انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 56 از 63:  « پیشین  1  ...  55  56  57  ...  62  63  پسین »

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)


مرد

 
andishmand: پشت گوش مخملی
این یه واقعیته که آخوندها در مخملی کردن پشت گوش مردم خبره ان وگرنه نزدیک چهل سال حکومت نمیکردن..اگه حرف من واقعیت نداره توهینه وگرنه توهین تلقی نمیشه بلکه واقعیته. آیا بیان واقعیت توهینه.
     
  ویرایش شده توسط: usernamexn   
مرد

 
     
  
مرد

 
میگیم تو دوره روحانی ۲۵۰۰نفر اعدام شدن
میگن این که به رییس جمهور ربط نداره

میگیم قوه قضاییه کلا فاسده
میگن این که به رییس جمهور ربط نداره

میگیم صداوسیما میلیه
میگن صدا و سیما که دست رییس جمهور نیست

میگیم نیروی انتظامی داره جنایت میکنه
میگن نیروی انتظامی دست رهبره

میگیم سپاه داره غارت میکنه
میگن سپاه تحت امر رییس جمهور نیست

میگیم قانون اساسی مشکل داره
میگن قانون دست مجلسه که رهبر مهره چینی میکنه

میگیم مملکت و چپاول کردن
میگن رییس جمهور چیکار کنه

سوالم اینه
رفتیم رای دادیم که چی بشه ؟؟
از رییس جمهوری چی می خواهیم؟

از رییس جمهور دقیا همان تغییرات بالا را می خواهیم ولی اگر کسانی و گروههایی نگذاشتند انجام دهد ، باید روی رفراندم پافشاری کرده و از مردم تقاضای کمک کند. بله رییس جمهوراینکار را می تواند بکند و باید انجام دهد وگرنه بدون دخالت در ارگانهایی که گفته شد، هیچ تغییری نه در سیاست و نه در اقتصاد ایران امکانپذیر است.
     
  
زن

 
limoshirin65: از رییس جمهور دقیا همان تغییرات بالا را می خواهیم ولی اگر کسانی و گروههایی نگذاشتند انجام دهد ، باید روی رفراندم پافشاری کرده و از مردم تقاضای کمک کند. بله رییس جمهوراینکار را می تواند بکند و باید انجام دهد وگرنه بدون دخالت در ارگانهایی که گفته شد، هیچ تغییری نه در سیاست و نه در اقتصاد ایران امکانپذیر است.
در مورد خواسته هامون کاملا با شما موافقم ولی این که اینها از عهده رییس جمهور بربیاد خودتون هم میدونید که چنین نیست. در هیچ کشور پیشرفته ای هم چنین نیست و قوای سه گانه مستقل عمل میکنند.
بعنوان کسی که رای دادم (و به تعبیر مودبانه شما زیر خط فهم هستم) باید بگم هیچیک از مطالبات فوق رو از رییس جمهور ندارم. این تغییرات شدنی نیست مگر با خواست، اراده و حضور جدی مردم در همه عرصه ها که بارزترینش انتخاباته. البته عرصه های دیگه نیاز به شجاعت و از خودگذشتگی و پرداخت هزینه داره . وجود رییس جمهور و مجلسی که به فکر و خواسته های مردم نزدیکتر باشه فقط هزینه های پردداختی رو کمتر خواهد کرد. انتظار من از رییس جمهور در همین حده یعنی در حوزه اختیاراتش همسو با مردم باشه.نه اینکه بنشینم کنار و فقط از رییس جمهور انتظار داشته باشم کارهای بزرگ و خارج از حیطه قدرتش انجام بده چرا که در اینصورت شرکت در انتخابات و رای به رییس جمهوری که همسویی کمتری با حاکمیت و تندروهای مذهبی داره تنها در حد فریاد بی عمل خواهد بود . رای دادن پایان کار نیست بلکه آغاز کاره .
و البته بیرون گود نشستن و ایرادگرفتن از زمین و زمان هم چیزی رو عوض نخواهد کرد.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

andishmand
 

پیروزی روحانی از هفت زاویه



از پس رقابتی دوقطبی‌شده میان دو اردوگاه فکری-سیاسی متمایز، حسن روحانی دوازدهمین رئیس‌جمهور ایران شد. رخدادی که داوری درباره نتایج آن، چه بسا نیازمند صبوری فراتر از چهار سال دولت دوم روحانی باشد.

