یکی از اصول اصلی که بارها در کتابهای موفقیت و سمینارها و جاهای مختلف شنیدهایم این است که باید مثبت اندیش باشیم، اما دقیقاً مثبت اندیشی چیست؟ باید چگونه رفتار کنیم؟ آیا همینکه من مثبت اندیش باشم کافی است ؟
ابتدا اجازه دهید تعریفی از مثبت اندیشی ارائه کنم تا کمی بهتر با این موضوع آشنا شویم .
مثبت اندیشی چیست ؟
مثبت اندیشی یکی از الگوهای رفتاری سالم در جامعه است. با توجه به اینکه آینده هر شخص تا حد بالایی به نگرش او بستگی دارد مثبت اندیشیدن می تواند مقدمات موفقیت و کامیابی را برای او فراهم کند. البته لازم به ذکر است که تنها مثبت اندیشی لازمه کار نیست بلکه به این معنی می باشد که نگرش مثبت در زندگی می تواند انسان را به سمت کامیابی سوق دهد. یکی دیگر از بازخوردهای مثبت اندیشی داشتن روان سالم است. اگر این توانایی در ما وجود ندارد و یا بواسطه عواملی کمرنگ شده، می بایست این موضوع به کمک روشهای موثر و نوین علم روانشناسی توسط روانشناس مورد بررسی و تحت درمان قرار گیرد .
❖❖❖
مثبت اندیشی چیست ؟
به نظر شما مثبت اندیشی چیست که حتی مادران مثبت اندیش در دوران بارداری، فرزندان سالمتر و با احتمال موفقیت بالاتر به دنیا میآورند؟
بله درست خواندید. پژوهشهای تازه نشان داده که زنان باردار که مثبت فکر میکنند و تمایل بیشتری به تلاش برای کنترل شرایط خود نشان میدهند، احتمالاً فرزندانی به دنیا میآورند که از توانایی بالایی در فهم ریاضیات و علوم برخوردار باشند.
در ادامه مقاله در مورد اینکه مثبت اندیشی چیست میخوانیم و سپس مثالهایی در این زمینه میزنیم.
❖❖❖
مثبت اندیشی به زبان ساده
مثبت اندیشی با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم میشود برداشتی خوب و درست از اتفاقاتی که برایمان رخ میدهد و باعث میشود که ما حالمان خوب شود و احساس بهتری داشته باشیم .
مثبت اندیشی چیست ؟
تفکر مثبت یک نگرش ذهنی است که شما انتظار نتایج خوب و مطلوب را دارید؛ به عبارت دیگر، تفکر مثبت، فرآیند ایجاد اندیشههایی است که انرژی ذهنی را به واقعیت تبدیل میکند.
❖❖❖
مثبت اندیشی چیست و افراد مثبت اندیش چه ویژگی هایی دارند ؟
تعریف تفکر مثبت : شیوه ای از فکر کردن است که فرد را قادر می سازد نسبت به رفتارها، نگرش ها، احساس ها، علایق و استعداد های خود و دیگران برداشت و تلقی مناسبی داشته باشد و با حفظ آرامش و خونسردی بهترین و عاقلانه ترین تصمیم را بگیرد.
افکار مثبت و منفی :
افکار مثبت، افکاری سازنده، انگیزه دهنده و انرژی بخش هستند که بر اثر تلقین، تکرار و تمرین به ذهن راه می یابند و باعث می شوند ذهن و فکر مثبت شود. در این صورت کنترل فکر در اختیار ماست، در حالی که افکار منفی، افکاری بازدارنده و مخرب هستند و وقتی به ذهن راه یابند، تعمیم یافته و به سرعت تمام ذهن را اشغال می کنند. در این حالت، ما در اختیار تفکرات منفی خود قرار داریم.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را
با دست های روشن تو می توان گشود