قهرمان سابق در سراشيبي اعتبار و محبوبيتحسين رضازاده يكي از محبوب ترين ورزشكاران ميان مردم ايران است كه سالهاي سال با قهرماني ها و مدال آوري هايش دل مردم را شاد كرد ...
قهرمان سابق در سراشيبي اعتبار و محبوبيت
حسین رضازاده یکی از محبوب ترین ورزشکاران میان مردم ایران است که سالهای سال با قهرمانی ها و مدال آوری هایش دل مردم را شاد کرد .
اما او چند وقتی است که به خاطر خلاف گویی هایش به شدت زیر سوال رفته و ظاهراً قصد پایان دادن به این روند را ندارد . اما قهرمان سابق کشور باید به این نکته توجه داشته باشد که هر چند مردم ایران مردمی قهرمان دوستند اما همواره ویژگی های اخلاقی قهرمانان ورزشی برای آنان از ارزش و اعتبار بالاتری برخوردار بوده است . جهان پهلوان تختی نمونه ورزشکاری مردمی است که جوانمردی و صداقت را پیشه کرد و برای همیشه نامش را در میان ملت ایران زنده نگهداشت .
اما طی ماه های گذشته و پس خروج حسین رضازاده از عرصه ورزشکاری حرفه ای و ورود به عرصه مدیریتی رضازاده هر از گاهی خلاف واقعی را مطرح کرده که به شدت افکار عمومی را نسبت به گفتار و رفتار این ورزشکار سابقا خوش اخلاق تحریک کرده است .
حسین رضازاده در گفت وگو با ایلنا مدعی شده بود كه عماد احمدیان را نمی شناسند. اما عكس ها و اخبار سال 1387 نشان می دهد كه احمدیان یكی از حامیان مالی رضازاده بوده است.
به گزارش ایلنا احمدیان، مشاور كمیته ملی المپیك دوشنبه هفته قبل در برنامه 90 انتقاداتی را به كادرفنی تیم امید كرد. این درحالی بود كه به نظر نمی رسید او پیشنیه ورزشی داشته باشد.
گزارشگر زمانی كه از سابقه مدیریتی و حضور او در ورزش پرسید، عمادیان گفت كه سابقه ورزشی ندارد، اما زمانی كنار رضازاده بوده است. چند روز بعد رضازاده در گفت وگو با ایلنا به صراحت اعلام كرد كه هیچ رابطه ای با احمدیان نداشته و تا به حال او را ندیده است. این درحالی بود كه خبرنگار ایلنا احمدیان را در اردوهای تیم ملی وزنه برداری و كنار رضازاده دیده بود.
اثبات ارتباط رضازاده و احمدیان كار سختی نیست. در سایت iwf.ir و در گزارش های تصویری این سایت كه تاریخ 15/5/1387 مخابره شده است، عكس هایی دیده می شود كه به هیچ وجه رابطه رضازاده و احمدیان را انكار نمی كند. در این عكس ها احمدیان گردن آویزی از سكه های طلا را به گردن رضازاده می اندازد.

سایت تبیان هم در خبری كه در تاریخ 15/5/1387 از خبرگزاری فارس نقل كرده بود، نوشته بود كه عماد احمدیان با این كه رضازاده در المپیك 2008 شركت نكرده بود، اما پاداش 100 سكه را به او پرداخت كرده بود. متن خبر:« قوی ترین مرد جهان، با وجود حضور نیافتن در مسابقات المپیك 2008 پکن، پاداش قهرمانی در این مسابقات را دریافت كرد. به نقل از فارس، احمدیان یكی از افراد متمولی است كه علاقه وافری به وزنه برداری و قوی ترین مرد جهان دارد. پیش از آن كه حسین رضازاده به دلیل بیماری از شركت در مسابقات المپیك انصراف دهد، احمدیان اعلام كرده بود كه در صورت قرار گرفتن وی بر روی یكی از سكوهای المپیك، 100 سكه طلا به وی اهدا خواهد كرد. بعد از آن كه حضور قهرمان 2 دوره قبلی مسابقات المپیك در چین منتفی شد، احمدیان نیز تصمیم گرفت طی مراسم ویژه ای از سال ها افتخار آفرینی رضازاده قدردانی كند. این مراسم صبح امروز در محل فدراسیون وزنه برداری برگزار شد و احمدیان سكه هایی كه برای مدال آوری رضازاده در نظر گرفته بود را به وی اهدا كرد.» این خبر در سایت های خبری و خبرگزاری های دیگر هم دیده می شود.
در سایت نورپورتال هم خبر دیگری از روابط رضازاده و احمدیان دیده می شود؛ خبری كه به قبل از بازی های المپیك مربوط می شود. در این خبر كه تاریخ 6/3/1387 مخابره شده است، آمده كه احمدیان از نظر مالی رضازاده را تامین كرده بود تا او در لیگ شركت نكند. گفته می شود احمدیان قبل از المپیك پكن در شرایطی كه آمادگی حضور در لیگ را نداشته است و هیچ یك از تیم های باشگاهی با او قرارداد نبسته بودند، او را كمك كرده بود. متن خبر:« در آستانه آغاز لیگ 87، احمدیان یكی از متمولین و علاقه مندان به رشته وزنه برداری از حسین رضازاده خواست در رقابت های لیگ شركت نكرده و تمام توان خود را معطوف به كسب سومین مدال طلای المپیك كند. او از نظر مالی این وزنه بردار مدال آور را حمایت كرد تا از همراهی تیم های لیگی بی نیاز شود. در همین راستا این علاقمند به وزنه برداری، 100 سكه بهار آزادی به عنوان پاداش قهرمانی در المپیك برای حسین رضازاده در نظر گرفته است.»