کامیابی روحانی را می‌توان از زوایای گوناگون مورد تأمل قرار داد. هفت نکته زیر از آن جمله هستند.

۱. کامیابی یک ائتلاف گسترده

اجماع غریب و قابل توجهی از هفته‌ها پیشتر، و بلکه چند ماه قبل، پشت روحانی و ضرورت تداوم دولت وی شکل گرفت. ائتلاف مزبور به شکل فزاینده‌ای خود را با نزدیک شدن به زمان انتخابات، بسط داد. به این معنا که بخش‌های مختلف اردوگاه اصلاح‌طلبی در کنار اعتدال‌گرایان قرار گرفتند؛ لایه‌هایی از تحول‌خواهان (از جمله کنشگران جامعه مدنی و فعالان همدل با جنبش سبز و رهبران محصور آن) به دو طیف زیر علاوه شدند؛ و بخشی از محافظه‌کاران میانه‌رو و عمل‌گرا (که ناطق نوری و علی لاریجانی دو چهره شاخص آن محسوب می‌شوند) نیز در کنار روحانی ایستادند و عملاً در ائتلاف مزبور قرار گرفتند.

حاصل ائتلاف نیروهای یادشده، قدرت‌یابی فزاینده خیزشی سیاسی ـ انتخاباتی شد که اردوگاه رقیب را ناکام ساخت.

این ائتلاف اما تنها مضمونی سیاسی نداشت؛ شمار شهروندانی که سوگیری‌های اساسی دولت روحانی را در دو حوزه اقتصاد و مدیریت کشور و نیز در حوزه توسعه فرهنگی مرجح دانستند، قابل توجه بود.

۲. شکستی فراتر از انتخابات برای اصول‌گرایان

نتیجه انتخابات ۲۹ اردیبهشت برای اردوگاه اصول‌گرایی خوش‌آیند نبود؛ اما با اطمینان می‌توان گفت که عوارض و لطمات ناشی از تبلیغات و رقابت انتخاباتی، فراتر از یک رقابت سیاسی مقطعی، گریبان اصول‌گرایان را خواهد گرفت.

یک وجه و استناد این ادعا به یک خواننده مشهور (تتلو) مربوط است؛ آنجا که اصول‌گرایان حامی رئیسی نشان دادند برای کسب رأی بیشتر، پروایی از کنار گذاشتن «اصول» ندارند. ستاد رئیسی برای کسب رأی بیشتر از ایدئولوژی خود صرف‌نظر کرد و تتلو را به‌مثابه فرصتی تبلیغ کرد.

بازتاب بسیار منفی دیدار رئیسی و تتلو، تا اطلاع ثانوی قبای اصول‌گرایان را رها نخواهد گرد. آنان باید به پرسش‌هایی از این دست پاسخ دهند که «آیا برای رسیدن به هدف تکیه به هر وسیله‌ای را مجاز می‌دانند؟»

در سطحی دیگر، تلاش دو نامزد اصلی اصول‌گرا برای «غیرجناحی» معرفی کردن خود، کردار قالیباف در مناظره‌ها (آنچه که وی «افشاگری» توصیف‌اش می‌کرد)، و نیز بی‌اعتنایی میرسلیم (تنها نامزد حزبی انتخابات) به توصیه و بیانیه حزب درباره کناره‌گیری به نفع رئیسی، جلوه‌هایی دیگر از مشکلات اردوگاه اصول‌گرایی بودند؛ نشانه‌هایی معنادار از بحران کارکردی و ایدئولوژیک در سوی اصول‌گرایان.

