ارسالها: 24522
#2,031
Posted: 31 May 2016 21:28
روانی

- کارگردان : داریوش فرهنگ
- برنامه ریز : شاهین باباپور
- ازیگران : خسرو شکیبایی ، نیکی کریمی ،
- پرویز پرستویی
- مدیر روابط عمومی : فرامرز روشنایی
- نویسنده : جابر قاسمعلی
- پرداخت نهایی : داریوش فرهنگ
- تهیه کننده : داریوش فرهنگ ، حسین زندباف
- مدیر تولید : شهرزاد مهدوی
- مدت زمان : ۹۲ دقیقه
- زبان : فارسی
- سال ساخت : ۱۳۷۶
- سال انتشار : ۱۳۷۷
- محصول : ایران
روانی فیلمی به کارگردانی داریوش فرهنگ و نویسندگی جابر قاسمعلی به سال ساخت ۱۳۷۶ می باشد .
خلاصه داستان :
مادر مریم در جوانی از سرطان خون مرده است و مریم که مثل مادرش اما تنها به دلیل بحران های عصبی مرتباً خون دماغ می شود، همواره بر این باور است که سرطان دارد و چیزی به پایان عمرش نمانده و این تصور، به خصوص حالا در ۲۸ سالگی (سن مرگ مادرش) به اوج رسیده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,032
Posted: 31 May 2016 21:28
فیلم روزی که هوا ایستاد

[/url]- کارگردان نادر ابراهیمی
- نویسنده نادر ابراهیمی
- بازیگران علیرضا انوش فر
- بهارک بهارلو
- رامین راستاد
- علی ایرانی
- مانی کسراییان
- موسیقی نادر ابراهیمی
- فیلمبرداری حسن پویا
- تدوین هایده صفی یاری
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۷۱دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
روزی که هوا ایستاد فیلمی به کارگردانی و نویسندگی نادر ابراهیمی ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
روزي در منطقه اي بسيار وسيع ـ كه شهري پر جمعيت را در مركز خود دارد، هوا از جريان مي ايستد و وارونگي سنگين و پايدار پيش مي آيد. مسئولان معتقدند كه با رساندن خبر به مردم ايجاد وحشت مي شود و اين وحشت منشأ خطرات ديگري مي شود. لذا تصميم مي گيرند كه ابتدا كارخانه ها را تعطيل كنند و در صورت ادامه يافتن خطر، با استفاده از راديو و تلويزيون ـ مردم را در جريان بگذارند ـ وضع بدتر مي شود ـ خبر را پخش مي كنند، اما در عين حال مردم را به آرامش دعوت مي كنند ـ حمل و نقل شهري متوقف مي شود. گاز و برق قطع مي شود، تا هوا هر چه كمتر آلوده شود. هيأت دولت جلسه ي فوق العاده مي گذارد سازمان هواشناسي از مردم مي خواهد كه بدون شتاب به سمت كوهپايه ها بروند ـ سيگاري ها و بيماران مي ميرند، اما كم كم خبر مي رسد كه يك جريان هوا به سوي شهر در حركت است و مردم به خانه هايشان بازمي گردند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,033
Posted: 31 May 2016 21:28
رویای زمین
- کارگردان فرشاد فرشته حکمت
- نویسنده فرشاد فرشته حکمت
- بازیگران جنید قوجوقی
- احمد جوهری
- پوپک مرادعلی گلدره
- الهام عزیزی
- آناهیتا اقبال نژاد
- تدوین محمدابراهیم گرجی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
رویای زمین فیلمی به کارگردانی و نویسندگی فرشاد فرشته حکمت ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است
پسركي با مأموريت قاصدكي تلاش مي كند تا با نزديكي انسانها به هم از هر نژاد و با هر زباني بر برهوت و خشكسالي غلبه كند و....
