/
یا بیمارستان مسیح دانشوری (سایتش رو نمیدونم)
یا بیمارستان شهید بهشتی
من سال 1380 گرفتم از بیمارستان مسیح دانشوری. هر چند الان در دسترشون نیستم. فعلا برای Hadassah Medical Center کارت دارم و برای من اجباریه.
ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍﯾﯽ هم ﺑﺎﺷﺪ، ﻻﯾﻖ ﻣﺤﺎﮐﻤﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﻣﺤﺎﮐﻤﻪ ﮐﺮﺩﻥ!
ویرایش شده توسط: LouisDeFunes
ارسالها: 2228
#178
Posted: 29 Sep 2025 04:08
Streetwalker:
من که دارم.همه باید بگیرند.
درود به شما استریت جان.
جسم ما اول مال خودمونه، بعد مال همسرِ احتمالی و بعد از مرگ مال سایر انسانها (بدون کوچیکترین نژادپرستی یا هر قیدِ دیگه) و اخلاقا باید اعضای سالمش به انسانهای دیگه برگرده.
ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍﯾﯽ هم ﺑﺎﺷﺪ، ﻻﯾﻖ ﻣﺤﺎﮐﻤﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﻣﺤﺎﮐﻤﻪ ﮐﺮﺩﻥ!
ارسالها: 382
#179
Posted: 29 Sep 2025 19:08
به هیچ وجه اعتقادی به اهدای عضو ندارم و به اطرافیان هم گفتم با اهدای اعضای من موافقت نکنند
ویرایش شده توسط: Amirarsal
ارسالها: 199
#180
Posted: 29 Sep 2025 22:07
من کارت اهدای عضو دارم و امضا دادم و فرم پر کردم که بعد از مرگ [مغزی] همه اعضام رو اهدا کنم
البته اگه به درد میخوره
دلخوشـم از پشت تو
ویرایش شده توسط: mostafakoon