۳. کامیابی اخلاقی برای اکثریت جامعه


اکثریت شهروندانی که در انتخابات به سود روحانی و علیه رئیسی فعال شدند، تنها در نتیجه‌ای سیاسی کامیاب نبودند؛ وجه مهمی از توفیق آنان به اقدام پیشگیرانه ایشان در برابر رئیسی (از عاملان کشتار گروهی مخالفان در تابستان ۱۳۶۷) مربوط است.

پیروزی کسی که به تعبیر آیت‌الله منتظری در «جنایت»ی شریک بوده است، شکستی اخلاقی برای ایرانیان محسوب می‌شد. نتیجه انتخابات ریاست جمهوری اما نشان داد که اکثریت ایرانیان به چه میزان برای «نه» گفتن به رئیسی مصمم بوده‌اند.

البته این سخن بدان معنا نیست که تمامی شهروندانی که به روحانی رأی دادند، از مشارکت رئیسی در کشتار ۶۷ مطلع بودند؛ همچنان‌که ملاحظه مزبور مدعی نیست تمامی شهروندانی که به رئیسی رأی داده‌اند، از نقش او در «جنایت تاریخی» خبر داشته‌اند.

اما خروجی انتخابات، و متوسط «واکنش» اکثریت رأی‌دهندگان، نشانه‌هایی امیدوارکننده از اهمیت «ارزش»های انسانی و اخلاقی در ایران امروز به همراه داشت.

۴. پایانی برای یک گزینه رهبری نظام

شکست ابراهیم رئیسی در انتخابات، و فراتر از آن، نقشی که او در روند رقابت انتخاباتی ایفا کرد، به احتمال بسیار مهر پایانی بر یک گزینه مهم رهبری سوم در جمهوری اسلامی زد.

رئیسی به‌مثابه یکی از گزینه‌های قابل توجه نشستن بر کرسی نفر نخست نظام، در متن رقابت‌ و تبلیغات انتخاباتی، از سوی مخالفان هدف نقد و حمله و حتی طعن و تمسخر قرار گرفت. این نحوه مواجهه پس از دیدار رئیسی با خواننده زیرزمینی و مشهور رپ، شدتی محسوس و فزاینده یافت.

نیروهای امنیتی ـ نظامی و ایدئولوژیکی که حامی رئیسی بودند به دشواری توان بازسازی تصویر وی را خواهند داشت. کارنامه سیاسی و روش و منش تبلیغاتی رئیسی (ازجمله عکس گرفتن با فقرا، تبلیغات با استفاده از امکانات آستان قدس، و اظهارنظر متناقض درباره نامزدی و برنامه‌اش برای انتخابات) توفانی از پرسش‌ و نقد علیه وی برانگیخت؛ وضعی که به احتمال بسیار، رئیسی را از فهرست گزینه‌های اصلی رهبری سوم جمهوری اسلامی به حاشیه رانده است.

۵. روحانی و فهرست وعده‌ها


روحانی در حالی برای دومین بار رئیس‌جمهور شده که ادبیات و شعارها و وعده‌های تبلیغاتی وی در سطحی متمایز با تبلیغات انتخاباتی و وعده‌هایش در دور نخست قرار دارد. از تغییر وضع خاتمی و رهبران جنبش سبز گرفته تا بهبود وضع مطبوعات و شبکه‌های اجتماعی آنلاین، و از تغییر محسوس وضع فرهنگی تا اصلاح خروجی و رویکرد نهادهای امنیتی و قضایی و تحقق منشور حقوق شهروندی، در سخنرانی‌های تند و جذاب و صریح وی مطرح شد.