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,034
Posted: 4 Jun 2016 13:42
زخمی

- کارگردان کامران قدکچیان
- تهیهکننده حسین فرح بخش
- عبداله علیخانی
- نویسنده محمد صالح علا
- بازیگران جمشید هاشم پور
- محمد صادقی
- افسانه بایگان
- جلال پیشواییان
- مینا فرامرزی
- موسیقی فریبرز لاچینی
- فیلمبرداری رضا بانکی
- تدوین کامران قدکچیان
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
زخمی فیلمی به کارگردانی کامران قدکچیان و نویسندگی محمد صالح علا ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
مردي به نام يعقوب براي پشتيباني از شاگرد يك قهوه خانه به نام جميل درگير ماجرايي مي شود كه در آن جميل با ضربات چاقو زخمي مي گردد و يعقوب او را به بيمارستان مي رساند اما ديگر خيلي دير شده است. ستوان عزيز تازه، تا پيدا شدن قاتل اصلي، يعقوب را باز داشت و به زندان منتقل مي كند. بعد از گذشت ده سال، يعقوب در پي عفو عمومي آزاد مي شود و به دنبال پسرش يوسف، شهر را زير پا مي گذارد و در مي يابد كه ستوان عزيز تازه كه حالا سرگرد شده بعد از مرگ مادر يعقوب، سرپرستي يوسف پسر خردسال او را به عهده گرفته است و حالا از يعقوب مي خواهد كه شهر را ترك كند. ولي در يك درگيري بين نيروي انتظامي و نديم سركرده ي قاچاقچيان يوسف به گروگان گرفته مي شود. همسر سرگرد عزيز، يعقوب را از ماجرا مطلع مي سازد و يعقوب وارد ماجرا شده و پس از درگيري با نديم، يوسف را آزاد مي سازد و خود كشته مي شود و يوسف هم هرگز مطلع نمي شود كه يعقوب پدر واقعي اش بوده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,035
Posted: 4 Jun 2016 13:42
زندگی
- ارگردان:
- اصغر هاشمی،
- نویسنده:اصغر هاشمی
- حسین اکبرزاده،
- بازیگران خسرو شکیبایی
- بیتا فرهی ، فاطمه معتمدآریا ،
- جلال موسوی ، امیر پایور
- ژانر : خانوادگی
- سال ساخت: ۱۳۷۶
- زبان فارسی
- کشو ر : ایران
زندگی فیلمی به کارگردانی اصغر هاشمی و نویسندگی اصغر هاشمی و حسین اکبرزاده به سال ساخت ۱۳۷۶ میباشد .
ملك، زن ميانسالي كه بچه دار نمي شود، سرانجام نگاه هاي منتظر و سرزنش بار همسرش نصرت را تاب نمي آورد و خانه را ترك مي كند. نصرت كه از رفتن ملك و تقاضاي طلاق ـ كه از طريق برادرزنش تيمور مطرح مي شود ـ آزرده شده، به اصرار همتي، پيرمرد همسايه، دختر شهرستاني تنهايي را كه ماندگار نام دارد و با خاله خود در تهران زندگي مي كند، صيغه مي كند تا ملك را بترساند و وادار به بازگشت به خانه كند. به اين ترتيب ماندگار ـ كه با خاله اش مستأجر تيمور هستند و تيمور بارها براي تصاحب ماندگار آن ها را تحت فشار گذاشته ـ به زيرزمين خانه همتي نقل مكان و با نصرت زندگي تازه اي را آغاز مي كند. درحالي كه نصرت در وضعيت تازه اش با دو همسر در انتظار پايان مراحل طلاق دادن ملك است، ناگهان درمي يابد ملك باردار شده و ديگر تمايلي به جدا شدن از او ندارد. نصرت ازدواجش با ماندگار را ـ كه او نيز حالا باردار شده ـ از ملك پنهان مي كند و راه حلي براي زندگي با دو همسرش نمي يابد. نوزاد ملك پس از به دنيا آمدن مي ميرد و ماندگار پس از به دنيا آمدن نوزاد دخترش، آن را به ملك مي دهد و خود براي هميشه از آن ها جدا مي شود و از نصرت مي خواهد كه هرگز به دنبالش نگردد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,036
Posted: 4 Jun 2016 13:43
ساحره

- کارگردان داوود میرباقری
- نویسنده فریدون فرهودی
- صادق هدایت
- بازیگران ویشکا آسایش
- عنایت بخشی
- اکرم محمدی
- محسن شاه ابراهیمی
- فریده سپاه منصور
- سیروس گرجستانی
- عزتالله رمضانیفر
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۱۰۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
ساحره فیلم ساخت ایران است که توسط کاگردانی داوود میرباقری و نویسندگی فریدون فرهودی ساخته شد. مدت زمان این فیلم ۱۰۰ دقیقه و زمان انتشار آن سال ۱۳۷۶ بوده است. میرباقری فیلم ساحره را با اقتباس از داستان کوتاه "عروسک پشت پرده" ، نوشته ی صادق هدایت با کمی تغییر ساخته است.
