ارسالها: 272
#432
Posted: 10 Sep 2026 17:05
Streetwalker:
اگر پسر بودم برام مهم بود! خیلی هم مهم بود!
به نظرم نداشتن بکارت یک Red Flag بزرگ و اساسی است.یک 🚩 مهم برای پسرهایی که قصد ازدواج دارند.
ازدواج شوخی و مسخره نیست.غیر از بار مالی ملیاردیش به واسطه مهریه و مراسم و طلا و غیره و ذالک که کمرشکن و نابودکننده است بار احساسی و عاطفی اساسی و تعیین کننده ای در زندگی دارد و شکست در آن = شکست در زندگی
ازدواج در بهترین شرایط هم یک ریسک است.شما یک بار بیشتر زندگی نمیکنید حال اگر میخواهید روی آن ریسک جدی کنید خود دانید.
اگر مبخواهی تمام سرمایه مالی و عاطفی و احساسی ات را پای کسی بریزی که نمیدانی قبلاً با چه کس یا کسانی بوده،با چند نفر و تحت چه شرایطی خوابیده و سکس داشته یا دارد! و در یک کلام با عرض معذرت چند تا کیر دیده و خورده برایتان آرزوی موفقیت دارم.
توجه:
من خودم موقع ازدواج باکره بودم.
این یک نظر شخصی است که میتواند خوب،بد،درست با نادرست باشد و نویسنده هیچ اصراری بر قبول یا عدم قبول آن ندارد و هر نظری در موافقت با مخالفت به شرط محترمانه بودن ارزشمند است.
ممنون از این جواب کامل و منطقی. اینجا 95 درصد جواب ها اینه که براشون اهمیتی نداره. اما نمیدونم چقدرشون در زندگی واقعی هم همینن. بازم ممنون