تحقق این وعده‌ها که عمدتا در دو حوزه توسعه سیاسی و توسعه فرهنگی مطرح شدند، کار آسانی نخواهد بود؛ به‌ویژه آن‌که روحانی ناگزیر است هم‌زمان و بلکه به‌گونه‌ای فوری، به مشکلات اقتصادی و رکود تولید و بحران بیکاری بپردازد.

این در حالی است که اقلیت قابل توجهی خود را با ۱۶ میلیون رأی به رئیسی متبلور کرده؛ بعید به نظر می‌رسد هدایت‌گران سیاسی-امنیتی این اقلیت برای مانع‌تراشی و اختلال در راه تحقق وعده‌های روحانی از چیزی فروگذار کنند.

در سطحی دیگر، روحانی که با سخنان تبلیغاتی تند و صریح‌اش حتی موجب واکنش رأس هرم نظام سیاسی شد، ناگزیر از تلاش مشدد برای جلب همراهی شخص اول نظام با سیاست‌هایش است؛ تعاملی که پیشبرد آن چندان آسان نیست.

اگر روحانی بتواند از اقبال قابل توجه اکثریت رأی‌دهندگان به خود سود جوید، و اگر بتواند این نیروی اجتماعی متبلورشده را ـ که در برابر راست افراطی و اصول‌گرایان تندرو کامیاب شد ـ همچنان در صحنه تحولات سیاسی و کنار خویش حفظ کند، آنگاه بر شانس توفیق برنامه‌ها و تحقق وعده‌هایش خواهد افزود.

این مهم، بدون تداوم حضور فعال حامیان روحانی و کنشگری مطالبه‌جویانه آنان ممکن نخواهد شد.

۶. «نه» معنادار به پوپولیسم


پیروزی روحانی در انتخابات درحالی به‌وقوع پیوست که دو نامزد اصلی رقیب وی (رئیسی و قالیباف) هردو وعده‌های پر سروصدا و جذابی را در حوزه افزایش یارانه و امدادرسانی به بیکاران و فقرا و لایه‌های اجتماعی نابرخوردار مطرح کردند.

«نه» معنادار اکثریت جامعه به وعده‌های اقتصادی و شعارهای پوپولیستی رئیسی ـ و حتی قالیباف، که پس از انصراف کنار وی قرار گرفت ـ در شرایط اقتصادی و اجتماعی ایران امروز اهمیتی غیرقابل اغماض دارد. به بیانی، اکثریت مردم ایران منافع میان‌مدت و درازمدت خود را به مصالح کوتاه‌مدت ترجیح داد.

صرف‌نظر از این‌که دلایل چنین رخداد مهمی چه بوده ـ که با اطمینان می‌توان از نقش موثر شبکه‌های اجتماعی آنلاین در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی یاد کرد ـ نکته قابل تأمل، اطمینان اکثر بیکاران و لایه‌های اجتماعی زیر فشار به برنامه و تدابیر دولت روحانی برای چهار سال آتی است؛ آن‌هم با وجود تمام تبلیغ اثباتی و سلبی مخالفان روحانی با استفاده از رسانه‌های دراختیار، به‌خصوص صدا و سیما.

این‌که روحانی به چه میزان توان پاسخ‌گویی به این «اعتماد» را دارد، پرسش مهمی است که پاسخ آن به صبوری چهارساله نیاز دارد.

۷. انتخاباتی فراتر از نزاع سیاسی و اقتصادی

نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، فراتر از جدال دو اردوگاه سیاسی (اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی، یا دموکراسی‌خواهی و اقتدارگرایی) بود. پیروزی روحانی همچنین کامیابی یک برنامه اقتصادی بر برنامه اقتصادی دیگر نبود. همچنان‌که حامیان روحانی تنها متعلق به اردوگاه طبقه متوسط شهری نبودند.

هم در میان حامیان روحانی و هم در میان هواخواهان رئیسی، از دو طیف طبقه متوسط و اقشار نابرخوردار حضور داشتند. در دو سوی دوقطبی انتخابات همچنین لایه‌های اجتماعی کم‌بضاعت -از جهت اقتصادی- محسوس بودند.

از این زاویه، پیروزی روحانی تنها از زاویه سیاسی یا اقتصادی قابل ارزیابی نیست. کم نبودند شهروندان نابرخورداری که در روستاها یا حاشیه شهرها یا حتی از جمع بیکاران شهری، به روحانی رأی دادند.

از منظر پیش‌گفته، اکثریت مردم ایران به یک «سوگیری» و «چشم‌انداز» رأی دادند که متفاوت از قطب مخالف بود. عقلانیت و تدبیر و اعتدال در اداره کشور، احترام به توسعه سیاسی و توسعه فرهنگی، و تلاش برای تعامل و رابطه با قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای، مهمترین سرفصل‌ها و کلیدواژه‌های این سوگیری و چشم‌انداز بود؛ آنچه که خود را در قالب کلی رأی به روحانی متبلور و متحقق کرد.
ناگهان رسیدی
و خوشبختی شیشه ی عطری بود
که از دستم افتاد
و در تمام زندگیم پخش شد!
     
  
مرد

 
nnasrin
اصل ۱۱۳ قانون اساسی:
پس‏ از مقام‏ رهبري‏ رييس‏ جمهور عاليترين‏ مقام‏ رسمي‏ كشور است‏ و مسئولیت‏ اجراي‏ قانون‏ اساسي‏ و رياست‏ قوه‏ مجريه‏ را ، بر عهده‏ دارد.

nnasrin: در مورد خواسته هامون کاملا با شما موافقم ولی این که اینها از عهده رییس جمهور بربیاد خودتون هم میدونید که چنین نیست.
الان یعنی بر میاد یا بر نمیاد؟!

طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی ، وظیفه رئیس جمهور هست که تمام مفاد قانون اساسی رو اجرا کنه
که در صورت عدم اجرای این اصول ، تمام مسئولیتش متوجه رئیس حمهور خواهد بود و اگر رئیس جمهوری که با آرای مردم ، به این پست رسیده ، به این وظیفه که از اصلی ترین وظایفش هست ، عمل نکنه ، یعنی به مردم خیانت کرده و بودن و یا نبودنش ، عملا هیچ تاثیری نخواهد داشت!!


اصل سوم قانون اساسی :

تأمین آزادیهای سیاسی و اجتماعی.
ایجاد نظام اداری صحیح و حذف تشکیلات غیر ضرور.
تأمین حقوق همه‌جانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون.
همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.
ایجاد بیمه خاص بیوگان و زنان سالخورده و بی‌سرپرست.
(کدوم یک از این کارها را انجام داده و یا اگر هم ارگان دیگه ایی انجام داده ، طبق قانون میتوانسته اجازه انجام نده ،مثل زندانیان سیاسی و یا بروکراسی اداری حاکم در تشکیلات اداری و یا نا برابری زن و مرد در ایران)

اصل چهاردهم قانون اساسی :

دولت جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان موظفند نسبت به افراد غیر مسلمان با اخلاق حسنه و قسط و عدل اسلامی عمل نمایند و حقوق انسانی آنان را رعایت کنند.
( یعنی بستن و پلمپ مغازه های کلیمیان و یهودیان در اصفهان و یزد ، زیر نظر رئیس جمهور انجام شده و یا میتوانسته اجازه چنین کاری را نده! )


اصل بیست و سوم قانون اساسی :
تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده‌ای مورد تعرض و موُاخذه قرار دارد.


اصل بیست و پنجم قانون اساسی :
بازرسی و نرساندن نامه‌ها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس ممنوع است


اصل هفتاد و ششم قانون اساسی :
مجلس شورای اسلامی حق تحقیق و تفحص در تمام امور کشور را دارد.
یعنی مشخص شدن ۶۳ حساب میلیاردی رئیس قوه قضاییه !!