خلاصه داستان :
مردی که در خانهای بزرگ و قدیمی همراه مادر ناتوان خود زندگی میکند، به بازیگر جوان یک گروه تئاتر علاقه مند شده و از او تقاضای ازدواج میکند. دختر موافقت خود را اعلام کرده و ازدواج سر میگیرد. مرد از همان ابتدا به طور غیرمستقیم ارتباط دختر با دوستان و کار سابقش را قطع میکند، اما از آن جا که سخت به او علاقه نشان میدهد دختر به این امر اهمیت زیادی نمیدهد. رفته رفته زن متوجه اوضاعی غیرعادی در خانه میشود و طی حوادث بعدی زن درمی یابد که مرد شخصیتی دوگانه دارد. او هنگامی که در خارج تحصیل می کرده مانکنی کنترل شونده که شباهت زیادی به یک زن داشت را خریده و به ایران میآورد و کسی که هر شب با او به صحبت مینشیند همان مانکن است. یک روز زن خود را به شکل مانکن درمی آورد و مرد در انباری، دو موجود با حرکاتی شبیه به هم میبیند. در شرایطی بحرانی مرد بر سر مانکن میکوبد و آن را نابود میکند. در انتها مرد و همسرش به همراه مادر پیر به محل تازهای نقل مکان میکنند .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,037
Posted: 4 Jun 2016 13:43
سارای

- کارگردان : یداله صمدی
- نویسنده : یداله صمدی ، محمدباقر جعفری زاد
- بازیگران : فخری سلطانی ، فرهاد قائمیان ،
- خسرو دستگی
- برنامه ریز : ذبیح اله صمدی
- دستیار کارگردان : ذبیح اله صمدی ،
- مدیر روابط عمومی : فرامرز روشنایی
- منشی صحنه : نعیمه سیدزاده
- مدت : ۸۳ دقیقه
- زبان فارسی
- کشور ایران
سارای نام فیلمی به کارگردانی یدالله صمدی است که در سال ۱۳۷۶ ساخته شدهاست. تنظیم و اجرای موسیقی متن این فیلم را چنگیز مهدیپور بر عهده داشته است.
سارای که مادرش را در كودكی از دست داده، در ايل با آيدين (خان چوپان) آشنا می شود. از طرفی خان هنگام شكار سارای را می بيند و شيفتهٔ او می گردد. بزرگان ايل با تقاضای وصلت خان با سارای مخالفت كرده٬ ساراي و آيدين را نامزد اعلام می كنند. بيماری مادر آيدين٬ او را مجبور به ترک ايل و مراجعت به خانه می كند. او بعد از مرگ مادرش هفت شبانه روز به سوگ می نشيند. خان با همراهانش به ايل حمله كرده٬ با تهديد به كشتن پدر سارای و ديگر افراد ايل، سارای را ناگزير به همراهی با خود می كند. سارای در انتظار برگشتن آيدين راه را طولانی می كند؛ اما سرانجام با نوميدی از فرارسيدن آيدين، خود را به داخل رودخانه (آرپاچايی) می اندازد تا خان از او كام نگيرد.
توضيح
اين فيلم بر اساس تصنيف سوزناک سارای ساخته شده است كه در اكثر مناطق ترک نشين ايران خوانده می شود. بند آغازين شعر چنين است:
آرپا چایی آشدی داشدی
سئل سارانی آلدی قاشدی
هر گؤرهنین گؤزو یاشدی
آپاردی سئللر سارانـــی
بیـــــــــــر آلا گؤزلی بالانی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,038
Posted: 4 Jun 2016 13:44
ساغر


- کارگردان سیروس الوند
- تهیهکننده سیروس الوند
- نویسنده محمدهادی کریمی
- بازیگران فریماه فرجامی
- امین تارخ
- جهانگیر الماسی
- گوهر خیراندیش
- سیروس ابراهیم زاده
- موسیقی شهرام گلپریان
- فیلمبرداری تورج منصوری
- تدوین بهرام دهقان
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۱۰۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
ساغر (فیلم) فیلمی به کارگردانی سیروس الوند و نویسندگی محمدهادی کریمی ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
دكتر پرتو تابان، قصه نويس و استاد ادبيات دانشگاه كه تومور بدخيمي در سر دارد، به اصرار همسرش رضا توسط دكتر مشتاق تحت يك عمل جراحي نادر و پيچيده قرار مي گيرد. در عمل جراحي مغز زني به نام ساغر كه بر اثر تصادف با اتومبيل كشته شده، به سرعت به مغز پرتو پيوند زده مي شود. بعد از عمل همه چيز در مورد وضعيت جسماني او به خوبي پيش مي رود، اما پرتو خود را ساغر مي نامد و در حالي كه دچار بحراني روحي و رواني شده است، سراغ شوهر و دخترش را مي گيرد. دكتر مشتاق كه از نتيجه عمل متحير شده، چند روزي به بيمارستان نمي آيد و طي اين مدت، پرتو به يك آسايشگاه رواني منتقل مي شود و تحت مراقبت روانپزشكي كه دوست رضا نيز هست، قرار مي گيرد. پرتو با كمك يكي از بيماران از آسايشگاه مي گريزد و به سراغ خانواده ساغر مي رود كه در غم از دست دادن او عزادارند و چهلم مرگ او را به سوگ نشسته اند. پرتو كه به لحاظ جسماني شباهتي به ساغر ندارد، با شوهر و دختر او صحبت مي كند و نشانه هايي از زندگي ساغر به آنها مي دهد؛ و وقتي تنها با حيرت خانواده ساغر روبرو مي شود، تصميم مي گيرد به سراغ دايه اش برود كه در شمال كشور زندگي مي كند. دايه كه با گذر سال هاي عمر پير و نابينا شده، پرتو را به سادگي به جاي ساغر مي گيرد و پرتو در كنار دايه ماندگار و به تدريس بچه هاي روستا مشغول مي شود. از سوي ديگر رضا و دكتر مشتاق سراغ پرتو را مي گيرند و به محل زندگي او مي رسند. وقتي پرتو مي رود كه از چشمه آب بياورد، رضا به اصرار دكتر مشتاق، او را تعقيب مي كند و موقعيتي مشابه خوابي كه پرتو پيش از عمل جراحي ديده بود پيش مي آيد. به نظر مي رسد كه حالا او رضا را شناخته و بار ديگر به پرتو تبديل شده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,039
Posted: 4 Jun 2016 13:44
سفر شبانه

- کارگردان خسرو معصومی
- نویسنده خسرو معصومی
- بازیگران علی اصغر اسحاقی
- رسول بهارانگیز
- مهناز یعقوبی
- جعفر بزرگی
- محمدرضا اسحاقی
- موسیقی ناصر شکرایی
- فیلمبرداری علیرضا زرین دست
- تدوین صمد تواضعی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۷۶
- مدت زمان
- ۱۰۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
سفر شبانه فیلمی به کارگردانی و نویسندگی خسرو معصومی ساختهٔ سال ۱۳۷۶ است.
خلاصه داستان :
علي نوجوان ساكن بخش باهو در بندرگز، خبر ناپديد شدن پدر رزمنده اش را در جبهه مي شنود. مادر باردار علي با شنيدن اين خبر دچار بحران روحي مي شود و سلامت فرزند آينده اش به خطر مي افتد. پزشك حضور پدر را بالاي سر مادر ضروري اعلام مي كند و پدربزرگ علي كه سوزنبان قطار است، براي رفتن به آبادان به اميد يافتن پسرش مرخصي تقاضا مي كند. وقتي با تقاضاي مرخصي پدربزرگ به دليل نبودن جانشين موافقت نمي شود، علي شبانه سوار قطاري مي شود تا به آبادان برود. در راه مأموران قطار چند بار او را پياده مي كنند و به ايستگاه تحويل مي دهند؛ اما او هر بار مي گريزد و سرانجام با همراهي يك زوج پير به مقصد مي رسد. پس از مدتي جستجوي بي نتيجه علي را بار ديگر تحول راه آهن مي دهند تا با قطاري برگردانده شود. درراه قطار مورد بمباران نيروهاي عراقي قرار مي گيرد و علي از اين فرصت استفاده مي كند تا با يك وانت خود را به جاده آبادان برساند. اما جاده بسته است و اين بار او پنهاني سوار آمبولانسي مي شود كه راننده اش صالح نام دارد. صالح به علي كمك مي كند تا پدرش را كه به علت موج انفجار دچار فراموشي شده، در يكي از بيمارستان هاي تهران پيدا كند. هنگام بازگشت با قطار، علي عكس هاي خودش را به پدر نشان مي دهد و با نشان دادن قرقره اي كه او قبلاً برايش خريده بود، سبب مي شود پدر او را بازشناسد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24522
#2,040
Posted: 4 Jun 2016 13:44
سیب

- کارگردان سمیرا مخملباف
- نویسنده محسن مخملباف
- سمیرا مخملباف
- بازیگران معصومه نادری
- زهرا نادری
- تدوین محسن مخملباف
- مدت زمان
- ۸۶ دقیقه
سیب نام فیلمی ایرانی به کارگردانی سمیرا مخملباف محصول سال ۱۳۷۶ و اولین ساختۀ سمیرا مخملباف است که موفق شد جوایز جهانی سینمایی با ارزشی برای او به ارمغان آورد.