اصل یکصد و پنجاهم قانون اساسی :
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در نخستین روزهای پیروزی این انقلاب تشکیل شد، برای ادامه نقش خود در نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن پابرجا می‌ماند. حدود وظایف و قلمرو مسوولیت این سپاه در رابطه با وظایف و قلمرو مسوولیت نیروهای مسلح دیگر می باشد
یعنی سپاه حق دخالت در امور سیاسی و یا بازرگانی را ندارد ، دقیقا مثل ارتش یا دیگر نیروهای مسلح

اصل یکصد و شصت و هشتم قانون اساسی :
رسیدگی به جرائم سیاسی و مطبوعاتی علنی است و با حضور هیئت منصفه در محاکم دادگستری صورت می‌گیرد.




اینها نمونه ای از اصول قانون اساسی بود که من بیان کردم ، که بدونید اگر این اصول اجرا نمیشه ، کوتاهی از رئیس جمهورِ

و اگر بگیم دست و پای رئیس جمهورو بستن و یا اجازه نمیدن بهش ، (در پست قبل هم اشاره کردم ) ، رئیس حمهوری که با آرای بالا ، منتخب مردم شده ، اگر میبینه اجازه بهش نمیدن ، میتونه تقاضای رفراندوم بده ، مردم هم پشتش هستند


nnasrin: بعنوان کسی که رای دادم باید بگم هیچیک از مطالبات فوق رو از رییس جمهور ندارم. این تغییرات شدنی نیست مگر با خواست، اراده و حضور جدی مردم در همه عرصه ها که بارزترینش انتخاباته
حالا اینکه شما و اگثر دوستانتون که رای دادید ، اطلاعی از این قوانین ندارید ، و یا سقف خواسته های اولیه انسانیتون از این نظام به قدری کوتاهِ که از حداقل ترین حقوق شهروندی و انسانی خودتون دست کشیدید ، معنیش این نیست که همه مثل شما مطیع و کم توقع باشند!

با توجه به اصل ۱۱۳ فانون اساسی و همچنین دیگر اصول این قانون ، اگر در مواردی که در ایـــن پست ذکر کردم ، کوتاهی صورت بگیره (که به شدت هم داره میگیره) ، مسئولیتش با رئیس جمهورِ ، پس حضور شما پای صندوق های رای ، چه تاثیری داشته؟

به نظر شما وقتی به حداقل ترین حقوق انسانی توجهی نمیشه ، بیاییم بگیم رای میدیم/رای دادیم که رییس جمهور و مجلسی که به فکر و خواسته های مردم نزدیکتر باشه ، بیان در راس کار ، میتونه درست باشه؟


وقتی هیچ کدوم از روسای جمهور ایران و یا کاندیدهایی که زیر نظر مستقیم رهبری انتخاب میشوند ، جرات انجام این اصول که وظیفه قانونیشون هست رو ندارن ، و به حداقل ترین حقوق مردم توجهی ندارن ، رفتن و رای دادن چه تاثیری میتونه داشته باشه ، جز اینکه به پشتوانه این حضور! ، اوضاع از این بدتر شه
     
  
مرد

 
قابل توجه افرادی که روحانی را بهتر از دیگر کاندیدها میدانستند!!!


خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسدارن : به روحانی هرگز حجت الاسلام نخواهیم گفت




فارس نوشت :‌ روحانی وقتی مشاهده کرد که عمل چهار ساله رأی را به ۵۱ درصد قبلی هم نمی‌رسد از برائت از اعدام تا به کارگیری بیت ، از ظریف تا خاتمی و از تدلیس عوام‌فریبی تا حمله به نهادهای دیگر، از چنگ‌اندازی به‌صورت نظام تا تهدید وحدت ملی، از تولید دهها مسأله حقوق‌بشری برای تشدید تحریم‌های غیرهسته‌یی تا بیرون کشیدن هاشمی از قبر و غیره در دستور کار قرار داد.

خبرگزاری سپاه اضافه کرد:‌ روحانی در عین شعار: «تحریم‌های غیرهسته‌یی را هم برمی‌دارم»، به‌عنوان مقام عالی‌رتبه کشور، دهها مسأله حقوق‌بشری برای تشدید تحریم‌های غیرهسته‌یی تولید کرد که می‌توان از آن به آزاد نبودن جوانان، دانشگاهها، زنان و اعدام و زندان نام برد... . او با حملات به صدا و سیما، قوه قضاییه و نیروهای مسلح کلاه گشادی را بر سر رأی‌دهندگان گذاشت و آنان را از پرونده خالی و برنامه آینده دور کرد.

خبرگزاری سپاه پاسداران در حمله به روحانی اضافه می‌کند: این هنر روحانی است که ابلاغیه تفکیک زن و مرد در نهادها و ادارات توسط دولت ایشان ابلاغ شود اما با صراحت اعلام کند «با تفکیک جنسیتی مخالفیم» و رقیب را به دیوارکشی بین زن و مرد متهم کند. این هنر روحانی است که در عین چرخش کلیپ مشاجره وی با چمران در مجلس درباره تقاضای اعدام در نمازجمعه و همچنین تهدید بدحجابان، نظام را متهم به ۳۸سال اعدام و ممانعت از آزادی‌های اجتماعی کند.

فارس همچنین نوشت: منبعد روحانی را با الفاظی هم‌چون «جناب روحانی»، «آقای روحانی» و «دکتر روحانی» خطاب خواهند کرد و هرگز احتیاطاً لفظ «حجت‌الاسلام» را دیگر استفاده نخواهد کرد.


منبع
     
  
مرد

 



رتبه ایران در ایندکسِ دموکراسی در قعرِ جدول بین ۱۵۴ کشور !!
مقایسه کنید با بحرین، جیبوتی، افغانستان...


بعد بعضی از دوستان دنبال رییس جمهور و مجلسی هستند که به فکر و خواسته های مردم باشه ، ما حتی از حداقل ترین حقوقمون هم بی بهره هستیم ، وشاید این دوستان درست میگن و این آمار و اطلاعاتی که توسط گروههای بین المللی با تحقیقات و بدور از قرض ورزی به دست اومده ، دروغه !!
     
  
مرد

 



‏ميدونيد كجاي اين عكس واسه من ترسناكه؟ اينكه ممكنه اون اسيدپاش هم تو جمعيت باشه
آخه اینجا جمهوری اسلامیِ و اسید پاشها ، دزدان ، اختلاس گران و جنایتکاران آزادند هر بلایی هم که سر مردم در میارن ، باز میرن رای میدن
     
  
مرد

 



‌ هنگامی که اسلام در ایران پیروز شد در ان زمان هم لشکر روم به کمک انان امد.

اما امروز بزرگترین قرارداد نظامی امریکا با عربستان بسته شد چهارصد و پنجاه میلیارد دلار و هدف مقابله با تروریست و ایران است حال بگوییم در خیال عربستان هیچ غلطی نمی تواند بکند اما عربستان تنها نیست بلکه پول او و متحدانش که اکثریت از گردن کلفتان پولی و نفتی هستند توانایی این را دارد که هر کشوری و هر کس را به اسانی به همکاری وادار نماید.

این حقیقت است یا ایران به دست خود ایرانیان ازاد شود یا دوباره مصیبتی بزرگتر از قادسیه با کمک امریکا و متحدان عربستان تکرار شود.احساسی سخن گوییم هیچ غلطی نمیتوانند بکنند اما عقلانی چرا...
     
  
صفحه  صفحه 56 از 63:  « پیشین  1  ...  55  56  57  ...  62  63  پسین » 
سیاست

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti.net Forum is not responsible for the content of external sites

RTA