خلاصه داستان :
- همسایه های یک خانواده چهار نفری به سرپرستی پیرمردی به نام ملا، طی طوماری به سازمان بهزیستی خبر می دهند که ملا یازده سال است معصومه و زهرا، دو دختر نوجوانش را در خانه زندانی کرده است. سازمان بهزیستی ملا و همسر نابینایش را به همراه دخترها با خود می برد، و از پدر و مادر تعهد می گیرد که از این پس دخترانشان را زندانی نکنند. بچه ها با والدینشان به خانه برمی گردند؛ اما ملا که از شکایت و گزارش و عکس یکی از روزنامه ها به شدت عصبانی است، همچنان به معصومه و زهرا اجازه نمی دهد از منزل خارج شوند. خانم محمدی، مددکار سازمان بهزیستی که ادامه وضعیت پیشین را بر خانه حکمفرما می بیند، این بار ملا را که معتقد است طبق سنت های قدیمی آفتاب نباید روی دختر را ببیند، در خانه زندانی می کند و دو دختر را به داخل کوچه می فرستد. خانم محمدی یک اره آهن بر از همسایه ها قرض می گیرد و به ملا می دهد تا خود بعد از بریدن میله های آهنی در خانه، به حیاط راه پیدا کند. دخترها در کوچه با یک بستنی فروش نوجوان و یک بز برخورد می کند و پس از آن با پسر خردسال همسایه ـ که سرگرمی اش آویزان کردن یک سیب بسته به نخ از تراس طبقه اول خانه شان به داخل کوچه است ـ آشنا می شوند. پسربچه از ملا برای خرید سیب پول می گیرد و دخترها از مغازه میوه فروشی سیب می خرند. معصومه و زهرا در محله به دو دختر دیگر برمی خورند که در حال بازی کردن در خیابان هستند، و با آنها همراه می شوند. چهار دختر پس از مراجعه به یک دوره گرد ساعت فروش به خانه ملا برمی گردند تا از او برای خریدن ساعت پول بگیرند. اما پدر خانواده پشت میله ها گرفتار است و عصبی و خسته با خانم محمدی مشغول جر و بحث است. به پیشنهاد خانم محمدی، زهرا پس از تلاش فراوان موفق می شود کلید را داخل قفل در بچرخاند و پدر را آزاد کند. ملا دست دو دخترش را می گیرد و با همدیگر از خانه بیرون می روند. مادر پیر و نابینای خانواده نیز در حالی که به دنبال دیگر اعضای خانواده می گردد، وارد کوچه می شود و با سیب آویزان پسربچه همسایه از تراس طبقه اول برخورد می کند.
جوایز
"جام ساترلند" از جشنواره فیلم لندن، انگلستان ۱۹۹۸،
"جایزه منتقدین بینالمللی" از جشنواره فیلم لوکارنو، سوئیس ۱۹۹۸،
"جایزه ویژه هیئت داوران" از جشنواره فیلم تسالونیکی، یونان ۱۹۹۸،
"جایزه ویژه هیئت داوران" از جشنواره فیلم سائوپائولو، برزیل ۱۹۹۸،
"جایزه ویژه هیئت داوران" از جشنواره سینمای مستقل، آرژانتین ۱۹۹۹،
"جایزه منتقدین" از جشنواره سینمای مستقل، آرژانتین ۱۹۹۹،
"جایزه تماشاگران" از جشنواره سینمای مستقل، آرژانتین ۱۹۹۹،
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند